practising: black and white

IMG_7460

God morgen  I dag har jeg første treningsfrie dag fra dansen siden vi startet, det blir godt for både føttene og kroppen tror jeg, selv om jeg har mest lyst til å danse på. Jeg startet dagen med under eye treatment og våknet med en kaffekopp mens jeg ventet på at Nelia ville opp, rakk innom dusjen og sminkepungen også, det er helt utrolig hvordan babyer følger rutinene sine, ikke minst er det veldig greit på dager som denne. Hun våknet på slaget ni!

__________________________________________________________________________________________________________

IMG_7462

Jeg har opptak med Det Nye-jenta hele dagen i dag, en pause på et par timer mellom slagene skal gjøre det mulig for meg å reise til hotellet for å kysse på lille og gi henne middag før jeg drar tilbake igjen, så det er de eneste planene jeg har i dag. Bildene over er fra dansetreningen i går, jeg opprettet akkurat en facebookside for meg og Kai, der kan dere lese litt mer om han etter hvert, og så kommer vi til å legge ut litt bilder fra treninger, backstage også videre når den tiden kommer. Det blir gøy! Følg oss gjerne her

Vi sees etter opptakstid i kveld, ha en nydelig dag 

78 kommentarer

 1. Og er det kommet en premieredato for Den Nye jenta?

 2. Og er det kommet en premieredato for Den Nye jenta?

 3. in lill

  min gutt våkna stort sett 07.14 hver morgen da han var baby…komisk forutsigbart… (søvn er genetisk….husk det folkens…).

 4. in lill

  min gutt våkna stort sett 07.14 hver morgen da han var baby…komisk forutsigbart… (søvn er genetisk….husk det folkens…).

 5. nei uff, sånn skal du jo ikke ha det, med stress til du blir syk. Om bloggen blir litt nedprioritert nå skjønner vi leserne det altså.
  Håper du er bedre nå iallefall 🙂

 6. nei uff, sånn skal du jo ikke ha det, med stress til du blir syk. Om bloggen blir litt nedprioritert nå skjønner vi leserne det altså.
  Håper du er bedre nå iallefall 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *