bildedryss: premiere

God søndag og for en herlig følelse å være i gang med dansen! Nå er det bare en time til vi skal starte med nummer to og her skal det jobbes med attitude! Tusen takk for all støtte og fine kommentarer jeg fikk i går, jeg blir så glad! Følelsen av å stå på parketten og vite at så mange følger med er ubeskrivelig, den er ekstremt skummel og veldig god på en gang. Jeg er så glad for at Lars-Kristian rakk inn etter kampen i går, han var jo så sliten stakkar, og så måtte han avgårde i dag tidlig klokken åtte for å trene, han har jo en minst like hektisk timeplan som meg. Sammen er vi dynamitt! Kjempegøy at ODD gjør det så bra om dagen 🙂 

Uansett, her er et bildedryss fra både off og on stage i går 🙂 

_____________________________________________________________________________________________________________

finevofsen.jpg

– flotte Anette og meg – 

anetteogmeg.jpg

ramme.jpg

g

– haha, twerking på gang – 

godstemning

kjole

– vakre kjolen – 

kjolen33.jpg

kaiogdamene.jpg

IMG_9752

IMG_9759

IMG_9763

IMG_9766

– engelsk vals – 

vals.jpg

linje.jpg

IMG_9792

siste.jpg

_____________________________________________________________________________________________________________

Ønsker dere en fantastisk søndag, vi sees senere når jeg har kommet meg hjem til Siljan – dét gleder jeg meg virkelig til etter 2 uker i hotellseng 

144 kommentarer

 1. artig innlegg! du ser utrolig bra ut <3

 2. artig innlegg! du ser utrolig bra ut <3

 3. Fantastisk flott du var i går.. som alltid:-) Satt og så på Sarpsborg – ODD i går mens jeg venta på skal vi danse. Da sendingen starta så jeg Lars-Kristian som publikun, ble helt sjokkert over at han hadde rukket å komme så fort :O Tenker han var en god støtte for deg:-) Gleder meg til fortsettelsen, dette blir KANON-bra! klem fra Skien

  1. Tusen takk 🙂

   Så irritert for at jeg gikk glipp av den kampen, hørte han spilte kjempebra 🙂 Så VG hadde han som banens beste.

   Klem til deg og, Tina 🙂

 4. Fantastisk flott du var i går.. som alltid:-) Satt og så på Sarpsborg – ODD i går mens jeg venta på skal vi danse. Da sendingen starta så jeg Lars-Kristian som publikun, ble helt sjokkert over at han hadde rukket å komme så fort :O Tenker han var en god støtte for deg:-) Gleder meg til fortsettelsen, dette blir KANON-bra! klem fra Skien

  1. Tusen takk 🙂

   Så irritert for at jeg gikk glipp av den kampen, hørte han spilte kjempebra 🙂 Så VG hadde han som banens beste.

   Klem til deg og, Tina 🙂

 5. Å, du var så utrolig nydelig og flink i går, Caroline! <3 Gleder meg så masse til å se deg neste gang og jeg krysser alt av fingre og tær for deg 🙂

 6. Å, du var så utrolig nydelig og flink i går, Caroline! <3 Gleder meg så masse til å se deg neste gang og jeg krysser alt av fingre og tær for deg 🙂

 7. Du var kjempeflink i går! Å helt nydelig 🙂 Å så var det så moro å se intervju med deg å mannen. Dere er så fint par. Stå på videre, dette går veien ! 🙂

  1. Haha 😀 Der satt han meg hekt ut 😉

   1. Haha Ja 😉

   2. Det så jeg haha! Stemmer det at du sa «Hva faen?» Jeg holdt på å le meg ihjel!

  2. Caroline

   Hvor kan man se det intervjuet? 😀

  3. Hvor finnes dette intervjuet?:)

 8. Du var kjempeflink i går! Å helt nydelig 🙂 Å så var det så moro å se intervju med deg å mannen. Dere er så fint par. Stå på videre, dette går veien ! 🙂

  1. Haha 😀 Der satt han meg hekt ut 😉

   1. Haha Ja 😉

   2. Det så jeg haha! Stemmer det at du sa «Hva faen?» Jeg holdt på å le meg ihjel!

  2. Caroline

   Hvor kan man se det intervjuet? 😀

  3. Hvor finnes dette intervjuet?:)

 9. Caroline Christine

  Du er fantastisk – digger hele deg og alt ved deg. Grep it going <3

 10. Caroline Christine

  Du er fantastisk – digger hele deg og alt ved deg. Grep it going <3

 11. Oh wow!! that’s so wonderful!! good luck!

  https://www.aboutacloset.com/

 12. Oh wow!! that’s so wonderful!! good luck!

  https://www.aboutacloset.com/

 13. SÅ fin og flink du var! Lykke til med neste dans 🙂

  1. TUsen takk 🙂

 14. SÅ fin og flink du var! Lykke til med neste dans 🙂

  1. TUsen takk 🙂

 15. Thank you so much for sharing such wonderful impressions and you look like a living dream <3 I can imagine how happy you are that you will back at home after 2 weeks …

  xx from Germany/Bavaria, Rena

  http://www.dressedwithsoul.com

 16. Thank you so much for sharing such wonderful impressions and you look like a living dream <3 I can imagine how happy you are that you will back at home after 2 weeks …

  xx from Germany/Bavaria, Rena

  http://www.dressedwithsoul.com

 17. Karoline

  Kan jeg spør hva sangen het som du danset til? 🙂 likte så godt teksten!

  1. It is you – Dana Glover 🙂

 18. Karoline

  Kan jeg spør hva sangen het som du danset til? 🙂 likte så godt teksten!

  1. It is you – Dana Glover 🙂

 19. You look amazing!! I wish I could see it somehow here in Denmark!!

  http://www.kassandragoldofficial.com <3

  1. Thank you sweetie <3

 20. You look amazing!! I wish I could see it somehow here in Denmark!!

  http://www.kassandragoldofficial.com <3

  1. Thank you sweetie <3

 21. Så flink du var i går (syns dommerne var for streng til dere) !:) men bare et lite spm: velger dere selv hvilken type dans dere skal danse, eller skal alle gjennom alt? Slik at de parene som danset engelsk vals denne uka skal danse chacha neste uke og omvendt ?

  1. Nei, det blir satt opp 🙂 Vi skal ha passo doble neste gang. Men etter hvert så må man gjennom alle typene om man kommer langt nok 🙂

   1. cecilie

    Okei, da forstår jeg. Takk for svar og masse masse lykke til 🙂

 22. Så flink du var i går (syns dommerne var for streng til dere) !:) men bare et lite spm: velger dere selv hvilken type dans dere skal danse, eller skal alle gjennom alt? Slik at de parene som danset engelsk vals denne uka skal danse chacha neste uke og omvendt ?

  1. Nei, det blir satt opp 🙂 Vi skal ha passo doble neste gang. Men etter hvert så må man gjennom alle typene om man kommer langt nok 🙂

   1. cecilie

    Okei, da forstår jeg. Takk for svar og masse masse lykke til 🙂

 23. Wow, my jaw literally dropped as I saw the back of your dress. Simply beautiful!

  I’m a doctor who also writes a personal style blog:

  https://www.arcticvanilla.com/

 24. Wow, my jaw literally dropped as I saw the back of your dress. Simply beautiful!

  I’m a doctor who also writes a personal style blog:

  https://www.arcticvanilla.com/

 25. Jeg synes neste du lignet litt på Sandy fra Grease! Nydelig!

 26. Jeg synes neste du lignet litt på Sandy fra Grease! Nydelig!

 27. Christine

  Herligheeeeet!! Du ser råflott ut Caroline!!

 28. Christine

  Herligheeeeet!! Du ser råflott ut Caroline!!

 29. veronica

  Var så gøy å se deg på tv! Du virket noe usikker, men sånn er det i begynnelsen. Håper du får slått deg litt mer løs og koser deg max!! Heier på deg:-)

 30. veronica

  Var så gøy å se deg på tv! Du virket noe usikker, men sånn er det i begynnelsen. Håper du får slått deg litt mer løs og koser deg max!! Heier på deg:-)

 31. Det nest siste bildet! Herreguuud!!

  <3

 32. Det nest siste bildet! Herreguuud!!

  <3

 33. SÅ nydelig du var på dansegulvet 🙂 Syntes dommerne var veldig strenge, for det så utrolig bra ut på tven:) Du er så søt!

 34. SÅ nydelig du var på dansegulvet 🙂 Syntes dommerne var veldig strenge, for det så utrolig bra ut på tven:) Du er så søt!

 35. Heier på deg!
  Har et lite spørsmål; hvilken farge bruker du i bryn pulveret ditt? (det fra bdb)

 36. Heier på deg!
  Har et lite spørsmål; hvilken farge bruker du i bryn pulveret ditt? (det fra bdb)

 37. Så flott og elegant du var igår (det er du jo alltid da). Jeg synes du var kjempedyktig og selv om man er litt nervøs i begynnelsen, vil jo dette gå seg til utover i konkurransen. Jeg er sikker på at du kommer til å bli flinkere og flinkere ettersom du får mer erfaring. Du kan føre deg og da har du jo dansen i kroppen allerede. Lykke til videre. Håper at du vinner. Det fortjener du. §:o)

 38. Så flott og elegant du var igår (det er du jo alltid da). Jeg synes du var kjempedyktig og selv om man er litt nervøs i begynnelsen, vil jo dette gå seg til utover i konkurransen. Jeg er sikker på at du kommer til å bli flinkere og flinkere ettersom du får mer erfaring. Du kan føre deg og da har du jo dansen i kroppen allerede. Lykke til videre. Håper at du vinner. Det fortjener du. §:o)

 39. Konge kommentar av Lars Kristian på VG Tv intervjuet, Premien får du i kveld:::))) Hihihi:::)))

 40. Konge kommentar av Lars Kristian på VG Tv intervjuet, Premien får du i kveld:::))) Hihihi:::)))

 41. Jeg skjønner jo godt at du var nervøs i går, men du må riste av deg det til neste runde, for du stråler virkelig, og du er så vakker, jeg fikk faktisk tårer i øynene når jeg så deg på parketten i går.. <3 Men dessverre så var ikke dansen helt tilstedet, men du fikk det helt greit til det gjorde du, men husk på nervene neste gang.. 🙂

 42. Jeg skjønner jo godt at du var nervøs i går, men du må riste av deg det til neste runde, for du stråler virkelig, og du er så vakker, jeg fikk faktisk tårer i øynene når jeg så deg på parketten i går.. <3 Men dessverre så var ikke dansen helt tilstedet, men du fikk det helt greit til det gjorde du, men husk på nervene neste gang.. 🙂

 43. Trodde et kort sekund at Anette hadde en VOLDSOM blond skog nedentil hahahhahahahaha! Du strålte på scenen Caroline!! Heier på deg, masse lykketil!!

 44. Trodde et kort sekund at Anette hadde en VOLDSOM blond skog nedentil hahahhahahahaha! Du strålte på scenen Caroline!! Heier på deg, masse lykketil!!

 45. Hei. Du var flink igår, men du så noe usikker ut desverre. Du så sliten, trøtt, usikker og redd ut. Du så egentlig heeeelt annerledes ut i virkeligheten enn disse bildene du tar. Men regner med det kommer seg etterhvert. Bare vær litt mer selvsikker å slipp deg løs.
  Lykketil<33

  1. Jeg syns du så helt NYDELIG ut. Litt flaut å si at jeg begynte å gråte når jeg så deg danse, for du var så fin. Du så ut som en prinsesse! Og i den kjolen!! Gleder meg til neste lørdag 😀 Lykke til!! Os av selvsikkerhet, for du er FANTASTISK

   1. Så hyggelig å høre, tusen takk, snille deg <3

 46. Hei. Du var flink igår, men du så noe usikker ut desverre. Du så sliten, trøtt, usikker og redd ut. Du så egentlig heeeelt annerledes ut i virkeligheten enn disse bildene du tar. Men regner med det kommer seg etterhvert. Bare vær litt mer selvsikker å slipp deg løs.
  Lykketil<33

  1. Jeg syns du så helt NYDELIG ut. Litt flaut å si at jeg begynte å gråte når jeg så deg danse, for du var så fin. Du så ut som en prinsesse! Og i den kjolen!! Gleder meg til neste lørdag 😀 Lykke til!! Os av selvsikkerhet, for du er FANTASTISK

   1. Så hyggelig å høre, tusen takk, snille deg <3

 47. Nydelig! Masse lykke til videre, stå på:-)

 48. Nydelig! Masse lykke til videre, stå på:-)

 49. Ville så gjerne se på at du danset, men hadde ikke tilgang til TV der jeg var. Prøvde å finne et klipp av at dere danset, men det fant jeg ikke. Har du noen forslag til hvor jeg kan se det?

  1. Alle ligger ute på TV2.no 🙂

 50. Ville så gjerne se på at du danset, men hadde ikke tilgang til TV der jeg var. Prøvde å finne et klipp av at dere danset, men det fant jeg ikke. Har du noen forslag til hvor jeg kan se det?

  1. Alle ligger ute på TV2.no 🙂

 51. Birgitte

  Råflott 🙂 Var så gøy å endelig se dere alle danse, det hadde jeg ventet lenge på! Masse lykke til fremover, heier på deg jeg!

 52. Birgitte

  Råflott 🙂 Var så gøy å endelig se dere alle danse, det hadde jeg ventet lenge på! Masse lykke til fremover, heier på deg jeg!

 53. Hei! Gratulerer med overstått premiere, for en flott produksjon, med flotte kostymer og flotte mannesker. Forstår nervøsiteten, du virket veldig ubekvem, men det går seg til etter hvert, må jo bli vandt med alle kameraene og menneskene 🙂 Masse lykke til, heier på deg og Linnea!

 54. Hei! Gratulerer med overstått premiere, for en flott produksjon, med flotte kostymer og flotte mannesker. Forstår nervøsiteten, du virket veldig ubekvem, men det går seg til etter hvert, må jo bli vandt med alle kameraene og menneskene 🙂 Masse lykke til, heier på deg og Linnea!

 55. Du var så flink synes jeg! Heia deg videre! 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 56. Du var så flink synes jeg! Heia deg videre! 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 57. The dress is absolutely stunning! You too of course and therefore that is my cutest couple ever- you and that dress! Never let her go (can you keep her after the show?;)

  http://www.allnnothing.com

 58. The dress is absolutely stunning! You too of course and therefore that is my cutest couple ever- you and that dress! Never let her go (can you keep her after the show?;)

  http://www.allnnothing.com

 59. Wow, you look absolutely gorgeous! That dress is everything!

  http://www.cherryblossomstreet.com -Swedish model and blogger in Tokyo

 60. Wow, you look absolutely gorgeous! That dress is everything!

  http://www.cherryblossomstreet.com -Swedish model and blogger in Tokyo

 61. *klappeihendene* Du er så rå tøff Caroline!!! Lille vakre prinsessa di er ikke 1 år engang og du har en mer hektisk timeplan enn enhver annen mamma (og person for den saks skyld) 😀 De fleste av oss hadde vært i mammapermisjon og tatt livet voldsomt med ro, og at du kaster deg ut i det er helt beundringsverdig! det var drit gøy å se på deg i går, du var helt fantastisk!! Gleder meg allerede til neste lørdag. Skien heier på deg snuppa 🙂 Lykke til videre! Og bare få ut all attituden du har, det her kan du 😀

  God klem fra Elisabeth

  1. Tusen takk, Elisabeth 🙂 Betyr utrolig mye for meg å få slike støttende kommentarer <3 God klem fra meg også!

 62. *klappeihendene* Du er så rå tøff Caroline!!! Lille vakre prinsessa di er ikke 1 år engang og du har en mer hektisk timeplan enn enhver annen mamma (og person for den saks skyld) 😀 De fleste av oss hadde vært i mammapermisjon og tatt livet voldsomt med ro, og at du kaster deg ut i det er helt beundringsverdig! det var drit gøy å se på deg i går, du var helt fantastisk!! Gleder meg allerede til neste lørdag. Skien heier på deg snuppa 🙂 Lykke til videre! Og bare få ut all attituden du har, det her kan du 😀

  God klem fra Elisabeth

  1. Tusen takk, Elisabeth 🙂 Betyr utrolig mye for meg å få slike støttende kommentarer <3 God klem fra meg også!

 63. Du var kjempeflink, Caroline!!!! Jeg ble veldig imponert. Og du så overhode ikke sliten, trøtt, usikker eller redd ut. Stå på! Du kommer nok langt 🙂 Stor klem

  1. Tusen takk, Martine <3

 64. Du var kjempeflink, Caroline!!!! Jeg ble veldig imponert. Og du så overhode ikke sliten, trøtt, usikker eller redd ut. Stå på! Du kommer nok langt 🙂 Stor klem

  1. Tusen takk, Martine <3

 65. synes du var veldig flink jeg. Og du virka ikke usikker i det hele tatt. Masse hilsner fra Tyrkia.

 66. synes du var veldig flink jeg. Og du virka ikke usikker i det hele tatt. Masse hilsner fra Tyrkia.

 67. Hi, dear Caroline! You’re so amazing, i very happy to see you there! I’m proud of you)) Please, say where I can watching video? I can’t find it on YouTube!

 68. Hi, dear Caroline! You’re so amazing, i very happy to see you there! I’m proud of you)) Please, say where I can watching video? I can’t find it on YouTube!

 69. Du så virkelig ut som en prinsesse på dansegulvet, helt nydelig og vakker <3

  1. Følte meg som en også 😀

 70. Du så virkelig ut som en prinsesse på dansegulvet, helt nydelig og vakker <3

  1. Følte meg som en også 😀

 71. Ble det noe premie?? Haha 🙂

 72. Ble det noe premie?? Haha 🙂

 73. I used to be able to find good info from your content.

  My web-site plumbing (Forrest)

 74. I used to be able to find good info from your content.

  My web-site plumbing (Forrest)

 75. VACKRA DU! 🙂 Helt fantastiskt fin är du!

  1. Tusen takk, så snill du er :O

 76. VACKRA DU! 🙂 Helt fantastiskt fin är du!

  1. Tusen takk, så snill du er :O

 77. åh, synes alt var nydelig, sangen, kjolen, valsen.. kjempeflink <3

 78. åh, synes alt var nydelig, sangen, kjolen, valsen.. kjempeflink <3

 79. Veldig høy prinsessefaktor i går.:) Du var utrolig fin og veldig flink! Det er faktisk første gang jeg har sett en hel episode av SVD.:) Lykke til videre, jeg tror du kommer til å gjøre det kjempe bra!

  1. Tusen takk, jeg håper jeg kommer til å gjøre det bra 🙂

 80. Veldig høy prinsessefaktor i går.:) Du var utrolig fin og veldig flink! Det er faktisk første gang jeg har sett en hel episode av SVD.:) Lykke til videre, jeg tror du kommer til å gjøre det kjempe bra!

  1. Tusen takk, jeg håper jeg kommer til å gjøre det bra 🙂

 81. Awww Caroline, du stråler!!!! Det var utrolig gøy å følge med og jeg gleder meg allerede til neste gang 🙂 Heier masse på deg og ville bare si: kos deg på parketten, dette har du absolut fortjent 🙂 Så koselig at Lars-Kristian rakk innom, sammen er dere dynamitt – hell yes!! Sender deg en stor power-klem ifra Sveits 🙂

  1. Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂 Ja, det var utrolig koselig at han rakk inn etter kampen. Neste helg har han fri, så da slipper han å stresse 🙂

 82. Awww Caroline, du stråler!!!! Det var utrolig gøy å følge med og jeg gleder meg allerede til neste gang 🙂 Heier masse på deg og ville bare si: kos deg på parketten, dette har du absolut fortjent 🙂 Så koselig at Lars-Kristian rakk innom, sammen er dere dynamitt – hell yes!! Sender deg en stor power-klem ifra Sveits 🙂

  1. Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂 Ja, det var utrolig koselig at han rakk inn etter kampen. Neste helg har han fri, så da slipper han å stresse 🙂

 83. Hei Caroline:) Jeg må bare få rose stilen din. I løpet av sensommeren/ høsten synes jeg du bare har blitt flottere og flottere stilmessing. Så tommel opp 🙂

  1. Tusen takk 😀

 84. Hei Caroline:) Jeg må bare få rose stilen din. I løpet av sensommeren/ høsten synes jeg du bare har blitt flottere og flottere stilmessing. Så tommel opp 🙂

  1. Tusen takk 😀

 85. Ville bare som resten her ønske deg masse masse lykke til i «skal vi danse». Gleder meg til å følge deg fremover på skjermen!
  Du er nydelig og veldig veldig dyktig!
  Klem fra Inga

 86. Ville bare som resten her ønske deg masse masse lykke til i «skal vi danse». Gleder meg til å følge deg fremover på skjermen!
  Du er nydelig og veldig veldig dyktig!
  Klem fra Inga

 87. Artig å se deg danse. Jeg ble revet med 😉 Skal ikke si noe om prestasjonen siden jeg ikke er danseproff selv, men stor cudos for å ha guts til å danse live!

 88. Artig å se deg danse. Jeg ble revet med 😉 Skal ikke si noe om prestasjonen siden jeg ikke er danseproff selv, men stor cudos for å ha guts til å danse live!

 89. Michelle

  Herregud så vekker du var!! Fantastiske bilder, så ut som du virkelig koste deg! Merker jeg savner å ta tilgang til norsk Tv, men får laste ned Tv2 viasat denne sesongen! Kan jo ikke gå glipp av alt som skjer denne høsten 😛 Blir så gøy å følge deg på Tv! Lykke til videre på parketten!
  <3

 90. Michelle

  Herregud så vekker du var!! Fantastiske bilder, så ut som du virkelig koste deg! Merker jeg savner å ta tilgang til norsk Tv, men får laste ned Tv2 viasat denne sesongen! Kan jo ikke gå glipp av alt som skjer denne høsten 😛 Blir så gøy å følge deg på Tv! Lykke til videre på parketten!
  <3

 91. Kjenner at dette blir en morsom tv-høst 🙂 Både du og alle de andre var veldig flinke! Intervju(er) med både deg og Lars-Kristian er alltid så underholdende, det kommer som oftest alltid en litt festlig kommentar fra en av dere. Dere får i hvertfall meg til å trekke på smilebåndet 🙂

 92. Kjenner at dette blir en morsom tv-høst 🙂 Både du og alle de andre var veldig flinke! Intervju(er) med både deg og Lars-Kristian er alltid så underholdende, det kommer som oftest alltid en litt festlig kommentar fra en av dere. Dere får i hvertfall meg til å trekke på smilebåndet 🙂

 93. WOW! Kan ikke si noe annet 😀

 94. WOW! Kan ikke si noe annet 😀

 95. Du så nydelig ut! Svaneprinsesse 🙂

 96. Du så nydelig ut! Svaneprinsesse 🙂

 97. Benedicte

  Du så fantastisk nydelig ut denne kvelden <3 Og dansen var kjempebra!

 98. Benedicte

  Du så fantastisk nydelig ut denne kvelden <3 Og dansen var kjempebra!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *