minneverdige steder i hovedstaden

I dag handler det om minneverdige år på Skal Vi Danse, og det inspirerte Lars-Kristian og meg til å lage et innlegg med bilder fra steder her i Oslo som har en historie for oss. Den flinke mannen min var rundt omkring i hovedstaden og knipset bilder i går, håper dere liker det!

_____________________________________________________________________________________________________________

– slottsparken – 

IMG_3939IMG_3944HDR1

Slottsparken var stedet vi møttes første gang, som i en romantisk, klissete film. Hugo møtte Ronaldo, det ble knute på båndet, flaue øyeblikk, en lang tur sammen og utveksling av telefonnummer. Blant de fineste dagene i mitt liv! 

_____________________________________________________________________________________________________________

– nichol & son – 

IMG_3974IMG_3969

Etter en middag på San Leandro tapas med nye venner for meg og gamle venner for ham, ble en planlagt kinotur erstattet med bytur, og på Nicol & Son fikk vi spørsmålet om vi var kjærester eller ikke. Vi svarte med tidenes lengste kyss og konstanterte at ja, vi var kjærester. Så det var her vi gjorde det hele offisielt – akkurat i dette hjørnet, i denne sofaen ♥

_____________________________________________________________________________________________________________

– san leandro tapas – 

IMG_3994

Jeg bodde vegg i vegg med San Leandro Tapas på Majorstuen før jeg flyttet inn til Lars-Kristian, og her var vi på uendelig mange dater, vennetreff og vinkvelder. Elsker både atmosfæren, maten og personalet her. Vi har så mange gode minner fra dette stedet. 

_____________________________________________________________________________________________________________

– tim wendelboe – 

HDR1IMG_4009

Hos Tim Wendelboe på Grünerløkka fikk vi alltid den beste kaffekoppen på enten lørdag- eller søndagsmorgen. Den lille kaffebaren ligger et steinkast unna vår første bolig sammen, så hit var det mange turer med hundene, og ofte sammen med en nystekt vaffel etter søndagsmarkedet på Blå. 

_____________________________________________________________________________________________________________

– make memories – 

138 kommentarer

  1. Rørende å lese det her 🙂 At man kan møtes på romantisk vis i en park helt tilfelldig.. alt du beskriver er jo en hver jentes drøm på en måte. Sånn det egentlig burde være! Takk for at du deler. Kanskje fler får håp på at sånne ting kan skje i virkeligheten.

  2. Rørende å lese det her 🙂 At man kan møtes på romantisk vis i en park helt tilfelldig.. alt du beskriver er jo en hver jentes drøm på en måte. Sånn det egentlig burde være! Takk for at du deler. Kanskje fler får håp på at sånne ting kan skje i virkeligheten.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *