funky

IMG_0987

IMG_9145

11

IMG_9160

DSC05812

_________________________________________________________________________________________________________

Her har jeg holdt hus i snart 2 uker, herre min som tiden flyr! Jeg må si tusen takk til Royal Christiania som har tildelt meg et så stort og deilig rom. Oppholdet er ikke sponset, men jeg bor her for en snill pris, og det er jeg veldig glad for! Nå begynner jeg å få sommerfugler i magen for at Det Nye-jenta snart er over, det skal blir så fantastisk å flytte hjem igjen. Jeg savner omgivelsene, og bare følelsen av å være hjemme. Dere skjønner sikkert hva jeg mener? Så savner jeg løpeturene til Nelia og meg, dagens første kaffekopp til fuglekvitter og bare.. ro. For det er virkelig en egen ro å være hjemme, samme hvor mye du har på planen, har du liksom muligheten til å trekke deg tilbake. Det har du ikke når du bor på et hotellrom, samme hvor fint og stort det er. Og vet dere hva? Det var egentlig meningen at Nelia og Lars-Kristian skulle komme innover til Oslo igjen i dag, men da de reiste på mandag var jeg så utrolig lei meg, og jeg kunne ikke forstå hvordan jeg skulle klare meg uten dem hele tirsdagen. Det er så viktig å være sammen med de menneskene som betyr mest for meg i hele verden når hodet er fullt av oppgaver, forventninger, spenning og kaos. Så da de plutselig dukket opp på dansecenteret midt i valsen til Kai og meg i går kveld, visste jeg ikke om jeg skulle le eller gråte. Det ble litt av begge deler og jeg følte meg som verdens heldigste. Jeg presterer best med familien rundt meg, og det vet Lars-Kristian, så han ofret mange timer i bil for å overraske meg, det er jo tross alt han som må kjøre frem og tilbake hver eneste dag. Jeg har verdens beste mann! I tillegg stod det to glass vin og ventet på oss da vi kom tilbake på hotellet, som han hadde ordnet. Altså. Jeg må nesten klype meg i armen! 

Nå er det bare noen timer til vi skal til Nydalen for å danse oss gjennom hele programmet,  snart er det lørdag og engelsk vals 🙂 Uæææææ! 

58 kommentarer

 1. Åååh, for en hyggelig overraskelse 🙂

 2. Åååh, for en hyggelig overraskelse 🙂

 3. Fikk nesten tårer i øynene da jeg så bildet av dem på Instagram. Så jeg kan godt tenke meg at det ble noen tårer på deg. Herlig overraskelse 🙂
  Lykke til på lørdag, jeg gleder meg til å se på. Og jeg heier selvfølgelig på deg 🙂

 4. Fikk nesten tårer i øynene da jeg så bildet av dem på Instagram. Så jeg kan godt tenke meg at det ble noen tårer på deg. Herlig overraskelse 🙂
  Lykke til på lørdag, jeg gleder meg til å se på. Og jeg heier selvfølgelig på deg 🙂

 5. Du er så fin! Så utrolig koselig at mannen din og barnet ditt kom på besøk til deg for å gi støtte og glede 🙂

  1. Ja, det var virkelig overraskende og utrolig hyggelig 🙂

 6. Du er så fin! Så utrolig koselig at mannen din og barnet ditt kom på besøk til deg for å gi støtte og glede 🙂

  1. Ja, det var virkelig overraskende og utrolig hyggelig 🙂

 7. Borte bra, men hjemme aller best. Og så utrolig fint gjort av LK – det var så jeg kjente det selv når jeg så bildet på IG.
  Det er rart hvor lite alt annet betyr, sammenliknet med familie og ikke minst barn <3

 8. Borte bra, men hjemme aller best. Og så utrolig fint gjort av LK – det var så jeg kjente det selv når jeg så bildet på IG.
  Det er rart hvor lite alt annet betyr, sammenliknet med familie og ikke minst barn <3

 9. Jeg skjønner godt at du gleder deg til å komme hjem, for stilen på denne hotellsuiten er direkt fæl, grusomt, og for et waste of space..

 10. Jeg skjønner godt at du gleder deg til å komme hjem, for stilen på denne hotellsuiten er direkt fæl, grusomt, og for et waste of space..

 11. For en herlig overraskelse!!!

  1. Ja, det var helt fantastisk 🙂

 12. For en herlig overraskelse!!!

  1. Ja, det var helt fantastisk 🙂

 13. Så det herlige bildet du hadde postet av mannen og lille på Facebook! Måtte bare smile jeg.. Sukk 🙂 Og fantastisk for deg å få en sånn overraskelse 🙂
  Må bare si det; dette er noe av det jeg beundrer så stort ved deg Caroline, du setter pris på alle de små ting som skjer i hverdagen din, som gir deg snev av hverdaglykke og som fremtrer som et fortjent pust i bakken. Det som får deg til å senke skuldrene for en tid, der du tenker og reflekterer over hvor godt og fint du har det hjemme, og samtidig får frem hvor mye du verdsetter det. Og alt dette i en så hektisk, oppjaget hverdag som du er midt oppi! Har mye å lære og se opp til på den fronten altså 🙂 Du er bare helskjønn <3
  Kan ikke vente med å se deg på parketten nå! Dette blir så himla bra 😀 Masse lykke til og stå på!!

  1. Åååh, gleder meg utrolig masse selv 🙂 Tusen takk 😀

 14. Så det herlige bildet du hadde postet av mannen og lille på Facebook! Måtte bare smile jeg.. Sukk 🙂 Og fantastisk for deg å få en sånn overraskelse 🙂
  Må bare si det; dette er noe av det jeg beundrer så stort ved deg Caroline, du setter pris på alle de små ting som skjer i hverdagen din, som gir deg snev av hverdaglykke og som fremtrer som et fortjent pust i bakken. Det som får deg til å senke skuldrene for en tid, der du tenker og reflekterer over hvor godt og fint du har det hjemme, og samtidig får frem hvor mye du verdsetter det. Og alt dette i en så hektisk, oppjaget hverdag som du er midt oppi! Har mye å lære og se opp til på den fronten altså 🙂 Du er bare helskjønn <3
  Kan ikke vente med å se deg på parketten nå! Dette blir så himla bra 😀 Masse lykke til og stå på!!

  1. Åååh, gleder meg utrolig masse selv 🙂 Tusen takk 😀

 15. Ah, kjærlighet! <3

  Dere er heldige som har hverandre 🙂

 16. Ah, kjærlighet! <3

  Dere er heldige som har hverandre 🙂

 17. Er virkelig ikke oppholdet sponset når du bor der til en snill pris? Det hørtes rart ut. Trodde virkelig snill pris var sponsing…

  1. Nei, jeg får rabatt, men betaler 🙂

 18. Er virkelig ikke oppholdet sponset når du bor der til en snill pris? Det hørtes rart ut. Trodde virkelig snill pris var sponsing…

  1. Nei, jeg får rabatt, men betaler 🙂

 19. For et nydelig øyeblikk på dansesenteret <3

 20. For et nydelig øyeblikk på dansesenteret <3

 21. Aleksandra

  Hei fine fine deg! Så flott du var på det nye-jenta! Utrolig gøy å se deg ”mer levende” på tv! Tipper det blir enda mer sving på sakene når du skal på’n igjen på skal vi danse! krysser fingrene for deg!
  Lurer veldig på hvordan du selv trives med det korte håret? Du ser jo smashing ut, men savner du de lange lokkene av og til, og er det slik at det korte håret fort ser litt ustelt ut dersom du ikke retter/krøller det hver dag? Jeg lurer for jeg er så utrolig usikker på min egen frisyre, har langt (dog slitt) hår og har på en måte veldig lyst til å klippe meg i din hårlengde, men på en annen side er jeg skikkelig redd.. haha. Har kanskje fått intrykket at en slik frisyre krever styling for å ikke se kjedelig ut? Hva er ditt tips til en 22 år gammel student med lite tid og kunnskap til hårstell? 🙂 god klem!

 22. Aleksandra

  Hei fine fine deg! Så flott du var på det nye-jenta! Utrolig gøy å se deg ”mer levende” på tv! Tipper det blir enda mer sving på sakene når du skal på’n igjen på skal vi danse! krysser fingrene for deg!
  Lurer veldig på hvordan du selv trives med det korte håret? Du ser jo smashing ut, men savner du de lange lokkene av og til, og er det slik at det korte håret fort ser litt ustelt ut dersom du ikke retter/krøller det hver dag? Jeg lurer for jeg er så utrolig usikker på min egen frisyre, har langt (dog slitt) hår og har på en måte veldig lyst til å klippe meg i din hårlengde, men på en annen side er jeg skikkelig redd.. haha. Har kanskje fått intrykket at en slik frisyre krever styling for å ikke se kjedelig ut? Hva er ditt tips til en 22 år gammel student med lite tid og kunnskap til hårstell? 🙂 god klem!

 23. Vilket härligt rum!! Och vilken underbar överraskning 🙂 <3

 24. Vilket härligt rum!! Och vilken underbar överraskning 🙂 <3

 25. Liker refleksjoner dine og at du har de nå midt i en slik spennende og innholdsrik tid for deg! Det er akkurat de tingene som virkelig betyr noe og som fargelegger resten! …eller for sitere Ole Brum: » Det er de små tingene som tar størst plass i hjerte».

 26. Liker refleksjoner dine og at du har de nå midt i en slik spennende og innholdsrik tid for deg! Det er akkurat de tingene som virkelig betyr noe og som fargelegger resten! …eller for sitere Ole Brum: » Det er de små tingene som tar størst plass i hjerte».

 27. fint men veldig upraktisk hotellrom slik som jeg kan se det

 28. fint men veldig upraktisk hotellrom slik som jeg kan se det

 29. åh du är så fin! jättebra blogg!

  https://jennyakerlundberg.devote.se/

 30. åh du är så fin! jättebra blogg!

  https://jennyakerlundberg.devote.se/

 31. Oda Amalie

  masse masse lykke til på lørdagen! Tror det blir kjempebra! Gleder meg til og se på <3

 32. Oda Amalie

  masse masse lykke til på lørdagen! Tror det blir kjempebra! Gleder meg til og se på <3

 33. Det er noe med borte bra, hjemme best 🙂 Jeg er alltid veldig klar for å komme hjem etter å ha vært bortreist noen dager. Til tross for at jeg reiser ganske mye er jeg ganske hjemmekjær… hehe

 34. Det er noe med borte bra, hjemme best 🙂 Jeg er alltid veldig klar for å komme hjem etter å ha vært bortreist noen dager. Til tross for at jeg reiser ganske mye er jeg ganske hjemmekjær… hehe

 35. Ida Charlotte

  Åh, herregud så koselig! Utrolig hyggelig overraskelse! 🙂 Fikk nesten tårer i øynene av denne posten, ble jo helt rørt <3

 36. Ida Charlotte

  Åh, herregud så koselig! Utrolig hyggelig overraskelse! 🙂 Fikk nesten tårer i øynene av denne posten, ble jo helt rørt <3

 37. Lurer på om Nelia satte like stor pris på enda en tur/retur Oslo-Skien tur i bil i løpet av et døgn…

  1. De skulle til Oslo neste dag uansett, så ble bare til at de reiste inn en dag tidligere 🙂

 38. Lurer på om Nelia satte like stor pris på enda en tur/retur Oslo-Skien tur i bil i løpet av et døgn…

  1. De skulle til Oslo neste dag uansett, så ble bare til at de reiste inn en dag tidligere 🙂

 39. Offshorefrue

  Kjenner følelsen, hjemme best 🙂 og så herlig å bli overraska av mann og barn! Tenker det gir ny motivasjon 🙂 lykke til på lørdag! Jeg er kommet hjem fra sykehuset med min nye herlige sønn, så vi skal kose oss med skal vi danse på lørdag 🙂

 40. Offshorefrue

  Kjenner følelsen, hjemme best 🙂 og så herlig å bli overraska av mann og barn! Tenker det gir ny motivasjon 🙂 lykke til på lørdag! Jeg er kommet hjem fra sykehuset med min nye herlige sønn, så vi skal kose oss med skal vi danse på lørdag 🙂

 41. Michelle

  borte bra men hjemme best 🙂 så snilt av LK å komme for å overraske deg! 🙂

 42. Michelle

  borte bra men hjemme best 🙂 så snilt av LK å komme for å overraske deg! 🙂

 43. I am totally in love with the decoration of the house.

 44. I am totally in love with the decoration of the house.

 45. Jeg får nesten tårer i øynene av å se det nydelige bildet av pappaen og lillejenta som overrasker den flotte mammaen sin, i tillegg til å lese om forholdet deres over her. Jeg er så glad for at det finnes mennesker som dere som utfyller hverandre så godt og har det så innmari bra sammen! Selvom du kun deler en brøkdel av livet ditt og forholdet deres så kan en virkelig føle kjærligheten gjennom dataskjermen.
  Jeg blir så glad på deres vegne. Alle fortjener å oppleve det dere har sammen, og jeg er så takknemlig for at jeg føler at jeg har det akkurat likedan som du beskriver. Vi er heldige!

 46. Jeg får nesten tårer i øynene av å se det nydelige bildet av pappaen og lillejenta som overrasker den flotte mammaen sin, i tillegg til å lese om forholdet deres over her. Jeg er så glad for at det finnes mennesker som dere som utfyller hverandre så godt og har det så innmari bra sammen! Selvom du kun deler en brøkdel av livet ditt og forholdet deres så kan en virkelig føle kjærligheten gjennom dataskjermen.
  Jeg blir så glad på deres vegne. Alle fortjener å oppleve det dere har sammen, og jeg er så takknemlig for at jeg føler at jeg har det akkurat likedan som du beskriver. Vi er heldige!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *