morgenkos

ossto

God morgen, fine  Denne dagen har jeg gruet meg til lenge, for de to dagene som kommer nå skal jeg faktisk være uten Nelia om natten. Det har jeg aldri vært før. Vi reiser til Bergen i morgen tidlig, og da tenker jeg det er fint for Nelia å heller være hjemme, så svigerforeldrene mine har tatt turen fra Ålesund for å være litt barnevakt når Lars-Kristian ikke er hjemme på dagtid. Håper jeg får sovet i natt, men jeg kan ikke se for meg at det skal bli enkelt. Jeg savner henne allerede og vet at jeg kommer til å gråte når jeg reiser i dag. Men det går nok fint, og heldigvis har jeg så stappet timeplan de neste dagene at tiden kommer til å fly i rekordfart. Håper jeg. 

__________________________________________________________________________________________________________

– nail it – 

IMG_8044

Snille Katrine ordnet neglene mine på fridagen sin i går, og denne gangen gikk jeg for sort gellack. Jeg synes det ble så fint, det ser i hvert fall helt rikitg ut for tiden vi går i møte. 

__________________________________________________________________________________________________________

Nå er det to uker igjen av opptakene for Det Nye-jenta, og etter dette har jeg kun jobben og skal vi danse å tenke på. Jeg elsker å være med på opptakene hver dag, men det skal også bli godt å få samlet seg litt igjen, ikke minst å bo hjemme. Så blir det ordentlig skikk på bloggen igjen også, det gleder jeg meg til! Det står en hel haug med pakker fra TM Design utenfor huset nå, fantastiske møbler som venter på å komme i hus. Jeg må bare finne tid til å kose meg med det først. Jeg gleder meg til å vise dere! 

Nå skal jeg ture inn til Oslo, vi sees senere! Ha en nydelig start på uken ♥ 

82 kommentarer

 1. Underbar bild på dig och Nelia! <3

  1. Tusen takk 🙂

 2. Underbar bild på dig och Nelia! <3

  1. Tusen takk 🙂

 3. Så søtt bilde av deg og Nelia! 🙂

 4. Så søtt bilde av deg og Nelia! 🙂

 5. Hei,
  Jeg lurte bare på om vitrineskapet her er fra Ikea? Fornøyd med det? 🙂

  1. Det er fra IKEA, og vi er kjempefornøyde med det 🙂

 6. Hei,
  Jeg lurte bare på om vitrineskapet her er fra Ikea? Fornøyd med det? 🙂

  1. Det er fra IKEA, og vi er kjempefornøyde med det 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *