learn to walk

God fredag, fine mennesker  Hele familien sov over både hotellfrokost og andre gjøremål i dag, og våknet faktisk halv elleve! Med ingenting på planen før etter klokken tre, er det absolutt ikke noe i verden som kunne kjennes mer nødvendig eller bedre enn akkurat dette: å bare ligge og dra seg, det har jeg savnet! I går annonserte jeg vinneren av Det Nye-jenta 2014 på The Thief, champagnekorkene spratt og vi skålte i bobler mens vi jublet. For noen jenter og for en fin gjeng! Jeg har hatt det helt fantastisk som programleder og er så taknemlig for at jeg fikk denne oppgaven som definitivt har gitt meg mersmak. Å jobbe med tv er kjempegøy! Det er litt vemodig at det er over, men jeg skal innrømme at det skal bli skjønt med en oppgave mindre å tenke på. Å være opptatt med innspilling i inntil 6 timer hver dag, dans i tre timer, familie og blogg har vært et kjør, så det skal bli fint å få orden i det rotete hodet mitt igjen. Jeg synes likevel det har gått utrolig fint, for da vi stod på terskelen av august og jeg så timeplanen foran meg, turte jeg nesten ikke å tenke at jeg skulle klare det. Men det er noe med energien du får av å holde på med noe du elsker. Den driven er gull verdt, og alt går! 

_________________________________________________________________________________________________________

– walking – 

IMG_9366

Nå skal vi ut og trille en tur, kjøpe smoothie (har fått helt hang up) og etter det skal jeg danse. I morgen er det premiere, du skal vel se på? Kai og jeg skal danse ganske tidlig i programmet, så se gjerne på helt fra starten *hinthint* Sommerfuglfest i magen!

106 kommentarer

 1. For et nydelig bilde av deg og lille Nelia! Masse lykke til i morgen 🙂 Det kommer til og gå så bra 😀

 2. For et nydelig bilde av deg og lille Nelia! Masse lykke til i morgen 🙂 Det kommer til og gå så bra 😀

 3. Må si jeg er litt misunnelig på sovehjertet til lille dokka di 😉 å kunne ligge å dra seg til halv elleve hørtes helt fantastisk ut, og helt sikkert noe du behøvde også 🙂 her er det morgen mellom 07-08 hver dag, uten unntak 😉 lykke til på lørdag, vi skal se på!

  1. 7-8 høres ut som en drøm for meg, prinsessen her står opp kl 5, uten unntak, uansett leggetid 😛 Sånn var storebror også, i ca 4 år, nå ligger han å drar seg til 6-tiden 😉 Så Caroline, vet du har hørt det mange ganger før, men må bare si det igjen. DU ER SÅÅÅ HELDIG MED DENNE SOVINGEN!! 😉

 4. Må si jeg er litt misunnelig på sovehjertet til lille dokka di 😉 å kunne ligge å dra seg til halv elleve hørtes helt fantastisk ut, og helt sikkert noe du behøvde også 🙂 her er det morgen mellom 07-08 hver dag, uten unntak 😉 lykke til på lørdag, vi skal se på!

  1. 7-8 høres ut som en drøm for meg, prinsessen her står opp kl 5, uten unntak, uansett leggetid 😛 Sånn var storebror også, i ca 4 år, nå ligger han å drar seg til 6-tiden 😉 Så Caroline, vet du har hørt det mange ganger før, men må bare si det igjen. DU ER SÅÅÅ HELDIG MED DENNE SOVINGEN!! 😉

 5. hihi, laaange steg!

 6. hihi, laaange steg!

 7. Jeanette

  blir så gøy å se deg danse.Er sikker på at du er kjempeflink 😀

 8. Jeanette

  blir så gøy å se deg danse.Er sikker på at du er kjempeflink 😀

 9. Å, skjønneste deg, gjett om jeg gleder meg til Skal vi danse!!! Skal så absolutt heie på deg helt frem:-) Gode mennesker fortjener alt godt. Kos deg!
  Klem

 10. Å, skjønneste deg, gjett om jeg gleder meg til Skal vi danse!!! Skal så absolutt heie på deg helt frem:-) Gode mennesker fortjener alt godt. Kos deg!
  Klem

 11. Så herlig lille Nelia er! 🙂 Det blir vel godt med litt mindre å tenke på 🙂

  Masse lykke til med dansingen!

 12. Så herlig lille Nelia er! 🙂 Det blir vel godt med litt mindre å tenke på 🙂

  Masse lykke til med dansingen!

 13. «The ministry of silly walks» hehe 😉
  Herlig stil og herlig alder, du er så flink med hun <3

  1. Hihi 😀 Tusen takk <3

 14. «The ministry of silly walks» hehe 😉
  Herlig stil og herlig alder, du er så flink med hun <3

  1. Hihi 😀 Tusen takk <3

 15. Det bildet av deg og Nelia var bare helt skjønt! Beundrer deg for alt du får (tid) til og følger spent med både Det Nye-jenta (hvor du gjør en flott programlederjobb) og Skal vi danse 🙂 Stå på!

 16. Det bildet av deg og Nelia var bare helt skjønt! Beundrer deg for alt du får (tid) til og følger spent med både Det Nye-jenta (hvor du gjør en flott programlederjobb) og Skal vi danse 🙂 Stå på!

 17. Så intervjuet på dagbladet.no, så kjekt å se deg overalt for tiden! Du fortjener alle intervjuer, jobber og glansen du får! Du har jammen jobbet hardt og lenge. Veldig glad på dine vegner 🙂
  Gleder meg SÅÅ til i Skal vi danse i morgen! HEIA HEIA 😀
  Du kommer til å gjøre det veldig bra, det er jeg bombesikker på 😉
  God helg til deg og dine!

  1. Du er vel skjønn! Tusen, tusen takk! Det er veldig koselig å høre 🙂 Krysser fingrene for at morgendagen går bra :O Stor klem!

 18. Så intervjuet på dagbladet.no, så kjekt å se deg overalt for tiden! Du fortjener alle intervjuer, jobber og glansen du får! Du har jammen jobbet hardt og lenge. Veldig glad på dine vegner 🙂
  Gleder meg SÅÅ til i Skal vi danse i morgen! HEIA HEIA 😀
  Du kommer til å gjøre det veldig bra, det er jeg bombesikker på 😉
  God helg til deg og dine!

  1. Du er vel skjønn! Tusen, tusen takk! Det er veldig koselig å høre 🙂 Krysser fingrene for at morgendagen går bra :O Stor klem!

 19. So cute! xx

  Karo from Stupid Stories

 20. So cute! xx

  Karo from Stupid Stories

 21. Håper jeg får tid i morgen til å følge med, masse lykke til fineste Caroline!!

 22. Håper jeg får tid i morgen til å følge med, masse lykke til fineste Caroline!!

 23. Which hair-straighter and heat-protection do u use for ur hair. Ur hair looks soo beatiful and healthy so I’ve been wondering for a long time now.

 24. Which hair-straighter and heat-protection do u use for ur hair. Ur hair looks soo beatiful and healthy so I’ve been wondering for a long time now.

 25. …og her gjør vi det ordentlig med et kjempelangt skritt 🙂

  Lykke til med dansen 😉

 26. …og her gjør vi det ordentlig med et kjempelangt skritt 🙂

  Lykke til med dansen 😉

 27. Herligste bilde jeg har sett i dag! 🙂 Følger med på Det nye-jenta, synes du utgjør en virkelig god rollemodell 🙂 Stor klem

  1. Tusen takk, det er hyggelig å høre 🙂

 28. Herligste bilde jeg har sett i dag! 🙂 Følger med på Det nye-jenta, synes du utgjør en virkelig god rollemodell 🙂 Stor klem

  1. Tusen takk, det er hyggelig å høre 🙂

 29. The little miracles of life. I don’t yet have babies myself, but this picture makes mommylife seem more and more fascinating.

  http://www.arcticvanilla.com

 30. The little miracles of life. I don’t yet have babies myself, but this picture makes mommylife seem more and more fascinating.

  http://www.arcticvanilla.com

 31. christina

  ååå for et skjønt bilde <3

 32. christina

  ååå for et skjønt bilde <3

 33. Hei Caroline!

  Kunne du laget et innlegg om skotrender denne høsten/tidlig vinter?

  1. Det kan jeg se om jeg får til 🙂

 34. Hei Caroline!

  Kunne du laget et innlegg om skotrender denne høsten/tidlig vinter?

  1. Det kan jeg se om jeg får til 🙂

 35. Hei!

  Lurer på hvilken krølltang du brukte på det bildet du har som forsidebilde? 🙂 er det mast vol 1?
  Takk!

  1. Ja, det stemmer 🙂

 36. Hei!

  Lurer på hvilken krølltang du brukte på det bildet du har som forsidebilde? 🙂 er det mast vol 1?
  Takk!

  1. Ja, det stemmer 🙂

 37. Gleder meg å se dere begynne på ordentlig nå ja 😀

 38. Gleder meg å se dere begynne på ordentlig nå ja 😀

 39. Hei!

  Er det mulig å se Skal vi Danse gratis på nettet? Befinner meg i Nederland pga studier, og vil gjerne få med meg dansingen likevel! hehe 🙂

  Digger bloggen din, og har følgt med i over 2 år nå. Og må bare si, jeg prøvde laksewrapen deres igår til middag, og den var kjempegod!

  Hilsen Marie H.

  1. Det går på Sumo, men da må du skaffe deg en norsk ip-adresse 🙂

  2. Hei, du kan kjøpe sumo utland, det er en egen pakke. Brukte den selv da jeg bodde i Paris. Det er noen programmer du ikke får sett, men det skal gå fint å se Skal vi danse 🙂

   1. Du fär dessverre ikke se Skal vi danse (Idol, Jakten pä kjaerligheten osv.), da dette ikke er et norske konsept. Jeg bor selv i utlandet og er kjempe lei meg. Men, du kan skaffe deg norsk ip-adresse. Da bör det fungere…

  3. Jeg studerer selv i utlandet, er bare å skaffe seg sumo for utlandet. Du får sett alle norske-programmer, men ikke de utenlandske 🙂

 40. Hei!

  Er det mulig å se Skal vi Danse gratis på nettet? Befinner meg i Nederland pga studier, og vil gjerne få med meg dansingen likevel! hehe 🙂

  Digger bloggen din, og har følgt med i over 2 år nå. Og må bare si, jeg prøvde laksewrapen deres igår til middag, og den var kjempegod!

  Hilsen Marie H.

  1. Det går på Sumo, men da må du skaffe deg en norsk ip-adresse 🙂

  2. Hei, du kan kjøpe sumo utland, det er en egen pakke. Brukte den selv da jeg bodde i Paris. Det er noen programmer du ikke får sett, men det skal gå fint å se Skal vi danse 🙂

   1. Du fär dessverre ikke se Skal vi danse (Idol, Jakten pä kjaerligheten osv.), da dette ikke er et norske konsept. Jeg bor selv i utlandet og er kjempe lei meg. Men, du kan skaffe deg norsk ip-adresse. Da bör det fungere…

  3. Jeg studerer selv i utlandet, er bare å skaffe seg sumo for utlandet. Du får sett alle norske-programmer, men ikke de utenlandske 🙂

 41. Hei:) et lite spørsmål som ikke har med dette innlegget å gjøre..

  Jeg bare lurte på om du svetter mye når du trener? og i fjeset? Det gjør jeg, trenger egentlig ikke trene engang, bare gå rolig i varmt vær eller oppåverbakke..

  Dette plager meg veldig, og gjør at motivasjonen for å trene forsvinner, noen tips?

  Elsker bloggen din

  1. Jeg svetter i ansiktet når jeg trener, ja 🙂 Det er helt normalt, er jo litt av poenget å svette litt. Om du svetter ellers så kan det jo hende at du har på deg litt for mye klær?

 42. Hei:) et lite spørsmål som ikke har med dette innlegget å gjøre..

  Jeg bare lurte på om du svetter mye når du trener? og i fjeset? Det gjør jeg, trenger egentlig ikke trene engang, bare gå rolig i varmt vær eller oppåverbakke..

  Dette plager meg veldig, og gjør at motivasjonen for å trene forsvinner, noen tips?

  Elsker bloggen din

  1. Jeg svetter i ansiktet når jeg trener, ja 🙂 Det er helt normalt, er jo litt av poenget å svette litt. Om du svetter ellers så kan det jo hende at du har på deg litt for mye klær?

 43. Solstråle

  God helg hvor stor hun er nå;) fine dere er begge to☺️

 44. Solstråle

  God helg hvor stor hun er nå;) fine dere er begge to☺️

 45. Så søt og flink Nelia er ! Du må være veldig stolt 🙂 Skjønner at det er godt å ha litt mer fritid og tid til å slappe litt av. Lykke til med dansingen 🙂 God helg!

 46. Så søt og flink Nelia er ! Du må være veldig stolt 🙂 Skjønner at det er godt å ha litt mer fritid og tid til å slappe litt av. Lykke til med dansingen 🙂 God helg!

 47. Blæææh, jeg skal i bursdag i morgen, og får dermed verken sett eller stemt på deg! Men jeg lover å komme sterkere tilbake, altså, stemmer dobbelt neste gang:) Ville bare si lykke til, er mange som heier på deg!

  1. Du kan jo stemme selv om du ikke ser på :D:D:D SMS 2 til 26400 😉

   1. marthe

    Hahah.. det der er så tåpelig :p folk vil vell se hvor flink du er sammenlignet med de andre før de stemmer.. er såååå kleibt å tigge stemmer..

   2. Mange som stemmer ut i fra andre ting enn danseferdighetene 😉 Men jeg lover å ikke skuffe 😀

    Er det kleint å tigge stemmer? Haha, er det ikke det alle deltagerne gjør da?

   3. SELVFØLGELIG stemmer folk utifrå andre ting en danseferdigheter

   4. Det tenkte jeg ikke på, jeg skal stemme!!

 48. Blæææh, jeg skal i bursdag i morgen, og får dermed verken sett eller stemt på deg! Men jeg lover å komme sterkere tilbake, altså, stemmer dobbelt neste gang:) Ville bare si lykke til, er mange som heier på deg!

  1. Du kan jo stemme selv om du ikke ser på :D:D:D SMS 2 til 26400 😉

   1. marthe

    Hahah.. det der er så tåpelig :p folk vil vell se hvor flink du er sammenlignet med de andre før de stemmer.. er såååå kleibt å tigge stemmer..

   2. Mange som stemmer ut i fra andre ting enn danseferdighetene 😉 Men jeg lover å ikke skuffe 😀

    Er det kleint å tigge stemmer? Haha, er det ikke det alle deltagerne gjør da?

   3. SELVFØLGELIG stemmer folk utifrå andre ting en danseferdigheter

   4. Det tenkte jeg ikke på, jeg skal stemme!!

 49. Å som jeg gleder meg til å se deg på TV-skjermen i morgen 😀 Helt utrolig hva du får til, du er så flink og står på! Håper du vinner hele sulamitten, det hadde vært vel fortjent. Heier på deg!
  Vakre lille jenta deres, så stor hun begynner å bli :O
  God start på helgen til deg og vakre familien din <3 Klem!

  1. Så hyggelig å høre 🙂 Jeg gleder meg masse til alt som skjer fremover, og det er koselig å vite at jeg har så mange trofaste og støttende lesere 🙂

 50. Å som jeg gleder meg til å se deg på TV-skjermen i morgen 😀 Helt utrolig hva du får til, du er så flink og står på! Håper du vinner hele sulamitten, det hadde vært vel fortjent. Heier på deg!
  Vakre lille jenta deres, så stor hun begynner å bli :O
  God start på helgen til deg og vakre familien din <3 Klem!

  1. Så hyggelig å høre 🙂 Jeg gleder meg masse til alt som skjer fremover, og det er koselig å vite at jeg har så mange trofaste og støttende lesere 🙂

 51. Helledussen så herlig bilde❤️ heier masse på deg i morgen

 52. Helledussen så herlig bilde❤️ heier masse på deg i morgen

 53. Gratulerer med vel overstått programleder/dommer-jobb, gleder meg til å se alt 😀
  Gleeder meg veldig til imorgen og Skal vi Danse! Blir veldig spennende og gøy å se alle, ekstra moro å følge deg, og jeg gleder meg også til å se blant annet Linnea, Fam, Agnete, Line Kash og Zahid Ali 😀 Hehe ja egentlig alle!

 54. Gratulerer med vel overstått programleder/dommer-jobb, gleder meg til å se alt 😀
  Gleeder meg veldig til imorgen og Skal vi Danse! Blir veldig spennende og gøy å se alle, ekstra moro å følge deg, og jeg gleder meg også til å se blant annet Linnea, Fam, Agnete, Line Kash og Zahid Ali 😀 Hehe ja egentlig alle!

 55. Michelle

  God fredag fine deg! herlig bilde av deg og Nelia <3 må si du har vært flink å sjonglere alle ballene du har hatt i luften den siste tiden 😉 Kan tenke meg det er kjekt å jobbe med tv ja, gleder meg veldig til å se deg. Se deg fra en annen side en bloggen 🙂
  <3

 56. Michelle

  God fredag fine deg! herlig bilde av deg og Nelia <3 må si du har vært flink å sjonglere alle ballene du har hatt i luften den siste tiden 😉 Kan tenke meg det er kjekt å jobbe med tv ja, gleder meg veldig til å se deg. Se deg fra en annen side en bloggen 🙂
  <3

 57. Haha, skjønneste bildet av Nelia! Det er virkelig noe stort å få være med på et barns utvikling og fryde seg over hvert smil – nyt hvert sekund (det vet jeg du gjør;) ), tiden går så utrooooolig fort! Elsker å se deg på skjermen, du er jo bare et så nydelig vesen! Skal selvfølgelig se på Skal Vi Danse, du er igrunn den eneste grunnen til at jeg ser på, så håper du vinner! 😀

  Håper du og din skjønne familie får en kjempeflott helg. Klem til deg, vakre!

 58. Haha, skjønneste bildet av Nelia! Det er virkelig noe stort å få være med på et barns utvikling og fryde seg over hvert smil – nyt hvert sekund (det vet jeg du gjør;) ), tiden går så utrooooolig fort! Elsker å se deg på skjermen, du er jo bare et så nydelig vesen! Skal selvfølgelig se på Skal Vi Danse, du er igrunn den eneste grunnen til at jeg ser på, så håper du vinner! 😀

  Håper du og din skjønne familie får en kjempeflott helg. Klem til deg, vakre!

 59. For et fantastisk bilde av deg og Nelia 🙂 Hver gang det dukker opp bilder av henne må jeg smile, for hun er virkelig den nydeligste babyen jeg har sett. For et fantastisk smil og øyne. Slekter på mora si, da. Får dessverre ikke sett deg danse imorgen, men skal se det på sumo søndag! Heier på deg og håper du vinner, du er helt rå og fortjener alt du har oppnådd. Veldig moro å se deg overalt for tiden! Såå flink som programleder også. Hva kan man sende for å stemme på deg? :-))

 60. For et fantastisk bilde av deg og Nelia 🙂 Hver gang det dukker opp bilder av henne må jeg smile, for hun er virkelig den nydeligste babyen jeg har sett. For et fantastisk smil og øyne. Slekter på mora si, da. Får dessverre ikke sett deg danse imorgen, men skal se det på sumo søndag! Heier på deg og håper du vinner, du er helt rå og fortjener alt du har oppnådd. Veldig moro å se deg overalt for tiden! Såå flink som programleder også. Hva kan man sende for å stemme på deg? :-))

 61. Får et pent bilde!

 62. Får et pent bilde!

 63. Beundrer virkelig din ståpå-vilje 😀 Gleder meg til å følge deg på Skal vi danse, heier jo selvfølgelig på deg 😀
  Og lille skjønne Nelia, kor har du kjøpt buksen hennes? Den må eg bare ha til minste frøknå <3 Masse lykke til i morgen 🙂

 64. Beundrer virkelig din ståpå-vilje 😀 Gleder meg til å følge deg på Skal vi danse, heier jo selvfølgelig på deg 😀
  Og lille skjønne Nelia, kor har du kjøpt buksen hennes? Den må eg bare ha til minste frøknå <3 Masse lykke til i morgen 🙂

 65. Herlige jenta! 🙂 Min lille gutt lærte å gå for to uker siden. De er så søte der de vagger rundt litt ustøe med hendene i været. 🙂

 66. Herlige jenta! 🙂 Min lille gutt lærte å gå for to uker siden. De er så søte der de vagger rundt litt ustøe med hendene i været. 🙂

 67. Aaaaww, så søt! 😀
  Heier på deg i kveld! 😀

 68. Aaaaww, så søt! 😀
  Heier på deg i kveld! 😀

 69. Lurer på om du kan skrive noen sted i et innlegg om det er noe annet sted å se på «skal vi danse», på nettet? 🙂 Har desverre ingen tv-kanaler, og vil så gjerne se programmet. 🙂

  Med vennlig hilsen fattig student. 🙂

 70. Lurer på om du kan skrive noen sted i et innlegg om det er noe annet sted å se på «skal vi danse», på nettet? 🙂 Har desverre ingen tv-kanaler, og vil så gjerne se programmet. 🙂

  Med vennlig hilsen fattig student. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *