just another day at work

God morgen lørdag  Aller først deler jeg noen bilder fra settet i går som fant sted på Mathallen. Denne gangen var det kun Espen og jeg som var dommere, men det funket som bare det, vi er et superteam! Noe mer kan jeg vel nesten ikke avsløre akkurat nå, men alt kommer jo på skjermen innen kort tid 🙂 Sjekk gjerne ut bloggen til Espen for flere updates og bilder fra Det Nye-jenta. 

__________________________________________________________________________________________________________

IMG_7802IMG_7786IMG_7807IMG_7815IMG_7787IMG_7789IMG_7812IMG_7822IMG_7829

 – hahahahahaha, dør av Espen! – 

IMG_7832

__________________________________________________________________________________________________________

Nelia og jeg reiste fra Oslo rundt klokken halv ni i går, men var ikke hjemme før ved elleve-tiden. Jeg var stuptrøtt, så vi stoppet underveis så jeg fikk meg noen powernaps. Det er utrolig viktig å gjøre når du merker at du er trøtt under bilkjøringen, hvis ikke kan du faktisk risikere å sovne ved rattet og her kan bare noen sekunder få fatale følger.

I dag skal holde meg her i Skien og det er så deilig! Kai er i Porsgrunn, så vi skal trene på Elixia både i dag og i morgen, utrolig deilig å slippe pendlingen. Til uken flytter vi inn til Oslo igjen, men innen den tid skal jeg nyte og bare slappe av. Vi sees senere 

64 kommentarer

 1. Wow! such gorgeous photos! im loving the outfit

  http://www.aboutacloset.com/

  1. Thank you so much 🙂

 2. Wow! such gorgeous photos! im loving the outfit

  http://www.aboutacloset.com/

  1. Thank you so much 🙂

 3. så fin du er! ser så spennende ut 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 4. så fin du er! ser så spennende ut 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 5. I love your skirt! <3

 6. I love your skirt! <3

 7. Antrekket ditt. Wow!

  1. Tusen takk 🙂

 8. Antrekket ditt. Wow!

  1. Tusen takk 🙂

 9. Du er så inspirerende og flott Caroline! Superfint antrekk forresten 🙂

  1. Så hyggelig å høre, Marthe 🙂

 10. Du er så inspirerende og flott Caroline! Superfint antrekk forresten 🙂

  1. Så hyggelig å høre, Marthe 🙂

 11. Så fine bilder! Du er som vanlig helt nydelig 🙂 Mathallen ser ut som litt av et sted! Kanskje et dumt spørsmål, men hvor ligger det?

  Norahvem.blogg.no

 12. Så fine bilder! Du er som vanlig helt nydelig 🙂 Mathallen ser ut som litt av et sted! Kanskje et dumt spørsmål, men hvor ligger det?

  Norahvem.blogg.no

 13. Jeanette

  kan vel ikke være bra for Nelia med all den reisingen?

  1. Nei, stakker Nelia. Hun burde lagt inne i huset til hun er 1 år, minst!
   Folk altså. Stå på Caroline 🙂

   1. Sigrid

    Hmm…det er vel egentlig et legitimt spørsmål. Noen barn er svært vare for endringer og noen barn tåler alt. Man må føle selv på hva som er riktig for sitt eget barn – man merker fort om barnet sover dårligere, spiser mindre, er mer urolig i våken tilstand, ol. Med tanke på at det sannsynligvis er mange småbarnsmødre som leser denne bloggen er det vel ikke så rart å undre seg over dette? Ut over det er det fotball frues eget anliggende hvor mye hun vil ta barnet sitt med på reising. Jeg mener personlig at så lenge barnet ikke blir uroet av reising, er det alltid best å være sammen med mamma’n sin! 🙂

 14. Jeanette

  kan vel ikke være bra for Nelia med all den reisingen?

  1. Nei, stakker Nelia. Hun burde lagt inne i huset til hun er 1 år, minst!
   Folk altså. Stå på Caroline 🙂

   1. Sigrid

    Hmm…det er vel egentlig et legitimt spørsmål. Noen barn er svært vare for endringer og noen barn tåler alt. Man må føle selv på hva som er riktig for sitt eget barn – man merker fort om barnet sover dårligere, spiser mindre, er mer urolig i våken tilstand, ol. Med tanke på at det sannsynligvis er mange småbarnsmødre som leser denne bloggen er det vel ikke så rart å undre seg over dette? Ut over det er det fotball frues eget anliggende hvor mye hun vil ta barnet sitt med på reising. Jeg mener personlig at så lenge barnet ikke blir uroet av reising, er det alltid best å være sammen med mamma’n sin! 🙂

 15. Kjempe fint antrekk!!!

 16. Kjempe fint antrekk!!!

 17. Henriette

  Mathallen ser virkelig super ut. Frister med et besøk 🙂

 18. Henriette

  Mathallen ser virkelig super ut. Frister med et besøk 🙂

 19. Benedicte

  Flott at du stopper undervegs i kjøringa for å ta ein powernap når du blir trøytt under kjøring! Du er ein god bilist då!

  God helg!

 20. Benedicte

  Flott at du stopper undervegs i kjøringa for å ta ein powernap når du blir trøytt under kjøring! Du er ein god bilist då!

  God helg!

 21. Her var du utrolig fint sminket på øynene:)

 22. Her var du utrolig fint sminket på øynene:)

 23. Nelia vet vel snart ikke hvor hun bor….)) Hehe

  1. Hun er så liten at det er langt mer imponerende om hun veit det. Hun veit at hun skal være der mamma er – og det er jo akkurat det hun er 🙂

  2. Anita Hanssen

   Hun er jo bare et lite, nydelig babytroll. Tror du ikke det viktige er at hun er sammen med voksne hun er trygg på, uansett sted? Guri.. Stå på Caroline, det blir moro å følge med på høsten din! 🙂 Lykke til med alle prosjektene! …og hvis det er lov å komme med et blogginnleggønske: Raske, sunne mellommåltider! Type tips til hva man kan ha liggende i veska osv.

   1. Jo Line, helt fra de bare er noen uker gamle så merker de om de er hjemme eller ikke! De kjenner igjen blant annet lukten, og eller omgivelsene rundt seg! Så ja, det er imponerende hva som barn føler!

    «Bare» en liten baby! De er små mennesker full av føleleser akkurat som oss, og de trenger tid til å ta til å bearbeide nye inntrykk, og mange KAN bli slitne når det blir mye nye inntrykk på kort tid! Har selv jobbet med små barn i ti år nå ( 0 til 3 år) så har jo fått litt erfaring etter hvert! Men barn er forskjellig, og takler ting svært individuelt, så man må prøve seg frem, men merker fort de forandrer sovemønster og ellers væremåte!

   2. Den påstanden der må du nesten dokumentere, Elin. Nelia har med seg sine egne leker og lekematter, sine egne klær og sitt eget sengetøy. I tillegg er hun rundt meg og/eller Lars-kristian, og dermed er lukten stort sett det samme.

 24. Nelia vet vel snart ikke hvor hun bor….)) Hehe

  1. Hun er så liten at det er langt mer imponerende om hun veit det. Hun veit at hun skal være der mamma er – og det er jo akkurat det hun er 🙂

  2. Anita Hanssen

   Hun er jo bare et lite, nydelig babytroll. Tror du ikke det viktige er at hun er sammen med voksne hun er trygg på, uansett sted? Guri.. Stå på Caroline, det blir moro å følge med på høsten din! 🙂 Lykke til med alle prosjektene! …og hvis det er lov å komme med et blogginnleggønske: Raske, sunne mellommåltider! Type tips til hva man kan ha liggende i veska osv.

   1. Jo Line, helt fra de bare er noen uker gamle så merker de om de er hjemme eller ikke! De kjenner igjen blant annet lukten, og eller omgivelsene rundt seg! Så ja, det er imponerende hva som barn føler!

    «Bare» en liten baby! De er små mennesker full av føleleser akkurat som oss, og de trenger tid til å ta til å bearbeide nye inntrykk, og mange KAN bli slitne når det blir mye nye inntrykk på kort tid! Har selv jobbet med små barn i ti år nå ( 0 til 3 år) så har jo fått litt erfaring etter hvert! Men barn er forskjellig, og takler ting svært individuelt, så man må prøve seg frem, men merker fort de forandrer sovemønster og ellers væremåte!

   2. Den påstanden der må du nesten dokumentere, Elin. Nelia har med seg sine egne leker og lekematter, sine egne klær og sitt eget sengetøy. I tillegg er hun rundt meg og/eller Lars-kristian, og dermed er lukten stort sett det samme.

 25. Hey Caroline! You look so chic here, I simply fell in love with that bright yellow colour of your skirt. Hugs from Helsinki!

  http://www.arcticvanilla.com/

 26. Hey Caroline! You look so chic here, I simply fell in love with that bright yellow colour of your skirt. Hugs from Helsinki!

  http://www.arcticvanilla.com/

 27. Hei. Vi har vært mye på reise med vår lille 6,5 mnd. Jeg har også lurt på om det har vært bra for barnet. Men det jeg har lært er at hjemme og trygghet for lille er foreldrene, ikke hvilke seng/ hus osv. Så der foreldrene er der har barnet det aller best! Og det er så bra at du tar henne med. Masse lykke til, nyt livet med stor glede og vit at Nelia sitt beste er dere to, dere er hennes trygghet. ♡♡

 28. Hei. Vi har vært mye på reise med vår lille 6,5 mnd. Jeg har også lurt på om det har vært bra for barnet. Men det jeg har lært er at hjemme og trygghet for lille er foreldrene, ikke hvilke seng/ hus osv. Så der foreldrene er der har barnet det aller best! Og det er så bra at du tar henne med. Masse lykke til, nyt livet med stor glede og vit at Nelia sitt beste er dere to, dere er hennes trygghet. ♡♡

 29. Hei!

  Følger deg fast og synes du har en flott blogg. Du er ei flott jente som gir masse gode tips, og i den forbindelse vil jeg spørre deg om du kan tipse meg om hvor jeg kan blir sminket i Oslo? Jeg skal i bryllup neste helg og kunne virkelig tenke meg å bli sminket.

  Jeg kommer nord fra og har ingen peiling på hva som er bra og ikke i Oslo. Håper på svar fra deg.

  Ha ei flott helg!

  Linda

 30. Hei!

  Følger deg fast og synes du har en flott blogg. Du er ei flott jente som gir masse gode tips, og i den forbindelse vil jeg spørre deg om du kan tipse meg om hvor jeg kan blir sminket i Oslo? Jeg skal i bryllup neste helg og kunne virkelig tenke meg å bli sminket.

  Jeg kommer nord fra og har ingen peiling på hva som er bra og ikke i Oslo. Håper på svar fra deg.

  Ha ei flott helg!

  Linda

 31. Skjørtet du bruke her er innmari fint! Hvor har du kjøpt det?

 32. Skjørtet du bruke her er innmari fint! Hvor har du kjøpt det?

 33. Kamilla

  Veldig bra du tar deg en powernap hvis du føler deg trøtt! Min søster tok seg en powernap ved et busstopp en gang. Hun våknet opp to timer senere av at kjæresten ringte og lurte på hvor hun ble av. 🙂

 34. Kamilla

  Veldig bra du tar deg en powernap hvis du føler deg trøtt! Min søster tok seg en powernap ved et busstopp en gang. Hun våknet opp to timer senere av at kjæresten ringte og lurte på hvor hun ble av. 🙂

 35. Du är så fin, ser ut som ni haft en kul dag! <3

 36. Du är så fin, ser ut som ni haft en kul dag! <3

 37. Pernille

  I love your blog and your pictures – you’re a very beautiful woman 🙂
  //Pernille – http://www.bondefruen.dk

 38. Pernille

  I love your blog and your pictures – you’re a very beautiful woman 🙂
  //Pernille – http://www.bondefruen.dk

 39. That skirt is gorgeous!!!

 40. That skirt is gorgeous!!!

 41. For et nydelig skjørt, et must have, men hvor kan man få tak i et slikt ?

 42. For et nydelig skjørt, et must have, men hvor kan man få tak i et slikt ?

 43. Nydelig skjørt! Kunne du laget en motesak med slike skjørt fra ulike steder? Må ha et!

 44. Nydelig skjørt! Kunne du laget en motesak med slike skjørt fra ulike steder? Må ha et!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *