gagalicious

IMG_9885IMG_9899IMG_9884IMG_9909IMG_9921IMG_9881IMG_9994IMG_0126IMG_0036IMG_0027IMG_0211IMG_0288IMG_0276IMG_0176IMG_0133

_____________________________________________________________________________________________________________

Å, jeg koste meg sammen med fine mennesker i går! Kan ikke huske forrige gang Lars-Kristian og jeg gjorde noe lignende sammen, og for en oppvartning i tillegg! Vi fikk servert asiatisk mat ala sushi, sashimi, dim sum og mye annet godt i tillegg til at vi hadde en egen bartender som serverte oss drinker laget på cointreau hele kvelden. Min favoritt ble cointreau fizz med pasjonsfrukt, farlig god! Vi var i en egen lounge med utrolig fin utsikt mot konserten og scenen, og selv om både konserten og seceneshowet absolutt kunne vært bedre, synes jeg det var en fin opplevelse. Musikken hennes er jo så dansebar, og dessuten synger hun så utrolig bra live når det bare er henne og pianoet. Jeg sier tommel opp! 

– ♥ –

Dette var en utrolig fin avslutning på noen følelsesladde dager i hovedstaden, nå tenker jeg det blir stille og rart å komme hjem, men så skal det i tillegg bli så godt. Jeg gleder meg til å ta joggevognen på tur når vi våkner i morgen tidlig 🙂 Men først skal vi pakke sakene og komme oss på veien. Ha en fin dag så lenge! 

99 kommentarer

 1. hei! Jeg lurer på når innlegget om det nye interiøret ditt kommer? 🙂 gleeder meg til å se, er sikker på at det er lekkert! Klem

  1. Caroline

   Det er nok en liten stund til ennå, da vi ikke er helt ferdig 🙂

   1. helene

    gleder meg også veldig på dette.. Har dere fått hjelp av interiørdesigner? Skal dere selge noen av de store bildene i duse farger? klem

 2. Caroline Berg Eriksen, du er DØDSKUL på disse bildene!!!! Plutselig en helt annen og skikkelig fèt stil 🙂 I LIKE!!!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 3. Impressed!!! Herligheten, så rocket, så kul og så fresh – du er vakker CarolineBergEriksen <3

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 4. Jeg ser på hele deg at du har hengt med Camilla, ment på kun positive måter. Camilla er Norges best kledde dame, uten tvil!

 5. Oj for noen lekre bilder! Likte virkelig fargene og dybden på dem! Hva har du gjort annerledes med disse? De er jo helt stunning!

 6. wow! Håret, sminken, klærne! Dette kledde du vanvittig godt!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 7. Hej!

  Vilka fina bilder, snyggt!

 8. Har kommentert sveisen en gang tidligere, men må bare «innpå» igjen. Du er altså så nydelig på disse bildene. Helt stunning og avslappa. Du stråler 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 9. Så fin du var, men er nok ikke helt enig i at du burde klippe deg kort, synes du var aller finest men langt hår.
  Vet du hvor den blå blomstrete kjolen på veninnen din er fra?

  1. Caroline

   Nei, dessverre 🙁

 10. For noen herlige, livlige bilder! Særlig det siste bildet var skikkelig nydelig. Jeg fikk nesten følelsen av å være der sammen med dere.
  Sang Lady Gaga «Dope» med bare henne og pianoet? Jeg har sett noen live-klipp av henne med den sangen, og jeg ble i hvert fall veldig rørt. Så jeg er spent på hvordan akkurat den sangen var live, om du husker? 🙂 En vanvittig stemme har hun i hvert fall. Husker jeg ble mektig imponert første gang jeg hørte bare henne og pianoet og en mer jazzy versjon av «Poker Face»- utrolig kult!

  1. Caroline

   Ja, det gjorde hun 🙂 Hun er kjempedyktig live!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *