mustard

IMG_9348IMG_9197IMG_9269IMG_9284sandalerIMG_9353IMG_9271

skjørt h&m trend / sandaler zara / skinntopp divided / veske mulberry / solbriller rayban / ringer hasla

_________________________________________________________________________________________________________

Det var så utrolig spennende å kjøre gjennom hele programmet i går! Veldig gøy å endelig få se alle sammen danse, og denne gangen føltes det mye tryggere også 🙂 Jeg er forresten konstant hoven i føttene for tiden! Alle skoene mine er hakket for trange, det er bare åpne sandaler, dansesko og joggesko jeg kan bruke. Hjelp! Noen tips bortsett fra fotbad som jeg aldri har tid til? Eller, etter i dag har jeg kanskje tid, for nå er det på tide med finaleopptak av Det Nye-jenta. Jeg er så spent på resultatet av oppgavene til jentene  i går og har ingen anelse om hvem av dem som kommer til å vinne ennå, de er verdige vinnere begge to, så det blir vanskelig.

Jeg har bare tatt det rolig og vært sammen med Nelia i dag tidlig, og nå ligger hun og sover, mens jeg pakker sakene våre og gjør alt klart til å dra avgårde til The Thief hvor opptakene skal gjøres. Det blir så fint å ha henne med på jobb! Oi, der våknet hun, så jeg får lage klart litt grøt får vi reiser. Ha en nydelig dag, vi sees senere ♥

206 kommentarer

 1. Jeg anbefaler støttestrømper hvis du er hoven i beina. Du får bruke det mellom slagene og heve beina høyt så skal du nok bli kvitt det ekstra vannet i beina :)) lykke til på lørdag, jeg skal for første gang følge med på skal vi danse 😀

 2. Jeg anbefaler støttestrømper hvis du er hoven i beina. Du får bruke det mellom slagene og heve beina høyt så skal du nok bli kvitt det ekstra vannet i beina :)) lykke til på lørdag, jeg skal for første gang følge med på skal vi danse 😀

 3. Dwightinha

  Bena høyt så ofte du kan! Kamomille te kan også være lett vanndrivende og kaaan hjelpe på hovne føtter også. Har ihvertfall hjulpet meg som har hatt et yrkesliv på høye hæler med arbeidstid på 16 timer i slengen.

 4. Dwightinha

  Bena høyt så ofte du kan! Kamomille te kan også være lett vanndrivende og kaaan hjelpe på hovne føtter også. Har ihvertfall hjulpet meg som har hatt et yrkesliv på høye hæler med arbeidstid på 16 timer i slengen.

 5. Ha en fin dag du også, skjønne Caroline! 🙂 Ellers er det vel ikke stort annet å gjøre ang. hovne føtter enn å holde de høyt når du slapper av og kanskje få lurt deg til en liten massasje om du er heldig?

 6. Ha en fin dag du også, skjønne Caroline! 🙂 Ellers er det vel ikke stort annet å gjøre ang. hovne føtter enn å holde de høyt når du slapper av og kanskje få lurt deg til en liten massasje om du er heldig?

 7. Kristiiine

  Å ha bena høyt kan hjelpe deg og få bort hovne bein. Støttestrømper/kompresjons strømper er vell også noe men kansje litt i det meste laget?
  Lykketil på lørdag 🙂

 8. Kristiiine

  Å ha bena høyt kan hjelpe deg og få bort hovne bein. Støttestrømper/kompresjons strømper er vell også noe men kansje litt i det meste laget?
  Lykketil på lørdag 🙂

 9. Digger antrekket! 🙂

 10. Digger antrekket! 🙂

 11. Ingeborg

  På m kompresjonsstrømper kanskje? CEP har veldig gode strømper og knall farger:)

 12. Ingeborg

  På m kompresjonsstrømper kanskje? CEP har veldig gode strømper og knall farger:)

 13. Lekkert skjørt 😀

  Legg deg flatt, med bena oppetter veggen, så ordner det seg 🙂

 14. Lekkert skjørt 😀

  Legg deg flatt, med bena oppetter veggen, så ordner det seg 🙂

 15. Unngå salt og la føttene ligge høyt, dette skal hjelpe mot hovne føtter.

 16. Unngå salt og la føttene ligge høyt, dette skal hjelpe mot hovne føtter.

 17. Aleksandra

  Jeg har danset mange år på Balletthøyskolen så jeg kjenner til smerten!
  Mine beste tips er korte isbad, kjølende krem – og kanskje det beste – holde beina høyt så ofte og lenge du kan 🙂
  Kanskje du fremover kan velge noen antrkk med lave sko? Det hadde jo vært så inspirerende for oss som lesere som ikke alltid kan løpe på høye hæler hver dag 🙂

 18. Aleksandra

  Jeg har danset mange år på Balletthøyskolen så jeg kjenner til smerten!
  Mine beste tips er korte isbad, kjølende krem – og kanskje det beste – holde beina høyt så ofte og lenge du kan 🙂
  Kanskje du fremover kan velge noen antrkk med lave sko? Det hadde jo vært så inspirerende for oss som lesere som ikke alltid kan løpe på høye hæler hver dag 🙂

 19. Hei, gode gamle trikset med elevasjon (beina høyt) og en ispose på slutten av dagen kan sikkert hjelpe på hovne føtter, det er i alle fall det som gjør trikset her 🙂

 20. Hei, gode gamle trikset med elevasjon (beina høyt) og en ispose på slutten av dagen kan sikkert hjelpe på hovne føtter, det er i alle fall det som gjør trikset her 🙂

 21. Heisann flotte dame!

  Så deg ved akerselven i går da disse bildene ble tatt. Du hadde et crew med sminkører, assistenter, fotograf, stor fotoskjerm. ALt i alt et stort crew for å få tatt de bildene her. Lurer på om du alltid har så mye styr rundt hvert bilde? Og ble disse bildene tatt kun for bloggen din? 🙂 I så fall vil jeg si at bloggen din har beveget seg personlig til et mote/damemagasin. Ikke noe galt i det, forstår det veldig godt. Du har jo sikkert flere lesere enn flere motemagasiner. Det føles bare rart at du har så mange «bak» deg, på en måte, at du er så profesjonell samtidig som bloggen fremstår som personlig.

  1. Det var tidligere på dagen, når vi hadde innspilling av Det Nye Jenta 😉 Er nok bare jeg og Lars-Kristian som tar bilder til bloggen.

 22. Heisann flotte dame!

  Så deg ved akerselven i går da disse bildene ble tatt. Du hadde et crew med sminkører, assistenter, fotograf, stor fotoskjerm. ALt i alt et stort crew for å få tatt de bildene her. Lurer på om du alltid har så mye styr rundt hvert bilde? Og ble disse bildene tatt kun for bloggen din? 🙂 I så fall vil jeg si at bloggen din har beveget seg personlig til et mote/damemagasin. Ikke noe galt i det, forstår det veldig godt. Du har jo sikkert flere lesere enn flere motemagasiner. Det føles bare rart at du har så mange «bak» deg, på en måte, at du er så profesjonell samtidig som bloggen fremstår som personlig.

  1. Det var tidligere på dagen, når vi hadde innspilling av Det Nye Jenta 😉 Er nok bare jeg og Lars-Kristian som tar bilder til bloggen.

 23. på body shop selger de en cooling foot spray med peppermynte. Den er såååå herlig på varme og hovne bein 🙂

  1. Den er helt fantastisk! Gelen også er knallgod!

 24. på body shop selger de en cooling foot spray med peppermynte. Den er såååå herlig på varme og hovne bein 🙂

  1. Den er helt fantastisk! Gelen også er knallgod!

 25. Hei! Er ikke så ofte innom bloggen din men skjer i ny og ne 🙂 Ser så fine bilder av Nelia fra 22. august, hun er jo ei nydelig lita dokke! 9 måneder allerede?? Hvor stor er hun i forhold til hva du var på samme alder? Hun ser så bitteliten ut men hun er kanskje veldig lik sin mor på den alderen? 🙂

  Høres forferdelig ut å måtte være borte fra henne i 3 døgn, hadde aldri klart det selv. Babytiden raser så fort forbi! Men skjønner at du må prioritere karriere også, og hun har det jo topp med pappa og besteforeldre. Men 3 hele døgn, når du har vært en så soleklar hovedomsorgsperson… Vil anbefale deg å lese om tilknytning, å plutselig være så lenge borte en gang eller to går nok fint men å plutselig forsvinne fra babyer over lengre tid gjentatte ganger kan gi tilknytningsvansker for dem i voksen alder (fordi de aldri vet når den de er glad i forsvinner). Det finnes lite soleklar forskning på dette da det er vanskelig å vurdere barndommen til en voksen person, men det er soleklart at et barns selvfølelse og selvbilde utvikles voldsomt over de første tre leveårene. Blir bra når Det Nye-jenta er ferdig så du får mer tid med familien.

  1. Ingeborg

   Heidi: Gå å ta deg en bolle!!

 26. Hei! Er ikke så ofte innom bloggen din men skjer i ny og ne 🙂 Ser så fine bilder av Nelia fra 22. august, hun er jo ei nydelig lita dokke! 9 måneder allerede?? Hvor stor er hun i forhold til hva du var på samme alder? Hun ser så bitteliten ut men hun er kanskje veldig lik sin mor på den alderen? 🙂

  Høres forferdelig ut å måtte være borte fra henne i 3 døgn, hadde aldri klart det selv. Babytiden raser så fort forbi! Men skjønner at du må prioritere karriere også, og hun har det jo topp med pappa og besteforeldre. Men 3 hele døgn, når du har vært en så soleklar hovedomsorgsperson… Vil anbefale deg å lese om tilknytning, å plutselig være så lenge borte en gang eller to går nok fint men å plutselig forsvinne fra babyer over lengre tid gjentatte ganger kan gi tilknytningsvansker for dem i voksen alder (fordi de aldri vet når den de er glad i forsvinner). Det finnes lite soleklar forskning på dette da det er vanskelig å vurdere barndommen til en voksen person, men det er soleklart at et barns selvfølelse og selvbilde utvikles voldsomt over de første tre leveårene. Blir bra når Det Nye-jenta er ferdig så du får mer tid med familien.

  1. Ingeborg

   Heidi: Gå å ta deg en bolle!!

 27. Michelle

  Så nydelige bilder av deg Caroline! uff da, hovne føtter er ikke kjekt =P Du må ha lykke til med finaleinnspillingen i dag da og kose deg masse med Nelia <3

  1. Tusen takk, Michelle <3

 28. Michelle

  Så nydelige bilder av deg Caroline! uff da, hovne føtter er ikke kjekt =P Du må ha lykke til med finaleinnspillingen i dag da og kose deg masse med Nelia <3

  1. Tusen takk, Michelle <3

 29. Fotbad med en halv kopp Epsom salt, og fem dråper med peppermynte og eucalyptus. Epsom demper hevelser og er avstressende, og de eteriske oljene virker forfriskende på føttene. Og nå har du en utmerket unnskyldning for å be om en god fotmassasje fra mannen din

  1. Tusen takk for tips 🙂

 30. Fotbad med en halv kopp Epsom salt, og fem dråper med peppermynte og eucalyptus. Epsom demper hevelser og er avstressende, og de eteriske oljene virker forfriskende på føttene. Og nå har du en utmerket unnskyldning for å be om en god fotmassasje fra mannen din

  1. Tusen takk for tips 🙂

 31. Hei!

  Superfresht antrekk! Ønsker meg skjørtet, men finner det ikke på hm sin nettside, er det å få tak i butikkene i oslo?

  1. Tusen takk, jeg kjøpte skjørtet på Oslo City 🙂

 32. Hei!

  Superfresht antrekk! Ønsker meg skjørtet, men finner det ikke på hm sin nettside, er det å få tak i butikkene i oslo?

  1. Tusen takk, jeg kjøpte skjørtet på Oslo City 🙂

 33. Jeg sverget til denne når jeg gikk gravid om sommeren og hadde kun et par sandaler som passet (jeg gråt når reima røyk og jeg måtte finne noen nye) 😀
  https://www.thebodyshop.co.uk/shop-by-range/peppermint/peppermint-cooling-foot-spray.aspx
  Denne var jeg også glad i:https://www.thebodyshop.co.uk/shop-by-range/peppermint/peppermint-cooling-foot-lotion.aspx

 34. Jeg sverget til denne når jeg gikk gravid om sommeren og hadde kun et par sandaler som passet (jeg gråt når reima røyk og jeg måtte finne noen nye) 😀
  https://www.thebodyshop.co.uk/shop-by-range/peppermint/peppermint-cooling-foot-spray.aspx
  Denne var jeg også glad i:https://www.thebodyshop.co.uk/shop-by-range/peppermint/peppermint-cooling-foot-lotion.aspx

 35. Det eneste som hjelper mot hovne føtter er å ligge med beina høyt! 🙂

 36. Det eneste som hjelper mot hovne føtter er å ligge med beina høyt! 🙂

 37. Støttestrømper/kompresjonsstrømper så får du økt sirkulasjonen i beina 🙂

 38. Støttestrømper/kompresjonsstrømper så får du økt sirkulasjonen i beina 🙂

 39. For et fint antrekk 🙂 Om du får noen gode tips mot hovne føtter så del dem gjerne. Det er ikke så rent sjelden beina må høgt til værs her hos meg også, til tross for at jeg ikke danser i timesvis hver dag … 🙂

 40. For et fint antrekk 🙂 Om du får noen gode tips mot hovne føtter så del dem gjerne. Det er ikke så rent sjelden beina må høgt til værs her hos meg også, til tross for at jeg ikke danser i timesvis hver dag … 🙂

 41. SÅÅ himla snyggt!! Älskar gult i alla former!

 42. SÅÅ himla snyggt!! Älskar gult i alla former!

 43. Støttestrømper hjelper kanskje 🙂 kjøpes på apotek blant annet.

  Ville egentlig si fra at noen innlegg ikke dukker opp på bloglovin (blant annet dette), og at skriften har sluttet å tilpasse seg «mobilformat»… jeg må hvertfall scrolle sidelengs for å lese når jeg zoomer og det trengte jeg ikke før.

  Tvi tvi på lørdag!

 44. Støttestrømper hjelper kanskje 🙂 kjøpes på apotek blant annet.

  Ville egentlig si fra at noen innlegg ikke dukker opp på bloglovin (blant annet dette), og at skriften har sluttet å tilpasse seg «mobilformat»… jeg må hvertfall scrolle sidelengs for å lese når jeg zoomer og det trengte jeg ikke før.

  Tvi tvi på lørdag!

 45. Emilie H.R

  WOW ! For et antrekk!! Kjempe fiint

 46. Emilie H.R

  WOW ! For et antrekk!! Kjempe fiint

 47. Wow, for et antrekk! Super fiiint

 48. Wow, for et antrekk! Super fiiint

 49. Bruk støttestrømper , rett og slett 🙂

  1. At jeg ikke har tenkt på det før :O

 50. Bruk støttestrømper , rett og slett 🙂

  1. At jeg ikke har tenkt på det før :O

 51. Hei! Tips til hovne føtter!! The Body Shop har en pepperminteserie til føtter. I serien har de en nedkjølende gele som du kan smøre på føttene, og også oppover leggene! Den er helt fantastisk og en quick-fix for hovne føtter!! Bruker den ofte fordi jeg ofte jobber i høye heler og 10-12 timers dager. Siden du ikke bruker produkter som er testet på dyr er jo The Body Shop innafor også! Gleder meg til å se deg på parketten! Du er tøff! 🙂

  1. Tusen takk for tips, skal sjekke den ut 🙂

 52. Hei! Tips til hovne føtter!! The Body Shop har en pepperminteserie til føtter. I serien har de en nedkjølende gele som du kan smøre på føttene, og også oppover leggene! Den er helt fantastisk og en quick-fix for hovne føtter!! Bruker den ofte fordi jeg ofte jobber i høye heler og 10-12 timers dager. Siden du ikke bruker produkter som er testet på dyr er jo The Body Shop innafor også! Gleder meg til å se deg på parketten! Du er tøff! 🙂

  1. Tusen takk for tips, skal sjekke den ut 🙂

 53. Du er så vakker <3

  1. Tusen takk, snille deg :O

 54. Du er så vakker <3

  1. Tusen takk, snille deg :O

 55. Karianne Sanden

  Herregud så jeg beundrer deg for at klarer å gå i slike sko til hverdags! Jeg holder ut max en halvtime.. haha! Ha en fin dag videre vertfall 🙂

 56. Karianne Sanden

  Herregud så jeg beundrer deg for at klarer å gå i slike sko til hverdags! Jeg holder ut max en halvtime.. haha! Ha en fin dag videre vertfall 🙂

 57. Det var er kjempe fint antrekk! Du er et kjempe forbilde for meg Caroline<3 Kos deg videre med nydeligste Nelia i dag og god bedring med føttene dine <33

  1. Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂 God helg <3

 58. Det var er kjempe fint antrekk! Du er et kjempe forbilde for meg Caroline<3 Kos deg videre med nydeligste Nelia i dag og god bedring med føttene dine <33

  1. Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂 God helg <3

 59. Kompresjonssokker!

 60. Kompresjonssokker!

 61. Gorgeous look. Love the skirt.

 62. Gorgeous look. Love the skirt.

 63. Karoline E.N

  Hei 🙂 åh. Gleder meg så masse til og se deg på tv på lørdag, blir super spendende! Da jeg drev med dans (hip hop) så hjalp det om du hadde bena oppi iskaldt vann (med isbiter) jeg var elite/champion danser i 9 år, helt til jeg ødela kneet mitt.. Hun ene av danselæreren som er på skal vi danse har også trent meg 🙂 så blir morro og se på! Lykke til på lørdag, heier på deg. Du kommer nok til og se strålende ut! <3

  1. Tusen takk for tips 🙂

 64. Karoline E.N

  Hei 🙂 åh. Gleder meg så masse til og se deg på tv på lørdag, blir super spendende! Da jeg drev med dans (hip hop) så hjalp det om du hadde bena oppi iskaldt vann (med isbiter) jeg var elite/champion danser i 9 år, helt til jeg ødela kneet mitt.. Hun ene av danselæreren som er på skal vi danse har også trent meg 🙂 så blir morro og se på! Lykke til på lørdag, heier på deg. Du kommer nok til og se strålende ut! <3

  1. Tusen takk for tips 🙂

 65. Borghild

  Hei!
  Har du noe tips om trening hvis man har scenebetennelse i leggen?

  1. Nei, dessverre 🙁

  2. Nye joggesko og hvile!

  3. Hvis du bor i eller i nærheten av Oslo: Ta kontakte med de dyktige folkene på Studio Day på Majorstua. Privat, men allikevel ikke sååå dyrt. Og vel verdt penga 😉

 66. Borghild

  Hei!
  Har du noe tips om trening hvis man har scenebetennelse i leggen?

  1. Nei, dessverre 🙁

  2. Nye joggesko og hvile!

  3. Hvis du bor i eller i nærheten av Oslo: Ta kontakte med de dyktige folkene på Studio Day på Majorstua. Privat, men allikevel ikke sååå dyrt. Og vel verdt penga 😉

 67. støttestrømper 🙂

 68. støttestrømper 🙂

 69. Hei Caroline! vil du ta deg tid til og lese en melding jeg har sendt deg på facebook? jeg fant ikke mailadressen din noen steder
  -Matilde

  1. Det beste er om du legger inn meldingen som en kommentar her, trenger ikke bruke navnet eller mailen din 🙂

 70. Hei Caroline! vil du ta deg tid til og lese en melding jeg har sendt deg på facebook? jeg fant ikke mailadressen din noen steder
  -Matilde

  1. Det beste er om du legger inn meldingen som en kommentar her, trenger ikke bruke navnet eller mailen din 🙂

 71. Heisann! Er dt skjørtet nytt? 🙂 Fant dt ikke på H&M..

  1. Ja, kjøpte det for et par uker siden 🙂

 72. Heisann! Er dt skjørtet nytt? 🙂 Fant dt ikke på H&M..

  1. Ja, kjøpte det for et par uker siden 🙂

 73. KamillaM

  Ligg høyt med beina, det fungerer alltid for meg 🙂

 74. KamillaM

  Ligg høyt med beina, det fungerer alltid for meg 🙂

 75. Kjempefint antrekk! Veldig kult for overgangen mellom sommer og høst 🙂

 76. Kjempefint antrekk! Veldig kult for overgangen mellom sommer og høst 🙂

 77. Hei,
  Har hørt fra en tidligere danser at hun pleide å sove med beina oppover veggen. Det var ikke nødvendigvis hele natten, men ett par timer eller så. Lykke til =)

 78. Hei,
  Har hørt fra en tidligere danser at hun pleide å sove med beina oppover veggen. Det var ikke nødvendigvis hele natten, men ett par timer eller så. Lykke til =)

 79. Frøken Anonym

  Hei Caroline. Du er like vakker som alltid.
  Kan du ha et lite innlegg til hva man kan spise i løpet av en dag og hvor ofte og samtidig gå ned i vekt og holde på den vekta? Hvordan gå ned i vekt på en sunn måte. Det hadde vært kjekt med et slikt innlegg. Jeg veier 60kg og skulle gjerne ha gått ned 5 – 6 kg.

 80. Frøken Anonym

  Hei Caroline. Du er like vakker som alltid.
  Kan du ha et lite innlegg til hva man kan spise i løpet av en dag og hvor ofte og samtidig gå ned i vekt og holde på den vekta? Hvordan gå ned i vekt på en sunn måte. Det hadde vært kjekt med et slikt innlegg. Jeg veier 60kg og skulle gjerne ha gått ned 5 – 6 kg.

 81. Fra en tidligere sportsdanser:
  – Smør føttene med mentholatum å legg beina høyt. Pleide smøre meg før jeg la meg, så la jeg føttene på ei pute mens jeg sov – da er føttene klar for ei ny økt med dansesko. Håper det er like effektivt for deg som det var for meg 🙂

  – Blir det for ille under trening/rett etter kan du legge deg på gulvet i 5 minutter, med beina på en stol. Hvordan holde ut? IKKE ta av deg skoene under treningspausene, bare sleng deg på gulvet og beina på en stol. (Det hjelper ikke å sitte på en stol med beina på en annen..)

  PS: Trikset er å ha vekta langt bak på føttene når man ikke danser, men står/får instrukser, og å stå på en for mens man hviler den andre.

  1. Tusen takk for tipsene, skal teste de ut 🙂

 82. Fra en tidligere sportsdanser:
  – Smør føttene med mentholatum å legg beina høyt. Pleide smøre meg før jeg la meg, så la jeg føttene på ei pute mens jeg sov – da er føttene klar for ei ny økt med dansesko. Håper det er like effektivt for deg som det var for meg 🙂

  – Blir det for ille under trening/rett etter kan du legge deg på gulvet i 5 minutter, med beina på en stol. Hvordan holde ut? IKKE ta av deg skoene under treningspausene, bare sleng deg på gulvet og beina på en stol. (Det hjelper ikke å sitte på en stol med beina på en annen..)

  PS: Trikset er å ha vekta langt bak på føttene når man ikke danser, men står/får instrukser, og å stå på en for mens man hviler den andre.

  1. Tusen takk for tipsene, skal teste de ut 🙂

 83. Hei! Utrolig kult skjørt! Ville bare sende en liten hilsen og si at jeg savner de fristende onsdagsoppskriftene… 🙂

  1. Skal nok få de til nå når jeg flytter hjem 🙂

 84. Hei! Utrolig kult skjørt! Ville bare sende en liten hilsen og si at jeg savner de fristende onsdagsoppskriftene… 🙂

  1. Skal nok få de til nå når jeg flytter hjem 🙂

 85. Så kult antrekk! Jeg elsker å se på Det nye-jenta, og få lov å bli bittelitt bedre kjent med deg gjennom skjermen 🙂 Blir noe annet enn bloggen selv om programmet ikke personlig handler om deg. Gøy!
  Ellers, et litt random spørsmål.. Er Nelia flink til å legge seg til å sova selv, eller er det ting som må skje/dere må gjøre for at hun skal sovne? 🙂 I en travel hverdag som din må det hvertfall være greit å bare kunne legge henne 🙂

  Lykke til med siste innspurt av Det Nye-jenta!

  1. Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

   I begynnelsen kunne hun sovne av seg selv på lekematten, men nå må vi selv legge henne 🙂

 86. Så kult antrekk! Jeg elsker å se på Det nye-jenta, og få lov å bli bittelitt bedre kjent med deg gjennom skjermen 🙂 Blir noe annet enn bloggen selv om programmet ikke personlig handler om deg. Gøy!
  Ellers, et litt random spørsmål.. Er Nelia flink til å legge seg til å sova selv, eller er det ting som må skje/dere må gjøre for at hun skal sovne? 🙂 I en travel hverdag som din må det hvertfall være greit å bare kunne legge henne 🙂

  Lykke til med siste innspurt av Det Nye-jenta!

  1. Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

   I begynnelsen kunne hun sovne av seg selv på lekematten, men nå må vi selv legge henne 🙂

 87. Kompresjonsstrømper er tingen om du har hovne føtter:)

 88. Kompresjonsstrømper er tingen om du har hovne føtter:)

 89. Stilig kombo!

 90. Stilig kombo!

 91. I love the skirt and its colour ♥

 92. I love the skirt and its colour ♥

 93. kunne du tenke deg å selge den lyserosa(?) stikkegenseren fra by malene birger?

 94. kunne du tenke deg å selge den lyserosa(?) stikkegenseren fra by malene birger?

 95. Nydelig antrekk- og bilder!

  1. Tusen takk 🙂

 96. Nydelig antrekk- og bilder!

  1. Tusen takk 🙂

 97. Gikk forbi The Thief istad, i og med at jeg bor på Tjuvholmen, og veldig gøy å se hvem som ble kåret som vinner i Det Nye jenta 🙂 En klar favoritt hos meg. Du var slående vakker også!

  1. Ikke fortell det til noen :O :O Tusen takk 🙂

   1. Enig med hun over!! Kompresjonssokker gjør susen!! Og ligge/sitte med beina høgt! + drikke masse vann 🙂

   2. Takk for tips! Jeg levde jo med det under graviditeten, så de skal jeg finne frem igjen 🙂

 98. Gikk forbi The Thief istad, i og med at jeg bor på Tjuvholmen, og veldig gøy å se hvem som ble kåret som vinner i Det Nye jenta 🙂 En klar favoritt hos meg. Du var slående vakker også!

  1. Ikke fortell det til noen :O :O Tusen takk 🙂

   1. Enig med hun over!! Kompresjonssokker gjør susen!! Og ligge/sitte med beina høgt! + drikke masse vann 🙂

   2. Takk for tips! Jeg levde jo med det under graviditeten, så de skal jeg finne frem igjen 🙂

 99. Smør med heatlotion fra forever living:) veldig god på stive muskler også!

  1. Takk for tips 🙂

 100. Smør med heatlotion fra forever living:) veldig god på stive muskler også!

  1. Takk for tips 🙂

 101. Hanne Synnøve

  Prøv kompresjonssokker mens du trener og legg deg med bena høyt i ca 20 min+ etter trening:)

  1. Tusen takk for tips 🙂

 102. Hanne Synnøve

  Prøv kompresjonssokker mens du trener og legg deg med bena høyt i ca 20 min+ etter trening:)

  1. Tusen takk for tips 🙂

 103. Meget smuk nederdel, jeg er vild med farven, snittet og kvaliteten:-)

  Så spændende med jeres dans osv. og så dejligt du kan tage Nelia med:-)

  Når du får lidt ro på, så ved jeg at du er god i et køkken, derfor så kan jeg anbefale dig denne fine kage:
  https://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/08/skovbunds-chokoladekage.html

  Hilsner og pøj pøj.
  Mary-Liz

  1. Tusen takk 🙂 Ja, det er kjempedeilig å ha henne med. Hun elsker å være rundt mennesker, smiler fra øre til øre 😀

 104. Meget smuk nederdel, jeg er vild med farven, snittet og kvaliteten:-)

  Så spændende med jeres dans osv. og så dejligt du kan tage Nelia med:-)

  Når du får lidt ro på, så ved jeg at du er god i et køkken, derfor så kan jeg anbefale dig denne fine kage:
  https://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/08/skovbunds-chokoladekage.html

  Hilsner og pøj pøj.
  Mary-Liz

  1. Tusen takk 🙂 Ja, det er kjempedeilig å ha henne med. Hun elsker å være rundt mennesker, smiler fra øre til øre 😀

 105. Herlig antrekk og så herlig med sommervibber 🙂 Håper alt går bra i helgen <3

 106. Herlig antrekk og så herlig med sommervibber 🙂 Håper alt går bra i helgen <3

 107. Lekker dame, lekkert antrekk! Lykke til med dansen!

  1. Tusen takk 🙂

 108. Lekker dame, lekkert antrekk! Lykke til med dansen!

  1. Tusen takk 🙂

 109. vil bare ønske deg masse lykke til i skal vi danse i morgen – jeg heier på deg !

  1. Tusen takk 😀

 110. vil bare ønske deg masse lykke til i skal vi danse i morgen – jeg heier på deg !

  1. Tusen takk 😀

 111. Er det ikke nå på tide å «slutte» å snakke om dette post fødsel bildet. (?) Først stiller jeg spørsmålstegn ved media, deretter stiller jeg spørsmålstegn ved at du fortsetter å kommentere på det. Fødselsbildet er og blir narsisitisk, det kommer man ikke uten om desverre..

  1. Hmmm….hva har dagen,s blogg innlegg med bildet av Caroline sin fødsel,s mage og gjøre? Tungen rett i munnen nå Maria!!!

 112. Er det ikke nå på tide å «slutte» å snakke om dette post fødsel bildet. (?) Først stiller jeg spørsmålstegn ved media, deretter stiller jeg spørsmålstegn ved at du fortsetter å kommentere på det. Fødselsbildet er og blir narsisitisk, det kommer man ikke uten om desverre..

  1. Hmmm….hva har dagen,s blogg innlegg med bildet av Caroline sin fødsel,s mage og gjøre? Tungen rett i munnen nå Maria!!!

 113. Utrolig fin styling 🙂 når jeg har hovne bein (står og går i jobben min så det hender ofte), bruker jeg mine Birkenstock eller joggesko som er løs og myk 🙂 kompresjonsstrømper om natten . Masse lykke til på lørdag – heia heia

 114. Utrolig fin styling 🙂 når jeg har hovne bein (står og går i jobben min så det hender ofte), bruker jeg mine Birkenstock eller joggesko som er løs og myk 🙂 kompresjonsstrømper om natten . Masse lykke til på lørdag – heia heia

 115. Michelle

  Heisann:) Jeg har sett tidligere innlegger som du har lagt ut bilder av camelbak flasken din.. Har du noe tips til hvordan jeg kan få opp vann fra tuten fordi min er helt tett… Vet ikke om du kanskje har opplevd det med flasken ? 🙂

  Mvh
  Michelle

  1. Du må suge 🙂

  2. Det problemet hadde jeg også Michelle, men det du må gjøre er å lage et lite hull i toppen av tuten for at den skal fungere:) Holdt på å lemmet ihjel da jeg fant ut av det, var en venninne som fortalte meg det etter at jeg hadde klagd over hvor dårlig flaska var for den var jo tett :p

 116. Michelle

  Heisann:) Jeg har sett tidligere innlegger som du har lagt ut bilder av camelbak flasken din.. Har du noe tips til hvordan jeg kan få opp vann fra tuten fordi min er helt tett… Vet ikke om du kanskje har opplevd det med flasken ? 🙂

  Mvh
  Michelle

  1. Du må suge 🙂

  2. Det problemet hadde jeg også Michelle, men det du må gjøre er å lage et lite hull i toppen av tuten for at den skal fungere:) Holdt på å lemmet ihjel da jeg fant ut av det, var en venninne som fortalte meg det etter at jeg hadde klagd over hvor dårlig flaska var for den var jo tett :p

 117. Sikkert helt teit forslag men funket for meg når eg var hoven etter graviditeten. Eg satt 20 min på en revitive maskin. Mye reklame på tv for dem. Eg hadde ikke troen men var deilig og få føttene tilbake i normal størrelse 🙂 lykke til 🙂

 118. Sikkert helt teit forslag men funket for meg når eg var hoven etter graviditeten. Eg satt 20 min på en revitive maskin. Mye reklame på tv for dem. Eg hadde ikke troen men var deilig og få føttene tilbake i normal størrelse 🙂 lykke til 🙂

 119. I love this skirt, it’s the perfect color for fall and you match it perfectly with the heels!

  http://www.cherryblossomstreet.com – Swedish model and blogger in Tokyo

 120. I love this skirt, it’s the perfect color for fall and you match it perfectly with the heels!

  http://www.cherryblossomstreet.com – Swedish model and blogger in Tokyo

 121. I like both the color and the style of the skirt you wear, it looks stunning.

 122. I like both the color and the style of the skirt you wear, it looks stunning.

 123. Prøv og drikk en halvt glass med eplejiuce også smør litt nivea krem på beina men ikke på føttene også tar du på sko og øver du blir kvikk og sammtidig i bedre form

 124. Prøv og drikk en halvt glass med eplejiuce også smør litt nivea krem på beina men ikke på føttene også tar du på sko og øver du blir kvikk og sammtidig i bedre form

 125. Elsker skjørtet 😀

 126. Elsker skjørtet 😀

 127. Helene G

  Hei!

  Når du tar bilder av antrekket ditt, bruker du faktisk det antrekket den dagen eller kan du ta bildene flere dager i forveien og så poste det som dagens outfit noen dager senere igjen?

  Helene

  1. Jeg pleier som regel å bruke det antrekket den dagen 🙂 Men noen ganger samler vi opp og tar flere bilder på en dag.

 128. Helene G

  Hei!

  Når du tar bilder av antrekket ditt, bruker du faktisk det antrekket den dagen eller kan du ta bildene flere dager i forveien og så poste det som dagens outfit noen dager senere igjen?

  Helene

  1. Jeg pleier som regel å bruke det antrekket den dagen 🙂 Men noen ganger samler vi opp og tar flere bilder på en dag.

 129. Love the skirt! 🙂

 130. Love the skirt! 🙂

 131. You look gorgeous and I really like your outfit! 🙂

  http://www.dodolce.com

 132. You look gorgeous and I really like your outfit! 🙂

  http://www.dodolce.com

 133. Siljemarie

  Er toppen gamme? 🙂

  1. Caroline

   Nei, relativt ny 🙂

 134. Siljemarie

  Er toppen gamme? 🙂

  1. Caroline

   Nei, relativt ny 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *