Det Nye-jenta 2014: episode 3+4

@IMG_8903IMG_8925

– joda, så – 

IMG_8918

 

IMG_8921 IMG_8987IMG_8929

 – den vanskelige avgjørelsen – 

IMG_8934IMG_9000

_________________________________________________________________________________________________________

Hei! Nå er jeg i Nydalen for parkettprøver, det vil si at vi skal danse på parketten for aller første gang, herremin, jeg er så spent! Jeg dro direkte fra opptak med Det Nye-jenta og i denne episoden var Angelica Blick gjestedommer. Hun er bare så utrolig skjønn! Dette er altså i semifinalen, men i kveld må dere huske å få med dere episode 3+4 som starter klokken 21 på tv2 bliss. Hepp! Jeg må bare få på meg danseskoene, så sees vi senere i kveld eller i morgen, da kommer antrekksbilder igjen – endelig 🙂 Ha en fin kveld! 

98 kommentarer

 1. Karianne Ø.

  Nydelig kjole:-)! Hvor er den fra? Heier på deg i «Skal vi danse»! Ha en fortsatt fin uke:-).

  1. hurra, takk 😀

 2. Karianne Ø.

  Nydelig kjole:-)! Hvor er den fra? Heier på deg i «Skal vi danse»! Ha en fortsatt fin uke:-).

  1. hurra, takk 😀

 3. Åh, så flott du var!! 🙂

  1. tusen takk, skjønne Eirin <3

 4. Åh, så flott du var!! 🙂

  1. tusen takk, skjønne Eirin <3

 5. Hei! Jeg lurte på hvor den fine hatten er fra? 🙂

  1. den er fra h&m 🙂

 6. Hei! Jeg lurte på hvor den fine hatten er fra? 🙂

  1. den er fra h&m 🙂

 7. Så utrolig fin du var i antrekket i dag! Du kledde hatten veldig godt 🙂 Lykke til med alt videre. Jeg skjønner at det kan bli litt mye for deg når du har så mye på tapeten!

  https://norahvem.blogg.no

 8. Så utrolig fin du var i antrekket i dag! Du kledde hatten veldig godt 🙂 Lykke til med alt videre. Jeg skjønner at det kan bli litt mye for deg når du har så mye på tapeten!

  https://norahvem.blogg.no

 9. Utrolig fin «look» på bildene! Veldig gøy og annerledes 😀

 10. Utrolig fin «look» på bildene! Veldig gøy og annerledes 😀

 11. veldig fin kjole – kan jeg spørre hvor den er kjøpt?

  1. den er fra lindex 🙂

 12. veldig fin kjole – kan jeg spørre hvor den er kjøpt?

  1. den er fra lindex 🙂

 13. Den oransje kjolen i Det Nye-jenta er utrolig flott! Kan jeg få spørre hvor du har den fra? Gleder meg til flere episoder! 🙂

  1. Den er fra bikbok, angelica sin kolleksjon 🙂

 14. Den oransje kjolen i Det Nye-jenta er utrolig flott! Kan jeg få spørre hvor du har den fra? Gleder meg til flere episoder! 🙂

  1. Den er fra bikbok, angelica sin kolleksjon 🙂

 15. Hei flotte Karoline 😉 Må innom bloggen din daglig! Kjolen du har på deg her var utrolig enkel og fin, hvor har du kjøpt den? Mvh. Nini

 16. Hei flotte Karoline 😉 Må innom bloggen din daglig! Kjolen du har på deg her var utrolig enkel og fin, hvor har du kjøpt den? Mvh. Nini

 17. I’ve been wondering this for a long time now. I hope u can answer me this time. Which hair-straighter do u use and what kind of heat-protection do u use for ur hair. Whole u is beautiful and it really makes me happy when u smile all the time, hehe.

 18. I’ve been wondering this for a long time now. I hope u can answer me this time. Which hair-straighter do u use and what kind of heat-protection do u use for ur hair. Whole u is beautiful and it really makes me happy when u smile all the time, hehe.

 19. Så fin hatt! Hvor er den fra? Har fått helt hattedilla og elsker den du har fra Lindex, gikk til innkjøp av den etter å ha sett den på deg og jeg har brukt den såå mye 😀 Forresten er du veldig flink på Det Nye-Jenta, imponert! Gleder meg til å se deg på Skal Vi Danse også 🙂

  1. Så koselig 😀 Hatt redder nesten alle situasjoner 😉 Denne er fra h&m 🙂

   Klem!

 20. Så fin hatt! Hvor er den fra? Har fått helt hattedilla og elsker den du har fra Lindex, gikk til innkjøp av den etter å ha sett den på deg og jeg har brukt den såå mye 😀 Forresten er du veldig flink på Det Nye-Jenta, imponert! Gleder meg til å se deg på Skal Vi Danse også 🙂

  1. Så koselig 😀 Hatt redder nesten alle situasjoner 😉 Denne er fra h&m 🙂

   Klem!

 21. Jeg bare digger deg så utrolig mye Caroline 🙂 Elsker det nye jenta programmet med den flotte juryen dere er 🙂 Du har så fin og rolig stemme som er så behagelig å høre på, utrolig vakker og virker som du har en fantastisk god personlighet 🙂 Har akkurat sett 4 episoder og digger det! Hvor mange episoder blir det? Ha en flott uke flotte deg. Gleder meg masse til å se deg i skal vi danse 🙂 Tipper du vinner hele greia 😉

 22. Jeg bare digger deg så utrolig mye Caroline 🙂 Elsker det nye jenta programmet med den flotte juryen dere er 🙂 Du har så fin og rolig stemme som er så behagelig å høre på, utrolig vakker og virker som du har en fantastisk god personlighet 🙂 Har akkurat sett 4 episoder og digger det! Hvor mange episoder blir det? Ha en flott uke flotte deg. Gleder meg masse til å se deg i skal vi danse 🙂 Tipper du vinner hele greia 😉

 23. Aleksandra

  Hei fine fine deg! Så flott du var på det nye-jenta! Utrolig gøy å se deg »mer levende» på tv! Tipper det blir enda mer sving på sakene når du skal på’n igjen på skal vi danse! krysser fingrene for deg!
  Lurer veldig på hvordan du selv trives med det korte håret? Du ser jo smashing ut, men savner du de lange lokkene av og til, og er det slik at det korte håret fort ser litt ustelt ut dersom du ikke retter/krøller det hver dag? Jeg lurer for jeg er så utrolig usikker på min egen frisyre, har langt (dog slitt) hår og har på en måte veldig lyst til å klippe meg i din hårlengde, men på en annen side er jeg skikkelig redd.. haha. Har kanskje fått intrykket at en slik frisyre krever styling for å ikke se kjedelig ut? Hva er ditt tips til en 22 år gammel student med lite tid og kunnskap til hårstell? 🙂 god klem!

 24. Aleksandra

  Hei fine fine deg! Så flott du var på det nye-jenta! Utrolig gøy å se deg »mer levende» på tv! Tipper det blir enda mer sving på sakene når du skal på’n igjen på skal vi danse! krysser fingrene for deg!
  Lurer veldig på hvordan du selv trives med det korte håret? Du ser jo smashing ut, men savner du de lange lokkene av og til, og er det slik at det korte håret fort ser litt ustelt ut dersom du ikke retter/krøller det hver dag? Jeg lurer for jeg er så utrolig usikker på min egen frisyre, har langt (dog slitt) hår og har på en måte veldig lyst til å klippe meg i din hårlengde, men på en annen side er jeg skikkelig redd.. haha. Har kanskje fått intrykket at en slik frisyre krever styling for å ikke se kjedelig ut? Hva er ditt tips til en 22 år gammel student med lite tid og kunnskap til hårstell? 🙂 god klem!

 25. You look beautiful. Excellent styling 🙂

  1. Thank you so much 😀

 26. You look beautiful. Excellent styling 🙂

  1. Thank you so much 😀

 27. Må være de fineste bildene jeg har sett av deg, Caroline. Skikkelig søte, får-meg-til-å-smile-bilder =) Masse lykke til med dansingen – heier på deg og blir utrolig inspirert av alt du får til! Klem fra fast leser

  1. Nei, så hyggelig! Tusen takk 🙂 Klem tilbake 🙂

 28. Må være de fineste bildene jeg har sett av deg, Caroline. Skikkelig søte, får-meg-til-å-smile-bilder =) Masse lykke til med dansingen – heier på deg og blir utrolig inspirert av alt du får til! Klem fra fast leser

  1. Nei, så hyggelig! Tusen takk 🙂 Klem tilbake 🙂

 29. Angelica er bare SÅ pen!! Ingen tar outfit-bilder som henne <3

 30. Angelica er bare SÅ pen!! Ingen tar outfit-bilder som henne <3

 31. Lekkert antrekk!

 32. Lekkert antrekk!

 33. Det var noe helt spesielt med deg her :O Så ufattelig nyyydelig!! Akkurat som du hadde en annerledes dyphet i øynene, hadde du sminket deg annerledes her?? Kjempefin ihvertfall, klem 🙂

  1. Nei, tusen takk 😀 Ja, det har jeg faktisk 🙂 Så koselig med så fin tilbakemelding, da skal jeg gjøre det oftere 🙂

   Klem!

 34. Det var noe helt spesielt med deg her :O Så ufattelig nyyydelig!! Akkurat som du hadde en annerledes dyphet i øynene, hadde du sminket deg annerledes her?? Kjempefin ihvertfall, klem 🙂

  1. Nei, tusen takk 😀 Ja, det har jeg faktisk 🙂 Så koselig med så fin tilbakemelding, da skal jeg gjøre det oftere 🙂

   Klem!

 35. Det är verkligen full fart för dig nu. Vad roligt att du har så mycket på gång. Lycka till med allt och ha en fortsatt fin vecka!

 36. Det är verkligen full fart för dig nu. Vad roligt att du har så mycket på gång. Lycka till med allt och ha en fortsatt fin vecka!

 37. Forrr en fin kjole! Hvor er den i fra?=)

  1. Den er fra lindex 🙂

 38. Forrr en fin kjole! Hvor er den i fra?=)

  1. Den er fra lindex 🙂

 39. Hei! Har du tips til på hva som kan være en grei gave til noen som er gravide? 🙂 (tenker ikke baby klær, men noe til mammaen som kan være kjekt/ nyttig å ha under graviditet? eller etter graviditeten?)

 40. Hei! Har du tips til på hva som kan være en grei gave til noen som er gravide? 🙂 (tenker ikke baby klær, men noe til mammaen som kan være kjekt/ nyttig å ha under graviditet? eller etter graviditeten?)

 41. Elsker kjolen!!!!! Hvor er den fra??

 42. Elsker kjolen!!!!! Hvor er den fra??

 43. Jenny Olivia K.Garstad

  Hei. Når blir disse episodene tilgjengelig på nett?

  1. Etter at semifinalen er sendt på tv, i september en gang 🙂

 44. Jenny Olivia K.Garstad

  Hei. Når blir disse episodene tilgjengelig på nett?

  1. Etter at semifinalen er sendt på tv, i september en gang 🙂

 45. You look cute and gorgeous in the dot skirt.

 46. You look cute and gorgeous in the dot skirt.

 47. Hej Caroline,

  Då jag har väldigt många vänner som följer din blogg så har jag fått höra flera gånger att vår (www.beyeneclassic.com) nya skokollektion passar din stil perfekt.

  Jag skulle verkligen uppskatta om ni kunde ta en titt på våra skor och ge mig feedback på vad ni tycker. Du kan nå mig på min email adress 🙂

  Tack på förhand!

  Adam

 48. Hej Caroline,

  Då jag har väldigt många vänner som följer din blogg så har jag fått höra flera gånger att vår (www.beyeneclassic.com) nya skokollektion passar din stil perfekt.

  Jag skulle verkligen uppskatta om ni kunde ta en titt på våra skor och ge mig feedback på vad ni tycker. Du kan nå mig på min email adress 🙂

  Tack på förhand!

  Adam

 49. Når og hvor går Det Nye-jenta i reprise? Fikk ikke med meg gårsdagens episode 🙁

  1. du kan se alle episodene på tv2 sumo 🙂

 50. Når og hvor går Det Nye-jenta i reprise? Fikk ikke med meg gårsdagens episode 🙁

  1. du kan se alle episodene på tv2 sumo 🙂

 51. Michelle

  ser nå ut som du koser deg på jobb ;D

 52. Michelle

  ser nå ut som du koser deg på jobb ;D

 53. Anne-Kine

  Du vet du har den største kvisen i pannen på den ene det Nye episoden?

 54. Anne-Kine

  Du vet du har den største kvisen i pannen på den ene det Nye episoden?

 55. Hei vakre Caroline!

  Jeg må si jeg har fått et utrolig bra inntrykk av deg etter å ha sett deg på tv- skjermen. Har aldri vært fast leser men har hørt forskjellig av venninne mine om bloggen din, blandt annet at du virket «stiv og kjedelig». Samtlige av de som sa dette har fått et helt annet inntrykk av deg etter å ha sett deg på tv og det tror jeg vi er flere om! 🙂 Jeg håper du skjønner hva jeg mener, min ambisjon med dette innlegget var absolutt ikke å vær spydig! Håper du blir å kose deg masse på lørdagen og jeg gleder meg til å se deg videre på tv framover i høst, for den arenaen kler du virkelig! Må også få sagt at jeg syns du gjør en utrolig bra jobb som «programleder» i Det nye- jenta, skulle tro du hadde gjort det lenge!:-)

  Masse lykke til videre, vi er mange som heier på deg!!

 56. Hei vakre Caroline!

  Jeg må si jeg har fått et utrolig bra inntrykk av deg etter å ha sett deg på tv- skjermen. Har aldri vært fast leser men har hørt forskjellig av venninne mine om bloggen din, blandt annet at du virket «stiv og kjedelig». Samtlige av de som sa dette har fått et helt annet inntrykk av deg etter å ha sett deg på tv og det tror jeg vi er flere om! 🙂 Jeg håper du skjønner hva jeg mener, min ambisjon med dette innlegget var absolutt ikke å vær spydig! Håper du blir å kose deg masse på lørdagen og jeg gleder meg til å se deg videre på tv framover i høst, for den arenaen kler du virkelig! Må også få sagt at jeg syns du gjør en utrolig bra jobb som «programleder» i Det nye- jenta, skulle tro du hadde gjort det lenge!:-)

  Masse lykke til videre, vi er mange som heier på deg!!

 57. Hvorfor er det bare episode 1 og 2 som ligger på detnye.no og ikke episode 3 og 4? 🙁

 58. Hvorfor er det bare episode 1 og 2 som ligger på detnye.no og ikke episode 3 og 4? 🙁

 59. Christine

  Har du håret ditt i vanlig hestehale? Det var skikkelig
  fint 🙂

 60. Christine

  Har du håret ditt i vanlig hestehale? Det var skikkelig
  fint 🙂

 61. Hei,

  Må bare si meg enig med alle de andre her, det slo meg også da jeg så disse bildene at du ser helt fantastisk nydelig. Tror nesten det må være de fineste bildene jeg har sett av deg! Du ser sommerbrun, glødende, frisk, sunn og glad ut på en naturlig vakker måte. Antrekket var bare prikken over i’en!

  Vil forresten også bare si stå på! Det flott at du gjør så mye forskjellig, og jeg er helt sikker på at det kommer Nelia til gode på mange ulike måter, deriblant at hun får en glad mor, som ikke minst er et kjempegodt forbilde. At folk reagerer på at du er borte fra datteren din i et par dager får meg bare til å måpe. Jeg er ikke i tvil et øyeblikk om at du tar vurderinger og avgjør hva som er best å gjøre for familien din. Lykke til videre med alt. 🙂

  1. Wow :O Hva skal jeg si? Tusen takk 😀

 62. Hei,

  Må bare si meg enig med alle de andre her, det slo meg også da jeg så disse bildene at du ser helt fantastisk nydelig. Tror nesten det må være de fineste bildene jeg har sett av deg! Du ser sommerbrun, glødende, frisk, sunn og glad ut på en naturlig vakker måte. Antrekket var bare prikken over i’en!

  Vil forresten også bare si stå på! Det flott at du gjør så mye forskjellig, og jeg er helt sikker på at det kommer Nelia til gode på mange ulike måter, deriblant at hun får en glad mor, som ikke minst er et kjempegodt forbilde. At folk reagerer på at du er borte fra datteren din i et par dager får meg bare til å måpe. Jeg er ikke i tvil et øyeblikk om at du tar vurderinger og avgjør hva som er best å gjøre for familien din. Lykke til videre med alt. 🙂

  1. Wow :O Hva skal jeg si? Tusen takk 😀

 63. Wow! Her var du utrolig nydelig! Særlig øynene dine bare «popper» og ser utrolig friske, åpne og gode ut, -klarer ikke helt å beskrive det.
  Blir glad av å se disse bildene. Du er flink! Knallgod i jobben din!

  1. Tusen takk, så snill du er :O

 64. Wow! Her var du utrolig nydelig! Særlig øynene dine bare «popper» og ser utrolig friske, åpne og gode ut, -klarer ikke helt å beskrive det.
  Blir glad av å se disse bildene. Du er flink! Knallgod i jobben din!

  1. Tusen takk, så snill du er :O

 65. Hei Caroline 🙂 Vet du hvor Angelica’s sko er fra?

  1. Nei, dessverre 🙁

 66. Hei Caroline 🙂 Vet du hvor Angelica’s sko er fra?

  1. Nei, dessverre 🙁

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *