cozy sweaters

Nå er høsten like rundt hjørnet, og jeg må si at jeg gleder meg litt. Sommeren har vært så lang, deilig og snill at gult løv, varme, myke plagg med lange ermer og den deilige lukten fra våt asfalt er mer enn velkommen til min hverdag. Plagget som alltid vil være i motebildet når vi går mot kjøligere tider, er strikkegenseren. Er du flink og har nok av tid, er det utrolig kult om du klarer å strikke din egen variant, men for oss som synes det er kjekt å kjøpe et ferdig produkt i butikkene, finnes det allerede mye å velge mellom. Her er mine favoritter akkurat nå: 

__________________________________________________________________________________________________________

– knitwear – 

strikk

1. selected femme (adlink) 2. gina tricot 3. acne studios 4. sportmax code 5. see by chloé 6. bikbok 7. by malene birger 8. vanessa bruno athé 9. h&m 10. carven 11. studio nicholson 12. IRO 13. esprit (adlink) 14. esprit (adlink) 

__________________________________________________________________________________________________________

36 kommentarer

 1. Hva heter pulsklokka di?

 2. Hva heter pulsklokka di?

 3. Aaah! Den gule fra h&m, deen må jeg bare ha 😀 Gleder meg litt til høsten jeg også, selv om det blir litt kjedelig og ikke samle seg på terrassen på lange sommerkvelder.

  Kjenner jeg gleder meg skikkelig til »skal vi danse» også. Det er det eneste jeg ser på tv utenom litt fotballkamper.:p

 4. Aaah! Den gule fra h&m, deen må jeg bare ha 😀 Gleder meg litt til høsten jeg også, selv om det blir litt kjedelig og ikke samle seg på terrassen på lange sommerkvelder.

  Kjenner jeg gleder meg skikkelig til »skal vi danse» også. Det er det eneste jeg ser på tv utenom litt fotballkamper.:p

 5. Nr 3, 8 og 11 var mine favoritter 🙂

 6. Nr 3, 8 og 11 var mine favoritter 🙂

 7. Hei hei..opptatt om dagen er di,det ser jeg

 8. Hei hei..opptatt om dagen er di,det ser jeg

 9. Hei hei..opptatt om dagen er du

 10. Hei hei..opptatt om dagen er du

 11. Her var det mange fine! Strikkegensere må være mitt absolutte favorittplagg 🙂 Jeg jobber med å strikke min egen inspirert av Acne Clementine, men det går litt sakte fremover, haha.

 12. Her var det mange fine! Strikkegensere må være mitt absolutte favorittplagg 🙂 Jeg jobber med å strikke min egen inspirert av Acne Clementine, men det går litt sakte fremover, haha.

 13. Michelle

  høstmoten er faktisk fantastisk! elsker høstklær, er nesten det eneste positive med at vinteren da er like rundt svingen =P

 14. Michelle

  høstmoten er faktisk fantastisk! elsker høstklær, er nesten det eneste positive med at vinteren da er like rundt svingen =P

 15. Synes nr 2 var utrolig fin, mulig den må havne i min garderobe 🙂

 16. Synes nr 2 var utrolig fin, mulig den må havne i min garderobe 🙂

 17. Nooooooooo! I’m off to NYC tomorrow to enjoy sunshine! I say ‘no’ to knitwear and anything vaguely related to autumn!

  http://www.allnnothing.com

 18. Nooooooooo! I’m off to NYC tomorrow to enjoy sunshine! I say ‘no’ to knitwear and anything vaguely related to autumn!

  http://www.allnnothing.com

 19. Hey caroline! This collage actually makes me miss fall (good that it’s just around the corner). My absolute favorites are no 8 and 9, love both the light blue and mustard colours!

  I’m a doctor by day and a blogger by night.

  New outfit post on the blog:

  https://www.arcticvanilla.com/

 20. Hey caroline! This collage actually makes me miss fall (good that it’s just around the corner). My absolute favorites are no 8 and 9, love both the light blue and mustard colours!

  I’m a doctor by day and a blogger by night.

  New outfit post on the blog:

  https://www.arcticvanilla.com/

 21. Har du tips og erfaring med noen god under eye treatment? Ønsker deg en fin kveld:-)

 22. Har du tips og erfaring med noen god under eye treatment? Ønsker deg en fin kveld:-)

 23. Birgitte

  Setter stor pris på gode tips i klesveien! Klikket nettop hjem nr.13 🙂 Det er så vanskelig å få tid til shopping midt i skole, jobb og små barn, så dette var til god hjelp for å få fart i høsthandelen, tusen takk!

 24. Birgitte

  Setter stor pris på gode tips i klesveien! Klikket nettop hjem nr.13 🙂 Det er så vanskelig å få tid til shopping midt i skole, jobb og små barn, så dette var til god hjelp for å få fart i høsthandelen, tusen takk!

 25. Mange fine gensere ! Kjøpte genseren fra Acne her en dag, den er heeelt fabtastisk. Myk sm en sky og kul passform!

 26. Mange fine gensere ! Kjøpte genseren fra Acne her en dag, den er heeelt fabtastisk. Myk sm en sky og kul passform!

 27. Hvor er de beige buksene til Lars Kristian fra? De han har på seg på bilde du la ut på instagram? 🙂 hvor han sitter ved vognen

  1. De er kjøpt på en butikk i Porsgrunn, Jans klær 🙂

 28. Hvor er de beige buksene til Lars Kristian fra? De han har på seg på bilde du la ut på instagram? 🙂 hvor han sitter ved vognen

  1. De er kjøpt på en butikk i Porsgrunn, Jans klær 🙂

 29. Takk for inspirasjon! Utrolig fine gensere! Forresten så er jeg så utrolig imponert over hvordan du klarer å kombinere alt så bra! Du er så dyktig og profesjonell, og det er derfor jeg elsker bloggen din. Bare måten du skriver på beviser at du er en profesjonell blogger! Stå på videre, og lykke til med dansinga og alt! Stor respekt!

 30. Takk for inspirasjon! Utrolig fine gensere! Forresten så er jeg så utrolig imponert over hvordan du klarer å kombinere alt så bra! Du er så dyktig og profesjonell, og det er derfor jeg elsker bloggen din. Bare måten du skriver på beviser at du er en profesjonell blogger! Stå på videre, og lykke til med dansinga og alt! Stor respekt!

 31. I like the number 5 sweater in the post.

 32. I like the number 5 sweater in the post.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *