hundekos og annen kjærlighet

IMG_7937

Etter 3 og en halv time på parketten hos Elixia kastet vi inn håndkleet og sa oss fornøyde med dagens innsats. I dag føler jeg at jeg fikk til mye, og holdningen du skal ha i vals er ikke lett å få til, så jeg håper at jeg mestrer det innen premieren. Stiv nakke hører i hvert fall med! Vi fortsetter treningen i morgen, men innen den tid skal jeg spise tapas og se Dexter med verdens beste mann. Jeg har virkelig savnet å ha hele familien samlet på et sted den siste uken, så denne kvelden skal jeg nyte 

IMG_7961

Synes også jeg har gjort meg fortjent til et glass rødvin og favorittkonfekten fra Sebastien Bruno i kveld, men først er det tapas! Apropos Sebastien Bruno, jeg stakk innom butikken deres etter at jeg fant en kjole jeg skal bruke på tv2 sin høstlansering i går. For jeg fant faktisk noe å ha på meg, og det tok meg bare 1 time, tenk på det! Det er vel første gang i historien. Jeg tok turen rett til Magmalou som ligger på Frogner, de har så mye fint, spesielt fra egen kolleksjon! Gleder meg til å vise dere 🙂 

68 kommentarer

 1. After those efforts you deserve indeed at least one glass wine! Beautiful and so lovely pictures, I can imagine how happy you are to be back at home. Happy rest of the weekend <3
  xx from Germany/Bavaria, Rena

  http://www.dressedwithsoul.com

 2. After those efforts you deserve indeed at least one glass wine! Beautiful and so lovely pictures, I can imagine how happy you are to be back at home. Happy rest of the weekend <3
  xx from Germany/Bavaria, Rena

  http://www.dressedwithsoul.com

 3. you are simply breathtaking

  aboutacloset.com

 4. you are simply breathtaking

  aboutacloset.com

 5. Det er velfortjent med god mat og litt ekstra kos i dag! Så gøy at du føler du får det til 🙂

 6. Det er velfortjent med god mat og litt ekstra kos i dag! Så gøy at du føler du får det til 🙂

 7. Du er en fantastisk inspirasjon <3 Du er så flink til å ha mange balle i luften, men samtidig kose deg med slik hverdagsluksus. Jeg har selv en krevende jobb, som deg, men det er lite som gir kroppen energiboost som en kveld med sin kjære med god mat og drikke. Du er fantastisk og jeg gleder meg til å se deg på dansegulvet 😀

 8. Du er en fantastisk inspirasjon <3 Du er så flink til å ha mange balle i luften, men samtidig kose deg med slik hverdagsluksus. Jeg har selv en krevende jobb, som deg, men det er lite som gir kroppen energiboost som en kveld med sin kjære med god mat og drikke. Du er fantastisk og jeg gleder meg til å se deg på dansegulvet 😀

 9. Jeg har sett ferdig den aller siste episoden av Dexter nå… Såå synd at det hele er over =/ Favorittserien!!

 10. Jeg har sett ferdig den aller siste episoden av Dexter nå… Såå synd at det hele er over =/ Favorittserien!!

 11. Kjære Caroline 🙂

  Det er et eller annet som har skjedd med deg, som gjør at jeg blir misunnelig av hvert bilde jeg ser av deg 🙂 Jeg vet ikke om det er frisyren din eller hva det er, men du er virkelig vakker 🙂 Ikke at du ikke var det før, men nå slår du bare pusten fra meg!!

  Klem I

  1. Tusen takk, snille deg 🙂

 12. Kjære Caroline 🙂

  Det er et eller annet som har skjedd med deg, som gjør at jeg blir misunnelig av hvert bilde jeg ser av deg 🙂 Jeg vet ikke om det er frisyren din eller hva det er, men du er virkelig vakker 🙂 Ikke at du ikke var det før, men nå slår du bare pusten fra meg!!

  Klem I

  1. Tusen takk, snille deg 🙂

 13. Er det bra med så hyppige atskillelser mellom mor og barn i den alderen da? Barn har ofte en primær omsorgsgiver som det ofte vil føle seg nærmest følelsesmessig tilknyttet. Slik tilknytning er svært viktig, håper du vet dette 🙂 hvis ikke, så vil jeg tipse å lese om tilknytningsteorien. Ha en fin kveld og natt videre!

  1. I den alderen er mor vanligvis i full jobb, jeg er heldig som har så mye tid med henne nå 🙂

   1. Helt vanlig er det vel ikke når ungen er 7 mnd:) de fleste har vel et år hjemme ogaå m mindre man MÅ jobbe pga økonomi:)

   2. Nelia er snart 9 mnd, og da er permisjonen for mødre over om de tar alle ukene fra fellesperioden. Hva «de fleste» gjør, vet jeg ikke, men permisjonen varer ikke lenger enn det.

   3. Min datter er 7,5 mnd og jeg skal tilbake i jobb i morgen.
    Da er det pappa som skal ha permisjon. Jeg har tatt alle ukene av felles perioden,
    men allikevel må jeg ut i jobb nå. Ferien har jeg spart så jeg kan ta fri litt i høst og til jul.
    Jeg nekter å tro at mitt barn tar skade av at jeg begynner å jobbe når hun har andre trygge omsorgspersoner
    rundt seg!

   4. Ett års permisjon for de fleste?? Hvor tar du det fra Pia? Far skal jo ha 14 uker, og da kan jo ikke mor ha 1 år?! Kjenner ingen som har tatt ett år jeg. 9 mnd (eller kortere, hvis far tar mer) er det som er normalt for de fleste mødre!!

   5. Er vanlig her 🙂 100% permisjon. Far har da sin rett for det men du som mor får mindre utbetalt enn om 80% . Sjekk litt fakta før du uttaler deg ? Jeg har tre barn og kunne velge mellom 80 og 100 på alle. Men skal være sagt alle her har råd til å ta så mye fri… Går jo på økonomi men du vet vel at mor har 12 mnd permisjon i norge om hun ønsker? Trudde nelia var yngre fotballfrue. Da skjønner jeg deg litt bedre om det er sånn. Det er uansett ditt valg og bra vi slle er forskjellige 🙂 Ha en fin dag.

   6. Stemmer det! Men de fleste mødrene (og fedrene) fokuserer 100% på barnet og nyter familiedager når de er i permisjoner eller er ferdige på jobb kl 16. Det har ikke du mulighet til. Du har jo fartet rundt så si hele tiden med spedbarnet… så ikke vær så overrasket over at folk stiller spørsmålstegn ved dine prioriteringer 😉

   7. Fartet rundt hele tiden har jeg ikke. Kun enkelte dager i juni, og nå i august når jeg egentlig ville vært i full jobb om jeg hadde en vanlig jobb. Nelia har heller ikke vært med alle gangene, men vært hjemme med Lars-Kristian som har mye mer fri enn andre fedre, og dermed bruker mye mer tid med Nelia enn hva de fleste andre fedre gjør.

    I perioden fremover nå har jeg også mye større mulighet til å være med Nelia enn om jeg var i en vanlig jobb.

  2. Far har jo rett på 14 uker permisjon. Noe han må ta om de ikke skal miste det. Dermed må mor ut i full jobb når barnet er 8,5 måned.
   Ingen barn har vondt av og tilbringe tid med far

   1. Offshorefrue

    Fedrekvoten ble nedjustert til 10 uker fra 1. juli. Helt enig i at barnet ikke har vondt av tid med far!!

 14. Er det bra med så hyppige atskillelser mellom mor og barn i den alderen da? Barn har ofte en primær omsorgsgiver som det ofte vil føle seg nærmest følelsesmessig tilknyttet. Slik tilknytning er svært viktig, håper du vet dette 🙂 hvis ikke, så vil jeg tipse å lese om tilknytningsteorien. Ha en fin kveld og natt videre!

  1. I den alderen er mor vanligvis i full jobb, jeg er heldig som har så mye tid med henne nå 🙂

   1. Helt vanlig er det vel ikke når ungen er 7 mnd:) de fleste har vel et år hjemme ogaå m mindre man MÅ jobbe pga økonomi:)

   2. Nelia er snart 9 mnd, og da er permisjonen for mødre over om de tar alle ukene fra fellesperioden. Hva «de fleste» gjør, vet jeg ikke, men permisjonen varer ikke lenger enn det.

   3. Min datter er 7,5 mnd og jeg skal tilbake i jobb i morgen.
    Da er det pappa som skal ha permisjon. Jeg har tatt alle ukene av felles perioden,
    men allikevel må jeg ut i jobb nå. Ferien har jeg spart så jeg kan ta fri litt i høst og til jul.
    Jeg nekter å tro at mitt barn tar skade av at jeg begynner å jobbe når hun har andre trygge omsorgspersoner
    rundt seg!

   4. Ett års permisjon for de fleste?? Hvor tar du det fra Pia? Far skal jo ha 14 uker, og da kan jo ikke mor ha 1 år?! Kjenner ingen som har tatt ett år jeg. 9 mnd (eller kortere, hvis far tar mer) er det som er normalt for de fleste mødre!!

   5. Er vanlig her 🙂 100% permisjon. Far har da sin rett for det men du som mor får mindre utbetalt enn om 80% . Sjekk litt fakta før du uttaler deg ? Jeg har tre barn og kunne velge mellom 80 og 100 på alle. Men skal være sagt alle her har råd til å ta så mye fri… Går jo på økonomi men du vet vel at mor har 12 mnd permisjon i norge om hun ønsker? Trudde nelia var yngre fotballfrue. Da skjønner jeg deg litt bedre om det er sånn. Det er uansett ditt valg og bra vi slle er forskjellige 🙂 Ha en fin dag.

   6. Stemmer det! Men de fleste mødrene (og fedrene) fokuserer 100% på barnet og nyter familiedager når de er i permisjoner eller er ferdige på jobb kl 16. Det har ikke du mulighet til. Du har jo fartet rundt så si hele tiden med spedbarnet… så ikke vær så overrasket over at folk stiller spørsmålstegn ved dine prioriteringer 😉

   7. Fartet rundt hele tiden har jeg ikke. Kun enkelte dager i juni, og nå i august når jeg egentlig ville vært i full jobb om jeg hadde en vanlig jobb. Nelia har heller ikke vært med alle gangene, men vært hjemme med Lars-Kristian som har mye mer fri enn andre fedre, og dermed bruker mye mer tid med Nelia enn hva de fleste andre fedre gjør.

    I perioden fremover nå har jeg også mye større mulighet til å være med Nelia enn om jeg var i en vanlig jobb.

  2. Far har jo rett på 14 uker permisjon. Noe han må ta om de ikke skal miste det. Dermed må mor ut i full jobb når barnet er 8,5 måned.
   Ingen barn har vondt av og tilbringe tid med far

   1. Offshorefrue

    Fedrekvoten ble nedjustert til 10 uker fra 1. juli. Helt enig i at barnet ikke har vondt av tid med far!!

 15. Duuu? Den gule genseren du hadde på med den svarte buksa her om dagen var så fin! Er det lenge siden du kjøpte den? Finner den ikke på nettet, men har ikke fått sett i butikken enda da. Klem

  1. Den er fra h&m trend, kjøpte den forrige uke 😀

 16. Duuu? Den gule genseren du hadde på med den svarte buksa her om dagen var så fin! Er det lenge siden du kjøpte den? Finner den ikke på nettet, men har ikke fått sett i butikken enda da. Klem

  1. Den er fra h&m trend, kjøpte den forrige uke 😀

 17. ser godt ut 🙂 hvor kjøper du sebastian bruno? jeg er så nysjerrig jeg, C.. du sa jo at du skulle gjøre noe med stuen og lurer på om du kan vise eller fortelle litt. gleder meg såå til å se 🙂 klem h

  1. søte deg, det skal jeg gjøre! så snart det nye-jenta er over og jeg bor hjemme igjen, lover jeg en update 🙂 Det blir i starten av september 🙂
   Klem!

   1. helene

    😀

 18. ser godt ut 🙂 hvor kjøper du sebastian bruno? jeg er så nysjerrig jeg, C.. du sa jo at du skulle gjøre noe med stuen og lurer på om du kan vise eller fortelle litt. gleder meg såå til å se 🙂 klem h

  1. søte deg, det skal jeg gjøre! så snart det nye-jenta er over og jeg bor hjemme igjen, lover jeg en update 🙂 Det blir i starten av september 🙂
   Klem!

   1. helene

    😀

 19. var er vinstellet køpt?

  1. Home & Cottage 🙂

  2. home and cottage 🙂

 20. var er vinstellet køpt?

  1. Home & Cottage 🙂

  2. home and cottage 🙂

 21. Michelle

  så herlig med en slik kveld. ja, tror du kan si deg fortjent til både vin og sjokolade etter slik en uke du har hatt :)) konfekten så sykt god ut!! håper dere koste dere <3

 22. Michelle

  så herlig med en slik kveld. ja, tror du kan si deg fortjent til både vin og sjokolade etter slik en uke du har hatt :)) konfekten så sykt god ut!! håper dere koste dere <3

 23. Aleksandra

  Hei!
  hvordan tapas lager dere? Jeg elsker tapas, men sliter ofte med å finne nye enkle, gode retter som passer sammen.
  Hadde satt stor pris på et tapas tips-innlegg en gang!

  ps: du er fantastisk, elsker bloggen din! og Nelia er virkelig den peneste babyen jeg har sett i hele mitt liv!

  hilsen
  Aleksandra

  1. Gjorde det bare svært enkelt og kjøpte inn litt spekemat, kjøttboller, aioli, tomat og hvitløk, oliven osv 🙂

 24. Aleksandra

  Hei!
  hvordan tapas lager dere? Jeg elsker tapas, men sliter ofte med å finne nye enkle, gode retter som passer sammen.
  Hadde satt stor pris på et tapas tips-innlegg en gang!

  ps: du er fantastisk, elsker bloggen din! og Nelia er virkelig den peneste babyen jeg har sett i hele mitt liv!

  hilsen
  Aleksandra

  1. Gjorde det bare svært enkelt og kjøpte inn litt spekemat, kjøttboller, aioli, tomat og hvitløk, oliven osv 🙂

 25. Godaften søde,

  hvor er det et godt foto af du og dine smukke hunde:-)
  Og med din indsats fortjener du hygge, vin og lækker chokolade.

  Hvis du og din mand en dag kommer til Danmark, skulle I besøge dette fine spisested:
  https://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/08/middag-pa-restaurant-vigen.html

  Nyd aftenen.
  Mary-Liz

 26. Godaften søde,

  hvor er det et godt foto af du og dine smukke hunde:-)
  Og med din indsats fortjener du hygge, vin og lækker chokolade.

  Hvis du og din mand en dag kommer til Danmark, skulle I besøge dette fine spisested:
  https://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/08/middag-pa-restaurant-vigen.html

  Nyd aftenen.
  Mary-Liz

 27. Hei! Etter at du la ut innleggene om hvordan du bruker kameraet osv, har det gått opp for mej hvor utrolig flotte absolutt alle bildene dine er. Du er utrolig flink! Bildene hos de andre bloggerne er ikke i nærhet av å måle seg en gang. Det er vel en grunn til at bloggen din er den største… Utrolig at du legger så mye tid og energi i det.
  Lykke til i tiden fremover. Gleder meg både til DetNye-jenta og Skal vi danse. Skal heie på deg!!! Stor klem.

  1. Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

 28. Hei! Etter at du la ut innleggene om hvordan du bruker kameraet osv, har det gått opp for mej hvor utrolig flotte absolutt alle bildene dine er. Du er utrolig flink! Bildene hos de andre bloggerne er ikke i nærhet av å måle seg en gang. Det er vel en grunn til at bloggen din er den største… Utrolig at du legger så mye tid og energi i det.
  Lykke til i tiden fremover. Gleder meg både til DetNye-jenta og Skal vi danse. Skal heie på deg!!! Stor klem.

  1. Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

 29. Denne jenten er nå kommet på topplisten på blogg.no. jeg lurer på hva du synes om dette.
  https://annijor.blogg.no/1407935520_norge_er_ikke_rlig.html
  Bare av ren nyskjerrighet 🙂
  Du har en super blogg og jeg gleder meg masse til å følge med på «skal vi danse» og » den nye jenta»

 30. Denne jenten er nå kommet på topplisten på blogg.no. jeg lurer på hva du synes om dette.
  https://annijor.blogg.no/1407935520_norge_er_ikke_rlig.html
  Bare av ren nyskjerrighet 🙂
  Du har en super blogg og jeg gleder meg masse til å følge med på «skal vi danse» og » den nye jenta»

 31. Love these little cute guys.

 32. Love these little cute guys.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *