is it you

Uææææææ, nå er det over! Fy søren, så gøy! Vi blir superglad for alle stemmer 🙂 Sms 2 til 26400 eller ring 829 49 102!

IMG_9736

– stor klem – 

232 kommentarer

 1. Jeg forstod det om du var nervøs, jeg hadde selv dødd av nervøsitet. Men da du kom ut på gulvet ble jeg så glad av å se deg og tok meg selv i å smile over hvor sjarmerende ydmyk du er. Du smilte mens du danset og jeg tror du vil gjøre det enda bedre fremover!

 2. Jeg forstod det om du var nervøs, jeg hadde selv dødd av nervøsitet. Men da du kom ut på gulvet ble jeg så glad av å se deg og tok meg selv i å smile over hvor sjarmerende ydmyk du er. Du smilte mens du danset og jeg tror du vil gjøre det enda bedre fremover!

 3. Hahaha, jeg måtte le av dere to i VG-intervjuet. Du bare: «hva faen?!»

  Søte! Hehe.

  Lykke til videre i konkurransen. 🙂

 4. Hahaha, jeg måtte le av dere to i VG-intervjuet. Du bare: «hva faen?!»

  Søte! Hehe.

  Lykke til videre i konkurransen. 🙂

 5. Syns du var flink jeg 🙂 De som fikk mest stemmer fra dommeren denne gangen var jo dritflinke, jeg trodde først at det var hun dama som var kjendisen, han virker jo så dreven han som danset 😀 Men jeg tror du kan komme langt, bare tren og tren 🙂 Så kanskje du kommer blant de 3 beste.
  Men hva var det med tunga til han du danset med? Isja… drev og stakk ut tunga i en sleip geip. Det må du si han må slutte med 😉

 6. Syns du var flink jeg 🙂 De som fikk mest stemmer fra dommeren denne gangen var jo dritflinke, jeg trodde først at det var hun dama som var kjendisen, han virker jo så dreven han som danset 😀 Men jeg tror du kan komme langt, bare tren og tren 🙂 Så kanskje du kommer blant de 3 beste.
  Men hva var det med tunga til han du danset med? Isja… drev og stakk ut tunga i en sleip geip. Det må du si han må slutte med 😉

 7. Gratulerer med vel gjennomført. Klart vi stemmer på deg! Blir gøy og se utviklingen din fremover. Og det intervjuet på vg tv. Dere er et herlig par og virket så jordnære og søte. Lykke til videre.

  1. Tusen takk, søte deg <3

 8. Gratulerer med vel gjennomført. Klart vi stemmer på deg! Blir gøy og se utviklingen din fremover. Og det intervjuet på vg tv. Dere er et herlig par og virket så jordnære og søte. Lykke til videre.

  1. Tusen takk, søte deg <3

 9. Du så jo virkelig livredd ut. Slapp av litt, man må ikke være perfekt og feilfri hele tiden.

  1. Da tror jeg du skal se dansen en gang til 🙂 Jeg ser en smilende Caroline, som koser seg på parketten. Du må ikke la deg påvirke slik av dommerne, som tydelig ikke har fulgt godt nok med. Ser du dansen en gang til, så ser du at hun koser seg 🙂

 10. Du så jo virkelig livredd ut. Slapp av litt, man må ikke være perfekt og feilfri hele tiden.

  1. Da tror jeg du skal se dansen en gang til 🙂 Jeg ser en smilende Caroline, som koser seg på parketten. Du må ikke la deg påvirke slik av dommerne, som tydelig ikke har fulgt godt nok med. Ser du dansen en gang til, så ser du at hun koser seg 🙂

 11. Så nydelig du så ut! Gleder meg til å få se mer videre! 🙂

  Hahaha, lo høyt av intervjuet til deg og LK! Så søtt!

 12. Så nydelig du så ut! Gleder meg til å få se mer videre! 🙂

  Hahaha, lo høyt av intervjuet til deg og LK! Så søtt!

 13. Først av alt : Kjempe bra innsats i går Caroline – det ligger nok mye arbeid i det 🙂

  Må jo le litt av alle dere som skyter av hvor flink hun var – jeg rekner jo med dommerene kan jobben sin?? Det var jo overhodet ikke bra, det er jo derfor hun kom så langt ned på poengene også…
  Stakkar, hun så jo så utrolig stiv og annstrengt ut. Noe jeg skjønner, det var jo første programmet, å hun er jo ikke TV/scene vant som mange av de andre.
  MEEEN – tror nok også at hun kan bli mye bedre når hun etterhvert senker skuldrene og slapper av. Dog – var det jo tydelig å se at dette var ikke noe som ikke kommer naturlig for henne . Hun vinner iallefall ikke pga av «skills».

  Utrolig morsomt å se deg LIVE da, herlig å se at du har akkurat like mange skavanker og søte trekk som alle oss andre 🙂

  Lykke til videre – jeg håper du kommer langt !

  1. Ha ha – greit det gammel dansedommer… Du har nok helt rett – Caroline burde nok fått den høyeste score. De var jo desidert de beste….eh – eller !?

   Uansett bra innsats av henne 🙂

   1. gerline

    Det sa jeg ikke, men hun var bedre enn flere av de som kom rett foran henne. Jeg hadde plassert henne rundt 4-5 plass, og synes selv at Agnethe og Roar var i en klasse for seg.

  2. Makan til en ufin kommentar! Og for en hersketeknikk! Er utrolig komisk å se hvordan du setter opp kommentaren din. Du legger den opp i en «hyggelig» tone, men skyter inn små (og ganske store) stikk fra sidelinjen. Jeg har i de årene jeg har lest denne bloggen aldri kommentert, men denne kommentaren din syns jeg var så usmakelig at jeg ikke kunne la være. Og det handler ikke om å «beskytte» Caroline, men det handler om at folk som deg, Billa – burde ikke fått lov til å kommentere. Eller ha egne meningen for den saks skyld. Jeg forstår ikke hvordan mennesker som deg er bygd opp. For hvordan er det mulig å sette seg ned å skrive blant annet «Må jo le litt av alle dere som skryter av hvor flink hun var» og «Hun vinner iallefall ikke pga av skills» og sist men ikke minst «herlig å se at du har akkurat like mange skavanker…» Hvordan får du seg selv til å trykke «send» på en slik kommentar til et menneske som har jobbet KNALLHARDT, hatt 500 baller i luften og ikke gjør NOE ANNET enn å prøve så godt hun kan? Jeg fatter det ikke.

   1. Marianne

    Enig , Helene! Ganske stakkarslig å ha behov for å skrive noe så spydig, passivt-aggressivt og tullete pakket inn i «jeg er jo egentlig skikkelig hyggelig»-svada. Jeg er ikke enig i spydighetene, men OM det hadde vært riktig er det det likevel merkelig at man har så lav selvfølelse at man trenger å klatre på andre og dytte de ned for å føle seg bedre selv.

    Jeg er ingen fotballfrue-fan. Jeg er heller ingen fotballfrue-motstander. Jeg tenker hun er en disiplinert og omsorgsfull mor/kjæreste/datter/venn som forsøker så godt hun kan og får til mye, og har ingen sterke meninger utover dette om hennes liv. Jeg synes bare det er utrolig teit å ha behov for å behandle andre dårlig, og reagerer av den grunn. Jeg som aldri har sett på SKVD annet enn noen minutter her og der tidligere, skal jammen se på nå fremover og HEIE på deg, Caroline! Stå på og lykke til!

 14. Først av alt : Kjempe bra innsats i går Caroline – det ligger nok mye arbeid i det 🙂

  Må jo le litt av alle dere som skyter av hvor flink hun var – jeg rekner jo med dommerene kan jobben sin?? Det var jo overhodet ikke bra, det er jo derfor hun kom så langt ned på poengene også…
  Stakkar, hun så jo så utrolig stiv og annstrengt ut. Noe jeg skjønner, det var jo første programmet, å hun er jo ikke TV/scene vant som mange av de andre.
  MEEEN – tror nok også at hun kan bli mye bedre når hun etterhvert senker skuldrene og slapper av. Dog – var det jo tydelig å se at dette var ikke noe som ikke kommer naturlig for henne . Hun vinner iallefall ikke pga av «skills».

  Utrolig morsomt å se deg LIVE da, herlig å se at du har akkurat like mange skavanker og søte trekk som alle oss andre 🙂

  Lykke til videre – jeg håper du kommer langt !

  1. Ha ha – greit det gammel dansedommer… Du har nok helt rett – Caroline burde nok fått den høyeste score. De var jo desidert de beste….eh – eller !?

   Uansett bra innsats av henne 🙂

   1. gerline

    Det sa jeg ikke, men hun var bedre enn flere av de som kom rett foran henne. Jeg hadde plassert henne rundt 4-5 plass, og synes selv at Agnethe og Roar var i en klasse for seg.

  2. Makan til en ufin kommentar! Og for en hersketeknikk! Er utrolig komisk å se hvordan du setter opp kommentaren din. Du legger den opp i en «hyggelig» tone, men skyter inn små (og ganske store) stikk fra sidelinjen. Jeg har i de årene jeg har lest denne bloggen aldri kommentert, men denne kommentaren din syns jeg var så usmakelig at jeg ikke kunne la være. Og det handler ikke om å «beskytte» Caroline, men det handler om at folk som deg, Billa – burde ikke fått lov til å kommentere. Eller ha egne meningen for den saks skyld. Jeg forstår ikke hvordan mennesker som deg er bygd opp. For hvordan er det mulig å sette seg ned å skrive blant annet «Må jo le litt av alle dere som skryter av hvor flink hun var» og «Hun vinner iallefall ikke pga av skills» og sist men ikke minst «herlig å se at du har akkurat like mange skavanker…» Hvordan får du seg selv til å trykke «send» på en slik kommentar til et menneske som har jobbet KNALLHARDT, hatt 500 baller i luften og ikke gjør NOE ANNET enn å prøve så godt hun kan? Jeg fatter det ikke.

   1. Marianne

    Enig , Helene! Ganske stakkarslig å ha behov for å skrive noe så spydig, passivt-aggressivt og tullete pakket inn i «jeg er jo egentlig skikkelig hyggelig»-svada. Jeg er ikke enig i spydighetene, men OM det hadde vært riktig er det det likevel merkelig at man har så lav selvfølelse at man trenger å klatre på andre og dytte de ned for å føle seg bedre selv.

    Jeg er ingen fotballfrue-fan. Jeg er heller ingen fotballfrue-motstander. Jeg tenker hun er en disiplinert og omsorgsfull mor/kjæreste/datter/venn som forsøker så godt hun kan og får til mye, og har ingen sterke meninger utover dette om hennes liv. Jeg synes bare det er utrolig teit å ha behov for å behandle andre dårlig, og reagerer av den grunn. Jeg som aldri har sett på SKVD annet enn noen minutter her og der tidligere, skal jammen se på nå fremover og HEIE på deg, Caroline! Stå på og lykke til!

 15. Therese

  Gratulerer med vel overstått premiere 🙂 synes det var en fin start, jeg. Man kan vel ikke forvente å levere en helt perfekt vals etter kun få uker trening.. Øvelse gjør mester – stå på – så blir det nok bare bedre og bedre:)
  Neste uke blir nok poengsummen høyere.

  God søndag med familien 🙂

 16. Therese

  Gratulerer med vel overstått premiere 🙂 synes det var en fin start, jeg. Man kan vel ikke forvente å levere en helt perfekt vals etter kun få uker trening.. Øvelse gjør mester – stå på – så blir det nok bare bedre og bedre:)
  Neste uke blir nok poengsummen høyere.

  God søndag med familien 🙂

 17. Jeanette

  så utrolig flink du var! så ut som en Disney prinsesse 😉 du har skikkelig god holdning i dansingen din.Gleder meg til å se deg i en latindans!

  1. Tusen takk, Jeanette 😀

 18. Jeanette

  så utrolig flink du var! så ut som en Disney prinsesse 😉 du har skikkelig god holdning i dansingen din.Gleder meg til å se deg i en latindans!

  1. Tusen takk, Jeanette 😀

 19. Først og fremst vil jeg, som Carolines dansespartner, få si at det er utrolig hyggelig å se alle de positive kommentarene deres!

  Caroline er utrolig flink og jeg synes hun gjorde en fantastisk innsats i går. Dommerne var dessverre ikke helt enig med meg der…. Valsen vi danset var teknisk krevende, noe jeg synes Caroline fikset bra.

  Nå skal vi i gang med en ny uke med hard trening så vi blir klare til førstkommende lørdag. Håper dere fortsetter å gi deres støtte til Caroline. Husk at det faktisk er dere som avgjør.

 20. Først og fremst vil jeg, som Carolines dansespartner, få si at det er utrolig hyggelig å se alle de positive kommentarene deres!

  Caroline er utrolig flink og jeg synes hun gjorde en fantastisk innsats i går. Dommerne var dessverre ikke helt enig med meg der…. Valsen vi danset var teknisk krevende, noe jeg synes Caroline fikset bra.

  Nå skal vi i gang med en ny uke med hard trening så vi blir klare til førstkommende lørdag. Håper dere fortsetter å gi deres støtte til Caroline. Husk at det faktisk er dere som avgjør.

 21. Åh, var så nervøs når du skulle danse! Redd du skulle gjøre noe feil. Men du strålte som bare det<3

  1. Tusen takk, snille deg <3

 22. Åh, var så nervøs når du skulle danse! Redd du skulle gjøre noe feil. Men du strålte som bare det<3

  1. Tusen takk, snille deg <3

 23. It is a pity I can’t follow the program from SPAIN, where I live, but I wish you luck, you deserve to win because you are doing your best.

 24. It is a pity I can’t follow the program from SPAIN, where I live, but I wish you luck, you deserve to win because you are doing your best.

 25. Så vakker du var! Kjære vene, helt nydelig. Stemt stemt stemt 🙂
  Kjempegøy å se deg danse, og så søt og sjarmerende når du kikket nervøst rundt deg før dansen begynte. Det viser en ny side, som er gøy å se for oss som har fulgt deg lenge:) Gleder meg til resten av sesongen!

 26. Så vakker du var! Kjære vene, helt nydelig. Stemt stemt stemt 🙂
  Kjempegøy å se deg danse, og så søt og sjarmerende når du kikket nervøst rundt deg før dansen begynte. Det viser en ny side, som er gøy å se for oss som har fulgt deg lenge:) Gleder meg til resten av sesongen!

 27. Så himla fina 🙂 kram på dig 🙂

 28. Så himla fina 🙂 kram på dig 🙂

 29. Du var fantastisk flink og vakker på parketten. Blir morsomt å følge deg fremover, og så har du jo kondisen på plass .Masse lykke till!

  1. Tusen takk, følte det gikk kjempebra 🙂

 30. Du var fantastisk flink og vakker på parketten. Blir morsomt å følge deg fremover, og så har du jo kondisen på plass .Masse lykke till!

  1. Tusen takk, følte det gikk kjempebra 🙂

 31. Jeg er imponert over hvor flink du var 🙂 Lykke til med fortsettelsen 😀

 32. Jeg er imponert over hvor flink du var 🙂 Lykke til med fortsettelsen 😀

 33. Veldig bra gjennomført Caroline 🙂 Nydelig kjole 🙂 Kunne se du var litt nervøs, men hallo, hvem er ikke det føste gangen man skal gjøre noe slikt live 🙂 Det kommer seg, alt kan jo ikke sitte fra første dans, det er bra å ha noe å strekke seg mot 🙂

 34. Veldig bra gjennomført Caroline 🙂 Nydelig kjole 🙂 Kunne se du var litt nervøs, men hallo, hvem er ikke det føste gangen man skal gjøre noe slikt live 🙂 Det kommer seg, alt kan jo ikke sitte fra første dans, det er bra å ha noe å strekke seg mot 🙂

 35. Du såg helt strålende ut Caroline!!! 🙂 Nydelig på håret og fantastisk kjole! 🙂 Såg du virket ganske nervøs, så tipper vi får se deg enda mer sprudlende og god på parketten etterkvert!! 🙂 Men for all del, dere var kjempeflinke!! 🙂 Stå på videre! Spennende å følge med videre!! 🙂
  P.s; hva var det Lars Kristian ga deg i premie? 😉 Hehe 🙂

 36. Du såg helt strålende ut Caroline!!! 🙂 Nydelig på håret og fantastisk kjole! 🙂 Såg du virket ganske nervøs, så tipper vi får se deg enda mer sprudlende og god på parketten etterkvert!! 🙂 Men for all del, dere var kjempeflinke!! 🙂 Stå på videre! Spennende å følge med videre!! 🙂
  P.s; hva var det Lars Kristian ga deg i premie? 😉 Hehe 🙂

 37. camilla

  Du var utrolig flott i går! Jeg stemte som en gærning 🙂 Men jeg lurer på noe! Bruker du botox? Dette er noe jeg vurderer selv, er derfor jeg spørr.. Jeg er kun 22, og synes det er veldig rart at jeg allerede har fått den såkalte «sinnarynka».

  1. Tusen takk 🙂

   Nei, bruker ikke botox.

  2. hei!
   Vet spm ikke var til meg, men..
   Hvis du har fått «sinnarynka» og plages med den, kan det være en ide å gå innom en optiker for å sjekke syn! Jeg har den selv, fordi jeg myser veldig mye og har vært nærsynt en stund uten å helt skjønne det (vant med å se dårlig, brukt briller siden jeg var 4, haha) :p Jeg er heller ikke flink til å bruke solbriller, noe som ikke hjelper på, akkurat..
   Kanskje det er en ide for deg? 🙂

 38. camilla

  Du var utrolig flott i går! Jeg stemte som en gærning 🙂 Men jeg lurer på noe! Bruker du botox? Dette er noe jeg vurderer selv, er derfor jeg spørr.. Jeg er kun 22, og synes det er veldig rart at jeg allerede har fått den såkalte «sinnarynka».

  1. Tusen takk 🙂

   Nei, bruker ikke botox.

  2. hei!
   Vet spm ikke var til meg, men..
   Hvis du har fått «sinnarynka» og plages med den, kan det være en ide å gå innom en optiker for å sjekke syn! Jeg har den selv, fordi jeg myser veldig mye og har vært nærsynt en stund uten å helt skjønne det (vant med å se dårlig, brukt briller siden jeg var 4, haha) :p Jeg er heller ikke flink til å bruke solbriller, noe som ikke hjelper på, akkurat..
   Kanskje det er en ide for deg? 🙂

 39. Syns det var så rart at den ene dommeren sa at du så redd ut, du strålte jo under hele dansen 🙂 Du så litt nervøs ut, helt i starten, men hvem er vel ikke det. Syns du gjorde en flott innsats!

 40. Syns det var så rart at den ene dommeren sa at du så redd ut, du strålte jo under hele dansen 🙂 Du så litt nervøs ut, helt i starten, men hvem er vel ikke det. Syns du gjorde en flott innsats!

 41. Jeg har ikke peiling på dans, så om du var stiv her eller der, var nervøs eller ikke skal ikke jeg kommenterer for det har jeg ikke peiling på. Men det jeg har lyst til å si er at jeg synes du er stein tøff, du så utrolig flott ut og jeg er meget imponert over alt du får til. Så vil jeg si, nyt tiden, pass på å sug til deg alt det positive du er med på, nyt oppmerksomheten og alt det flotte som foregår. Er det noe jeg angrer på her jeg sitter ved sykesengen er at jeg ikke nøt livet godt nok da alt var bra, at jeg ikke tok til meg alt det positive livet bød på, men det gjør jeg til gangs nå. Nyt Caroline, du er flott i alt du gjør <3

  1. Tusen takk, Tone. Lars-Kristian sier også til meg at dette skal være moro, og at jeg ikke må tenke på det som en konkurranse 🙂 Det er viktig som du sier, ta til seg alt det positive når det skjer 🙂 Ønsker deg god bedring!

   1. Lars-Kristian har helt rett Caroline, dette skal være moro 🙂
    Vi har i år nå stått opp i vår livs kamp med syke barn og ser at alt det vi var bekymret for før egentlig betyr lite. Klarer du å senke skuldrene og nyte tror jeg du vil være mer fornøyd den dagen programmet er over, uansett hvor langt du kom. Nå er vi jo alle forskjellige og du må gjøre dette på din måte, men er det noe jeg har lært på det vi står i så er det at livet skal nytes og det du opplever nå er en engangs opplevelse utenom det vanlige og mitt ønske for deg er at du skal ha stor glede av det du får være med på. Uansett har du en stor heiagjeng vet du. Jeg nyter alt det morsomme som skjer ute i verden, det fyller meg med glede at du deler og vi får være med. Lykke til til dere begge, både på dansegulvet og på fotballbanen <3

 42. Jeg har ikke peiling på dans, så om du var stiv her eller der, var nervøs eller ikke skal ikke jeg kommenterer for det har jeg ikke peiling på. Men det jeg har lyst til å si er at jeg synes du er stein tøff, du så utrolig flott ut og jeg er meget imponert over alt du får til. Så vil jeg si, nyt tiden, pass på å sug til deg alt det positive du er med på, nyt oppmerksomheten og alt det flotte som foregår. Er det noe jeg angrer på her jeg sitter ved sykesengen er at jeg ikke nøt livet godt nok da alt var bra, at jeg ikke tok til meg alt det positive livet bød på, men det gjør jeg til gangs nå. Nyt Caroline, du er flott i alt du gjør <3

  1. Tusen takk, Tone. Lars-Kristian sier også til meg at dette skal være moro, og at jeg ikke må tenke på det som en konkurranse 🙂 Det er viktig som du sier, ta til seg alt det positive når det skjer 🙂 Ønsker deg god bedring!

   1. Lars-Kristian har helt rett Caroline, dette skal være moro 🙂
    Vi har i år nå stått opp i vår livs kamp med syke barn og ser at alt det vi var bekymret for før egentlig betyr lite. Klarer du å senke skuldrene og nyte tror jeg du vil være mer fornøyd den dagen programmet er over, uansett hvor langt du kom. Nå er vi jo alle forskjellige og du må gjøre dette på din måte, men er det noe jeg har lært på det vi står i så er det at livet skal nytes og det du opplever nå er en engangs opplevelse utenom det vanlige og mitt ønske for deg er at du skal ha stor glede av det du får være med på. Uansett har du en stor heiagjeng vet du. Jeg nyter alt det morsomme som skjer ute i verden, det fyller meg med glede at du deler og vi får være med. Lykke til til dere begge, både på dansegulvet og på fotballbanen <3

 43. Ååå er så typisk at «alle» plutselig er gamle dommere og sportsdansere som skal fortelle deg om dansen din! Jeg har ikke peilig, og hadde jeg hatt det hadde jeg uansett ikke sagt noe. Du har en trener, og han har sikkert full kontroll. Syns du var helt nydelig og supertøff, og som flere her sier er det viktigste er at man har det gøy – tenk for en opplevelse dette er!!! Satt med mormor på 90 og så på reprisen nå og hun syns du var helt vidunderlig vakker 🙂 Dette var jo første dansen – tenk hvis man hadde vært ekspert fra første stund i alt man gjør! Da hadde livet vært veldig kjedelig! Da kan man jo aldri lære noe nytt!? Prosessen er jo halve morroa 🙂 Ha en fin søndag!

  1. Du har så rett i det du skriver, Maiken 🙂 Gleder oss til neste helg, og satser på stor fremgang 😉

 44. Ååå er så typisk at «alle» plutselig er gamle dommere og sportsdansere som skal fortelle deg om dansen din! Jeg har ikke peilig, og hadde jeg hatt det hadde jeg uansett ikke sagt noe. Du har en trener, og han har sikkert full kontroll. Syns du var helt nydelig og supertøff, og som flere her sier er det viktigste er at man har det gøy – tenk for en opplevelse dette er!!! Satt med mormor på 90 og så på reprisen nå og hun syns du var helt vidunderlig vakker 🙂 Dette var jo første dansen – tenk hvis man hadde vært ekspert fra første stund i alt man gjør! Da hadde livet vært veldig kjedelig! Da kan man jo aldri lære noe nytt!? Prosessen er jo halve morroa 🙂 Ha en fin søndag!

  1. Du har så rett i det du skriver, Maiken 🙂 Gleder oss til neste helg, og satser på stor fremgang 😉

 45. Karianne

  Du var kjempeflink i går, Caroline! 🙂 Ble helt rørt av å se deg danse.
  Gleder meg til å følge deg videre. Stå på, og kos deg masse! 🙂

  1. Tusen takk 🙂 Jeg er temmelig godt fornøyd, og fy så godt å være ferdig med første dansen! Gleder meg til fortsettelsen 🙂

 46. Karianne

  Du var kjempeflink i går, Caroline! 🙂 Ble helt rørt av å se deg danse.
  Gleder meg til å følge deg videre. Stå på, og kos deg masse! 🙂

  1. Tusen takk 🙂 Jeg er temmelig godt fornøyd, og fy så godt å være ferdig med første dansen! Gleder meg til fortsettelsen 🙂

 47. Det var skikkelig gøy å se på deg på lørdag! Jeg tenkte ikke over stive smil eller nervøsitet i det hele tatt, det var bare.. gøy 🙂 Også håper jeg du tar alle bedreviterne her for det de er; hysteriske og misunnelige troll! 😉

 48. Det var skikkelig gøy å se på deg på lørdag! Jeg tenkte ikke over stive smil eller nervøsitet i det hele tatt, det var bare.. gøy 🙂 Også håper jeg du tar alle bedreviterne her for det de er; hysteriske og misunnelige troll! 😉

 49. Herregud, jeg veit at jeg er veldig emosjonell, men jeg hadde ikke forventa å bli rørt og sitte og grine fordi du skulle danse på tv. Jeg har lest bloggen din lenge, men aldri ansett meg selv som en «fangirl» på den måten jeg følte meg da. Haha. Følte meg liksom stolt. Merkelige greier… Du var veldig flink og jeg håper at du kommer langt! 🙂

  1. Haha 😀 Beklager :p

   Tusen takk 🙂

 50. Herregud, jeg veit at jeg er veldig emosjonell, men jeg hadde ikke forventa å bli rørt og sitte og grine fordi du skulle danse på tv. Jeg har lest bloggen din lenge, men aldri ansett meg selv som en «fangirl» på den måten jeg følte meg da. Haha. Følte meg liksom stolt. Merkelige greier… Du var veldig flink og jeg håper at du kommer langt! 🙂

  1. Haha 😀 Beklager :p

   Tusen takk 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *