Det Nye-jenta 2014: episode 3+4

@IMG_8903IMG_8925

– joda, så – 

IMG_8918

 

IMG_8921 IMG_8987IMG_8929

 – den vanskelige avgjørelsen – 

IMG_8934IMG_9000

_________________________________________________________________________________________________________

Hei! Nå er jeg i Nydalen for parkettprøver, det vil si at vi skal danse på parketten for aller første gang, herremin, jeg er så spent! Jeg dro direkte fra opptak med Det Nye-jenta og i denne episoden var Angelica Blick gjestedommer. Hun er bare så utrolig skjønn! Dette er altså i semifinalen, men i kveld må dere huske å få med dere episode 3+4 som starter klokken 21 på tv2 bliss. Hepp! Jeg må bare få på meg danseskoene, så sees vi senere i kveld eller i morgen, da kommer antrekksbilder igjen – endelig 🙂 Ha en fin kveld! 

98 kommentarer

 1. Når og hvor går Det Nye-jenta i reprise? Fikk ikke med meg gårsdagens episode 🙁

  1. du kan se alle episodene på tv2 sumo 🙂

 2. Når og hvor går Det Nye-jenta i reprise? Fikk ikke med meg gårsdagens episode 🙁

  1. du kan se alle episodene på tv2 sumo 🙂

 3. Michelle

  ser nå ut som du koser deg på jobb ;D

 4. Michelle

  ser nå ut som du koser deg på jobb ;D

 5. Anne-Kine

  Du vet du har den største kvisen i pannen på den ene det Nye episoden?

 6. Anne-Kine

  Du vet du har den største kvisen i pannen på den ene det Nye episoden?

 7. Katrine

  Hei vakre Caroline!

  Jeg må si jeg har fått et utrolig bra inntrykk av deg etter å ha sett deg på tv- skjermen. Har aldri vært fast leser men har hørt forskjellig av venninne mine om bloggen din, blandt annet at du virket «stiv og kjedelig». Samtlige av de som sa dette har fått et helt annet inntrykk av deg etter å ha sett deg på tv og det tror jeg vi er flere om! 🙂 Jeg håper du skjønner hva jeg mener, min ambisjon med dette innlegget var absolutt ikke å vær spydig! Håper du blir å kose deg masse på lørdagen og jeg gleder meg til å se deg videre på tv framover i høst, for den arenaen kler du virkelig! Må også få sagt at jeg syns du gjør en utrolig bra jobb som «programleder» i Det nye- jenta, skulle tro du hadde gjort det lenge!:-)

  Masse lykke til videre, vi er mange som heier på deg!!

 8. Katrine

  Hei vakre Caroline!

  Jeg må si jeg har fått et utrolig bra inntrykk av deg etter å ha sett deg på tv- skjermen. Har aldri vært fast leser men har hørt forskjellig av venninne mine om bloggen din, blandt annet at du virket «stiv og kjedelig». Samtlige av de som sa dette har fått et helt annet inntrykk av deg etter å ha sett deg på tv og det tror jeg vi er flere om! 🙂 Jeg håper du skjønner hva jeg mener, min ambisjon med dette innlegget var absolutt ikke å vær spydig! Håper du blir å kose deg masse på lørdagen og jeg gleder meg til å se deg videre på tv framover i høst, for den arenaen kler du virkelig! Må også få sagt at jeg syns du gjør en utrolig bra jobb som «programleder» i Det nye- jenta, skulle tro du hadde gjort det lenge!:-)

  Masse lykke til videre, vi er mange som heier på deg!!

 9. Hvorfor er det bare episode 1 og 2 som ligger på detnye.no og ikke episode 3 og 4? 🙁

 10. Hvorfor er det bare episode 1 og 2 som ligger på detnye.no og ikke episode 3 og 4? 🙁

 11. Christine

  Har du håret ditt i vanlig hestehale? Det var skikkelig
  fint 🙂

 12. Christine

  Har du håret ditt i vanlig hestehale? Det var skikkelig
  fint 🙂

 13. Hei,

  Må bare si meg enig med alle de andre her, det slo meg også da jeg så disse bildene at du ser helt fantastisk nydelig. Tror nesten det må være de fineste bildene jeg har sett av deg! Du ser sommerbrun, glødende, frisk, sunn og glad ut på en naturlig vakker måte. Antrekket var bare prikken over i’en!

  Vil forresten også bare si stå på! Det flott at du gjør så mye forskjellig, og jeg er helt sikker på at det kommer Nelia til gode på mange ulike måter, deriblant at hun får en glad mor, som ikke minst er et kjempegodt forbilde. At folk reagerer på at du er borte fra datteren din i et par dager får meg bare til å måpe. Jeg er ikke i tvil et øyeblikk om at du tar vurderinger og avgjør hva som er best å gjøre for familien din. Lykke til videre med alt. 🙂

  1. Wow :O Hva skal jeg si? Tusen takk 😀

 14. Hei,

  Må bare si meg enig med alle de andre her, det slo meg også da jeg så disse bildene at du ser helt fantastisk nydelig. Tror nesten det må være de fineste bildene jeg har sett av deg! Du ser sommerbrun, glødende, frisk, sunn og glad ut på en naturlig vakker måte. Antrekket var bare prikken over i’en!

  Vil forresten også bare si stå på! Det flott at du gjør så mye forskjellig, og jeg er helt sikker på at det kommer Nelia til gode på mange ulike måter, deriblant at hun får en glad mor, som ikke minst er et kjempegodt forbilde. At folk reagerer på at du er borte fra datteren din i et par dager får meg bare til å måpe. Jeg er ikke i tvil et øyeblikk om at du tar vurderinger og avgjør hva som er best å gjøre for familien din. Lykke til videre med alt. 🙂

  1. Wow :O Hva skal jeg si? Tusen takk 😀

 15. Wow! Her var du utrolig nydelig! Særlig øynene dine bare «popper» og ser utrolig friske, åpne og gode ut, -klarer ikke helt å beskrive det.
  Blir glad av å se disse bildene. Du er flink! Knallgod i jobben din!

  1. Tusen takk, så snill du er :O

 16. Wow! Her var du utrolig nydelig! Særlig øynene dine bare «popper» og ser utrolig friske, åpne og gode ut, -klarer ikke helt å beskrive det.
  Blir glad av å se disse bildene. Du er flink! Knallgod i jobben din!

  1. Tusen takk, så snill du er :O

 17. Hei Caroline 🙂 Vet du hvor Angelica’s sko er fra?

  1. Nei, dessverre 🙁

 18. Hei Caroline 🙂 Vet du hvor Angelica’s sko er fra?

  1. Nei, dessverre 🙁

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *