routine change

IMG_8071

Å, det kiler i magen! Dette er første gang jeg ikke har overnattet i Oslo dagen før sending, men jeg får håpe at det ikke betyr noe annet enn lykke. Vi er på vei innover til Nydalen og bilen er pakket med klær og det jeg trenger frem til tirsdag. Jeg gleder meg til å danse slowfox i kveld, det er avansert koreografi, for det er så mange trinn og så utrolig mye å huske på og tenke på for at ting skal bli riktig, så jeg håper at jeg har en god dag og at vi leverer en kjempefin dans som dere liker å se på. Både mamma, pappa, Anette og farmor er i salen i kveld, og det synes jeg er kjempekoselig Nelia og Lars-Kristian heier fra tv-stua, og det håper jeg dere gjør også 🙂 

_____________________________________________________________________________________________________________

– I always need my coffee to keep me going – 

IMG_8177

IMG_8132

Akkurat nå har vi rastepause på vår faste stans på vei inn til Oslo. Håper dere har en fin lørdag, så sees vi fra både skjerm og blogg senere i dag Vi danser som par nummer 2, den første slowfoxen, det blir spennende 🙂 

102 kommentarer

 1. Heier på deg fineste Caroline

 2. Heier på deg fineste Caroline

 3. Klarer du å fortsette med ammingen-når du er så mye vekke fra Nelia??
  Heier på deg☺

  1. Caroline

   Jeg sluttet å amme Nelia for ca. 1 mnd. siden 🙂

 4. Klarer du å fortsette med ammingen-når du er så mye vekke fra Nelia??
  Heier på deg☺

  1. Caroline

   Jeg sluttet å amme Nelia for ca. 1 mnd. siden 🙂

 5. Klarer du å fortsette med ammingen-når du er så mye vekke fra Nelia??
  Heier på deg☺

 6. Klarer du å fortsette med ammingen-når du er så mye vekke fra Nelia??
  Heier på deg☺

 7. Du burde gått videre i dag….. jeg stemte iallefall på deg 🙂

 8. Du burde gått videre i dag….. jeg stemte iallefall på deg 🙂

 9. Hei, er joggedressen kjøpt nylig på bikbok?

  1. Caroline

   Kjøpte den for tre uker siden 🙂

 10. Hei, er joggedressen kjøpt nylig på bikbok?

  1. Caroline

   Kjøpte den for tre uker siden 🙂

 11. hei!

  jeg lurer på om man får betalt for å være i skal vi danse?

  også lurer jeg på når Nelia lærte seg å sitte? stå med støtte ? uten? og om hun krabber?
  takk for svar!

 12. hei!

  jeg lurer på om man får betalt for å være i skal vi danse?

  også lurer jeg på når Nelia lærte seg å sitte? stå med støtte ? uten? og om hun krabber?
  takk for svar!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *