alnes

IMG_2501IMG_2511IMG_2468IMG_2425IMG_2594IMG_2454IMG_2569IMG_2393

_____________________________________________________________________________________________________________

God kveld, fine! Hver gang jeg tenker at ting skal bli som før igjen, skjer det et eller annet som setter meg tilbake. Så utrolig kjedelig og frustrerende. I dag har jeg blitt så bilsyk, jeg ligger rett ut på sofaen og kjenner at jeg bare bør legge meg til å sove nå, for flyet vårt går så tidlig i morgen. Jeg krysser fingrene for at nok en mandag og en ny start på en uke med blanke ark skal gjøre susen, bilsyken min pleier uansett ikke å henge i lenger enn til dagen etter, men det er jo mer enn lenge nok. 

Det var så utrolig koselig å endelig få hilse på Fredrikke til Olliver og Anne, noe så skjønt  På veien hjem dro vi ut til Alnes Fyr, det var så vakkert der, akkurat som å få en liten bit til av sommeren. Nydelig sjøduft, vakkert hav og skjønn natur. Gleder meg virkelig til ferie i november, det blir så deilig! 

Håper dere har hatt en fin søndag og at dere er klare for mandag i morgen 🙂 

59 kommentarer

 1. you look so grown up and sophisticated!

 2. WOW, for noen utrolig flotte bilder av Alnes! 🙂 En vakker perle på Sunnmøre! 🙂
  Kos deg mye i Ålesund.

  Rebekka
  http://rebekkafylling.com

 3. Fantastiske bilder! Så utrolig flott det er der 🙂

 4. Herregud vilka fantastiska bilder. Är du fotografen? Vilken kamera och vad är dina hemligheter?

  Vill ni se bilder på mina outfits och vilka klänningar i garderoben jag älskar? Kika in på http://www.modevarlden.se idag!

  Kram Johanna

  1. Caroline

   Lars-Kristian som har tatt bildene og redigert dem, utenom det av han da, selvsagt 🙂 Vi bruker Canon 6D, ingen hemmeligheter, foruten god komposisjon og litt etterbehandling 🙂

 5. Katrine

  For noen fantastisk fine bilder! 🙂

 6. Marianne Martinsen

  Herremin, for noen nydelige bilder!!! God bedring:-)

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 7. Annette

  Absolutt nydelige bilder! Utrolig fint lys! 🙂

 8. Nydelige bildet! God bedring <3

 9. Utrolig nydelige bilder Caroline, jeg bor bare 1 time unna Ålesund – men jeg har aldri vært på Alnes fyr eller andre plasser omkring der 🙂 ser vist at det er på tide jeg begynner å utforske sunnmøre for alt som er verdt 🙂 Håper du storkoser deg i Ålesund og at været har vært perfekt såå langt. Digger deg <3

 10. So nice pictures!!

  And I agree with one previous comment – you look so grown-up 🙂 I just scrolled some posts from 2010, hehe, So cool to watch.
  You should do some kind of post, where you compare now and then, like what has changed in style or in posting! 🙂

 11. Vilka vackra bilder! Själv har jag promenerat runt i Vigelandsparken, det var en otroligt vacker höstdag idag. Kika gärna in å se =)

  Kram
  // Amanda

  1. Caroline

   Vigelandsparken er nydelig nå på høsten når det er pent vær 🙂

 12. Så utrolig fint ut der. Der så mange fine perler i Norge som man ikke er klar over.

 13. Flotte bilder, hvilken kjole og kåpe har du på deg?? Jeg elsker blått;-) perfekt jobbe klær.

  1. Caroline

   Kåpen kan du se mer av her: http://carolinebergeriksen.no/2014/08/30/lets-do-this-3/ 🙂 Under hadde jeg en pologenser og et skjørt fra Ganni 🙂

 14. Uff, så kjedelig å bli bilsyk da :/ God bedring til deg 🙂

  Nydelige bilder , forresten!

 15. Amazing pictures ☺

 16. Hei, jeg er veldig bilsyk og det er kjempeergerlig… Kan på det varmeste anbefale Sea-Band kjøpt på apoteket som fungerer som en form for akupunktur ved at armbåndene har en liten plastkule som trykker på et punkt på innsiden av handleddet. Funker supert for meg både på lange og korte kjøreturer 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk for tips 🙂

 17. Har du noen tips til å få flat mage? Eller generel å komme seg i form?

  Håper på svar❤️

  1. Caroline

   Det beste tipset er å spise sunt og trene, det finnes ingen mirakelkur 🙁

 18. Nydelige bilder som dere har tatt:) har du blitt mer bilsyk etter du fikk veslemor? Eller har du alltid blitt det? Jeg ble aldri bilsyk før men etter å ha satt to barn til verden blir jeg det kjempe fort. Vet jo ikke om det har noe med det å gjøre.
  Takk for super blogg.

  1. Caroline

   Nei, har alltid slitt med det 🙁

 19. Hvor er disse billeder dog smukke!!! normalt har du fine billeder på bloggen, men disse er altså i en klasse for sig

  Tænkte på om du engang kunne lave en guide til frisure med skulderlangt hår, både hvordan du krøller det, sætter det op osv. kunne være noget så dejligt siden du altid har sådan nogle fine frisurer 🙂

  Knus

 20. Synes så synd på deg ang bilsyken din… Finnes jo ikke noe verre enn å være kvalm da 🙁 Massevis av god bedring til deg!

 21. Kristine

  Jeg kommenterer aldri, men i dag måtte jeg bare. WOW, for noen bilder! Er ikke ofte jeg får frysninger av å se naturbilder, men disse bildene er virkelig fantastiske! Kunne gjerne hatt bildet av fyrtårnet hengende hjemme 🙂

  Ha en fin uke!

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

 22. Alnes tror jeg må være en av de mest fantastiske stedene jeg vet om, spesielt nede ved sjøen der fyret står! Nydelige bilder!

 23. Hear hear! Utrolig flotte bilder!

 24. Åh, der var det vakkert!

  Hvor skal dere på ferie i november? 🙂

  God bedring! <3

  1. Caroline

   Vi har ikke helt bestemt oss ennå, men turen er snart i boks 🙂

 25. Marianne

  Hvor er den sorte kåpen din fra? Den er perfekt 🙂

 26. Sååå vakker natur! Jeg må komme meg oppover til Sunnmøre en gang :O

 27. Vannvittig fine bilder, Caroline 🙂

 28. Johanne

  Som Alnes også er, så var dette er friskt pust på bloggen, Caroline. Fantastiske bilder! Og, jeg føler virkelig med deg med bilsyke. Så mange som ikke skjønner at det går an å bli så dårlig, men jeg blir det selv. Og jeg blir det hvertfall når jeg er på besøk i Ålesund med alle de snirklete veiene og tunellene!

  Håper formen er bedre og god tur hjem! Ha en fin mandag 🙂

 29. Så nydelige bilder 🙂 virkelig inspirerende! God bedring <3

 30. Ååh, fine Alnes! Min hjemplass er jo Godøya <3 Så koselig.

  Klem

 31. Michelle

  Vakre bilder!! Nydelig landskap!!

 32. Åå, så utrolig nydelig hår du hadde på disse bildene! Bruker du mast-krøllstaven fortsatt?
  God bedring til deg 🙂

  1. Caroline

   En stund siden jeg har brukt den nå, bruker bare vanlig rettetang 🙂

 33. Bare lurer, siden du vet du blir bilsyk, hvorfor kjører du ikke selv når dere skal på slike turer? Du var så flott på dette bildet, stor klem 🙂

 34. Er det en liten baby på tur kanske? 😉

 35. Tips til deg Caroline
  Om du sitter på en avis når dere er på biltur, blir du aldri mere bilsyk..
  Prøv prøv

  1. Caroline

   :p

 36. Hanne Storsve

  Siden du blir så ofte bilsyk, hvorfor kjører ikke du i stedet for Lars-Krist

  1. Caroline

   Nå høres det ut som jeg blir bilsyk hele tiden, men det er jo langt oftere hvor jeg ikke blir det enn hvor jeg blir det 🙂 Så kan liksom ikke forutse når det skal skje. Jeg har også kjørt så utrolig mye bil siste tiden, så deilig å sitte på litt nå 🙂

 37. Dwightinha

  Bildene blir bare bedre og bedre. Kjempelekre. I dette tilfellet tenker jeg spesielt på de hvor du har fått til krystallklare bilder av dråpene når bølgene treffer stenene og det fantastisk flotte lyset!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 38. Hei. Er det søskenbarnert til nelia dere har besøkt ?

  1. Caroline

   Nei, bare et vennepar av oss 🙂

 39. Ååh. Caroline, disse bildene var helt usedvanlig vakre! Skulle tro jeg tok en tur innom et museum når jeg så de 🙂 NYDELIGE!
  Det er så hyggelig å lese bloggen din, spesielt etter en ellers kjip dag, hjelper det godt å ta en tur innom din positive verden! 😉
  Klem til deg 🙂

 40. Hei! Jeg synes kåpen var så lekker! Hva slags matrialle/stoff er den laget av?

 41. Wow – for noen fantastiske bilder! Fikk virkelig lyst til å besøke Alnes en gang 🙂

 42. åååh! så utrolig koslig at du har vært her jeg bor, det er definitivt en av mine favorittplasser her på denne jord! Håper du likte hjemstedet mitt <3

  1. Caroline

   Det var helt nydelig 🙂 Skummel tunnel, mendet gikk fint 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *