dottie dee

IMG_8879

IMG_8814

IMG_8886

IMG_8804

IMG_8778

IMG_8775

kjole holly & whyte / sandaler mango (adlink) / veske michael kors / hatt h&m / klokke daniel wellington (adlink) 

_________________________________________________________________________________________________________

Parkettprøvene i går kunne gått bedre, men jeg vet ikke jeg. Kanskje det er bra å være nervøs? Jeg krysser fingrene for det, og for at lørdagen vil gå bra. Jeg kjenner at jeg bare vil få det unna nå, så vi kan komme i  gang! Vi trente et par timer på sats etter prøvene, så det ble en sen kveld, men vi har funnet ut at det er da vi fungerer best 🙂 I morgen skal vi faktisk kjøre gjennom hele programmet med orkester, så det blir utrolig spennende. Jeg husker jo brudevalsen vår så godt, at alt ble helt annerledes da farmor spilte piano og vi plutselig ikke hørte på stereo lenger. Volumet i rommet og klangen fra instrumentet har så mye å si for hvordan lyden blir, så jeg er spent. 

Det var vondt å sende hjem en jente rett før finalen i Det Nye-jenta i går, men jeg håper hun tar med seg erfaringen videre, at hun tar med seg motet og stå på viljen som jeg vet er der, og at hun aldri, aldri, aldri gir seg. Girl power! Jeg var nede og hentet meg litt frokost tidligere, så den står her og venter på meg, all dansingen gjør meg så sulten! Så har jeg hamstret noen blader på Narvesen, så de skal jeg nyte før jeg skal møte en journalist. I dag er antrekket treningstøy og caps, dette er nemlig den første fridagen fra opptak på så lenge jeg kan huske, så da skal jeg ikke løfte en finger for å fikse på fasaden. Så deilig! Herlighet, hør på meg som jeg skravler! Hva vil dere lese om fremover? Gi meg gjerne innspill, så vet jeg ca. hva dere liker best 🙂 Klem til alle som vil ha! 

278 kommentarer

 1. Du skulle tatt deg en liten sykkeltur… men antar at sko og kjole begrenser muligheten 😉

  1. Haha, det har du rett i 😉

 2. Du skulle tatt deg en liten sykkeltur… men antar at sko og kjole begrenser muligheten 😉

  1. Haha, det har du rett i 😉

 3. Angelina

  Hvis generalprøven ikke går bra, blir premieren kanon vettu 😉 Lykke til!

  1. *krysserfingrene* takk 😀

 4. Angelina

  Hvis generalprøven ikke går bra, blir premieren kanon vettu 😉 Lykke til!

  1. *krysserfingrene* takk 😀

 5. Caroline

  Hei!
  Takk for en super blogg! Variert og alltid like underholdende

  1. Så koselig at du synes det! Takk 😀

   1. Caroline

    Kom ikke med alt jeg skrev av en eller annen grunn! Men forslag til innlegg: babyrominnredning! Da spesielt senger:) Vesla vår må ha større seng enn vuggen sin! Kanskje med rabattkode?

 6. Caroline

  Hei!
  Takk for en super blogg! Variert og alltid like underholdende

  1. Så koselig at du synes det! Takk 😀

   1. Caroline

    Kom ikke med alt jeg skrev av en eller annen grunn! Men forslag til innlegg: babyrominnredning! Da spesielt senger:) Vesla vår må ha større seng enn vuggen sin! Kanskje med rabattkode?

 7. Hei! Gleder meg til å se deg på parketten på lørdag. Dette blir spennende!! Jeg har lyst å se interiørbilder og de nye møblene dine. 🙂

  1. Tusen takk 😀 Det skal du få så snart jeg kommer hjem igjen 🙂

 8. Hei! Gleder meg til å se deg på parketten på lørdag. Dette blir spennende!! Jeg har lyst å se interiørbilder og de nye møblene dine. 🙂

  1. Tusen takk 😀 Det skal du få så snart jeg kommer hjem igjen 🙂

 9. Hei:)

  Jeg vil gjerne lese litt mer om kostholdet deres! Hva kan man ty til istedenfor den brødskiven osv når litt sulten.
  Men skjønner at det blir mye tv framover, og fint det også!

  1. Samme her. Og gjerne treningsrutinen (når du ikke danser hele tiden) 🙂

 10. Hei:)

  Jeg vil gjerne lese litt mer om kostholdet deres! Hva kan man ty til istedenfor den brødskiven osv når litt sulten.
  Men skjønner at det blir mye tv framover, og fint det også!

  1. Samme her. Og gjerne treningsrutinen (når du ikke danser hele tiden) 🙂

 11. I have th e same hat and I love it! https://scatteredstrawberrysummer.blogspot.de/2014/07/purchases.html

  love your whole outfit

  1. thank you so much, sweetie 🙂

 12. I have th e same hat and I love it! https://scatteredstrawberrysummer.blogspot.de/2014/07/purchases.html

  love your whole outfit

  1. thank you so much, sweetie 🙂

 13. Ønsker oppskriftonsdag tilbake 🙂

  1. Det kommer fast igjen når jeg flytter fra hotellet 🙂 Dvs. fra neste uke 🙂

 14. Ønsker oppskriftonsdag tilbake 🙂

  1. Det kommer fast igjen når jeg flytter fra hotellet 🙂 Dvs. fra neste uke 🙂

 15. Interiør poster, og motivasjon/ inspirasjons poster er veldig gøy 🙂

 16. Interiør poster, og motivasjon/ inspirasjons poster er veldig gøy 🙂

 17. Jeg vil lese mer om klær, sminke og hundene! 🙂 superfin kjole og sko, kledde du 🙂

 18. Jeg vil lese mer om klær, sminke og hundene! 🙂 superfin kjole og sko, kledde du 🙂

 19. Marianne

  Gjerne barnematinspirasjon og tips til hvordan man får til en hektisk hverdag med småbarn 🙂

  Ha en fortsatt fin dag!

  1. Det skal du få 😀

   1. Kunne du kanskje delt den oppskriften på barnematretten du kalte for kokkoskyllinggryte? 🙂

   2. Det kan jeg se om jeg får til 🙂

   3. Jaaaa! Vi geder oss <3

 20. Marianne

  Gjerne barnematinspirasjon og tips til hvordan man får til en hektisk hverdag med småbarn 🙂

  Ha en fortsatt fin dag!

  1. Det skal du få 😀

   1. Kunne du kanskje delt den oppskriften på barnematretten du kalte for kokkoskyllinggryte? 🙂

   2. Det kan jeg se om jeg får til 🙂

   3. Jaaaa! Vi geder oss <3

 21. Hva du har gjort med redigeringen her? I can see your halo.

 22. Hva du har gjort med redigeringen her? I can see your halo.

 23. Fototips, fototips, fototips – blir aldri lei! Hva med «Ukens fototips»? 🙂

  1. Haha, jeg tror jeg har sluppet opp for hva jeg skal tipse om, men jeg skal tenke på om vi ikke kan få til noen flere innlegg i hvert fall 🙂 Veldig gøy at du liker det 🙂

   1. Du kunne f.eks. velge ét bilde ut pr uke, der du vet der er litt spesielle innstillinger som ligger bak, og så under bildet anføre: ISO:…, Blende:…, Lukketid:…, Blitz +/-:… og evt. tilføye en liten kommentar. Du kan gjerne starte med dette bilde. Lurer fremdeles på den bussen der. 😀 https://fotballfrue.no/wp-content/uploads/2014/08/IMG_7313.jpg

   2. Takk for tips, kommer et eget innlegg om innstillingene til det bildet. Men du kan jo google panorering 🙂

   3. Takk! 🙂

   4. Enig i at fototips fenger! Hva har du gjort med bildene i dette innlegget? Du ser litt «opplyst» ut. Er det redigert?

   5. Lars-Kristian som har redigert de, han har lagt inn litt mer eksponering rundt meg 🙂

 24. Fototips, fototips, fototips – blir aldri lei! Hva med «Ukens fototips»? 🙂

  1. Haha, jeg tror jeg har sluppet opp for hva jeg skal tipse om, men jeg skal tenke på om vi ikke kan få til noen flere innlegg i hvert fall 🙂 Veldig gøy at du liker det 🙂

   1. Du kunne f.eks. velge ét bilde ut pr uke, der du vet der er litt spesielle innstillinger som ligger bak, og så under bildet anføre: ISO:…, Blende:…, Lukketid:…, Blitz +/-:… og evt. tilføye en liten kommentar. Du kan gjerne starte med dette bilde. Lurer fremdeles på den bussen der. 😀 https://fotballfrue.no/wp-content/uploads/2014/08/IMG_7313.jpg

   2. Takk for tips, kommer et eget innlegg om innstillingene til det bildet. Men du kan jo google panorering 🙂

   3. Takk! 🙂

   4. Enig i at fototips fenger! Hva har du gjort med bildene i dette innlegget? Du ser litt «opplyst» ut. Er det redigert?

   5. Lars-Kristian som har redigert de, han har lagt inn litt mer eksponering rundt meg 🙂

 25. Michelle

  elsket dette antrekket, vakker som alltid! gleder eg til å seg deg på tv nå merker jeg! :))
  Håper du får en fin fin dag <3

  1. Tusen takk, så snilt av deg 🙂 Gleder meg jeg også :O

 26. Michelle

  elsket dette antrekket, vakker som alltid! gleder eg til å seg deg på tv nå merker jeg! :))
  Håper du får en fin fin dag <3

  1. Tusen takk, så snilt av deg 🙂 Gleder meg jeg også :O

 27. Vil gjerne lese mer om rutiner og organisering, hvordan du får alt til å gå rundt.
  Noen innlegg om hvordan skape seg en garderobe fra scratch, basic must haves osv.
  Tips for å holde motivasjonen oppe en grå hverdag.
  Positivitet i hverdagen, hvordan ha gode relasjoner kombinert med jobb, skole.
  Livet 😉

  Jeg leser bloggen din daglig fordi den gir meg et lite spark bak,
  holder meg fokusert på mine verdier og hjelper meg å ta de rette valgene for å leve et sunt og balansert liv 🙂

  Caroline, du e awesome! <3

  Klem

 28. Vil gjerne lese mer om rutiner og organisering, hvordan du får alt til å gå rundt.
  Noen innlegg om hvordan skape seg en garderobe fra scratch, basic must haves osv.
  Tips for å holde motivasjonen oppe en grå hverdag.
  Positivitet i hverdagen, hvordan ha gode relasjoner kombinert med jobb, skole.
  Livet 😉

  Jeg leser bloggen din daglig fordi den gir meg et lite spark bak,
  holder meg fokusert på mine verdier og hjelper meg å ta de rette valgene for å leve et sunt og balansert liv 🙂

  Caroline, du e awesome! <3

  Klem

 29. JA til barnematinspirasjon! 😀

  Gleder meg til å se deg på parketten på Lørdag! Heier på deg 🙂

 30. JA til barnematinspirasjon! 😀

  Gleder meg til å se deg på parketten på Lørdag! Heier på deg 🙂

 31. Vil gjerne lese meir om oppskrifter til sunn «godis» eller som man kan spise når man er småsulten. Gjerne som også er glutenfritt, vist du pleier å lage det:-) Har cøliaki, så slite med å spise sunt, er liksom mye lettere å bare spise en sjokolade… Hadde vertfall blitt kjempeglad:-)

  1. Hei Katrine 🙂
   LCHF kosthold er glutenfritt.
   Caroline har øverst til høyre på siden sin et søkefelt.
   Skriver du bounty biter får du oppskrift på noen som er raske og enkle å lage.
   I tillegg er de farlig gode 🙂
   Du finnes mange nettsider også med haugevis av oppskrifter.
   en som er fin er lavkarbogjortenkelt.net
   Forlaget Lille måne selger også noen bra bøker. Jeg har 4 stk.

 32. Vil gjerne lese meir om oppskrifter til sunn «godis» eller som man kan spise når man er småsulten. Gjerne som også er glutenfritt, vist du pleier å lage det:-) Har cøliaki, så slite med å spise sunt, er liksom mye lettere å bare spise en sjokolade… Hadde vertfall blitt kjempeglad:-)

  1. Hei Katrine 🙂
   LCHF kosthold er glutenfritt.
   Caroline har øverst til høyre på siden sin et søkefelt.
   Skriver du bounty biter får du oppskrift på noen som er raske og enkle å lage.
   I tillegg er de farlig gode 🙂
   Du finnes mange nettsider også med haugevis av oppskrifter.
   en som er fin er lavkarbogjortenkelt.net
   Forlaget Lille måne selger også noen bra bøker. Jeg har 4 stk.

 33. Og hver søndag/mandag: ukesmeny –
  dét hadde vært fantastisk!

  1. Jeg tror noen vil synes at en i uken er for mye, men kanskje hver 3. uke eller 1 gang i måneden? 🙂

   1. Jeg tenker at det ikke er nødvendig med noe mer enn oppskrift-onsdag, men hva med tips til handlevognen? F.eks ett innlegg i måneden med forslag til hva man alltid burde ha tilgjengelig i kjøleskapet, osv 🙂

   2. Tror 1 gang i mnd hadde vært supert! Selvsagt skal du ha tid til dette, men tenker at kanskje den første mandagen i hver mnd hadde vært gøy. Er jo gjerne litt ork å finne på noe til middag, skulle gjerne hatt oppskrifter på lchf «hurtig middager».. Er vanskelig å få laget middag når tiden blir så knapp fra vi er hjemme fra universitetet og bhg til mini skal være i seng.. =)

    Ønsker deg/dere lykke til på lørdagen på parketten, skal se om jeg rekker og se det =)

  2. Ja, ukesmeny var en god idé:-) Trenger slett ikke være hver uke, men en gang i blant. Tar også gjerne i mot tips til frokost og lunsjmåltider.

 34. Og hver søndag/mandag: ukesmeny –
  dét hadde vært fantastisk!

  1. Jeg tror noen vil synes at en i uken er for mye, men kanskje hver 3. uke eller 1 gang i måneden? 🙂

   1. Jeg tenker at det ikke er nødvendig med noe mer enn oppskrift-onsdag, men hva med tips til handlevognen? F.eks ett innlegg i måneden med forslag til hva man alltid burde ha tilgjengelig i kjøleskapet, osv 🙂

   2. Tror 1 gang i mnd hadde vært supert! Selvsagt skal du ha tid til dette, men tenker at kanskje den første mandagen i hver mnd hadde vært gøy. Er jo gjerne litt ork å finne på noe til middag, skulle gjerne hatt oppskrifter på lchf «hurtig middager».. Er vanskelig å få laget middag når tiden blir så knapp fra vi er hjemme fra universitetet og bhg til mini skal være i seng.. =)

    Ønsker deg/dere lykke til på lørdagen på parketten, skal se om jeg rekker og se det =)

  2. Ja, ukesmeny var en god idé:-) Trenger slett ikke være hver uke, men en gang i blant. Tar også gjerne i mot tips til frokost og lunsjmåltider.

 35. Du er så nydelig og søt Caroline! Liker veldig å lese bloggen din ! Lykke til i » Skal vi danse ! «

  1. Så god du er! <3lig takk!

 36. Du er så nydelig og søt Caroline! Liker veldig å lese bloggen din ! Lykke til i » Skal vi danse ! «

  1. Så god du er! <3lig takk!

 37. Hei!

  Jeg synes du har mange gode innlegg og fortsett gjerne slik du gjør.

  Jeg, og mine venner, er alle studenter. Vi har ganske stramt budsjett. Dersom du har noe inspirasjon, så tror jeg det er mange som hadde satt pris på det 🙂 Du har allerede hatt en del tips. Selv om det kanskje ikke har vært bevvist fra din side har det blitt godt mottatt av meg i hvert fall. Eksempel er forslag til julegaver for en stund og laging av julegodteri som er en fin julegave til familie.

  Eksempler er hvordan bruke jeans på forskjellige måter, hvordan style sort kjole uten å trenge å kjøpe ekstra tilbehør. F.eks 5 måter å style jeans eller «den lille sorte». Eller forskjellige måter å bruke for eksempel et skjerf (i hår, som pynt etc.). Eksempel kan også være noen plagg du synes er «must have» som man kan bruke til alt.

  Andre ting kan være mattips, gjerne med ingredienser som tilhører et studentbudsjett. Selv om man gjerne skulle ønske, så har man dessverre ikke mulighet til å kjøpe eksempelvis ferske bær til en hver tid. Eksempel kan være 10 ingredienser på budsjett man kan bruke til mye (samt forslag til hva det kan brukes til), eller budsjettvennlige oppskrifter. Kanskje du vet om noen rimelige og gode bazarer i Oslo eller andre steder?

  Siden du har bodd i Oslo, kanske en «gratisguide» i Oslo. Nå som det nærmer seg høst er det ikke like enkelt å slenge seg i parken. Museumer, fine turer etc. Kanskje du vet om noen fine bruktbutikker som har lave priser eller noen fine loppemarkeder.

  Finnes nok flere temaer enn dette, men bare noen emner jeg kom på i farten som jeg skulle ønske jeg selv hadde litt mer kunnskap og inspirasjon på.

 38. Hei!

  Jeg synes du har mange gode innlegg og fortsett gjerne slik du gjør.

  Jeg, og mine venner, er alle studenter. Vi har ganske stramt budsjett. Dersom du har noe inspirasjon, så tror jeg det er mange som hadde satt pris på det 🙂 Du har allerede hatt en del tips. Selv om det kanskje ikke har vært bevvist fra din side har det blitt godt mottatt av meg i hvert fall. Eksempel er forslag til julegaver for en stund og laging av julegodteri som er en fin julegave til familie.

  Eksempler er hvordan bruke jeans på forskjellige måter, hvordan style sort kjole uten å trenge å kjøpe ekstra tilbehør. F.eks 5 måter å style jeans eller «den lille sorte». Eller forskjellige måter å bruke for eksempel et skjerf (i hår, som pynt etc.). Eksempel kan også være noen plagg du synes er «must have» som man kan bruke til alt.

  Andre ting kan være mattips, gjerne med ingredienser som tilhører et studentbudsjett. Selv om man gjerne skulle ønske, så har man dessverre ikke mulighet til å kjøpe eksempelvis ferske bær til en hver tid. Eksempel kan være 10 ingredienser på budsjett man kan bruke til mye (samt forslag til hva det kan brukes til), eller budsjettvennlige oppskrifter. Kanskje du vet om noen rimelige og gode bazarer i Oslo eller andre steder?

  Siden du har bodd i Oslo, kanske en «gratisguide» i Oslo. Nå som det nærmer seg høst er det ikke like enkelt å slenge seg i parken. Museumer, fine turer etc. Kanskje du vet om noen fine bruktbutikker som har lave priser eller noen fine loppemarkeder.

  Finnes nok flere temaer enn dette, men bare noen emner jeg kom på i farten som jeg skulle ønske jeg selv hadde litt mer kunnskap og inspirasjon på.

 39. Wow, for et antrekk, dette ELSKET jeg! 😀

  1. Tusen takk 🙂

 40. Wow, for et antrekk, dette ELSKET jeg! 😀

  1. Tusen takk 🙂

 41. Liker sånne skravleinnlegg om alt og ingenting:) du virker så jordnær og god på bloggen, og etter å ha sett deg på Det-Nye jenta, kan jeg ikke si annet enn at jeg har tenkt riktig. Jeg har lest bloggen din i mange år og har snakket mye om bloggen. Mamma har tittet innom bloggen her og der, men kun sett på bilder. I går da vi så på Det-Nye jenta sa hun «Jeg har hatt et helt annet inntrykk av Caroline. Jeg trodde hun var litt overfladisk, men det er hun jo absolutt ikke»
  Kan nesten ikke vente til å se deg på skal vi danse, ingen tvil om hvem jeg heier på! Stå på, og lykke til!

 42. Liker sånne skravleinnlegg om alt og ingenting:) du virker så jordnær og god på bloggen, og etter å ha sett deg på Det-Nye jenta, kan jeg ikke si annet enn at jeg har tenkt riktig. Jeg har lest bloggen din i mange år og har snakket mye om bloggen. Mamma har tittet innom bloggen her og der, men kun sett på bilder. I går da vi så på Det-Nye jenta sa hun «Jeg har hatt et helt annet inntrykk av Caroline. Jeg trodde hun var litt overfladisk, men det er hun jo absolutt ikke»
  Kan nesten ikke vente til å se deg på skal vi danse, ingen tvil om hvem jeg heier på! Stå på, og lykke til!

 43. Du er sikkert kjempeflink 🙂 Håper du vinner Skal vi danse ♥

 44. Du er sikkert kjempeflink 🙂 Håper du vinner Skal vi danse ♥

 45. Jeg elsker å titte innom bloggen din og se bilder fra settet til Det Nye jenta – og bare rett og slett se hva du gjør.. du gjør jo så mye spennende disse tider : ) Så jeg synes at bloggen er tipp topp som den er. Inspirerende at du blogger så ofte og bra selv om du har så tett program + en liten familie, det er veldig bra gjort. Uten tvil Norges mest proffe blogger !
  Mye hverdagsglede og inspirasjon å hente her, takk til deg for det !

 46. Jeg elsker å titte innom bloggen din og se bilder fra settet til Det Nye jenta – og bare rett og slett se hva du gjør.. du gjør jo så mye spennende disse tider : ) Så jeg synes at bloggen er tipp topp som den er. Inspirerende at du blogger så ofte og bra selv om du har så tett program + en liten familie, det er veldig bra gjort. Uten tvil Norges mest proffe blogger !
  Mye hverdagsglede og inspirasjon å hente her, takk til deg for det !

 47. Elsk på kjolen #løpeogkjøpe

 48. Elsk på kjolen #løpeogkjøpe

 49. Fantastisk outfit! Så kult!!! 🙂

 50. Fantastisk outfit! Så kult!!! 🙂

 51. Du ser fantastisk ut i den kjolen 😉 så godt det må være med en fri dag, nyt den! klem tilbake

  1. Tusen takk 🙂

 52. Du ser fantastisk ut i den kjolen 😉 så godt det må være med en fri dag, nyt den! klem tilbake

  1. Tusen takk 🙂

 53. Nydelig kjole! Du kler snittet og fargene veldig godt. Jeg kunne gjerne tenke meg at du skrev et eller flere innlegg om styrkeøvelser man kan gjøre hjemme i stuen bare ved hjelp av en matte og det man måtte ha i hus av naturlige vekter (jerngryte, 1,5-litersflasker, slike ting). Det hadde vært topp:-) Tips til hva man kan ha i hus for å gjøre styrketrening er også interessant, gjerne med tanke på at ikke alle har så god plass (en fitnessball ville f.eks. dessverre tatt for stor plass hos meg, selv om den ser veldig nyttig ut). Spent på hva du vil skrive om:-)

 54. Nydelig kjole! Du kler snittet og fargene veldig godt. Jeg kunne gjerne tenke meg at du skrev et eller flere innlegg om styrkeøvelser man kan gjøre hjemme i stuen bare ved hjelp av en matte og det man måtte ha i hus av naturlige vekter (jerngryte, 1,5-litersflasker, slike ting). Det hadde vært topp:-) Tips til hva man kan ha i hus for å gjøre styrketrening er også interessant, gjerne med tanke på at ikke alle har så god plass (en fitnessball ville f.eks. dessverre tatt for stor plass hos meg, selv om den ser veldig nyttig ut). Spent på hva du vil skrive om:-)

 55. Så utrolig fine bilder av deg! Elsker antrekket, og du kledde den fargen veldig godt 🙂 Nydelig som alltid! Kanskje du kan skrive litt om hvordan det går med deg oppi alt som skjer i livet ditt for tiden? Vi lesere bryr oss om deg og vil at du skal ha det bra. Klem!

  https://norahvem.blogg.no

  1. Tusen takk, og takk for tipset 🙂

 56. Så utrolig fine bilder av deg! Elsker antrekket, og du kledde den fargen veldig godt 🙂 Nydelig som alltid! Kanskje du kan skrive litt om hvordan det går med deg oppi alt som skjer i livet ditt for tiden? Vi lesere bryr oss om deg og vil at du skal ha det bra. Klem!

  https://norahvem.blogg.no

  1. Tusen takk, og takk for tipset 🙂

 57. Fantastisk inspirerende blogg! Dagens lille høydepunkt å stikke innom 🙂 Leser gjerne om hudpleierutinene dine!

  1. Så hyggelig å høre 😀

 58. Fantastisk inspirerende blogg! Dagens lille høydepunkt å stikke innom 🙂 Leser gjerne om hudpleierutinene dine!

  1. Så hyggelig å høre 😀

 59. Ååå, nå elsker jeg plutselig kjolen du har på deg, så kjolen i Stockholm sist jeg var der, men var så usikker, for snittet så så rart ut, men nå er jeg overbevist.. 🙂 Og må huske å skrive at det er sjelden jeg har gledet meg så mye til Skal vi danse som nå, kan ha noe med at du skriver om det på en måte som gjør at det blir ekstra spennende, skal krysse fingrene for deg på lørdag, tipper det kommer til å gå helt fint … <3

 60. Ååå, nå elsker jeg plutselig kjolen du har på deg, så kjolen i Stockholm sist jeg var der, men var så usikker, for snittet så så rart ut, men nå er jeg overbevist.. 🙂 Og må huske å skrive at det er sjelden jeg har gledet meg så mye til Skal vi danse som nå, kan ha noe med at du skriver om det på en måte som gjør at det blir ekstra spennende, skal krysse fingrene for deg på lørdag, tipper det kommer til å gå helt fint … <3

 61. Hei! Du virker i godt humør! Jeg vil gjerne lese litt om tankene dine rundt å være så aktiv, om det gjør at du jekker ned perfekthetskravene rundt hus og hjem f.eks noen hakk? Jeg synes du er en grisegod blogger/journalist, OG jeg tror bloggen kan bli enda mer interessant å lese hvis du viser litt mer av de ikke så perfekte hjørnene av livet. Ikke at du skal dele det du synes er personlig, men feks det bildet Linnea Myhre la ut av deg på gulvet på Instagram, sånne bilder, sånt tror jeg mange ville satt pris på å se mer av! For du virker jo ganske så kul! Og dine senkede skuldre tror jeg ville fått 700.000 lesere til å senke sine noen hakk også. Lykke til med Skal vi danse! Klem fra leser

 62. Hei! Du virker i godt humør! Jeg vil gjerne lese litt om tankene dine rundt å være så aktiv, om det gjør at du jekker ned perfekthetskravene rundt hus og hjem f.eks noen hakk? Jeg synes du er en grisegod blogger/journalist, OG jeg tror bloggen kan bli enda mer interessant å lese hvis du viser litt mer av de ikke så perfekte hjørnene av livet. Ikke at du skal dele det du synes er personlig, men feks det bildet Linnea Myhre la ut av deg på gulvet på Instagram, sånne bilder, sånt tror jeg mange ville satt pris på å se mer av! For du virker jo ganske så kul! Og dine senkede skuldre tror jeg ville fått 700.000 lesere til å senke sine noen hakk også. Lykke til med Skal vi danse! Klem fra leser

 63. Åhh jeg vil så gjerne lese om, skjønhed ( pleie til huden,masker osv) trening ( treningsprogrammer, øvelser med baby etc ) mat ( frokost, lunsj, middag, mellem måltid ) og om barn. da jeg selv er gravid 🙂
  Masse lykke til.
  Ha en fin dag <3 <3

 64. Åhh jeg vil så gjerne lese om, skjønhed ( pleie til huden,masker osv) trening ( treningsprogrammer, øvelser med baby etc ) mat ( frokost, lunsj, middag, mellem måltid ) og om barn. da jeg selv er gravid 🙂
  Masse lykke til.
  Ha en fin dag <3 <3

 65. For noen utrolig flotte bilder av deg! Masse lykke til med dansingen <3

 66. For noen utrolig flotte bilder av deg! Masse lykke til med dansingen <3

 67. Elisabeth

  Hei;)
  Jeg lurte på om det er mulig å se alle episodene på detnye.no, slik det var med de to første. Jeg gikk nemlig glipp av episoden når den gikk igår, og vil så gjerne se episoden;)

  Fin outfit, du kledde kjolen!;)
  Klem

 68. Elisabeth

  Hei;)
  Jeg lurte på om det er mulig å se alle episodene på detnye.no, slik det var med de to første. Jeg gikk nemlig glipp av episoden når den gikk igår, og vil så gjerne se episoden;)

  Fin outfit, du kledde kjolen!;)
  Klem

 69. elisabeth h

  MÅ bare si det:du er så enormt flott med det glatte,litt kortere og lyse håret! Er helt STILIG!

  1. Tusen takk, Elisabeth 🙂

 70. elisabeth h

  MÅ bare si det:du er så enormt flott med det glatte,litt kortere og lyse håret! Er helt STILIG!

  1. Tusen takk, Elisabeth 🙂

 71. Benedicte

  Du var så utrolig vakker i dette antrekket <3 Tror det må være ett av de fineste jeg har sett deg i 😀

 72. Benedicte

  Du var så utrolig vakker i dette antrekket <3 Tror det må være ett av de fineste jeg har sett deg i 😀

 73. Hvilken str har du hatten? 56?

 74. Hvilken str har du hatten? 56?

 75. This dress is absolutely beautiful! I love this look 🙂

  http://www.cherryblossomstreet.com – Swedish model and blogger in Tokyo

 76. This dress is absolutely beautiful! I love this look 🙂

  http://www.cherryblossomstreet.com – Swedish model and blogger in Tokyo

 77. Veldig fint antrekk , Caroline! 😀 Gleder meg til å se deg på parketten lørdag kveld! Lurte på om du kanskje kan komme med noen fine gutte navn? Venter en liten gutt i november men vi sliter med navn:)

 78. Veldig fint antrekk , Caroline! 😀 Gleder meg til å se deg på parketten lørdag kveld! Lurte på om du kanskje kan komme med noen fine gutte navn? Venter en liten gutt i november men vi sliter med navn:)

 79. Å så morsomt å søtt. Du scorer en inner10’er hver eneste gang. §:o)

 80. Å så morsomt å søtt. Du scorer en inner10’er hver eneste gang. §:o)

 81. Fortsett slik du gjør du! Bloggen din er så kjekk å titte innom med alle de fine bildene og tekstene dine. Om det er en ting jeg skal plukke ut som jeg liker spesielt godt er det bilder fra dagen din, som f.eks. det time for time innlegget du gjorde for en stund tilbake:-)
  Lykke til med alle dine spennede prosjekter du sjonglerer mellom, du mestrer jobben som multitasker med glans!

  1. Der kom det korrekte svaret 😉

   Men takk for tips, har faktisk vurdert å gjøre det igjen, spesielt nå når det er så travelt 🙂

   1. Jaaaa! Det hadde vært topp med et sånt time for time nå som det skjer så mye for deg om dagen 🙂 Så føler vi nesten at vi er med deg, hihi 🙂

 82. Fortsett slik du gjør du! Bloggen din er så kjekk å titte innom med alle de fine bildene og tekstene dine. Om det er en ting jeg skal plukke ut som jeg liker spesielt godt er det bilder fra dagen din, som f.eks. det time for time innlegget du gjorde for en stund tilbake:-)
  Lykke til med alle dine spennede prosjekter du sjonglerer mellom, du mestrer jobben som multitasker med glans!

  1. Der kom det korrekte svaret 😉

   Men takk for tips, har faktisk vurdert å gjøre det igjen, spesielt nå når det er så travelt 🙂

   1. Jaaaa! Det hadde vært topp med et sånt time for time nå som det skjer så mye for deg om dagen 🙂 Så føler vi nesten at vi er med deg, hihi 🙂

 83. Å, kan du ikke ramse opp noen korte fakta om deg 🙂

 84. Å, kan du ikke ramse opp noen korte fakta om deg 🙂

 85. Her var du søt 😀

 86. Her var du søt 😀

 87. Alt annet barnemat!

 88. Alt annet barnemat!

 89. Den kjolen måtte jeg bare klikke hjem med det samme!
  Håper jeg kler den like godt som deg, du ser aldeles strålende ut 🙂

  1. Det gjør du helt sikkert 🙂

 90. Den kjolen måtte jeg bare klikke hjem med det samme!
  Håper jeg kler den like godt som deg, du ser aldeles strålende ut 🙂

  1. Det gjør du helt sikkert 🙂

 91. Nydelig kjole 🙂 Jeg ønsker meg også tips om snacs, som er lett og lage/kjøpe med ingredienser som kan kjøpes i vanlige butikker som Rimi, Rema, Coop osv 🙂 Masse lykke til i SVD, hvor min kusine er en av dommerne 🙂

  1. Tusen takk, og takk for tips til innlegg 🙂 Legg inn et godt ord for meg :O

   1. He he, jeg er helt sikkert på at du kommer til og klare deg helt fint…..faktisk helt til toppen 🙂 Pust med magen og hold tunga rett i munnen 🙂 Masse lykke til 🙂

 92. Nydelig kjole 🙂 Jeg ønsker meg også tips om snacs, som er lett og lage/kjøpe med ingredienser som kan kjøpes i vanlige butikker som Rimi, Rema, Coop osv 🙂 Masse lykke til i SVD, hvor min kusine er en av dommerne 🙂

  1. Tusen takk, og takk for tips til innlegg 🙂 Legg inn et godt ord for meg :O

   1. He he, jeg er helt sikkert på at du kommer til og klare deg helt fint…..faktisk helt til toppen 🙂 Pust med magen og hold tunga rett i munnen 🙂 Masse lykke til 🙂

 93. Hej Caroline
  jeg gleder med kjempe mye til å se deg på » skal vi danse». Heier på deg! Jeg vil gjerne at du skal skrive litt om photoshop, du får det til så bra med sånne runde ringer med hjerter i midten etc. Og så vil jeg gjerne ha litt treningstips 🙂 tusen takk for den tiden du legger i det.

  Klem Ida

  1. Tusen takk, Ida 🙂 Trenger all den støtten jeg kan få! 😀

   Og takk for tips til innlegg 🙂

 94. Hej Caroline
  jeg gleder med kjempe mye til å se deg på » skal vi danse». Heier på deg! Jeg vil gjerne at du skal skrive litt om photoshop, du får det til så bra med sånne runde ringer med hjerter i midten etc. Og så vil jeg gjerne ha litt treningstips 🙂 tusen takk for den tiden du legger i det.

  Klem Ida

  1. Tusen takk, Ida 🙂 Trenger all den støtten jeg kan få! 😀

   Og takk for tips til innlegg 🙂

 95. Du er bare så fin!! 🙂 Håper det går bra med deg i den travle hverdagen! 🙂 *Klempå*

 96. Du er bare så fin!! 🙂 Håper det går bra med deg i den travle hverdagen! 🙂 *Klempå*

 97. Vil lese om husarbeid som er gøy og hvordan man får gjort det.

 98. Vil lese om husarbeid som er gøy og hvordan man får gjort det.

 99. Takk for en super blogg med masse inspirasjon! Du er så flink!
  Vil gjerne lese mer om hverdagen din med den lille, og mat osv til henne. 🙂
  Lykke til med dansen!

 100. Takk for en super blogg med masse inspirasjon! Du er så flink!
  Vil gjerne lese mer om hverdagen din med den lille, og mat osv til henne. 🙂
  Lykke til med dansen!

 101. Nadia Johansen

  Vær så snill ha en spørsmålsrunde snart! Jeg har så mange spørsmål og elsker spørsmålsrundene dine 🙂 🙂

 102. Nadia Johansen

  Vær så snill ha en spørsmålsrunde snart! Jeg har så mange spørsmål og elsker spørsmålsrundene dine 🙂 🙂

 103. Godaften smukke Dottie:-)

  Prikker klæder dig godt og farven står smukt til du og cyklen:-)

  Det er så spændende med den nye Jenta.

  jeg kan godt lide dine personlige indlæg med dit liv, barn, mand, hjem, naturen omkring dig osv.

  Min stakkels unge veninde kom hjem efter atter en operation, det er hårdt med det kræft og at det har ødelagt hendes knogler:
  https://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/08/hjemme-fra-operation-pa-rigshospitalet.html

  Nu vil jeg ønske dig en god aften og nat.
  Hilsner fra Mary-Liz

  1. Uff, så utrolig trist :/ Ønsk henne god bedring og lykke til fra meg <3

 104. Godaften smukke Dottie:-)

  Prikker klæder dig godt og farven står smukt til du og cyklen:-)

  Det er så spændende med den nye Jenta.

  jeg kan godt lide dine personlige indlæg med dit liv, barn, mand, hjem, naturen omkring dig osv.

  Min stakkels unge veninde kom hjem efter atter en operation, det er hårdt med det kræft og at det har ødelagt hendes knogler:
  https://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/08/hjemme-fra-operation-pa-rigshospitalet.html

  Nu vil jeg ønske dig en god aften og nat.
  Hilsner fra Mary-Liz

  1. Uff, så utrolig trist :/ Ønsk henne god bedring og lykke til fra meg <3

 105. Gleder meg så til å se deg danse – krysser fingrene for deg Caroline! Masse lykke til <3 Klem!

 106. Gleder meg så til å se deg danse – krysser fingrene for deg Caroline! Masse lykke til <3 Klem!

 107. Så fin dottie dee!!! Gøy å møte Angelica? Eller har du møtt henne før?:) ps: det er bra å være nervøs 🙂

  1. Tusen takk 🙂 Ja, har møtt henne før, hun er kjempehyggelig! 🙂

 108. Så fin dottie dee!!! Gøy å møte Angelica? Eller har du møtt henne før?:) ps: det er bra å være nervøs 🙂

  1. Tusen takk 🙂 Ja, har møtt henne før, hun er kjempehyggelig! 🙂

 109. Nydelig antrekk 🙂 Gleda meg til å sjå deg på parketten!

  1. Tusen takk 🙂

 110. Nydelig antrekk 🙂 Gleda meg til å sjå deg på parketten!

  1. Tusen takk 🙂

 111. Takk for all inspirasjon – jeg liker at bloggen din er så variert samtidig som du holder deg innenfor noen «hovedtema». Jeg vil gjerne lese mer om mat/oppskrifter både til store og bittesmå og trening på mølle 🙂

 112. Takk for all inspirasjon – jeg liker at bloggen din er så variert samtidig som du holder deg innenfor noen «hovedtema». Jeg vil gjerne lese mer om mat/oppskrifter både til store og bittesmå og trening på mølle 🙂

 113. Jeg er innom bloggen din oftere enn normalt for tiden, nettopp fordi det er så utrolig spennende å lese om hverdagen din. Jeg elsker å se deg på TV! Du er like profesjonell, flink og godhjertet som du fremstår her på bloggen. Jeg respekterer deg virkelig, rett og slett fordi du er så utrolig dyktig i det du driver med! Ønsker deg all mulig lykke i tiden fremover som dronningen på parketten 😀

  1. Tusen takk, så utrolig hyggelig kommentar, Inger Helene 🙂 Gjør meg skikkelig glad 😀

 114. Jeg er innom bloggen din oftere enn normalt for tiden, nettopp fordi det er så utrolig spennende å lese om hverdagen din. Jeg elsker å se deg på TV! Du er like profesjonell, flink og godhjertet som du fremstår her på bloggen. Jeg respekterer deg virkelig, rett og slett fordi du er så utrolig dyktig i det du driver med! Ønsker deg all mulig lykke i tiden fremover som dronningen på parketten 😀

  1. Tusen takk, så utrolig hyggelig kommentar, Inger Helene 🙂 Gjør meg skikkelig glad 😀

 115. Jeg er så nysgjerrig på nelia jeg. Hvordan utviklingen er, rutiner, hjemmelaget matoppskrifter. Har selv barn og syns det er så gøy å lese om andres, samt oppskriftinspirasjon. Lykke til videre med alt!

 116. Jeg er så nysgjerrig på nelia jeg. Hvordan utviklingen er, rutiner, hjemmelaget matoppskrifter. Har selv barn og syns det er så gøy å lese om andres, samt oppskriftinspirasjon. Lykke til videre med alt!

 117. Når kommer episode 3 og 4 på detnye.no ? 🙂

 118. Når kommer episode 3 og 4 på detnye.no ? 🙂

 119. Veldig fine bilder! Bruker dere noen spesialeffekter for å lysne rundt fokusområde (deg på bildet)?
  Eller er det bare din strålende aura? 🙂

  1. Stiller bare på eksponeringen 🙂

 120. Veldig fine bilder! Bruker dere noen spesialeffekter for å lysne rundt fokusområde (deg på bildet)?
  Eller er det bare din strålende aura? 🙂

  1. Stiller bare på eksponeringen 🙂

 121. Så fin du er 🙂 Kan ikke du lage et innlegg om hvordan du fikser håret ditt igjen med den nye frisyren?

 122. Så fin du er 🙂 Kan ikke du lage et innlegg om hvordan du fikser håret ditt igjen med den nye frisyren?

 123. pass på når du lysner opp deler av bildene dine, ser at du har fått en glorie rundt deg selv:) har gjort det samme maange ganger selv;p veldig lett å redigere seg blind på egne bilder. ellers mange supre bilder dere tar:)

  1. Takk for tips 🙂

 124. pass på når du lysner opp deler av bildene dine, ser at du har fått en glorie rundt deg selv:) har gjort det samme maange ganger selv;p veldig lett å redigere seg blind på egne bilder. ellers mange supre bilder dere tar:)

  1. Takk for tips 🙂

 125. Krysser fingrene jeg også <3

 126. Krysser fingrene jeg også <3

 127. Åh, masse, masse lykke til på lørdag, skjønne og flinke Caroline! Heier på dere <3 Jeg kunne godt tenke meg veganske oppskrifter! Det hadde vært supert 😀 Men det er egentlig ingen ting å utsette på bloggen din. Den er som deg, helt fantastisk! Stor klem fra Martine <3

  1. Tusen takk, Martine 🙂

 128. Åh, masse, masse lykke til på lørdag, skjønne og flinke Caroline! Heier på dere <3 Jeg kunne godt tenke meg veganske oppskrifter! Det hadde vært supert 😀 Men det er egentlig ingen ting å utsette på bloggen din. Den er som deg, helt fantastisk! Stor klem fra Martine <3

  1. Tusen takk, Martine 🙂

 129. Interiør<3 og barnemat ja 🙂

 130. Interiør<3 og barnemat ja 🙂

 131. Älskar din blogg!

  Med vilket program har du redigerat bilderna ?

  Kram

  1. Vi bruker litt forskjellig, Lightroom, Photoshop, picasa 🙂

 132. Älskar din blogg!

  Med vilket program har du redigerat bilderna ?

  Kram

  1. Vi bruker litt forskjellig, Lightroom, Photoshop, picasa 🙂

 133. Inspirerende å lese om treningen din, blir motivert av det 🙂 Og for ei skjønn lita jente du har. Lykke til på lørdag!

 134. Inspirerende å lese om treningen din, blir motivert av det 🙂 Og for ei skjønn lita jente du har. Lykke til på lørdag!

 135. Ble kommentaren min borte eller sensurert?

  1. Nei, har bare ikke godkjent alt ennå 🙂

 136. Ble kommentaren min borte eller sensurert?

  1. Nei, har bare ikke godkjent alt ennå 🙂

 137. Eit innlegg om trening med kettlebells og styrkehjul? 🙂
  Lykke til på Skal vi danse – heier på deg!:)

 138. Eit innlegg om trening med kettlebells og styrkehjul? 🙂
  Lykke til på Skal vi danse – heier på deg!:)

 139. Snart Mamma

  Som flere har nevnt, oppskrifter på barnemat 🙂 Kanskje samle de beste oppskriftene i en kokebok? Tror et alternativ til alle de kjedelige kokebøkene for baby/barn ville vært veldig velkomment hos småbarns foreldre 😉 Man må jo ikke spise kjedelig mat bare fordi man er liten!

 140. Snart Mamma

  Som flere har nevnt, oppskrifter på barnemat 🙂 Kanskje samle de beste oppskriftene i en kokebok? Tror et alternativ til alle de kjedelige kokebøkene for baby/barn ville vært veldig velkomment hos småbarns foreldre 😉 Man må jo ikke spise kjedelig mat bare fordi man er liten!

 141. Birgitte

  Du er smukkere end nogen side før. Har fuldt dig i mange år, og sikke en udvikling. Du er virkelig blevet en meget smuk og stilfuld kvinde. Stor respekt. Vil bare sige bliv ved mig at være den ud er, for vi er mange der holder af dig på den anden side af skærmen.
  Go aften Caroline. Knus Birgitte <3

  1. Tusen takk, snille Birgitte 🙂

 142. Birgitte

  Du er smukkere end nogen side før. Har fuldt dig i mange år, og sikke en udvikling. Du er virkelig blevet en meget smuk og stilfuld kvinde. Stor respekt. Vil bare sige bliv ved mig at være den ud er, for vi er mange der holder af dig på den anden side af skærmen.
  Go aften Caroline. Knus Birgitte <3

  1. Tusen takk, snille Birgitte 🙂

 143. Hei, ønsker gjerne antrekks bilder 🙂

 144. Hei, ønsker gjerne antrekks bilder 🙂

 145. Jeg bare digger deg så utrolig mye Caroline 🙂 Elsker det nye jenta programmet med den flotte juryen dere er 🙂 Du har så fin og rolig stemme som er så behagelig å høre på, utrolig vakker og virker som du har en fantastisk god personlighet 🙂 Har akkurat sett 4 episoder og digger det! Hvor mange episoder blir det? Ha en flott uke flotte deg. Gleder meg masse til å se deg i skal vi danse 🙂 Tipper du vinner hele greia 😉

  1. Tusen takk for skryt, det setter jeg pris på 🙂 Jeg tror det er 10 episoder totalt. Håper du får en flott uke du også, og tusen takk for lykkeønskningene 🙂

 146. Jeg bare digger deg så utrolig mye Caroline 🙂 Elsker det nye jenta programmet med den flotte juryen dere er 🙂 Du har så fin og rolig stemme som er så behagelig å høre på, utrolig vakker og virker som du har en fantastisk god personlighet 🙂 Har akkurat sett 4 episoder og digger det! Hvor mange episoder blir det? Ha en flott uke flotte deg. Gleder meg masse til å se deg i skal vi danse 🙂 Tipper du vinner hele greia 😉

  1. Tusen takk for skryt, det setter jeg pris på 🙂 Jeg tror det er 10 episoder totalt. Håper du får en flott uke du også, og tusen takk for lykkeønskningene 🙂

 147. Jeg setter utrolig stor pris på bloggen din Caroline. Du er utrolig flink. Jeg liker spessielt de innleggene med Nelia. Hun er jo så skjønn! Ønsker deg masse lykke til på Skal vi danse.

  1. Tusen takk, det er så hyggelig å få slike tilbakemeldinger 😀

 148. Jeg setter utrolig stor pris på bloggen din Caroline. Du er utrolig flink. Jeg liker spessielt de innleggene med Nelia. Hun er jo så skjønn! Ønsker deg masse lykke til på Skal vi danse.

  1. Tusen takk, det er så hyggelig å få slike tilbakemeldinger 😀

 149. Ida Charlotte

  Hei! Jeg syntes faktisk disse innleggene hvor du bare skravler i vei er de morsomste 🙂 Du virker så ærlig og morsom i disse postene 🙂 Ellers er jeg stor fan av antrekkspostene selvfølgelig, og backstagephotos. Og hverdagspostene dine, hvor du oppdaterer fra livet og hverdagen din, er overraskende interessante 🙂 Og jeg elsker alt jeg kan dra med meg av inspirasjon, nesten uansett hva det er. Så her har du i bunn og grunn hvorfor jeg leser bloggen din, hehe 🙂 Ment som et kompliment altså ;D
  Må også bare få sagt at jeg er så utrolig glad og spent på dine vegne for at du skal være med i Skal vi danse! Jeg sitter klisteret forran skjermen kan du si! Og gleder meg enormt til å se deg danse til lørdagen! 😀 Og håper så at du kommer hele veien til finalen. Men uansett er det jo litt av en opplevelse kan du si! Så jeg vil bare ønske deg masse lykke til i tiden fremover! <3

 150. Ida Charlotte

  Hei! Jeg syntes faktisk disse innleggene hvor du bare skravler i vei er de morsomste 🙂 Du virker så ærlig og morsom i disse postene 🙂 Ellers er jeg stor fan av antrekkspostene selvfølgelig, og backstagephotos. Og hverdagspostene dine, hvor du oppdaterer fra livet og hverdagen din, er overraskende interessante 🙂 Og jeg elsker alt jeg kan dra med meg av inspirasjon, nesten uansett hva det er. Så her har du i bunn og grunn hvorfor jeg leser bloggen din, hehe 🙂 Ment som et kompliment altså ;D
  Må også bare få sagt at jeg er så utrolig glad og spent på dine vegne for at du skal være med i Skal vi danse! Jeg sitter klisteret forran skjermen kan du si! Og gleder meg enormt til å se deg danse til lørdagen! 😀 Og håper så at du kommer hele veien til finalen. Men uansett er det jo litt av en opplevelse kan du si! Så jeg vil bare ønske deg masse lykke til i tiden fremover! <3

 151. Offshorefrue

  Ååå ønsker meg virkelig den veska!!! Er du fornøyd med den, størrelse og sånnt? Hadde tenkt å unne meg den hvis jeg gikk over termin med min lille, og det ble 4 dager over 😉

  1. Ja, da er det bare å gå til innkjøp 😉 Gratulerer så mye! Jeg elsker den! 🙂 Veldig fint at den lengste stroppen kan taes av også 🙂

 152. Offshorefrue

  Ååå ønsker meg virkelig den veska!!! Er du fornøyd med den, størrelse og sånnt? Hadde tenkt å unne meg den hvis jeg gikk over termin med min lille, og det ble 4 dager over 😉

  1. Ja, da er det bare å gå til innkjøp 😉 Gratulerer så mye! Jeg elsker den! 🙂 Veldig fint at den lengste stroppen kan taes av også 🙂

 153. Heia Caroline og skal vi danse!

  Treningstips, rompe og bein øvelser 🙂

 154. Heia Caroline og skal vi danse!

  Treningstips, rompe og bein øvelser 🙂

 155. Tusen takk for at jeg fikk sjansen til å bli kjent med deg, Caroline! Du er så vakker og har en bra personlighet <3 Vi sees snart, du har ikke sett det siste fra meg 😉

  1. Tusen takk, Thale, og takk det samme 🙂 Dere var flotte jenter alle sammen! Helt sikker på at jeg ikke har hørt det siste fra deg <3

 156. Tusen takk for at jeg fikk sjansen til å bli kjent med deg, Caroline! Du er så vakker og har en bra personlighet <3 Vi sees snart, du har ikke sett det siste fra meg 😉

  1. Tusen takk, Thale, og takk det samme 🙂 Dere var flotte jenter alle sammen! Helt sikker på at jeg ikke har hørt det siste fra deg <3

 157. Dette er eg sikker på at er nokon av dei flottaste bildene du har tatt nokon gong! Fabelaktige! 🙂

  1. Tusen takk, snille deg :O

 158. Dette er eg sikker på at er nokon av dei flottaste bildene du har tatt nokon gong! Fabelaktige! 🙂

  1. Tusen takk, snille deg :O

 159. Hverdagsposter! Om alt og ingenting… Små gleder, de tingene vi kan relatere oss til og som gjør at vi kan lese om noe avslappende midt i en hektisk jobbdag 🙂

 160. Hverdagsposter! Om alt og ingenting… Små gleder, de tingene vi kan relatere oss til og som gjør at vi kan lese om noe avslappende midt i en hektisk jobbdag 🙂

 161. Kan du komme med styling tips til hår? Ditt er alltid så flott!:-D

 162. Kan du komme med styling tips til hår? Ditt er alltid så flott!:-D

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *