siden sist @fotballfrue

Da er siste treningsøkt før premieren unnagjort og jeg er så nervøs! Jeg kunne danset ennå, men etter knappe to timer var Kai fornøyd og mente at vi ikke burde pushe det mer. Så da ble det sånn, da. Nå har mamma og pappa kommet på besøk, de skal være publikum i morgen og skal passe Nelia i tiden før det. Jeg skal jo møte allerede klokken 11, for Kai og jeg har planlagt en joggetur for å varme opp før parkettprøvene. Sendingen starter forresten klokken 19.30 og vi skal på som nummer TO! Jeg blir kjempeglad om dere vil se på og krysser fingrene for vel blåst. Nå gleder jeg meg virkelig til å komme i gang!

Det er veldig lenge siden forrige insta-innlegg nå og jeg har delt så mange fine bilder den siste tiden, så her kommer noen av mine favoritter fra @fotballfrue: 

_____________________________________________________________________________________________________________

instagram

1. klar for promoinnspilling 2. neglefin med sort gellack 3. Nelia elsker iPaden 4. sukkerfri snask fra Meny, så godt! 5. it’s a wrap med shoot for Det Nye, kommer ut i september 🙂 6. ut på tur med Nelia på ryggen 7. hyttekos 8. morgensnacks 9. en av de første treningsøktene med Kai 10. i Drammen med disse to fine 11. høstlanesringskjolen fra Magmalou 12. fine gjengen 13. overraskelsesbesøk, jeg er så heldig! 14. hihi, på besøk i vasken 15. lunsj på the thief i går 16. på vei til innspilling 17. Nelia vet hva hun vil ha, her er hun med mamma på jobb i går 18. Kai og jeg i sving på parketten i Nydalen

_____________________________________________________________________________________________________________

Her har Nelia nettopp sovnet og vi tre skal bestille litt mat på rommet før jeg skal ta meg en lang dusj og legge meg tidlig. Trenger en god natt med søvn innen morgendagen, tror det blir en fantastisk fin og spennende dag 🙂  Ha en kjempefin kveld 

32 kommentarer

 1. Carolina

  Ganska säker på att jag såg din mamma och Nelia idag på House of Oslo! Gud så söt Nelia är, satt i vagnen och vinkade och smilte och charmade alla!

  1. Aw, ja det var sikkert dem 😀 Hihi, tusen takk! Hun er så god <3

 2. Skjønne bilder. Morsomt bilde av Nelia i vasken, slapp av og lad opp til morgendagen. Regner med at det blir en fullpakket dag. Goood helg <3

 3. Masse lykke til i morgen, Caroline::))

 4. Heia! men Har du tips til noen apper for sånne små? Min lille vil liksom ikke bry seg, men har gjerne feil type.

 5. Anna Elena

  Masse lykke til i morgen Caroline! 🙂 heier på deg!

 6. Anna Elena

  Masse lykke til i morgen Caroline! 🙂 heier på deg!

 7. Gullet deres må være verdens nydeligste!

 8. Vi i familien her heiar på deg og gledar oss mykje til å sjå deg på parketten!!!
  Du er virkelig ei dyktig og herlig dame som heilt sikkert mestrar dansinga også!
  Masse masse lykke til!!!
  Klem :))

 9. Masse lykke til i morgen! Jeg skal selvfølgelig se på og gleder meg veldig 🙂

 10. Herlighet, Nelia er så SØT!! Masse lykke til i morgen 🙂 🙂

 11. Ah Caroline, du er nydelig! Satt og leste gamle innlegg nå, og det må være så gøy for deg å kunne se 5 år tilbake, og hvordan livet har forandret seg.

  LYKKE TIL i «Skal vi danse»!

 12. Ville bare innom for å ønske deg masse lykke til i morgen! Det kommer til å gå helt strålende, det er jeg sikker på! Gleder meg veldig mye til å se deg i Skal vi danse og jeg skal heie/stemme på deg 🙂

  Jeg har vært fast leser av bloggen din siden 2012 og gleder meg hver dag til nye blogginnlegg 🙂 Jeg er så imponert over innsatsen du legger i alt arbeidet du gjør/har og du høster virkelig fruktene av alt du har lagt ned i arbeidet i alle disse årene 🙂

  Ønsker deg lykke til i morgen og jeg er sikker på at du kommer langt i Skal vi danse, håper du står igjen som vinner! Det hadde du fortjent, så flink og så mye arbeid du legger i det.-)

 13. Hell og lykke til deg i morra og mange lørdager fremover, du gruser de andre skal du se:-) Jeg heier på deg fra start til mål!!!

 14. Birgitte

  Lykke til imorgen! Hvor er hundene deres nå?

 15. lovely photos! you look great as always (:

  https://www.aboutacloset.com/

 16. Snaksen ser jo bare himmelsk ut….har ventet på sukkerfri kokos leeenge. Håper vår meny har de! Er det boller eller kake?

 17. Nelia virker så glad, smiler som en sol på alle bildene

 18. M e r e t e

  Lykke til i kveld Karoline, gleder meg til å benke meg foran tv og se skal vi danse i kveld

 19. Henriette

  kjære Caroline, masse lykke til i dag! Heier på deg 🙂 Dette fikser du! Ha en herlig lørdag!

 20. Heier veldig på deg i kveld! Alle lesere bør stemme MINST 2 ganger hver kveld på deg:) Tipper du er veldig flink:) Tvi tvi!

 21. It is just crazy how fast Nelia has grown. It was just like yesterday when she was born. That really shows how time flies.
  Anyway you are all so sweet 😛
  Hugs!

 22. Lurer på om du ville dele hvilke apper du har til Nelia på ipaden? Har en sønn som er en måned yngre og skal snart fly til usa og troooor vi trenger litt distraksjoner.. Hehe
  Lykke til idag!! Vi har aldri sett på før, men i år vil vi begge følge med, jeg pga deg og mannen min pga Roar Strand…;)

 23. Lykke til i kveld:))

 24. Masse lykke til idag, og jeg må hive meg på Nelia «bølgen» og si det samme, hun er utrolig skjønn <3 Hun ser ut som et harmonisk og lykkelig barn, akkurat slik de skal være <3

 25. Vi har ikke TV… Kan man se Skal vi danse på Tv2 Sumo? Må jo følge med på deg. 🙂

 26. dussan hun er så søt hun der, og allerede så fotogen! Digger det bildet med søtsakene! Gleder meg til i kveld, det blir artig å se.. tipper du er dødsnervøs, jeg hadde fått sponk!

 27. Silje :-)

  Hei Caroline 🙂 jeg lurte på hvor du har kjøpt bæresekken som Nelia sitter oppi ? 🙂

  1. Det er en ergobaby, får den på de fleste barnebutikker 🙂

 28. Utrolig fine bilder 😀
  Ååå, Nelia er så nydelig <3 Like vakker som sin mamma <3

 29. Datteren din er så SKJØNN!! <3

  1. Den skjønneste <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *