luksus vs. budsjett

Uten navn-1

Boy Chanel-kolleksjonen har utrolig lekre vesker som jeg mer enn gjerne setter på ønskelisten min, så denne gangen har jeg funnet frem til en versjon som er nesten identisk med modellen fra 2011 – bortsett fra et par detaljer selvsagt *knis* 

chanelboy

luksus fra chanel / budsjett nly accessories (adlink) 

__________________________________________________________________________________________________________

Her er det selvsagt ekstreme forskjeller i pris, og garantert i kvalitet også, men likevel synes jeg den rimelige varianten er veldig fin. Hvilken ville du helst gått for? 

116 kommentarer

 1. I am obsessed with Chanel Boy handbag, but I definitely wouldn’t mind getting me a budget friendly lookalike!

  https://jeansandroses.blogspot.com/

 2. I am obsessed with Chanel Boy handbag, but I definitely wouldn’t mind getting me a budget friendly lookalike!

  https://jeansandroses.blogspot.com/

 3. Ingen tvil…luksus 🙂 Lite slår følelsen av luksusvarer…og det å vite at man har det real thing :)….Jovisst er det mye penger, men det handler om prioriteringer 🙂

  1. Det handler vel strengt tatt ikke bare om prioriteringer 🙂 Ikke for alle hvertfall. De færreste jeg kjenner måtte nok droppet huslån og eventuelt andre lån, eller mat om de skulle prioritere en slik veske. Og da er det jo ikke mulig å prioritere det. Med mindre man har så god økonomi st det står igjen 25000 etter alle nødvendigheter er betalt;)

   1. Jeg mente selvsagt at de fleste jeg kjenner måtte droppet huslån osv, ikke de færreste 😉

   2. Har du hørt om å spare…? Å sitte igjen med 25 000 på slutten av måneden er vel ikke så mange som gjør, men kanskje man kan klare 2000 kr, eller til og med 4000? Mitt tips er å ha høyt skattetrekk, så får du gjerne 20 000 igjen i juni 🙂

 4. Ingen tvil…luksus 🙂 Lite slår følelsen av luksusvarer…og det å vite at man har det real thing :)….Jovisst er det mye penger, men det handler om prioriteringer 🙂

  1. Det handler vel strengt tatt ikke bare om prioriteringer 🙂 Ikke for alle hvertfall. De færreste jeg kjenner måtte nok droppet huslån og eventuelt andre lån, eller mat om de skulle prioritere en slik veske. Og da er det jo ikke mulig å prioritere det. Med mindre man har så god økonomi st det står igjen 25000 etter alle nødvendigheter er betalt;)

   1. Jeg mente selvsagt at de fleste jeg kjenner måtte droppet huslån osv, ikke de færreste 😉

   2. Har du hørt om å spare…? Å sitte igjen med 25 000 på slutten av måneden er vel ikke så mange som gjør, men kanskje man kan klare 2000 kr, eller til og med 4000? Mitt tips er å ha høyt skattetrekk, så får du gjerne 20 000 igjen i juni 🙂

 5. Dwightinha

  Kan ikke nekte for at en ekte Chanel Boy appelerer til alle mine sanser. Unntaket må være at den ikke rommer spesielt mye i forhold til andre Chanel modeller som jeg allerede har. Tror kanskje jeg hadde ventet til jeg hadde råd til den ekte, men det er mye penger og Chanel øker prisene hvert år…

 6. Dwightinha

  Kan ikke nekte for at en ekte Chanel Boy appelerer til alle mine sanser. Unntaket må være at den ikke rommer spesielt mye i forhold til andre Chanel modeller som jeg allerede har. Tror kanskje jeg hadde ventet til jeg hadde råd til den ekte, men det er mye penger og Chanel øker prisene hvert år…

 7. Det er klart at det er noe med luksusvariantene som gjør dem mer spesielle å bære. Men likte budsjettutgaven veldig godt, foretrekker ofte sølv over gull 🙂

 8. Det er klart at det er noe med luksusvariantene som gjør dem mer spesielle å bære. Men likte budsjettutgaven veldig godt, foretrekker ofte sølv over gull 🙂

 9. åh, den rimelige var jo utrolig fin! Med den klassiske chanelen ville jeg aldri kjøpt en etterligning, for jeg føler det blir så tacky. Men med modeller som denne som er mer «anonyme» synes jeg det går helt fint !

 10. åh, den rimelige var jo utrolig fin! Med den klassiske chanelen ville jeg aldri kjøpt en etterligning, for jeg føler det blir så tacky. Men med modeller som denne som er mer «anonyme» synes jeg det går helt fint !

 11. Jeg går for den billige, frem til jeg engang får råd til den ekte 😀

 12. Jeg går for den billige, frem til jeg engang får råd til den ekte 😀

 13. Hei 🙂 Jeg ville nok gått for den billige varianten, da økonomien min ikke tillater den andre. Dessuten var de veldig like. Så hvis den billige varianten slites ut, er det bare å kjøpe en ny mange ganger før det nærmer seg luksus prisen. God kveld 🙂

  Norahvem.blogg.no

 14. Hei 🙂 Jeg ville nok gått for den billige varianten, da økonomien min ikke tillater den andre. Dessuten var de veldig like. Så hvis den billige varianten slites ut, er det bare å kjøpe en ny mange ganger før det nærmer seg luksus prisen. God kveld 🙂

  Norahvem.blogg.no

 15. Jeg vil alltid gå for ekte vare. Heller spare til, selv om det kan ta litt tid… Kopier og billigvarianter gleder jeg meg ikke over, men desto bedre føles det den dagen en kan skaffe seg en skikkelig godbit 🙂 Lykke til med alt du skal gjøre framover, jeg heier på deg <3

 16. Jeg vil alltid gå for ekte vare. Heller spare til, selv om det kan ta litt tid… Kopier og billigvarianter gleder jeg meg ikke over, men desto bedre føles det den dagen en kan skaffe seg en skikkelig godbit 🙂 Lykke til med alt du skal gjøre framover, jeg heier på deg <3

 17. Hei caroline, må si du er superflink til å planlegge og sjonglere mellom alt du skal rekke for tiden. Stor aplaus til søte deg 🙂

 18. Hei caroline, må si du er superflink til å planlegge og sjonglere mellom alt du skal rekke for tiden. Stor aplaus til søte deg 🙂

 19. AndreaB

  Fikk ikke med meg at Det Nye Jenta hadde premiere i dag! :O Hvis du vet når en reprise går så må du si ifra! 😀

  1. Jeanette

   Søndag kl. 20:00 tror jeg det var 🙂

   1. AndreaB

    Takk for hjelpen! 🙂

 20. AndreaB

  Fikk ikke med meg at Det Nye Jenta hadde premiere i dag! :O Hvis du vet når en reprise går så må du si ifra! 😀

  1. Jeanette

   Søndag kl. 20:00 tror jeg det var 🙂

   1. AndreaB

    Takk for hjelpen! 🙂

 21. Ååh, du var virkelig helt utrolig herlig på TV-skjermen! Du fikk meg til å smile for du var så bra. Utrolig flott personlighet, utseende og ja.. alt!

  Hilsen Amalie 🙂

 22. Ååh, du var virkelig helt utrolig herlig på TV-skjermen! Du fikk meg til å smile for du var så bra. Utrolig flott personlighet, utseende og ja.. alt!

  Hilsen Amalie 🙂

 23. Det finnes ingen gode grunner til å kjøpe en liten veske for 24 000 kroner.

  1. SÅÅÅÅ enig! Den kan være så ekte den bare vil, men det kommer alltid bare til å være en veske. Uansett hvor rik jeg noen gang skulle bli, skal jeg aldri slutte å ha et fornuftig forhold til penger. Dette er jo bare et merkejag, folk bruker helt enormt mye penger på en liten ting fordi det er et spesielt merke, man kan fint finne en minst like fin veske til 1000 kr og mindre.

 24. Det finnes ingen gode grunner til å kjøpe en liten veske for 24 000 kroner.

  1. SÅÅÅÅ enig! Den kan være så ekte den bare vil, men det kommer alltid bare til å være en veske. Uansett hvor rik jeg noen gang skulle bli, skal jeg aldri slutte å ha et fornuftig forhold til penger. Dette er jo bare et merkejag, folk bruker helt enormt mye penger på en liten ting fordi det er et spesielt merke, man kan fint finne en minst like fin veske til 1000 kr og mindre.

 25. Jeg syns Nelly sin versjon av denne er veldig fin! Nå liker jeg vanligvis ikke å kjøpe omtrent kopier av designervesker (og andre designerting), men for meg ville det aldri vært aktuelt å bruke 24 000 kr på en sånn type veske, så her sier jeg for budsjett 🙂

 26. Jeg syns Nelly sin versjon av denne er veldig fin! Nå liker jeg vanligvis ikke å kjøpe omtrent kopier av designervesker (og andre designerting), men for meg ville det aldri vært aktuelt å bruke 24 000 kr på en sånn type veske, så her sier jeg for budsjett 🙂

 27. Älskar den Chanelmodellen!! Fick jag välja blir det givetvis originalet, men jag har redan en Chanel så kanske får jag nöja mig med budgetvarianten denna gång… 😉

 28. Älskar den Chanelmodellen!! Fick jag välja blir det givetvis originalet, men jag har redan en Chanel så kanske får jag nöja mig med budgetvarianten denna gång… 😉

 29. Hei! Kan man se det nye jenta på nett noe sted? Fikk ikke med meg episodene på tv 2 bliss i dag..

  1. Du kan se det på Sumo 🙂

   1. Kan se det gratis på https://www.klikk.no/detnye/

  2. Kan også se det gratis på detnye.no 🙂

 30. Hei! Kan man se det nye jenta på nett noe sted? Fikk ikke med meg episodene på tv 2 bliss i dag..

  1. Du kan se det på Sumo 🙂

   1. Kan se det gratis på https://www.klikk.no/detnye/

  2. Kan også se det gratis på detnye.no 🙂

 31. Budsjettvesken var super, kom frem til det etter å studert veskene nøye 🙂

 32. Budsjettvesken var super, kom frem til det etter å studert veskene nøye 🙂

 33. Helt utrolig hvor overfladisk verden er… en veske til 30.000. Da hadde man kunne gitt mye til veldedighet eller spart opp til noe viktigere. Er virkelig skinnet til et dyr så deilig at man vil betale så mange tusen? Chanel er heller ikke dyrevennlig hverken med kosmetikk eller plagg/tilbehør.

 34. Helt utrolig hvor overfladisk verden er… en veske til 30.000. Da hadde man kunne gitt mye til veldedighet eller spart opp til noe viktigere. Er virkelig skinnet til et dyr så deilig at man vil betale så mange tusen? Chanel er heller ikke dyrevennlig hverken med kosmetikk eller plagg/tilbehør.

 35. Eh.. hvem jeg ville gått for? Det dør unger i krig og fattigdom i verden. Så skulle jeg liksom bruke 24000 på ei veske, istedet for å bruke pengene på å hjelpe noen?

  1. Du kan gjøre begge deler, evt. gjøre det du føler er riktig for deg.

   1. elisabeth h

    jeg ville aldri ha betalt så mye for en veske, men det er meg, og handler ikke om andres valg. Om man skal tenke «det dør unger i krig og fattigdom» hver dag og hver gang man kjøper noe som helst, burde ingen kjøpe seg NOE utover det absolutte MINIMUM av klær og mat og velstandsgoder, for å døyve sin dårlige samvittighet over å være så heldige at vi bor i Norge. Men sånn er det ikke. Jeg tipper heller ikke Aasta tenker «å nie, det dør unger …» hver gang hun kanskje kjøper en overpriset kaffe på kaffebar (38-43 kr for en latte/cortado osv ER overpriset når du kan lage den hjemme for 3kr selv med en nespressomaskin, for ikke å snakke om å koke kaffen selv!) eller tar buss istedenfor å gå, eller skrur opp varmen på vinteren for å ha behagelige 22 grader inne istedenfor 17, eller bruker fra tusen kroner og oppover på frisørklipp ist for å klippe selv, eller eller… Vi tar alle mange mange valg i hverdagen,der vi heller kunne gitt penger til de som har mindre enn oss, så at noen velger å spare til og kjøpe seg en luksusveske er i prinsippet ikke noe verre mht dissse barna og miljøet og alle andre unnskyldninger man bruker for å kritisere andres valg. Det er INGEN som vet om el hva noen med andre valg i vesker /klær/prestisjegjenstander enn deg selv gir i veldedighet/hjelp til organisasjoner eller enkeltmennesker som trenger det. I grunnen bør alle holde litt mer munn og granske sitt eget liv og egne valg og rette kritikken dit. Sitt EGET liv er det eneste man faktisk kan vurdere og bedømme med full kunnskap.

   2. Er fortsatt litt forskjell på bruke 20-30000 på en veske enn bruke to tusen hos frisør el kaffe et år.

   3. Kjersti

    Helt enig !

   4. Jeg er så enig!! Med mindre de som sier «tenk på fattige barn i afrika» faktisk gir bort alt utover det livsnødvendig så er det argumentet fullstendig fjernt. Jeg skjønner at det kan være litt provoserende å bruke så mye penger på én ting. Men hadde du reagert noe særlig på en dyr bil? På et stort og dyrt hus? Sier du til folk som har vært hos frisøren «du KUNNE faktisk brukt de pengene på fattige barn i stedet..»For det er vel strengt talt ikke «nødvendig» å gå til frisøren? Selv har jeg verken bil eller stort hus, og frisøren besøker jeg kanskje én gang i året. Dermed har jeg råd til en Chanelveske i året om jeg skulle få lyst på det. De fleste bruker de pengene de har, om det er på små luksusvarer i hverdagen, reiser, designervesker, bil eller hobby.. Skulle gjerne sett budsjettet til Aasta 🙂

 36. Eh.. hvem jeg ville gått for? Det dør unger i krig og fattigdom i verden. Så skulle jeg liksom bruke 24000 på ei veske, istedet for å bruke pengene på å hjelpe noen?

  1. Du kan gjøre begge deler, evt. gjøre det du føler er riktig for deg.

   1. elisabeth h

    jeg ville aldri ha betalt så mye for en veske, men det er meg, og handler ikke om andres valg. Om man skal tenke «det dør unger i krig og fattigdom» hver dag og hver gang man kjøper noe som helst, burde ingen kjøpe seg NOE utover det absolutte MINIMUM av klær og mat og velstandsgoder, for å døyve sin dårlige samvittighet over å være så heldige at vi bor i Norge. Men sånn er det ikke. Jeg tipper heller ikke Aasta tenker «å nie, det dør unger …» hver gang hun kanskje kjøper en overpriset kaffe på kaffebar (38-43 kr for en latte/cortado osv ER overpriset når du kan lage den hjemme for 3kr selv med en nespressomaskin, for ikke å snakke om å koke kaffen selv!) eller tar buss istedenfor å gå, eller skrur opp varmen på vinteren for å ha behagelige 22 grader inne istedenfor 17, eller bruker fra tusen kroner og oppover på frisørklipp ist for å klippe selv, eller eller… Vi tar alle mange mange valg i hverdagen,der vi heller kunne gitt penger til de som har mindre enn oss, så at noen velger å spare til og kjøpe seg en luksusveske er i prinsippet ikke noe verre mht dissse barna og miljøet og alle andre unnskyldninger man bruker for å kritisere andres valg. Det er INGEN som vet om el hva noen med andre valg i vesker /klær/prestisjegjenstander enn deg selv gir i veldedighet/hjelp til organisasjoner eller enkeltmennesker som trenger det. I grunnen bør alle holde litt mer munn og granske sitt eget liv og egne valg og rette kritikken dit. Sitt EGET liv er det eneste man faktisk kan vurdere og bedømme med full kunnskap.

   2. Er fortsatt litt forskjell på bruke 20-30000 på en veske enn bruke to tusen hos frisør el kaffe et år.

   3. Kjersti

    Helt enig !

   4. Jeg er så enig!! Med mindre de som sier «tenk på fattige barn i afrika» faktisk gir bort alt utover det livsnødvendig så er det argumentet fullstendig fjernt. Jeg skjønner at det kan være litt provoserende å bruke så mye penger på én ting. Men hadde du reagert noe særlig på en dyr bil? På et stort og dyrt hus? Sier du til folk som har vært hos frisøren «du KUNNE faktisk brukt de pengene på fattige barn i stedet..»For det er vel strengt talt ikke «nødvendig» å gå til frisøren? Selv har jeg verken bil eller stort hus, og frisøren besøker jeg kanskje én gang i året. Dermed har jeg råd til en Chanelveske i året om jeg skulle få lyst på det. De fleste bruker de pengene de har, om det er på små luksusvarer i hverdagen, reiser, designervesker, bil eller hobby.. Skulle gjerne sett budsjettet til Aasta 🙂

 37. Er det dårlig med økononomien for tiden? får du ikke ta mer penger fra ektemannen? du velger den billigste modellen, og handler på cubus og Hennes & Mauritz?

  1. Ja, Nelia spiser oss fullstendig ut av huset :O

   1. Mary Anne Harring

    Å. du er herlig Caroline!!! Lykke til med dansingen, heier på deg 🙂

   2. Digger deg, Caroline!! ;D

   3. Hahaha 😀 Du er herlig! Og din selvironi og humor er det ingenting i veien med. Me like 🙂

   4. M e r e t e

    ha ha ha, bra svart Karoline, teite kommentarer fortjener teite svar 🙂

   5. Liker!

    Liker, liker, liker! Du må skaffe deg en liker-knapp snart 😀

   6. anette

    hahaha, touche!
    Caroline kan du være så snill å skaffe deg en «liker» knapp til kommentarene? 😀

   7. Hahahahahahaha!! Der lo jeg godt.

 38. Er det dårlig med økononomien for tiden? får du ikke ta mer penger fra ektemannen? du velger den billigste modellen, og handler på cubus og Hennes & Mauritz?

  1. Ja, Nelia spiser oss fullstendig ut av huset :O

   1. Mary Anne Harring

    Å. du er herlig Caroline!!! Lykke til med dansingen, heier på deg 🙂

   2. Digger deg, Caroline!! ;D

   3. Hahaha 😀 Du er herlig! Og din selvironi og humor er det ingenting i veien med. Me like 🙂

   4. M e r e t e

    ha ha ha, bra svart Karoline, teite kommentarer fortjener teite svar 🙂

   5. Liker!

    Liker, liker, liker! Du må skaffe deg en liker-knapp snart 😀

   6. anette

    hahaha, touche!
    Caroline kan du være så snill å skaffe deg en «liker» knapp til kommentarene? 😀

   7. Hahahahahahaha!! Der lo jeg godt.

 39. Sofie fra Nord-Troms

  Jeg ville å ha gått for den billige, syns den var finest 🙂

 40. Sofie fra Nord-Troms

  Jeg ville å ha gått for den billige, syns den var finest 🙂

 41. Bra svart Caroline 🙂

 42. Bra svart Caroline 🙂

 43. Kristine

  Sånn rent økonomisk er den dyre verdt pengende hvis den billige er så mye dårligere kvalitet at du må kjøpe ny 60 ganger i løpet av den samme tiden det tar å slite ut én chanel-veske. Så hvis du må bytte den ut hvert halvår (da snakker vi dårlig(!) kvalitet), må du bruke veska i 30 år før det hadde vært like greit å kjøpe den dyre (gitt at den dyre ville holdt seg like fin) . Men nå har jeg jo ikke tatt i betraktning hvor mye lykkeligere man blir av å VITE at man eier noe dyrt, og dere som blir det må jo bare slå dere løs. Hvorfor ikke tørke seg bak med 1000-lapper? Det er jo også dyrt 😛 Hurra!

  På den andre siden: Hvilke arbeidsforhold har de som lager den billige veska? Dersom dette er underbetalte barnearbeidere, burde man kanskje kjøpe den dyre likevel. Ikke fordi den er verdt 24000kr, for det er den neppe, men fordi man ikke burde støtte utnytting av mennesker. Dessuten er denne bruk -og kast-mentaliteten ikke bra for kloden vår. Sånn sett burde vi kanskje svi av pengene våre på noen få dyre ting, i stedet for mange billige.

  Altså; et stor og tydelig «Tja» til kjøp av dyr veske fra meg. Ting burde være riktig priset, ikke veldig dyrt eller veldig billig, men rettferdig! Alle burde være pålagt tydlig merking om miljøkostnader og produksjonsforhold for hver enkelt vare!

 44. Kristine

  Sånn rent økonomisk er den dyre verdt pengende hvis den billige er så mye dårligere kvalitet at du må kjøpe ny 60 ganger i løpet av den samme tiden det tar å slite ut én chanel-veske. Så hvis du må bytte den ut hvert halvår (da snakker vi dårlig(!) kvalitet), må du bruke veska i 30 år før det hadde vært like greit å kjøpe den dyre (gitt at den dyre ville holdt seg like fin) . Men nå har jeg jo ikke tatt i betraktning hvor mye lykkeligere man blir av å VITE at man eier noe dyrt, og dere som blir det må jo bare slå dere løs. Hvorfor ikke tørke seg bak med 1000-lapper? Det er jo også dyrt 😛 Hurra!

  På den andre siden: Hvilke arbeidsforhold har de som lager den billige veska? Dersom dette er underbetalte barnearbeidere, burde man kanskje kjøpe den dyre likevel. Ikke fordi den er verdt 24000kr, for det er den neppe, men fordi man ikke burde støtte utnytting av mennesker. Dessuten er denne bruk -og kast-mentaliteten ikke bra for kloden vår. Sånn sett burde vi kanskje svi av pengene våre på noen få dyre ting, i stedet for mange billige.

  Altså; et stor og tydelig «Tja» til kjøp av dyr veske fra meg. Ting burde være riktig priset, ikke veldig dyrt eller veldig billig, men rettferdig! Alle burde være pålagt tydlig merking om miljøkostnader og produksjonsforhold for hver enkelt vare!

 45. Jeg forstår at mange mennesker har mye penger, jeg har selv en god inntekt og nok til å klare meg. Likevel kunne det ikke ramle meg inn i min villeste fantasi å kjøpe en veske til nærmere 30.000!!!! Hvis det er mennesker som blir lykkelige av det synes jeg synd på dem. Det er alt for mye fokus på shopping – også her på bloggen din. Men jeg er ikke nødt til å lese den, og da skal jeg heller ikke kritisere deg for det. Jeg har elsket å shoppe til meg selv, huset og barna. Jeg kom til et punkt hvor jeg ble helt kvalm når jeg så meg omkring i huset. Hva skulle jeg med alt?? Lykken er ikke å få kjøpt i noen som helst butikk, og jeg er så glad jeg begynner å innse det.

  1. Ser at jeg overdrev litt, men 24.000,- er fortsatt en svimlende sum for ei veske.

 46. Jeg forstår at mange mennesker har mye penger, jeg har selv en god inntekt og nok til å klare meg. Likevel kunne det ikke ramle meg inn i min villeste fantasi å kjøpe en veske til nærmere 30.000!!!! Hvis det er mennesker som blir lykkelige av det synes jeg synd på dem. Det er alt for mye fokus på shopping – også her på bloggen din. Men jeg er ikke nødt til å lese den, og da skal jeg heller ikke kritisere deg for det. Jeg har elsket å shoppe til meg selv, huset og barna. Jeg kom til et punkt hvor jeg ble helt kvalm når jeg så meg omkring i huset. Hva skulle jeg med alt?? Lykken er ikke å få kjøpt i noen som helst butikk, og jeg er så glad jeg begynner å innse det.

  1. Ser at jeg overdrev litt, men 24.000,- er fortsatt en svimlende sum for ei veske.

 47. Chanel er ikke «bare» et merke, Chanel er også utrolig mye historie. Navnet «boy» kommer av Coco sin enste kjærlighet som døde i en bilulykke .. Diverse sminke er også oppkalt etter «Boy».
  For meg er Chanel historie, en følelse.. Faktisk et merke med sjel <3
  Så definitivt luksus fra min side:)
  Caroline, du er flott!!

 48. Chanel er ikke «bare» et merke, Chanel er også utrolig mye historie. Navnet «boy» kommer av Coco sin enste kjærlighet som døde i en bilulykke .. Diverse sminke er også oppkalt etter «Boy».
  For meg er Chanel historie, en følelse.. Faktisk et merke med sjel <3
  Så definitivt luksus fra min side:)
  Caroline, du er flott!!

 49. Har chanel le boy (orginale selvfølgelig), synes den er fantastisk fin, hvertfall for meg som ikke helt liker chanel sine classic flaps. Synes ikke den billige versjonen var fin i det hele tatt.

 50. Har chanel le boy (orginale selvfølgelig), synes den er fantastisk fin, hvertfall for meg som ikke helt liker chanel sine classic flaps. Synes ikke den billige versjonen var fin i det hele tatt.

 51. Jeg syns helt erlig her at budsjettvesken faktisk var finere!!:)
  En ting jeg også ser går igjen av kommentarer her gang på gang «hvorfor kjøpe en veske til 24 000,- når det er barn i verden som sulter». Det er å dra ting helt ut av perspektiv. Alle har sine egene prioriteringer, og hva så om noen kjøper en veske til 24000,-? Har man råd til det, så hvorfor ikke. Skal man ikke kunne unne seg noe man har lyst på fordi ikke alle har mulgiheten til det? Hvem vet om de i tillegg månedlig betaler for et fadderbarn i Afrika eller støtter kreftforeningen, rent vann til de som trenger det osv! Hvorfor kjøpe en leilighet til 5 millioner kroner isteden for å kjøpe en til 1,5 mill!? Så kunne man brukt de 3.5 mill til å redde verden med isteden? Ingen har sagt noe om enten eller her! Er ikke snakk om å velge å före et uland eller å kjøpe en veske. Uansett sum på det man kjøper, kan man alltid få det billigere og man kunne kanskje brukt pengene på noe annet, men vi velger selv hva vi vil bruke egne penger på.
  De som kommenterer her at det er dumt å bruke så mye penger på «seg selv» fordi andre kunne trengt den mer kunne tenkt seg om en eller to ganger sjøl neste gang de kjøper en unødvendig kaffe på kafe, raider vinmonopolet for sprit, kjøper en ny bukse, for halllo!! ( for disse pengene kunne jo gitt rent vann til noen som trengte det) Trenger jo ikke en ny bukse, for man har jo allerede hvertfall en eller to liggende i skapet. Man treenger ikke dra på byen hver helg. Om det er snakk om 20000,- for en veske eller 600,- for en bukse, så er det en prinsippsak.
  Syns det er trist at folk kommenterer bare for å rakke ned på andre. Det er greit å ha meninger, for all del, men ingen har noe med andres økonomi og hvordan de velger å bruker pengene sine. Jeg er helt sikker på at dere som skriver dette bruker penger som dere heller kunne gitt til veldedighet!

  1. ærlig*

 52. Jeg syns helt erlig her at budsjettvesken faktisk var finere!!:)
  En ting jeg også ser går igjen av kommentarer her gang på gang «hvorfor kjøpe en veske til 24 000,- når det er barn i verden som sulter». Det er å dra ting helt ut av perspektiv. Alle har sine egene prioriteringer, og hva så om noen kjøper en veske til 24000,-? Har man råd til det, så hvorfor ikke. Skal man ikke kunne unne seg noe man har lyst på fordi ikke alle har mulgiheten til det? Hvem vet om de i tillegg månedlig betaler for et fadderbarn i Afrika eller støtter kreftforeningen, rent vann til de som trenger det osv! Hvorfor kjøpe en leilighet til 5 millioner kroner isteden for å kjøpe en til 1,5 mill!? Så kunne man brukt de 3.5 mill til å redde verden med isteden? Ingen har sagt noe om enten eller her! Er ikke snakk om å velge å före et uland eller å kjøpe en veske. Uansett sum på det man kjøper, kan man alltid få det billigere og man kunne kanskje brukt pengene på noe annet, men vi velger selv hva vi vil bruke egne penger på.
  De som kommenterer her at det er dumt å bruke så mye penger på «seg selv» fordi andre kunne trengt den mer kunne tenkt seg om en eller to ganger sjøl neste gang de kjøper en unødvendig kaffe på kafe, raider vinmonopolet for sprit, kjøper en ny bukse, for halllo!! ( for disse pengene kunne jo gitt rent vann til noen som trengte det) Trenger jo ikke en ny bukse, for man har jo allerede hvertfall en eller to liggende i skapet. Man treenger ikke dra på byen hver helg. Om det er snakk om 20000,- for en veske eller 600,- for en bukse, så er det en prinsippsak.
  Syns det er trist at folk kommenterer bare for å rakke ned på andre. Det er greit å ha meninger, for all del, men ingen har noe med andres økonomi og hvordan de velger å bruker pengene sine. Jeg er helt sikker på at dere som skriver dette bruker penger som dere heller kunne gitt til veldedighet!

  1. ærlig*

 53. Hei,
  Når du publiserer denne typen innlegg, hvor finner du bildene? Er bare litt nysgjerrig i forhold til opphavsrett 🙂

 54. Hei,
  Når du publiserer denne typen innlegg, hvor finner du bildene? Er bare litt nysgjerrig i forhold til opphavsrett 🙂

 55. Luksusvarianten var fin, og det er jomforlokkende å unne seg en veske til så mye. Men jeg synes helt ærlig at den til 399 var finest 🙂 og i og med alt jeg er student, hadde det nok blitt den som ble med hjem anyways 😉

 56. Luksusvarianten var fin, og det er jomforlokkende å unne seg en veske til så mye. Men jeg synes helt ærlig at den til 399 var finest 🙂 og i og med alt jeg er student, hadde det nok blitt den som ble med hjem anyways 😉

 57. Den var jo ganske fin den fra accessories også da 🙂

 58. Den var jo ganske fin den fra accessories også da 🙂

 59. Hei Fotballfrue.
  Det er supert at du viser luxus vs budget, som i de fleste tilfeller kan være fine produkter i alle klasser, og at det finnes alternativer som er vel så gode produkter i flere prisklasser. Men jeg synes ikke det er ok å adlinke for et brand som lager one off kopier av en annen designers design. I dette eksempelet er vesken «direkte» kopiert, med endringer av noen detaljer og det er ikke er tvil om hvor designet er nappet fra. Det er tross allt en designer/design team som har jobbet og utviklet den orginale vesken, og kred skal gis der kred hører hjemme. Ikke til et brand som lever av andres ideer….
  Takk for en fin blog.
  Mvh T

 60. Hei Fotballfrue.
  Det er supert at du viser luxus vs budget, som i de fleste tilfeller kan være fine produkter i alle klasser, og at det finnes alternativer som er vel så gode produkter i flere prisklasser. Men jeg synes ikke det er ok å adlinke for et brand som lager one off kopier av en annen designers design. I dette eksempelet er vesken «direkte» kopiert, med endringer av noen detaljer og det er ikke er tvil om hvor designet er nappet fra. Det er tross allt en designer/design team som har jobbet og utviklet den orginale vesken, og kred skal gis der kred hører hjemme. Ikke til et brand som lever av andres ideer….
  Takk for en fin blog.
  Mvh T

 61. Chanel definitift. ❤️

 62. Chanel definitift. ❤️

 63. Anne Marie

  Hadde du akseptert at Nelia for eksempel ville blitt søppelkjører når hun blir stor.. eller kanskje skifte kjønn som er i vinden for tiden?

  1. Nelia er et eget indivis, så hun må få gjøre som hun selv vil når det gjelder hvilke veier i livet hun vil gå. Synes det er synd at du skriver «det er i vinden å bytte kjønn», det er vel heller det at det plutselig har blitt et større fokus på de som sliter med denne promblemstillingen, og det er jo flott 🙂

 64. Anne Marie

  Hadde du akseptert at Nelia for eksempel ville blitt søppelkjører når hun blir stor.. eller kanskje skifte kjønn som er i vinden for tiden?

  1. Nelia er et eget indivis, så hun må få gjøre som hun selv vil når det gjelder hvilke veier i livet hun vil gå. Synes det er synd at du skriver «det er i vinden å bytte kjønn», det er vel heller det at det plutselig har blitt et større fokus på de som sliter med denne promblemstillingen, og det er jo flott 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *