tamara cashmere

IMG_0727

IMG_0986

IMG_0449

IMG_0981

IMG_0917

(annonselenker) skjørt ganni / topp ganni / jakke by malene birger / skjerf by malene birger / veske 3.1 philip lim / pumps h&m 

_____________________________________________________________________________________________________________

Fant dette settet da jeg var innom Ganni i går og synes det var så fint! I tillegg er det i mykt cashmere og dermed perfekt for tiden vi går i møte 🙂 Jeg merker at det er oktober i dag, himmelen som var så blå og fin da jeg stod opp i dag var plutselig grå og skyet før jeg rakk å komme frem til byen, så det var ordentlig nedtur. Fremover blir det en skikkelig høstrens i garderoben, og det gleder jeg meg til – det trengs! Jeg hadde planer om en lang trilletur nå i ettermiddag, men det regner skikkelig, så da utsetter jeg noen timer.. eller til i morgen.

Det er vel mange av dere som har høstferie nå? Nyt det! Vi reiser til Ålesund om et par dager for å besøke familien, vi har ikke høstferie, men ODD møter Ålesund, og da benytter vi anledningen til å reise opp for noen dager. Det blir så fint, kan ikke huske forrige gang jeg var der. Jeg skal i gang med dagens middag snart tenkte jeg, vi sees senere til oppskrift-onsdag 

42 kommentarer

 1. Tenkte å gi deg en thumbs up på de siste tre antrekkene. Synes de har vært mer lik den stilen du hadde tidligere og som faller best i min smak. Antrekk som disse er grunnen til at det ikke alltid er billig å lese bloggen din… 😛

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 2. Kan du ikke lage en bloppis for leserene dine? De som leser bloggen din liker jo antrekkene du har hatt kjempegodt- det hadde vært så moro! 🙂

  1. Caroline

   Det har vært oppe til vurdering, men enn så lenge har jeg heller valgt å gi de bort til veldedige formål. Kanskje en gang i fremtiden 🙂

   1. Tina A

    Bloppis hvor overskuddet går til veldedige formål? 🙂 Så får du (og vi) i pose og sekk 🙂

 3. Hei! Bruker du strømebukse på dager som dette? Har du noe spesielt merke å anbefale, som ikke blir ødelagt med en gang (om man skal ha hudfarget)?

  1. Caroline

   Jeg bruker 100 denier fra HM 🙂

 4. Dwightinha

  Lekkert antrekk, lekker farve og lekre bilder. Er du fornøyd med mini Pashli’en? Jeg har sittet på gjerdet en stund, men den er så søt.

  1. Caroline

   Ja, kjempefornøyd 🙂

 5. Var det verdt fire tusen for tskjorten og skjørtet? Det frister jo litt…

 6. Hej Caroline
  Du ser strålende fantastisk ut:)
  Hvor har du kjøpt vesken?
  Mvh Maren

 7. Wow, dette var et ordentlig fint antrekk og noen veldig flotte bilder! Skikkelig høst 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 8. Ha med røgntøy ☔️

 9. Veldig fine klær, faktisk skikkelig fine, men blir litt mismodig når de to siste klesinnleggene dine havner på over 10000 kr. hver! Hvor mange av oss lesere kan bare shoppe sånn tror du? Da mister man litt inspirasjonen… Du er heldig som bare kan «plukke» med deg fra Ganni, og luke ut og fornye. Forrige var kjole og kåpe ca 5000 hver, og nå nesten 2000 pr. del, med 5000 krs kåpen.

  1. Caroline

   Jeg føler jeg er flink til å mikse dyre og billige plagg, og det er ikke hver gang jeg har på meg så dyre klær 🙂

   1. Enig med Millie her, da for eks en grå bomull kjole koster 5000,kr.
    Men på den andre siden skjønner jeg at Caroline ikke har noen problem med og gå i antrekk til over 10000 kr når hun ikke har betalt for det selv, og eller tjener penger på og vise det frem.
    Det beste vi «vanlige» folk kan gjøre er, og ikke gi etter og heller bruke pengene på noe fornuftig, eller spare til sine barn 🙂

 10. Hei! Hvilken BH bruker du for å få litt mer «former»? 🙂

 11. Hei du 🙂 Så fin du var 🙂

  Bare lurte på det med annonselenker.
  Er det sånn at du får klærne eller får du rabatterte priser ? 🙂

  1. Caroline

   Det kan variere, men enten har jeg fått klærne gratis, og/eller tjener penger på å vise de frem 🙂

 12. Hei Caroline,

  Så mange fine bilder! Genseren så veldig behagelig ut, spesielt i disse dagene med litt uggent vær. Jeg har et lite spørsmål til deg. Gifteringen din, går du med den til vanlig? Ser på noen av bildene at du ikke har den på fingeren, nemlig. =)

  Skjønner for så vidt om du ikke trener med den på, det er kanskje ikke så veldig behagelig ser jeg for meg. =)

  1. Caroline

   Går alltid med giteringen på høyre hånd, også når jeg trener 🙂

 13. Elsket outfiten din Caroline. Så klassisk og rent 🙂

 14. For et nydelig antrekk på ei vakker dame 😀 Jeg skal heie på Odd! Det blir en spennende kamp 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 15. Nydelig antrekk!

 16. Ååå det hadde vært så utrolig kjekt å få sett deg i Ålesund! Utrolig fint antrekk foresten <3

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 17. Så utrolig fint antrekk!

  Velkommen til Ålesund 🙂

 18. Hei Caroline,

  synes du gjorde en god figur i «Skal vi danse». Jeg satt en av kveldene og så programmet med venner og familie, da det ble snakk om deg. Tilfeldigvis har jeg lest bloggen din, det hadde ikke de andre. Er så mye fordommer mot bloggere, så omtalen av deg var intet unntak..
  Jeg ble da provosert, for jeg leser bloggen din iblandt og jeg tror ikke jeg kan tenke meg et bedre forbilde enn deg i disse tider.
  Med alle skilsmisser og brutte familier ser jeg i deg ei ordentlig jente som elsker din mann og datter, ja setter familien høyt. Virker som du har virkelig gode verdier……. Ikke bare at du tar så vare på familien og viser den kjærligheten, men også at du har tro på deg selv og arbeider for de målene du har satt foran deg. Også det at du klarer å heve deg over sjalusien…

  Som deg blir jeg ofte møtt med kommentarer på vekten min. Jeg VET at jeg som deg er slank og langt ifra syk.. Likevel får vi høre det, «åh du er jo så tynn».. Før såret det meg, men nå klarer jeg heve meg over det… Kanskje fordi jeg ser at også flotte deg får høre det. Jeg synes det er virkelig helt forkastelig at du har blitt nektet tvtid pga vekten din, du er jo ikke sykelig tynn.. (var en artikkel om at tv2 engang avviste deg på noe matprogram) Du er bare ikke det.. De burde heller fokusere på den stadig økende overvektigheten i vårt samfunn, DA snakker man helseproblemer.. JEg tror dem er sjalu på deg Caroline.. Mange… sykelig sjalu…

  Hvis jeg skulle gi et eksempel på et bra forbilde for de unge, ville jeg nevne deg… Stå på… Du er så flott.

  1. Caroline

   Tusen takk, Anne 🙂

   Det er dessverre mange personer som har fordommer mot både det ene og det andre, noe som er utrolig synd for begge parter :/ Det er mange kjendiser jeg tar meg selv i å dømme litt på forhånd, men det er sjeldent det viser seg å stemme når jeg møter de i virkeligheten 🙂

 19. Hei,

  Kjempefint antrekk! Jeg har vært innom Ganni flere ganger og prøvd den oransje varianten, men det blir litt for dyrt for meg.. 🙁

  Men jeg lurte på har du kjøpt dette antrekket selv eller er det sponset?

  Ha en fin dag!

  1. OK – ikke svar på den..

   Synes du er generelt sett veldig flink til å svare, så jeg skjønner ikke helt hvorfor du ikke vil..

   Jeg tolker det dithen at antrekket er sponset..

   1. Caroline

    Det er ikke alt dere har krav på å vite til en hver tid, og derfor er det ikke alt jeg svarer på. Men siden du absolutt må vite det, så har jeg kjøpt det selv.

 20. Er veldig glad i bloggen din – men nesten 4000kr for et skjørt og en t-skjorte? Synd- for antrekket var veldig fint 🙂

 21. Veldig fine antrekk og bildene er altid så flotte.
  For nogen uker hadde du sånn fototips, jeg lurte om du kunne skrive innstillingerne dere bruker for disse bildene f.eks og hvilken linse dere bruker 🙂
  Bildene dine ser så veldig fine ut, synes hösten er så fantastisk!

  1. Caroline

   De er tatt med 85mm, f1,8. Litt usikker på lukkertiden, men tror den var 1/100 og ISO på 250 🙂 De er etterbehandlet i Lightroom hvor det er lagt på litt mer farge, kontrast og sharpness på blant annet bladene 🙂

 22. Michelle

  Fantastisk nydelige bilder!! elsker fargen om høsten 😀

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 23. Så flott antrekk! Er skoene kjøpt inn for anledningen? De var så søte 🙂 Moro at du mikser HM og Ganni i et antrekk!

 24. Elsker antrekkene dine, bildene dine og alt!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *