premiereuke

IMG_8703

Hei mandag! Har dere en fin start på uken? Vi har allerede vært nede og spist frokost, og nå skal jeg snart avgårde for nok en lang dag på settet til Det Nye-jenta. Nå nærmer det seg slutten, og det er 3 flotte jenter som står igjen i semifinalen. Ikke gå glipp av dobbel episode i kveld på tv2 bliss, da blir du kjent med de 4 siste som går videre. 

_________________________________________________________________________________________________________

– come on, you can do it – 

IMG_8721IMG_8747

shorts fra getinspired – her / sponset 

I går kveld rakk jeg endelig å trene litt styrke, det er første gang siden vi startet å danse i begynnelsen av august, så jeg er faktisk støl i dag. Jeg skal prøve å få inn noen styrkeøkter ved siden av fremover, men jeg må bli ferdig med Det Nye-jenta først, da kommer jeg plutselig til å få mye mer fritid, og da er det også slutt på lange hotellopphold. Begynner virkelig å glede meg til å komme hjem igjen, spesielt siden vi har nye møbler i hus 🙂 Og dere, denne uken er det faktisk premiere på Skal vi danse! Det er så drøyt! Jeg har sommerfugler og nerver i hele kroppen! 

Jeg håper alt er fint med dere, tusen takk for alle fine ord den siste tiden, jeg setter så utrolig stor pris på at dere heier på meg! 

_________________________________________________________________________________________________________

– klem- 

94 kommentarer

 1. Jeg blir så inspirert av alt du klarer å få til! Balansere familieliv, og karriere, trening, alt. Utrolig godt gjort. 🙂

  Må bare kommentere en ting jeg har lagt merke til i forhold til bildene dine her på bloggen de siste innleggene, da jeg er fotograf selv er det så lett å legge merke til.. Ser du lysner deg, for at du skal «poppe» mer fram fra bildene, og det er bra, men du får ofte med omgivelsene rundt deg også, litt for kraftig, så det er en tydelig lys flekk på bildet. Du kan prøve å evt. bare lysne huden din og deg, hvis du bruker en mindre brush sånn at du ikke treffer området utenfor, det lager en så fæl «glorie». Bare et lite tips, for å få bildene dine enda bedre(for du har jammen utviklet deg mye siden du startet å blogge, så stå på så bilr det bare enda bedre!!).

  Ha en fin dag 🙂 Klem!

  1. Takk for tips 🙂

 2. Jeg blir så inspirert av alt du klarer å få til! Balansere familieliv, og karriere, trening, alt. Utrolig godt gjort. 🙂

  Må bare kommentere en ting jeg har lagt merke til i forhold til bildene dine her på bloggen de siste innleggene, da jeg er fotograf selv er det så lett å legge merke til.. Ser du lysner deg, for at du skal «poppe» mer fram fra bildene, og det er bra, men du får ofte med omgivelsene rundt deg også, litt for kraftig, så det er en tydelig lys flekk på bildet. Du kan prøve å evt. bare lysne huden din og deg, hvis du bruker en mindre brush sånn at du ikke treffer området utenfor, det lager en så fæl «glorie». Bare et lite tips, for å få bildene dine enda bedre(for du har jammen utviklet deg mye siden du startet å blogge, så stå på så bilr det bare enda bedre!!).

  Ha en fin dag 🙂 Klem!

  1. Takk for tips 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *