Nydalen

IMG_8343

God morgen! Her går det virkelig i ett for tiden, og jeg vil bare si hei før jeg fyker avgårde til innspilling for Det Nye-jenta. I går gjorde vi jubileumsopptak i Nydalen som kommer på tv2 til lørdag, det var en stor fest og utrolig mange fine mennesker – ikke minst fikk vi være på parketten for første gang, og vi testet trappen, og jeg mener det, jeg hadde sommerfuglkrig i magen bare fordi skulle gå ned *gulp* Håper det løsner til neste lørdag, jeg er så spent! Deler litt flere tanker og et stort bildedryss senere, nå må jeg gå! 

IMG_8435

Det var magisk å se Lars-Kristian igjen forresten, enda en sommerfuglkrig 🙂 Ha en nydelig dag ♥

106 kommentarer

 1. Åh.. sukk.. Den nye pop up-saken som kommer opp nederst i høyre hjørne er utrolig enerverende (som all annen pop up reklame). Vanligvis holder det å trykke slike bort én gang, men her kommer det jo nye hele tiden med bare noen sekunders mellomrom. Får en følelse av at det IKKE respekteres at jeg ikke vil at du skal tipse meg om nye (gamle) poster og det er ekstremt irriterende….

  1. Takk for tilbakemeldingene, skal se hva vi kan gjøre med det 🙂

 2. Åh.. sukk.. Den nye pop up-saken som kommer opp nederst i høyre hjørne er utrolig enerverende (som all annen pop up reklame). Vanligvis holder det å trykke slike bort én gang, men her kommer det jo nye hele tiden med bare noen sekunders mellomrom. Får en følelse av at det IKKE respekteres at jeg ikke vil at du skal tipse meg om nye (gamle) poster og det er ekstremt irriterende….

  1. Takk for tilbakemeldingene, skal se hva vi kan gjøre med det 🙂

 3. Hallo!

  Jeg så deg i den første episoden av Det Nye-jenta! Du er så utrolig på alle måter, og det var gøy å se det på tv!

  Så fin du var i den rustrøde kjolen i det forrige innelegget! 🙂

  I denne hvite kjolen så du helt smashing ut, og Lasse var veldig stilig i antrekket sitt. Dere er et utrolig flott par – bare Nelia som manglet på bildet 😉

  Hvor har du kjøpt den rustrøde og den hvite kjolen? Og hva koster de?

  1. Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂 Den rustrøde er fra BikBok, og den hvite er TV2 sin.

 4. Hallo!

  Jeg så deg i den første episoden av Det Nye-jenta! Du er så utrolig på alle måter, og det var gøy å se det på tv!

  Så fin du var i den rustrøde kjolen i det forrige innelegget! 🙂

  I denne hvite kjolen så du helt smashing ut, og Lasse var veldig stilig i antrekket sitt. Dere er et utrolig flott par – bare Nelia som manglet på bildet 😉

  Hvor har du kjøpt den rustrøde og den hvite kjolen? Og hva koster de?

  1. Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂 Den rustrøde er fra BikBok, og den hvite er TV2 sin.

 5. you look absolutely stunning!

  1. Thank you sweetie <3

 6. you look absolutely stunning!

  1. Thank you sweetie <3

 7. Du har fått noen utrolig irriterende popups som dukker opp helt ut av det blå rundt om kring på skjermen. Det er for populære innlegg eller for å sjekke facebooksiden eller noe annet, men siden de dukker opp når det passer dem selv, så trykker man gjerne på dem istedenfor å scrolle nedover skjermen(på iPad) og går dermed ut av innlegget. Trykker jeg meg tilbake skjer bare det samme igjen, et annet sted på skjermen og til et annet innlegg tidligere i uka. Kan dette fjernes eller flyttes, eller hvertfall ha en fast popup-plass?

  1. Takk for tilbakemeldingene, skal se hva vi kan gjøre 🙂

 8. Du har fått noen utrolig irriterende popups som dukker opp helt ut av det blå rundt om kring på skjermen. Det er for populære innlegg eller for å sjekke facebooksiden eller noe annet, men siden de dukker opp når det passer dem selv, så trykker man gjerne på dem istedenfor å scrolle nedover skjermen(på iPad) og går dermed ut av innlegget. Trykker jeg meg tilbake skjer bare det samme igjen, et annet sted på skjermen og til et annet innlegg tidligere i uka. Kan dette fjernes eller flyttes, eller hvertfall ha en fast popup-plass?

  1. Takk for tilbakemeldingene, skal se hva vi kan gjøre 🙂

 9. Ser det var flere som kommenterte det, beklager maset:p Og til de som ble sure fordi vi sa fra: jeg ville hvertfall satt pris på at mine lesere informerte meg når bloggen min ble mindre brukervennlig-dette er jobben til caroline og det er ikke personlig mot henne at jeg syns popupen er lite brukervennlig. Rull inn puppen og ikke angrip alle som ikke bare skriver «du er fiiiiiin»(det er du, altså, Caroline!) Jeg skal til og med se skal vi danse for første gang på lørdag:)

 10. Ser det var flere som kommenterte det, beklager maset:p Og til de som ble sure fordi vi sa fra: jeg ville hvertfall satt pris på at mine lesere informerte meg når bloggen min ble mindre brukervennlig-dette er jobben til caroline og det er ikke personlig mot henne at jeg syns popupen er lite brukervennlig. Rull inn puppen og ikke angrip alle som ikke bare skriver «du er fiiiiiin»(det er du, altså, Caroline!) Jeg skal til og med se skal vi danse for første gang på lørdag:)

 11. Good good luck gorgeous Caroline!
  You are an inspiration:)!

 12. Good good luck gorgeous Caroline!
  You are an inspiration:)!

 13. Benedicte

  Elsker at dere er så forelsket ennå <3

 14. Benedicte

  Elsker at dere er så forelsket ennå <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *