luksus vs. budsjett: skinnjakker

skinn

– foto bulls – 

En ensfarget, tøff skinnjakke er nesten et must i garderoben nå som vi går kjøligere tider i møte. Med den kan du enkelt røffe opp et klassisk antrekk eller du kan tilføre et allerede edgy antrekk enda mer. Prisene på markedet varierer, så tenk over hva du er ute etter, om det er en jakke du fint kan bytte ut etter noen sesonger, eller om du ønsker å investere i en du kan bruke resten av livet, og som bare blir kulere og kulere etter hvert som skinnet blir mer og mer slitt. Det er opp til deg, og her er litt inspirasjon for å hjelpe deg på veien: 

_________________________________________________________________________________________________________

luksusbudsjettskinnjakker kopi

1. saint lauren 2. blk dnm 3. iro 4. t by alexander wang 5. acne 6. vero moda (adlink) 7. h&m 8. glamorous (adlink) 9. only (adlink) 10. h&m 

44 kommentarer

 1. Veronica

  Mindre spennende blogging for tiden:( Skjønner at du er opptatt, og det merkes godt på kvaliteten av jobben din. Vil ha Caroline tilbake:D

  1. Kommer nå når jeg får mer tid 🙂

 2. Veronica

  Mindre spennende blogging for tiden:( Skjønner at du er opptatt, og det merkes godt på kvaliteten av jobben din. Vil ha Caroline tilbake:D

  1. Kommer nå når jeg får mer tid 🙂

 3. Hei:) Bra innlegg!:) Men det bør kanskje stå i innlegget at ikke alle er laget av skinn, men er skinnimitasjon? Det har jo ganske mye å si:) Ha en fin dag!:)

 4. Hei:) Bra innlegg!:) Men det bør kanskje stå i innlegget at ikke alle er laget av skinn, men er skinnimitasjon? Det har jo ganske mye å si:) Ha en fin dag!:)

 5. Jeg spør igjen jeg, kan du ikke lenke til alle jakkene du har brukt i denne posten? Hvorfor KUN de du tjener penger på???

 6. Jeg spør igjen jeg, kan du ikke lenke til alle jakkene du har brukt i denne posten? Hvorfor KUN de du tjener penger på???

 7. Ååh! Håper du kan gjøre et liknende innlegg når vintersesongen nærmer seg også! Eller bare et inspirasjonsinnlegg om hva slags vinterjakker som befinner seg der ute 🙂

 8. Ååh! Håper du kan gjøre et liknende innlegg når vintersesongen nærmer seg også! Eller bare et inspirasjonsinnlegg om hva slags vinterjakker som befinner seg der ute 🙂

 9. syns ideen til innlegget var bra, og forsåvidt luksus delen, men budsjett var rett og slett skuffene! Det er da ikke slik at man enten må punge ut 10k eller 800,- og at ingen av de på budsjett var ekte skinn.. Man kan enkelt finne fine skinnjakker til litt over tusenlappen, av ekte skinn! det må da være noe av poenget å ha ekte varer ..

 10. syns ideen til innlegget var bra, og forsåvidt luksus delen, men budsjett var rett og slett skuffene! Det er da ikke slik at man enten må punge ut 10k eller 800,- og at ingen av de på budsjett var ekte skinn.. Man kan enkelt finne fine skinnjakker til litt over tusenlappen, av ekte skinn! det må da være noe av poenget å ha ekte varer ..

 11. Jeanette

  Hei Caroline! 🙂 Fast leser av bloggen din, og jeg lurer på om du har noen tips, eller evt. kan sette sammen et innlegg i forhold til hvordan og kle seg ut i fra proposjoner. Jeg rekker 1.59 over bakken og er slank. Sliter litt med og helt finne ut av hva slags type plagg jeg bør styre unna og hva som passer godt. F eks har jeg sett at mange type kåper blir alt for store for meg selv om de opprinnelig er riktig str og gjerne xs. Jeg drukner i den selv om jeg gjerne vil bruke den. Jeg liker ikke og gå med høye sko heller. Vil knelange støvletter (flate) få meg til og se mindre ut eller lenger? Bør jeg styre unna slikt og heller gå for kun ankel sko? Jeg syntes heller ikke jeg kler «korte» jakker. Kanskje flere og som prøver å «finne» fasonger som passer til kroppen sin, for min del er det mest sko og jakker jeg syntes er vanskelig. Håper på tips til dette:)

  1. Takk for tips til innlegg, skal se hva jeg får tid til 🙂

 12. Jeanette

  Hei Caroline! 🙂 Fast leser av bloggen din, og jeg lurer på om du har noen tips, eller evt. kan sette sammen et innlegg i forhold til hvordan og kle seg ut i fra proposjoner. Jeg rekker 1.59 over bakken og er slank. Sliter litt med og helt finne ut av hva slags type plagg jeg bør styre unna og hva som passer godt. F eks har jeg sett at mange type kåper blir alt for store for meg selv om de opprinnelig er riktig str og gjerne xs. Jeg drukner i den selv om jeg gjerne vil bruke den. Jeg liker ikke og gå med høye sko heller. Vil knelange støvletter (flate) få meg til og se mindre ut eller lenger? Bør jeg styre unna slikt og heller gå for kun ankel sko? Jeg syntes heller ikke jeg kler «korte» jakker. Kanskje flere og som prøver å «finne» fasonger som passer til kroppen sin, for min del er det mest sko og jakker jeg syntes er vanskelig. Håper på tips til dette:)

  1. Takk for tips til innlegg, skal se hva jeg får tid til 🙂

 13. Elisabeth

  Hei!
  Har et spørsmål angående Det Nye jenta. Jeg gikk glipp av mandagens episode, og lette etter den på detnye.no, men den fant jeg ikke.
  Er det ikke mulig å se de på nett slik som ifjor?

  Lykke til i Skal vi Danse!;)

 14. Elisabeth

  Hei!
  Har et spørsmål angående Det Nye jenta. Jeg gikk glipp av mandagens episode, og lette etter den på detnye.no, men den fant jeg ikke.
  Er det ikke mulig å se de på nett slik som ifjor?

  Lykke til i Skal vi Danse!;)

 15. dette ble jo litt feil..budsjettvariantene er jo ikke skinnjakker:/

 16. dette ble jo litt feil..budsjettvariantene er jo ikke skinnjakker:/

 17. Er noen av de 5 budsjettjakkene egentlig i skinn? Eller er det skinnimitasjon? I så fall syns jeg det er feil å beskrive dem som jakker som passer i «kjøligere tider» – for imitasjonsjakkene er laget av plastmaterialer, de puster ikke, tar ikke opp kroppsvarmen og er enten iskalde eller klamme, alt etter utetemperatur. Såkalt «skai» er et materiale som ikke egner seg særlig godt i norsk høst- og vinterklima.

  En «budsjett» jakke av ekte skinn koster nok mer enn 599,-, men slenger du på en tusenlapp eller to så får du en jakke som varer i mange år og bare blir finere med tiden.

 18. Er noen av de 5 budsjettjakkene egentlig i skinn? Eller er det skinnimitasjon? I så fall syns jeg det er feil å beskrive dem som jakker som passer i «kjøligere tider» – for imitasjonsjakkene er laget av plastmaterialer, de puster ikke, tar ikke opp kroppsvarmen og er enten iskalde eller klamme, alt etter utetemperatur. Såkalt «skai» er et materiale som ikke egner seg særlig godt i norsk høst- og vinterklima.

  En «budsjett» jakke av ekte skinn koster nok mer enn 599,-, men slenger du på en tusenlapp eller to så får du en jakke som varer i mange år og bare blir finere med tiden.

 19. Man kan da virkelig ikke sammenligne skinnjakker med jakker av polyester og viskose..?

  1. Det er for mange et naturlig valg når man ikke har råd til ekte skinn 🙂

   1. Natalie Pettersen

    Og særlig hvis man ikke vil bruke ekte skinn. 🙂

 20. Man kan da virkelig ikke sammenligne skinnjakker med jakker av polyester og viskose..?

  1. Det er for mange et naturlig valg når man ikke har råd til ekte skinn 🙂

   1. Natalie Pettersen

    Og særlig hvis man ikke vil bruke ekte skinn. 🙂

 21. Jeg lener meg nok heller mot å invistere i en som kan vare lenge, den blir jo bare finere og finere jo eldre den blir.Skikkelig vintage preg! Takk for gode tips 🙂

 22. Jeg lener meg nok heller mot å invistere i en som kan vare lenge, den blir jo bare finere og finere jo eldre den blir.Skikkelig vintage preg! Takk for gode tips 🙂

 23. Trodde du var anti skinn jeg ???

 24. Trodde du var anti skinn jeg ???

 25. Jeg holder meg unna ekte skinn med tanke på de stakkars dyrene, og jeg digger Vero Moda og Only! ^^

  1. De har desverre funnet mye Angora ull/pels i mye av klærne til vero moda og only 🙁

 26. Jeg holder meg unna ekte skinn med tanke på de stakkars dyrene, og jeg digger Vero Moda og Only! ^^

  1. De har desverre funnet mye Angora ull/pels i mye av klærne til vero moda og only 🙁

 27. Envy these girls for having such long and thin legs, they can style almost everything they wear.

 28. Envy these girls for having such long and thin legs, they can style almost everything they wear.

 29. Folkens, er dere så dumme at ekte skinnjakker koster litt over 1000 kr? Det koster maaange tusen for slike jakker. Syns det er veldig fint med budskjett for studenter 🙂 og generelt. Er ikke glad i å kjøpe så dyre jakker, især til 20000 kr! Det er bare tull. Vesker til 10.000 og oppover er bare tull. Syns 2000-3000 er helt okei. Spesielt MK veska etc. Ellers har h og m veska mi holdt leeeenge! Har kjøpt en merkeveske, og den ble ødelagt etter en stund. Har også kjøpt merkesko og den ble også ødelagt etter en kort tid. Irriterende!!
  Håper virkelig MK holder lenge? Vet du om hva type veske som har glidelås og er merket mK? Liker ikke åpne veske, uten glidelås. Syns det er litt dårlig ide, men er jo min mening og smak. Andre kan ha annerledes mening om det 🙂
  Takk! Håper Michael kors har med glidelås! Hadde vært gøy å eie en designerveske! Ikke så galt egentlig!
  Elsker bloggen, og stemoren min leser din også. Du har er fint forbilde, og du får lettere jobb i media. Du er helt normal, og ikke så overdrevet som noen andre blogger. Du oppstår veldig seriøst og det er kjempefint! Og så fremmer du kosthold og trening. Det er superbra!

 30. Folkens, er dere så dumme at ekte skinnjakker koster litt over 1000 kr? Det koster maaange tusen for slike jakker. Syns det er veldig fint med budskjett for studenter 🙂 og generelt. Er ikke glad i å kjøpe så dyre jakker, især til 20000 kr! Det er bare tull. Vesker til 10.000 og oppover er bare tull. Syns 2000-3000 er helt okei. Spesielt MK veska etc. Ellers har h og m veska mi holdt leeeenge! Har kjøpt en merkeveske, og den ble ødelagt etter en stund. Har også kjøpt merkesko og den ble også ødelagt etter en kort tid. Irriterende!!
  Håper virkelig MK holder lenge? Vet du om hva type veske som har glidelås og er merket mK? Liker ikke åpne veske, uten glidelås. Syns det er litt dårlig ide, men er jo min mening og smak. Andre kan ha annerledes mening om det 🙂
  Takk! Håper Michael kors har med glidelås! Hadde vært gøy å eie en designerveske! Ikke så galt egentlig!
  Elsker bloggen, og stemoren min leser din også. Du har er fint forbilde, og du får lettere jobb i media. Du er helt normal, og ikke så overdrevet som noen andre blogger. Du oppstår veldig seriøst og det er kjempefint! Og så fremmer du kosthold og trening. Det er superbra!

 31. Må bare si at jeg Elsker snappene fra både deg og Lars Kristian!! Har tatt meg selv i og gjenfortelle til samboer som mener jeg er rimelig teit,

 32. Må bare si at jeg Elsker snappene fra både deg og Lars Kristian!! Har tatt meg selv i og gjenfortelle til samboer som mener jeg er rimelig teit,

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *