snaps between the takes

God kveld fine mennesker  Nå er det en drøy time siden jeg kom hjem fra dansetrening, og i dag var det kjempegøy! Gleder meg til å vise frem hva vi har jobbet med når den tiden kommer, og den kommer fort! Jeg fikk snoket litt på de andres moves i dag også, det er kjempegøy å se hva de andre parene gjør og hvordan de jobber, jeg glemmer jo helt at det er en konkurranse. I dag danset jeg halve økten med joggesko, er helt ødelagt  beina etter 4 timer på hæler under opptak med Det Nye-jenta også, så jeg tror at jeg må masseres i søvn i dag. Da er det flaks at Lars-Kristian er her ♥ 

__________________________________________________________________________________________________________

– noen bilder fra dagen min – 

frokostIMG_7117IMG_7313IMG_7163IMG_7135IMG_7137IMG_7202IMG_7194IMG_7190IMG_7873

sandaler zara / bukse lindex / genser h&m trend / veske mulberry 

__________________________________________________________________________________________________________

Se den lekre leiligheten jentene skal bo i! Den er så fin! Skal prøve å finne tid til litt flere bilder i morgen 🙂

Nå skal vi jakte etter litt middag, aner ikke hva som frister i dag. Akkurat dette er litt småkjedelig med å ikke være hjemme, det å ikke kunne lage egen mat. Det savner jeg allerede. Håper dere har hatt en fin dag, vi sees i morgen 

51 kommentarer

 1. Wow, det bilde (nr 3 fra oven), hvor du har Nelia på armen foran hotellet. Her må du forklare den kule ‘busseffekten’ i neste fotoblogg. Fabelaktig bilde!! 🙂

  1. Det skal jeg gjøre 🙂

 2. Anbefaler dette for føttene: massere under ved å trå på en tennisball!

  1. TAKK 😀 Det tipset skal jeg ta til meg 🙂

   1. Jepp eller golfball/sprettball for de minste musklene. Brukte det ofte i de mest intensive danseperiodene i glansperioden 😛

 3. Du er så flott!! Og det bildet av deg og Nelia med bussen i bakgrunnen var råkult!! 🙂 Ha en fin kveld! Klem 🙂

  1. Tusen, tusen takk 😀 Ha en fin kveld du også / en god natt 🙂

   Klemmer 🙂

 4. Du er utrolig heldig som får være med på så mange ulike prosjekter! Må være utrolig gøy å få så mange opplevelser 🙂

 5. åh, nydelig leilighet! gleder meg til å følge med, både på det nye jenta og skal vi danse 🙂 Du er så flink! Heier på deg

  1. Å, tusen takk 😀

 6. Må le litt! Jentene skal no i en leilighet med bilde av Bente Lyone på veggen. Hun er dømt for hallikvirksomhet blandt annet. Hun er det man kaller ei «horemamma»!

  1. Haha, jeg vet det :p Leiligheten er lånt for anledningen, så da blir det vanskelig å ta ned kunsten 😉

   1. Zena Zuza

    Syns det lignet på Bente! Dame med en kroket fortid, men skal da ei dømmes for det nå.
    Syntes bildet av henne var skikkelig stilig, ikke vant til å se henne sånn nå.
    Der går det mest hverdagsklær og bleier, hun er en fantastisk bestemor.

 7. Hvis du er så ødelagt i føttene, hvorfor går du da med høye sko utenom dansingen og innspillingen av DNJ ???

  1. Bildene er tatt mellom opptakene 🙂 Jeg tar av meg skoene, sitter og bruker joggesko når jeg kan det 🙂

   1. Da skjønner jeg det::))

 8. Så spennende å få følge med, håper du får hvilt føttene dine <3 <3

 9. Vakre vakre Caroline <3 Du ser fantastisk ut! Veldig imponert åssen du får dagene til å gå opp 🙂 Super woman 🙂 Kjempe flink! Digger bilder bak kulissene på det nye jenta, kjempe gøy 🙂

  1. Tusen takk, det blir jeg veldig glad for å høre 😀 Stor klem til deg!

 10. Så kult bilde med bussen i bevegelse:).
  Hvilke foto innstillinger brukte du der?
  Blitt inspirert av foto innleggene dine, veldig bra forklart.

  Ha en fin kveld!

 11. Wæææ, det første bildet… er det to store stoler og et bord, eller er det bare en illusjon? haha, jeg blir skikkelig svimmel:-p

  1. Det er to stoler og et bord, utstillingen ved frokostsalen 😉

 12. Frøken Anonym

  Skal bli spennende å se deg på tv i høst. Masse lykke til:-)

 13. Hei Caroline, la merke til at et av bildene dine har blitt brukt i en youtube-video om «sexting», og tenkte du kanskje ikke syntes det var ok. https://www.youtube.com/watch?v=HRQZYeiGBxc ( i introen)

 14. Wow, stilig leilighet!

  Kjempefint antrekk forresten 🙂 Deilig med litt høstantrekk rundtom på bloggene nå 🙂

  1. Ja, den var helt rå! Tusen takk 🙂

 15. Woah, for et kult antrekk det så ut til å være! Håper vi får se flere bilder 😀

  1. Tusen takk 🙂

 16. Så flink du er 🙂 Vet du hvor de boksene smykkene på bildene over er fra? De så veldig praktiske ut 🙂

  1. Takk 😀 Nei, dessverre :/

 17. Beklager altså. Hører hva du sier men når du har hæler på alle bildene som blir tatt og klager på vonde bein da blir det bare latterlig..

  1. Bildet ble tatt mellom opptakene, da hadde jeg hæler 🙂 Jeg bruker joggesko når jeg kan, men jeg har jo heller ikke sagt at det ikke er min egen feil at jeg har vondt, selv om jeg synes det er rimelig å skylde på dansen ettersom jeg aldri hadde danset 3 timer hver dag i høye sko om det ikke var for den 😉

 18. Gleder meg utrolig mye til å se deg danse, lykke til med forberedelsene!! 🙂

 19. haha, ehh hvor mange av oss damer her inne, tar ikke på seg et par skyhøye hæler en kveld/natt på byen og formelig kryper til taxien klokken 03.30.. 😛 😉
  Hallo.. Caroline i likhet med oss andre får også vondt i beina en hel dag på høye hæler.. Betyr ikke at vi lar være å bruke de vel 😛 😉

  Du er fantastisk flink Caroline, stå på =)

 20. hvorfor klager du på vonde føtter? skjønner at du må danse i høye sko,men på fritiden er det jo du selv som velger å ha på deg sko med høye hæler.føttene dine kommer til å bli helt ødelagt om noen år

  1. Har jeg det på meg på fritiden? 😉

   1. Carina Marie

    Fins jo mange fine lave sko? Eller må du/dere ha høye hæler på innspilling av DNJ? 🙂 sånn av ren nysgjerrighet!

   2. Kan vel ha på oss det vi selv ønsker, men nå har jeg jo pakket med meg det jeg har 🙂 I tillegg er det mye som skal planlegges da det av og til filmes «hulter til bulter», og jeg må ha på meg noe jeg hadde på meg for noen uker siden.

 21. Føttene kommer seg nok etterhvert, dette er jo nytt for de også.:) Få all den fotmassasjen du kan få og ta fotbad så ofte råd er, så blir det bra skal du se. Jeg heier på deg!

  1. Ja, håper det 🙂 Fotmassasje er bestilt hos Lars-Kristian 😉

 22. hei Caroline,

  Jeg har ett trenings spm: Har du noen super boost tips for å trene maven? (du vet få strammet opp og minsket ostrogen kvinne mave bul nederst) Etter en fin sommer hadde det vært kjekt med litt trenings boost tips. Jeg løper for det meste.littt «gammal»dags styrke fordi jeg har ikke lov til å gjøre mye vekter og tyngre tak som øker press i hodet. Men vil alikevell trene. Og min erfaring er at løping er top for bein,og kondis men kunne tenke meg litt mere tonet/fastere overkropp. Tips? Tar sideplane ,Planke og sitsups som nyeste trenings tilskudd. Men tar gjærne i mot Trenings tips.

 23. Hvorfor leier dere ikke bare ein leilighet i oslo for en stund da? Fins jo mange leilighetshotell også i oslo, kan vel ikke være så mye dyrere enn hotellsuite. Og da kan dere ordne mat selv 🙂

  1. Er bare ut denne måneden det blir slik pga. Det Nye Jenta 🙂 Fra og med september så blir det kun tre dager i uken med SVD i Oslo, og så kan jeg trene i Drammen de andre dagene 🙂

 24. Hei!
  Vet du hvem som er modellen på bilde i bilde nummer fem?

  Ha en ellers smashing dag.

 25. Haha, kjenner meg igjen i restaurantsituasjonen. Høres kanskje litt blærete ut, men utrolig hvor mye man savner en restemiddag inntatt i sofaen når man har vært mange dager på reisefot!☺

 26. Snygg gul tröja! 🙂

 27. Hei! Tips mot vonde føtter: gjennomsiktige geleinnlegg i tuppen av skoene (under tåballen)! Trur det heiter party feet eller noko, du får dei bla. på apotek. Funkar finfint og er eit must for meg på dagar der eg står eller går mykje i høge helar 🙂

 28. Hvorfor fotograferes du alltid forfra eller fra den ene siden?

 29. a busy women :), imponerende hvor nye du får gjort på en dag, hver dag!
  Må bare spørre: et du hvor det sminkeboret (bilde nr6) er fra? elsker det!

  1. Det vet jeg dessverre ikke, men kanskje det er fra Maybelline siden de er sponsoer 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *