ny start på ordentlig

IMG_9470IMG_9482nystart2

_____________________________________________________________________________________________________________

Denne uken startet med frokost på rommet, usedvanlig dyrt, men så verdt det når en har dårlig tid og egentlig ikke rekker å spise. Det ble en energy-frokost på meg, med smoothie, honning, banan, nøtter og juice, mens Lars-Kristian ville ha alt mulig annet. Det mettet i hvert fall, og vi var på plass hos God morgen Norge klokken ni. Var det noen som så på? Nelia skulle egentlig være med, men hun sovnet rett før sending, så hun var med oss fra vognen 🙂 Det var kjempefint å se Kai igjen, og det er alltid hyggelig å være på God Morgen Norge, så jeg håper at jeg får sjansen en eller annen gang til i fremtiden.

Nå gjelder det å legge ting bak seg og se fremover – og det passer jo sånn sett utrolig bra at det er mandag i dag, for nå blir det en ny start på ordentlig! Nelia og jeg skal nyte noen timer for oss selv i hovedstaden mens Lars-Kristian er på trening, og så skal vi på konsert i kveld. Lady Gaga på Telenor Arena, er det noen av dere som skal dit? 

Ønsker dere en stråledne mandag og håper dere har like fint vær som oss her i Oslo! Sees senere ♥

43 kommentarer

 1. Så på innslaget ja:) du gjør deg godt på skjermen!

  Trist du røk ut, men tror du har godt av litt roligere dager:)

  Kanskje du har tid og overskudd til å begynne å tenke på bok to? 😉

  Ha en fin dag!

  1. Caroline

   Tusen takk, så koselig 🙂 Ja, det blir fint å lande litt, selv om jeg mer enn gjerne skulle danset litt til 🙂

   Klem!

 2. Helene G

  Kan du legge inn klippet av deg i God Morgen Norge? Fikk ikke sett på 🙁

  1. Se det på Sumo 🙂

 3. Hei Caroline:) jeg lurte på om du har noen tips til hva slags øvelser jeg kan gjøre hjemme for å få vekk fett på hoftene? Har ganske grov beinbygning som vil si at jeg har breie hofter å skuldre, men har en del fett på magen og hoftene som jeg vil bli kvitt. Har jogget 30min 3-4 ganger i uken i 3 uker nå og har fått bittelitt mindre mage, men vil også få mindre hofter. Håper du vil svare meg på dette 🙂 ❤️

  1. Caroline

   Hei Silje 🙂 Punktslanking er dessverre ikke mulig :/ Det er nok kun trening og sunt kosthold som fungerer.

  2. Kutt de største karbohydratkildene, slik som pasta og brød, og hold alkoholinntaket så lavt som mulig. Og så må du selvfølgelig kutte godteri og brus, det sier seg selv. Og kjør på med masse fisk og grønnsaker generelt i kostholdet ditt.

   Jeg ville kjørt et par økter i uka på 60 min med jogging, og minst én økt med intervaller i 30-40 min. Og jeg mener det er helt essensielt med styrketrening hver uke for å styrke muskelmassen, hvilket bidrar til jevn forbrenning og bedre holdning.

   Jeg tror dette er en enkel oppskrift på å hvertfall se litt fremgang etterhvert 🙂

 4. Ååå Caroline! 🙂 Det er så fantastisk med dine happy-mandag-poster! Jeg er virkelig blitt en mandags-nyter, å det er kun takket være deg 🙂 Du er en stor inspirasjon, og etter å ha fulgt bloggen din i x antall år, følte jeg det var på tide å hive en masse ros over deg! Det er utrolig kjekt å se deg utenfor bloggen også, både skal vi danse, som programleder og på god morgen norge – din utstråling og stå-på-vilje er helt unik. Det er så morsomt og utrolig koselig å få følge deg igjennom bloggen i så mange år! Stå på 😀 Du er alltid det som skal leses først om morgenen sammen med kaffen, og det slår aldri feil 🙂
  Ønsker deg en super mandag med både kaffe, familie og godt vær! Klem

  1. Caroline

   Tusen takk for utrolig koselig kommentar, Marte 🙂

 5. Godt å se at en av dere har matvett 😉

 6. Skal Nelia på lady gaga????

  1. Caroline

   Ja, selvfølgelig! Nei, vi som i Lars-Kristian og meg 🙂

  2. Herregud Hanne. . . ta deg sammen. . .

 7. Mmm, for en deilig frokost! Har du klipp fra God Morgen Norge? Skulle så gjerne sett det 🙂 Ha en strålende mandag og kos deg masse på Lady Gaga i kveld!

  1. Caroline

   Nei, dessverre :/ Men det ligger på sumo vet jeg 🙂

 8. Jeg så på, håpet så inderlig at Nelia skulle være våken og med på sendingen siden de nevnte før reklamen at alle 3 pluss Kai skulle være med, men sånn er det, er man trøtt så er man trøtt^^
  Artig å se uansett, det er gøy å se hvor flink du er til å være naturlig og virke komfortabel på live opptak, noe som jeg tror er mega skummelt! Men det høres ut som du har blitt smittet av Kai?:/

  1. Caroline

   Ja, det er jo så typisk at hun sovnet :O Men vi kunne jo ikke holde henne våken heller 😉 Tusen takk for så fine ord 😀 Og ja, jeg har blitt smittet :O Er så forkjølet, startet allerede på fredag :/

 9. Kristine

  Jeg så deg på go morgen Norge idag. Den kjolen du hadde på deg var så utrolig fin. Hvor har du kjøpt den?

 10. For en fantastisk frokost ^_^

  1. Caroline

   🙂

 11. Du så SÅ godt ut på God morgen norge 🙂 uthvilt kanskje ? 😀 Uansett utrolig ufortjent å ryke ut på lørdag, ( ehm, ganske opplagt at det er et par dårligere par igjen..) men men slik er tv-show noen ganger. Gleder meg til å følge med på hverdagen din igjen, få mat-tips, baby-tips og om trening +++++

  1. Caroline

   Ja, jeg slappet jo av i går, så jeg følte meg uthvilt i dag selv om jeg var tidlig oppe 🙂 Hodet slipper jo sakte men sikkert taket på alt som dreier seg om dans også, så det er sikkert en helhet 🙂 Ja, det var veldig kjedelig å ryke ut, og akkurat hakket for tidlig synes jeg, men that’s the name of the game 😉 Har vært veldig gøy å få være med uansett 🙂

   Det blir fint å komme 100 prosent tilbake hit 😀 Gleder meg til hverdagen!

 12. So cosy and yummy with room service! have a lovely day!
  xx Elle

  New post up on:

  http://www.cherryblossomstreet.com -Swedish Model and Blogger in Tokyo

 13. Benedicte

  Vil bare si at det er supert at du kommer med så positive ord om mandager! 🙂 Det er ikke alle bloggere som er så glade i mandagene, så da er det fint at noen (du) heller kommer med noen ord som er inspirerende på begynnelsen av uka!

  Kos deg på konserten!

 14. Jeg skal! Moro 🙂

 15. Gleder meg sånn til å få bloggen tilbake til sitt gamle jeg igjen 🙂 Den har for all del ost av kvalitet under Det nye-jenta og Skal vi danse også, men ikke like hyppige innlegg kanskje? Uansett veldig imponert over innsatsen inn! Bloggehøsten blir super for både deg og oss lesere håper jeg 😀

  Sess på Lady Gaga-konserten i kveld 🙂 Klem!

 16. Jeg var til Lady Gaga koncert her i Danmark i lørdags.
  Fantastisk koncert og sceneshow!
  Rigtig god fornøjelse 🙂

 17. Det der så bare IKKE godt ut da, maaagisk!

 18. Hei Caroline,

  Jeg måtte opp for å se deg på tv i morges. Det var gøy å se deg, mannen og Kai:)
  Synes du gjorde et godt intervju også.

  Forresten har jeg testet ut laksen med salsa fra sist , og det er bare nam!!!
  Blitt min nye favoritt 😉
  Håper på mer av sånne retter fremover !

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 19. Vackra Bilder!

 20. Birgitte

  Har billett til lady gaga, men faar ikke muligheten til og dra, kjedelig 🙁 Haaper dere faar en super kveld 😀

 21. Så deilig mat! 🙂 Har du planer om å skrive en ny bok?

  1. Caroline

   Ikke akkurat nå, nei 🙂

 22. Må bare si at det var et veldig fint bilde av Lars-Kristian med brettet der i døra. Han ser så glad ut! 🙂 Han gledet seg kanskje til alt det gode han skulle spise. Det hadde jeg gjort. Så ut som snadder. 😀

  1. Caroline

   Gledet seg sikkert til å spise 😉

 23. Det så veldig deilig ut da ! 🙂

 24. Hei. Trist at du ikke gikk videre, heiet på dere!
  Kommer det noen rabattkode fra deg på getinspired i nærmeste fremtid. en stund siden sist nå!? 🙂

 25. such wonderful photos!! everything looks simply amazing

  http://www.aboutacloset.com/

 26. Caroline

  Holder på å godkjenne alle nå 🙂

 27. Caroline

  Hei Linn 🙂

  Jeg har nok ikke noe erfaring med det du beskriver, og om det plager deg ville jeg oppsøkt en fysioterapeut :/

 28. Lars K virker så utrolig grei og hjelpsom med bloggen din og alt du driver med.. Du er heldig som har han har jeg inntrykk av 🙂 gleder meg til flere lavkarbo oppskrifter nå, har lagd vaflene og noen med fisk 🙂 klem

  1. Caroline

   Ja, vi er et utrolig bra team, og jeg hadde ikke klart å sjonglere så mange baller om det ikke var for ham 🙂 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *