back on track

annonse 

For en fin søndag! Nelia våknet klokken syv as usual, fikk litt mat og ville faktisk sove med en gang igjen, og jeg ble så glad! Så vi sov alle sammen til klokken elleve, og det var akkurat det jeg trengte. Lars-Kristian har dratt på seg en strekk og spiller ikke i dagens kamp, så han er her med oss, og det er så deilig Vi har gått en lang tur i slottsparken, jeg fikk til og med pustet liv i gamle intervallkunster og så ble det en tur innom smoothie exchange for litt påfyll av favoritten, deluxe.

IMG_9096

IMG_9329

IMG_9257

Dette settet er helt nytt fra get inspired, det er så utrolig mange fine nyheter der nå! Jeg har jo bodd i treningstøy den siste tiden, så nå var det deilig med litt påfyll. Dette er en antishake-tights, og den sitter så innmari bra på kroppen, en av mine favoritter. 

detaljer

IMG_9101

tights / topp / jakke / sko

Og dere, jeg har en gladnyhet: bruker du kodeordet Shape får du 10 prosent rabatt på alle shapetightser til og med 30. september. Benytt deg av tilbudet HER! Og du, get inspired har alltid fri frakt & lynrask levering 🙂 

_____________________________________________________________________________________________________________

Nå er det Farmen på TV, Nelia i drømmeland og voksentid med salat fra bit her. Jeg har vel ikke helt fått fordøyet skal vi danse-eventyret ennå, tipper det tar noen dager før paljettstøvet har lagt seg, men skuldrene er i hvert fall litt lavere enn i går og i morgen tidlig gjester vi God Morgen Norge for å snakke litt om alt sammen. 

Tusen takk for så fine ord under forrige bloggpost, dere er en skikkelig godgjeng som jeg er veldig glad for 

82 kommentarer

 1. Hei Caroline 🙂 Utrolig synd å se deg gå ut av Skal Vi Danse, jeg som heiet som en gal på deg!! Du så ut som en prinsesse hver lørdag, vakre deg 🙂 Men noe jeg lurer på er hvorfor du ikke bruker 2XU-treningstightsene? Disse er jo bare herlige, men det har kanskje noe med samarbeidet med get inspired? Stå på videre, kos deg tilbake til hverdagen 🙂

  1. Caroline

   Ja, det var skikkelig synd :/

   eg har aldri prøvd 2XU, da jeg har vært fornøyd med Casall og Rönisch 🙂

   1. Henriette

    2xu-tightsene er etter min mening veldig oppskrytt! De er ikke noe gode i livet! 🙂

 2. Det går ikke ann å lese bloggen din ordentlig lener fra pc, bildene av skoene og Camilla Phil dekker mye av teksten.

  1. Caroline

   Vi har testet bloggen med nesten alle mulige nettlesere, operativsystem og enheter, og finner ingen feil :/ Hvilke nettleser, operativsystem, og enhet leser du bloggen min på? Er den oppdatert?

   1. Samme her, leser fra Firefox og Safari, begge oppdaterte! 😉 Veldig synd!

   2. Caroline

    Hvilket operativsystem bruker du?

   3. samme problemet her,bruker firefox,opdatert oghar windows 7

   4. Har samme problem… Jeg bruker firefox

   5. Caroline

    Hvilket operativsystem bruker du?

   6. Jeg bruker safari, har ikke problemer. Men nede på skjermen kan siden navigers fra høyre til venstre og da havner selve blogginnlegget bak reklamen.

   7. Jeg bruker safari, har ikke problemer. Men nede på skjermen kan siden navigers fra høyre til venstre og da havner selve blogginnlegget bak reklamen.

   8. Har en mac.. prøvde i google chrome nå, der funker det, men ikke i firefox..

   9. Samme her. Firefox, windows 8.

   10. Turgang

    Jeg bruker safari og har ikke problemer.

   11. Jeg har samme problem :/ Bruker oppdatert versjon av firefox..

   12. Hei
    Jeg har oppdatert Firefox, windows 7, home premium
    For meg er det bare forsiden som ikke kommer helt frem. Innleggene blir litt store i forhold til reklamen rundt. Straks jeg går inn på hvert innlegg, så passer det helt fint.
    Sjekket oppdatert chrome, null problem der 🙂

   13. Caroline

    Takk for tilbakemeldingene! Ser ut som det er Firefox som er problemet, har sendt det videre til de som har ansvaret 🙂

   14. Jeg har ingen problemer med å lese i Firefox. Men siden kan scrolle litt fram og tilbake, og da ender den under reklamen av og til.

   15. Caroline

    Vi fant ut problemet, så det skal være løst nå 🙂

  2. Jeg har Windows Vista, og det fungerer fint =)

 3. Jeanette

  jeg leser bloggen fra pc,det funker helt fint her.ingen reklame som er i veien.utrolig fine klær!

 4. Det er jeg jaggu ikke sikker på, ikke så «datanerd», overlater det til kjæresten;)) Da får jeg bare se om det går seg til 🙂

 5. Samme her! Bruker internet explore. Du er en stor inspirasjon 🙂

 6. Så fine bilder! Den jakken var jo bare supersøt 🙂 Det hjelper litt med sånt treningstøy!

 7. Bloggen din har blitt skikkelig bred nå… Man må bla bortover for å lese teksten, og bildene er så små i tillegg… Dette bør fikses snarest, er jo så ekkelt å måtte bla både bortover og nedover… Ser nå at det ikke skjer inne på hvert enkelt innlegg, men på bloggen sin forside.

  1. hvorfor blir ikke kommentaren min godkjent??

   1. Caroline

    den er godkjent 🙂

  2. Caroline

   Uff, så leit! Hvilken nettleser bruker du? 🙂

 8. Får man kjøpt den thigsten i butikk?

  Flott at du er tilbake, jeg er innom her sikkert 5 ganger om dagen =)

  1. Caroline

   Så koselig 🙂 Ja, det vil jeg tro at du får 🙂

 9. Håper det kommer innlegg om alt det nye du har fått på interiør fronten snart! 🙂 Det gleder jeg meg til å lese om å ikke minst se bilder!! 🙂
  Ha en flott kveld! 😀

 10. God morgen fra Australia 🙂

  Jeg heiet også på deg og syntes det var utrolig synd at dette eventyret er over for deg, selv om du selvfølgelig er glad for alt du har opplevd 🙂 Jeg fikk ikke sett noe av skal vi danse siden vi (selvfølgelig) ikke har kanalen tilgjengelig her, men jeg er sikker på at du gjorde det kjempebra! Og FOR noen freshe treningsklær <3 Jeg skal ut å løpe nå, gleder meg!

  Ha en flott kveld du fine 🙂

 11. Smoothiene derfra er kjempegode, har ikke vært på smoothie exchange på år og dag dessverre, men de bruker å mette 🙂 Ha en fin ny uke.

 12. Superfine sko! Fornøyde med dem? 🙂

 13. Synd du røk ut av skal vi danse 🙂 Heiet på deg 😉 Ammer du Nelia enda? Jeg er sånn i tvil på når det er lurt å slutte med ammingen, alle sier så forskjellig. Mitt barn avskyr nan-melken, og jeg kan ikke akkuratt BARE gi fast føde enda heller. Barnet er noen dager eldre enn Nelia 🙂

 14. Hæ?? Hvor ble det av innlegget fra tidligere idag som het ‘tusen takk for dansen’ ? Det er plutselig borte.. :-/

  1. Caroline

   det var noe galt da bildene var for store, så de måtte nedskaleres. Men det er i orden nå 🙂

 15. Benedicte

  Det er berre tredve dagar i september 😉

 16. Heia. Jeg lurer på en ting, litt usikker på om du kan svare på det, men prøver likevel. Jeg har så lyst til å lære meg (og like) å løpe, og har begynt med intervalltrening. Problemet er bare at når jeg kommer opp i høy puls får jeg kraftig svie/smerter i lunger/bronkier og oppover mot halsen, og det blir så ille at jeg må ta mer pauser, og jeg får ikke ytet max eller holdt på så lenge jeg skulle ønske. Jeg trener en del styrke, og da kjenner jeg ingenting. Er dette normalt, og er det noe man kan gjøre for at det blir bedre? Kanskje handler det bare om at jeg har dårlig kondis, og må bygge den opp for å bli kvitt plagene?

  1. Caroline

   Det høres ut som at det rett og slett skyldes at du blir sliten, så det vil bli bedre etter hvert 🙂 Det virker absolutt som at du yter maks, og mer vil komme med tiden når kondisen blir bedre 🙂

   1. Tusen takk for svar, da får jeg bare fortsette og satse på å kondisen blir bedre med tiden;)

 17. Hvordan er det mulig å gå en lang tur i Slottsparken?

  1. Caroline

   Det spørs helt sikkert hva du legger i lang tur, men vi gikk rundt hele og gjennom 🙂

 18. Det er ikke 31 dager i september 😉

  1. Caroline

   sant 😉

 19. Katrine

  Gulle goe caroline! Elsker bloggen din, og for en herlig person du er. Kjedelig med skal vi danse, men gleder meg til videre oppdateringer på bloggen. Alt godt til dere! Stor klem:)

  1. Caroline

   så god du er! tusen, tusen takk fine deg! 🙂

 20. Finner ikke igjen thightsen du har på deg på nettsiden, hva heter den ?

  1. Caroline

   Har linket til den i posten 🙂

 21. Hei, nå som du forhåpentligvis får mer tid til blogging, kunne du være så snill og skrive litt om hudpleieproduktene du anbefaler og evt bruker selv?
  Det er en jungel der ute, umulig å vite hva som er bra og hva som er bare lureri.
  Vært gøy om du ville delt hudpleierutinene dine også 🙂

  1. Caroline

   Kommer til å starte opp med det i løpet av oktober/november 🙂

 22. Du nevner stadig at du spiser mat fra BIT. Noen spesiell grunn til at du velger å presisere at salaten er herifra?

  1. Caroline

   ikke egentlig, det er ikke snakk om reklame om det er det du spekulerer i 🙂

 23. Vet du.. det har vært veldig morsomt og spennende å følge med på deg hver lørdag, men jeg kjenner det blir koselig å få tilbake den gamle blogg-Caroline! Også virket det himla krevende å ha så mange baller i lufta på en gang!

  1. Caroline

   Det har så absolutt vært krevende, en av de mest krevende periodene i livet mitt, vil jeg si :O men det har også vært veldig gøy, jeg er veldig glad for at jeg har fått muligheten til å være med på alt dette 🙂 så hyggelig at du synes det blir ålreit å få meg tilbake, jeg synes det samme 😀 Stor klem!

 24. Hvordan er str på tightsen? Bør en gå for str man normalt bruker i andre merker eller i vanlige klær? Har tenkt å kjøpe noen flere tights- men den jeg bruker mest for tiden er fra Hm , den er i small, og er for stor. Så veldig usikker på hvilken str jeg bør gå for her?!

  1. Caroline

   Dersom du kan bruke xs i h&m sine, synes jeg du skal gå for det samme i disse 🙂

 25. Så kjekt du har hatt en fin avslappande dag med familien. Sover Nelia til klokka 11? Kor heldig du er. Vi har en liten gutt på 11 måneder og han legger seg klokka 7 på kvelden og er lysvåken mellom halv7-7 på morgenen (ganske vanlig egentlig). Sover N på dagtid? Når legger ho seg for kvelden? Ammer du fortsatt?
  Var forresten veldig kjekt å sjå deg på SVD. Flott innsats!

  1. Caroline

   Nelia legger seg klokken åtte og sover til syv, så pleier hun å være våken til rundt 11 før hun sover igjen 🙂 I går fikk vi henne til å sovne igjen med en gang hun hadde spist da klokken var 7, så det var veldig deilig 🙂 Men som sagt pleier rutinene å være noe annerledes 😉 Hun sover 2 ganger om dagen, ca. Jeg sluttet å amme for 1 mnd. siden, hun startet å bite, så da var det stopp for min del 😉 Det har gått veldig fint og det kjennes helt naturlig at jeg sluttet da 🙂

   Tusen takk for fine ord ang. svd, det har vært så gøy 🙂

 26. Trist å se deg ryke ut, men samtidig gleder jeg meg over at du blogger «ordentlig» igjen. Nå heier jeg på Linnéa og kan følge livet ditt gjennom bloggen som vanlig, og det er heller ikke så verst 🙂

  1. Caroline

   🙂

 27. Hei. Jeg hører til den eldre garde, jeg har akkurat begynt å blogge litt selv, og leser innleggene dine. Jeg må si at jeg er imponert over hva du får til, både på bloggen og på parketten. Du er en jordnær og positiv jente, og du står på for å oppnå det du ønsker. At du får surmagete kommentarer innimellom, betyr bare at folk er engasjert i deg, og kanskje bittelitt misunnelig, så det hører med. Jeg liker deg og kommer til å følge deg fremover, så stå på Caroline. Fortsett å være deg selv. Vi trenger slike som deg. Hilsen Janike:)

  1. Caroline

   Tusen takk for hyggelig kommentar 😀

 28. Hei hei 🙂
  Kunne du laget et innlegg om treningsklær for høsten? Det begynner å bli kjølig ute, og her i Ålesund regner og blåser det voldsomt. Jeg liker å løpe ute, men når det er kaldt og pissregner sidelengs er det vanskelig å finne treningsklær som passer. Hadde vært så fint med noen råd og tips på det området 🙂
  Utrolig fine bilder i dette innlegget forresten!
  Klem fra meg 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Det skal jeg prøve å få til!

   Klem tilbake 🙂

 29. Hei Caroline! Jeg ser du ønsker å jobbe mer med TV i fremtiden.Jeg vil bare si at visst du skal være med på live show,må du prøve å slappe litt mer av og være deg selv.Jeg ser at du ikke er en lett person å intervjue for eksempel.Du må by litt mer på deg selv.Få frem karismaen:) Håper du kan ta dette som konstruktiv kritikk.For visst du jobber mer med dette kommer du til å ta deg bra ut på tv.Som dansepartneren din sa,så har du en litt mer rampete og spennende side som ikke helt har kommet fram enda.Mye kjekkere for oss som ser på visst du kan gi litt mer f…om du skjønner.Uansett forstår jeg at dette ikke er enkelt,men visst du vil jobbe med TV bør du iallefall tenke over dette.

 30. Lagrange

  Hei Caroline,
  Du, jeg har ett luksusproblem. Jeg fyller 30 år om noen uker og aner ikke hva jeg skal ønske meg av mannen min. Kunne du laget ett innlegg om «must haves» høsten 2014? Vesker, lommebøker, skjerf, luer, jakker, sko osv? Trenger inspirsasjon:)
  Kom gjerne også med 1-årsdags tips til små prinser og prinsesser. Det er jo mye som skjer på høsten!
  Velkommen tilbake til «normal» hverdag og gratulerer med vel gjennomført dansedebut!

  1. Caroline

   Dte var en fin ide, jeg noterer meg 🙂 Og tusen takk 😀

   1. Tina A

    De har mange flotte ting i Rosa Sløyfe-aksjonen. (Håper det kommer et innlegg om det i morgen :-)) F.eks lommebok og nydelige topper. Det er sikkert litt på siden, men tenkte jeg skulle nevne det om du skal lage et innlegg om brusdags- eller julegavetips.

 31. Hei! 🙂 Hvordan liker du de nye joggeskolene du har brukt den siste tiden, både fra nike og new balance? Er de gode løpesko? Hvordan er dempingen på de?

  1. Caroline

   Jeg har bare brukt de fra New Balance en gang, og de fra Nike er litt store, men eller er de veldig gode 🙂 Det er relativt god demping i begge to.

 32. Hvor mange timer i døgnet sover Nelia egentlig? Virker jo som hun sover støtt… Våkner kl 7 og sovner igjen til kl 11…. og da har hun sovet fra kvelden før… og så sovnet hun før kl 9 om morningen før god morgen Norge….

  Har selv lite barn og virker som han sover halvparten av antall timer i døgnet som Nelia…
  Eller legger dere henne i vogn så hun skal sove hele tiden bare?

  1. Caroline

   Hun sover fra 20 – 07, og så sover hun fra 10 (11) – 12, og en siste gang fra 17 – 18 🙂 Vi legger henne bare i sengen når hun skal sove, så blir det litt grining, før hun sovner 🙂

   Men alle barn er forskjellige, noen sover mer enn andre 🙂

 33. Solveig

  Å, så fin du var med sånn lav hestehale! Du ser smashing ut 🙂

  Ha en kjempe fin uke!

  1. Caroline

   Tusen takk, Solveig 🙂

 34. looks intense and you look amazing

  http://www.aboutacloset.com/

 35. hej!
  31 september finns ikke!
  Är det 30 september eller 1 oktober som gäller då?

 36. Hvordan kamera å linse har du? Er så utrolig bra kvalitet 🙂

  1. Caroline

   Canon 6D 🙂 Bruker ulike objektiver, her var det 85mm f1,8 🙂

 37. Fine Caroline! Så leit at du røk ut av skal vi danse. Heiet på deg hver lørdag, å du fikk tv’en til å skinne 🙂
  Ha en fin tirsdags kveld 🙂

 38. Michelle

  Spreking! ser skikkelig fit og fresh ut ;D

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *