flats off – heels on

IMG_7774IMG_7749

outfit h&m / smykke cubus 

I dag var jeg plutselig ferdig et par timer før tiden, noe som betyr mer tid til å bare ha beina høyt her på hotellet – digg! Jeg har på meg flate sko mellom slagene om dagen, føttene hviles der de hvile kan 😉 Siste del av opptakene er fra fire og utover i dag, mamma og pappa hjelper meg å pakke mens jeg er på settet, og så turer Nelia og jeg hjem til Siljan etter opptak i kveld. Det blir utrolig deilig å sove i egen seng i natt og ikke minst å våkne opp hjemme i helgen. Jeg gleder meg! Nå tilspisser konkurransen seg mellom jentene også, og jeg lover dere! Gårsdagens episode blir episk, det er bare å glede seg til de kommer på skjermen. Haha 🙂 

__________________________________________________________________________________________________________

Forresten, utrolig morsomt at både ODD og Sarpsborg 08 er i semifinalen! Spennende kamp i går som jeg fikk med meg mens jeg kjempet mot tunge øyelokk og koste meg med et glass hvitt samtidig. Det var utrolig fint på grillkvelden, veldig hyggelig å hilse på alle danserne og ikke minst deltakerne. For en fin gjeng! 

Nå har jeg sittet med beina høyt lenge nok, så nå skal jeg ned på lekerommet med Nelia før jeg skal litt rundt omkring for å prøve å finne antrekk til høstlanseringen for tv2 i Bergen til uken. Krise at jeg ikke har tenkt på det før. Vi sees senere! Ha en nydelig fredag så lenge 

42 kommentarer

 1. Håper du får en fin fredag, og litt muligheter for å slappe av:) Blir stress av å bare lese om alt du driver med om dagen 🙂

 2. Ingrid G

  Hvil deg masse masse og ta godt vare på deg selv. Synes det er flott med alle muligheter som har åpnet seg for deg selv om alt kommer på en gang, håper det går bra med deg videre. Ha en kjempefin helg hjemme samme med dine kjære. Riktig god helg.

  klemmer fra Ingrid G

 3. Så utrolig fint bilde av deg! Fint antrekk også 🙂 God helg til deg og dine. Klem

  Norahvem.blogg.no

  1. Tusen takk 🙂

 4. S to the mashing! Du var rålekker i den outfiten! Sykt digg å bytte ut høye hæler med noen litt mer comfy sneakers da sikkert!
  Du er virkelig i slaget for tiden, håper du gir deg selv tid til å puste ut der du kan 🙂 Så deg forresten på reklamen for Det nye-jenta her i stad, så det må man jo bare få med seg i tillegg til Skal vi danse etterhvert! Går mot en herlig høst på alle fronter, gleder meg til å følge deg! Tommel opp og heiarop for Caroline 😀 Med dette ønsker jeg deg en nydelig fredag og en riktig god helg 🙂

  1. Tusen takk, Ingrid :O Blir uten tvil en spennende høst, og håper du følger med 😉

 5. Du er bare helt nydelig Caroline! 🙂 Du inspirerer meg til å stå på for å nå målene mine. Stilig antrekk forresten. 🙂

  1. Tusen takk, Silje <3

 6. Du som har så mye klær og pene kjoler trenger da vel ikke å kjøpe noe nytt til høstlanseringen til TV2? De fine kjolene dine fortjener virkelig å bli brukt flere ganger. Gjenbruk <3

 7. Elisabeth

  Kan du slutte å bruke uttrykket, «mellom slagene» ??? Du bruker det i annenhver setning, irriterende å lese hele tiden!

 8. Så fin du er:) Skjønner at du ikke vil glemme bloggen altså, men vi venter jo her uansett vi;) Du trenger ikke tenke på oss nå. Kan du ikke ta deg noen dager fri fra bloggingen iallefall? Du kan jo kanskje be Lars Kristian å skrive et gjesteinnlegg eller to (mens Nelia sover eller noe)? Vi vet jo at det du gjør er kvalitet, og det er verdt å vente noen dager på innleggene dine;) Lykke til med alt, og jeg håper du har litt fri ihelga og bare kan kose deg med litt god mat og tv iallefall en kveld;)

 9. Jeg har en striesekk liggende, kan sende deg den 🙂
  Du hadde sett helt smashing ut i den også, tenker jeg
  Go girl, jeg heier på deg!

  1. Haha, send den over :p

 10. Så utrulig vakker du er, Caroline 🙂 Og antrekket var skikkelig skjønt!

  1. Tusen takk, så snill du er :O

 11. Heels off, slippers on, pyjamas on, a cup of hot tea in hand- the weather in the UK made me do it! Have a great weekend!

  http://www.allnnothing.com

 12. Birgitte

  Ikke negativt ment, men er nysgjerrig fordi jeg selv har en liten tass, og har familie litt her og der. Og du reiser jo en del, så tenkte jeg kunne spørre deg, med tanke på lille Nelia, hvordan tar hun egentlig det? Liker hun og kjøre bil/ta fly? Og hvordan tar hun det når det gjelder legging på kvelden, når det er nye steder? 🙂
  Gleder meg til Mandag, for å se på «det nye jenta» 😀
  Ha en fin kveld! Klem

  1. Hun sover som regel når vi kjører, men samtidig så prøver vi å kjøre minst mulig. Blant annet derfor vi valgte å bo i Oslo denne uken, fremfor å pendle. Legging har gått veldig bra, det har faktisk ikke bydd på noen problemer. Eneste er at nå når det var så varmt for noen uker siden, så begynte hun å våkne om nettene. Men det har blitt bedre siste uken 🙂

 13. Hei Caroline. Jeg ønsker og gjøre en god gjerning, det vet jeg du vil også. Les dette innlegget og del videre på bloggen din. Gjør en forskjell, la folk få vite mer om dette! Skriv om det siden du kan påvirke veldig mange! Hver så snill.

  http://annijor.blogg.no/1407935520_norge_er_ikke_rlig.html

  http://gitieren.framtiden.no/

 14. Åååå så fiiiiiiin du er!! Elsker antrekket! 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 15. Titter bare innom for å ønske deg og dine en strålende helg <3

  1. Tusen takk 🙂 Håper din helg også blir bra!

 16. you look great without heels as well (:

  http://www.aboutacloset.com/

  1. Thank you sweetie <3

 17. Ingvild

  Hei! Brukte kampanjekoden fra deg på joggesko fra Get Inspired. Fikk skoene i dag, og er såå fornøyd! Så ville bare si tusen takk 🙂

  1. Bare hyggelig 🙂

 18. Hei. Jeg heier på deg i «Skal vi danse» og gleder meg til å «Det Nye Jenta».
  Det jeg lurer på er ( og virkelig ikke ment som kritikk. ) hva du tenker om at du ikke har en «vanlig» hverdag sammen med Nelia. Vanlige folk med A4 liv er sammen med barna 24/7 første året til de begynner i barnehage. Det er en tid man aldri får igjen. Ja, hun er kanskje med deg på trening osv, men jeg tviler på at du sitter å leker med henne da. Bilkjøring, mange overnattingsteder…. Barn liker rutiner, og det er faktisk veldig viktig for deres utvikling. Jeg tviler ikke på at du er en god mor, for det ser jeg at du er, men jeg lurer som sagt på hva du tenker rundt dette.

  1. Tusen takk, så hyggelig at du heier på meg 🙂

   «Vanlige» mødre ville vært tilbake i full jobb nå når Nelia er 9 måneder, samtidig ville far vært i full jobb frem til nå. Vi er så heldige at Lars-Kristian har korte arbeidsdager, og dermed har vært mye hjemme med Nelia. I tillegg har jeg mulighet til å være med Nelia i en periode hvor mange mødre må på jobb fra 8 – 16, og ikke får sett ungen før sent på ettermiddagen. Trening ville jeg gjort selv om jeg ikke var med i «Skal Vi Danse», det er bare «Det Nye Jenta» som «stjeler» tid. Og det er kun noen få uker nå i august 🙂

 19. For et fint antrekk! Håper innspillingen har gått bra i dag 🙂

 20. Michelle

  så fin du er! Håper du koser deg med dansetimene! skulle selv gjort mye for å få de timene 😀 virker jo kjempe kjekt!
  Sant som du sier, ingenting som egen seng!! Nyt helge hjemme med familien <3

 21. Du er så flink! Jeg er oppriktig imponert 🙂 Heia deg!!!

 22. Det er viktig å ta vare på en selv selvfølgelig. Samtidig lærer dette oss noe om grunnholdningen din. Bloggen er en plattform for andre ting og er det som kommer til å bli sluppet nå som du har nådd et mål. Jeg tror det er en strålende programlederkandidat foran deg og, og derfor skjønner vi det dersom du gir slipp på bloggen mer og mer. Om få år er er det nok i et fysisk medium (jeg mener tven) vi ser deg og bloggen er sporadisk eller aldri oppdatert. Men dette er også en naturlig utvikling og et sjumilssteg for din vekst. Bloggen har vært en glede for deg og følgerne dine helt til du kom deg videre. Ekte venner av bloggen vil more seg over din vekst, som kanskje følger deres vekst. Lykke til, Karrolina.

 23. Gunn alice

  Æsj. Ser ikke ut som de selger det super pene antrekket der lenger

 24. Cecilie

  Haha! Alltid deiligt med noen timers pause! Synes skoa dine var veldig fine.. Kjenner jeg ønser meg nye sko til hverdagen,en er enda litt i stuss på hva jeg ønsker meg

 25. Hei! Utrolig fint antrekk! Er skjørtet å få tak i nå? 🙂

  1. Tusen takk 🙂 Ja, det er helt nytt.

 26. Pernille

  Hei! Ville bare si at det er supert at du gjør alt det du føler er riktig. Har en sønn som nå er 17 år og vi har aldri levd noe A4 liv, og han er blitt en utrolig flott gutt:) de fleste barn er utrolig fleksible, og jeg tenker at så lenge foreldrene har det bra så har barna det bra også, de merker energien med en gang! Så bare stå på:) god klem

 27. Camilla

  Hei, utrolig fine sko! Kan jeg spørre hvilket merke?

  1. Zara og Nelly 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *