healthy snack in the making

Hei tirsdag! I dag fikk jeg endelig litt ekstra tid på kjøkkenet, så jeg har fått smelt sammen en sunn snack som jeg var veldig glad i før, og som jeg gjerne vil dele med dere senere i dag 🙂 

IMG_3282

IMG_3432

_____________________________________________________________________________________________________________

Ellers har jeg lett meg i stykker etter bryllupsvideoen vår og samlet sammen et knippe bilder av Lars-Kristian, meg og Nelia som er sendt avgårde til Skal vi danse, og det har jeg brukt altfor mye tid på – hvorfor tar det så lang tid å grave i bilder? I tillegg sølte Nelia ut en hel badeolje over seg selv akkurat i det jeg innså at bryllupsvideoen vår var en tapt sak, så selv om jeg hadde god tid, har jeg nå superdårlig tid, og jeg er så stresset, for jeg er akkurat litt for sent ute til dansetrening og jeg må bare dra. Puh! K.A.O.S! Ha en nydelig dag til vi sees igjen! 

78 kommentarer

 1. It will be delicious and healthy:) When you show new furniture.

 2. It will be delicious and healthy:) When you show new furniture.

 3. eeeh, hva skjer med genseren?

 4. eeeh, hva skjer med genseren?

 5. Kjære deg. Når jeg leser innlegg som dette, så kjenner jeg at jeg skulle heller ønske at du hadde brukt den tiden det tok å skrive dette innlegget på deg selv i stedet. Ta et fotbad, en pust i bakken eller bare kjenn etter hvordan du egentlig har det. Det finnes bare en Caroline, og jeg vil gjerne at du skal fortsette å blogge, men jeg vil ikke at du skal slite deg helt ut. Beklager om det virker som jeg har en «bedrevitende» holdning i denne kommentaren, men nå blir jeg virkelig bekymret for deg. Ta godt vare på deg selv, og håper dagen videre blir roligere og at du tar deg tid til å lade batteriene. Ingen kan være best i alt, og du gjør en kjempeinnsats på så mange fronter om dagen. Håper du kan finne eller lage tid i programmet ditt til å gjøre noe som ikke skal være nyttig for noe eller ha preg av å hele tiden skulle prestere. Vi er så mange som heier på deg og absolutt forstår om du blogger mindre i travle perioder som denne. Beklager at kommentaren ble så lang. Klem.

  1. Caroline

   Tusen takk for bekymringene, jeg forsøker å lytte til kroppen så godt jeg kan 🙂

 6. Kjære deg. Når jeg leser innlegg som dette, så kjenner jeg at jeg skulle heller ønske at du hadde brukt den tiden det tok å skrive dette innlegget på deg selv i stedet. Ta et fotbad, en pust i bakken eller bare kjenn etter hvordan du egentlig har det. Det finnes bare en Caroline, og jeg vil gjerne at du skal fortsette å blogge, men jeg vil ikke at du skal slite deg helt ut. Beklager om det virker som jeg har en «bedrevitende» holdning i denne kommentaren, men nå blir jeg virkelig bekymret for deg. Ta godt vare på deg selv, og håper dagen videre blir roligere og at du tar deg tid til å lade batteriene. Ingen kan være best i alt, og du gjør en kjempeinnsats på så mange fronter om dagen. Håper du kan finne eller lage tid i programmet ditt til å gjøre noe som ikke skal være nyttig for noe eller ha preg av å hele tiden skulle prestere. Vi er så mange som heier på deg og absolutt forstår om du blogger mindre i travle perioder som denne. Beklager at kommentaren ble så lang. Klem.

  1. Caroline

   Tusen takk for bekymringene, jeg forsøker å lytte til kroppen så godt jeg kan 🙂

 7. du er altid like fin! men lurer på om det er skjørt eller shorts du har på deg? Og hvor har du kjøpt den?
  elsker bloggen din:)

  1. Caroline

   Det er bare en gammel joggeshorts 🙂

 8. du er altid like fin! men lurer på om det er skjørt eller shorts du har på deg? Og hvor har du kjøpt den?
  elsker bloggen din:)

  1. Caroline

   Det er bare en gammel joggeshorts 🙂

 9. Gleder meg til oppskrift! 🙂 Hvor er den NYDELIGE genseren fra? 😀

  1. Caroline

   Nelly 🙂

 10. Gleder meg til oppskrift! 🙂 Hvor er den NYDELIGE genseren fra? 😀

  1. Caroline

   Nelly 🙂

 11. Hektisk! Gleder meg til å se hva du har laget 🙂

 12. Hektisk! Gleder meg til å se hva du har laget 🙂

 13. mm, dette gleder jeg meg veldig til 😀

 14. mm, dette gleder jeg meg veldig til 😀

 15. Men vilket kök! underbart!

 16. Men vilket kök! underbart!

 17. Det første bildet tror jeg faktisk er det fineste bildet jeg har sett av deg! Du stråler så vakkert 🙂

  1. Caroline

   Åååh? Så snill du er 😀

  2. heeeeelt enig! 😀

 18. Det første bildet tror jeg faktisk er det fineste bildet jeg har sett av deg! Du stråler så vakkert 🙂

  1. Caroline

   Åååh? Så snill du er 😀

  2. heeeeelt enig! 😀

 19. Solveig

  Jeg blir helt sliten bare av å lese bloggen din om dagen.

 20. Solveig

  Jeg blir helt sliten bare av å lese bloggen din om dagen.

 21. Veldig fint kjøkken 🙂

 22. Veldig fint kjøkken 🙂

 23. Hei Caroline. Lurer på en ting… Er det trygt å bruke sukrin og stevia når man er gravid? Gjorde du det? Finner lite info om dette på nettet. Mvh. Ida

  1. Caroline

   Ja, det går helt fint 🙂

 24. Hei Caroline. Lurer på en ting… Er det trygt å bruke sukrin og stevia når man er gravid? Gjorde du det? Finner lite info om dette på nettet. Mvh. Ida

  1. Caroline

   Ja, det går helt fint 🙂

 25. Hvor har det blitt av instagramkontoen din?

  1. Caroline

   Den er der den 🙂

 26. Hvor har det blitt av instagramkontoen din?

  1. Caroline

   Den er der den 🙂

 27. Isn’t that sweatshirt by Malene Birger? I tried it on the other day, the print is so beautiful. Also, can’t wait to see what you’re creating there, looks both yummy and healthy!

  http://www.arcticvanilla.com/

  1. Caroline

   Yes it is 🙂

 28. Isn’t that sweatshirt by Malene Birger? I tried it on the other day, the print is so beautiful. Also, can’t wait to see what you’re creating there, looks both yummy and healthy!

  http://www.arcticvanilla.com/

  1. Caroline

   Yes it is 🙂

 29. Åh! Du var helt nyyydelig på bildet over. Fantastisk sminket! Og så fin på håret! Blir virkelig inspirert av deg, du er et stort forbilde 🙂 Husk å ta vare på deg selv oppe i alt som skjer, og ikke minst – bruk tid med familien din <3

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 30. Åh! Du var helt nyyydelig på bildet over. Fantastisk sminket! Og så fin på håret! Blir virkelig inspirert av deg, du er et stort forbilde 🙂 Husk å ta vare på deg selv oppe i alt som skjer, og ikke minst – bruk tid med familien din <3

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 31. Spending time in the kitchen! After 6 weeks off, it’s back to work for me…! I wish I had more time for cooking…and eating! 😉

  http://www.allnnothing.com

 32. Spending time in the kitchen! After 6 weeks off, it’s back to work for me…! I wish I had more time for cooking…and eating! 😉

  http://www.allnnothing.com

 33. Jeanett

  Hei Caroline. Oppdaget nettopp en side på Facebook som bruker bilder av deg for å reklamere for vekttap. Rapporterte siden, men tenkte å gi beskjed. Siden er tydelig helt fake, og av kommentarene å dømme, så svindler det brukerne for penger. Siden heter Ellen’s spesielle intervju, og de har laget egen link som er xxxx hvor de mener du brukte deres «magiske bønner» (green coffee bean) for å gå ned i vekt etter fødselen..

  1. Caroline

   Tusen takk for at du sier ifra 🙂 Jeg ble gjort kjent med dette forrige uke, og VG har allerede omtalt det. Gjaldt en del andre kjente personer også :/ Kjedelige greier..

 34. Jeanett

  Hei Caroline. Oppdaget nettopp en side på Facebook som bruker bilder av deg for å reklamere for vekttap. Rapporterte siden, men tenkte å gi beskjed. Siden er tydelig helt fake, og av kommentarene å dømme, så svindler det brukerne for penger. Siden heter Ellen’s spesielle intervju, og de har laget egen link som er xxxx hvor de mener du brukte deres «magiske bønner» (green coffee bean) for å gå ned i vekt etter fødselen..

  1. Caroline

   Tusen takk for at du sier ifra 🙂 Jeg ble gjort kjent med dette forrige uke, og VG har allerede omtalt det. Gjaldt en del andre kjente personer også :/ Kjedelige greier..

 35. Tiffany

  The joys of being a busy, working mother! Never a dull moment!

  1. Haha, true that 🙂

 36. Tiffany

  The joys of being a busy, working mother! Never a dull moment!

  1. Haha, true that 🙂

 37. Du er så flott 🙂 Snacksen såg nydelig ut!

 38. Du er så flott 🙂 Snacksen såg nydelig ut!

 39. Så flott å høre at du ble rørt, det ble jammen jeg også <3 Det er så fantastisk å lese innstillingen din, det gleder meg virkelig at en som har opplevd slike ting som deg kan ha den evnen! Du er flott 🙂 Jeg skal ta turen innom bloggen din 🙂 Stor klem din vei <3

 40. Så flott å høre at du ble rørt, det ble jammen jeg også <3 Det er så fantastisk å lese innstillingen din, det gleder meg virkelig at en som har opplevd slike ting som deg kan ha den evnen! Du er flott 🙂 Jeg skal ta turen innom bloggen din 🙂 Stor klem din vei <3

 41. Charlotte

  Jeg blir alltid slått rett i bakken når det gjelder hvor pen du er 😮 Jeg vet det veldig godt, men dette «kjøkkenbildet» slo meg altså rett i bakken, synes du er fantastisk pen, vakker 🙂 Ønsker deg ellers en fin kveld videre!

 42. Charlotte

  Jeg blir alltid slått rett i bakken når det gjelder hvor pen du er 😮 Jeg vet det veldig godt, men dette «kjøkkenbildet» slo meg altså rett i bakken, synes du er fantastisk pen, vakker 🙂 Ønsker deg ellers en fin kveld videre!

 43. Så utrolig fint det bilde var av deg! Nydelig sminket og fin på håret 🙂 Du stråler, Caroline.

  1. Caroline

   Så utrolig koselig å høre, jeg som er ganske så sliten om dagen 😉

 44. Så utrolig fint det bilde var av deg! Nydelig sminket og fin på håret 🙂 Du stråler, Caroline.

  1. Caroline

   Så utrolig koselig å høre, jeg som er ganske så sliten om dagen 😉

 45. Camilla

  Hei 🙂
  Hvilken str har du i den nydelige genseren?
  Hilsen Camilla

  1. Caroline

   xs 🙂

 46. Camilla

  Hei 🙂
  Hvilken str har du i den nydelige genseren?
  Hilsen Camilla

  1. Caroline

   xs 🙂

 47. Ser du svarer med både Caroline og Fotballfrue. Er det meningen?

  1. Caroline

   Det er bare en glipp fra min side når jeg logger inn med gammel bruker :/

 48. Ser du svarer med både Caroline og Fotballfrue. Er det meningen?

  1. Caroline

   Det er bare en glipp fra min side når jeg logger inn med gammel bruker :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *