is it you

Uææææææ, nå er det over! Fy søren, så gøy! Vi blir superglad for alle stemmer 🙂 Sms 2 til 26400 eller ring 829 49 102!

IMG_9736

– stor klem – 

232 kommentarer

 1. Du var kjempeflink 😀

 2. Du var kjempeflink 😀

 3. Fy søren så flott du er::)) Du så seriøst ut som er prinsesse, Caroline::)) Stå på, dette drar du i land::))

 4. Fy søren så flott du er::)) Du så seriøst ut som er prinsesse, Caroline::)) Stå på, dette drar du i land::))

 5. Jeg synes du var flink, heier på deg:)

 6. Jeg synes du var flink, heier på deg:)

 7. Skal stemme på dere! Herregud så vakker og herlig du er! For en utstråling du har! <3 det har jeg alltid trodd, men det ser man virkelig når man ser deg "live"! 🙂

 8. Skal stemme på dere! Herregud så vakker og herlig du er! For en utstråling du har! <3 det har jeg alltid trodd, men det ser man virkelig når man ser deg "live"! 🙂

 9. Tina Sivertsen

  Fy søren det strålte av deg på parketten idag! Så flink du er, stå på videre:-) stemmer på deg!

 10. Tina Sivertsen

  Fy søren det strålte av deg på parketten idag! Så flink du er, stå på videre:-) stemmer på deg!

 11. Silje :-)

  Hei nydelige Caroline <3 🙂 du var kjeeeeeeeempeflink på parketten ikveill!! 🙂 jeg syns dere hadde fortjent høyere poengsum.. 🙂 jeg har stemt masse på dere nå,og jeg kommer til og fortsette og stemme på dere hver lørdag fremover!:-)

 12. Silje :-)

  Hei nydelige Caroline <3 🙂 du var kjeeeeeeeempeflink på parketten ikveill!! 🙂 jeg syns dere hadde fortjent høyere poengsum.. 🙂 jeg har stemt masse på dere nå,og jeg kommer til og fortsette og stemme på dere hver lørdag fremover!:-)

 13. Fy søren du var helt strålende på parketten!! Dommerene var altfor strenge ! Men slipp deg løs og kos deg enda mer neste gang

 14. Fy søren du var helt strålende på parketten!! Dommerene var altfor strenge ! Men slipp deg løs og kos deg enda mer neste gang

 15. Ida Marlene

  Uææh, Caroline!! SÅ FLINKE DERE VAR <3
  Jeg får ikke sett på hele programmet siden jeg er på jobb, men fikk sett klippet hvor dere danser, og jeg synes dere var kjempe flinke! 😀
  Stå på, jeg heier på dere <3

 16. Ida Marlene

  Uææh, Caroline!! SÅ FLINKE DERE VAR <3
  Jeg får ikke sett på hele programmet siden jeg er på jobb, men fikk sett klippet hvor dere danser, og jeg synes dere var kjempe flinke! 😀
  Stå på, jeg heier på dere <3

 17. Så flotte dere var! Har stemt 🙂

 18. Så flotte dere var! Har stemt 🙂

 19. 15 poeng?? Hva er dette?? Altså, det kunne helt sikkert vært bedre fotarbeid, men herregud du har foreløpig vært flinkere enn både den ene og den andre.. Kjipe dommere, du fortjente så absolutt bedre poengscore..

  Jeg heier og stemmer igjen!

  1. Regna med at det ble mange slike kommentarer her inne og bare MÅTTE inn å se nå… (har ikke vært her på lang tid)
   Fotballfrua var vakker, men det er desverre ikke det som teller i en dansekonkurranse. 15 poeng var helt rett. Smilet var stivt og kroppen var også til tider meget stiv. Det hele så rett og slett ikke helt komfortabelt ut. MEN når nervøsiteten har lagt seg litt tror jeg nok at Caroline har fysikk til å bli flink. Men i går var det ikke bra…

   1. Jeg 50 bilder fra dansen igår, ikke ett eneste stivt smil eller tegn til nervøsitet i ansiktet hennes. Fotarbeid har jeg ikke peiling på, men dommerne bommet kraftig når de sier at hun så nervøs ut i ansiktet og smilet.

   2. Istedet for å være bedreviter og si imot dommerne som både sitter rett ved parketten og vet hva de snakker om, så er det jo opplaget at det er mer fornuftig å ta til seg det de sier, og jobbe videre med alle tilbakemeldinger 😉 Folk legger jo merke til ulike ting, så for å nå langt og utvikle seg best mulig kan man jo kun vinne på å høre på de tilbakemeldinger en får 🙂 Lykke til videre C 🙂 Heier på deg 🙂

   3. Ja, og som sagt så kan jeg ingenting om fotarbeid og teknikk, og har derfor ingenting å si på det. Men jeg vil påstå at jeg klarer å se om ansiktsuttrykket til min egen kone er nervøst, eller om hun smiler stivt 😉 Som nevnt i en annen kommentar her i innlegget, så kan det jo hende at dommerne så det ut i fra fotarbeidet, ikke ansiktsuttrykket. Fra min plass, og ut i fra bildene, var jeg imponert over hvor lite påvirket hun så ut til å være.

   4. lurven

    En ser det en vil se når en står noen så nær som du 😉

   5. I dette tilfellet så tror jeg ikke den påstanden der gjelder, selv om den som regel gjør det 😉 Jeg klarer å se om Caroline smiler stivt og usikkert, eller om det er et ekte, naturlig smil, uansett hvor biased jeg er 🙂 Hadde vært noe annet om jeg lovpriste fotarbeid, holdning, osv. Da hadde jeg vært på dypt vann 😀

    Kunne se at hun koste seg, og det sa hun etterpå også. Men kan jo hende dommerne tolket det ut i fra holdning/fotarbeid. Slike ting er jo umulig å se hva fra en amatørs ståsted 🙂

   6. Miriam

    ….men Caroline sa jo selv i inervjuet at hun var kjempenervøs….?! Da er det rart at du Lars-Kristian sier at hun ikke var det.. 😉 veldig søtt at du forsvarer kona selvsagt. Ikke tegn til nervøsitet, samtidig som hun selv sa hun var veldig nervøs.. Lykke til med neste dans, Caroline! 🙂

   7. Selvsagt var hun nervøs, men det er jo ikke det samme som å se nervøs ut 🙂 Selv er jeg jo kjempenervøs foran hver kamp, men det kan man jo som regel ikke se på banen. Jeg tror ikke man finner én person som ikke er nervøs foran en slik opptreden, uansett hvor erfaren man er.

   8. Unnskyld meg men jeg så ikke noe stift smil? Caroline var jo rågod og hun fortjente så avsolutt bedre score. Favorittene mine er Agnete og Caroline, de var absolutt like gode, og fortjente begge to mere poeng. Nei, 15 poeng var absolutt ikke rett.

   9. lurven

    Det var så tydelig at ho ikke er scenevant… Det kom enda tydligere frem da Agnetha kom på parketten…. Ohooooi, der var det ingen nervøsitet å spore. Jeg syns Caroline var stiv og virket utilpass… ho var nervøs og så nervøs ut. Sorry… MEN, jeg har stor tro på at ho kommer til å nå langt (først og fremst fordi ho har sykt mange tilhengere som kommer til å stemme som gale) men også fordi ho er så godt trent og har alle forutsetninger for å få det til.

  2. Tror forsåvidt dommerne har bedre peiling på dette enn de fleste av oss. Jeg er faktisk en smule enige med de, for til tider så så faktisk Caroline stiv som en stokk ut, men mest av alt så det jo så klart ut som hun storkoste seg 🙂 Har absoulutt ikke noe vondt å si om deg Caroline, og ønsker deg alt godt. Men tenker bare at dere som er noe inni granskauen fans, faktisk må se realiteten litt også 🙂 Masse lykke til videre med alt Caroline 🙂 Du ser forresten veldig vakker ut 🙂

 20. 15 poeng?? Hva er dette?? Altså, det kunne helt sikkert vært bedre fotarbeid, men herregud du har foreløpig vært flinkere enn både den ene og den andre.. Kjipe dommere, du fortjente så absolutt bedre poengscore..

  Jeg heier og stemmer igjen!

  1. Regna med at det ble mange slike kommentarer her inne og bare MÅTTE inn å se nå… (har ikke vært her på lang tid)
   Fotballfrua var vakker, men det er desverre ikke det som teller i en dansekonkurranse. 15 poeng var helt rett. Smilet var stivt og kroppen var også til tider meget stiv. Det hele så rett og slett ikke helt komfortabelt ut. MEN når nervøsiteten har lagt seg litt tror jeg nok at Caroline har fysikk til å bli flink. Men i går var det ikke bra…

   1. Jeg 50 bilder fra dansen igår, ikke ett eneste stivt smil eller tegn til nervøsitet i ansiktet hennes. Fotarbeid har jeg ikke peiling på, men dommerne bommet kraftig når de sier at hun så nervøs ut i ansiktet og smilet.

   2. Istedet for å være bedreviter og si imot dommerne som både sitter rett ved parketten og vet hva de snakker om, så er det jo opplaget at det er mer fornuftig å ta til seg det de sier, og jobbe videre med alle tilbakemeldinger 😉 Folk legger jo merke til ulike ting, så for å nå langt og utvikle seg best mulig kan man jo kun vinne på å høre på de tilbakemeldinger en får 🙂 Lykke til videre C 🙂 Heier på deg 🙂

   3. Ja, og som sagt så kan jeg ingenting om fotarbeid og teknikk, og har derfor ingenting å si på det. Men jeg vil påstå at jeg klarer å se om ansiktsuttrykket til min egen kone er nervøst, eller om hun smiler stivt 😉 Som nevnt i en annen kommentar her i innlegget, så kan det jo hende at dommerne så det ut i fra fotarbeidet, ikke ansiktsuttrykket. Fra min plass, og ut i fra bildene, var jeg imponert over hvor lite påvirket hun så ut til å være.

   4. lurven

    En ser det en vil se når en står noen så nær som du 😉

   5. I dette tilfellet så tror jeg ikke den påstanden der gjelder, selv om den som regel gjør det 😉 Jeg klarer å se om Caroline smiler stivt og usikkert, eller om det er et ekte, naturlig smil, uansett hvor biased jeg er 🙂 Hadde vært noe annet om jeg lovpriste fotarbeid, holdning, osv. Da hadde jeg vært på dypt vann 😀

    Kunne se at hun koste seg, og det sa hun etterpå også. Men kan jo hende dommerne tolket det ut i fra holdning/fotarbeid. Slike ting er jo umulig å se hva fra en amatørs ståsted 🙂

   6. Miriam

    ….men Caroline sa jo selv i inervjuet at hun var kjempenervøs….?! Da er det rart at du Lars-Kristian sier at hun ikke var det.. 😉 veldig søtt at du forsvarer kona selvsagt. Ikke tegn til nervøsitet, samtidig som hun selv sa hun var veldig nervøs.. Lykke til med neste dans, Caroline! 🙂

   7. Selvsagt var hun nervøs, men det er jo ikke det samme som å se nervøs ut 🙂 Selv er jeg jo kjempenervøs foran hver kamp, men det kan man jo som regel ikke se på banen. Jeg tror ikke man finner én person som ikke er nervøs foran en slik opptreden, uansett hvor erfaren man er.

   8. Unnskyld meg men jeg så ikke noe stift smil? Caroline var jo rågod og hun fortjente så avsolutt bedre score. Favorittene mine er Agnete og Caroline, de var absolutt like gode, og fortjente begge to mere poeng. Nei, 15 poeng var absolutt ikke rett.

   9. lurven

    Det var så tydelig at ho ikke er scenevant… Det kom enda tydligere frem da Agnetha kom på parketten…. Ohooooi, der var det ingen nervøsitet å spore. Jeg syns Caroline var stiv og virket utilpass… ho var nervøs og så nervøs ut. Sorry… MEN, jeg har stor tro på at ho kommer til å nå langt (først og fremst fordi ho har sykt mange tilhengere som kommer til å stemme som gale) men også fordi ho er så godt trent og har alle forutsetninger for å få det til.

  2. Tror forsåvidt dommerne har bedre peiling på dette enn de fleste av oss. Jeg er faktisk en smule enige med de, for til tider så så faktisk Caroline stiv som en stokk ut, men mest av alt så det jo så klart ut som hun storkoste seg 🙂 Har absoulutt ikke noe vondt å si om deg Caroline, og ønsker deg alt godt. Men tenker bare at dere som er noe inni granskauen fans, faktisk må se realiteten litt også 🙂 Masse lykke til videre med alt Caroline 🙂 Du ser forresten veldig vakker ut 🙂

 21. Ville bare tipse deg om en grammatisk feil i engelsken din på det siste instagrambildet ditt. Det heter «have never been bigger» og ikke «has never been bigger» :p

 22. Ville bare tipse deg om en grammatisk feil i engelsken din på det siste instagrambildet ditt. Det heter «have never been bigger» og ikke «has never been bigger» :p

 23. You GO girl! 🙂
  Du var super nydelig og fikk 10 stemmer fra meg 🙂
  MASSE lykke til videre 🙂

  Klem Vibbedille 🙂

 24. You GO girl! 🙂
  Du var super nydelig og fikk 10 stemmer fra meg 🙂
  MASSE lykke til videre 🙂

  Klem Vibbedille 🙂

 25. Hva het den sangen du danset til ?

 26. Hva het den sangen du danset til ?

 27. SÅ FLINK DU VAR har selvfølgelig stemt
  masse masse lykke til videre

 28. SÅ FLINK DU VAR har selvfølgelig stemt
  masse masse lykke til videre

 29. Gunnhild

  Kom an Caroline!!!! Vi skal ha deg som vinner av SVD, du var uheldig som startet som nr 2, men vi driter i nervøsitet. Du har elegansen i deg til å rocke standard. Slipp deg løs, stol på deg selv. Tror utfordringen din blir mest i latinodansene….men dem kommer du til å KLARE. Vi heier på deg, og gleeeeder oss til FINALEDANSEN din :))))

 30. Gunnhild

  Kom an Caroline!!!! Vi skal ha deg som vinner av SVD, du var uheldig som startet som nr 2, men vi driter i nervøsitet. Du har elegansen i deg til å rocke standard. Slipp deg løs, stol på deg selv. Tror utfordringen din blir mest i latinodansene….men dem kommer du til å KLARE. Vi heier på deg, og gleeeeder oss til FINALEDANSEN din :))))

 31. Åååh, jeg ble så nervøs da du skulle i ilden! 🙂 Så spennende 🙂 Heia Caroline og Kai! 🙂

 32. Åååh, jeg ble så nervøs da du skulle i ilden! 🙂 Så spennende 🙂 Heia Caroline og Kai! 🙂

 33. Du var super flink, og ekstremt nydelig i den kjolen! Heier på deg 🙂

 34. Du var super flink, og ekstremt nydelig i den kjolen! Heier på deg 🙂

 35. Har stemt på deg! 😉 Heier på! 😉
  Du er utrolig flink! 😀

 36. Har stemt på deg! 😉 Heier på! 😉
  Du er utrolig flink! 😀

 37. Så flink du var! Utrolig gøy å se deg på tv! 🙂 Ønsker deg lykke til videre i programmet! Håper på å få se deg på skjermen mange lørdager fremover!

 38. Så flink du var! Utrolig gøy å se deg på tv! 🙂 Ønsker deg lykke til videre i programmet! Håper på å få se deg på skjermen mange lørdager fremover!

 39. Charlotte

  Min kommentar forsvinner nok i mengden, men gud, så glad jeg ble når jeg fant ut at hotellet i Danmark hadde norsk tv2! 😀 Da fikk jeg se det jeg ville denne kvelden, nemlig deg dansende rundt på parketten 🙂 Takk for at du og Kai «showet» litt for oss, og gjorde det ganske så bra! Nå hørtes det ut som om jeg er ei gammel hønemor på 60 år, men jeg er bare ei på 23 år, som jakter på riktig ordbruk :p Hoho!

  1. Fotballfrue

   Neida, leser alle kommentarene 😉 Takk for støtten og postiive ord <3

 40. Charlotte

  Min kommentar forsvinner nok i mengden, men gud, så glad jeg ble når jeg fant ut at hotellet i Danmark hadde norsk tv2! 😀 Da fikk jeg se det jeg ville denne kvelden, nemlig deg dansende rundt på parketten 🙂 Takk for at du og Kai «showet» litt for oss, og gjorde det ganske så bra! Nå hørtes det ut som om jeg er ei gammel hønemor på 60 år, men jeg er bare ei på 23 år, som jakter på riktig ordbruk :p Hoho!

  1. Fotballfrue

   Neida, leser alle kommentarene 😉 Takk for støtten og postiive ord <3

 41. Elisabeth L

  Ooh, du hadde utrolig fin kjole i dag, og så flink du var! Sikkert Kjempe deilig å få det overstått! Gleder meg til å se deg neste uke allerede, stemmen min går til deg:-D

 42. Elisabeth L

  Ooh, du hadde utrolig fin kjole i dag, og så flink du var! Sikkert Kjempe deilig å få det overstått! Gleder meg til å se deg neste uke allerede, stemmen min går til deg:-D

 43. elisabeth

  Åhhhhh, du var helt fantastisk nydelig. Du fikk i alle fall min stemme, og jeg var uenig med dommerne.
  Av alle valsene var dere flottest.

 44. elisabeth

  Åhhhhh, du var helt fantastisk nydelig. Du fikk i alle fall min stemme, og jeg var uenig med dommerne.
  Av alle valsene var dere flottest.

 45. Oh beautiful!

 46. Oh beautiful!

 47. Så utrolig nydelig du var på parketten, stemte selvfølgelig på deg 🙂 Stå på videre 😀

 48. Så utrolig nydelig du var på parketten, stemte selvfølgelig på deg 🙂 Stå på videre 😀

 49. Du var kjempeflink! Gratulerer med vel overstått:-) gleder meg til å se deg danse mer fremover, stå på!

 50. Du var kjempeflink! Gratulerer med vel overstått:-) gleder meg til å se deg danse mer fremover, stå på!

 51. Jeg har stemt fordi du fikk meg til å gråte! Så utrolig vakker du var 🙂 Dette blir spennende – det er så mange flinke 🙂 Håper å se deg lengst mulig!

 52. Jeg har stemt fordi du fikk meg til å gråte! Så utrolig vakker du var 🙂 Dette blir spennende – det er så mange flinke 🙂 Håper å se deg lengst mulig!

 53. Stemte mange ganger på deg. Det fortjener du. Ble helt rørt jeg. Du var fantastisk nydelig og jeg synes du var kjempeflink 🙂 Masse lykke til videre.

 54. Stemte mange ganger på deg. Det fortjener du. Ble helt rørt jeg. Du var fantastisk nydelig og jeg synes du var kjempeflink 🙂 Masse lykke til videre.

 55. Du var sååå flink!! Trist at dommerne ikke betalte deg etter hva du fortjente. Stå på videre, gleder meg til å se deg danse deg videre gjennom høsten! 🙂

 56. Du var sååå flink!! Trist at dommerne ikke betalte deg etter hva du fortjente. Stå på videre, gleder meg til å se deg danse deg videre gjennom høsten! 🙂

 57. Sååå utrolig kult!! Du var kjempeflink, i tillegg til at du strålte!<3

  Jeg har allerede stemt 2 ganger, og flere blir det-skal heie deg fram hele veien, stå på Caroline!

  Stor klem! <3

 58. Sååå utrolig kult!! Du var kjempeflink, i tillegg til at du strålte!<3

  Jeg har allerede stemt 2 ganger, og flere blir det-skal heie deg fram hele veien, stå på Caroline!

  Stor klem! <3

 59. Jeg synes du var flink jeg. Siden jeg er fast leser av bloggen din føler jeg jo at jeg kjenner deg litt, glad i deg er jeg også, så jeg er stolt over at du greide deg så bra. Stå på videre Caroline.

 60. Jeg synes du var flink jeg. Siden jeg er fast leser av bloggen din føler jeg jo at jeg kjenner deg litt, glad i deg er jeg også, så jeg er stolt over at du greide deg så bra. Stå på videre Caroline.

 61. Det er faktisk flere år siden sist jeg så Skal vi danse, men nå kom jeg på hvor gøy det er med dans. Også så fantastisk du var. Du svevde på parketten. Også den fine kjolen! Stå på Caroline så skal jeg gjøre det jeg kan for å hjelpe deg til finalen. 🙂

  Må du og dine ha en fortsatt fin helg! 😀

  Klem Kariann

 62. Det er faktisk flere år siden sist jeg så Skal vi danse, men nå kom jeg på hvor gøy det er med dans. Også så fantastisk du var. Du svevde på parketten. Også den fine kjolen! Stå på Caroline så skal jeg gjøre det jeg kan for å hjelpe deg til finalen. 🙂

  Må du og dine ha en fortsatt fin helg! 😀

  Klem Kariann

 63. Så flinke dere var! Og det var andre der som så skikkelig redd ut på parketten, så at det ble sagt om deg skjønner jeg ikke. Heier på deg 🙂

 64. Så flinke dere var! Og det var andre der som så skikkelig redd ut på parketten, så at det ble sagt om deg skjønner jeg ikke. Heier på deg 🙂

 65. Gratulerer med fin debut på dansegulvet!
  Og for en herlig og morsom personlighet du er!
  Har lest bloggen din en stund og det sier seg da selv at jeg liker den, men du har virket litt overfladisk og naiv innimellom. Det er du jo absolutt ikke! Gleder meg til neste uke med dans, lykke til morsomme og herlige fotballfrue:)

 66. Gratulerer med fin debut på dansegulvet!
  Og for en herlig og morsom personlighet du er!
  Har lest bloggen din en stund og det sier seg da selv at jeg liker den, men du har virket litt overfladisk og naiv innimellom. Det er du jo absolutt ikke! Gleder meg til neste uke med dans, lykke til morsomme og herlige fotballfrue:)

 67. Du er så utrolig sjarmerende Caroline! 😀

 68. Du er så utrolig sjarmerende Caroline! 😀

 69. Du virket veldig usikker og ikke så selvsikker som du gjør på bloggen… Godt å se du er menneskelig

 70. Du virket veldig usikker og ikke så selvsikker som du gjør på bloggen… Godt å se du er menneskelig

 71. Så flink du var, og så flott du så ut! Gleder meg til å følge med videre 🙂

 72. Så flink du var, og så flott du så ut! Gleder meg til å følge med videre 🙂

 73. Så flink du var, litt stiv kanskje, men fortsett å jobbe!
  Gleder meg til å følge deg og Kai videre!!

 74. Så flink du var, litt stiv kanskje, men fortsett å jobbe!
  Gleder meg til å følge deg og Kai videre!!

 75. artig å se deg danse! 🙂

 76. artig å se deg danse! 🙂

 77. Håper premierepremien LK lovet deg blir suksess;-)

 78. Håper premierepremien LK lovet deg blir suksess;-)

 79. https://www.vgtv.no/#!/video/100514/lars-kristian-til-fotballfrue-du-skal-faa-premie-allerede-i-kveld
  Hahaha, LK og svaret ditt tilbake! Heier på deg Caroline! 😀 du var fantastisk ikveld!

 80. https://www.vgtv.no/#!/video/100514/lars-kristian-til-fotballfrue-du-skal-faa-premie-allerede-i-kveld
  Hahaha, LK og svaret ditt tilbake! Heier på deg Caroline! 😀 du var fantastisk ikveld!

 81. Jeg gikk glipp av dansen din!!! Kan du være så snill og orde det slik at vi får se klippet av deg? Gurimalla, jeg er så skuffa over meg selv.. Jeg har gledet meg så mye! Heier på deg, vennen 🙂

  1. På tv2.no er det en artikkel med klipp fra alle danserne 🙂

 82. Jeg gikk glipp av dansen din!!! Kan du være så snill og orde det slik at vi får se klippet av deg? Gurimalla, jeg er så skuffa over meg selv.. Jeg har gledet meg så mye! Heier på deg, vennen 🙂

  1. På tv2.no er det en artikkel med klipp fra alle danserne 🙂

 83. Ja var det virkelig gøy? Forstår at du var nervøs, men du så jo både redd og stiv ut stakkars, lite glede å spore for oss andre.. Ser du forresten på deg selv som en sjenert og usikker person? Lykke til videre, blir spennende å følge med på deg og de andre på parketten.

 84. Ja var det virkelig gøy? Forstår at du var nervøs, men du så jo både redd og stiv ut stakkars, lite glede å spore for oss andre.. Ser du forresten på deg selv som en sjenert og usikker person? Lykke til videre, blir spennende å følge med på deg og de andre på parketten.

 85. Mista akkurat dansen din:/ jeg får følge bedre med klokken neste lørdag:) Men så utrolig vakker du er, du ser ut som ei Disney-prinsesse!

 86. Mista akkurat dansen din:/ jeg får følge bedre med klokken neste lørdag:) Men så utrolig vakker du er, du ser ut som ei Disney-prinsesse!

 87. Elisabeth

  Flott debut Caroline! Du stråler

 88. Elisabeth

  Flott debut Caroline! Du stråler

 89. Du var helt fantastisk på parketten i dag Caroline! Jeg satt med frysninger på armene gjennom hele dansen. Du var litt av et syn! Du var en eventyrprinsesse som dommeren sa. Gleder meg veldig mye til å se deg danse mer 😀 masse lykke til hilsen fast leser gjennom maaange år 🙂

  1. Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

 90. Du var helt fantastisk på parketten i dag Caroline! Jeg satt med frysninger på armene gjennom hele dansen. Du var litt av et syn! Du var en eventyrprinsesse som dommeren sa. Gleder meg veldig mye til å se deg danse mer 😀 masse lykke til hilsen fast leser gjennom maaange år 🙂

  1. Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

 91. Caroline, fyyy fader så flott du er! Nydelig på gulvet idag. Gleder meg allerede til neste lørdag
  PS! elsket intervuet på VG der mannen din sier du skal få premie ikveld, å du bare «hva faen» hahaha!

  1. Hahaha, dør av det intervjuet !! :p

   1. hahah, ble det noe premie igår kveld da? 😉
    Hihi

   2. Miriam

    Hahahah 😀

  2. Charlotte

   Kan noen linke meg intervjuet? 🙂

 92. Caroline, fyyy fader så flott du er! Nydelig på gulvet idag. Gleder meg allerede til neste lørdag
  PS! elsket intervuet på VG der mannen din sier du skal få premie ikveld, å du bare «hva faen» hahaha!

  1. Hahaha, dør av det intervjuet !! :p

   1. hahah, ble det noe premie igår kveld da? 😉
    Hihi

   2. Miriam

    Hahahah 😀

  2. Charlotte

   Kan noen linke meg intervjuet? 🙂

 93. Du var kjempe flink i dag 🙂 Du er så flink til å ta alt på strak arm! Blir spennende å følge deg utover høsten, det her kommer jo bare til å bli bedre for hver lørdag!
  Heier på deg 🙂

  1. Tusen takk, gleder oss masse til fortsettelsen 🙂

 94. Du var kjempe flink i dag 🙂 Du er så flink til å ta alt på strak arm! Blir spennende å følge deg utover høsten, det her kommer jo bare til å bli bedre for hver lørdag!
  Heier på deg 🙂

  1. Tusen takk, gleder oss masse til fortsettelsen 🙂

 95. Tja, vet ikke helt hva jeg skal si. Du virket ikke helt komfortabel i rollen, du virket anspent og stiv. Krysser firat det blir bedre.

  1. Helt uenig. Har sett dansen til Caroline to ganger til, og synes hun klarte seg kjempebra! Man ser helt tydelig at du koser deg og er avslappet, ingen tegn til nervøsitet å spore. Skjønner ikke helt hvorfor dommerne påpekte det, andre som så mer nervøs ut. Verndal sang jo sangen og så helt likblek ut, uforståelig at hun fikk så bra.

   1. Monica

    Synes du så stiv ut. Du må prøve å komme igjennom TV-ruta med utstråling og personlighet. Du ble slått av Kine Hellebust.

 96. Tja, vet ikke helt hva jeg skal si. Du virket ikke helt komfortabel i rollen, du virket anspent og stiv. Krysser firat det blir bedre.

  1. Helt uenig. Har sett dansen til Caroline to ganger til, og synes hun klarte seg kjempebra! Man ser helt tydelig at du koser deg og er avslappet, ingen tegn til nervøsitet å spore. Skjønner ikke helt hvorfor dommerne påpekte det, andre som så mer nervøs ut. Verndal sang jo sangen og så helt likblek ut, uforståelig at hun fikk så bra.

   1. Monica

    Synes du så stiv ut. Du må prøve å komme igjennom TV-ruta med utstråling og personlighet. Du ble slått av Kine Hellebust.

 97. STEMT! Det var så fint når du smilte skikkelig når du svevde over gulvet! Du har en nydelig holdning, bein som en gaselle og en flott utstråling, så bruk det videre i konkurransen! 🙂 Ble også så glad når jeg så deg i «Det Nye – jenta»! Måtte dra litt på smilebåndet i episode 3, fra 11-12 min uti episoden. Det var så sjarmerende og søtt med foten din! Det skinner så godt igjennom at du er deg selv hele tiden. Det er en sjarmerende og sprudlende side av deg 🙂 Du oppfyller alle kriteriene til Det nye – jenta faktisk! Ha en strålende helg videre og gleder meg masse til å se deg på skjermen videre, Caroline! 🙂

  1. Åå, du er god! Tusen takk, så snill du er <3 Jeg følte jeg smilte fra øre til øre, og synes jeg ikke ser nervøs ut på noen av bildene Lars-Kristian har tatt mens vi danset, og han tok ca. 100 stykk :p Men det er klart jeg var nervøs, så det kan bare bli bedre 🙂

   Klem 🙂

   1. Selv om man smiler fra øre til øre, sier holdning og kroppsspråk mye gjennom en dans. Du smiler, men ser ikke avslappet ut i valsen ift til flere av de andre. Bildene fanger ikke bevegelsene. Er nok det mange mener, også dommerne. Men alt i alt, veldig flott gjennomføring til at det er første gang:) er selv ingen ekspert, men har danset en del år. Blir moro å følge med på utviklingen til dere alle. Masse lykke til!:)) du så stunning ut btw!:)

 98. STEMT! Det var så fint når du smilte skikkelig når du svevde over gulvet! Du har en nydelig holdning, bein som en gaselle og en flott utstråling, så bruk det videre i konkurransen! 🙂 Ble også så glad når jeg så deg i «Det Nye – jenta»! Måtte dra litt på smilebåndet i episode 3, fra 11-12 min uti episoden. Det var så sjarmerende og søtt med foten din! Det skinner så godt igjennom at du er deg selv hele tiden. Det er en sjarmerende og sprudlende side av deg 🙂 Du oppfyller alle kriteriene til Det nye – jenta faktisk! Ha en strålende helg videre og gleder meg masse til å se deg på skjermen videre, Caroline! 🙂

  1. Åå, du er god! Tusen takk, så snill du er <3 Jeg følte jeg smilte fra øre til øre, og synes jeg ikke ser nervøs ut på noen av bildene Lars-Kristian har tatt mens vi danset, og han tok ca. 100 stykk :p Men det er klart jeg var nervøs, så det kan bare bli bedre 🙂

   Klem 🙂

   1. Selv om man smiler fra øre til øre, sier holdning og kroppsspråk mye gjennom en dans. Du smiler, men ser ikke avslappet ut i valsen ift til flere av de andre. Bildene fanger ikke bevegelsene. Er nok det mange mener, også dommerne. Men alt i alt, veldig flott gjennomføring til at det er første gang:) er selv ingen ekspert, men har danset en del år. Blir moro å følge med på utviklingen til dere alle. Masse lykke til!:)) du så stunning ut btw!:)

 99. Jeg forstod det om du var nervøs, jeg hadde selv dødd av nervøsitet. Men da du kom ut på gulvet ble jeg så glad av å se deg og tok meg selv i å smile over hvor sjarmerende ydmyk du er. Du smilte mens du danset og jeg tror du vil gjøre det enda bedre fremover!

 100. Jeg forstod det om du var nervøs, jeg hadde selv dødd av nervøsitet. Men da du kom ut på gulvet ble jeg så glad av å se deg og tok meg selv i å smile over hvor sjarmerende ydmyk du er. Du smilte mens du danset og jeg tror du vil gjøre det enda bedre fremover!

 101. Hahaha, jeg måtte le av dere to i VG-intervjuet. Du bare: «hva faen?!»

  Søte! Hehe.

  Lykke til videre i konkurransen. 🙂

 102. Hahaha, jeg måtte le av dere to i VG-intervjuet. Du bare: «hva faen?!»

  Søte! Hehe.

  Lykke til videre i konkurransen. 🙂

 103. Syns du var flink jeg 🙂 De som fikk mest stemmer fra dommeren denne gangen var jo dritflinke, jeg trodde først at det var hun dama som var kjendisen, han virker jo så dreven han som danset 😀 Men jeg tror du kan komme langt, bare tren og tren 🙂 Så kanskje du kommer blant de 3 beste.
  Men hva var det med tunga til han du danset med? Isja… drev og stakk ut tunga i en sleip geip. Det må du si han må slutte med 😉

 104. Syns du var flink jeg 🙂 De som fikk mest stemmer fra dommeren denne gangen var jo dritflinke, jeg trodde først at det var hun dama som var kjendisen, han virker jo så dreven han som danset 😀 Men jeg tror du kan komme langt, bare tren og tren 🙂 Så kanskje du kommer blant de 3 beste.
  Men hva var det med tunga til han du danset med? Isja… drev og stakk ut tunga i en sleip geip. Det må du si han må slutte med 😉

 105. Gratulerer med vel gjennomført. Klart vi stemmer på deg! Blir gøy og se utviklingen din fremover. Og det intervjuet på vg tv. Dere er et herlig par og virket så jordnære og søte. Lykke til videre.

  1. Tusen takk, søte deg <3

 106. Gratulerer med vel gjennomført. Klart vi stemmer på deg! Blir gøy og se utviklingen din fremover. Og det intervjuet på vg tv. Dere er et herlig par og virket så jordnære og søte. Lykke til videre.

  1. Tusen takk, søte deg <3

 107. Du så jo virkelig livredd ut. Slapp av litt, man må ikke være perfekt og feilfri hele tiden.

  1. Da tror jeg du skal se dansen en gang til 🙂 Jeg ser en smilende Caroline, som koser seg på parketten. Du må ikke la deg påvirke slik av dommerne, som tydelig ikke har fulgt godt nok med. Ser du dansen en gang til, så ser du at hun koser seg 🙂

 108. Du så jo virkelig livredd ut. Slapp av litt, man må ikke være perfekt og feilfri hele tiden.

  1. Da tror jeg du skal se dansen en gang til 🙂 Jeg ser en smilende Caroline, som koser seg på parketten. Du må ikke la deg påvirke slik av dommerne, som tydelig ikke har fulgt godt nok med. Ser du dansen en gang til, så ser du at hun koser seg 🙂

 109. Så nydelig du så ut! Gleder meg til å få se mer videre! 🙂

  Hahaha, lo høyt av intervjuet til deg og LK! Så søtt!

 110. Så nydelig du så ut! Gleder meg til å få se mer videre! 🙂

  Hahaha, lo høyt av intervjuet til deg og LK! Så søtt!

 111. Først av alt : Kjempe bra innsats i går Caroline – det ligger nok mye arbeid i det 🙂

  Må jo le litt av alle dere som skyter av hvor flink hun var – jeg rekner jo med dommerene kan jobben sin?? Det var jo overhodet ikke bra, det er jo derfor hun kom så langt ned på poengene også…
  Stakkar, hun så jo så utrolig stiv og annstrengt ut. Noe jeg skjønner, det var jo første programmet, å hun er jo ikke TV/scene vant som mange av de andre.
  MEEEN – tror nok også at hun kan bli mye bedre når hun etterhvert senker skuldrene og slapper av. Dog – var det jo tydelig å se at dette var ikke noe som ikke kommer naturlig for henne . Hun vinner iallefall ikke pga av «skills».

  Utrolig morsomt å se deg LIVE da, herlig å se at du har akkurat like mange skavanker og søte trekk som alle oss andre 🙂

  Lykke til videre – jeg håper du kommer langt !

  1. Ha ha – greit det gammel dansedommer… Du har nok helt rett – Caroline burde nok fått den høyeste score. De var jo desidert de beste….eh – eller !?

   Uansett bra innsats av henne 🙂

   1. gerline

    Det sa jeg ikke, men hun var bedre enn flere av de som kom rett foran henne. Jeg hadde plassert henne rundt 4-5 plass, og synes selv at Agnethe og Roar var i en klasse for seg.

  2. Makan til en ufin kommentar! Og for en hersketeknikk! Er utrolig komisk å se hvordan du setter opp kommentaren din. Du legger den opp i en «hyggelig» tone, men skyter inn små (og ganske store) stikk fra sidelinjen. Jeg har i de årene jeg har lest denne bloggen aldri kommentert, men denne kommentaren din syns jeg var så usmakelig at jeg ikke kunne la være. Og det handler ikke om å «beskytte» Caroline, men det handler om at folk som deg, Billa – burde ikke fått lov til å kommentere. Eller ha egne meningen for den saks skyld. Jeg forstår ikke hvordan mennesker som deg er bygd opp. For hvordan er det mulig å sette seg ned å skrive blant annet «Må jo le litt av alle dere som skryter av hvor flink hun var» og «Hun vinner iallefall ikke pga av skills» og sist men ikke minst «herlig å se at du har akkurat like mange skavanker…» Hvordan får du seg selv til å trykke «send» på en slik kommentar til et menneske som har jobbet KNALLHARDT, hatt 500 baller i luften og ikke gjør NOE ANNET enn å prøve så godt hun kan? Jeg fatter det ikke.

   1. Marianne

    Enig , Helene! Ganske stakkarslig å ha behov for å skrive noe så spydig, passivt-aggressivt og tullete pakket inn i «jeg er jo egentlig skikkelig hyggelig»-svada. Jeg er ikke enig i spydighetene, men OM det hadde vært riktig er det det likevel merkelig at man har så lav selvfølelse at man trenger å klatre på andre og dytte de ned for å føle seg bedre selv.

    Jeg er ingen fotballfrue-fan. Jeg er heller ingen fotballfrue-motstander. Jeg tenker hun er en disiplinert og omsorgsfull mor/kjæreste/datter/venn som forsøker så godt hun kan og får til mye, og har ingen sterke meninger utover dette om hennes liv. Jeg synes bare det er utrolig teit å ha behov for å behandle andre dårlig, og reagerer av den grunn. Jeg som aldri har sett på SKVD annet enn noen minutter her og der tidligere, skal jammen se på nå fremover og HEIE på deg, Caroline! Stå på og lykke til!

 112. Først av alt : Kjempe bra innsats i går Caroline – det ligger nok mye arbeid i det 🙂

  Må jo le litt av alle dere som skyter av hvor flink hun var – jeg rekner jo med dommerene kan jobben sin?? Det var jo overhodet ikke bra, det er jo derfor hun kom så langt ned på poengene også…
  Stakkar, hun så jo så utrolig stiv og annstrengt ut. Noe jeg skjønner, det var jo første programmet, å hun er jo ikke TV/scene vant som mange av de andre.
  MEEEN – tror nok også at hun kan bli mye bedre når hun etterhvert senker skuldrene og slapper av. Dog – var det jo tydelig å se at dette var ikke noe som ikke kommer naturlig for henne . Hun vinner iallefall ikke pga av «skills».

  Utrolig morsomt å se deg LIVE da, herlig å se at du har akkurat like mange skavanker og søte trekk som alle oss andre 🙂

  Lykke til videre – jeg håper du kommer langt !

  1. Ha ha – greit det gammel dansedommer… Du har nok helt rett – Caroline burde nok fått den høyeste score. De var jo desidert de beste….eh – eller !?

   Uansett bra innsats av henne 🙂

   1. gerline

    Det sa jeg ikke, men hun var bedre enn flere av de som kom rett foran henne. Jeg hadde plassert henne rundt 4-5 plass, og synes selv at Agnethe og Roar var i en klasse for seg.

  2. Makan til en ufin kommentar! Og for en hersketeknikk! Er utrolig komisk å se hvordan du setter opp kommentaren din. Du legger den opp i en «hyggelig» tone, men skyter inn små (og ganske store) stikk fra sidelinjen. Jeg har i de årene jeg har lest denne bloggen aldri kommentert, men denne kommentaren din syns jeg var så usmakelig at jeg ikke kunne la være. Og det handler ikke om å «beskytte» Caroline, men det handler om at folk som deg, Billa – burde ikke fått lov til å kommentere. Eller ha egne meningen for den saks skyld. Jeg forstår ikke hvordan mennesker som deg er bygd opp. For hvordan er det mulig å sette seg ned å skrive blant annet «Må jo le litt av alle dere som skryter av hvor flink hun var» og «Hun vinner iallefall ikke pga av skills» og sist men ikke minst «herlig å se at du har akkurat like mange skavanker…» Hvordan får du seg selv til å trykke «send» på en slik kommentar til et menneske som har jobbet KNALLHARDT, hatt 500 baller i luften og ikke gjør NOE ANNET enn å prøve så godt hun kan? Jeg fatter det ikke.

   1. Marianne

    Enig , Helene! Ganske stakkarslig å ha behov for å skrive noe så spydig, passivt-aggressivt og tullete pakket inn i «jeg er jo egentlig skikkelig hyggelig»-svada. Jeg er ikke enig i spydighetene, men OM det hadde vært riktig er det det likevel merkelig at man har så lav selvfølelse at man trenger å klatre på andre og dytte de ned for å føle seg bedre selv.

    Jeg er ingen fotballfrue-fan. Jeg er heller ingen fotballfrue-motstander. Jeg tenker hun er en disiplinert og omsorgsfull mor/kjæreste/datter/venn som forsøker så godt hun kan og får til mye, og har ingen sterke meninger utover dette om hennes liv. Jeg synes bare det er utrolig teit å ha behov for å behandle andre dårlig, og reagerer av den grunn. Jeg som aldri har sett på SKVD annet enn noen minutter her og der tidligere, skal jammen se på nå fremover og HEIE på deg, Caroline! Stå på og lykke til!

 113. Gratulerer med vel overstått premiere 🙂 synes det var en fin start, jeg. Man kan vel ikke forvente å levere en helt perfekt vals etter kun få uker trening.. Øvelse gjør mester – stå på – så blir det nok bare bedre og bedre:)
  Neste uke blir nok poengsummen høyere.

  God søndag med familien 🙂

 114. Gratulerer med vel overstått premiere 🙂 synes det var en fin start, jeg. Man kan vel ikke forvente å levere en helt perfekt vals etter kun få uker trening.. Øvelse gjør mester – stå på – så blir det nok bare bedre og bedre:)
  Neste uke blir nok poengsummen høyere.

  God søndag med familien 🙂

 115. Jeanette

  så utrolig flink du var! så ut som en Disney prinsesse 😉 du har skikkelig god holdning i dansingen din.Gleder meg til å se deg i en latindans!

  1. Tusen takk, Jeanette 😀

 116. Jeanette

  så utrolig flink du var! så ut som en Disney prinsesse 😉 du har skikkelig god holdning i dansingen din.Gleder meg til å se deg i en latindans!

  1. Tusen takk, Jeanette 😀

 117. Først og fremst vil jeg, som Carolines dansespartner, få si at det er utrolig hyggelig å se alle de positive kommentarene deres!

  Caroline er utrolig flink og jeg synes hun gjorde en fantastisk innsats i går. Dommerne var dessverre ikke helt enig med meg der…. Valsen vi danset var teknisk krevende, noe jeg synes Caroline fikset bra.

  Nå skal vi i gang med en ny uke med hard trening så vi blir klare til førstkommende lørdag. Håper dere fortsetter å gi deres støtte til Caroline. Husk at det faktisk er dere som avgjør.

 118. Først og fremst vil jeg, som Carolines dansespartner, få si at det er utrolig hyggelig å se alle de positive kommentarene deres!

  Caroline er utrolig flink og jeg synes hun gjorde en fantastisk innsats i går. Dommerne var dessverre ikke helt enig med meg der…. Valsen vi danset var teknisk krevende, noe jeg synes Caroline fikset bra.

  Nå skal vi i gang med en ny uke med hard trening så vi blir klare til førstkommende lørdag. Håper dere fortsetter å gi deres støtte til Caroline. Husk at det faktisk er dere som avgjør.

 119. Åh, var så nervøs når du skulle danse! Redd du skulle gjøre noe feil. Men du strålte som bare det<3

  1. Tusen takk, snille deg <3

 120. Åh, var så nervøs når du skulle danse! Redd du skulle gjøre noe feil. Men du strålte som bare det<3

  1. Tusen takk, snille deg <3

 121. It is a pity I can’t follow the program from SPAIN, where I live, but I wish you luck, you deserve to win because you are doing your best.

 122. It is a pity I can’t follow the program from SPAIN, where I live, but I wish you luck, you deserve to win because you are doing your best.

 123. Så vakker du var! Kjære vene, helt nydelig. Stemt stemt stemt 🙂
  Kjempegøy å se deg danse, og så søt og sjarmerende når du kikket nervøst rundt deg før dansen begynte. Det viser en ny side, som er gøy å se for oss som har fulgt deg lenge:) Gleder meg til resten av sesongen!

 124. Så vakker du var! Kjære vene, helt nydelig. Stemt stemt stemt 🙂
  Kjempegøy å se deg danse, og så søt og sjarmerende når du kikket nervøst rundt deg før dansen begynte. Det viser en ny side, som er gøy å se for oss som har fulgt deg lenge:) Gleder meg til resten av sesongen!

 125. Så himla fina 🙂 kram på dig 🙂

 126. Så himla fina 🙂 kram på dig 🙂

 127. Du var fantastisk flink og vakker på parketten. Blir morsomt å følge deg fremover, og så har du jo kondisen på plass .Masse lykke till!

  1. Tusen takk, følte det gikk kjempebra 🙂

 128. Du var fantastisk flink og vakker på parketten. Blir morsomt å følge deg fremover, og så har du jo kondisen på plass .Masse lykke till!

  1. Tusen takk, følte det gikk kjempebra 🙂

 129. Jeg er imponert over hvor flink du var 🙂 Lykke til med fortsettelsen 😀

 130. Jeg er imponert over hvor flink du var 🙂 Lykke til med fortsettelsen 😀

 131. Veldig bra gjennomført Caroline 🙂 Nydelig kjole 🙂 Kunne se du var litt nervøs, men hallo, hvem er ikke det føste gangen man skal gjøre noe slikt live 🙂 Det kommer seg, alt kan jo ikke sitte fra første dans, det er bra å ha noe å strekke seg mot 🙂

 132. Veldig bra gjennomført Caroline 🙂 Nydelig kjole 🙂 Kunne se du var litt nervøs, men hallo, hvem er ikke det føste gangen man skal gjøre noe slikt live 🙂 Det kommer seg, alt kan jo ikke sitte fra første dans, det er bra å ha noe å strekke seg mot 🙂

 133. Du såg helt strålende ut Caroline!!! 🙂 Nydelig på håret og fantastisk kjole! 🙂 Såg du virket ganske nervøs, så tipper vi får se deg enda mer sprudlende og god på parketten etterkvert!! 🙂 Men for all del, dere var kjempeflinke!! 🙂 Stå på videre! Spennende å følge med videre!! 🙂
  P.s; hva var det Lars Kristian ga deg i premie? 😉 Hehe 🙂

 134. Du såg helt strålende ut Caroline!!! 🙂 Nydelig på håret og fantastisk kjole! 🙂 Såg du virket ganske nervøs, så tipper vi får se deg enda mer sprudlende og god på parketten etterkvert!! 🙂 Men for all del, dere var kjempeflinke!! 🙂 Stå på videre! Spennende å følge med videre!! 🙂
  P.s; hva var det Lars Kristian ga deg i premie? 😉 Hehe 🙂

 135. Du var utrolig flott i går! Jeg stemte som en gærning 🙂 Men jeg lurer på noe! Bruker du botox? Dette er noe jeg vurderer selv, er derfor jeg spørr.. Jeg er kun 22, og synes det er veldig rart at jeg allerede har fått den såkalte «sinnarynka».

  1. Tusen takk 🙂

   Nei, bruker ikke botox.

  2. hei!
   Vet spm ikke var til meg, men..
   Hvis du har fått «sinnarynka» og plages med den, kan det være en ide å gå innom en optiker for å sjekke syn! Jeg har den selv, fordi jeg myser veldig mye og har vært nærsynt en stund uten å helt skjønne det (vant med å se dårlig, brukt briller siden jeg var 4, haha) :p Jeg er heller ikke flink til å bruke solbriller, noe som ikke hjelper på, akkurat..
   Kanskje det er en ide for deg? 🙂

 136. Du var utrolig flott i går! Jeg stemte som en gærning 🙂 Men jeg lurer på noe! Bruker du botox? Dette er noe jeg vurderer selv, er derfor jeg spørr.. Jeg er kun 22, og synes det er veldig rart at jeg allerede har fått den såkalte «sinnarynka».

  1. Tusen takk 🙂

   Nei, bruker ikke botox.

  2. hei!
   Vet spm ikke var til meg, men..
   Hvis du har fått «sinnarynka» og plages med den, kan det være en ide å gå innom en optiker for å sjekke syn! Jeg har den selv, fordi jeg myser veldig mye og har vært nærsynt en stund uten å helt skjønne det (vant med å se dårlig, brukt briller siden jeg var 4, haha) :p Jeg er heller ikke flink til å bruke solbriller, noe som ikke hjelper på, akkurat..
   Kanskje det er en ide for deg? 🙂

 137. Syns det var så rart at den ene dommeren sa at du så redd ut, du strålte jo under hele dansen 🙂 Du så litt nervøs ut, helt i starten, men hvem er vel ikke det. Syns du gjorde en flott innsats!

 138. Syns det var så rart at den ene dommeren sa at du så redd ut, du strålte jo under hele dansen 🙂 Du så litt nervøs ut, helt i starten, men hvem er vel ikke det. Syns du gjorde en flott innsats!

 139. Jeg har ikke peiling på dans, så om du var stiv her eller der, var nervøs eller ikke skal ikke jeg kommenterer for det har jeg ikke peiling på. Men det jeg har lyst til å si er at jeg synes du er stein tøff, du så utrolig flott ut og jeg er meget imponert over alt du får til. Så vil jeg si, nyt tiden, pass på å sug til deg alt det positive du er med på, nyt oppmerksomheten og alt det flotte som foregår. Er det noe jeg angrer på her jeg sitter ved sykesengen er at jeg ikke nøt livet godt nok da alt var bra, at jeg ikke tok til meg alt det positive livet bød på, men det gjør jeg til gangs nå. Nyt Caroline, du er flott i alt du gjør <3

  1. Tusen takk, Tone. Lars-Kristian sier også til meg at dette skal være moro, og at jeg ikke må tenke på det som en konkurranse 🙂 Det er viktig som du sier, ta til seg alt det positive når det skjer 🙂 Ønsker deg god bedring!

   1. Lars-Kristian har helt rett Caroline, dette skal være moro 🙂
    Vi har i år nå stått opp i vår livs kamp med syke barn og ser at alt det vi var bekymret for før egentlig betyr lite. Klarer du å senke skuldrene og nyte tror jeg du vil være mer fornøyd den dagen programmet er over, uansett hvor langt du kom. Nå er vi jo alle forskjellige og du må gjøre dette på din måte, men er det noe jeg har lært på det vi står i så er det at livet skal nytes og det du opplever nå er en engangs opplevelse utenom det vanlige og mitt ønske for deg er at du skal ha stor glede av det du får være med på. Uansett har du en stor heiagjeng vet du. Jeg nyter alt det morsomme som skjer ute i verden, det fyller meg med glede at du deler og vi får være med. Lykke til til dere begge, både på dansegulvet og på fotballbanen <3

 140. Jeg har ikke peiling på dans, så om du var stiv her eller der, var nervøs eller ikke skal ikke jeg kommenterer for det har jeg ikke peiling på. Men det jeg har lyst til å si er at jeg synes du er stein tøff, du så utrolig flott ut og jeg er meget imponert over alt du får til. Så vil jeg si, nyt tiden, pass på å sug til deg alt det positive du er med på, nyt oppmerksomheten og alt det flotte som foregår. Er det noe jeg angrer på her jeg sitter ved sykesengen er at jeg ikke nøt livet godt nok da alt var bra, at jeg ikke tok til meg alt det positive livet bød på, men det gjør jeg til gangs nå. Nyt Caroline, du er flott i alt du gjør <3

  1. Tusen takk, Tone. Lars-Kristian sier også til meg at dette skal være moro, og at jeg ikke må tenke på det som en konkurranse 🙂 Det er viktig som du sier, ta til seg alt det positive når det skjer 🙂 Ønsker deg god bedring!

   1. Lars-Kristian har helt rett Caroline, dette skal være moro 🙂
    Vi har i år nå stått opp i vår livs kamp med syke barn og ser at alt det vi var bekymret for før egentlig betyr lite. Klarer du å senke skuldrene og nyte tror jeg du vil være mer fornøyd den dagen programmet er over, uansett hvor langt du kom. Nå er vi jo alle forskjellige og du må gjøre dette på din måte, men er det noe jeg har lært på det vi står i så er det at livet skal nytes og det du opplever nå er en engangs opplevelse utenom det vanlige og mitt ønske for deg er at du skal ha stor glede av det du får være med på. Uansett har du en stor heiagjeng vet du. Jeg nyter alt det morsomme som skjer ute i verden, det fyller meg med glede at du deler og vi får være med. Lykke til til dere begge, både på dansegulvet og på fotballbanen <3

 141. Ååå er så typisk at «alle» plutselig er gamle dommere og sportsdansere som skal fortelle deg om dansen din! Jeg har ikke peilig, og hadde jeg hatt det hadde jeg uansett ikke sagt noe. Du har en trener, og han har sikkert full kontroll. Syns du var helt nydelig og supertøff, og som flere her sier er det viktigste er at man har det gøy – tenk for en opplevelse dette er!!! Satt med mormor på 90 og så på reprisen nå og hun syns du var helt vidunderlig vakker 🙂 Dette var jo første dansen – tenk hvis man hadde vært ekspert fra første stund i alt man gjør! Da hadde livet vært veldig kjedelig! Da kan man jo aldri lære noe nytt!? Prosessen er jo halve morroa 🙂 Ha en fin søndag!

  1. Du har så rett i det du skriver, Maiken 🙂 Gleder oss til neste helg, og satser på stor fremgang 😉

 142. Ååå er så typisk at «alle» plutselig er gamle dommere og sportsdansere som skal fortelle deg om dansen din! Jeg har ikke peilig, og hadde jeg hatt det hadde jeg uansett ikke sagt noe. Du har en trener, og han har sikkert full kontroll. Syns du var helt nydelig og supertøff, og som flere her sier er det viktigste er at man har det gøy – tenk for en opplevelse dette er!!! Satt med mormor på 90 og så på reprisen nå og hun syns du var helt vidunderlig vakker 🙂 Dette var jo første dansen – tenk hvis man hadde vært ekspert fra første stund i alt man gjør! Da hadde livet vært veldig kjedelig! Da kan man jo aldri lære noe nytt!? Prosessen er jo halve morroa 🙂 Ha en fin søndag!

  1. Du har så rett i det du skriver, Maiken 🙂 Gleder oss til neste helg, og satser på stor fremgang 😉

 143. Karianne

  Du var kjempeflink i går, Caroline! 🙂 Ble helt rørt av å se deg danse.
  Gleder meg til å følge deg videre. Stå på, og kos deg masse! 🙂

  1. Tusen takk 🙂 Jeg er temmelig godt fornøyd, og fy så godt å være ferdig med første dansen! Gleder meg til fortsettelsen 🙂

 144. Karianne

  Du var kjempeflink i går, Caroline! 🙂 Ble helt rørt av å se deg danse.
  Gleder meg til å følge deg videre. Stå på, og kos deg masse! 🙂

  1. Tusen takk 🙂 Jeg er temmelig godt fornøyd, og fy så godt å være ferdig med første dansen! Gleder meg til fortsettelsen 🙂

 145. Det var skikkelig gøy å se på deg på lørdag! Jeg tenkte ikke over stive smil eller nervøsitet i det hele tatt, det var bare.. gøy 🙂 Også håper jeg du tar alle bedreviterne her for det de er; hysteriske og misunnelige troll! 😉

 146. Det var skikkelig gøy å se på deg på lørdag! Jeg tenkte ikke over stive smil eller nervøsitet i det hele tatt, det var bare.. gøy 🙂 Også håper jeg du tar alle bedreviterne her for det de er; hysteriske og misunnelige troll! 😉

 147. Herregud, jeg veit at jeg er veldig emosjonell, men jeg hadde ikke forventa å bli rørt og sitte og grine fordi du skulle danse på tv. Jeg har lest bloggen din lenge, men aldri ansett meg selv som en «fangirl» på den måten jeg følte meg da. Haha. Følte meg liksom stolt. Merkelige greier… Du var veldig flink og jeg håper at du kommer langt! 🙂

  1. Haha 😀 Beklager :p

   Tusen takk 🙂

 148. Herregud, jeg veit at jeg er veldig emosjonell, men jeg hadde ikke forventa å bli rørt og sitte og grine fordi du skulle danse på tv. Jeg har lest bloggen din lenge, men aldri ansett meg selv som en «fangirl» på den måten jeg følte meg da. Haha. Følte meg liksom stolt. Merkelige greier… Du var veldig flink og jeg håper at du kommer langt! 🙂

  1. Haha 😀 Beklager :p

   Tusen takk 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *