spoiler: finale i det nye-jenta

God kveld, fine mennesker  Nå er det bare en liten halvtime til vi avslører hvem som er Det Nye-jenta 2014, er dere spent? I kveldens første episode er fine Angelica Blick med, og vi bestemmer oss for hvilke to jenter som går videre for å kjempe om å blogge for Det Nye, å få komme på coveret og om en tur til New York fashionweek. Er det noen som har en følelse av hvem som stikker av med seieren? Jeg må si det er litt vemodig at det er over, for jeg koste meg virkelig i rollen som programleder. Det har vært en erfaring jeg ikke ville vært foruten, jeg er så glad og takknemlig for at jeg fikk muligheten! 

_____________________________________________________________________________________________________________

IMG_8963

detnyejentafinale

– flotte jentene Marie og Åshild i finalen – 

IMG_5864

_____________________________________________________________________________________________________________

Det er ikke så lenge siden jeg kom hjem fra Oslo, og helt siden jeg kom hjem har jeg bare kost meg og jobbet litt med bloggen, laget en plan for uken som jeg alltid pleier å gjøre. Så har jeg fått gått en tur med hundene og vognen, det er altfor lenge siden vi trillet en skikkelig tur her! I morgen håper jeg at jeg får luftet joggevognen igjen, det hadde virkelig vært deilig! Jeg savner å jogge, men det spørs om jeg har overskudd til det. Tror det er på tide å finne ut av det i morgen. Nå skal vi snart kose oss med Det Nye-jenta og fylt paprika – nammis! Oppskrift kommer på onsdag 🙂 

41 kommentarer

 1. Åshild er såå herlig! Og den dialekten da! <3
  Tror nok vinneren er Marie da, så ihvertfall veldig sånn ut på et bilde Espen la ut på bloggen sin rett etter at dere spilte det inn :p Dere stod med champagne, og Marie så litt sjokkert ut, samtidig veldig happy, og så ut som hun nettopp hadde blitt kåret :p
  Men Marie er jo såå søt og såå flink, herregud, da dere var på GMN altså, DER imponerte Marie, gitt!

 2. Håper det blir Åshild!! Herlig jente med positiv energi og masse inspirasjon på lager 🙂

 3. Honestly I’m really curious who the girl 2014 will be! I haven’t any idea 🙂 But I can imagine that to be a moderator was a wonderful experience for you. Love again how beautiful you look on the pictures <3
  xx from Germany/Bavaria, Rena

  http://www.dressedwithsoul.com

 4. Hei Caroline,
  Jeg har fulgt bloggen din i noen år når, og må si at du inspirerer.
  Alltid fin og pyntet opp. Heier på deg i Skal vi danse!!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 5. Gleder meg til å se på i kveld! Tipper det er Marie som vinner, men det blir spennende å se 🙂

 6. Jeg er så utrolig imponert over deg Caroline 🙂 Med alt du har gjennomgått i det siste av programlederjobb, skal vi danse treninger og direktesendinger, all pendlingen, samtidig å være med skjønneste Nelia , mannen og familien. Du er superwoman virkelig. Er ikke mange som kunne klart det stresset der. Bare å få hverdagen til å gå opp er imponerende synes jeg. Dere var så utrolig flinke å danse på lørdag, synes bare dommerne er strengere mot dere ang lave poeng. Fortjener mye bedre!
  Gleder meg masse til å se hvem som vinner 🙂 Du var utrolig flink som programleder, så behagelig og rolig stemme 🙂
  Digger deg vakreste Caroline 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Linda 🙂 Det er ikke noe jeg kunne gjort fast, men enn så lenge fungerer det. Vi får se hvor lenge det holder 😉

 7. Du er unik Caroline! Håper bare at du klarer å ta vare på deg selv i denne supertravle og spennende tiden. Lykke til med alt!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Jeg prøver så godt jeg kan 😀

 8. Syns det var arti å se deg som programleder, men alle episodene bærer preg av manus-lesing.
  Men til å være din første programlederjobb, så var det bra.
  Kanskje du kjører på med noen videoblogger igjen?
  Det hadde vært gøy =)

 9. Hei:) ser på finalen og lure på kor den grønne parkasen dei to jentene tok bilder i er frå?, merke?

 10. Hei, hvor har det blitt av instagram’en din? noen som vet?

  1. Caroline

   Har endret navn til @carolinebergeriksenno 🙂 Hvis du fulgte meg fra før, så følger du meg fortsatt. Jeg har bare ikke lagt ut noe der siden helgen.

 11. Selv om jeg ble veldig imponert og faktisk satt med tårer i øyene av Marie’s tekst, så syns jeg Åshild absolutt var det rette valget! Jeg syns Åshild virker så oppriktig og åpen (personlig tror jeg lesere/seere foretrekker en person som leser som en åpen bok), mens jeg aldri i min villeste fantasi hadde trodd at Marie hadde en slik side som hun viste da hun leste opp teksten sin, fordi hun virker mye mer reservert og kan fremstå som litt kjølig, noe det nå plutselig virker som hun ikke er..
  men, riktig valg, absolutt!
  Og forside bilde av Åshild var jo helt vanvittig!

  1. Caroline

   De er utrolig flotte jenter begge to 🙂 Vi ble også veldig rørt og overrasket over teksten til Marie :´)

 12. elisabeth h

  synes Det Nye-jenta 2014 minner om en ung Christie Brinkley…for de av leserne som vet hvem DET var/er, haha. En av de beste supermodels gjennom tidene, mest aktiv på 80-tallet, tror jeg. Google og sammenlikn!! Sports Illustrated Swimsuit- coveret hennes er legendarisk….uansett, dere valgte den beste jenta iår, ingen tvil!

 13. Jeg synes du har gjort en så fantastisk jobb som programleder, og ikke minst var det riktig jente som vant. Det er gøy å se så mange sider av deg som vi har fått nå, med både bloggen, Det nye-jenta og Skal vi danse 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 14. Det var så utrolig gøy å se vinneren og heiet på henne hele tiden 🙂 Vel fortjent! Synes du er imponerende bra som programleder Caroline 🙂 Virkelig bra! Håper å se deg som programleder senere også! I tillegg er så flink på parketten. Neste gang er dommerne nødt til å gi mye bedre poeng. Du fortjener så mye mer enn du har fått. Utrolig bra å bare få hverdagen til å gå opp med treninger, pendling, familie og alt! Du er rå! Super woman virkelig! Ha en flott dag vakreste Caroline 😉

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 TV er virkelig noe jeg kunne tenkt meg å jobbe med, så det håper jeg at jeg får muligheten til.

   Ha en flott dag du også 🙂

 15. Ida Elvira

  har vært kjempe gøy å følge den på Det Nye-jenta 🙂 Åshild var er verdig vinner! 😀

  1. Caroline

   Så hyggelig at du har likt det 🙂 Ja, det synes jeg også.

 16. Hei! Såg tv-programmet igår, episoden innan finalen när tjejerna skulle styla Angelica blick. Finns det någon plats man kan se vad de använde för kläder? Det var en tjej som hade stylat henne i en vit tröja som var vit med genomskinligt mönster och typ svart kjol. Skulle gärna haft den tröjan! 😉 vet du Caroline? Eller kanske någon annan?

  1. Caroline

   Dessverre, men jeg vet ikke :/ Klærne er lånt fra et reklamebyrå.

 17. Gratulerer så mye til Åshild med knallfortjent seier, og dere med et vellykket program!
  Men å servere champis til en 17åring på TV?:O

  1. Caroline

   Haha 😀 Ta det opp med produksjonen 😉

 18. Åh så fint det var det du hadde på deg! Kan jeg spørre hvor det er fra?

 19. Så kul den røde blondekjolen er! Vet du hvor hun har kjøpt den?

  1. Caroline

   Den er fra Ganni, men den kommer ikke ut før til jul 🙂

 20. Ingvild

  Har vært en fornøyelse å følge med på Det Nye-jenta! Fulgte ikke med forrige sesong, men som fast leser av bloggen din ble jeg jo så klart oppmerksom på serien i denne omgang 🙂 Du gjør en god figur på TV, både i Det Nye-jenta og i Skal Vi Danse. Jeg ser bare reprisen av SVD på Sumo og spoler meg frem til din dans, for det er den eneste jeg bryr meg om 😉 Lykke til videre! Du har mange trofaste lesere som heier på deg.

  1. Caroline

   Tusen takk, Ingvild 🙂

 21. Hei! Vil bare si at dere var flinke på å kåre riktig vinner! Ei som er så jordnær og naturlig vakker og med en personlighet som gull som Åshild er riktig forbilde og inspirasjons person for Det Nye og deres lesere 🙂

 22. Jeg må si at jeg stns du virker veldig sympatisk som programleder. Veldig flink og jeg liker deg veldig godt når jeg ser deg på tv 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, så utrolig hyggelig å høre :O

 23. Har sett på Det nye jenta på sumo, og synes du gjorde en kjempeflott jobb som programleder! 🙂 Og Åshild virker jo bare som ei herlig jente! 🙂 Og cover bildet var bare; WOW! 🙂 🙂

  1. Tusen takk 😀

 24. En lokal avis, har prestert å publisere dette på sin nettavis, før episoden kom ut… Men gleder meg til episoden ikveld for det!!:D

 25. Beklager… Henger et døgn etter… XD pinlig… Men gøøøy! Du kler TV skjermen Caroline xD haha!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *