morgenstund og rutiner igjen

roser

God morgen fine  Å, så godt med en rolig morgen i huset igjen! Det ble en lang tur hjem fra hovedstaden i går, selv om vi sjekket ut fra hotellet rett etter klokken tre, var vi ikke hjemme før klokken var godt over åtte, takket være en shoppingtur innom Ganni, en svipptur innom Ikea samt et stopp i Drammen for å kjøpe med sushi. Blomster er også på plass i huset igjen, og det skaper så god stemning! Etter reprise av Farmen ble det tidlig i seng og i dag føler jeg meg endelig uthvilt! Nå har kroppen fått slappet av helt siden søndag, så nå gleder jeg meg til å få testet beina. Jeg er så spent på formen, og planen er å starte med 30 minutter effektiv løping etterfulgt av styrke. 

_____________________________________________________________________________________________________________

– pulsklokken er på sin faste plass ved håndleddet igjen, savnet har vært stort – 

pulsklokke

– frokost surprise med masse blåbær og en løvtynn skive 70 prosent – 

frokost

_____________________________________________________________________________________________________________

Utover dagen blir det lang trille-gå-joggetur med vognen også, sammen med disse to vakre pelsdottene som jeg gleder meg til å få masse tid med igjen 

hundene

Ha en nydelig dag dere, så sees vi senere 🙂 

46 kommentarer

 1. ha en finfin dag vakre

  1. Caroline

   tuusen takk, du også 🙂 <3

 2. Natalia

  Hei! Det er så greit å lese så inspirerende ting når jeg våkner opp! Nå er jeg motivert for å løpe også! 😀 Takk! Og ha en fin dag! Hilsen fre Polen 🙂

  1. Caroline

   så koselig at jeg kan inspirere! ha en fin joggetur 🙂

   klem!

 3. Velkommen tilbake til rutiner. Jeg elsker disse morgeninnleggene. Herlig 🙂 Ha en super dag 🙂

  1. Caroline

   tusen takk, det samme! Så hyggelig å høre 🙂

 4. Camilla

  Hvor i Drammen bestilte du sushi fra? Har du prøvd sushi der før?

  1. Caroline

   wasabi sushi 🙂 ja, vi har bestilt derfra nesten hver søndag siden skal vi danse startet :p

   1. Alexandra

    Raw sushi ble kåret til Drammens beste av lokalavisa i fjor høst. Utrolig bra 😉 Et lite tips fra sushielsker 😉

   2. Caroline

    Takk for tips 🙂

 5. Kristin

  Slike innlegg som dette har jeg savnet. De er så koselige å lese 🙂 Ha en super dag 😀

  1. Caroline

   så fint å høre 😀 tusen takk, du også 🙂

 6. Så hyggelig å se! Har selv fått meg pulsklokke nå og lengter etter å jogge med den hver gang jeg ikke får tid…! 😉

  Kanskje du kunne legge ut oppskriften på «frokost suprise»? Og hvor får du kjøpt disse løvtynne sjokoladene? Bor selv i Skien, og har mulighet til å nå de samme butikke her i området 🙂

  Mvh Inger, fast leser

  1. Caroline

   de fant jeg på meny, nyhet fra freia 🙂 frokosten er bare gresk yoghurt blandet med cottage cheese, blåbær pluss sjokoladeflaket 😉 og kaffe!

   klem 🙂

 7. god morgen 🙂 hvor har du kjøpt de løvtynne sjokoladebitene? Mmmm… 😀

  1. Caroline

   jeg er ganske sikker på det var på meny 🙂 men de er fra freia, så de finnes sikkert flere steder 🙂

 8. Tordis Holm

  Velkommen tilbake til hverdagen. Kos deg med din flotte familie .

  1. Caroline

   tuusen takk 😀 det skal jeg!

   klem 🙂

 9. Å så deilig med et morgeninnlegg! 🙂 alltid like koselig! Og godt å høre at du har fått slappet skikkelig av nå 🙂

 10. Yey! I’ve missed your motivational entries and cute photos, this is why you’re one of the few blogs I read regulary.

  Welcome back 🙂

 11. Hei. Min lille er 10 mnd, og går selv. Blir kjempesinna fordi hun ikke får til å løpe. Går din noe selv enda? Synes det er litt tidlig fordi balansen er litt dårlig, men en kan jo ikke stoppe de heller 😉

 12. Morsomt å se en bukett med akkurat de fargene mtp at jeg sitter ved siden av en lik! Hihi!
  Hadde bursdag på fredag og fikk blomster og sjokolade på døra av samboeren. Ble så glad at jeg nesten begynte å gråte! :p Han er offshore, jeg hadde ikke sett eller snakket med ham på nesten to uker og jeg tenkte ikke på at han kunne ha ordnet med blomster… Rart det nesten ble too much? :p 😀 Bursdagen ble så mye bedre da! <3

  Ha en flott dag! Håper beina er med deg på økten 🙂

 13. Hvorfor heter du ikke fotballfrue lenger?

  1. Caroline

   Jeg heter Caroline Berg Eriksen 😉

 14. Når kommet bilder fra hele stuen etter at dere byttet ut møblemanget? Venter i spenning 😀

  1. Caroline

   Ikke før alt er helt ferdig 🙂 Venter fortsatt på noen møbler og litt diverse påfyll 🙂

 15. Veronica

  Hei. Jeg lurer på om det er sant at du brukte Green Coffee beans og Cleansing fra perfectnutritionstore? Grunnen til at jeg spør er at det så ut til å virke på deg og jeg ville gjerne prøve. så jeg bestilte prøve pakken, men krysset ikke av for mer enn bare prøvepakken, og har nå blitt trukket litt under 1000 kroner. Har du noe erfaring fra dette viss det er sant at du brukte det da? 🙂 Dette spørsmålet er ikke relevant til blogginnlegget, og trenger heller ikke å publisere det;)
  Med vennlig hilsen oppgitt jente.

  1. Caroline

   Nei, det er ikke sant :/

 16. Christine

  Kan du ikke vise oss hvordan det ser ut i stua di nå som du har fått nye møbler? 😀

  1. Caroline

   Det er ikke ferdig ennå 🙂

 17. Kristin

  Hei 🙂 Jeg har veldig lyst til å kjøpe meg pulsklokke, men er veldig usikker på hvilken en jeg skal velge..Så jeg lurte på om du har noen tips for hvilken pulsklokke jeg burde kjøpe? er pulsklokka Polar RCX5 bra?

  Elsker bloggen din, og jeg blir veldig inspirert av å lese den 🙂

  Mvh. Kristin

 18. Du er så heldig som har det greengate serviset. Det er desverre utgått fera produksjon, og jeg som var beg å samle på d perfekte juleserviset. Jeg så også de sjokoladene på Meny 🙂 Farlig god 🙂

 19. Takk for inspirerende innlegg!! 🙂 Du motiverte meg til å ta meg en joggetur 🙂 Og det var deilig forfriskende i vind og regn 🙂 Nå nytes kaffe, kesam lime m/granola og blåbær 🙂 Ha en fortsatt fin dag! 🙂

 20. jeg lurer på hvilken type hårbånd fra asos det er du bestiller, er de som skjerf eller ferdig knyttet, og sklir de ut av håret? Har veldig glatt hår! Kanskje du kunne linket til noen? 🙂
  Takk takk! 🙂

  1. Caroline

   Bestiller bare vanlige hårbånd fra Asos, de sklir ikke av håret 🙂

 21. Ja, vi har fått med oss at du er tilbake i gamle rutiner nå altså. Heh.

 22. Hei!
  Jeg mener du har nevnt litt utskifting av interiøret/møbler i hjemmet i det siste.. Kommer du til å lage et blogginnlegg om dette? 🙂

  1. Caroline

   Ja, men ikke før jeg er ferdig 🙂

 23. Hei! Hurra for 2 år til 🙂

  1. Caroline

   Hurra 😀

 24. Så fint med blomster 🙂 Fikk av en eller annen grunn helt julestemning av dette innlegget:p

 25. wonderful photos! your place looks amazing

  https://www.aboutacloset.com/

 26. Jeg synes rutiner er prima, så da er det alltid godt å komme tilbake til hverdag igjen etter andre ting som har vært på planen. Selv om det selvsagt er trist at du røk ut, men må ha vært innmari morsomt å være med på. Og innsatsen er i allefall ingenting å klage på 🙂

  1. Caroline

   Helt enig, de daglige rutiene er faktisk de beste 🙂

 27. Så deilig å ha deg tilbake i bloggrutiner igjen!! 🙂

 28. Michelle

  fine Ronaldo og Hugo <3 Kan tenke meg det er deilig med rutiner igjen! 🙂 Kos deg hjemme i huset med Nelia og mannen! Det fortjener du etter alt rushet den siste tiden du har hatt!! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *