tusen takk for dansen

Tusen takk for at jeg er en erfaring rikere, for at livet mitt er fylt med enda flere minner og opplevelser, tusen takk for at jeg har fått så mange, nye venner og tusen takk for dansen  Tusen takk til Kai som har lært med alt jeg kan om selskapsdans, vi har hatt det så fint sammen, jeg kommer til å savne tiden med deg! Det har vært et eventyr og jeg er så glad for at jeg har fått være en del av dette. Jeg har virkelig gitt hundre prosent hele veien, så jeg er fornøyd med egen innstas, selv om jeg selvfølgelig ville vært med mye lenger og helst helt til det siste. Jeg ønsker alle dere som er igjen masse lykke til, dere er så flinke! 

_____________________________________________________________________________________________________________

– et siste bildedryss – 

IMG_8320IMG_8354IMG_8367IMG_8374IMG_8375IMG_8390IMG_8398IMG_8410IMG_8414IMG_8596IMG_8659IMG_8649IMG_8673IMG_8679IMG_8698IMG_8753IMG_8793IMG_8814IMG_8846IMG_8922

_____________________________________________________________________________________________________________

Selv om jeg synes det er synd å ikke være med lenger, tar jeg dette helt med ro. Jeg har så mye fint å venne tilbake til og jeg gleder meg virkelig til hverdagen igjen, til rutiner og familietid, det skal bli så fint! Jeg er jo et rutinemenneske og jeg har savnet hverdagene med alt som følger med, spesielt lange løpeturer med Nelia i joggevognen, kvalitetstid med mann, hunder og venner og ikke minst, å jobbe med bloggen. Det er den jeg virkelig brenner for og nå gleder jeg meg til å ta den til nye høyder! Samtidig har det vært kjempespennende å jobbe med tv, så det er også en drøm for fremtiden, så absolutt. 

Før jeg løper ut i det fine høstværet må jeg si tusen, tusen takk for alle som har stemt på oss og som ønsket å se oss videre hver lørdag! Jeg er så uendelig takknemlig for alle gode ord, det betyr så mye for meg 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *