my loveable coat for fall

IMG_7450IMG_7728IMG_7505IMG_7851IMG_7766IMG_7840stangIMG_7772IMG_7625

(annonselenker) kåpe notion 1.3 / jeans notion 1.4 / pumps nly shoes / veske michael kors / ring asos / genser day birger et mikkelsen /

_____________________________________________________________________________________________________________

For et fantastisk høstvær det var i dag! Den perfekte anledning til å ta på meg den nye høstjakken min i en farge som gjør meg så innmari glad. Dette var dagens antrekk før jeans ble byttet ut med treningstights og pumps med dansesko. Jeg møtte Kai på Stamina i dag også, vi danset i drøye fire timer, og nå begynner jeg virkelig å glede meg til lørdagen! I morgen er det allerede parkettprøver i Nydalen, men denne gangen skal jeg pendle frem og tilbake. Det passer ikke med fotballen og Lars-Kristian å være i Oslo så mange dager denne uken, så da får jeg heller pendle, for jeg vil jo være sammen med familien min 

Hodet mitt er fylt med slowfoxtrinn til absolutt alle døgnets tider om dagen, så nå skal jeg prøve å koble av med favorittkyllingsalaten mens jeg pakker ut av kofferten fra helgen. Ikke akkurat det beste jeg kan gjøre, men den står fortsatt på skapet og ingenting kommer til å skje hvis jeg ikke lager tid til å gjøre det. Heldigvis er den uåpnet enn så lenge, hvis ikke hadde jeg vel ryddet ut av den i søvne for lenge siden.

Håper dere har hatt en fin dag 🙂 

75 kommentarer

 1. Hej!

  Snyggt, älskar den rosa kappan! Jag älskar att se riktiga outfits och bli inspirerad, vill ni också inspireras så kika in på modevarlden.se där jag varje dag lägger upp riktiga outfits – massor av inspiration! Kram Johanna

 2. Therese

  hva heter veske modellen til michael kors? Elsk på den <33

 3. Which coroliss hair-straighter do u use? I wanna buy a new one and its 2 many to chose between. Maybe u can help me 🙂

 4. Åhhhh, guhhhh hvor du var nydelig i dette antrekket. Du er fantastisk til å motivere både når det kommer til kost, trening og klær. Takk for at du er du <3

 5. Så utrolig vakker du er Caroline! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 6. Kristina

  Loveeee it !!!

 7. Nyyydelig kåpe! Utrolig fin og fresh farge 🙂

  1. Caroline

   Ja, den er veldig fin og fresh 🙂

 8. love the color of this trench coat! so bold and pretty

  http://www.aboutacloset.com/

 9. Hvor er jeansen fra? Gladbilder i høst været 🙂

  1. Caroline

   Har lagt inn link nå 🙂

 10. Du er så innmari vakker, Caroline!

  1. Caroline

   Tusen takk, snille deg :O

 11. Å, i dag kom jeg over et perfekt/superfint sted å ta outfitbilder! Det er rett ved Nydalen, i Bjølsenparken. Der er det en kjempefin lindetreallé 🙂

  Du var helt nydelig på håret i dag, forresten!

  1. Caroline

   Tusen takk for tips 🙂

 12. Den där outfiten är ju helt galet snygg. Love it

 13. Kristine

  Har du fylt leppene igjen nå?

 14. Frida Johanne

  du er nydelig Caroline

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 15. GUD så fin du var på håret! Du stråler virkelig for tiden, Caroline.
  Unner deg alt godt, og lykke til videre i Skal vi danse!

  Skal stemme på deg 🙂
  Klem

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Stemstemstem 😀 😀

 16. Så flott antrekk! Hvor er buksen fra, fant det ikke under bildet 🙂

  1. Caroline

   Har lagt inn link nå 🙂

 17. Så fin kåpen var og så nydelig du var blitt med ny frisyre. Du kledde kåpen til de grader. Ha en fin høstkveld videre §:o)

 18. Please, can you tell me where you bought this plant on the windowsill

  http://fotballfrue.no/wp-content/uploads/2014/08/IMG_7937.jpg

  1. Caroline

   It’s a fake plant from Plantasjen 🙂

 19. Ida Elvira

  du er utrolig vakker! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, snille deg 😀

 20. Du er så vakker!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 21. Nydelig kåpe til ei nydelig dame!! 🙂 Gleder meg til å se deg på parketten igjen på lørdag! 🙂 Masse lykke til med innspurten av treningen! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, det trenger vi 😀

 22. Så herlig farge på kåpen 😉 Hvor er jeansen fra ? Ønsker deg en strålende da 😉

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Har lagt inn link på buksen nå.

 23. Fantastisk nydelig farge på kåpa di!! Sånn farge som man blir glad av 🙂 her var det et forferdelig vær i går, trilla tur i fullt regnutstyr 😉 nyt sola 🙂

 24. Hei:) Lurte på hvor buksa er fra? Er det bik bok never denim?

  1. Caroline

   Har lagt inn link nå 🙂

 25. Den fargen kledde du veldig godt:) Ha en fin dag!

 26. Du er helt nydelig, for en fin kåpe! Synes du har blitt så flink til å style håret ditt, det siste året kanskje? Det ser alltid ut som at du kommer rett fra frisøren! 😀

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 27. Hei på deg.
  Du er bare så fantastisk fin. Uansett hva du tar på deg, du kler alt. Jeg er en voksen kvinne, men elsker å lese bloggen din og følge med på hva du gjør, hvordan du har det, og ikke minst hvilke klær du har på deg. Jeg er innom bloggen din flere ganger om dagen.

  Får lyst til å gjøre mye av det du gjør og kjøpe og kle meg i mye av det du viser frem, he he. DU er virkelig dyktig !!

  Jeg blir så inspirert av deg. Jeg elsker klær, mote og trening. Du har så god smak og så mye fine klær. Må innrømme at noe ( mye ) av det du har vist frem har jeg selv gått og kjøpt meg. Visst jeg kunne få komme med et ønske til deg, så er det at du kanskje kunne lagt ut hvor du har kjøpt plagget og hvor vi andre kan få fatt i det litt kjappere enn du noen gang gjør. Dette fordi jeg har opplevd at plagget ikke finnes lenger når vi får vite hvor det er kjøpt og hvilket merke det er.

  Ha en strålende dag.
  Hilsen fra Eva

  1. Caroline

   Tusen takk, så utrolig hyggelig å høre 🙂

   Årsaken til at det ofte er utsolgt er fordi folk kjøper det når jeg linker til produktet. Jeg kan dessverre ikke linke til de før jeg har det på meg på bloggen 🙁

 28. Det er kjempegøy at du er videre i skal vi danse. Det må være utrolig kjekt for deg at du kan benytte tiden du er i mammapermisjon til å danse og delta i tv-programmer og i tillegg bruke tid på bloggen og andre prosjekter. Keep up the god work. Lykke til på parkettprøver og ikke minst på lørdag:)

 29. Nydelig outfit 🙂
  jeg lurte på hvilke graviditetstegn du hadde? hvor lenge etter ikm tok du test?:)når begynte tegnene å dukke opp?

  1. Caroline

   Morgenkvalme var det første jeg merket, men jeg husker ikke helt når jeg tok testen. Tror det var i uke 5 🙂

 30. Wauw, du ser virkelig godt ud på disse billeder! Farverne og dit hår er bare AMAZING…

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 31. Hvor har du kjøpt vesken?? :):)

  1. Caroline

   Kjøpte den på flyplassen i Barcelona 🙂

 32. Du ser smashing ut Caroline!!!! 😀

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 33. Åh, for et nydelig antrekk! Særlig bilde nummer 2 var du så flott på, og jeg blir rett og slett i godt humør både av å se deg smile, de flotte fargene og naturen rundt. Skikkelig headerpotensiale på det bildet, altså! 🙂 Ellers var den litt rocka buksen prikken over i-en for meg, uten den ser jeg for meg at antrekket kanskje hadde blitt sukkersøtt med både rosa kåpe og veske. Jeg blir inspirert til mer fargebruk selv av å se på hvordan du setter sammen antrekkene dine. Ha en strålende dag!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 34. Åhh, for en fin kåpe! Hvilken størrelse har du? Redd den blir for lang til en laving som meg, hehe.
  Må bare si at du tar skikkelige fine bilder! Får med jo det gylne snitt og hele pakka – ser veldig profosjonelt ut 😉

 35. Den kåpen kledde du veldig godt 🙂 stemte på deg på Vixen Awards som årets blogger 🙂 Det håper jeg virkelig du hadde vunnet. Er så fortjent! Er så imponert over hva du får til 🙂 Super flinke på samba, gleder meg til slowfox 🙂

 36. Why you have changed your blogs and instagram name? Just asking, because I like both… 🙂

 37. Cecilie

  Nydelige deg, som alltid! Jeg er sikker på at du hadde vært skjønn hvis du hadde hatt på deg en søppelsekk også <3

  Men jeg lurer på hvor man kan få tak i den Michael Kors veska di? Har prøvd å lete litt rundt uten at jeg har funnet akkurat den.

  Ønsker deg og dine en kjempefin kveld 😀

  1. Caroline

   Haha 😀 Det tviler jeg på 😉

   Jeg kjøpte den på flyplassen i Barcelona, har derfor ingen link :/

 38. Marielle

  Du ser fantastisk ut, du stråler! Stå på, du er fantastisk! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 😀 😀

 39. Hanne N

  Så nydelig du er! Men skriften er helt sinnsykt liten i safari på iphone5. Har ikke vært så ille før, men du kan sjekke selv:) sammenlign gjerne med idawulff. Blir veldig glad om den kan bli større 😀 takk!

 40. Jeg bare ELSKER håret ditt på disse bildene! Hvilke produkter og evt. varmeverktøy bruker du? 🙂

 41. Du har fått en så fin stil! Og håret ditt er riktig lekkert på disse bildene 🙂 Gleder meg til å se dere på lørdag på dansegulvet!! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 42. Hei 🙂

  har du link til hvor du har kjøpt den rosa MK vesken ? 🙂

  1. Caroline

   Nei, dessverre 🙁 Jeg kjøpte den på flyplassen i Barcelona.

 43. Ingrid G

  Utrolig flotte bilder av deg! Det er jammen ikke ofte jeg ser bilder som er så som så, alle du legger ut er jo utrolig fine. Jeg kan ikke skjønne annet enn at du bør bli brukt mye som modell om du skulle ønske det. Komposisjonen og de små detaljer er så gjennomført at det er umulig å finne bilder i bloggen som ikke er pene. Ikke at jeg leter etter dårlige bilder (!!), men alle er virkelig flotte. Du var nydelig på alle disse også. Takk for at du deler.

  Klem Ingrid G 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 😀 Det var virkelig hyggelig å høre 🙂

 44. Kamilla

  Du er helt nydelig – kler jo alt! Jeg bare lurte på hvor høy du er uten høye heler, men bare naturlig? Selv er jeg 175, og selv om jeg syns høye heler er finere enn noe annet så tør jeg ikke bruke det selv i fare for å bli for høy..

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

   Jeg er 170 🙂

  2. Angelina

   Jeg er 180 høy og går omtrent alltid i høye heler. Litt å vende seg til, men gjør det – det er alltid fint 🙂

 45. Synnøve

  Så fantastisk flott du er! Virkelig hot!
  Elsker kåpen og dritkul jeans. Hvordan er jeansen i str? Vet ikke om jeg skal bestille x-small eller small:P
  Lykke til i morgen:)

 46. Caroline

  Kjempefint antrekk, Caroline! Du passet den jakken der så utrolig bra, love it! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *