my very own snack cup

God morgen  Nå står jeg på farten inn til Oslo for parkettprøver og trening, og med meg i bilen er en samling av det jeg liker alle best: bær og sjokolade. 

nr1

Disse begrene er utrolig smarte til oppbevaring av hva du vil når du er på farten, du kan jo bare spørre et sted hvor de selger smoothies og lignende, det gjorde jeg! 

IMG_7963

_____________________________________________________________________________________________________________

Mamma og pappa kommer på besøk i dag, ODD skal jo møte Sarpsborg i semifinalen, og det er klart at pappa ikke kan gå glipp av den kampen 😉 Mamma sitter barnevakt for Nelia så lenge, så det skal bli utrolig fint å komme sliten hjem og møte mamma i døren Jeg må selvfølgelig heie på ODD i dag, selv om jeg har en bitteliten plass i hjertet for Sarpsborg 08 også. Det beste hadde jo vært om det hadde vært de to i finalen, men sånn ble det altså ikke. Men ODD skal til finalen, jeg er ikke i tvil! 

Jeg får komme meg avgårde til Oslo, men før jeg ønsker dere en fin dag vil jeg oppfordre dere til å ta denne undersøkelsen. Det er en brukerundersøkelse som skal hjelpe meg å få bloggen enda bedre og som også kan hjelpe meg å bli litt bedre kjent med dere som leser den 🙂 Klikk deg inn her for å settei gang, det tar ikke lang tid! 

– klem – 

65 kommentarer

 1. Da er undersøkelsen gjennomført 🙂

  1. Caroline

   Supert, tusen takk 🙂

 2. Hei! Kan du legge til «utlandet», slik at vi som ikke bor i Norge også kan svare på undersøkelsen?

  1. Caroline

   Har sendt de en mail, så får vi se om de ordner det 🙂

 3. Kjempelurt. Jeg kjøpte en 20-pack med sånne på Rema til 10-15 kr 🙂 Hvilken sjokolade er det du har på bildet? Så supergod ut!

 4. Hej! Jeg er fra Danmark og kan ikke vælge Danmark i undersøgelsen – bare hvis du gerne vil have svar fra udlandet også 🙂 Elsker din blog, specielt madopskrifter og gode tips om smarte løsninger. – Line

 5. Hei.
  Det er så godt å bli tatt litt ekstra vare på av en mamma av og til selv om man er voksen. Min bedre halvdel er ett par uker på jakt og min mamma stikker både titt og ofte innom meg og mine tre små når vi er alene for å hjelpe 🙂 Kan jeg spørre hvilken sjokolade du har i begeret, den såg utrolig god ut. 🙂

  1. Caroline

   Freia 70% 🙂

 6. Kristin

  Mm, den sjokoladen så veeeldig god ut! Hvilken er det? 🙂
  Forresten, du er helskjønn!

  1. Caroline

   Freia 70% 🙂

 7. Hei Hei 🙂

  På butikken får du kjøpt tomater i slike shake beger 🙂

  Koselig å lese at dere sannsynligvis blir i Grenland 2 år til.
  Gleder meg stort til å være på stadion i kveld, tenk en fullsatt Skagerak Arena med over 12.000 mennesker.
  Tror det blir en mektig, hårreisende og fantastisk kveld.
  Lykke til på lørdag!
  Klem.

  1. Caroline

   Eller du kan gå innom en café som selger smoothies eller noe lignende, og spørre de pent 🙂

   Jaaa 😀 Så hyggelig, skriver nok under innen kort tid.

   1. Synes ikke noe om at du ber leserne dine gå til caféer for å spørre om disse begrene. De betaler faktisk for disse. du burde heller fortelle de at de kan kjøpe det på butikken. Jobber selv på en café, og når noen spør om de kan få kopper osv. er svaret alltid nei. caféen betaler nemlig for disse. Du fikk den garantert bare fordi du er fotballfrue. Kjøp dine egne.

   2. Caroline

    Det er ikke verre enn at de som driver caféen sier nei, slik som dere gjør.

 8. Åå de mørke, tynne sjokoladeladebitene så helt himmelske ut! Hvor har du fått tak i de, eller hvilket merke er det? Minner litt om freia melkehjerter bare sunnere versjon 🙂

  1. Caroline

   Freia 70% 🙂

   1. Åå takk! beklager maset men jeg har såå lyst på disse tynne flakene, og har vært på freia sine nettsider nå og jeg klarer ikkje å se hvilke produkt det kan være som har disse tynne mørke flakene? Hadde blitt såå glad hvis jeg fikk tak i de.. Perfekt kos til Skal vi Danse imorgen kveld 🙂 Du er så flink!

   2. Caroline

    De selger det på vanlig dagligvare 🙂

    Tusen takk 🙂

 9. Jeg håper du ikke har noe i mot at jeg spør, men de sjokolade»flakene» eller hva jeg skal kalle dem, hvilken sort er det/hvor kan man få tak i det? Jeg har vært på utkikk etter slike tynne så utrolig lenge!

  Du har en flott blogg, jeg følger den jevnlig, og så er du så flink i Skal vi danse! Morsomt å følge deg der også – masse lykke til!

  1. Caroline

   Freia 70%, får de på vanlig dagligvare 🙂

 10. Hvor har du kjøpt flakene med mørk sjokolade? 🙂

  1. Caroline

   Finner de på vanlig dagligvare 🙂

 11. Hei. Den sjokoladen så veldig godt ut. Hvilken sort er d? Hvor kjøper du den?

  1. Caroline

   Freia 70% 🙂

 12. Tror de selger sånne kopper på Staples også 🙂

 13. De begerene selges på Meny 🙂

 14. Hei,

  Har tatt undersøkelsen. 🙂 På spørsmål om hvilke butikker jeg har handlet i den siste måneden savner jeg et alternativ som ligner det man får mulighet til å svare etterpå, «Jeg har ikke handlet i klesbutikker i det siste», eller lignende. Jeg ble nødt til å svare en butikk selv om jeg egentig ikke har handlet der i det siste, for da jeg prøvde å levere uten å krysse av, fikk jeg beskjed om at det er obligatorisk å svare.

  Ha en fin dag. 🙂

  1. Caroline

   Takk for tilbakemeldingen 🙂

   1. Savnet også et svaralternativ som het «vet ikke» på spørsmål om hvordan vi liker din blogg om trening sammenlignet med andre. Jeg leser kun din blogg. 🙂

  2. Sliter med det samme. Får bare ta den butikken på lista jeg sist handlet i, selv om det ikke vil stemme overens med neste spørsmål om bruk av penger den siste mnd. Gjør et forsøk på shoppestopp når det kommer til klær (og sko)! 🙂

 15. Hei ! 🙂 Først skulle jeg bare si at jeg elsker bloggen din og syns den er så inspirerende ! <3 men jeg lurte på hvilket redigeringsprogramm du bruker? 🙂

  1. Caroline

   Lightroom, photoshop, picmonkey, picasa 🙂

 16. Heisann!
  Mulig du har svart på det før, men jeg bare lurte på hva slags program du brukte til å redigere bildene dine? Når du legger på de hvite sirklene med tekst, eller de stjernene?
  Ha en fiiin dag videre 🙂

  1. Caroline

   Picmonkey 🙂

 17. Gratulerer med ny web-adresse!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 18. Satser på seier til de sorte og hvite i kveld! Heia ODD!

 19. Sarpsborg skal til finalen 🙂

 20. Marianne Thorgersen

  Hei..
  Kan dessverre ikke svare på undersøkelsen..da jeg bor i London!!
  PS: Liker bloggen din!!! Lykke til med dansingen!!!

 21. Ingrid G

  Ah nå har bloggen byttet navn! Så flott det ble! Er jo ikke store forskjellen sånn sett men artig med litt «fornyelse».

  Tusen takk for påminnelse av disse plastbegrene, jeg er stadig på jakt etter slike, samler så godt jeg kan når jeg kjøper tomater, men de tomatene som er på slike beger er ikke like smakfulle som andre så ikke alltid jeg kjøper dem i beger. Men nå skal jeg kikke andre steder og kjøpe sånne, har slitt på et par stykker siden i vår he he. Det så innmari godt ut det som var oppi begeret også. Dessverre liker jeg ikke mørk sjokolade, det er dumt.

  Det gikk fort å svare på spørreundersøkelsen, så til de som tenker «har ikke tid» – det går fort, og du hjelper Caroline. 🙂

  Ellers gleder jeg meg til SVD på lørdag, elsker de to dansene det skal danses da. Og fotball ja….hmmm…nei….det er MFK som skal vinne i år også! 😉 Den som lever får se. Jeg følger lite med på fotball for å være ærlig, men det flommer over av informasjon fra entusiaster på facebook så det er umulig å ikke få med seg hva som skjer for å si det slik! Føler meg ikke trygg på at MFK tar hjem seieren igjen, men jammen ser det ut til at de skal til pers i år og prøve seg i alle fall. Det skal bli moro å følge med på innspurten.

  Lykke til med dansen på lørdag.

  Klem fra Ingrid Grace

  1. Caroline

   Vi kommer til å gjøre noen designendringer i løpet av høsten, men innholdet vil jo alltid være det samme 🙂 Takk for at du gjennomførte undersøkelsen 🙂

 22. Da har jeg tatt undersøkelsen ! Btw de sjokoladene såg utrolig god ut! En slik kopp var et kjempelurt triks 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 23. Nam, det så godt ut! Mht miljøet er det lurt å velge et beger som tåler oppvaskmaskin. Jeg tror de har liknende beger på Starbucks og liknende kafeer. Gleder meg til å se dansen deres på lørdag:-) Du blir bare bedre og bedre, synes jeg;-)

 24. Da er undersøkelsen tatt 🙂
  Masse lykke til på slowfoxen til Lørdag! Her i huset er det blitt opprettet en blogg fordi jeg så gjerne vil bli deltager på «skal vi danse» en vakker dag, så kanskje jeg blir kjent via bloggen, hihi!!! 😛

  1. Caroline

   Hehe 😀 Lykke til! 🙂

 25. Tips, på Starbucks får du kjøpt slike begere, eller så kan du handle dem veldig billig på Ebay foreksempel også vet jeg at de har fått inn slike begere på Clas Ohlsson av alle ting, er nemlig ikke alle kafeer som ønsker å gi bort slike begere, selv om man betaler en liten pris for dem, så det lureste er å kjøpe slike selv, så har man dem.. Og på Starbucks og på Clas Ohlsson er de laget i et materiale som gjør dem miljøvennlige, fordi man ikke kaster dem etter bruk, men vasker dem i oppvaskmaskin og kan bruke dem omtrent evig, bare sånn som et lite tips, om flere ønsker seg flere slike begere .. 🙂 Og lykke til med kamp i kveld, får håpe ODD vinner da .. 🙂

 26. Tror ikke jeg ville gått inn på en café og bare spurt om å få slike kopper! De betaler for de de også veit du 🙂 Ingen går vel inn på Kiwi og ber om å få en pakke med tyggis?! :p Hvis du ikke betalte da såklart!

  1. Caroline

   Lars-Kristian gikk innom en kafé og spurte, det var ingen problemer 🙂 Om du skal ha mange så skjønner jeg det, men én eller to går sikkert fint 🙂

   1. Det er sant :-).

 27. Da var undersøkelsen fullført 🙂
  Gøy å fylle ut.

 28. Heisann.
  Dere bør ha en post for uføre også i spørreskjemaet, det er IKKE det samme som arbeidsledig 😉

 29. Hvem er det som har laget undersøkelsen og skrevet spørsmålene? La merke til noen feil… Blant annet i forhold til hvor ofte man kikker i butikker. (tror det var det spørsmålet). Svaralternativene var ihvertfall «1-2 ganger i uken» og en annen var «1-3 ganger i uken». Gir lite mening..

 30. Sånn, da har jeg tatt undersøkelsen 🙂 Jeg heier på Odd i kveld 😀 Sitter allerede klar foran tv-skjermen :p

 31. Satser på at de blåhvite trekker det lengste strå i dag::::))))) hehe

 32. det så kjempe godt ut 🙂

 33. Jeg svarte gjerne på undersøkelsen, men jeg fikk ikke gå videre uten å hake av en klesbutikk jeg hadde handlet i den siste måneden? (Hvis jeg leste riktig?) Jeg har jo ikke kjøpt klær på evigheter… Det syns jeg var litt dumt. Ikke alle kjøper klær hver eneste måned.

 34. Hei! Lurer på hva du mener om å ha en dag i uka der man koser seg ekstra med godteri. I mitt tilfelle innebærer ikke det mørk sjokolade, men feks smågodt, melkesjokolade o.l. Noen mener at jeg dkal unne meg en «cheat day», mens veldig mange sier at jeg ikke bør det. Trener 5/6 dager i uken og spiser variert og sunt ellers. Holder på å gå ned i vekt, men syns det er vanskelig å motivere seg til å være flink om jeg ikke kan se fram til en dag med noe godt… Hva tenker du?

  1. Caroline

   Det synes jeg du skal bestemme selv 🙂 Om det ikke er til hinder for vektnedgangen, så er det jo uproblematisk. Hvis du ikke klarer å gå ned i vekt, ville jeg revurdert det.

 35. Ville bare tipse om at de selger slike på ebay også 🙂 For eksempel her: http://www.ebay.com/itm/SMOOTHIE-CUPS-DOMED-LIDS-/261289291026?pt=UK_BOI_Restaurant_RL&var=&hash=item3cd60e2d12

  Hvis ikke er det bare å søke på «plastic smoothie cup» eller liknende, så kan du kjøpe der 🙂

 36. Genialt å bruke slike begre til det! Og sjokoladen så veldig god ut, jeg elsker sånne tynne flak med sjokolade 🙂

 37. Kristine

  Hei! Bra med undersökelse om bloggen, men hvilke butikker jeg har handlet i siste måned burde hatt alternatiet ingen eller andre for nå måtte jeg krysse av på noe som ikke stemte. Evt legge til nettbutikker som nelly etc. Bare som en konstruktiv tilbakemelding 🙂

 38. Da har jeg svart på undersøkelsen 🙂 Tilbakemelding: Jeg savnet flere alternativer til jobb/studie/arbeidsledig. Hva med permisjon/ufør/ønsker ikke å oppgi? Og i forhold til hvor man har handlet i det siste savner jeg second hand eller «har ikke handlet i den aktuelle perioden».
  Ellers gikk det kjapt og greit å svare på undersøkelsen!

 39. Hei, jeg har et spørsmål 🙂 Når du er på besøk hos folk hvor de serverer pasta, spiser du det da? Og det samme med kake, f.eks.?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *