God morgen Norge

Jeg føler at jeg har hatt kjærlighetssorg og at hjertet mitt ble helt igjen da Nelia smilte til meg i går. Nå er det lenge til neste gang det skal gå dager mellom oss, og akkurat nå vil jeg si at det aldri skal skje igjen. 

IMG_8480IMG_8513IMG_8491

__________________________________________________________________________________________________________

Vi har kost oss på  morgenkvisten, og nå skal jeg gå bort til tv2 for å være gjest ved fredagsbordet hos God morgen Norge klokken halv ti. Dere må se på! Vi skal snakke om Skal vi danse, så det blir veldig fint. Etter opptak her drar jeg rett til settet for Det Nye-jenta før jeg får et pust i bakken. Senere er det kostymeprøver (weee) og dansetrening, men en ting av gangen , så nå må jeg komme meg avgårde! Ha en deilig fredag, vi sees senere – eller på skjermen 🙂 

158 kommentarer

 1. Please, snille du, få bort den pop-up’en, vanvittig irriterende, ihvertfall på iPad. Ellers: god helg, og lykke til i SVD, heier på deg:)

 2. Please, snille du, få bort den pop-up’en, vanvittig irriterende, ihvertfall på iPad. Ellers: god helg, og lykke til i SVD, heier på deg:)

 3. Oda Amalie Nygaard

  den sengen så fantastisk ut! herlige bilder av deg og nelia <3

 4. Oda Amalie Nygaard

  den sengen så fantastisk ut! herlige bilder av deg og nelia <3

 5. Ha en skjønn helg med søte Nelia 🙂 <3

 6. Ha en skjønn helg med søte Nelia 🙂 <3

 7. Katrina

  Hei!
  Gleder meg til Skal vi danse begynner! Skal heie på deg!
  Du er sprek, har utholdenhet og det virker som at du er utrolig fokusert selv om du er sliten og har hatt en travel høst! (Håper at du vinner hele shiten!)
  Gleder meg til å se kjolene og dansene til alle deltakerene 🙂
  God helg!

 8. Katrina

  Hei!
  Gleder meg til Skal vi danse begynner! Skal heie på deg!
  Du er sprek, har utholdenhet og det virker som at du er utrolig fokusert selv om du er sliten og har hatt en travel høst! (Håper at du vinner hele shiten!)
  Gleder meg til å se kjolene og dansene til alle deltakerene 🙂
  God helg!

 9. Du gjør en fantastisk figur på tv, Caroline! 🙂 Du virker veldig varm og jordnær, som ei jente som alle kan være venninne med. Skal Vi Danse er ett av mine favorittprogram, så det blir noen stemmer fra denne siden av skjermen 🙂

  1. Åååh, så hyggelig å høre 🙂

 10. Du gjør en fantastisk figur på tv, Caroline! 🙂 Du virker veldig varm og jordnær, som ei jente som alle kan være venninne med. Skal Vi Danse er ett av mine favorittprogram, så det blir noen stemmer fra denne siden av skjermen 🙂

  1. Åååh, så hyggelig å høre 🙂

 11. Jeg må bare si det: fy søren for ei flott dame du er!! Jo mer jeg ser av deg, jo bedre inntrykk får jeg 🙂

  Jeg håper du er stolt av deg selv, for det har du all grunn til å være! Det er en fryd å følge med på bloggen din 🙂

  1. Så snill du er :O Tusen takk <3

 12. Jeg må bare si det: fy søren for ei flott dame du er!! Jo mer jeg ser av deg, jo bedre inntrykk får jeg 🙂

  Jeg håper du er stolt av deg selv, for det har du all grunn til å være! Det er en fryd å følge med på bloggen din 🙂

  1. Så snill du er :O Tusen takk <3

 13. Herlige bilder av deg og din vakre Nelia <3

 14. Herlige bilder av deg og din vakre Nelia <3

 15. Alltid rart å være borte fra de små.. Rart hvor avhengig man blir 🙂 når tenker dere at Nelia skal begynne i barnehage?

 16. Alltid rart å være borte fra de små.. Rart hvor avhengig man blir 🙂 når tenker dere at Nelia skal begynne i barnehage?

 17. Benedikte

  Det var veldig goey aa se deg paa TV! Fikk et veldig, veldig godt inntrykk av deg. Staa paa videre! 🙂

  1. Så hyggelig å høre 🙂

 18. Benedikte

  Det var veldig goey aa se deg paa TV! Fikk et veldig, veldig godt inntrykk av deg. Staa paa videre! 🙂

  1. Så hyggelig å høre 🙂

 19. Er det frokosten din?

  Håper det for det der var ikks store pletten…..som gbp opp skjønner jeg du blir mett, en stakett stund.

  Er du mentalt forbredt på å apise nok og næringsik mat??

  .Husk det hvert år er de som må kaste inn hånkleedet, de greier ikke bli med, de knekker sammen, lengeter eller familien, det blir for mye rett å slett…..

  1. Dette er nok til frokost.. tipper C spiser lunsj 3-4 timer senere, småspiser nøtter etc, som hun selv har sagt og middag sikkert også.. og hun trener jo nesten hver dag så hun klarer seg nok. Hun kjenner kroppen. Min frokost er faktisk mindre enn C sin, er ikke mange som klarer å spise stor frokost, da må den i tilfelle være senere på dagen/sen frokost. Klem til C 🙂

   1. Jeanett L

    man kan forsyne seg flere ganger 😉

 20. Er det frokosten din?

  Håper det for det der var ikks store pletten…..som gbp opp skjønner jeg du blir mett, en stakett stund.

  Er du mentalt forbredt på å apise nok og næringsik mat??

  .Husk det hvert år er de som må kaste inn hånkleedet, de greier ikke bli med, de knekker sammen, lengeter eller familien, det blir for mye rett å slett…..

  1. Dette er nok til frokost.. tipper C spiser lunsj 3-4 timer senere, småspiser nøtter etc, som hun selv har sagt og middag sikkert også.. og hun trener jo nesten hver dag så hun klarer seg nok. Hun kjenner kroppen. Min frokost er faktisk mindre enn C sin, er ikke mange som klarer å spise stor frokost, da må den i tilfelle være senere på dagen/sen frokost. Klem til C 🙂

   1. Jeanett L

    man kan forsyne seg flere ganger 😉

 21. Følger deg med spenning:) Heia deg på i «Skal vi danse» (tvi tvi.). Fantastisk at du klarer å kominere dine viktige oppdrag med barn og fotballmann. For meg har av og til hverdagen FOR korte dager, men prioriterer som du «gullet» og familie. Ingen tvil om at slik må det være. Klem Vivian

  1. Tusen takk for at du heier på meg 🙂

 22. Følger deg med spenning:) Heia deg på i «Skal vi danse» (tvi tvi.). Fantastisk at du klarer å kominere dine viktige oppdrag med barn og fotballmann. For meg har av og til hverdagen FOR korte dager, men prioriterer som du «gullet» og familie. Ingen tvil om at slik må det være. Klem Vivian

  1. Tusen takk for at du heier på meg 🙂

 23. Hvor er den nydelige sengen fra?

  1. Det er en hotellseng, så det vet jeg ikke 🙁

 24. Hvor er den nydelige sengen fra?

  1. Det er en hotellseng, så det vet jeg ikke 🙁

 25. Hei fine deg:-) lenge siden jeg har skrevet til deg,men leser fortsatt bloggen din 🙂 Gleder meg veldig til å følge deg i «sal vi danse» heier på deg<3 Har et ønske om at du ordner et innlegg om hudpleie,rens,dag/nattkremer i en middels prisklasse.. Jeg tar og gjerne anbefalinger her som svar:) Har brukt OH produkter både for rens og kremer etter tidligere anbefalinger fra dg.. er fornøyd. Men nå er di fleste produktene utgått på coverbrands.. Så da trenger jeg nye tips,åpen for nye produkter til en fornuftig pris. har passert 40, så huden trenger fuktighet 🙂 På forhånd tusen takk ! klem 🙂

  1. Når innspillingene av Det Nye Jenta er over skal jeg se om jeg får det til 🙂

 26. Hei fine deg:-) lenge siden jeg har skrevet til deg,men leser fortsatt bloggen din 🙂 Gleder meg veldig til å følge deg i «sal vi danse» heier på deg<3 Har et ønske om at du ordner et innlegg om hudpleie,rens,dag/nattkremer i en middels prisklasse.. Jeg tar og gjerne anbefalinger her som svar:) Har brukt OH produkter både for rens og kremer etter tidligere anbefalinger fra dg.. er fornøyd. Men nå er di fleste produktene utgått på coverbrands.. Så da trenger jeg nye tips,åpen for nye produkter til en fornuftig pris. har passert 40, så huden trenger fuktighet 🙂 På forhånd tusen takk ! klem 🙂

  1. Når innspillingene av Det Nye Jenta er over skal jeg se om jeg får det til 🙂

 27. Sengen ser så spesielt, jeg liker det.

 28. Sengen ser så spesielt, jeg liker det.

 29. Hei:)
  Så koselig morgenstund med deg og din skjønne lille!
  Jeg ser du har mange baller i luften for tiden, men velger å spørre allikevel. Jeg venter en liten engel i januar 2015 og er da naturligvis på jakt etter det mest praktiske og beste av babyutstyr. Det virker som du er så godt orientert på det feltet. Jeg har blant annet gått til innkjøp av Risa Rosa vognpose etter jeg så hvor flott din var.
  Det jeg lurte på var om du kunne, når du evt. får tid, lage et innlegg med smarte, praktiske og nyttige tips til babyutstyr? Sånn i etterkant ser du sikkert hva som var gull verdt, og hva man kunne latt være å kjøpe.

  Ellers vil jeg ønske deg lykke til på Skal vi danse! Blir overrasket om ikke du kommer langt:)

  1. Så spennende! Gratulerer 🙂

   Det kan jeg se om jeg får til når jeg har bedre tid.

   Tusen takk 🙂

 30. Hei:)
  Så koselig morgenstund med deg og din skjønne lille!
  Jeg ser du har mange baller i luften for tiden, men velger å spørre allikevel. Jeg venter en liten engel i januar 2015 og er da naturligvis på jakt etter det mest praktiske og beste av babyutstyr. Det virker som du er så godt orientert på det feltet. Jeg har blant annet gått til innkjøp av Risa Rosa vognpose etter jeg så hvor flott din var.
  Det jeg lurte på var om du kunne, når du evt. får tid, lage et innlegg med smarte, praktiske og nyttige tips til babyutstyr? Sånn i etterkant ser du sikkert hva som var gull verdt, og hva man kunne latt være å kjøpe.

  Ellers vil jeg ønske deg lykke til på Skal vi danse! Blir overrasket om ikke du kommer langt:)

  1. Så spennende! Gratulerer 🙂

   Det kan jeg se om jeg får til når jeg har bedre tid.

   Tusen takk 🙂

 31. Heisann 🙂 Jeg har nå sett det nye-jenta, så deg i går på GMN og i kveld skal jeg se på SVD- supert! Jeg liker veldiggodt bloggen, slik som du fremstår gjennom den, og slik du fremstår på TV!

  Men det er en ting jeg har på hjertet i dag, og det er en tosidig sak av at jeg forstår at du har en stressende periode nå (som virkelig er beundringsverdig på alle måter), og at jeg føler vi bare får små,korte innlegg hvor du forteller hvor opptatt du er. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal få dette frem, men jeg kjenner at det i det siste er kjedelig å lese innlegg om hvor travel du er (når det ikke bare er noen få dager du er det, men det er jo en ganske lang periode nå hvor du er veldig opptatt med mye). Dette får meg til å føle at jeg er til bry ved å lese bloggen din for du har så mye annet du heller skulle ha gjort. Jeg vet ikke helt hvor jeg vil hen med denne kommentaren, men jeg kjenner at jeg ønsker å lese om annet enn hvor opptatt du er.

  Du gjør en god jobb, for all del! Jeg digger deg, og jeg gleder meg til å se deg på SVD 🙂

  1. Tusen takk for innspill 🙂

 32. Hei Caroline!
  Jeg kommenterer aldri på blogger,men følte for å komme med en kommentar her nå.

  De kommentarene hvor du blant annet «kritiseres» for de godene du mottar,som her hotellovernattinger i Oslo.
  Håper virkelig ikke du bryr deg,jeg blir så kvalm. De misunnelige sjelene vet ikke hvordan det er å jobbe hardt hver eneste dag for å nå målene sine Jeg vet du har stått på og ofret sinnsykt mye for å komme deg dit du er.
  Det er klart du skal nyte godene du får tilbud om, det er vel fortjent og et resultat av hard jobbing gjennom mange år.

  Jeg tror ikke jeg trenger å kommentere spisingen,den tror jeg du har god kontroll på. I en så hektisk tid er det ekstra viktig med næring.

  Til slutt vil jeg si at jeg håper du er flink til å lytte til kroppen i en slik periode. Jeg vet selv hvor galt det kan gå om man ikke gjør det. Har jobba/studert/trent meg ihjel og vært en perfeksjonist hele livet. For 1,5 år siden sa alt stopp,jeg ble innlagt for dyp depresjon og er enda ikke frisk. Kroppen min hadde fått nok. Jeg angrer veldig på at jeg ikke lyttet til kroppen min da jeg var sliten,det er så mye mer som er viktig her i livet. Nå betaler jeg for det,og jobber hver dag for å finne livsgleden tilbake. Gjør ikke dette for å skremme deg,vil bare at du tenker ekstra mye på deg selv nå,

  Masse lykke til i høst,dette klarer du kjempefint!

  M.

  1. Tusen takk for fine ord! Jeg er utrolig lei for å høre at du har blitt syk, jeg ønsker deg lykke til og håper du finner livsgleden igjen <3

 33. Hei Caroline!
  Jeg kommenterer aldri på blogger,men følte for å komme med en kommentar her nå.

  De kommentarene hvor du blant annet «kritiseres» for de godene du mottar,som her hotellovernattinger i Oslo.
  Håper virkelig ikke du bryr deg,jeg blir så kvalm. De misunnelige sjelene vet ikke hvordan det er å jobbe hardt hver eneste dag for å nå målene sine Jeg vet du har stått på og ofret sinnsykt mye for å komme deg dit du er.
  Det er klart du skal nyte godene du får tilbud om, det er vel fortjent og et resultat av hard jobbing gjennom mange år.

  Jeg tror ikke jeg trenger å kommentere spisingen,den tror jeg du har god kontroll på. I en så hektisk tid er det ekstra viktig med næring.

  Til slutt vil jeg si at jeg håper du er flink til å lytte til kroppen i en slik periode. Jeg vet selv hvor galt det kan gå om man ikke gjør det. Har jobba/studert/trent meg ihjel og vært en perfeksjonist hele livet. For 1,5 år siden sa alt stopp,jeg ble innlagt for dyp depresjon og er enda ikke frisk. Kroppen min hadde fått nok. Jeg angrer veldig på at jeg ikke lyttet til kroppen min da jeg var sliten,det er så mye mer som er viktig her i livet. Nå betaler jeg for det,og jobber hver dag for å finne livsgleden tilbake. Gjør ikke dette for å skremme deg,vil bare at du tenker ekstra mye på deg selv nå,

  Masse lykke til i høst,dette klarer du kjempefint!

  M.

  1. Tusen takk for fine ord! Jeg er utrolig lei for å høre at du har blitt syk, jeg ønsker deg lykke til og håper du finner livsgleden igjen <3

 34. Vart har du köpt den runda sängen? Har drömt i många år om en sådan, var finns de att köpa?

  1. Jeg bor på hotell for tiden, så det vet jeg dessverre ikke :/

 35. Vart har du köpt den runda sängen? Har drömt i många år om en sådan, var finns de att köpa?

  1. Jeg bor på hotell for tiden, så det vet jeg dessverre ikke :/

 36. Nathasha

  Åh, hvilket hotell er dette??

  1. Royal Christiania 🙂

 37. Nathasha

  Åh, hvilket hotell er dette??

  1. Royal Christiania 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *