familiefrokost

IMG_8520

__________________________________________________________________________________________________________

God morgen  I dag rakk hele familien å spise frokost sammen på hotellet, så utrolig koselig 🙂 Nelia har startet å spise brødmat, så da er det mye lettere at hun sitter med oss. Jeg kjenner at jeg elsker hvordan hun vokser til, nå er hun snart 9 måneder allerede. Det er så sprøtt å tenke på. Verdens herligste vesen 

IMG_8574

IMG_8539

IMG_8531

__________________________________________________________________________________________________________

I dag gjør vi opptak på vestkanttorget, hvorfor kan dere finne ut i Det Nye-jenta om noen uker. Jeg har dobbelt opptak der før trening i kveld, men jeg rekker å være på hotellet mellom slagene, og det er jeg veldig glad for. I går fant jeg forresten kjolen jeg skal ha på valsen. Så utrolig spennenede! Det kjentes nesten som å velge brudekjole, haha 🙂 Kai var med og han var ganske bestemt, så jeg vet i hvert fall at han er fornøyd med valget. Gleder meg til å vise dere, om en uke braker det løs! Tusen, tusen takk for så mange fine kommentarer angående God morgen Norge, jeg blir så glad! 

– nyt lørdagen – 

43 kommentarer

 1. Tiden har gått veldig fort fra da Nelia ble født, og det er så spennende å følge henne mens hun vokser til. Så stor jente hun har blitt som spiser brødmat 🙂 Jeg gleder meg til å følge både deg og Nelia videre på ferden med dansing, tv og alt det andre.

  https://norahvem.blogg.no/1408783166_god_morgen.html

 2. Lavkarbobrød da eller? Dere gir vel ikke ungen GIFT?

   1. Michelle

    hehe, så et brød basert på de to andre makronæringsstoffene, protein og fett, er regnet som gift? Selv om man mener at karbohydrater ikke skal kuttes ut, betyr vel ikke at mat basert på fett og proteiner er gift? =P

  1. Gift? Oi gosh, jeg gir sønnen min «gift» hver eneste dag.. Jeg bør vel anmeldes til barnevernet..

 3. Kamilla

  Går det ann å se God morgen norge noen sted?

  1. Jeg ser det på sumo 😀

 4. Gleder meg til å se deg på parketten! Og ikke minst se kjolen du har valgt 🙂

 5. Hei 🙂 Vil gi det et lite tips til underlag i sportsdelen! Kjøpte akkurat buggysnuggle som er en fleecepose du kan ta av hele overdelen på, dvs bruke som bare underlag el pose. Kjempefin! Og perfekt i begynnende høstvær 🙂 Lykke til med danseprosjekt og alt annet som står på 🙂

  1. Tusen takk for tips 🙂

 6. you look wonderful even in a simple outfit

  https://www.aboutacloset.com/

 7. I’m very sorry if this is irritating, but I just wanna know which hair-straighter u use. U’re hair is just soo beautiful. I hope u’ll answer me this time, hehe 🙂

 8. Masse lykke til på skal vi danse 😀 Gleder meg til å se deg 🙂

 9. Michelle

  så herlig med en skikkelig familiefrokost! 🙂 Ja, det er sprøtt hvor fort unger vokser til. Må være veldig fasinerende å følge opp sitt eget barn og se utviklingen deres! Lykke til med opptakene og treningen i dag, må si du holder det gående 😉
  klem

 10. Hei Caroline!

 11. «(..) Jeg har dobbelt opptak der før trening i kveld (…)», mulig det er jeg som er helt idiot men jeg skjønte den ikke helt, har du dobbeltopptak av det nye jenta også dansetrening? Eller et det nye jenta, et skal vi danse også vanlig trening eller? Haha beklager for utrolig dumt spørsmål..:p

  1. Dobbeltopptak av Det Nye Jenta, og så dansetrening 🙂

 12. Veronica

  Hvor har du kjøpt den rosa genseren?:)

  1. Den er fra Zara, men den er gammel :/

 13. Lurte bare på om det er noe sted jeg kan se det nye jenta på nettet, som ikke koster noe:) håper du har en fantastisk kveld, tiltross for st den virket utrolig hektisk. Klem

  1. https://www.klikk.no/mote/detnye/detnyejenta/ 🙂

   Håper du får en fin kveld også 🙂

   1. Tusentakk for svar:) nå vet jeg hva kvelden min skal bestå av

 14. det er så koselig når de små begynner å prate, synes jeg…:) Spennende å bli kjent med verdenen gjennom barneøyne.

 15. bettina

  Dere ser virkelig ut som en harmonisk familie. Og jeg pleier å si at alle babyer er skjønne, men Nelia er bare utenom det vanlige søt.

 16. Hei… først, du har en utrolig energi, er et flott forbilde etc. etc. (du har sikker hørt dette før ;)) Lurer bare på hvorfor du må «godkjenne» alle kommentarene før de blir publisitert?? Siler du det negative? De fleste blogger gjør ikke dette. Føler derfor at din blogg ikke er «ekte». Dessuten må jo dette ta ekstra tid – eller er det fordi du vil svare etter hver kommentar? Lurer bare…

  1. Det er fordi det er lettere for meg å svare på kommentarene 🙂 Dersom de bare renner inn, vil jeg glemme å gå tilbake igjen for å svare, jeg synes i hvert fall det er tungvint :/

   1. Da forstår jeg….. du er den bloggeren som er flinkest til å svare på kommentarene også ;)) Lykke til med SVD, skal bli moro å følge med.

   2. Tusen, tusen takk! Jeg prøver til tross for at det er hektisk for tiden, det er jo så koselig å kommunisere med dere 🙂

   3. Martha

    Ja, det er mye lettere å administrere en blogg om man må pløye gjennom kommentarene før de går gjennom. Går jo ikke tilfeldigvis inn på et innlegg som er skrevet i januar for å sjekke om det har kommet noen spørsmål til noe der. Folk kommer jo inn på bloggen via forskjellige kanaler. Synes ikke dette gjør bloggen mindre ekte, derimot mer seriøs!

   4. Ja, ikke sant 🙂 Det kommer ofte spm. på gamle innlegg, og de hadde jeg aldri sett hvis jeg ikke hadde på godkjenning 🙂

 17. Hei, du kan få kjøpt sportsvognpute til å sitte på i vogna fra Emmaljunga. De får du festet slik at den ikke sklir ned! Eller er også fleece posene fra Buggy Snuggle veldig fine. Den kan deles, slik at den kan brukes kun til å sitte på. Kjempefin i overgangen sommer/høst og vinter/vår:) Finnes i mange farger og mønstre! Den kan du også feste så den ikke sklir ned:) Klem

 18. Jeg skrev sprotsvognpute, men mente Allround kjørepose fra Emmaljunga:) Den kan også deles, slik at den kan brukes hele året! Genial:) Mange farger:)

 19. Hei Caroline! Du stråler og gjør en kjempe jobb som tommel opp for en så oppegående mamma og mange baller i lufta. Ikke alle som klarer det, imponerende. Jeg har sett den nye jenta senere for var på ferie, du kler rollen godt. Men jeg finner ikke god morgen episoden du var på, er det noen steder jeg kan se den? Ønsker et svar, lykke til med alt. Du er super flink! Klem

  1. Tusen takk, så koselig å høre 😀 Det ligger på tv2 sumo 🙂

   Klem!

 20. Kan du slutte å skrive «mellom slagene»?? Du har jo fetish for å skrive det hele tiden.. Please!

  1. Beklager, ante ikke at det var irriterende :/

   1. Hahah, herregud’a, det er da virkelig ikke noe irriterende. Tipper de fleste ikke har tenkt over det engang. Det er tilfeldigvis opp til forfatteren av bloggen hvordan hun vil skrive, A.

  2. Kan du slutte å bruke ord du tydeligvis ikke forstår hva betyr? Please!

 21. Neila er en av de fineste og skjønneste ungene jeg har sett! Så dere under frokosten og syntes henne var så søt når hu smilte til meg! Du er heldig! :):) og må nesten legge til at det skulle bare mangle når hu har en så fin mor! Ha en strålende dag og håper du har hatt/får en flott opplevelse i Oslo by!
  Klem

  1. Nei, så hyggelig 😀 Tusen takk! Håper du har hatt en fin helg! Klem til deg 🙂

 22. Hehe, søteste Nelia! Det er så moro når de små begynner å spise vanlig mat, alt blir liksom litt enklere! Hjemme hos oss går det stort sett i gluten-og melkefritt, men veslegullet får smake det meste. Gir dere også Nelia vanlig brød?

  Gleder meg til å følge med på Skal vi danse! Så de to første episodene av DetNye-jenta og syns du gjør en flott figur!:) Keep up the good work, og husk å nyte all tiden med Nelia mellom slagene!:)

  1. Ja, hun får vanlig grovbrød 🙂 De er så skjønne når de tygger – haha 🙂 Tusen takk for så fine ord, jeg blir veldig glad for å høre det 🙂

   Klemmer!

 23. Christine

  Hei Caroline:) er så utrolig gøy å følge med på deg på det nye jenta og skal vi danse! Du er så flink! Har nesten blitt litt avhengig av deg i dagen min 🙂 jeg lurer veldig på hvor du har kjøpt den superfengende hvite buksen din? Har veldig lyst på den! Håper du har tid til å svare meg 🙂 svar meg gjerne på Mail, hvis ikke finner jeg den aldring her inne 😀 takk og lykke til med skal vi danse! Jeg stemmer!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *