vestkanttorget

IMG_8584IMG_8646IMG_8662IMG_8682

_________________________________________________________________________________________________________

Jentene imponerte virkelig på vestkanttorget i dag, helt utrolig overrasket er jeg! Gleder meg til dere kan se hva vi har holdt på med 🙂 Vi rakk også en trilletur i nærområdet samt en stopp på smoothie exchange. Nam, hadde helt glemt hvor god delux er! Nå er dagens opptak ferdig og jeg skal innom et eller annet sted for take away til senere før jeg skal møte Kai på Dansecenteret. Det blir sent i dag, og heldigvis har jeg fått barnevakt til lille slik at hun slipper å være med meg på denne tiden av døgnet. Nå må vi virkelig finpusse valsen, for om en uke skal vi i ilden, så spennende! Husk å få med dere jubileumssendingen i kveld også, den starter klokken åtte på tv2 🙂 

106 kommentarer

 1. Hvordan er pulsklokken din? Vanskelig å sette seg inn i? Må man ha bånd rundt magen?

 2. Hvordan er pulsklokken din? Vanskelig å sette seg inn i? Må man ha bånd rundt magen?

 3. Lykketil:) Hvor har du kjøpt den fine genseren du har på deg?

  1. Tusen takk 😀 Den er fra zara 🙂

 4. Lykketil:) Hvor har du kjøpt den fine genseren du har på deg?

  1. Tusen takk 😀 Den er fra zara 🙂

 5. Kjempekjekt at du blogger såpass ofte (og kvalitetsinnlegg som vanlig) selv om du har så mye å gjøre for tiden 🙂 Setter pris på det! Alltid kjekt å titte innom bloggen din. Gleder meg enormt til Skal vi danse! Elsker det programmet og nå som du er med så blir det enda bedre 🙂
  Masse lykke til! Heier på dere 😀

  1. Tusen takk for fantastisk tilbakemelding, jeg prøver så godt jeg kan 🙂

   Klemmer!

 6. Kjempekjekt at du blogger såpass ofte (og kvalitetsinnlegg som vanlig) selv om du har så mye å gjøre for tiden 🙂 Setter pris på det! Alltid kjekt å titte innom bloggen din. Gleder meg enormt til Skal vi danse! Elsker det programmet og nå som du er med så blir det enda bedre 🙂
  Masse lykke til! Heier på dere 😀

  1. Tusen takk for fantastisk tilbakemelding, jeg prøver så godt jeg kan 🙂

   Klemmer!

 7. Hei Caroline!

  Jeg er så imponert over alle prosjektene du har på gang samtidig og gleder meg til å følge deg på tv utover høsten. Stå på videre!
  Både mamman min og jeg er faste blogglesere, i tillegg til at Skal Vi Danse har vært en tradisjon på lørdagskveldene i mange år, så vi gleder oss til å heie på deg fremover. Siden mamma fyller 50 år denne høsten hadde jeg hatt veldig lyst til å ta henne med på en livesendig, tror det hadde vært en veldig fin opplevelse. Så jeg lurer på om det noen mulighet for å få tak i billetter noe sted eller om man er avhengig av å kjenne noen som deltar? 🙂

  1. Tusen takk, dette er en utrolig spennende tid 🙂 Dessverre er alle billettene satt av til deltakere samt annonsører så vidt jeg har forstått, og ingen er for salg :/ Vi får kun 2 billetter vi som er med også :/

   1. Ånei, får dere bare 2 i løpet av alle episodene? Så kjipt, vil jo tro det hadde vært moro at flere enn 2 du kjenner får se på live 😛 Hvem er de heldige? LK og mamma? Søster? 🙂

   2. I starten får i hvert fall kun to, men kanskje det øker senere når det blir færre deltagere 🙂 Nå fikk jeg faktisk to ekstra, så da blir det mamma, pappa, Lars-kristian pluss en heldig.

 8. Hei Caroline!

  Jeg er så imponert over alle prosjektene du har på gang samtidig og gleder meg til å følge deg på tv utover høsten. Stå på videre!
  Både mamman min og jeg er faste blogglesere, i tillegg til at Skal Vi Danse har vært en tradisjon på lørdagskveldene i mange år, så vi gleder oss til å heie på deg fremover. Siden mamma fyller 50 år denne høsten hadde jeg hatt veldig lyst til å ta henne med på en livesendig, tror det hadde vært en veldig fin opplevelse. Så jeg lurer på om det noen mulighet for å få tak i billetter noe sted eller om man er avhengig av å kjenne noen som deltar? 🙂

  1. Tusen takk, dette er en utrolig spennende tid 🙂 Dessverre er alle billettene satt av til deltakere samt annonsører så vidt jeg har forstått, og ingen er for salg :/ Vi får kun 2 billetter vi som er med også :/

   1. Ånei, får dere bare 2 i løpet av alle episodene? Så kjipt, vil jo tro det hadde vært moro at flere enn 2 du kjenner får se på live 😛 Hvem er de heldige? LK og mamma? Søster? 🙂

   2. I starten får i hvert fall kun to, men kanskje det øker senere når det blir færre deltagere 🙂 Nå fikk jeg faktisk to ekstra, så da blir det mamma, pappa, Lars-kristian pluss en heldig.

 9. Nei Gud! Var du i Budapest og? Godt gjort å gjømme deet, har ikke merka noe, så erkerivalen imponert, haha! Gleder meg til å se deg på tv fremover! 🙂

  1. Nei, jeg var på ferie md familien 😉

 10. Nei Gud! Var du i Budapest og? Godt gjort å gjømme deet, har ikke merka noe, så erkerivalen imponert, haha! Gleder meg til å se deg på tv fremover! 🙂

  1. Nei, jeg var på ferie md familien 😉

 11. Hei, ser på GKN nå og ble veldig nysgjerrig.. når var dere i Budapest? Du har da ikke skrevet noe om dette her eller er det bare jeg som ikke følger med om dagen?

  1. Jeg var ikke med fordi jeg prioriterte ferien vi hadde planlagt 🙂

 12. Hei, ser på GKN nå og ble veldig nysgjerrig.. når var dere i Budapest? Du har da ikke skrevet noe om dette her eller er det bare jeg som ikke følger med om dagen?

  1. Jeg var ikke med fordi jeg prioriterte ferien vi hadde planlagt 🙂

 13. Hey!

  Når jeg først besøkte bloggen din, tenkte jeg at jeg kunne benytte anledningen til å ønske deg masse lykke til i Skal vi danse -konkurransen 😀

  Gry xxx

  1. Tusen, tusen takk <3

 14. Hey!

  Når jeg først besøkte bloggen din, tenkte jeg at jeg kunne benytte anledningen til å ønske deg masse lykke til i Skal vi danse -konkurransen 😀

  Gry xxx

  1. Tusen, tusen takk <3

 15. Det er såå gøy å få se deg på Det Nye jenta, man får lære deg å kjenne enda bedre 🙂 Det er stas. Gleder meg til Skal vi danse setter i gang for fullt.

  Hvor er skoene fra? Kjempefine.

  1. Så fint å høre 😀 De er fra Aldo 🙂

   Klem!

 16. Det er såå gøy å få se deg på Det Nye jenta, man får lære deg å kjenne enda bedre 🙂 Det er stas. Gleder meg til Skal vi danse setter i gang for fullt.

  Hvor er skoene fra? Kjempefine.

  1. Så fint å høre 😀 De er fra Aldo 🙂

   Klem!

 17. åh vilken fin tjocktröja, vart finns den att köpa?

  https://jennyakerlundberg.devote.se/

 18. åh vilken fin tjocktröja, vart finns den att köpa?

  https://jennyakerlundberg.devote.se/

 19. Hvor er genseren fra? Fiin!!

  1. den er fra zara 🙂

 20. Hvor er genseren fra? Fiin!!

  1. den er fra zara 🙂

 21. Kjære Caroline!
  Eg synst du er så flink som står på så mykje s du gjer desse dagane!
  Du er verkeleg stor inspirasjon for mange når det kjem til å strukturere og disponere tid og krefter. Eg får vertfall mykje motivasjon frå deg o desse dagar eg byrja på mitt siste år på masteren min.
  Det var veldig morosamt å sjå deg (det lille me fekk sjå) på skal vi danse! Du er jo eit nydeleg menneske, og eg glede meg til å følge deg på denne reisa. Eg fekk diverre ikkje med meg god Noreg, d eg var på skule n, og lurte Pæ om du veit ein stad der eg kan sjå som ikkje koster penger?;) har så lyst til å få det med meg.

  Dette blei langt, og g vil heller at du skal nyte sundagen din, og tida med familien enn å svare meg:) mykje lukke til framover!
  Eg heier på deg,

  God sundag!

  1. Skjønne du, tusen takk! Jeg vet at alle opptak fra GMN skal ligge på tv2 sumo, så du finner det der om du vil se 🙂

   Masse lykke til med masteroppgaven 🙂

   Klemmer!

 22. Kjære Caroline!
  Eg synst du er så flink som står på så mykje s du gjer desse dagane!
  Du er verkeleg stor inspirasjon for mange når det kjem til å strukturere og disponere tid og krefter. Eg får vertfall mykje motivasjon frå deg o desse dagar eg byrja på mitt siste år på masteren min.
  Det var veldig morosamt å sjå deg (det lille me fekk sjå) på skal vi danse! Du er jo eit nydeleg menneske, og eg glede meg til å følge deg på denne reisa. Eg fekk diverre ikkje med meg god Noreg, d eg var på skule n, og lurte Pæ om du veit ein stad der eg kan sjå som ikkje koster penger?;) har så lyst til å få det med meg.

  Dette blei langt, og g vil heller at du skal nyte sundagen din, og tida med familien enn å svare meg:) mykje lukke til framover!
  Eg heier på deg,

  God sundag!

  1. Skjønne du, tusen takk! Jeg vet at alle opptak fra GMN skal ligge på tv2 sumo, så du finner det der om du vil se 🙂

   Masse lykke til med masteroppgaven 🙂

   Klemmer!

 23. Hei 🙂

  Må bare tipse om at noen bokstaver har blitt bytta om i overskriften 🙂

  1. wups, takk 🙂

 24. Hei 🙂

  Må bare tipse om at noen bokstaver har blitt bytta om i overskriften 🙂

  1. wups, takk 🙂

 25. Hoppas det går bra , Jättesnygga kostymbyxor 🙂

 26. Hoppas det går bra , Jättesnygga kostymbyxor 🙂

 27. Heihei!
  Jeg gleder meg utrolig mye til Skal vi danse begynner på ordentlig neste lørdag! Har sett på de to første episodene av Det nye-jenta også, og du er kjempeflink 🙂 Da vi så promoen til Det nye-jenta sa mamma at du hadde så utrolig god stemme, så jeg tenkte å formidle det videre til deg. Mamma har vært speaker på en del arrangementer og hørt mye rart, men din stemme var visstnok ekstra god. Ikke sånn skrikete, bare veldig behagelig, hehe. Stå på! Jeg synes du er så utrolig inspirerende og ikke minst vakker dame da gitt!
  Klem

  1. Ååå, så koselig å høre dette! Tusen takk, det betyr mye for meg 🙂

   Hils mamman din og si at jeg ble veldig glad 🙂 Klem!

 28. Heihei!
  Jeg gleder meg utrolig mye til Skal vi danse begynner på ordentlig neste lørdag! Har sett på de to første episodene av Det nye-jenta også, og du er kjempeflink 🙂 Da vi så promoen til Det nye-jenta sa mamma at du hadde så utrolig god stemme, så jeg tenkte å formidle det videre til deg. Mamma har vært speaker på en del arrangementer og hørt mye rart, men din stemme var visstnok ekstra god. Ikke sånn skrikete, bare veldig behagelig, hehe. Stå på! Jeg synes du er så utrolig inspirerende og ikke minst vakker dame da gitt!
  Klem

  1. Ååå, så koselig å høre dette! Tusen takk, det betyr mye for meg 🙂

   Hils mamman din og si at jeg ble veldig glad 🙂 Klem!

 29. Ønsker meg forresten veldig et jakke-innlegg for høsten/vinteren, om det blir tid til det 🙂

 30. Ønsker meg forresten veldig et jakke-innlegg for høsten/vinteren, om det blir tid til det 🙂

 31. Snygg outfit och fina bilder 🙂 härligt!

  sofienordberg.se

 32. Snygg outfit och fina bilder 🙂 härligt!

  sofienordberg.se

 33. Charlotte Nathalie

  …Og jeg syns buksen var fin! Hvor er den fra :-)?

  1. Den er fra DKNY, fjorårets :/

 34. Charlotte Nathalie

  …Og jeg syns buksen var fin! Hvor er den fra :-)?

  1. Den er fra DKNY, fjorårets :/

 35. Synes du ser så flott ut for tiden, du stråler til tross for alt som står på timeplanen 🙂 Digget frisyren, du ser så voksen og frisk ut, men samtidig ung, hehe

  1. Det var veldig koselig å høre, tusen takk 😀

 36. Synes du ser så flott ut for tiden, du stråler til tross for alt som står på timeplanen 🙂 Digget frisyren, du ser så voksen og frisk ut, men samtidig ung, hehe

  1. Det var veldig koselig å høre, tusen takk 😀

 37. Heia Caroline!
  Når er planen å slutte å amme?pumper du deg når du er borte fra Nelia? Jeg er i samme situasjon!!
  Flott blogg og lykke til!

  1. Jeg pumpet meg da vi var i Bergen, ellers er jeg ikke borte fra henne slik at jeg ikke får ammet 🙂 Nå ammer jeg kun om morgen, hun er ikke interessert ellers :/ Så det går mot slutten tror jeg, og det er litt trist 🙁 Men jeg vil gjerne holde på morgenammingen så lenge hun vil 🙂

   1. Hei, et spm du har ved flere anledninger nektet for og ha silikon. Og det er forsåvidt din sak.
    Men mitt spm er hvis du ikke har silikon, hvordan orker du da og pumpe deg så utrolig mye som du faktisk har gjort og gjør?
    Jeg spør for da jeg planlegger og pumpe litt selv sier alle jeg prater med at det gjør så utolig vondt osv,
    med mindre man har mistet følelsen. Noe som ikke er så vanlig.
    Mens de med silikon derimot, har ikke så mange plager med pumping 😉

    Og til «Carolinepolitiet» det er bare et spm 🙂 ikke en anklagelse eller noen form for kritikk 🙂

   2. Det gjør ikke vondt å pumpe 🙂 Jeg har pumpet for å holde produksjonen ved like de gangene jeg har vært borte fra Nelia og jeg ikke har ammet optimalt, og de gangene jeg har drukket mer enn ett glass vin 🙂 Jeg har aldri pumpet meg utrolig mye. Men du skal i hvert fall vite at det ikke er vondt, bare veldig kjedelig 😉

   3. Det er enda godt og høre 🙂
    Har også sett at det er et bredt utvalg av pumper ute nå, er det noen du vil anbefale?

   4. Jeg bruker avent sin elektriske, IKKE bruk håndpumpe, det er helt forderdelig, får så vondt i tommelen :O Har hørt at det skal finnes en på markedet som er enda bedre enn avent sin og den skulle jeg gjerne hatt selv, men jeg har ikke hatt mulighet til å undersøke det :/ Avent sin er i hvert fall innafor 😉

   5. Kristine

    Det er ikke vondt å pumpe så lenge man gjør det riktig 🙂 Jeg pumpet mye da mitt barn hadde samvær med sin far fra ganske ung alder, og kan anbefale Medela swing, helt fantastisk pumpe 🙂

   6. TAKK for et tips jeg også skal spare på til nestemann 😉 Medela it is!

 38. Heia Caroline!
  Når er planen å slutte å amme?pumper du deg når du er borte fra Nelia? Jeg er i samme situasjon!!
  Flott blogg og lykke til!

  1. Jeg pumpet meg da vi var i Bergen, ellers er jeg ikke borte fra henne slik at jeg ikke får ammet 🙂 Nå ammer jeg kun om morgen, hun er ikke interessert ellers :/ Så det går mot slutten tror jeg, og det er litt trist 🙁 Men jeg vil gjerne holde på morgenammingen så lenge hun vil 🙂

   1. Hei, et spm du har ved flere anledninger nektet for og ha silikon. Og det er forsåvidt din sak.
    Men mitt spm er hvis du ikke har silikon, hvordan orker du da og pumpe deg så utrolig mye som du faktisk har gjort og gjør?
    Jeg spør for da jeg planlegger og pumpe litt selv sier alle jeg prater med at det gjør så utolig vondt osv,
    med mindre man har mistet følelsen. Noe som ikke er så vanlig.
    Mens de med silikon derimot, har ikke så mange plager med pumping 😉

    Og til «Carolinepolitiet» det er bare et spm 🙂 ikke en anklagelse eller noen form for kritikk 🙂

   2. Det gjør ikke vondt å pumpe 🙂 Jeg har pumpet for å holde produksjonen ved like de gangene jeg har vært borte fra Nelia og jeg ikke har ammet optimalt, og de gangene jeg har drukket mer enn ett glass vin 🙂 Jeg har aldri pumpet meg utrolig mye. Men du skal i hvert fall vite at det ikke er vondt, bare veldig kjedelig 😉

   3. Det er enda godt og høre 🙂
    Har også sett at det er et bredt utvalg av pumper ute nå, er det noen du vil anbefale?

   4. Jeg bruker avent sin elektriske, IKKE bruk håndpumpe, det er helt forderdelig, får så vondt i tommelen :O Har hørt at det skal finnes en på markedet som er enda bedre enn avent sin og den skulle jeg gjerne hatt selv, men jeg har ikke hatt mulighet til å undersøke det :/ Avent sin er i hvert fall innafor 😉

   5. Kristine

    Det er ikke vondt å pumpe så lenge man gjør det riktig 🙂 Jeg pumpet mye da mitt barn hadde samvær med sin far fra ganske ung alder, og kan anbefale Medela swing, helt fantastisk pumpe 🙂

   6. TAKK for et tips jeg også skal spare på til nestemann 😉 Medela it is!

 39. Lurer bare på en ting angående Nelia. Kommer du til å gi henne mat fra babyglass eller lage hjemmelaget til henne å ta med osv når du skal ut eller bare være hjemme? Mamma har alltid gitt broren min hjemmelaget pågrunn av stoffer osv som er i babyglass. Hun startet med å mose gulerot og andre grønnsaker i begynnelsen og etterhvert hadde hun i både fiskekaker, pølse osv.
  Hva er dine tanker rundt det? 🙂

  1. Vi lager hjemmelaget babymat, det har vi gjort i 5 mnd. allerede 🙂

   1. Så bra at noen gjør det riktige! Du er flott!

    Ha en strålende uke Caroline 🙂

   2. Helene

    Hei!
    Jeg lurer på hvordan dere rekker å lage babymat alltid selv når dere er ofte bortreist og ikke er hjemme?Har dere noen som gjør det for dere?

    Hvordan gjør dere det med tanke på oppbevaring/oppvarming/ vasking av utstyret? Får Nelia aldri kjøpt babymat? Ikke engang fruktpure hvor det er 100% frukt? Lager dere virkelig alltid alt selv selv om det er så opptatt hele tiden med dancing, blogging , reising og så videre?

    Takk for svar! Bare lurer på hvordan dere kan klare alt , det hadde vært fint med litt tips:)

   3. Vi lager mye, og så tar vi det med og plasserer det i fryseren på hotellet 🙂 Oppbevarer det i noen plastbeholdere som er ment for barnemat. Hun har fått kjøpemat et par ganger, men det var ikke vært noen suksess. Synes de smaker alt for mye vann, og ikke spesielt godt, og mulig Nelia er enig i det siden hun spytter det ut igjen. Hun får ofte de fruktpuréene du sikter til, ofte som et mellommåltid, somn en dessert, eller blandet inn i grøten.

 40. Lurer bare på en ting angående Nelia. Kommer du til å gi henne mat fra babyglass eller lage hjemmelaget til henne å ta med osv når du skal ut eller bare være hjemme? Mamma har alltid gitt broren min hjemmelaget pågrunn av stoffer osv som er i babyglass. Hun startet med å mose gulerot og andre grønnsaker i begynnelsen og etterhvert hadde hun i både fiskekaker, pølse osv.
  Hva er dine tanker rundt det? 🙂

  1. Vi lager hjemmelaget babymat, det har vi gjort i 5 mnd. allerede 🙂

   1. Så bra at noen gjør det riktige! Du er flott!

    Ha en strålende uke Caroline 🙂

   2. Helene

    Hei!
    Jeg lurer på hvordan dere rekker å lage babymat alltid selv når dere er ofte bortreist og ikke er hjemme?Har dere noen som gjør det for dere?

    Hvordan gjør dere det med tanke på oppbevaring/oppvarming/ vasking av utstyret? Får Nelia aldri kjøpt babymat? Ikke engang fruktpure hvor det er 100% frukt? Lager dere virkelig alltid alt selv selv om det er så opptatt hele tiden med dancing, blogging , reising og så videre?

    Takk for svar! Bare lurer på hvordan dere kan klare alt , det hadde vært fint med litt tips:)

   3. Vi lager mye, og så tar vi det med og plasserer det i fryseren på hotellet 🙂 Oppbevarer det i noen plastbeholdere som er ment for barnemat. Hun har fått kjøpemat et par ganger, men det var ikke vært noen suksess. Synes de smaker alt for mye vann, og ikke spesielt godt, og mulig Nelia er enig i det siden hun spytter det ut igjen. Hun får ofte de fruktpuréene du sikter til, ofte som et mellommåltid, somn en dessert, eller blandet inn i grøten.

 41. I am totally in love with the pink sweater you are wearing. It goes perfect with the white pants.

 42. I am totally in love with the pink sweater you are wearing. It goes perfect with the white pants.

 43. Vil også si at Medela swing sin pumpe er kjempebra, er faktisk litt overrasket at det ikke var den du brukte, den er virkelig veldig bra.

  Det vet jeg siden jeg har nå brukt den i 7 måneder siden min datter får morsmelk på bare denne måten, fikk ikke til amming på en vanlig måte..

  vet ikke hvordan Avent sin er (har aldri brukt), men Medela er bra:)

  1. Takk for tips, kanskje jeg skal teste den ut 🙂

 44. Vil også si at Medela swing sin pumpe er kjempebra, er faktisk litt overrasket at det ikke var den du brukte, den er virkelig veldig bra.

  Det vet jeg siden jeg har nå brukt den i 7 måneder siden min datter får morsmelk på bare denne måten, fikk ikke til amming på en vanlig måte..

  vet ikke hvordan Avent sin er (har aldri brukt), men Medela er bra:)

  1. Takk for tips, kanskje jeg skal teste den ut 🙂

 45. Takk for svar, Caroline! jeg kjenner til de begere, har kjøpt selv, har puttet nå noen i fryseren , men er litt usikker hvor bra det er å gi det etter opptining, føler ar nylaget er best, men kan være litt vrient å lage små porsjoner hver gang, jeg lærer fortsatt, har en datter som er 2 måneder yngre enn Nelia. jeg lurer også på hvordan dere tiner barnemat som var i fryseren?

  1. Det går helt fint å gi fryst mat, vi tiner det bare i kjøleskapet over natten 🙂 Poteter kan få en litt merkelig konsistens om de fryses, men det har gått fint med oss så lenge det er blandet med masse annet.

   1. Helene

    Takk igjen! Så hyggelig at du tar deg tid til å svare til og med på forskjellige spm når du egentlig ikke har så mye tid til øvers! Det setter jeg pris på!

    Men nå til noe helt annet

    Vet ikke hvorfor , men jeg plutselig fikk lyst å spørre nettopp DEG om noe mer alvorlig! Det hadde vært fint å få vite din mening på en problemstilling som har plaget meg i veldig mange år nå (nærmere sagt 8 år). Jeg har en søster som er gift og har en sønn på snart 8 år, hennes mann ble utro mot henne med en av våre (nå eks) besteveninner. Hverken henne eller meg kan gå over dette, Derez ekteskap er over for lenge siden , han flyttet ut , men de er fortsatt gift og er til og med viet i kirken, jeg var også en god venn med den jente :(, jeg kan fortsatt ikke skjønne at hun kunne gjøre noe sp forferdelig:( det har pågått i 8 år altså, de er sammen , og min søster sliter veldig med å bearbide det som skjer:( HUfff, det ble mye info her. Uansett, jeg lurer på om du har en lurt råd til å komme se videre når noe såå ille skjer i livet:( Takk for at du tok deg tid til å lese dette her!

 46. Takk for svar, Caroline! jeg kjenner til de begere, har kjøpt selv, har puttet nå noen i fryseren , men er litt usikker hvor bra det er å gi det etter opptining, føler ar nylaget er best, men kan være litt vrient å lage små porsjoner hver gang, jeg lærer fortsatt, har en datter som er 2 måneder yngre enn Nelia. jeg lurer også på hvordan dere tiner barnemat som var i fryseren?

  1. Det går helt fint å gi fryst mat, vi tiner det bare i kjøleskapet over natten 🙂 Poteter kan få en litt merkelig konsistens om de fryses, men det har gått fint med oss så lenge det er blandet med masse annet.

   1. Helene

    Takk igjen! Så hyggelig at du tar deg tid til å svare til og med på forskjellige spm når du egentlig ikke har så mye tid til øvers! Det setter jeg pris på!

    Men nå til noe helt annet

    Vet ikke hvorfor , men jeg plutselig fikk lyst å spørre nettopp DEG om noe mer alvorlig! Det hadde vært fint å få vite din mening på en problemstilling som har plaget meg i veldig mange år nå (nærmere sagt 8 år). Jeg har en søster som er gift og har en sønn på snart 8 år, hennes mann ble utro mot henne med en av våre (nå eks) besteveninner. Hverken henne eller meg kan gå over dette, Derez ekteskap er over for lenge siden , han flyttet ut , men de er fortsatt gift og er til og med viet i kirken, jeg var også en god venn med den jente :(, jeg kan fortsatt ikke skjønne at hun kunne gjøre noe sp forferdelig:( det har pågått i 8 år altså, de er sammen , og min søster sliter veldig med å bearbide det som skjer:( HUfff, det ble mye info her. Uansett, jeg lurer på om du har en lurt råd til å komme se videre når noe såå ille skjer i livet:( Takk for at du tok deg tid til å lese dette her!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *