arctic home II

int_01441

WWF og Coca-Colas kampanje, Arctic Home, handler om å sikre isbjørnene et habitat i fremtiden. I dag, 10. oktober er det en såkalt dobbeldonasjonsdag. Vanligvis matcher Coca-Cola alle donasjoner som gis, men akkurat i dag dobler de alle beløp som doneres til WWF og Arctic Home, og det er så flott! Hvis du ennå ikke har donert 100,- ved å sende WWF CAROLINE til 2377, er altså dette dagen 🙂

I tillegg til å donere penger, melder du deg også på i konkurransen om en tur for to til Svalbard, til en verdi av 26 000,-. Du kan lese mer om Arctic Home på hjemmesiden deres, den finner du her

– ♥ – 

8 kommentarer

 1. Kjedelig innlegg….

  1. Natalie Pettersen

   Synes ikke dette er kjedelig i det hele tatt. Synes det er FANTASTISK at Caroline, med en så gigantisk blogg, skinner lys på dette! Jeg tror Caroline får utrolig mye spørsmål om hun kan være med på å reklamere for ditt og datt for å tjene penger selv, og jeg tror hun siler ut veldig mye av de forespørslene hun får. Det at hun har valgt å være med på å støtte opp om akkurat slike ting som dette viser at hun virkelig ikke er enda en av de bloggerene som kun tenker på overfladiske ting. SUPERT at du setter fokus på dette, Caroline! 🙂

 2. Syns det er fantastisk flott at du er med på å fremme en så viktig ting! 🙂 Har selvsagt donert (igår)!

 3. Har bidratt. Men blev plutselig litt nysjerrig på hvor mye som faktiskt går til isbjørnene av den hundre lappen? Om du ska ha din del, og den turen man kan vinne skal ha sin del? Jeg syns det er veldig fint at du støtter dyr og deres velferd. Det er viktig syns jeg. Det finnes alltid mennesker som støtter barn og fatiige mennsker, men ikke så ofte mennesker støtter dyr. Å det er jo dem som virkelig er helt overlatt til våre brutale verld. Oppfodrer fler til å delta i dyrs velferd.

  1. Caroline

   Alt går til WWF og Arctic home, og Coca-Cola betaler turen 🙂

 4. aleksandra

  Absolutt ikke! Veldig viktig innlegg og jeg tror mange setter pris på det selv om kommentarfeltet ikke flommer over. Jeg tenker hvertfall sånn og får ekstra respekt for deg når du holder innlegg der du viser omsorg og ikke økonomisk interesse. Tusen takk! Jeg håper du fortsetter med det! Så smålig av deg å kommentere slik Anna, denne saken fortjener mye oppmerksomhet! Stå på fine,omtenksome Caroline! 🙂

 5. ! COCA-COLA GREIA FOR Å HJELPE ISBJØRNER ER BARE TULL! når de lager cola så hjelper de til å smelte isen så isbjørnene dør! Bare juks!

 6. Det er så flott at du fremmer dette. Sa det sist og må si det igjen, helt supert! Man må ikke glemme dyrene oppi alt. Jeg har donert 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *