bildedryss: premiere

God søndag og for en herlig følelse å være i gang med dansen! Nå er det bare en time til vi skal starte med nummer to og her skal det jobbes med attitude! Tusen takk for all støtte og fine kommentarer jeg fikk i går, jeg blir så glad! Følelsen av å stå på parketten og vite at så mange følger med er ubeskrivelig, den er ekstremt skummel og veldig god på en gang. Jeg er så glad for at Lars-Kristian rakk inn etter kampen i går, han var jo så sliten stakkar, og så måtte han avgårde i dag tidlig klokken åtte for å trene, han har jo en minst like hektisk timeplan som meg. Sammen er vi dynamitt! Kjempegøy at ODD gjør det så bra om dagen 🙂 

Uansett, her er et bildedryss fra både off og on stage i går 🙂 

_____________________________________________________________________________________________________________

finevofsen.jpg

– flotte Anette og meg – 

anetteogmeg.jpg

ramme.jpg

g

– haha, twerking på gang – 

godstemning

kjole

– vakre kjolen – 

kjolen33.jpg

kaiogdamene.jpg

IMG_9752

IMG_9759

IMG_9763

IMG_9766

– engelsk vals – 

vals.jpg

linje.jpg

IMG_9792

siste.jpg

_____________________________________________________________________________________________________________

Ønsker dere en fantastisk søndag, vi sees senere når jeg har kommet meg hjem til Siljan – dét gleder jeg meg virkelig til etter 2 uker i hotellseng 

144 kommentarer

 1. Ville så gjerne se på at du danset, men hadde ikke tilgang til TV der jeg var. Prøvde å finne et klipp av at dere danset, men det fant jeg ikke. Har du noen forslag til hvor jeg kan se det?

  1. Alle ligger ute på TV2.no 🙂

 2. Ville så gjerne se på at du danset, men hadde ikke tilgang til TV der jeg var. Prøvde å finne et klipp av at dere danset, men det fant jeg ikke. Har du noen forslag til hvor jeg kan se det?

  1. Alle ligger ute på TV2.no 🙂

 3. Birgitte

  Råflott 🙂 Var så gøy å endelig se dere alle danse, det hadde jeg ventet lenge på! Masse lykke til fremover, heier på deg jeg!

 4. Birgitte

  Råflott 🙂 Var så gøy å endelig se dere alle danse, det hadde jeg ventet lenge på! Masse lykke til fremover, heier på deg jeg!

 5. Hei! Gratulerer med overstått premiere, for en flott produksjon, med flotte kostymer og flotte mannesker. Forstår nervøsiteten, du virket veldig ubekvem, men det går seg til etter hvert, må jo bli vandt med alle kameraene og menneskene 🙂 Masse lykke til, heier på deg og Linnea!

 6. Hei! Gratulerer med overstått premiere, for en flott produksjon, med flotte kostymer og flotte mannesker. Forstår nervøsiteten, du virket veldig ubekvem, men det går seg til etter hvert, må jo bli vandt med alle kameraene og menneskene 🙂 Masse lykke til, heier på deg og Linnea!

 7. Du var så flink synes jeg! Heia deg videre! 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 8. Du var så flink synes jeg! Heia deg videre! 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 9. The dress is absolutely stunning! You too of course and therefore that is my cutest couple ever- you and that dress! Never let her go (can you keep her after the show?;)

  http://www.allnnothing.com

 10. The dress is absolutely stunning! You too of course and therefore that is my cutest couple ever- you and that dress! Never let her go (can you keep her after the show?;)

  http://www.allnnothing.com

 11. Wow, you look absolutely gorgeous! That dress is everything!

  http://www.cherryblossomstreet.com -Swedish model and blogger in Tokyo

 12. Wow, you look absolutely gorgeous! That dress is everything!

  http://www.cherryblossomstreet.com -Swedish model and blogger in Tokyo

 13. *klappeihendene* Du er så rå tøff Caroline!!! Lille vakre prinsessa di er ikke 1 år engang og du har en mer hektisk timeplan enn enhver annen mamma (og person for den saks skyld) 😀 De fleste av oss hadde vært i mammapermisjon og tatt livet voldsomt med ro, og at du kaster deg ut i det er helt beundringsverdig! det var drit gøy å se på deg i går, du var helt fantastisk!! Gleder meg allerede til neste lørdag. Skien heier på deg snuppa 🙂 Lykke til videre! Og bare få ut all attituden du har, det her kan du 😀

  God klem fra Elisabeth

  1. Tusen takk, Elisabeth 🙂 Betyr utrolig mye for meg å få slike støttende kommentarer <3 God klem fra meg også!

 14. *klappeihendene* Du er så rå tøff Caroline!!! Lille vakre prinsessa di er ikke 1 år engang og du har en mer hektisk timeplan enn enhver annen mamma (og person for den saks skyld) 😀 De fleste av oss hadde vært i mammapermisjon og tatt livet voldsomt med ro, og at du kaster deg ut i det er helt beundringsverdig! det var drit gøy å se på deg i går, du var helt fantastisk!! Gleder meg allerede til neste lørdag. Skien heier på deg snuppa 🙂 Lykke til videre! Og bare få ut all attituden du har, det her kan du 😀

  God klem fra Elisabeth

  1. Tusen takk, Elisabeth 🙂 Betyr utrolig mye for meg å få slike støttende kommentarer <3 God klem fra meg også!

 15. Martine

  Du var kjempeflink, Caroline!!!! Jeg ble veldig imponert. Og du så overhode ikke sliten, trøtt, usikker eller redd ut. Stå på! Du kommer nok langt 🙂 Stor klem

  1. Tusen takk, Martine <3

 16. Martine

  Du var kjempeflink, Caroline!!!! Jeg ble veldig imponert. Og du så overhode ikke sliten, trøtt, usikker eller redd ut. Stå på! Du kommer nok langt 🙂 Stor klem

  1. Tusen takk, Martine <3

 17. synes du var veldig flink jeg. Og du virka ikke usikker i det hele tatt. Masse hilsner fra Tyrkia.

 18. synes du var veldig flink jeg. Og du virka ikke usikker i det hele tatt. Masse hilsner fra Tyrkia.

 19. Hi, dear Caroline! You’re so amazing, i very happy to see you there! I’m proud of you)) Please, say where I can watching video? I can’t find it on YouTube!

 20. Hi, dear Caroline! You’re so amazing, i very happy to see you there! I’m proud of you)) Please, say where I can watching video? I can’t find it on YouTube!

 21. Du så virkelig ut som en prinsesse på dansegulvet, helt nydelig og vakker <3

  1. Følte meg som en også 😀

 22. Du så virkelig ut som en prinsesse på dansegulvet, helt nydelig og vakker <3

  1. Følte meg som en også 😀

 23. Ble det noe premie?? Haha 🙂

 24. Ble det noe premie?? Haha 🙂

 25. I used to be able to find good info from your content.

  My web-site plumbing (Forrest)

 26. I used to be able to find good info from your content.

  My web-site plumbing (Forrest)

 27. VACKRA DU! 🙂 Helt fantastiskt fin är du!

  1. Tusen takk, så snill du er :O

 28. VACKRA DU! 🙂 Helt fantastiskt fin är du!

  1. Tusen takk, så snill du er :O

 29. åh, synes alt var nydelig, sangen, kjolen, valsen.. kjempeflink <3

 30. åh, synes alt var nydelig, sangen, kjolen, valsen.. kjempeflink <3

 31. Veldig høy prinsessefaktor i går.:) Du var utrolig fin og veldig flink! Det er faktisk første gang jeg har sett en hel episode av SVD.:) Lykke til videre, jeg tror du kommer til å gjøre det kjempe bra!

  1. Tusen takk, jeg håper jeg kommer til å gjøre det bra 🙂

 32. Veldig høy prinsessefaktor i går.:) Du var utrolig fin og veldig flink! Det er faktisk første gang jeg har sett en hel episode av SVD.:) Lykke til videre, jeg tror du kommer til å gjøre det kjempe bra!

  1. Tusen takk, jeg håper jeg kommer til å gjøre det bra 🙂

 33. Awww Caroline, du stråler!!!! Det var utrolig gøy å følge med og jeg gleder meg allerede til neste gang 🙂 Heier masse på deg og ville bare si: kos deg på parketten, dette har du absolut fortjent 🙂 Så koselig at Lars-Kristian rakk innom, sammen er dere dynamitt – hell yes!! Sender deg en stor power-klem ifra Sveits 🙂

  1. Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂 Ja, det var utrolig koselig at han rakk inn etter kampen. Neste helg har han fri, så da slipper han å stresse 🙂

 34. Awww Caroline, du stråler!!!! Det var utrolig gøy å følge med og jeg gleder meg allerede til neste gang 🙂 Heier masse på deg og ville bare si: kos deg på parketten, dette har du absolut fortjent 🙂 Så koselig at Lars-Kristian rakk innom, sammen er dere dynamitt – hell yes!! Sender deg en stor power-klem ifra Sveits 🙂

  1. Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂 Ja, det var utrolig koselig at han rakk inn etter kampen. Neste helg har han fri, så da slipper han å stresse 🙂

 35. Hei Caroline:) Jeg må bare få rose stilen din. I løpet av sensommeren/ høsten synes jeg du bare har blitt flottere og flottere stilmessing. Så tommel opp 🙂

  1. Tusen takk 😀

 36. Hei Caroline:) Jeg må bare få rose stilen din. I løpet av sensommeren/ høsten synes jeg du bare har blitt flottere og flottere stilmessing. Så tommel opp 🙂

  1. Tusen takk 😀

 37. Ville bare som resten her ønske deg masse masse lykke til i «skal vi danse». Gleder meg til å følge deg fremover på skjermen!
  Du er nydelig og veldig veldig dyktig!
  Klem fra Inga

 38. Ville bare som resten her ønske deg masse masse lykke til i «skal vi danse». Gleder meg til å følge deg fremover på skjermen!
  Du er nydelig og veldig veldig dyktig!
  Klem fra Inga

 39. Artig å se deg danse. Jeg ble revet med 😉 Skal ikke si noe om prestasjonen siden jeg ikke er danseproff selv, men stor cudos for å ha guts til å danse live!

 40. Artig å se deg danse. Jeg ble revet med 😉 Skal ikke si noe om prestasjonen siden jeg ikke er danseproff selv, men stor cudos for å ha guts til å danse live!

 41. Michelle

  Herregud så vekker du var!! Fantastiske bilder, så ut som du virkelig koste deg! Merker jeg savner å ta tilgang til norsk Tv, men får laste ned Tv2 viasat denne sesongen! Kan jo ikke gå glipp av alt som skjer denne høsten 😛 Blir så gøy å følge deg på Tv! Lykke til videre på parketten!
  <3

 42. Michelle

  Herregud så vekker du var!! Fantastiske bilder, så ut som du virkelig koste deg! Merker jeg savner å ta tilgang til norsk Tv, men får laste ned Tv2 viasat denne sesongen! Kan jo ikke gå glipp av alt som skjer denne høsten 😛 Blir så gøy å følge deg på Tv! Lykke til videre på parketten!
  <3

 43. Kjenner at dette blir en morsom tv-høst 🙂 Både du og alle de andre var veldig flinke! Intervju(er) med både deg og Lars-Kristian er alltid så underholdende, det kommer som oftest alltid en litt festlig kommentar fra en av dere. Dere får i hvertfall meg til å trekke på smilebåndet 🙂

 44. Kjenner at dette blir en morsom tv-høst 🙂 Både du og alle de andre var veldig flinke! Intervju(er) med både deg og Lars-Kristian er alltid så underholdende, det kommer som oftest alltid en litt festlig kommentar fra en av dere. Dere får i hvertfall meg til å trekke på smilebåndet 🙂

 45. WOW! Kan ikke si noe annet 😀

 46. WOW! Kan ikke si noe annet 😀

 47. Du så nydelig ut! Svaneprinsesse 🙂

 48. Du så nydelig ut! Svaneprinsesse 🙂

 49. Benedicte

  Du så fantastisk nydelig ut denne kvelden <3 Og dansen var kjempebra!

 50. Benedicte

  Du så fantastisk nydelig ut denne kvelden <3 Og dansen var kjempebra!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *