let’s do this

IMG_9508IMG_9577IMG_9479IMG_9690IMG_9562IMG_9514IMG_9628 kopiIMG_9608

kåpe zoul /topp tibi / skjørt h&m / pumps nelly (adlink) / klokke daniel wellington / øredobber cubus / veske michael kors 

____________________________________________________________________________________________________________

Uææææ, nå kjenner jeg virkelig at jeg er spent på i kveld! Og dere, det starter klokken 19.30 og ikke klokken 20.00, så det er bare å benke seg foran skjermen. Det er vals og cha-cha-cha som gjelder i kveld, så det blir en fin blanding med romantiske moves og masse energi. Gøy! Selv om ingen blir stemt ut i kveld, er det bare å stemme, for i neste runde blir stemmene fra de to første programmene lagt sammen, så alle monner drar 🙂 Husk å følge facebooksiden til meg og Kai, den finner dere her. Jeg har også planer om å bruke Snapchat en del underveis i Skal Vi Danse, og om dere ønsker kan dere legge meg til. Brukernavnet mitt er carolinebe2. Forresten, sjekk dansevideoen til Zahid her, haha! 

Nå har mamma, pappa, Nelia og jeg vært nede og spist frokost, så jeg er klar for å pakke ned dansesko og ta turen til Nydalen. Der skal jeg møte Kai for å jogge en liten tur så vi blir varme. Kameraet er med, og det betyr at det blir en update fra backstage i løpet av dagen 🙂 Krysser alt jeg har for vel blåst, sees senere! 

– ♥ – 

62 kommentarer

 1. For en inspirasjon du er! Nydelig antrekk på en nydelig dame 🙂 Her er jeg også klar for trening, og etterpå skal jeg på butikken å kjøpe noe godt til i kveld 🙂 Her kommer venninner på besøk for og se »skal vi danse». Så her skal det stemmes på DEG 🙂

 2. Det antrekket var fint, spesielt skjørtet og toppen::)) Men er det MK veske, synes det lignet så veldig på Marc Jacobs ::)) Lykke til i kveld Caroline, skal følge med, og heie på deg!!!!::))

  1. Uff, det stemmer! Jeg glemte helt å rette det opp, har ikke hodet helt på plass om dagen :O

   Klem!

 3. Sukk… Du er så vakker! Og jeg er så imponert over alt du klarer å få til. Dette er du skapt til, både å være mamma, blogger, programleder… tja det meste, og jeg er sikker på at du er skapt for å danse også 🙂 Halleluja Caroline, jeg bøyer meg i støvet for den kvinnen du er. Takk for at du er deg og at du deler livet ditt og styrken din med oss. Klem <3

  1. Tusen takk, mette 🙂 Setter veldig stor pris på slike kommentarer <3

 4. Masse lykke til. Jeg haaper jeg kan sett litt fra her nede 🙂 Klem

 5. Therese Jacobsen

  Ønsker deg masse lykke til i kveld, heier på deg.

 6. Lykke til! Det kommer til å gå så bra!!:):)

 7. Dwightinha

  Ønsker deg masse lykke til! Du er min favoritt selv før jeg har sett deg danse.
  Men du som ellers skriver så bra vet sikkert at det ikke heter «meg og Kai», men Kai og jeg.

 8. Du er så fin, Caroline!

  Masse lykke til i dag, jeg skal stemme på deg 🙂

 9. Du er så fin, Caroline!

  Masse lykke til i dag, jeg skal stemme på deg 🙂

 10. Ååå, gleder meg så SINNSYKT!!! *HeiaCaroline* Tror ikke pappa blir så glad når han ser telefonregningene mine under *skal vi danse*… Jaja, dette blir bra! Må bare få si at du er så utrolig vakker 🙂

 11. Birgitte

  Skal sitte benket i sofaen 19.30, gleder meg! Masse lykke til 😀

 12. Har så dilla på gult for tia – og det skjørtet var bare helt nydelig! Kåpen var også helt fantastisk. Hvor får man tak i det merket?

 13. Masse lykke til i kveld! Jeg skal helt klart følge med! 😀

 14. Jeanette

  Masse lykke til i kveld! Jeg skal kose meg med pizza å se på!

 15. Du er kanskje ikke enig, men jeg syntes at du har fått en mer kvinnelig kropp etter at du fikk Nelia. Virkelig flott! Masse lykke til i kveld! Jeg krysser fingrene for dere 🙂

 16. Er det mulig å se «skal vi danse» på internett? 🙂 Fant ikke ut hvor

 17. Elisabeth L

  Gleder meg kjempe mye til å se deg og Kai i dag! Så spennende! Masse lykke til, du kommer til å stråle på dansegulvet <3

 18. Cathrine Schmidt

  Heihei, sitter på Dramoutana i Lefkos, skal hilse fra Giannis. Har spist verdens beste mat og de hilser deg masse. Med en gang vi sa vi var fra Norge sa han at han kjente deg 😉 Mvh Cathrine Schmidt

  1. Så koselig <3 Du må hilse han masse fra oss og mamma og pappa 🙂

 19. MASSE LYKKE TIL, CAROLINE! Jeg heier på deg 🙂 Det kommer til å gå så bra, du som er perfeksjonist jobbber jo ekstra hardt for å få det så bra som du selv ønsker. Klem.

  Norahvem.blogg.no

  1. Tusen takk 😀

 20. Stunning bilder! Ser at det nye kameraet ditt gjør en fantastisk jobb, i tillegg til at det er noen som gjør seg både foran og bak kameraet. Tusen ganger lykke til i kveld 🙂 Jeg heier på deg!

 21. Lykke til i kveld Caroline! 🙂 Heia heia!! Gleder meg til å se på 🙂 det er et program til å bli glad av 😀

 22. Masse lykke til i kveld, heier på deg og Kai 🙂

 23. Masse lykke til i kveld!☺️Jeg er sikker på at du kommer til å gjøre det kjempe bra! Du er jo så flink i alt du gjør!☺️ Jeg heier på deg!! Klem Marthe☺️

  1. Tusen takk, Marthe 🙂

 24. FOR et antrekk, utrolig classy! Kunne forresten ikke søke deg opp på Snapchat, det var dumt:/

  1. Tusen takk, snille du! Så utrolig koselig å høre <3 Jeg tror du har funnet meg, jeg har bare ikke rukket å godkjenne alle ennå. Skal få gjort det ila. kvelden 🙂 Stor klem!

 25. Hvor har du kjøpt de nydelige øredobbene? 🙂

 26. hvilken foundation bruker du , farge og marke mener jeg?

  1. Luxe fra Glo Minerals. Farge husker jeg ikke :O

 27. Good luck!! You look amazing in this post, as usual!

  http://www.cherryblossomstreet.com -Swedish model and blogger in Tokyo

 28. Flotte bilder og et nydelig antrekk! Masse lykke til med dansen i kveld ! Heier på deg fra sofakroken .

  1. Tusen takk 🙂

 29. Så flott du er! Du stråler og ser virkelig bra ut om dagen, Caroline 🙂 gleder meg til å se deg på skjermen i kveld!

 30. Hei vakre Caroline 🙂 Åååå så lekkert antrekk,du ser fantastisk ut som alltid.) Bilde av Nelia og Lars Kristian da,hun er så utrolig vakker <3 Har aldri stemt på noen deltagere i SVD før,men nå skal jeg stemme masse på deg,sikker på du vinner hele konkurransen jeg,du er så gjennomført dyktig i alt du gjør,så jeg er helt sikker på at du er fantastisk til å danse også,ønsker deg masse masse lykke til,benker meg klar foran Tv`n kl 19.30:-) Gode klemmer til deg:-)

 31. gorgeous photos as always! you look flawless

  https://www.aboutacloset.com/

 32. Gult er jo bare super kult! ..I hvert fall når en kler fargen så godt som du gjør 🙂 Elsker antrekket, såå stilig! Nå har jeg slått meg ned foran tv-en for kvelden, og gleder meg til å se dere danse. Tvi-tvi og masse lykke til, dette går nok strålende. Jeg har trua 🙂

 33. Great Look! I love the top especially matching with this cute skirt 🙂
  xx

  Karo from Stupid Stories

 34. Så spennende! 🙂 Super fin outift 🙂

 35. Det var en fryd å se deg og Kai danse engelsk vals!! Du er så flink! Og skikkelig fin kjole, ekte prinsessekjole! 😀
  Stemmer masse på dere 😀

  1. Tusen takk 🙂

 36. Cathrine, Halden

  Hei

  Gratulerer med vel overstått dans – du var super vakker på dansegulvet. Gleder meg til å se deg og Kai videre fremover. Håper dere når helt til topps. Lykke til videre 🙂 Cathrine.

 37. For et fint antrekk, veldig kledelig!! 🙂 ha ei fortsatt fin helg 🙂

 38. Nå har jeg nettopp sett første dansen din, og jeg synes du gjorde en god jobb! Jeg er imponert over at uansett hvor mye du har på agendaen, så er det ingenting som blir gjort halvveis. Heia deg! Kjolen var nydelig 😉

  1. Ååå, hjelpes! Jeg blir så glad! Tusen takk 🙂

 39. Lykke til i kveld! Skal heie på deg

 40. Likte så godt Lebestiften din. . Hvor er den fra? 🙂

  1. Studiomakeup 🙂

 41. Husker du hvilken farge det var på lebestiften? Det var så mange 🙂

 42. Nydelig! Jeg har ikke sett programmet, men du er min favoritt, høhø. 🙂

 43. Så flott antrekk, elsket kåpen! Googlet rundt etter den, men finner den ikke… Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den?

 44. Vet du va:) du ligner litt på Jaime King 🙂

 45. Har du skrevet riktig snap?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, men har ikke rukket å godkjenne alle 🙂

 46. Ina Cathrin Karlsen

  Så vakker du er 🙂
  Vanvittig flotte bilder også. Hvordan kamera og objektiv har du, og hvilke innstillinger?

  Ønsker deg og dine en riktig flott lørdag 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *