premiereuke

IMG_8703

Hei mandag! Har dere en fin start på uken? Vi har allerede vært nede og spist frokost, og nå skal jeg snart avgårde for nok en lang dag på settet til Det Nye-jenta. Nå nærmer det seg slutten, og det er 3 flotte jenter som står igjen i semifinalen. Ikke gå glipp av dobbel episode i kveld på tv2 bliss, da blir du kjent med de 4 siste som går videre. 

_________________________________________________________________________________________________________

– come on, you can do it – 

IMG_8721IMG_8747

shorts fra getinspired – her / sponset 

I går kveld rakk jeg endelig å trene litt styrke, det er første gang siden vi startet å danse i begynnelsen av august, så jeg er faktisk støl i dag. Jeg skal prøve å få inn noen styrkeøkter ved siden av fremover, men jeg må bli ferdig med Det Nye-jenta først, da kommer jeg plutselig til å få mye mer fritid, og da er det også slutt på lange hotellopphold. Begynner virkelig å glede meg til å komme hjem igjen, spesielt siden vi har nye møbler i hus 🙂 Og dere, denne uken er det faktisk premiere på Skal vi danse! Det er så drøyt! Jeg har sommerfugler og nerver i hele kroppen! 

Jeg håper alt er fint med dere, tusen takk for alle fine ord den siste tiden, jeg setter så utrolig stor pris på at dere heier på meg! 

_________________________________________________________________________________________________________

– klem- 

94 kommentarer

 1. Silje :-)

  Hei Caroline 🙂 ville bare stikke innom for og ønske deg en super fin dag:-D gleder meg til og se på det nye jenta ikveill! 🙂 jeg skal heie og stemme på deg.. 😀

  1. Tusen takk, skjønneste! 🙂

 2. Silje :-)

  Hei Caroline 🙂 ville bare stikke innom for og ønske deg en super fin dag:-D gleder meg til og se på det nye jenta ikveill! 🙂 jeg skal heie og stemme på deg.. 😀

  1. Tusen takk, skjønneste! 🙂

 3. Like flott som alltid! 🙂

  Gleder meg til dobbelepisode av Det nye jenta i kveld og ikke minst til premieren på lørdag! Som sagt, jeg tror du kommer til å naile dansingen! ..Og ikke minst seerhjertene 😀

  1. Å, så gøy! Jeg gleder meg jeg også, men jeg må se det på sumo når jeg er hjemme fra dansingen 🙂 Tusen takk for så fine ord, håper du har rett 🙂

   Klem!

 4. Like flott som alltid! 🙂

  Gleder meg til dobbelepisode av Det nye jenta i kveld og ikke minst til premieren på lørdag! Som sagt, jeg tror du kommer til å naile dansingen! ..Og ikke minst seerhjertene 😀

  1. Å, så gøy! Jeg gleder meg jeg også, men jeg må se det på sumo når jeg er hjemme fra dansingen 🙂 Tusen takk for så fine ord, håper du har rett 🙂

   Klem!

 5. Jeg må bare si at jeg er imponert over hvor flink du er til og stille opp på alt dette som du er med på 🙂 Det virker ut som du er flink til og planlegge dagene dine. Du er jo en skikkelig »jernkvinne»!! Vi har jo ingen »jernkvinne» i Norge enda :p

  1. Tusen, tusen takk! 🙂

 6. Jeg må bare si at jeg er imponert over hvor flink du er til og stille opp på alt dette som du er med på 🙂 Det virker ut som du er flink til og planlegge dagene dine. Du er jo en skikkelig »jernkvinne»!! Vi har jo ingen »jernkvinne» i Norge enda :p

  1. Tusen, tusen takk! 🙂

 7. Fru.Maja

  Går du ned i vekt hvis du ikke trener nok styrke ved siden av all cardioen? Her er jeg avhengi av minst en god styrketime i uken for å opprettholde vekta mi!:/

  1. Det kan føles sånn på enkelte plagg, men jeg tror nok ikke det, det er vel heller at man mister muskelmasse. Men nå har det jo ikke gått altfor lang tid, så det er derfor jeg starter igjen 🙂

 8. Fru.Maja

  Går du ned i vekt hvis du ikke trener nok styrke ved siden av all cardioen? Her er jeg avhengi av minst en god styrketime i uken for å opprettholde vekta mi!:/

  1. Det kan føles sånn på enkelte plagg, men jeg tror nok ikke det, det er vel heller at man mister muskelmasse. Men nå har det jo ikke gått altfor lang tid, så det er derfor jeg starter igjen 🙂

 9. Cocojambo

  Hei Caroline! Har fulgt bloggen din en tid og må si jeg er imponert over alt du og mannen din får til 🙂 Som mamma til to, i full jobb og med hus og hjem å ta vare på, lurer jeg på en ting.. Har dere vaskehjelp hjemme? Kan ikke forstå om dere makter å holde hus og hage i orden i tillegg til alt dere holder på med 🙂

  1. Tusen takk 😀 Vi fikk oss faktisk nettopp vaskehjelp, jeg rekker ikke å vaske skikkelig lenger, bare støvsuge og støvtørke når det trengs, og jeg liker jo at gulvet skinner :p Hagen styrer vi med selv, Lars-Kristian er kjempeflink! 🙂

   1. Vaskehjelp er gull verdt! 🙂 Jeg er alenemor og har fullt opp hver dag med jobb, skole, trening, hente i bhg, lage middag osv osv. Så jeg har vaskehjelp en gang i uken, hun jeg har bretter tøy, legger på plass, sorterer ting hvis det må gjøres, vasker, tørker støv, osv. Utrolig deilig å slippe å måtte gjøre grovarbeidet selv, da kan jeg heller tilbringe mer tid med datteren min 🙂

 10. Cocojambo

  Hei Caroline! Har fulgt bloggen din en tid og må si jeg er imponert over alt du og mannen din får til 🙂 Som mamma til to, i full jobb og med hus og hjem å ta vare på, lurer jeg på en ting.. Har dere vaskehjelp hjemme? Kan ikke forstå om dere makter å holde hus og hage i orden i tillegg til alt dere holder på med 🙂

  1. Tusen takk 😀 Vi fikk oss faktisk nettopp vaskehjelp, jeg rekker ikke å vaske skikkelig lenger, bare støvsuge og støvtørke når det trengs, og jeg liker jo at gulvet skinner :p Hagen styrer vi med selv, Lars-Kristian er kjempeflink! 🙂

   1. Vaskehjelp er gull verdt! 🙂 Jeg er alenemor og har fullt opp hver dag med jobb, skole, trening, hente i bhg, lage middag osv osv. Så jeg har vaskehjelp en gang i uken, hun jeg har bretter tøy, legger på plass, sorterer ting hvis det må gjøres, vasker, tørker støv, osv. Utrolig deilig å slippe å måtte gjøre grovarbeidet selv, da kan jeg heller tilbringe mer tid med datteren min 🙂

 11. Cocojambo

  Og forresten må jeg si at jeg kommer til å heie på deg i Skal vi danse!

  1. Tusen takk, det er utrolig stas 😀

 12. Cocojambo

  Og forresten må jeg si at jeg kommer til å heie på deg i Skal vi danse!

  1. Tusen takk, det er utrolig stas 😀

 13. you look great! I wish I had the strenght to work out like you!

  https://www.aboutacloset.com/

  1. Thanks sweetie 🙂

 14. you look great! I wish I had the strenght to work out like you!

  https://www.aboutacloset.com/

  1. Thanks sweetie 🙂

 15. Dwightinha

  Du snakker så ofte om den hotellfrokosten at jeg tror jeg snart må hive meg på en buss som jeg vet stopper like ved for å teste den! Høres så utrolig godt ut å starte dagen med en skikkelig fersk og variert frokost.

  1. Haha, do it 😉 De har veldig bra utvalg her 🙂

   1. Åh, det beste av alt er at de har sjokomelkDISPENSER!! Så digg, tenk å ha det hjemme i kjøleskapet da, som aldri blir tom 😀

   2. å, himmel! haha, så deilig 😀

 16. Dwightinha

  Du snakker så ofte om den hotellfrokosten at jeg tror jeg snart må hive meg på en buss som jeg vet stopper like ved for å teste den! Høres så utrolig godt ut å starte dagen med en skikkelig fersk og variert frokost.

  1. Haha, do it 😉 De har veldig bra utvalg her 🙂

   1. Åh, det beste av alt er at de har sjokomelkDISPENSER!! Så digg, tenk å ha det hjemme i kjøleskapet da, som aldri blir tom 😀

   2. å, himmel! haha, så deilig 😀

 17. Michelle

  God morgen fine deg! flotte spreke bilder av deg. Her er klokken 5.45 og jeg er på vei ut døren til trening, så det var et perfekt innlegg for litt ekstra motivasjon 😉 Takk!
  Håper du får en super start på uken <3

  1. Flinke deg 🙂 Håper uken din har vært bra hittil.

 18. Michelle

  God morgen fine deg! flotte spreke bilder av deg. Her er klokken 5.45 og jeg er på vei ut døren til trening, så det var et perfekt innlegg for litt ekstra motivasjon 😉 Takk!
  Håper du får en super start på uken <3

  1. Flinke deg 🙂 Håper uken din har vært bra hittil.

 19. Lykke til med siste innspurt til premieren! Gleder meg SÅ til å se. Tipper du er skikkelig flink! Jeg har troa! Heia deg:)
  Ha en fin dag!! 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 20. Lykke til med siste innspurt til premieren! Gleder meg SÅ til å se. Tipper du er skikkelig flink! Jeg har troa! Heia deg:)
  Ha en fin dag!! 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 21. Marie thomassen

  Hei 🙂 hvilke dager og klokkeslett går skal vi danse? 🙂 finner det ikke på Get.

  1. Går direkte på lørdager, men usikker på om det starter klokken 20 eller 19.30 :/

 22. Marie thomassen

  Hei 🙂 hvilke dager og klokkeslett går skal vi danse? 🙂 finner det ikke på Get.

  1. Går direkte på lørdager, men usikker på om det starter klokken 20 eller 19.30 :/

 23. Masse lykke til! 😀

 24. Masse lykke til! 😀

 25. Hei Caroline 🙂 Jeg så deg på Det Nye Jenta sist gang og ville bare si at du er uuuutrolig flink med alt du holder på med! Jeg heier på deg (big time!!) og gleder meg allerede til å se doppel episoden i kveld iiiiih 😀 Jeg elsker å bla meg langt tilbake i arkivet ditt og lese eldre innlegg, du skriver så hjertelig og ærlig og virker som en fantastisk mamma til lille Nelia 🙂 Stor klem til deg

  1. Tusen takk, så utrolig hyggelig å høre, Lisa 🙂 Stor klem til deg også!

 26. Hei Caroline 🙂 Jeg så deg på Det Nye Jenta sist gang og ville bare si at du er uuuutrolig flink med alt du holder på med! Jeg heier på deg (big time!!) og gleder meg allerede til å se doppel episoden i kveld iiiiih 😀 Jeg elsker å bla meg langt tilbake i arkivet ditt og lese eldre innlegg, du skriver så hjertelig og ærlig og virker som en fantastisk mamma til lille Nelia 🙂 Stor klem til deg

  1. Tusen takk, så utrolig hyggelig å høre, Lisa 🙂 Stor klem til deg også!

 27. Hei 😉 så spennende med premiere denne uken. Det ser jo ut som du klarer deg kjempefint selv med så mange «baller i lufta». Blir gøy å se deg svinge deg i valsen på lørdag. Lykketil! Jeg heier på deg 😉

 28. Hei 😉 så spennende med premiere denne uken. Det ser jo ut som du klarer deg kjempefint selv med så mange «baller i lufta». Blir gøy å se deg svinge deg i valsen på lørdag. Lykketil! Jeg heier på deg 😉

 29. Flinke du! Jeg har tenkt meg ut på sykkel eller joggetur idag, så vi får håpe været holder 🙂

 30. Flinke du! Jeg har tenkt meg ut på sykkel eller joggetur idag, så vi får håpe været holder 🙂

 31. åh nu måste jag börja träna, ser så många gymbilder på bloggar

  https://jennyakerlundberg.devote.se/

 32. åh nu måste jag börja träna, ser så många gymbilder på bloggar

  https://jennyakerlundberg.devote.se/

 33. du imponerer meg med alle ballene du har i luften for tiden! du er rå, stå på 😀 jeg følger med på det nye- jenta og synes det er så gøy å se deg på skjermen 🙂 får liksom sett litt mer av deg, hvordan du er, og du inspirer bare enda mer:) gleder meg til å se deg svinge på dansegulvet. heier på deg!

 34. du imponerer meg med alle ballene du har i luften for tiden! du er rå, stå på 😀 jeg følger med på det nye- jenta og synes det er så gøy å se deg på skjermen 🙂 får liksom sett litt mer av deg, hvordan du er, og du inspirer bare enda mer:) gleder meg til å se deg svinge på dansegulvet. heier på deg!

 35. Jeg syns du er kjempe flink!!! Lykke til og jeg heier paa deg! xxoo Hege

 36. Jeg syns du er kjempe flink!!! Lykke til og jeg heier paa deg! xxoo Hege

 37. Jeg har sett deg på Det nye jenta og du virker så jordbær og snill. Lars Kristian er heldig som har deg til kone og Nelia er heldig som har deg som mamma 🙂 Du er så flink med alt du gjør 🙂 Lykke til på dansegulvet, jeg heier på deg 🙂

  1. Jeg blir så glad, tusen takk, du er fantastisk! 🙂

 38. Jeg har sett deg på Det nye jenta og du virker så jordbær og snill. Lars Kristian er heldig som har deg til kone og Nelia er heldig som har deg som mamma 🙂 Du er så flink med alt du gjør 🙂 Lykke til på dansegulvet, jeg heier på deg 🙂

  1. Jeg blir så glad, tusen takk, du er fantastisk! 🙂

 39. Jeg beundrer hvordan du gjør alt, virker som om du har veldig mange baller i luften om dagen, men du takler det veldig fint. Burder vært flere som deg 🙂 Ha en fin uke

 40. Jeg beundrer hvordan du gjør alt, virker som om du har veldig mange baller i luften om dagen, men du takler det veldig fint. Burder vært flere som deg 🙂 Ha en fin uke

 41. Så fine armer du har fått, C 🙂 Har du trent de annerledes? Syntes de har fått mer størrelse. 🙂

  1. Kanskje det er fordi jeg holder dem inntil kroppen at de ser «bedre» ut? Ikke vet jeg, jeg har ikke gjort noe med dem i hvert fall, bare danset 😉

   1. Det var iallefall ikke spydig ment om du tolket noe dithen. 🙂 Syntes du ser superb ut 🙂

   2. Absolutt ikke 🙂 Takk 🙂

 42. Så fine armer du har fått, C 🙂 Har du trent de annerledes? Syntes de har fått mer størrelse. 🙂

  1. Kanskje det er fordi jeg holder dem inntil kroppen at de ser «bedre» ut? Ikke vet jeg, jeg har ikke gjort noe med dem i hvert fall, bare danset 😉

   1. Det var iallefall ikke spydig ment om du tolket noe dithen. 🙂 Syntes du ser superb ut 🙂

   2. Absolutt ikke 🙂 Takk 🙂

 43. Jeanette

  Hei, Caroline! Jeg håper du kan svare meg på et spm. Jeg har gått ned 32 kg på lchf kosthold, veide 90 kg og gikk ned til 58 kg og følte meg for første gang; utrolig bra! Lovet meg selv at jeg aldri skulle bli tykk igjen…! Hadde da levd på et lchf kosthold i nesten 2 år… Så var det noe som plutselig skjedde, jeg begynte gradvis å spise et normalt kosthold, altså ikke et lchf kosthold… Gikk da opp 11 kg på ca1 år… Nå veier jeg 69 kg og hater meg selv for at jeg lot det gå så langt opp… Trives ikke med meg selv nå og skal/ vil ned til 58 kg igjen! Spiser nå lchf kost og skal holde meg til det… Men det jeg lurer på er om; vil lchf «virke» igjen? Og vil jeg gå ned igjen? Dette er sikkert et skikkelig dumt spm, men jeg er desperat etter svar, fordi jeg er så redd jeg ikke skal komme meg ned til 58 kg igjen… Har du noen råd, tips? Vil lchf «virke» igjen?!
  Håper du kan gi meg et svar jeg kan slå meg til ro med:-) Jeg tenker jo selv at det vil ta tid å gå ned de 11 kg’ene…

  Jeanette

 44. Jeanette

  Hei, Caroline! Jeg håper du kan svare meg på et spm. Jeg har gått ned 32 kg på lchf kosthold, veide 90 kg og gikk ned til 58 kg og følte meg for første gang; utrolig bra! Lovet meg selv at jeg aldri skulle bli tykk igjen…! Hadde da levd på et lchf kosthold i nesten 2 år… Så var det noe som plutselig skjedde, jeg begynte gradvis å spise et normalt kosthold, altså ikke et lchf kosthold… Gikk da opp 11 kg på ca1 år… Nå veier jeg 69 kg og hater meg selv for at jeg lot det gå så langt opp… Trives ikke med meg selv nå og skal/ vil ned til 58 kg igjen! Spiser nå lchf kost og skal holde meg til det… Men det jeg lurer på er om; vil lchf «virke» igjen? Og vil jeg gå ned igjen? Dette er sikkert et skikkelig dumt spm, men jeg er desperat etter svar, fordi jeg er så redd jeg ikke skal komme meg ned til 58 kg igjen… Har du noen råd, tips? Vil lchf «virke» igjen?!
  Håper du kan gi meg et svar jeg kan slå meg til ro med:-) Jeg tenker jo selv at det vil ta tid å gå ned de 11 kg’ene…

  Jeanette

 45. Krysser fingrene for at premieren på svd går strålende <3

 46. Krysser fingrene for at premieren på svd går strålende <3

 47. Hur redigerar du bilderna? I vilket program? Så fint!

  //Linn 🙂

 48. Hur redigerar du bilderna? I vilket program? Så fint!

  //Linn 🙂

 49. Benedicte

  Har du noen gang prøvd å gjøre utfall med en kettlebell holdt med begge hendene høyt mot brystet? Jeg gjorde det for første gang i går, og jeg følte det tok mer på hele kroppen i tillegg til rumpe og lår 🙂 Vet ikke om det er bare jeg som føler det sånn :p Mulig det er for man må jobbe mer med kroppen for å stabilisere den når man har vekten høyt oppe?

 50. Benedicte

  Har du noen gang prøvd å gjøre utfall med en kettlebell holdt med begge hendene høyt mot brystet? Jeg gjorde det for første gang i går, og jeg følte det tok mer på hele kroppen i tillegg til rumpe og lår 🙂 Vet ikke om det er bare jeg som føler det sånn :p Mulig det er for man må jobbe mer med kroppen for å stabilisere den når man har vekten høyt oppe?

 51. Jeg blir så inspirert av alt du klarer å få til! Balansere familieliv, og karriere, trening, alt. Utrolig godt gjort. 🙂

  Må bare kommentere en ting jeg har lagt merke til i forhold til bildene dine her på bloggen de siste innleggene, da jeg er fotograf selv er det så lett å legge merke til.. Ser du lysner deg, for at du skal «poppe» mer fram fra bildene, og det er bra, men du får ofte med omgivelsene rundt deg også, litt for kraftig, så det er en tydelig lys flekk på bildet. Du kan prøve å evt. bare lysne huden din og deg, hvis du bruker en mindre brush sånn at du ikke treffer området utenfor, det lager en så fæl «glorie». Bare et lite tips, for å få bildene dine enda bedre(for du har jammen utviklet deg mye siden du startet å blogge, så stå på så bilr det bare enda bedre!!).

  Ha en fin dag 🙂 Klem!

  1. Takk for tips 🙂

 52. Jeg blir så inspirert av alt du klarer å få til! Balansere familieliv, og karriere, trening, alt. Utrolig godt gjort. 🙂

  Må bare kommentere en ting jeg har lagt merke til i forhold til bildene dine her på bloggen de siste innleggene, da jeg er fotograf selv er det så lett å legge merke til.. Ser du lysner deg, for at du skal «poppe» mer fram fra bildene, og det er bra, men du får ofte med omgivelsene rundt deg også, litt for kraftig, så det er en tydelig lys flekk på bildet. Du kan prøve å evt. bare lysne huden din og deg, hvis du bruker en mindre brush sånn at du ikke treffer området utenfor, det lager en så fæl «glorie». Bare et lite tips, for å få bildene dine enda bedre(for du har jammen utviklet deg mye siden du startet å blogge, så stå på så bilr det bare enda bedre!!).

  Ha en fin dag 🙂 Klem!

  1. Takk for tips 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *