learn to walk

God fredag, fine mennesker  Hele familien sov over både hotellfrokost og andre gjøremål i dag, og våknet faktisk halv elleve! Med ingenting på planen før etter klokken tre, er det absolutt ikke noe i verden som kunne kjennes mer nødvendig eller bedre enn akkurat dette: å bare ligge og dra seg, det har jeg savnet! I går annonserte jeg vinneren av Det Nye-jenta 2014 på The Thief, champagnekorkene spratt og vi skålte i bobler mens vi jublet. For noen jenter og for en fin gjeng! Jeg har hatt det helt fantastisk som programleder og er så taknemlig for at jeg fikk denne oppgaven som definitivt har gitt meg mersmak. Å jobbe med tv er kjempegøy! Det er litt vemodig at det er over, men jeg skal innrømme at det skal bli skjønt med en oppgave mindre å tenke på. Å være opptatt med innspilling i inntil 6 timer hver dag, dans i tre timer, familie og blogg har vært et kjør, så det skal bli fint å få orden i det rotete hodet mitt igjen. Jeg synes likevel det har gått utrolig fint, for da vi stod på terskelen av august og jeg så timeplanen foran meg, turte jeg nesten ikke å tenke at jeg skulle klare det. Men det er noe med energien du får av å holde på med noe du elsker. Den driven er gull verdt, og alt går! 

_________________________________________________________________________________________________________

– walking – 

IMG_9366

Nå skal vi ut og trille en tur, kjøpe smoothie (har fått helt hang up) og etter det skal jeg danse. I morgen er det premiere, du skal vel se på? Kai og jeg skal danse ganske tidlig i programmet, så se gjerne på helt fra starten *hinthint* Sommerfuglfest i magen!

106 kommentarer

 1. Helledussen så herlig bilde❤️ heier masse på deg i morgen

 2. Helledussen så herlig bilde❤️ heier masse på deg i morgen

 3. Gratulerer med vel overstått programleder/dommer-jobb, gleder meg til å se alt 😀
  Gleeder meg veldig til imorgen og Skal vi Danse! Blir veldig spennende og gøy å se alle, ekstra moro å følge deg, og jeg gleder meg også til å se blant annet Linnea, Fam, Agnete, Line Kash og Zahid Ali 😀 Hehe ja egentlig alle!

 4. Gratulerer med vel overstått programleder/dommer-jobb, gleder meg til å se alt 😀
  Gleeder meg veldig til imorgen og Skal vi Danse! Blir veldig spennende og gøy å se alle, ekstra moro å følge deg, og jeg gleder meg også til å se blant annet Linnea, Fam, Agnete, Line Kash og Zahid Ali 😀 Hehe ja egentlig alle!

 5. Michelle

  God fredag fine deg! herlig bilde av deg og Nelia <3 må si du har vært flink å sjonglere alle ballene du har hatt i luften den siste tiden 😉 Kan tenke meg det er kjekt å jobbe med tv ja, gleder meg veldig til å se deg. Se deg fra en annen side en bloggen 🙂
  <3

 6. Michelle

  God fredag fine deg! herlig bilde av deg og Nelia <3 må si du har vært flink å sjonglere alle ballene du har hatt i luften den siste tiden 😉 Kan tenke meg det er kjekt å jobbe med tv ja, gleder meg veldig til å se deg. Se deg fra en annen side en bloggen 🙂
  <3

 7. Cecilie

  Haha, skjønneste bildet av Nelia! Det er virkelig noe stort å få være med på et barns utvikling og fryde seg over hvert smil – nyt hvert sekund (det vet jeg du gjør;) ), tiden går så utrooooolig fort! Elsker å se deg på skjermen, du er jo bare et så nydelig vesen! Skal selvfølgelig se på Skal Vi Danse, du er igrunn den eneste grunnen til at jeg ser på, så håper du vinner! 😀

  Håper du og din skjønne familie får en kjempeflott helg. Klem til deg, vakre!

 8. Cecilie

  Haha, skjønneste bildet av Nelia! Det er virkelig noe stort å få være med på et barns utvikling og fryde seg over hvert smil – nyt hvert sekund (det vet jeg du gjør;) ), tiden går så utrooooolig fort! Elsker å se deg på skjermen, du er jo bare et så nydelig vesen! Skal selvfølgelig se på Skal Vi Danse, du er igrunn den eneste grunnen til at jeg ser på, så håper du vinner! 😀

  Håper du og din skjønne familie får en kjempeflott helg. Klem til deg, vakre!

 9. For et fantastisk bilde av deg og Nelia 🙂 Hver gang det dukker opp bilder av henne må jeg smile, for hun er virkelig den nydeligste babyen jeg har sett. For et fantastisk smil og øyne. Slekter på mora si, da. Får dessverre ikke sett deg danse imorgen, men skal se det på sumo søndag! Heier på deg og håper du vinner, du er helt rå og fortjener alt du har oppnådd. Veldig moro å se deg overalt for tiden! Såå flink som programleder også. Hva kan man sende for å stemme på deg? :-))

 10. For et fantastisk bilde av deg og Nelia 🙂 Hver gang det dukker opp bilder av henne må jeg smile, for hun er virkelig den nydeligste babyen jeg har sett. For et fantastisk smil og øyne. Slekter på mora si, da. Får dessverre ikke sett deg danse imorgen, men skal se det på sumo søndag! Heier på deg og håper du vinner, du er helt rå og fortjener alt du har oppnådd. Veldig moro å se deg overalt for tiden! Såå flink som programleder også. Hva kan man sende for å stemme på deg? :-))

 11. Får et pent bilde!

 12. Får et pent bilde!

 13. Beundrer virkelig din ståpå-vilje 😀 Gleder meg til å følge deg på Skal vi danse, heier jo selvfølgelig på deg 😀
  Og lille skjønne Nelia, kor har du kjøpt buksen hennes? Den må eg bare ha til minste frøknå <3 Masse lykke til i morgen 🙂

 14. Beundrer virkelig din ståpå-vilje 😀 Gleder meg til å følge deg på Skal vi danse, heier jo selvfølgelig på deg 😀
  Og lille skjønne Nelia, kor har du kjøpt buksen hennes? Den må eg bare ha til minste frøknå <3 Masse lykke til i morgen 🙂

 15. Herlige jenta! 🙂 Min lille gutt lærte å gå for to uker siden. De er så søte der de vagger rundt litt ustøe med hendene i været. 🙂

 16. Herlige jenta! 🙂 Min lille gutt lærte å gå for to uker siden. De er så søte der de vagger rundt litt ustøe med hendene i været. 🙂

 17. Aaaaww, så søt! 😀
  Heier på deg i kveld! 😀

 18. Aaaaww, så søt! 😀
  Heier på deg i kveld! 😀

 19. Rebecca

  Lurer på om du kan skrive noen sted i et innlegg om det er noe annet sted å se på «skal vi danse», på nettet? 🙂 Har desverre ingen tv-kanaler, og vil så gjerne se programmet. 🙂

  Med vennlig hilsen fattig student. 🙂

 20. Rebecca

  Lurer på om du kan skrive noen sted i et innlegg om det er noe annet sted å se på «skal vi danse», på nettet? 🙂 Har desverre ingen tv-kanaler, og vil så gjerne se programmet. 🙂

  Med vennlig hilsen fattig student. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *