by the river

IMG_2546

IMG_2607

IMG_2636

IMG_2634

IMG_2616

___________________________________________________________________________________________________________

(annonselenker) jeans notion 1.3 / gensker dkny / veske marc jacobs / støvletter nly shoes / hatt lindex / ringer h&m / øredobber hasla 

God morgen  Nå skal jeg hive meg i en taxi og komme meg på dansetrening, den siste økten før det braker løs i morgen! Jeg er veldig klar og gleder meg til sending i lidenskapens tegn ♥ Vi vet allerede at vi skal danse tidlig igjen, så jeg blir kjempeglad om dere ser på programmet fra starten 😉 Gårsdagen gikk med til bilkjøring og trening, vi var ikke ferdig før klokken ni og hadde parkettprøver fra fem, så det ble en lang dag. Da vi var ferdige ble det salat fra BIT sammen med mannen og premiere på Meglerne som går på tv2, og jeg håper at jeg får tid og mulighet til å følge med fremover, for jeg likte det veldig godt 🙂 Vi bor på Royal Christiania resten av uken, og jeg håper det blir slik hver helg i lang, lang tid fremover! Etter trening i dag er det helg resten av dagen, da blir det forhåpentligvis spa på meg før det er kveld. Vi sees senere, ha en kjempfin fredag så lenge! 

41 kommentarer

 1. Benedicte

  Hei 🙂 Lurte på hvilken fargenyanse du har i den olabuksen? Er det den mørkeste?

  1. Caroline

   Jeg har den jeg har linket til 🙂

 2. I love this outfit! You look amazing. The boots and sweater are gorgeous together!

  http://www.kassandragoldofficial.com – danish blogger and tv personality <3

 3. Rebecca

  Hei Caroline! Jeg må spørre deg som har peiling!
  Kan man bruke sorte tynne strømper i brune skinnsandaler med kilehel nå mot høsten?
  Eller burde man ha hudfarget?

  1. Caroline

   Hudfarget, eller helst ingen 😀 Evt. tykke sokker om du vil ta helt av 😉

 4. Belinda fra Bergen

  Helt superflott antrekk!!! 😀 En nydelig dag til deg!

 5. Husk å la bena hvile fra de høye hælene! Det er så lett å få benhinnebetennelse av overbelastning, spessielt siden man legger så mye vekt på tåballene i dans, og det ER så vondt! Gleder meg til i morgen, tango er min favoritt innenfor selskapsdans! Tvitvi!

 6. For en fantastisk stil du har fått i det siste! Du kler å være mamma 🙂 Lykke til på lørdag- skal heie fra sofaen 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk :O Så snill du er! 😀

 7. Kjempelenge siden jeg har kommentert nå, men i dag må jeg bare!! Utrolig flotte bilder, og flott dame 🙂 Bilde nr to eller nr 5 foreslås som ny header, det må være noen av de fineste bildene av deg noen gang! Lykke til videre i SVD, heier på deg!! Klem 🙂

  1. Caroline

   Wuhu 😀 Så hyggelig å høre 🙂 Vurderer ny header i nærmeste fremtid, takk for tips 🙂

 8. Utrolig fint antrekk! Lekker topp 🙂

 9. Det var et utrolig fint antrekk Caroline, bortsett fra hatten…) Men så liker jeg generelt ikke hatter da..) Men hvorfor velger sånn type sko nå som du har så vondt i føttene dine? Så høye hæler er jo verken bra for ryggen eller føttene uansett! Lykke til i morgen, skal følge med og heie på deg::::)))

 10. Hei! Elsker kledningen din i dag!! Jeg har lenge sett etter slike høye støvletter selv, men er så smal rundt leggene så ingen sitter oppe. Men disse så ut til å sitte veldig fint på deg! Kan jeg spørre hvilken størrelse du pleier å bruke i sko og hva du bestilte i disse støvlettene?? 🙂
  Masse lykke til i morgen! #krysserfingre

  1. Caroline

   Jeg bruker 39, det er det jeg har i disse også 🙂

 11. Vilka snygga stövlar! Vill ha hela din outfit.
  Mvh http://starby.devote.se

 12. Hei Caroline.
  Spurte en gang før om lepestiften fra Studiomakeup i dette innlegget. Husker du hva fargen du har på heter? Var så mange like… Tusen takk =)

  1. Caroline

   Royal Red 🙂

   1. Reidun

    Tusen takk

 13. De støvlettene der er sååå kule!

  Ha en fin dag! Heier på deg hver lørdag!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 14. Asså dina boots, galet snygga!

 15. Kjempe fint antrekk, flotte farger! Gleder meg til å se deg på lørdag 😀

 16. loving this look! you look wonderful!!

  http://www.aboutacloset.com/

 17. (link fjernet)

  Er dette serriøst?

  1. Caroline

   Nei, på ingen måte :/

 18. Kom opp som reklame på facebook 🙁

 19. Karoline!!!!!

  I dag er det 4 år siden du gikk bort fra blogg.no! Utrolig hvor fort tiden går, og gøy å se hvor mye stilen din og livet ditt generelt har endret seg siden den gang:)

 20. Michelle

  Gorgeous, no more to say! <3

 21. Så utolig vakker du er Caroline! Dette antrekket var helt stunning 😀 Gleder meg til å se deg i morgen

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 22. Råkult antrekk !

 23. Elsker, elsker, elsker antrekket!! De støvlettene er helt rå! Men er de vonde å gå med, og hvor høye er de egentlig? 🙂

 24. Elsker, elsker, elsker antrekket!! De støvlettene er helt rå! Men er de vonde å gå med, og hvor høye er de egentlig? 🙂

 25. Love your outfit!
  Check out my blog @juliaanderssons 🙂

 26. Desse bildene var SÅ flotte og eg elska dette antrekket på deg 🙂

 27. Stunning <3 Har du sminket deg noe annerledes på disse bildene? Helt magisk fine! Spesielt godt liker jeg nr 2 <3

 28. Dette har du nok hørt ofte i det siste, men det er jo ikke uten grunn – som du stråler!!! Den siste tiden har du sett så umåtelig vakker ut, både på inn- og utsiden av det jeg har lest her på bloggen, sett på DNJ/SVD og reportasjer i magasiner. Har fått et så utrolig bra inntrykk av deg siste, ikke at jeg har tenkt vondt eller noe i den duren om deg, men jeg klarer ikke helt sette fingeren på det, men igjen – du stråler! Kjempegøy å følge med og se all positiv utvikling, jeg unner deg/dere all suksessen og lykken!
  Når jeg først kommenterer vil jeg også rose fotografen bak alle bildene dine, og jeg regner med at Lars-Kristian står bak sikkert 99% av dem. Bildene her på bloggen har blitt SÅ fine og bra, og da mtp alt av lys, komponering osv. Det gjør det ekstra moro å lese et innlegg når det er så høy kvalitet av bildene! Du og Lars-Kristian er et superteam! Jeg heier på dere og ønsker dere alt godt 😀

  1. Caroline

   Wow 😀 Tusen takk, nå ble jeg virkelig glad her jeg sitter 🙂

 29. Such a pretty outfit! I really like this combo of those boots, jeans and hat! 🙂

  http://www.dodolce.com

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *