msgm – monday luxury

sonestoppskiltIMG_9827grønt lysIMG_9568

(annonselenker) kjole msgm / kåpe by malene birger / ringer hasla / pumps nly shoes / veske mulberry 

_____________________________________________________________________________________________________________

Slik så jeg ut tidligere i dag 🙂 Nå er håret satt opp i en messy knute, kjole er byttet ut med skinnskjørt og t-skjorte og jeg er klar for gaga-konsert! Det blir gøy, jeg gleder meg! Ha en kjempefin kveld, dere, vi sees i morgen ♥ 

48 kommentarer

 1. Frøydis

  Hei:-) Jeg lurte på på de lekekassene du bestilte til rommet til Nelia,tok du small eller large?

  1. Caroline

   Uff, det vet jeg faktisk ikke 🙂

 2. Kos deg på konserten i kveld. Kos deg og slapp av!
  Vær bare rett og slett Caroline ♥
  Enjoy 😉

 3. Åh, for et utrolig fint antrekk! Du er så vakker!
  Håper dere får en super kveld på konsert! Kos dere! 🙂

 4. Vilken ursnygg klänning, vill ha!! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 5. Love the dress. So gorgeous.

  1. Caroline

   Thank you sweetie 🙂

 6. Har merket at du ikke bruker skoene dine fra Christian Louboutin så mye lenger. Er det noen spesiell grunn?

 7. Imponerende å se hva du rekker og har energi til! Selv er jeg gravid og trøtt og kvalm.. Hvordan har det gått med ammingen i denne travle tiden? Har du melk fremdeles? Har selv planer om litt hektiske måneder etter fødsel, men er redd for ammingen. Vil helst få det til det første leveåret. Noen tips der? Håper konserten var bra!

  1. Caroline

   Jeg sluttet å amme Nelia for litt over 4 uker siden 🙂 Så lenge du er flink til å pumpe deg, så går det nok fint. Jeg sluttet da Nelia begynte å bite mens hun spiste.

   1. helene

    sluttet du da hun var ca 9 mnd da? Jeg sluttet da min gutt var ca 8 mnd, da begynte han å bite.. ikke godt!

   2. Caroline

    jeg sluttet for ca. 1 mnd. siden ja 🙂 Hun var vel akkurat blitt 9 mnd. da bitingen startet :/ jeg spente meg og gruet meg til å amme, og sånn skal det jo ikke være. i tillegg lå hun nesten ikke i ro, så jeg tror det var et tegn på at hun synes det var greit å avslutte også 😉

 8. Så utrolig fint! FOR en kåpe 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 9. Jeg sendte mld for å støtte isbjørnene, og det kom ikke noe «kvittering» slik det pleier å gjøre når man sender slike mld. Ser nå at du har skrevet et annet nr på instagam enn det du skrev i blogginnlegget. Hvilket nr er riktig? Kanskje jeg har sendt til feil nr?

  1. Caroline

   Det står det samme nummeret på instagram som her i blogginnlegget :O WWF CAROLINE til 2377 🙂

   1. Jennifer

    Det STÅR faktisk forskjellige nummer på blogg og instagram. Står 2377 her og 2337 på insta. Burde vel sjekke det når det er så mange som kommenterer det både her og på insta synes jeg. Det hadde vært èn ting hvis det var en ubetydelig bagatell, men jeg hadde faktisk trodd at du brydde deg mer om at folk faktisk støttet opp dette som du skal «brenne» for.

   2. Caroline

    Det er bare én person som har kommentert det her, og instakommentarer leser jeg sjeldent.

   3. Jennifer

    Ok, da har jeg blandet hva jeg leste hvor, skjønner at du ikke leser alle kommentarer på insta heller, ser at det blir for mye (selv om jeg ser at du svarer enkelte på insta). Likevel synes jeg det er merkelig at dét var svaret ditt, trodde ikke du følte du måtte være så i forsvarsposisjon også i en slik sammenheng, det er jo ikke hets av deg på noen som helst måte. Jeg hadde heller ventet noe som: «Åh, tusen takk for heads opp! Skal se på saken med en gang.» eller noe lignende. Ser at du har rettet det opp på insta, og det synes jeg er kjempeflott, og helt som forventet av deg.

    Poenget mitt er bare at det er overraskende at du er så i forsvarsposisjon også i denne saken (jeg forstår at du må være det ellers). Og du svarer faktisk her at det står det samme nummeret begge steder når en leser spør hvordan hun kan være med å støtte. (Mulig du sjekket insta etter hennes kommentar, og du leste feil første gang da)

   4. Caroline

    Jeg oppfattet din kommentar som sarkastisk og lite hyggelig, derfor svarte jeg som jeg gjorde. Hadde du sagt i fra på en høflig måte, hadde du fått et vennlig svar tilbake 🙂

    Har repostet instaposten nå, med det korrekte nummeret. Takk for at du sa i fra 🙂

   5. Tusen takk for svar:) (skriver her, fordi det var ingen «reply-knapp» på kommentaren din lengre ned her:) Da har jeg nok sendt til riktig nr da, selv om det ikke kom en slik «kvitterings-mld». Håper du koste deg igår:)

 10. Så koselig å se dere på god morgen i dag da 🙂 Du er bare så lett å like du asså , virkelig ei hærlig dame! Og mannen din er så klart rå kjekk og dere står så godt til hverandre <3
  Og du var jo nydelig og delikat som alltid! Rusen takk for fin fin start på dagen og uka 🙂 Ønker dere alt godt <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Sissel 🙂 Ønsker deg også alt godt <3

 11. Her var du helt nydelig! Og SÅ fin på håret 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 12. such a lovely outfit! you look great!

  https://www.aboutacloset.com/

 13. Hei 🙂 Bare lurer på om det går fint å ha høy hestehale og dult/donut når man har extensions i? Du er så flott Caroline!

 14. Therese

  Du ser fantastisk ut i den kjolen! Wow!

 15. Veldig fin! 🙂

 16. Håper konserten sto til forventingene <3

 17. Du stråler virkelig mer enn noen gang 🙂 Et lite spørsmål.. Hvor finner jeg slike strømpebukser? Jeg har lett i alle butikker er det en nettbutikk som selger disse? 🙂 Jeg vil helst ha noen tykke, som jeg kan bruke på kalde dager!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

   Selger det på H&M 🙂

 18. Huff, det var et fælt antrekk…

  1. Jeanette

   Hver sin smak! Men ville du sagt til ei venninne at hu hadde på seg et fælt antrekk? To her face? Hadde vært jævlig kjedelig hvis alle gikk i de samme klærne syns nå jeg 😉

   1. Jeg ELSKER antrekket… Skal på date i morgen og tenkte bare: føck, det der skulle jeg hatt i Klasskapet 😉 hadde vært perfekt.
    Du er helt stunning, Caroline, jeg diiiigger antrekket (og deg! Heia heia:)
    Klem!

   2. Caroline

    Tusen takk, I.C 🙂

 19. Caroline

  Haha 😀 Jeg har ikke ADHD 😉 Jeg vet ikke helt, mange kopper kaffe? Men det tempoet jeg har hatt de siste månedene nå kunne jeg ikke holdt særlig mye lengre :/

  Jeg vet hvilken kommentar du sikter til 🙂

 20. WOW, Du er altså så vakker! Lørdagskvelden blir ikke den samme fremover nå. Høydepunktet var jo å se på deg! Men det blir hvertfall stor stas å følge deg mer på bloggen. Kanskje du vil lage et blogginlegg om vinterjakker? 😀 Du inspirer meg virkelig og dagen er ikke den samme uten en titt innom her (uten at jeg vil innrømme det for noen;)) 😀 Ønsker deg en strålende uke!

 21. Karoline Dahl

  Hei! For et flott bilde av dere foran inngangen til konserten til Lady Gaga. Dere kler hverandre godt!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 22. Som vanlig – Du tar det såå godt ut på Tv-skjermen 🙂 En fryd og se/høre på 🙂 Såå dumt at du er ute av dansen, det var jo liksom grunnen for at jeg så på Skal vi Danse denne høsten 🙂

 23. Bare lurer

  Jeg må si at du stråler virkelig om dagen 🙂 Ser bedre ut enn noen gang, spør du meg! Jeg syns at leppene dine er litt annerledes nå enn for noen uker siden – har du fylt i litt resylane i overleppen igjen eller har du bare sminket dem litt annerledes? Veldig fint iallfall 🙂

 24. Jeg har ADHD, er det noe galt i det??

  1. Caroline

   Nei, selvfølgelig er det ikke noe galt i det.

   1. Caroline

    Det var ikke det jeg mente, og det det er jeg helt sikker på at dere er også 🙂

   2. Mennesker med adhd burde se på seg selv som et vanelig menneske, med en ekstra gave.
    Jeg har det selv ikke, men noen ganger kunne jeg ønsket. Den energien! Alt de rekker. Norges rikeste har jo adhd, Obama har ADD, flere billiardærer har adhd. Hvorfor? For de som oftest er de veldig flinke til en gang, og veldig målbeviste for og bevise nettopp motsatt av det mennesker tror. Kjell inge røkke, petter S.. Ja, vakre mennesker! Ingenting galt i å ha adhd 🙂

 25. Caroline

  Uff, kjedelig å ha det på den måten 🙁 Jeg har aldri hatt de slik, så skal ikke si at jeg vet hvordan du har det. Håper du blir bedre, og får gjøre det du ønsker 🙂

  Jeg har aldri opplevd det du beskriver, men jeg ville besøkt en fysioterapeut 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *