hasla lanserer nettbutikk

annonse

IMG_0926

Fantastiske nyheter, nå har Hasla endelig lansert nettbutikk! Dere har helt sikkert lagt merke til at jeg nesten alltid har på meg ringer eller annet tilbehør derfra, og det er rett og slett fordi jeg elsker det rene og enkle, men samtidig tøffe designet. Ringene er noe av det jeg helt klart liker best, med de kan jeg virkelig kjøre på med mange på en gang eller med flere på forskjellige fingre, og så er de like dekorative alene. 

_____________________________________________________________________________________________________________

put a ring on it 

IMG_9353 kopi

Jeg er for det meste i butikken deres i Markveien når jeg skal se etter noe nytt, men nå har de altså lansert online. Den nyeste kolleksjonen deres er helt nydelig, og er inspirert av fjellene i Setesdal. Hasla har nemlig smie nettopp der, og det er det som er så unikt med deres smykker – dette er håndlaget, ekte, norsk design, jeg elsker det! Sjekk ut nettbutikken deres her, det er så mye fint! 

_____________________________________________________________________________________________________________

the store 

IMG_0951

hasla

IMG_0956

Forrige gang jeg var der kjøpte jeg med meg et bunadslips til Lars-Kristian, og han ble så glad! Jeg kjøpte sort og glemte at han har blå dress, så vi skal bytte det til blått neste gang vi er i Oslo. Det er slips til løkenbunaden som jo er den jeg har, så det passer midt i blinken! Gleder meg allerede til 17.mai igjen 😉 

– ♥ – 

14 kommentarer

 1. Hva er adressen da? Finner ikke linken?

  1. Caroline

   Beklager, glemte å linke :O Har lagt det inn nå.

 2. De har bare de fineste smykkene. Ønsker meg også 😀

 3. Å, de har så mye fint! Genialt med nettbutikk, da blir det litt mer tilgjengelig 🙂

 4. Du glemte å linke ♥

  1. Caroline

   Har linket nå 🙂

 5. Ser lekkert ut ja 🙂 Har kanskje gått forbi der, har lett for å rote meg bort på Grünerløkka, så blir litt som et nytt eventyr hver gang 😉

 6. katrine

  Hei Caroline:) Tenkte å spørre deg om du vet om nettbutikker (evt de vanlige kjedebutikkene med nettbutikk) hvor jeg kan få tak i en klassisk og tidløs bryllupskjole? Hver gang jeg blir bedt i bryllup finner jeg aldri en fin kjole tidsnok, og ender opp med å gå med noe som jeg egentlig ikke liker. Er på utkikk etter en kjole som er tidløs, slik at jeg kan ha den i fine tilstelninger i mange år framover. Er ganske lita, så maxikjoler blir alt for lange, selv om det er så fint. Håper du har tid mellom alle slagene å svare, hadde satt stor pris på det:) Også må jeg bare si at du er fantastisk i «Skal vi danse»! For oss som ikke er danseeksperter er det helt nydelig å se på, og du ser jo så god ut hver gang, klarer ikke se noen feil jeg ihvertfall. Stå på videre!

 7. Vilka snygga naglar du har & gillar dina ringar. Ha en trevlig måndag!
  Mvh http://starby.devote.se

 8. Mariann

  Utrolig fine smykker! Kan jeg spørre hvor mye du betalte for bunadslipset? Har så lyst å kjøpe det til samboeren min 🙂

  1. Caroline

   2290,- 🙂

 9. Caroline

  Ååh, de bunadslipsene er så fine! Jeg har også løkenbunaden, og har så lyst til at kjæresten skal ha samme bunadslips så vi kan matche, men det forslaget slo visst ikke helt an hos han. Haha. Jeg får nok bare fortsette å mase til jeg får det som jeg vil, for det hadde jo vært så morsomt 🙂

 10. Michelle

  Så gøy! de har så mye fint! elsker ringen jeg vant på bloggen din, den blirmye brukt!! TAKK <3

  1. Caroline

   Å, så koselig 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *