your hair is your best accessory

Er det noe jeg vet å bruke unødvendig tid på når jeg først har en time for meg selv, er det å søke etter bilder av hår. Det høres kanskje sært ut for noen, men for mange er det faktisk slik at en dårlig hårdag kan ødelegge så utrolig mye. For meg har det i hvert fall alltid vært sånn, og jeg er ikke redd for å innrømme det. Nå når har jeg gått uten extensions i snart en måned, kjenner jeg at jeg snart må ha noe annet, og denne uken skal jeg endelig en tur til frisøren igjen. Jeg aner ikke hva jeg vil, for i det ene øyeblikket er jeg hundre prosent sikker på at jeg elsker det korte håret, at jeg føler meg mye mer sofistikert, stilsikker og egentlig mye mer vel med det, men så ser jeg et bilde eller et glimt av noen med langt hår, og jeg tenker at, det er klart jeg må ha langt hår igjen! Oh – a girl and all her unimportant problems. . 

_____________________________________________________________________________________________________________

 

hårinspirasjon

Uansett, over er min seneste inspirasjon, så får vi se om det blir kort som nå, eller halvlangt. Det er jo så delte meninger blant dere også vet jeg, men Lars-Kristian holder en knapp på det korte. Helst slik som det er nå, uten noe ekstra. Hårfargen skal jeg i hvert fall beholde, den elsker jeg! Bildene er forresten hentet fra pinterest, og alle sammen ligger her sammen med flere dersom du vil ha mer hår 🙂 

– ♥ – 

76 kommentarer

 1. Du er så utrolig fin med det korte håret, men om du skulle forandre det tror jeg du hadde vært skamfin, men sånn sveis som det bildet øverst til venstre! Lykke til med å finne ut hva du skal gå for, er ikke lett når alle har en mening om det;)

  Klem<3

 2. Hei Caroline, går det greit? Jeg la inn en kommentar hvor jeg yttret at jeg var litt forundret over at du hadde kjøpt tre nesten identiske jakker til lille barnet. Jeg vil bemerke at jeg aldri har kommentert håret ditt på noe vis, selv om du ofte legger ut innlegg som går på hår. Så man benytter ikke enhver anledning til «legge inn stikk». Det aller meste får stå ukommentert. Ha en fin dag, nå skal jeg på jobb. Denne kommrntaren kostet meg fem min, såpass vil jeg spandere på deg vet du…

  1. Caroline

   Den kommentaren var ikke myntet på deg 🙂

 3. Julianne Hough er alltid så lekker på håret

 4. Enig med Lars Kristian! Jeg elsker det korte håret ditt uten noe i:):) Vi venninnene snakket nettopp om deg…om hvor mye du har forandret deg stilmessig. Fantastisk:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *