morgenkos

ossto

God morgen, fine  Denne dagen har jeg gruet meg til lenge, for de to dagene som kommer nå skal jeg faktisk være uten Nelia om natten. Det har jeg aldri vært før. Vi reiser til Bergen i morgen tidlig, og da tenker jeg det er fint for Nelia å heller være hjemme, så svigerforeldrene mine har tatt turen fra Ålesund for å være litt barnevakt når Lars-Kristian ikke er hjemme på dagtid. Håper jeg får sovet i natt, men jeg kan ikke se for meg at det skal bli enkelt. Jeg savner henne allerede og vet at jeg kommer til å gråte når jeg reiser i dag. Men det går nok fint, og heldigvis har jeg så stappet timeplan de neste dagene at tiden kommer til å fly i rekordfart. Håper jeg. 

__________________________________________________________________________________________________________

– nail it – 

IMG_8044

Snille Katrine ordnet neglene mine på fridagen sin i går, og denne gangen gikk jeg for sort gellack. Jeg synes det ble så fint, det ser i hvert fall helt rikitg ut for tiden vi går i møte. 

__________________________________________________________________________________________________________

Nå er det to uker igjen av opptakene for Det Nye-jenta, og etter dette har jeg kun jobben og skal vi danse å tenke på. Jeg elsker å være med på opptakene hver dag, men det skal også bli godt å få samlet seg litt igjen, ikke minst å bo hjemme. Så blir det ordentlig skikk på bloggen igjen også, det gleder jeg meg til! Det står en hel haug med pakker fra TM Design utenfor huset nå, fantastiske møbler som venter på å komme i hus. Jeg må bare finne tid til å kose meg med det først. Jeg gleder meg til å vise dere! 

Nå skal jeg ture inn til Oslo, vi sees senere! Ha en nydelig start på uken ♥ 

82 kommentarer

 1. Jeanette

  TM design har så utrolig masse fint!

 2. Jeanette

  TM design har så utrolig masse fint!

 3. Karoline

  Søte Nelia!:-) De neste dagene kommer til å fly avgårde, så er du hjemme igjen før du vet ordet av det! 🙂 Nelia er jo så heldig å få besteforeldrene sine på besøk, og de syns sikkert det er kjempestas og koselig å være barnevakt 😀
  Klem!

 4. Karoline

  Søte Nelia!:-) De neste dagene kommer til å fly avgårde, så er du hjemme igjen før du vet ordet av det! 🙂 Nelia er jo så heldig å få besteforeldrene sine på besøk, og de syns sikkert det er kjempestas og koselig å være barnevakt 😀
  Klem!

 5. Ønsker deg en riktig god uke, Caroline, Og skjønner veldig godt at du syntes det er grusomt å være ifra henne, det gjør jeg også de gangene lillemor reiser på tur til besteforeldrene. Men lille Nelia vil ha det som plommen i egget og mamma vil være så opptatt at tiden flyr. Det som kanskje vil hjelpe på, som iallefall jeg gjør. Jeg ringer på skype eller facetime til henne, når hun er hos besteforeldrene. <3 Hun syntes det er gøy og smiler fra øre til øre <3

  Sender deg en klem jeg, vet hvor tungt det er <3

 6. Ønsker deg en riktig god uke, Caroline, Og skjønner veldig godt at du syntes det er grusomt å være ifra henne, det gjør jeg også de gangene lillemor reiser på tur til besteforeldrene. Men lille Nelia vil ha det som plommen i egget og mamma vil være så opptatt at tiden flyr. Det som kanskje vil hjelpe på, som iallefall jeg gjør. Jeg ringer på skype eller facetime til henne, når hun er hos besteforeldrene. <3 Hun syntes det er gøy og smiler fra øre til øre <3

  Sender deg en klem jeg, vet hvor tungt det er <3

 7. Hei Caroline 🙂
  Flott blogg.
  Har vært på utkikk etter å kjøpe gellack lenge.
  Hvor har du kjøpt din?

  Ha en god tur til Oslo.

 8. Hei Caroline 🙂
  Flott blogg.
  Har vært på utkikk etter å kjøpe gellack lenge.
  Hvor har du kjøpt din?

  Ha en god tur til Oslo.

 9. Hei! Jeg kjenner igjen den vonde følelsen når man må dra fra sine søte små. Du er heldig som har så snille besteforeldre som kan passe henne når dere er borte. Hun vil få det helt topp og det er også godt for mammaer å være litt «bare meg» iblant også. Så blir det ekstra kos når dere treffes igjen <3 (og husk facetime/skype 😉 Vet-hvordan-du-har-det-klem fra 3-barnsmamma på 33.

 10. Hei! Jeg kjenner igjen den vonde følelsen når man må dra fra sine søte små. Du er heldig som har så snille besteforeldre som kan passe henne når dere er borte. Hun vil få det helt topp og det er også godt for mammaer å være litt «bare meg» iblant også. Så blir det ekstra kos når dere treffes igjen <3 (og husk facetime/skype 😉 Vet-hvordan-du-har-det-klem fra 3-barnsmamma på 33.

 11. Marit Skare

  Hei
  Jeg ønsker deg lykke til med alt du skal gjøre i høst. Jeg heier på deg.
  Når du nå skal reise bort, er det jo kjempehyggelig at besteforeldrene får være med sitt barnebarn. Det setter vi farmorer pris på.

  Klem en bestemor

 12. Marit Skare

  Hei
  Jeg ønsker deg lykke til med alt du skal gjøre i høst. Jeg heier på deg.
  Når du nå skal reise bort, er det jo kjempehyggelig at besteforeldrene får være med sitt barnebarn. Det setter vi farmorer pris på.

  Klem en bestemor

 13. Dwightinha

  Så nydelig hun er!
  Husker godt den følelsen når jeg måtte være borte relatert til jobb, og jeg gråt jeg også. Godt du har fin og trygg hjelp ihvertfall.

 14. Dwightinha

  Så nydelig hun er!
  Husker godt den følelsen når jeg måtte være borte relatert til jobb, og jeg gråt jeg også. Godt du har fin og trygg hjelp ihvertfall.

 15. Ann-Kristin

  Føler sååå med deg!! Får helt vondt i magen selv bare av å tenke på det.. Det er aldri noe moro å reise fra våre små. <3 Trøst deg med at det er verre for deg enn for ho.. Kommer nok til å kose seg masse med farmor og farfar! <3 Lykke til og prøv å kose deg uten Nelia da! 🙂

 16. Ann-Kristin

  Føler sååå med deg!! Får helt vondt i magen selv bare av å tenke på det.. Det er aldri noe moro å reise fra våre små. <3 Trøst deg med at det er verre for deg enn for ho.. Kommer nok til å kose seg masse med farmor og farfar! <3 Lykke til og prøv å kose deg uten Nelia da! 🙂

 17. Great !! Follow me 🙂 aktywnaty.blogspot.com

 18. Great !! Follow me 🙂 aktywnaty.blogspot.com

 19. Michelle

  første natt uten henne kan jeg godt forstå at du gruer deg til! selv om det kommer til å gå bra, hun har det nok supert ed besteforeldre, men er sikkert veldig uvant for deg! Vel, lykke til og masse lykke til med opptak i Bergen 🙂

 20. Michelle

  første natt uten henne kan jeg godt forstå at du gruer deg til! selv om det kommer til å gå bra, hun har det nok supert ed besteforeldre, men er sikkert veldig uvant for deg! Vel, lykke til og masse lykke til med opptak i Bergen 🙂

 21. Du og Nelia er like nydelige som vanlig 🙂 Lykke til med de siste ukene med innspilling, og din første natt uten Nelia. Håper du får sove litt iallefall, selvom jeg skjønner at du kommer til å savne helle veldig! klem

  norahvem.blogg.no

  1. Tusen takk, Nora 🙂

 22. Du og Nelia er like nydelige som vanlig 🙂 Lykke til med de siste ukene med innspilling, og din første natt uten Nelia. Håper du får sove litt iallefall, selvom jeg skjønner at du kommer til å savne helle veldig! klem

  norahvem.blogg.no

  1. Tusen takk, Nora 🙂

 23. Masse lykke til! 🙂 Beundrer ditt pågangsmot og energi! 🙂 Masse lykke til med å være borte fra Nelia også, det går nok bedre enn fryktet! Gjør alltid det 🙂 Så heldig dere er som har så flott familie på begge sider som stiller opp for dere! 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 24. Masse lykke til! 🙂 Beundrer ditt pågangsmot og energi! 🙂 Masse lykke til med å være borte fra Nelia også, det går nok bedre enn fryktet! Gjør alltid det 🙂 Så heldig dere er som har så flott familie på begge sider som stiller opp for dere! 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 25. wow, samme anntrekk som på forrige innlegg jo! fint å se. 🙂 ps. ammer du fortsatt, og hvor mye/ofte?

 26. wow, samme anntrekk som på forrige innlegg jo! fint å se. 🙂 ps. ammer du fortsatt, og hvor mye/ofte?

 27. Kamilla :)

  Åh, kjenner akkurat til denne følelsen Caroline. Jeg driver å skal bestille meg billetter til Trondheim i november (babyshower) og er usikker på om jeg skal ta med meg den lille eller ikke. Da er lillegull 6 mnd. Vet jeg har mange snille barnevakter, men det hadde kanskje vært litt godt for mor å være helt alene. Men, vet ikke om jeg kommer til å klare å kose meg. Hvordan gjør du det i forhold til melken?

  1. Jeg ammer bare om morgenen, og av og til på kvelden. Pumper meg nå når jeg er borte 🙂

 28. Kamilla :)

  Åh, kjenner akkurat til denne følelsen Caroline. Jeg driver å skal bestille meg billetter til Trondheim i november (babyshower) og er usikker på om jeg skal ta med meg den lille eller ikke. Da er lillegull 6 mnd. Vet jeg har mange snille barnevakter, men det hadde kanskje vært litt godt for mor å være helt alene. Men, vet ikke om jeg kommer til å klare å kose meg. Hvordan gjør du det i forhold til melken?

  1. Jeg ammer bare om morgenen, og av og til på kvelden. Pumper meg nå når jeg er borte 🙂

 29. Hei kjære Caroline, det kan være du har svart på dette før, men går det ann å se det nye jenta på nettet? har desverre ikke bliss…

  1. Går på Sumo 🙂

   1. Helene Viktoria

    Når går reprisen?

   2. Det vet jeg ikke :/

 30. Hei kjære Caroline, det kan være du har svart på dette før, men går det ann å se det nye jenta på nettet? har desverre ikke bliss…

  1. Går på Sumo 🙂

   1. Helene Viktoria

    Når går reprisen?

   2. Det vet jeg ikke :/

 31. Høsten er kommet til Bergen, så finn frem strikkegenser 😉 God tur! 🙂

 32. Høsten er kommet til Bergen, så finn frem strikkegenser 😉 God tur! 🙂

 33. Nydelig bilde av deg og lille! Dere er så fine! Morskjærligheten i øyeblikket er til å ta å føle på nærmest 🙂
  Over til noe annet: som jeg gleder meg til Det nye-jenta i kveld! Kjempeivrig! Også dobbeltepisode – wææ! Haha 🙂
  Satser på at dagene går unna så du kommer deg hjem igjen til mann og barn 🙂 Håper mandagen din har vært fin sålangt! 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 34. Nydelig bilde av deg og lille! Dere er så fine! Morskjærligheten i øyeblikket er til å ta å føle på nærmest 🙂
  Over til noe annet: som jeg gleder meg til Det nye-jenta i kveld! Kjempeivrig! Også dobbeltepisode – wææ! Haha 🙂
  Satser på at dagene går unna så du kommer deg hjem igjen til mann og barn 🙂 Håper mandagen din har vært fin sålangt! 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 35. Lykke til 🙂 Du er utrolig flink som får alt til å gå rundt med så mye ting du har på gang for tiden. Beudringsverdig!

  1. Tusen takk 🙂

 36. Lykke til 🙂 Du er utrolig flink som får alt til å gå rundt med så mye ting du har på gang for tiden. Beudringsverdig!

  1. Tusen takk 🙂

 37. Henriette

  Hei, jeg synes du har en flott farge på håret og lurte på om jeg skulle gå for tilsvarende farge selv. Hvilken fargekombinasjon er det/ fargekode bruker firsøren din? Kan du lage et innlegg på det når du har tid?:)
  Lykke til med dansingen!! HEIA HEIA!

 38. Henriette

  Hei, jeg synes du har en flott farge på håret og lurte på om jeg skulle gå for tilsvarende farge selv. Hvilken fargekombinasjon er det/ fargekode bruker firsøren din? Kan du lage et innlegg på det når du har tid?:)
  Lykke til med dansingen!! HEIA HEIA!

 39. Du verden, samme undertøyet idag igjen..

  1. AndrineK

   Du mener nattøy? Det er vel ikke så uvanlig å bruke samme nattøy flere dager på rad?

 40. Du verden, samme undertøyet idag igjen..

  1. AndrineK

   Du mener nattøy? Det er vel ikke så uvanlig å bruke samme nattøy flere dager på rad?

 41. Jeg vet hvordan det føles! «Baby’n» min går i 7. og jeg gråter en skvett når jeg skal være borte fra han over flere dager (ikke så han ser det!) Det blir liksom ikke bedre, det er jo det kjæreste vi har. Så trøsten er at de er hos noen som passer godt på dem, ikke sant. Som kanskje gir de noe annet enn det vi gjør. Og til sammen blir det enda bedre enn om de bare hadde oss foreldre… Ha noen fine dager fremover!

 42. Jeg vet hvordan det føles! «Baby’n» min går i 7. og jeg gråter en skvett når jeg skal være borte fra han over flere dager (ikke så han ser det!) Det blir liksom ikke bedre, det er jo det kjæreste vi har. Så trøsten er at de er hos noen som passer godt på dem, ikke sant. Som kanskje gir de noe annet enn det vi gjør. Og til sammen blir det enda bedre enn om de bare hadde oss foreldre… Ha noen fine dager fremover!

 43. terese hagen

  Herregud for et nydelig bilde! <3 Gleder meg masse til Det Nye jenta starter nå! Du er så fantastisk.

  1. tusen takk 🙂

 44. terese hagen

  Herregud for et nydelig bilde! <3 Gleder meg masse til Det Nye jenta starter nå! Du er så fantastisk.

  1. tusen takk 🙂

 45. Første natta borte fra barna er alltid værst, men så går det jo bra. Og besteforeldre er jo så skjønne med barnebarna sine 🙂

 46. Første natta borte fra barna er alltid værst, men så går det jo bra. Og besteforeldre er jo så skjønne med barnebarna sine 🙂

 47. Hvordan udtaler I egentlig «Nelia»? 🙂

  1. Som i Kornelia 🙂

 48. Hvordan udtaler I egentlig «Nelia»? 🙂

  1. Som i Kornelia 🙂

 49. Underbar bild på dig och Nelia! <3

  1. Tusen takk 🙂

 50. Underbar bild på dig och Nelia! <3

  1. Tusen takk 🙂

 51. Så søtt bilde av deg og Nelia! 🙂

 52. Så søtt bilde av deg og Nelia! 🙂

 53. Hei,
  Jeg lurte bare på om vitrineskapet her er fra Ikea? Fornøyd med det? 🙂

  1. Det er fra IKEA, og vi er kjempefornøyde med det 🙂

 54. Hei,
  Jeg lurte bare på om vitrineskapet her er fra Ikea? Fornøyd med det? 🙂

  1. Det er fra IKEA, og vi er kjempefornøyde med det 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *