sunspa: bevar sommerfargen litt lenger

annonse

Sunspa er fortsatt min one and only lifesaver når det kommer til å jukse seg litt brunere og freshere, og akkurat følelsen av å kjenne seg litt ekstra fin er viktig for meg i disse dager når jeg har så mye på planen, og i tillegg får kle meg i så fine kjoler hver lørdag. Dessuten, dette er alt du trenger for å bevare den fine sommerfargen litt lenger! Nå får du 20 prosent rabatt på hele nettbutikken til selvbruner.no med koden glow20. Tilbudet gjelder fra i dag til og med 15. september. 

_____________________________________________________________________________________________________________

i perfekt harmoni med danseskoene mine

IMG_1628

Sunspa sine sprayprodukter har airbrushteknikk som gir en påførsel lik den de bruker i selvbrunersalongene, og den lukter minimalt. Det som er så fantastisk med sunspa sine produkter, er at du ikke blir overdrevet brun, og du kan selv styre intensiteten av fargen ved å spraye ett eller flere lag. 

sunspa chocolate – er min absolutte favoritt! Dette er den som gir best farge og glød til ansiktet mitt, så denne bruker jeg der, men også noen ganger på brystet og armene. Nå har jeg gylne toner i huden fra før av, slik at jeg heller vil anbefale sunspa original til de som har en litt lysere hudtone. 

_____________________________________________________________________________________________________________

how to

IMG_1644

Jeg har skrevet om sunspa veldig mange ganger, så for at jeg ikke skal gjenta meg selv hver gang, kan du som kanskje ikke har lest anmeldelsene mine før, klikke deg inn på dette innlegget – her finner du veldig mye informasjon om selve produktet, men også linker til tidligere innlegg som viser før- og etterbilder. Og ja, video av påførselteknikk finner du her, se gjerne på den dersom du er usikker på hvordan du skal gjøre dette. 

Nærmeste forhandler finner du her og de 50 første som bestiller får en gave med på kjøpet. Spør gjerne om du lurer på noe, så skal jeg svare så godt jeg kan om jeg ikke allerede har skrevet det i et av innleggene 🙂 

58 kommentarer

 1. Thanks for showing this product here. I think I need it really urgent as my skin is in general more pale 🙂
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. Thanks for showing this product here. I think I need it really urgent as my skin is in general more pale 🙂
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. Kristin

  Hei:)
  Ville bare si at jeg så det berømte «etterfødsel magebildet» ditt brukt i en annonse for et slankemiddel en dag her, med overskriften » Carolines slankehemmelighet» eller noe sånt. Lurte på bare om dette er noe du er klar over og faktisk bruker eller om du bare har blitt brukt i en annonse?

  Lykke til med dansingen foresten, heier på deg!

  1. Caroline

   Er klar over det, og har satt folk på saken 🙂 Flere som har tipset meg om det, og det er jeg takknemlig for.

   Tusen takk 🙂

  2. Synes det er drøyt at noen velger å misbruke et bilde på den måten. Kjenner jeg blir mer og mer skeptisk til å legge ut bilder på nett. Finnes jo så mange sleipe og ikke minst ekle mennesker. Får håpe dere får det fjernet Caroline <3

 4. Kristin

  Hei:)
  Ville bare si at jeg så det berømte «etterfødsel magebildet» ditt brukt i en annonse for et slankemiddel en dag her, med overskriften » Carolines slankehemmelighet» eller noe sånt. Lurte på bare om dette er noe du er klar over og faktisk bruker eller om du bare har blitt brukt i en annonse?

  Lykke til med dansingen foresten, heier på deg!

  1. Caroline

   Er klar over det, og har satt folk på saken 🙂 Flere som har tipset meg om det, og det er jeg takknemlig for.

   Tusen takk 🙂

  2. Synes det er drøyt at noen velger å misbruke et bilde på den måten. Kjenner jeg blir mer og mer skeptisk til å legge ut bilder på nett. Finnes jo så mange sleipe og ikke minst ekle mennesker. Får håpe dere får det fjernet Caroline <3

 5. Ingrid G

  Høres ut som spennende produkter. Har hørt om dem før, men vet ikke så mye om hvordan de fungerer i praksis. Jeg lurer på en ting: vil disse produktene farge av på hvitt/lyst sengetøy? Takknemlig for svar.

  Klemmer fra IG

  1. Caroline

   De vil farge av, ja, men ikke mye. Heldigvis går det enkelt bort i vask 🙂 Ta det så tidlig som mulig på kvelden, slik at det rekker å tørke til du skal legge deg.

   1. Ingrid G

    Tusen takk for svar. Kanskje jeg skal forsøke et slik produkt, tror jammen jeg skal det ja. 🙂

    Klem fra IG

 6. Ingrid G

  Høres ut som spennende produkter. Har hørt om dem før, men vet ikke så mye om hvordan de fungerer i praksis. Jeg lurer på en ting: vil disse produktene farge av på hvitt/lyst sengetøy? Takknemlig for svar.

  Klemmer fra IG

  1. Caroline

   De vil farge av, ja, men ikke mye. Heldigvis går det enkelt bort i vask 🙂 Ta det så tidlig som mulig på kvelden, slik at det rekker å tørke til du skal legge deg.

   1. Ingrid G

    Tusen takk for svar. Kanskje jeg skal forsøke et slik produkt, tror jammen jeg skal det ja. 🙂

    Klem fra IG

 7. Kan man bruke dette når man ammer?

  1. Caroline

   Ja 🙂

 8. Kan man bruke dette når man ammer?

  1. Caroline

   Ja 🙂

 9. Hei, vil ikke se reklame, og dansinga ser vi på tv.. Vil se stua di og de nye møblene! <3

 10. Hei, vil ikke se reklame, og dansinga ser vi på tv.. Vil se stua di og de nye møblene! <3

 11. Christine

  Du har ikke prøvd vita liberata… Ser at det liksom er det «nye» på markedet som visstnok skal være så fantastisk.

  1. Caroline

   Nei, den har jeg ikke prøvd 🙂

 12. Christine

  Du har ikke prøvd vita liberata… Ser at det liksom er det «nye» på markedet som visstnok skal være så fantastisk.

  1. Caroline

   Nei, den har jeg ikke prøvd 🙂

 13. Må nok ha en sånn en utover høsten. Jeg blir nesten blå jeg på vinteren, så mannen tuller med meg når vår og sommer kommer, og jeg ligger ute og soler meg at «ja nå er du nesten blitt hvit jo…» Hehe

 14. Må nok ha en sånn en utover høsten. Jeg blir nesten blå jeg på vinteren, så mannen tuller med meg når vår og sommer kommer, og jeg ligger ute og soler meg at «ja nå er du nesten blitt hvit jo…» Hehe

 15. det er så artig å se hvor komfortabel og naturlig du er forran kamera på Det Nye-Jenta! Programleder er virkelig noe du kan drive med!

  1. Caroline

   Tusen takk, det var virkelig hyggelig å høre 🙂 Kunne godt tenkt meg å jobbe med TV i fremtiden.

 16. det er så artig å se hvor komfortabel og naturlig du er forran kamera på Det Nye-Jenta! Programleder er virkelig noe du kan drive med!

  1. Caroline

   Tusen takk, det var virkelig hyggelig å høre 🙂 Kunne godt tenkt meg å jobbe med TV i fremtiden.

 17. Aldri blitt så skuffet over en selvbruning før. Bestilte 3 day lotion for to uker siden, og har forsøkt å bruke den etter det noen ganger. Liker ikke konsistensen på kremen, og den tørker med en gang den påføres, altså før den smøres ut, og det blir en sterk brun flekk der hvor kremen havner før den smøres ut. Vet du noe om hva jeg kan gjøre for å hindre dette? Ellers syns jeg mesteparten av fargen som kommer går vekk i dusjen og det blir skjoldete, noe jeg ikke opplever med andre selvbrunere.

  1. Hei Astrid

   Send mail til kundeservice på info@sunspanorge.no

   3 day lotion har været utsolgt meget længe nu. Så vi vil gjerne vide, hvor du købt den.

   Fornøyde kunder er vigtige forbis

   1. Astrid

    Jeg kjøpte den på coverbrands 🙂

   2. Hei Astrid

    Send en epost til info@sunspanorge.no

    Da hjelper vi deg:-)

    Maria

 18. Aldri blitt så skuffet over en selvbruning før. Bestilte 3 day lotion for to uker siden, og har forsøkt å bruke den etter det noen ganger. Liker ikke konsistensen på kremen, og den tørker med en gang den påføres, altså før den smøres ut, og det blir en sterk brun flekk der hvor kremen havner før den smøres ut. Vet du noe om hva jeg kan gjøre for å hindre dette? Ellers syns jeg mesteparten av fargen som kommer går vekk i dusjen og det blir skjoldete, noe jeg ikke opplever med andre selvbrunere.

  1. Hei Astrid

   Send mail til kundeservice på info@sunspanorge.no

   3 day lotion har været utsolgt meget længe nu. Så vi vil gjerne vide, hvor du købt den.

   Fornøyde kunder er vigtige forbis

   1. Astrid

    Jeg kjøpte den på coverbrands 🙂

   2. Hei Astrid

    Send en epost til info@sunspanorge.no

    Da hjelper vi deg:-)

    Maria

 19. Jeg brukte opp min sunspaboks etter bare tre ganger, brukte jeg kanskje alt for mye? Følte jeg måtte spraye såpass for å få farge :/

  1. Caroline

   Sprayet du hele kroppen da?

 20. Jeg brukte opp min sunspaboks etter bare tre ganger, brukte jeg kanskje alt for mye? Følte jeg måtte spraye såpass for å få farge :/

  1. Caroline

   Sprayet du hele kroppen da?

 21. Hei Caroline

  Mange takk for rabatten, jeg hadde akkurat gått tom – så det passet meg helt perfekt.. 🙂

  Jeg bruker akkurat som deg chocolate til ansiktet, men moussen til kroppen og de er bare helt fantastiske..

  Uten tvil de beste jeg har prøvd, og som hudpleier har jeg testet mange gjennom livet….

  Det er den eneste selvbruneren som kan gi et jevnt resultat i ansiktet… Den er så bra at du ikke skal bruke hendene for det gir ofte flekker i ansiktet..

  Klem fra Hanne

 22. Hei Caroline

  Mange takk for rabatten, jeg hadde akkurat gått tom – så det passet meg helt perfekt.. 🙂

  Jeg bruker akkurat som deg chocolate til ansiktet, men moussen til kroppen og de er bare helt fantastiske..

  Uten tvil de beste jeg har prøvd, og som hudpleier har jeg testet mange gjennom livet….

  Det er den eneste selvbruneren som kan gi et jevnt resultat i ansiktet… Den er så bra at du ikke skal bruke hendene for det gir ofte flekker i ansiktet..

  Klem fra Hanne

 23. Hei Caroline 🙂 Elsker Sunspa sine produkter,bruker stort sett Sunspa chocolate,jeg drar til Spania på lørdag,tenkte på å spraye meg på fredag,lurte på om det går fint å sole seg når man har brukt selvbruning ? (har bare brukt den på høst/vinter før) Vil også takke deg for tips om billion dollar brows,både pencil og powder,helt suverene! 🙂 Masse lykke til på parketten,du er superflink,og ser helt nydelig ut! Skal igjen stemme masse på deg! :-)Gode klemmer

  1. Caroline

   Det går helt fint, bare pass på å skyll det ordentlig av deg når du har hatt det på 🙂

   Tusen takk 😀 Stem i vei 😀

 24. Hei Caroline 🙂 Elsker Sunspa sine produkter,bruker stort sett Sunspa chocolate,jeg drar til Spania på lørdag,tenkte på å spraye meg på fredag,lurte på om det går fint å sole seg når man har brukt selvbruning ? (har bare brukt den på høst/vinter før) Vil også takke deg for tips om billion dollar brows,både pencil og powder,helt suverene! 🙂 Masse lykke til på parketten,du er superflink,og ser helt nydelig ut! Skal igjen stemme masse på deg! :-)Gode klemmer

  1. Caroline

   Det går helt fint, bare pass på å skyll det ordentlig av deg når du har hatt det på 🙂

   Tusen takk 😀 Stem i vei 😀

 25. Monica Johansen

  Hei Caroline!

  Tusen takk for rabattkoden! Jeg ble introdusert for SunSpa for over et år siden, da du fortalte om det på bloggen, og har ikke angret siden. Produktene er supre, og jeg har brukt Lotionen (men den er de dessverre utsolgt for) og chocolate. Den er bare så enkel å bruke, og ingen ujevnheter.
  Vet du når de får lotionen inn igjen? Men kan kanskje prøve moussen? Er de like gode?

  Lykke til på lørdag;) Jeg stemmer på deg!!

  Monica

 26. Monica Johansen

  Hei Caroline!

  Tusen takk for rabattkoden! Jeg ble introdusert for SunSpa for over et år siden, da du fortalte om det på bloggen, og har ikke angret siden. Produktene er supre, og jeg har brukt Lotionen (men den er de dessverre utsolgt for) og chocolate. Den er bare så enkel å bruke, og ingen ujevnheter.
  Vet du når de får lotionen inn igjen? Men kan kanskje prøve moussen? Er de like gode?

  Lykke til på lørdag;) Jeg stemmer på deg!!

  Monica

 27. Birgitte

  Og vips var en på vei i posten til meg. Skummelt, men spennende! Blir svært glad om den fungerer godt, da vi snart skal i bryllup – og da er det jo gøy å være brun og fin! Er, som mange andre, blitt svært skeptisk til solarium, så prøver meg frem for å finne en god selvbruner. Takk for tips både nå og de tidligere, alltid godt med inspirasjon og noen som har prøvd før.

 28. Birgitte

  Og vips var en på vei i posten til meg. Skummelt, men spennende! Blir svært glad om den fungerer godt, da vi snart skal i bryllup – og da er det jo gøy å være brun og fin! Er, som mange andre, blitt svært skeptisk til solarium, så prøver meg frem for å finne en god selvbruner. Takk for tips både nå og de tidligere, alltid godt med inspirasjon og noen som har prøvd før.

 29. Hei! Hvordan lager du de «boblene» som du skriver inni på bildene? 😀 Hvilket program?

 30. Hei! Hvordan lager du de «boblene» som du skriver inni på bildene? 😀 Hvilket program?

 31. Ingvild

  Hei. Lurer bare på om du vet om det er mulig å kjøpe i butikk, eller om man må bestille? 🙂 i så fall hvilken butikk? 🙂

 32. Ingvild

  Hei. Lurer bare på om du vet om det er mulig å kjøpe i butikk, eller om man må bestille? 🙂 i så fall hvilken butikk? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *