første slowfox på parketten

IMG_8224

IMG_8187

IMG_8181

IMG_8251

IMG_8241

IMG_8249

snacks

Noen bilder backstage i dag – konkurransen tilspisser seg, alle er så flinke og jeg har så lyst til å være med lenge, lenge til! Jeg synes bare det blir morsommere og morsommere, så jeg håper dere liker dansen vår i dag 🙂 Vi er på som nummer 2, de første til å danse slowfox på parketten, og jeg blir kjempeglad om dere vil se oss videre! Vi vet ikke hva vi får neste gang ennå, men det er latinkveld, så det blir uansett utrolig gøy! Husk å sende sms 2 til 26400 eller ring 829 49 102 om dere vil se oss svinge på parketten neste lørdag også 

_____________________________________________________________________________________________________________

– stor klem – 

227 kommentarer

 1. Silje :-)

  Hei Caroline 🙂 Det var såå trist at du og kai gikk ut av skal vi danse..:-( dere var jo såå flinke.. jeg stemte veldig mange ganger på dere. Du var grunnen til at jeg ville følge med på skal vi danse i år, tviler på at jeg kommer til og fortsette og se på det nå, Jeg syns du har utviklet deg masse,du har blitt så flink ,det skal du være stolt over! 🙂 Har du lyst til og være med i flere tv programmer i fremtiden om du får spørsmål om det?( hvis det er noe som interesserer deg) 🙂 håper du får en fin søndag med familien din 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk for støtten, Silje 🙂

 2. Silje :-)

  Hei Caroline 🙂 Det var såå trist at du og kai gikk ut av skal vi danse..:-( dere var jo såå flinke.. jeg stemte veldig mange ganger på dere. Du var grunnen til at jeg ville følge med på skal vi danse i år, tviler på at jeg kommer til og fortsette og se på det nå, Jeg syns du har utviklet deg masse,du har blitt så flink ,det skal du være stolt over! 🙂 Har du lyst til og være med i flere tv programmer i fremtiden om du får spørsmål om det?( hvis det er noe som interesserer deg) 🙂 håper du får en fin søndag med familien din 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk for støtten, Silje 🙂

 3. Nesten som jeg tror at «skal vi danse» er et noe arrangert og forhåndsbestemt program. Det var definitivt ikke den dårligste som gikk ut i går, men når en dør lukker seg åpner en annen seg;)

 4. Nesten som jeg tror at «skal vi danse» er et noe arrangert og forhåndsbestemt program. Det var definitivt ikke den dårligste som gikk ut i går, men når en dør lukker seg åpner en annen seg;)

 5. Ann Kristin

  Jeg leser bloggen din og i det siste har jeg lest mer av den, hvor jeg har fått bedre og bedre inntrykk av deg. Men jeg må faktisk si at du og Kai røyk ut på fortjent vis. Det er mange par som er veldig mye bedre enn dere og hatt god utvikling. For meg så virket du veldig stiv og sliten i kroppen, så du hadde ikke noe særlig utvikling. Selv om du var veldig flink sist lørdag.
  Nå skal det sikkert bli godt å få mer tid med datteren din og gjøre det du virkelig kan, bloggen.

 6. Ann Kristin

  Jeg leser bloggen din og i det siste har jeg lest mer av den, hvor jeg har fått bedre og bedre inntrykk av deg. Men jeg må faktisk si at du og Kai røyk ut på fortjent vis. Det er mange par som er veldig mye bedre enn dere og hatt god utvikling. For meg så virket du veldig stiv og sliten i kroppen, så du hadde ikke noe særlig utvikling. Selv om du var veldig flink sist lørdag.
  Nå skal det sikkert bli godt å få mer tid med datteren din og gjøre det du virkelig kan, bloggen.

 7. SusanneL

  Kjempetrist, men glad at du fortsatt er å treffe på bloggen. Du gjorde en veldig bra innsats og jeg har nok personlig reddet TV2budsjettet ved å stemme masse på deg og Kai 😉 Vi er blitt veldig glad i deg 🙂

  1. Caroline

   Hehe 😀 Tusen takk 🙂

 8. SusanneL

  Kjempetrist, men glad at du fortsatt er å treffe på bloggen. Du gjorde en veldig bra innsats og jeg har nok personlig reddet TV2budsjettet ved å stemme masse på deg og Kai 😉 Vi er blitt veldig glad i deg 🙂

  1. Caroline

   Hehe 😀 Tusen takk 🙂

 9. Dette er ikke verdens undergang. Men du er ei erfaring rikere. Du og mange flere som er kjent i det offentlige rom er ekstra utsatt. Tenk deg om neste gang du får en forespørsel om ett eller annet.
  Mange støtter og oppmuntrer deg. Noen fryder seg over at du røk ut så tidlig i konkurransen. De aller fleste bryr seg ikke. At du er en av landets beste bloggere kan ingen ta fra deg eller stemme deg ut av. Lykke til videre!

 10. Dette er ikke verdens undergang. Men du er ei erfaring rikere. Du og mange flere som er kjent i det offentlige rom er ekstra utsatt. Tenk deg om neste gang du får en forespørsel om ett eller annet.
  Mange støtter og oppmuntrer deg. Noen fryder seg over at du røk ut så tidlig i konkurransen. De aller fleste bryr seg ikke. At du er en av landets beste bloggere kan ingen ta fra deg eller stemme deg ut av. Lykke til videre!

 11. Så utrolig trist at du røk ut jeg fikk panikk når du havnet i danseduell og sendte et dusin stemmer, synd det ikke hjalp 🙁 men jeg synes du har vært kjempeflink og håper du har hattt det gøy. Du får prøve å se på den positive siden at du har mer tid til Nelia og Lars-Kristian nå. Håper du får en fin dag 🙂

  1. Caroline

   Hehe 😀 Sorry for at jeg påførte deg panikk :O Men takk for stemmene 🙂

 12. Så utrolig trist at du røk ut jeg fikk panikk når du havnet i danseduell og sendte et dusin stemmer, synd det ikke hjalp 🙁 men jeg synes du har vært kjempeflink og håper du har hattt det gøy. Du får prøve å se på den positive siden at du har mer tid til Nelia og Lars-Kristian nå. Håper du får en fin dag 🙂

  1. Caroline

   Hehe 😀 Sorry for at jeg påførte deg panikk :O Men takk for stemmene 🙂

 13. elisabeth

  Åhhhhh,skuffa. Skulle gjerne sett deg danse mer lørdagene framover. Men : stor stas og følge deg på tv. Håper og se mer framover. Du er like flott, vakker, morsom og reflektert uansett om det er blogg, reportasjer eller tv. Stor inspirasjon i hverdagen ! Klem.

 14. elisabeth

  Åhhhhh,skuffa. Skulle gjerne sett deg danse mer lørdagene framover. Men : stor stas og følge deg på tv. Håper og se mer framover. Du er like flott, vakker, morsom og reflektert uansett om det er blogg, reportasjer eller tv. Stor inspirasjon i hverdagen ! Klem.

 15. Utrolig trist at du røk i går, men både denne gangen og forrige gang fikk du vist hva du kunne, så du kan være meget stolt av deg selv! Ikke alle småbarnsmødre som hadde orket dette sirkuset! Må også nevne hvor nydelig du så ut i går, drømmehår. Jeg stemte og stemte … <3

 16. Utrolig trist at du røk i går, men både denne gangen og forrige gang fikk du vist hva du kunne, så du kan være meget stolt av deg selv! Ikke alle småbarnsmødre som hadde orket dette sirkuset! Må også nevne hvor nydelig du så ut i går, drømmehår. Jeg stemte og stemte … <3

 17. Camilla

  Du har nok flere lesere som dessverre ikke ser skal vi danse:( Jeg er en av de, så da har du nok gått glipp av litt leser stemmer;) Men jeg følger bloggen din og synes virkelig du er litt av et rivjern! Dyktig, stå på:):)

 18. Camilla

  Du har nok flere lesere som dessverre ikke ser skal vi danse:( Jeg er en av de, så da har du nok gått glipp av litt leser stemmer;) Men jeg følger bloggen din og synes virkelig du er litt av et rivjern! Dyktig, stå på:):)

 19. Jeg tror SVD mister en del seere nå, personlig vil jeg fortsette å følge med på Linnea, det er rågøy å se hvor glad hun er! Men det er kjedelig at du røyk ut, jeg trodde absolutt ikke det var din tur!

 20. Jeg tror SVD mister en del seere nå, personlig vil jeg fortsette å følge med på Linnea, det er rågøy å se hvor glad hun er! Men det er kjedelig at du røyk ut, jeg trodde absolutt ikke det var din tur!

 21. Trist å se at du røk ut av SVD, du har gjort en fantastisk innsats! Heiet på deg hele veien 🙂

 22. Trist å se at du røk ut av SVD, du har gjort en fantastisk innsats! Heiet på deg hele veien 🙂

 23. Uff, synd at du gikk ut, sånt er alltid kjipt og jeg skjønner om du er skuffet akkurat nå, man trenger å fordøye alt som har skjedd og ta seg litt tid for å være litt trist. MEN det kan alltid komme noe godt ut av slike ting, er sikker på at du har lært masse av å være med på dette, og sikkert av å ryke ut også, men det aller viktigste og mest åpenbare er jo at du nå får prioritert Nelia, som jo uansett er det viktigste i livet ditt. Hvis hun snart skal i barnehagen også, så er det jo ekstra viktig at hun får masse tid med mammaen sin nå <3

  Jeg er kanskje litt pragmatisk når jeg sier dette, men tror kanskje ikke det var helt meningen at du skulle vinne denne greia akkurat nå- i denne veldige viktige perioden i Nelias liv, du får masse sjanser senere i livet til å gjøre alt du ønsker- og som pappaen min sa til meg når jeg nå har fått en datter selv (pappa jobbet kveldsskift(!) i flere år for å få være sammen med meg på dagen da jeg var liten) "at du valgte å prioritere tid med ungene dine er noe du aldri vil angre på".

  Så kos deg med familien din, de er tross alt mye mye viktigere enn noe Tvprogram i hele verden!!:);)

  Og fra et egoistisk ståsted, hehe, må jeg jo også få si at jeg gleder meg masse til å lese bloggen din med deg fullt og helt tilstede fremover;) Nå gleder jeg meg til å følge forberedelsene til Nelias bursdagsfeiring, som jeg vet du vil legge sjelen din i, og som helt sikkert blir vakker og inspirerende!!:):)

  Lykke til fremover med alt du gjør, husk at det kommer masse gode ting ut av dette, så tørk tårene og smil til verden på din videre spennende ferd her i livet! <3

 24. Uff, synd at du gikk ut, sånt er alltid kjipt og jeg skjønner om du er skuffet akkurat nå, man trenger å fordøye alt som har skjedd og ta seg litt tid for å være litt trist. MEN det kan alltid komme noe godt ut av slike ting, er sikker på at du har lært masse av å være med på dette, og sikkert av å ryke ut også, men det aller viktigste og mest åpenbare er jo at du nå får prioritert Nelia, som jo uansett er det viktigste i livet ditt. Hvis hun snart skal i barnehagen også, så er det jo ekstra viktig at hun får masse tid med mammaen sin nå <3

  Jeg er kanskje litt pragmatisk når jeg sier dette, men tror kanskje ikke det var helt meningen at du skulle vinne denne greia akkurat nå- i denne veldige viktige perioden i Nelias liv, du får masse sjanser senere i livet til å gjøre alt du ønsker- og som pappaen min sa til meg når jeg nå har fått en datter selv (pappa jobbet kveldsskift(!) i flere år for å få være sammen med meg på dagen da jeg var liten) "at du valgte å prioritere tid med ungene dine er noe du aldri vil angre på".

  Så kos deg med familien din, de er tross alt mye mye viktigere enn noe Tvprogram i hele verden!!:);)

  Og fra et egoistisk ståsted, hehe, må jeg jo også få si at jeg gleder meg masse til å lese bloggen din med deg fullt og helt tilstede fremover;) Nå gleder jeg meg til å følge forberedelsene til Nelias bursdagsfeiring, som jeg vet du vil legge sjelen din i, og som helt sikkert blir vakker og inspirerende!!:):)

  Lykke til fremover med alt du gjør, husk at det kommer masse gode ting ut av dette, så tørk tårene og smil til verden på din videre spennende ferd her i livet! <3

 25. Åh, det var så synd at du røk ut igår, jeg synes du var flink og at du danset enda bedre i duellen enn første runden, men det var VELDIG hyggelig å hilse på både deg og mammaen din! Hun var bare såå skjønn, ga meg en klem og alt! Og du var akkurat som jeg trodde: nydelig, jordnær og veldig hyggelig! Kjempegøy å møte deg i virkeligheten etter å ha lest bloggen din fast i mange år! Hadde virkelig håpet å se deg videre i Skal vi danse, men satser på at det ikke er siste gang vi ser deg på tv:) klem
  (Og til dere over som sier at hun ser annerledes ut på tv enn på bilder – i virkeligheten er hun minst like vakker som på bildene sine, så TV lyver litt;))

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Det var utrolig hyggelig å hilse på deg også <3

 26. Åh, det var så synd at du røk ut igår, jeg synes du var flink og at du danset enda bedre i duellen enn første runden, men det var VELDIG hyggelig å hilse på både deg og mammaen din! Hun var bare såå skjønn, ga meg en klem og alt! Og du var akkurat som jeg trodde: nydelig, jordnær og veldig hyggelig! Kjempegøy å møte deg i virkeligheten etter å ha lest bloggen din fast i mange år! Hadde virkelig håpet å se deg videre i Skal vi danse, men satser på at det ikke er siste gang vi ser deg på tv:) klem
  (Og til dere over som sier at hun ser annerledes ut på tv enn på bilder – i virkeligheten er hun minst like vakker som på bildene sine, så TV lyver litt;))

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Det var utrolig hyggelig å hilse på deg også <3

 27. Dette var utrolig trist Caroline, men jeg har en anelse om at du klarte å kose deg og nyte de stundene du var med (i alle fall så det slik ut for meg) og da sitter du forhåpentligvis igjen med mange gode minner og en stor erfaring rikere 🙂
  Ut i fra det jeg har lært deg å kjenne så takler du dette bra, når skuffelsen har lagt seg ser du gledene som ligger foran deg og jeg gleder meg til å få ta del i det du deler 🙂
  Jeg synes det har vært en glede å få se deg på Tv og jeg synes du er så utrolig flink når du får en mikrofon stappet opp i ansiktet, så naturlig og glad, det hadde ikke jeg klart. Applaus for deg 🙂 Klem <3

 28. Dette var utrolig trist Caroline, men jeg har en anelse om at du klarte å kose deg og nyte de stundene du var med (i alle fall så det slik ut for meg) og da sitter du forhåpentligvis igjen med mange gode minner og en stor erfaring rikere 🙂
  Ut i fra det jeg har lært deg å kjenne så takler du dette bra, når skuffelsen har lagt seg ser du gledene som ligger foran deg og jeg gleder meg til å få ta del i det du deler 🙂
  Jeg synes det har vært en glede å få se deg på Tv og jeg synes du er så utrolig flink når du får en mikrofon stappet opp i ansiktet, så naturlig og glad, det hadde ikke jeg klart. Applaus for deg 🙂 Klem <3

 29. Hei Caroline
  Kjempelei meg for at dere røk ut i går. Det var ikke rettferdig og jeg var like overrasket og sjokkert som dommerene var. Jeg syntes du var kjempeflink på parketten og siste dans var perfekt. Du er ei flott dame det står stor respekt av og alt du får til. Klart mange misunner deg at du lykkes og har det bra. Det er så godt å se at du hever deg over folks smålighet og gir kommentarer på det de skriver på en saklig måte. Hurra for deg som klarer det 🙂 Fortsett med å være deg selv på alle måter og husk vi er mange som stemte på deg og som fortsatt heier på deg! Klem

  1. Caroline

   Tusen takk, Karin 🙂

 30. Hei Caroline
  Kjempelei meg for at dere røk ut i går. Det var ikke rettferdig og jeg var like overrasket og sjokkert som dommerene var. Jeg syntes du var kjempeflink på parketten og siste dans var perfekt. Du er ei flott dame det står stor respekt av og alt du får til. Klart mange misunner deg at du lykkes og har det bra. Det er så godt å se at du hever deg over folks smålighet og gir kommentarer på det de skriver på en saklig måte. Hurra for deg som klarer det 🙂 Fortsett med å være deg selv på alle måter og husk vi er mange som stemte på deg og som fortsatt heier på deg! Klem

  1. Caroline

   Tusen takk, Karin 🙂

 31. Hei Caroline!
  Jeg har virkelig kost meg med dansene dine og jeg heia så veldig på deg. Synes det er så synd og ikke midt urettferdig at det var du som røk ut igår. Jeg er imponert over det du har fått til og at du mestrer så mange ting på en gang. Jeg har alltid hatt sansen for deg, og etter at du røk ut tror jeg ikke jeg kommer til å følge med på skal vi danse lenger. Gleder meg uansett til bloggingen din fremover, og gleder meg på dine vegne over at du nå får bedre tid til andre ting, selvom jeg gjerne skulle hatt deg videre.

  Vi ses vel kanskje på kamp ikveld vi da 🙂

  Stor klem

 32. Hei Caroline!
  Jeg har virkelig kost meg med dansene dine og jeg heia så veldig på deg. Synes det er så synd og ikke midt urettferdig at det var du som røk ut igår. Jeg er imponert over det du har fått til og at du mestrer så mange ting på en gang. Jeg har alltid hatt sansen for deg, og etter at du røk ut tror jeg ikke jeg kommer til å følge med på skal vi danse lenger. Gleder meg uansett til bloggingen din fremover, og gleder meg på dine vegne over at du nå får bedre tid til andre ting, selvom jeg gjerne skulle hatt deg videre.

  Vi ses vel kanskje på kamp ikveld vi da 🙂

  Stor klem

  1. Caroline

   Tusen takk, Tina 🙂

 33. Birgitte

  Takk for en flott innsats på dansegulvet, en fryd å følge deg. 🙂 Når det gjelder enkelte kommentarer og utsagn til deg vil jeg lagt disse på konto for umodenhet, tildels lavmål og enkeltes behov for å «menneskeliggjøre» deg i form av å studere etter feil slik at de selv kan føle seg bedre…Synd men den menneskelige psyke er ofte sånn, men har ikke noe med deg å gjøre. Du har all grunn til å være stolt og fornøyd, imponerende hva du klarer! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Birgitte 🙂

 34. Birgitte

  Takk for en flott innsats på dansegulvet, en fryd å følge deg. 🙂 Når det gjelder enkelte kommentarer og utsagn til deg vil jeg lagt disse på konto for umodenhet, tildels lavmål og enkeltes behov for å «menneskeliggjøre» deg i form av å studere etter feil slik at de selv kan føle seg bedre…Synd men den menneskelige psyke er ofte sånn, men har ikke noe med deg å gjøre. Du har all grunn til å være stolt og fornøyd, imponerende hva du klarer! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Birgitte 🙂

 35. Fantastisk innsats av deg Caroline, du var så flink! Såå synd at du røyk ut! 🙁 Jeg har ikke fulgt spesielt mye med på Skal vi danse før, men i år måtte jeg følge med, fordi du var med. <3

 36. Fantastisk innsats av deg Caroline, du var så flink! Såå synd at du røyk ut! 🙁 Jeg har ikke fulgt spesielt mye med på Skal vi danse før, men i år måtte jeg følge med, fordi du var med. <3

 37. Det var utrolig synd at dere gikk ut denne runden, det har vært så fint å følge med hver lørdag. Dere har vært et av mine favorittpar!
  Synes uansett at du har vært kjempeflink, og du skal være stolt av det du har fått til 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Helen 🙂

 38. Det var utrolig synd at dere gikk ut denne runden, det har vært så fint å følge med hver lørdag. Dere har vært et av mine favorittpar!
  Synes uansett at du har vært kjempeflink, og du skal være stolt av det du har fått til 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Helen 🙂

 39. Ingrid G

  Nei nei nei, det var ikke slik det skulle gå i SVD. Jeg trodde du kom til å være med mye lenger, og er litt sjokkert over at du røk ut. Jeg trodde seerstemmene ville redde deg, men det gjorde de ikke. Og med det ikke ett vondt ord ment om Vollvik altså, jeg synes han virker som en knallkjekk kar, og Anette Stokke virker så flott og fresh. Så jeg er veldig lei meg for at du og Kai røk ut i går, det er jeg virkelig.

  Men som du sier, det er andre ting som virkelig betyr noe for deg i lengden. Familien din. Vesle Nelia, mannen din, og alle andre. Selvfølgelig hadde en seier eller topplassering i SVD vært gøy, men SVD vil aldri være et program der den som virkelig kan danse vinner fordi dommere og seere stemmer ulikt. SVD vil derfor alltid oppleves som urettferdig. eller..det synes i alle fall jeg. Sesong etter sesong har jeg vært skuffet over å se folk med potensiale ryke ut for folk som ikke har potensiale. Men sånn er gamet dessverre…

  Men nå er jeg spent på tiden fremover for deg. Gleder meg veldig til å fortsette å følge bloggen din, det er godt den vil inneholde det samme, men bare med litt «tekniske forandringer» eller hva det kalles. Jeg synes det er kjempeflott som den er nå jeg, så jeg gleder meg virkelig til fortsettelsen. Her inne finner jeg mye tips og råd, og selv om jeg ikke akkurat kan kle meg i samme plagg som deg, så finner jeg inspirasjon til å kle meg i mer farger. Jeg kjører altfor safe med fargene, og på meg blir det kjedelig, for jeg er ikke flink med tilbehør og sånn. Så jeg er gradvis i gang med å fornye klesskapet mitt, og nå kommer fargene inn der. kommer alltid til å ha basisplagg i de litt mer safe fargene, men heller piffe opp med topper og tilbehør i farger. Jeg har det ikke i meg å kle meg dessverre, selv om jeg ikke er i joggebukse og t-skjorte stilen, det er ikke såå ille! Men jeg klarer ikke å se hva som vil være pent på meg selv. Jeg ser det på andre, det er ingen sak å kle opp andre. Men meg selv? Helt umulig!! Så jeg gleder meg til fortsatt inspirasjon. Det finnes plagg jeg har sett i bloggen din som jeg ennå er på jakt etter, ikke helt likt, men nokså likt. Så jeg gleder meg til fortsettelsen.

  Lykke til videre Caroline. Du gjorde en meget hederlig innsats i SVD, mer kan ingen kreve av deg. Nå håper jeg du får litt mer ro og avslapping i hverdagen din, slik at du kan fylle den med det du vil når du vil. Tror ikke du mangler prosjekter å holde på med, men det ble kanskje brått stille etter at du ikke lenger skal danse danse danse. Ønsker deg gode dager, kjære Caroline. Alt det beste til deg.

  Varme klemmer Ingrid Grace.

  1. Caroline

   Tusen takk for fine ord, Ingrid 🙂 Håper du vil finne masse inspirasjon fremover.

 40. Ingrid G

  Nei nei nei, det var ikke slik det skulle gå i SVD. Jeg trodde du kom til å være med mye lenger, og er litt sjokkert over at du røk ut. Jeg trodde seerstemmene ville redde deg, men det gjorde de ikke. Og med det ikke ett vondt ord ment om Vollvik altså, jeg synes han virker som en knallkjekk kar, og Anette Stokke virker så flott og fresh. Så jeg er veldig lei meg for at du og Kai røk ut i går, det er jeg virkelig.

  Men som du sier, det er andre ting som virkelig betyr noe for deg i lengden. Familien din. Vesle Nelia, mannen din, og alle andre. Selvfølgelig hadde en seier eller topplassering i SVD vært gøy, men SVD vil aldri være et program der den som virkelig kan danse vinner fordi dommere og seere stemmer ulikt. SVD vil derfor alltid oppleves som urettferdig. eller..det synes i alle fall jeg. Sesong etter sesong har jeg vært skuffet over å se folk med potensiale ryke ut for folk som ikke har potensiale. Men sånn er gamet dessverre…

  Men nå er jeg spent på tiden fremover for deg. Gleder meg veldig til å fortsette å følge bloggen din, det er godt den vil inneholde det samme, men bare med litt «tekniske forandringer» eller hva det kalles. Jeg synes det er kjempeflott som den er nå jeg, så jeg gleder meg virkelig til fortsettelsen. Her inne finner jeg mye tips og råd, og selv om jeg ikke akkurat kan kle meg i samme plagg som deg, så finner jeg inspirasjon til å kle meg i mer farger. Jeg kjører altfor safe med fargene, og på meg blir det kjedelig, for jeg er ikke flink med tilbehør og sånn. Så jeg er gradvis i gang med å fornye klesskapet mitt, og nå kommer fargene inn der. kommer alltid til å ha basisplagg i de litt mer safe fargene, men heller piffe opp med topper og tilbehør i farger. Jeg har det ikke i meg å kle meg dessverre, selv om jeg ikke er i joggebukse og t-skjorte stilen, det er ikke såå ille! Men jeg klarer ikke å se hva som vil være pent på meg selv. Jeg ser det på andre, det er ingen sak å kle opp andre. Men meg selv? Helt umulig!! Så jeg gleder meg til fortsatt inspirasjon. Det finnes plagg jeg har sett i bloggen din som jeg ennå er på jakt etter, ikke helt likt, men nokså likt. Så jeg gleder meg til fortsettelsen.

  Lykke til videre Caroline. Du gjorde en meget hederlig innsats i SVD, mer kan ingen kreve av deg. Nå håper jeg du får litt mer ro og avslapping i hverdagen din, slik at du kan fylle den med det du vil når du vil. Tror ikke du mangler prosjekter å holde på med, men det ble kanskje brått stille etter at du ikke lenger skal danse danse danse. Ønsker deg gode dager, kjære Caroline. Alt det beste til deg.

  Varme klemmer Ingrid Grace.

  1. Caroline

   Tusen takk for fine ord, Ingrid 🙂 Håper du vil finne masse inspirasjon fremover.

 41. Ulrikke

  Så leit at du gikk ut.. Nå er det hvertfall ikke noe grunn for å se på Skal vi danse mer 🙁 syns det har vært veldig gøy å se deg på tv, da skjønner man at du er bare et menneske som alle oss andre. Jeg ble nesten litt rørt over å se at du var så følsom 🙂 du var nydelig som alltid <3
  Hva er planen din videre nå da? Når Begynner Nelia i barnehage ?
  Håper du svarer 🙂

  1. Caroline

   Planen nå er å slappe av litt noen dager, få bloggen tilbake i normal modus, og så starte det nye samarbeidet med Peter Peters og Friendly 🙂

   Nelia starter i barnehage på nyåret 🙂

 42. Ulrikke

  Så leit at du gikk ut.. Nå er det hvertfall ikke noe grunn for å se på Skal vi danse mer 🙁 syns det har vært veldig gøy å se deg på tv, da skjønner man at du er bare et menneske som alle oss andre. Jeg ble nesten litt rørt over å se at du var så følsom 🙂 du var nydelig som alltid <3
  Hva er planen din videre nå da? Når Begynner Nelia i barnehage ?
  Håper du svarer 🙂

  1. Caroline

   Planen nå er å slappe av litt noen dager, få bloggen tilbake i normal modus, og så starte det nye samarbeidet med Peter Peters og Friendly 🙂

   Nelia starter i barnehage på nyåret 🙂

 43. rogalandsdame

  Hei!
  Leser bloggen din endel, mest matoppskrifter og treningstips
  Blir bra når hverdagen starter igjen,Im sure 🙂

  (har helt ærlig ikke sett skal i danse, har aldri sett de pogrammene tidligere heller,men synd du røk ut hvis du ønsket å fortsette )

  Vil bare tipse om at den reklamen fra bianco er kjempeirriiterende, for den popper opp hver gang man skal bla med pilene,og skjuler/dominerer teksten fra det du skriver 😉

 44. rogalandsdame

  Hei!
  Leser bloggen din endel, mest matoppskrifter og treningstips
  Blir bra når hverdagen starter igjen,Im sure 🙂

  (har helt ærlig ikke sett skal i danse, har aldri sett de pogrammene tidligere heller,men synd du røk ut hvis du ønsket å fortsette )

  Vil bare tipse om at den reklamen fra bianco er kjempeirriiterende, for den popper opp hver gang man skal bla med pilene,og skjuler/dominerer teksten fra det du skriver 😉

 45. Caroline

  Tusen takk for fine ord og omtanke, Linn 🙂 Det var kjedelig å ryke, men samtidig litt blandede følelse. Det skal bli deilig å ha tid til blogg, familie og venner igjen 🙂

 46. Caroline

  Tusen takk for fine ord og omtanke, Linn 🙂 Det var kjedelig å ryke, men samtidig litt blandede følelse. Det skal bli deilig å ha tid til blogg, familie og venner igjen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *