she’s growing up

Nelia blir så stor! Nå har vi endelig fått bygget ut sengen hennes, og det er så rart å tenke på at denne skal hun ha i mange år fremover, men likevel er jeg sikker på at jeg synes det var i går vi bygget den ut når det er tid for å bytte igjen. Tiden går så utrolig fort. Jeg har brukt morgentimene på å rydde skikkelig på rommet og i skapet hennes, så nå er det kun klær som passer og som er akkurat litt for store hun har igjen. Alt det andre ligger i to digre flytteesker og venter på nestemann 😉 

IMG_1654

Er ikke denne kåpen skjønn? Den fant jeg på Lindex her om dagen, de har så mye fint! De har også fått inn en kjole som nesten er identisk med den Nelia fikk sydd av flinke Rebekka bak Gullkorndesign til dåpen sin, helt nydelig! 

IMG_1672

_____________________________________________________________________________________________________________

Jeg skal avgårde på dansetrening hvert øyeblikk, og det er så rart, for det føles som jeg ikke har danset på flere dager. Sånn egentlig burde jeg danse hele tiden, for å føle at jeg ikke går glipp av noe. Uansett, vi sees senere, ha en kjempefin dag så lenge 🙂 

96 kommentarer

 1. Elsker rommet hennes! Vi kjøpte samme uro til jenta vår 🙂 Misunner deg som hadde en så din graviditet og klarer å tenke på å få en til! :p

 2. Elsker rommet hennes! Vi kjøpte samme uro til jenta vår 🙂 Misunner deg som hadde en så din graviditet og klarer å tenke på å få en til! :p

 3. Så fint jenterom 🙂 Skikkelig koselig. Hvor er den søte uroen kjøpt? 🙂

 4. Så fint jenterom 🙂 Skikkelig koselig. Hvor er den søte uroen kjøpt? 🙂

 5. How are you dogs doin´? Like to see pictures of them also and more usually. They are still part of your family.

  1. Caroline

   Had lots of pictures of them last week 🙂

 6. How are you dogs doin´? Like to see pictures of them also and more usually. They are still part of your family.

  1. Caroline

   Had lots of pictures of them last week 🙂

 7. Wow. Merkelig å tenke hvor fort hun vokser! Syns ikke det er lenge siden du var gravid :O Lykke til på lørdag med dansen 🙂 You go girl!

  1. Caroline

   Hun vokser så alt for fort :O

   Tusen takk 🙂

 8. Wow. Merkelig å tenke hvor fort hun vokser! Syns ikke det er lenge siden du var gravid :O Lykke til på lørdag med dansen 🙂 You go girl!

  1. Caroline

   Hun vokser så alt for fort :O

   Tusen takk 🙂

 9. Hei! Ja, de små vokser fort! Har selv tvillinger på snart 9 mnd og igår pakket jeg bort en haug med klær- igjen!
  Vil du når du får bedre tid legge ut oppskriften på barnematen du lager til Nelia? 🙂

  Lykke til med dansingen- ser på hver lørdag og heier 🙂

  1. Caroline

   Ja, det står på agendaen 🙂

 10. Hei! Ja, de små vokser fort! Har selv tvillinger på snart 9 mnd og igår pakket jeg bort en haug med klær- igjen!
  Vil du når du får bedre tid legge ut oppskriften på barnematen du lager til Nelia? 🙂

  Lykke til med dansingen- ser på hver lørdag og heier 🙂

  1. Caroline

   Ja, det står på agendaen 🙂

 11. Nelia har et så utrolig fint rom, og navnet hennes er bare så vakkert! Har følgt på bloggen din i flere år og du er en herlig jente i vertfall det jeg får igjennom bloggen, å for en utrolig smak på interiør og klær! *love* Nelia er også den søteste babyen jeg har sett! 🙂 Håper du har en fin dag 😀

  1. Caroline

   Tusen takk, snille deg <3

   Ha en flott dag du også 🙂

 12. Nelia har et så utrolig fint rom, og navnet hennes er bare så vakkert! Har følgt på bloggen din i flere år og du er en herlig jente i vertfall det jeg får igjennom bloggen, å for en utrolig smak på interiør og klær! *love* Nelia er også den søteste babyen jeg har sett! 🙂 Håper du har en fin dag 😀

  1. Caroline

   Tusen takk, snille deg <3

   Ha en flott dag du også 🙂

 13. Så søt! Så den i mamma-magasinet her sist. Gikk sporenstreks til mannen og sa at vi må ha en liten til – en liten jente. Hihi 🙂 Elsker å kle gutten min, og synes faktisk at jenteklær nesten blir litt «kjedelig» av og til. Det er ingen utfordring i det fordi det er så MYE fint til jenter. Men denne kåpen var jo bare helt bedårende, Hihi 🙂

 14. Så søt! Så den i mamma-magasinet her sist. Gikk sporenstreks til mannen og sa at vi må ha en liten til – en liten jente. Hihi 🙂 Elsker å kle gutten min, og synes faktisk at jenteklær nesten blir litt «kjedelig» av og til. Det er ingen utfordring i det fordi det er så MYE fint til jenter. Men denne kåpen var jo bare helt bedårende, Hihi 🙂

 15. Michelle

  Ja, tiden flyr! Og når unger er små, så utvikler de seg så alt for fort også, så kan tenke med det føles som tiden virkelig har flydd for dere! hehe.. Så koselig jenterom hun har <3

 16. Michelle

  Ja, tiden flyr! Og når unger er små, så utvikler de seg så alt for fort også, så kan tenke med det føles som tiden virkelig har flydd for dere! hehe.. Så koselig jenterom hun har <3

 17. Kjempe fint rom 🙂
  Gleder meg til lørdag, heier på deg.

 18. Kjempe fint rom 🙂
  Gleder meg til lørdag, heier på deg.

 19. Skal Nelia begynne i barnehagen når hun blir større, eller skal du ha henne hjemme? 🙂

  1. Caroline

   Ja 🙂

 20. Skal Nelia begynne i barnehagen når hun blir større, eller skal du ha henne hjemme? 🙂

  1. Caroline

   Ja 🙂

 21. Hei fine deg!
  Jeg kom over denne linken i stad, fikk litt sjokk, stemmer dette? Hvis ikke, så er det nok noen som har tatt seg veldig mange friheter 😉 hehe

  1. Caroline

   Jeg fjernet linken din, ikke vits å gi de gratis klikk 😉

   Nei, det stemmer selvsagt ikke at jeg har brukt noe grønn kaffebønne-ekstrakt for å gå ned i vekt etter fødselen :O

   1. Sandra

    Åja, jeg tenkte ikke på at linken gir de mer publisitet- sorry!

    Hehe, nei, det var det jeg tenkte 🙂

   2. Caroline

    Du er ikke den eneste som ikke har tenkt det 😉

 22. Hei fine deg!
  Jeg kom over denne linken i stad, fikk litt sjokk, stemmer dette? Hvis ikke, så er det nok noen som har tatt seg veldig mange friheter 😉 hehe

  1. Caroline

   Jeg fjernet linken din, ikke vits å gi de gratis klikk 😉

   Nei, det stemmer selvsagt ikke at jeg har brukt noe grønn kaffebønne-ekstrakt for å gå ned i vekt etter fødselen :O

   1. Sandra

    Åja, jeg tenkte ikke på at linken gir de mer publisitet- sorry!

    Hehe, nei, det var det jeg tenkte 🙂

   2. Caroline

    Du er ikke den eneste som ikke har tenkt det 😉

 23. å, den kåpen kjøpte jeg også til mi i går <3 Nydelig 🙂 De har så mye fint på både lindex, kappahl og hm for tiden!

 24. å, den kåpen kjøpte jeg også til mi i går <3 Nydelig 🙂 De har så mye fint på både lindex, kappahl og hm for tiden!

 25. Hilde Mangset

  Hei 🙂 For et koselig rom 🙂 Jeg lurer på hvor den søte gyngehesten kommer fra :)?

 26. Hilde Mangset

  Hei 🙂 For et koselig rom 🙂 Jeg lurer på hvor den søte gyngehesten kommer fra :)?

 27. Hva kommer til aa skje med de som brukte bildene av deg? Jeg vet her i USA saa hadde de sikkert blitt saksoekt. Kjempe fine bilder av rommet til soete Nelia <3

  1. Caroline

   Tviler på at det kommer til å skje noe som helst 🙁

   1. Huff, det er dumt. Jeg syns det blir litt creepy naar noen kan «stjele» bilder og bruke de selv uten en okay fra eieren.

   2. Caroline

    Ingen kan gjøre det, men det er vanskelig å få noe erstatning :/

 28. Hva kommer til aa skje med de som brukte bildene av deg? Jeg vet her i USA saa hadde de sikkert blitt saksoekt. Kjempe fine bilder av rommet til soete Nelia <3

  1. Caroline

   Tviler på at det kommer til å skje noe som helst 🙁

   1. Huff, det er dumt. Jeg syns det blir litt creepy naar noen kan «stjele» bilder og bruke de selv uten en okay fra eieren.

   2. Caroline

    Ingen kan gjøre det, men det er vanskelig å få noe erstatning :/

 29. Hei!

  Takk for en flott blogg, du gjør også fin figur på TV for tiden – stå på!

  Jeg har lenge vært plaget med smerter i muskler og skjelett, og har fått vite at jeg kanskje må legge om kostholdet. Vet du noe om hvordan lavkarbokostholdet ev. bedre slike plager? Hvordan går det å kombinere lite karbohydrater med trening? Har du nok energi til harde økter?

  Hilsen Live

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Vanskelig å si noe for sikkert om et spesifikt kosthold kan bedre slike ting, spesielt uten å vite noe om det kostholdet du har nå. Ofte holder det å gjøre noen små endringer, uten å låse seg til f.eks lavkarbo eller et annet kosthold. Det går helt fint å redusere inntaket kombinert med trening, er jo flere og flere som gjør det.

 30. Hei!

  Takk for en flott blogg, du gjør også fin figur på TV for tiden – stå på!

  Jeg har lenge vært plaget med smerter i muskler og skjelett, og har fått vite at jeg kanskje må legge om kostholdet. Vet du noe om hvordan lavkarbokostholdet ev. bedre slike plager? Hvordan går det å kombinere lite karbohydrater med trening? Har du nok energi til harde økter?

  Hilsen Live

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Vanskelig å si noe for sikkert om et spesifikt kosthold kan bedre slike ting, spesielt uten å vite noe om det kostholdet du har nå. Ofte holder det å gjøre noen små endringer, uten å låse seg til f.eks lavkarbo eller et annet kosthold. Det går helt fint å redusere inntaket kombinert med trening, er jo flere og flere som gjør det.

 31. Hei! Liker så godt ugletema og har det litt på rommet til datteren min og. Jeg har også funnet noen ting til sønnen min sitt rom slik som rammer og høydemåler. Men er det noen steder du kan tipse om som har et større utvalg av disse ugletingene? Som da kan fåes i rosa og blått…

 32. Hei! Liker så godt ugletema og har det litt på rommet til datteren min og. Jeg har også funnet noen ting til sønnen min sitt rom slik som rammer og høydemåler. Men er det noen steder du kan tipse om som har et større utvalg av disse ugletingene? Som da kan fåes i rosa og blått…

 33. Hei! Liker så godt ugletema og har det litt på rommet til datteren min og. Jeg har også funnet noen ting til sønnen min sitt rom slik som rammer og høydemåler. Men er det noen steder du kan tipse om som har et større utvalg av disse ugletingene? Som da kan fåes i rosa og blått…

 34. Hei! Liker så godt ugletema og har det litt på rommet til datteren min og. Jeg har også funnet noen ting til sønnen min sitt rom slik som rammer og høydemåler. Men er det noen steder du kan tipse om som har et større utvalg av disse ugletingene? Som da kan fåes i rosa og blått…

 35. Madeleine

  Nestemann? danser dere tre på parketten? 🙂 hihi!

 36. Madeleine

  Nestemann? danser dere tre på parketten? 🙂 hihi!

 37. Jeg syntes den kjolen Nelia hadde i dåpen var sååå fin, men finner ikke den som Lindex hadde fått inn som du sa liknet. Så du den på nett?

 38. Jeg syntes den kjolen Nelia hadde i dåpen var sååå fin, men finner ikke den som Lindex hadde fått inn som du sa liknet. Så du den på nett?

 39. Hei Caroline 🙂
  Jeg ser at du har skrevet at du ikke har kapasitet til å svare på mailer osv, noe jeg har stor forståelse for i disse hektiske dansetider. Men jeg sendte deg mail for lenge siden (over et år, er det vel blitt) ang hvordan du gikk frem når du skulle skrive boken din. Jeg fikk ikke noe svar, så hadde lyst til å prøve igjen. Jeg føler dette er litt for privat til å bla ut om her i kommentarfeltet, i og med at jeg har planer og drømmer om å skrive bok om moren min som døde av en sjelden type kreft. Jeg hadde satt utrolig stor pris på om du hadde sendt meg en mail.
  Ha en fin kveld! 🙂

  1. Caroline

   Hei 🙂

   Hvilken mail brukte du?

 40. Hei Caroline 🙂
  Jeg ser at du har skrevet at du ikke har kapasitet til å svare på mailer osv, noe jeg har stor forståelse for i disse hektiske dansetider. Men jeg sendte deg mail for lenge siden (over et år, er det vel blitt) ang hvordan du gikk frem når du skulle skrive boken din. Jeg fikk ikke noe svar, så hadde lyst til å prøve igjen. Jeg føler dette er litt for privat til å bla ut om her i kommentarfeltet, i og med at jeg har planer og drømmer om å skrive bok om moren min som døde av en sjelden type kreft. Jeg hadde satt utrolig stor pris på om du hadde sendt meg en mail.
  Ha en fin kveld! 🙂

  1. Caroline

   Hei 🙂

   Hvilken mail brukte du?

 41. Beautiful room! What’s the brand of the bed?

  https://www.cherryblossomstreet.com -Swedish Model and blogger in Tokyo

  1. Caroline

   Stokke 🙂

 42. Beautiful room! What’s the brand of the bed?

  https://www.cherryblossomstreet.com -Swedish Model and blogger in Tokyo

  1. Caroline

   Stokke 🙂

 43. Hei Caroline.
  Jeg ville bare si at jeg har lest intervjuet med deg i Det Nye. Du altså, du overrasker meg bare mer og mer. Og det bare positivt! Det var fint det du sa om kjærlighetssorg. Jeg har nettopp vært gjennom et brudd, og det er helt forferdelig…grusomt. Selv om jeg er 23. Men jeg håper min drømmemann dukker opp en dag også 😉
  Det å lese at du har vært gjennom tøffe tider du også, og å se at du faktisk har det så fint nå – Det er motivasjon, det 🙂
  For ei flott dame du er!
  God natt til deg, og skjønne familien din! Klem

 44. Hei Caroline.
  Jeg ville bare si at jeg har lest intervjuet med deg i Det Nye. Du altså, du overrasker meg bare mer og mer. Og det bare positivt! Det var fint det du sa om kjærlighetssorg. Jeg har nettopp vært gjennom et brudd, og det er helt forferdelig…grusomt. Selv om jeg er 23. Men jeg håper min drømmemann dukker opp en dag også 😉
  Det å lese at du har vært gjennom tøffe tider du også, og å se at du faktisk har det så fint nå – Det er motivasjon, det 🙂
  For ei flott dame du er!
  God natt til deg, og skjønne familien din! Klem

 45. Hei,

  Nelia har verdens fineste rom! 🙂 Vi pusser opp barnerom selv nå; kan jeg spørre hvor gulvet er fra og hva det heter/koden på det?

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Det er ikke vi som har bygget huset, så navnet på parketten har jeg dessverre ikke :/

 46. Hei,

  Nelia har verdens fineste rom! 🙂 Vi pusser opp barnerom selv nå; kan jeg spørre hvor gulvet er fra og hva det heter/koden på det?

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Det er ikke vi som har bygget huset, så navnet på parketten har jeg dessverre ikke :/

 47. Åh, løp inn på lindex i dag for å se etter kjolen, men de hadde den ikke og hadde heller ikke hørt at det skulle komme inn noen som lignet på Nelia sin :O Datteren min skal døpes denne måneden, og kunne såå ønske jeg hadde den :/ Nelia sin var jo bare helt nydelig! Jeg får bare gå innom å se om den plutselig dukker opp 🙂

 48. Åh, løp inn på lindex i dag for å se etter kjolen, men de hadde den ikke og hadde heller ikke hørt at det skulle komme inn noen som lignet på Nelia sin :O Datteren min skal døpes denne måneden, og kunne såå ønske jeg hadde den :/ Nelia sin var jo bare helt nydelig! Jeg får bare gå innom å se om den plutselig dukker opp 🙂

 49. Hei vi bytter nettopp til den større senga, men gutten min er bare 5 mnd. Litt morsomt at det er så store forskjeller.

  1. Caroline

   Vi burde byttet for 1-2 måneder siden, men det har rett og slett vært så utrolig mye reising :O Men han er sikkert litt større, det er jo gutter som regel også 🙂

 50. Hei vi bytter nettopp til den større senga, men gutten min er bare 5 mnd. Litt morsomt at det er så store forskjeller.

  1. Caroline

   Vi burde byttet for 1-2 måneder siden, men det har rett og slett vært så utrolig mye reising :O Men han er sikkert litt større, det er jo gutter som regel også 🙂

 51. Fint rom hun har 🙂 Lurer på hvor du har kjøpt wallstickeren med ugle på gren? Vi har samme type vegger og jeg leter etter en som jeg vet vil funke 😉

 52. Fint rom hun har 🙂 Lurer på hvor du har kjøpt wallstickeren med ugle på gren? Vi har samme type vegger og jeg leter etter en som jeg vet vil funke 😉

 53. Hei!
  Jeg var og innom lindex og spurte etter kjolen, men de hadde ikke fått den. Kan heller ikke se den på nettsiden deres. Vet du om den kommer? 🙂

 54. Hei!
  Jeg var og innom lindex og spurte etter kjolen, men de hadde ikke fått den. Kan heller ikke se den på nettsiden deres. Vet du om den kommer? 🙂

 55. Hvor kjøpte du vegghylla :)?

 56. Hvor kjøpte du vegghylla :)?

 57. Benedicte

  Tenker dere å skille av klær og leker når Nelia og eventuelt søskene hennes blir større? Sånn hvis de ønsker å ta vare på klær og leker til sine barn? 🙂

 58. Benedicte

  Tenker dere å skille av klær og leker når Nelia og eventuelt søskene hennes blir større? Sånn hvis de ønsker å ta vare på klær og leker til sine barn? 🙂

 59. Elisabeth

  hei. Har ei prinsesse i magen og har bestemt oss for ei ugle uro fra etsy til å ha over sengen hennes. Ser de finnes i to størrelser, small og large og attt dere har en lignende til nelia. Hvilken størrelse har dere og er det passelig? 🙂

  1. Caroline

   Hei! Så stas 🙂 Jeg kan ikke huske at jeg bestilte etter størrelse :/ Men vår er ganske stor og den er så fin! Jeg er ikke hjemme nå, så jeg kan dessverre ikke sjekke målene for deg heller :/

   Klem!

   1. Elisabeth

    Ja, det er kjempestas! Å elsker å sitte å se gjennom de gamle (og nye forsåvidt) utstyrsinnleggene dine 🙂 Er så mange gode tips! Ser at det ikke er bare 2″ som skiller de to størrelsene i bredde og 7″ i lengden, så det er vel uansett ikke krise 🙂 Tipper den blir perfekt uansett 😀 Takk for svar 🙂

 60. Elisabeth

  hei. Har ei prinsesse i magen og har bestemt oss for ei ugle uro fra etsy til å ha over sengen hennes. Ser de finnes i to størrelser, small og large og attt dere har en lignende til nelia. Hvilken størrelse har dere og er det passelig? 🙂

  1. Caroline

   Hei! Så stas 🙂 Jeg kan ikke huske at jeg bestilte etter størrelse :/ Men vår er ganske stor og den er så fin! Jeg er ikke hjemme nå, så jeg kan dessverre ikke sjekke målene for deg heller :/

   Klem!

   1. Elisabeth

    Ja, det er kjempestas! Å elsker å sitte å se gjennom de gamle (og nye forsåvidt) utstyrsinnleggene dine 🙂 Er så mange gode tips! Ser at det ikke er bare 2″ som skiller de to størrelsene i bredde og 7″ i lengden, så det er vel uansett ikke krise 🙂 Tipper den blir perfekt uansett 😀 Takk for svar 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *