take the time to enjoy

sponset opphold 

alex

Med mamma som barnevakt er det ikke annet å gjøre enn å nyte når jeg kan, for hun beordret meg regelrett ned i badekaret, tappet i for meg og stappet meg nedi sammen med badeolje og den nyeste utgaven av Kamille. Jeg lå der lenger enn jeg vanligvis gjør, bladde gjennom magasinet og strakk litt på tærne. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg blir så innmari rastløs av å ligge der og liksom skulle slappe av. Men jeg koste meg veldig og nå er jeg helt salig i kroppen. 

__________________________________________________________________________________________________________

– eat – 

sanna

salat

På menyen i dag stod salat fra BIT, vi har fått salater herfra på settet av Det Nye-jenta noen ganger, og nå måtte jeg introdusere mamma for det også, men jeg ble så skuffet, for dette er seriøst den minste salaten jeg har sett! Finnes det xs-s-m-l også videre? Det så ikke sånn ut etter menyen å dømme, men dette var jo virkelig en xs. Godt var det uansett, og så avsluttet vi med koffeinfri kaffe og en munnfull brownie. 

brownie

__________________________________________________________________________________________________________

Nå skal vi sove, jeg er klar for morgendagen og det håper jeg du er også! Sov godt ♥ 

63 kommentarer

 1. Karianne

  Det der er jo helt rip off! For salatene på bit koster nesten 100 kroner! Da må man forvente mer enn det der:( Det man må gjøre er å stå ved disken og fortelle alt du vil ha oppi. Da fyller de på! Men å bestille og få det der som dere fikk er jo latterlig dårlig.

 2. Karianne

  Det der er jo helt rip off! For salatene på bit koster nesten 100 kroner! Da må man forvente mer enn det der:( Det man må gjøre er å stå ved disken og fortelle alt du vil ha oppi. Da fyller de på! Men å bestille og få det der som dere fikk er jo latterlig dårlig.

 3. The photo in the tub is simply wonderful (:

  https://www.aboutacloset.com/

 4. The photo in the tub is simply wonderful (:

  https://www.aboutacloset.com/

 5. Man kan mikse den beste salaten på BIT (spesielt om man velger marinert kylling), men det fins ikke størrelser på salatene nei. Det er utrolig hvor mye størrelsen kan variere på de. Du må rett og slett bare si «litt mer salat», litt mer av ditt, litt mer av datt, det gjør alltid jeg, etter jeg fant ut at noen bak kassen var betydelig mer gjerrig enn andre! Pestoen deres på müslibrødet er forresten å anbefale.

  Lykke til med tusen baller i lufta, husk å gjør en ting av gangen og nyt det, du har fått noen fantastiske muligheter, som du fortjener. 🙂

 6. Man kan mikse den beste salaten på BIT (spesielt om man velger marinert kylling), men det fins ikke størrelser på salatene nei. Det er utrolig hvor mye størrelsen kan variere på de. Du må rett og slett bare si «litt mer salat», litt mer av ditt, litt mer av datt, det gjør alltid jeg, etter jeg fant ut at noen bak kassen var betydelig mer gjerrig enn andre! Pestoen deres på müslibrødet er forresten å anbefale.

  Lykke til med tusen baller i lufta, husk å gjør en ting av gangen og nyt det, du har fått noen fantastiske muligheter, som du fortjener. 🙂

 7. Hei! Jeg synes det er utrolig tøft av deg å være med på så mye forskjellig for tiden som kan utløse mye kritikk. Det er så bra at du tør og er villig til å gjøre ditt beste, det er noe som inspirerer meg veldig! Jeg ønsker deg lykke til med alt sammen 🙂

 8. Hei! Jeg synes det er utrolig tøft av deg å være med på så mye forskjellig for tiden som kan utløse mye kritikk. Det er så bra at du tør og er villig til å gjøre ditt beste, det er noe som inspirerer meg veldig! Jeg ønsker deg lykke til med alt sammen 🙂

 9. Jøss, det var virkelig en av de minste salatene jeg har sett :O Tror de har forskjellige størrelser, for når jeg har kjøpt har de vert MYE større…

 10. Jøss, det var virkelig en av de minste salatene jeg har sett :O Tror de har forskjellige størrelser, for når jeg har kjøpt har de vert MYE større…

 11. Merkelig, jeg får alltid en stor porsjon med salat de gangene jeg handler på bit. Er de blitt gjerrig mon tro?! Gleder meg til og se deg på parketten

 12. Merkelig, jeg får alltid en stor porsjon med salat de gangene jeg handler på bit. Er de blitt gjerrig mon tro?! Gleder meg til og se deg på parketten

 13. Så synd, jeg kjøper ofte salat der og den er så stor at jeg ikke klarer å spise opp alt. Har fått liten en gang, og sa da at hun fikk fylle opp mer 😛

 14. Så synd, jeg kjøper ofte salat der og den er så stor at jeg ikke klarer å spise opp alt. Har fått liten en gang, og sa da at hun fikk fylle opp mer 😛

 15. Sov godt, Caroline!

 16. Sov godt, Caroline!

 17. Er sannsynligvis en av BIT’s beste kunder noensinne, og trikset er å alltid bare si når de tar oppi «Gjerne litt ekstra hvis jeg kan få det:)» på det man liker best. De gjør det alltid og sier bare «Så klart!», så det er ikke noe problem, og plutselig har du så mye at de nesten ikke får lukket boksen. Elsker salatene derfra, men å betale 120 kr for den minisalaten man får om man ikke ber om noe ekstra er uaktuelt. Det beste er blanding av revet og marinert kylling med currydressingen, nam!

  1. TAKK for tips! Da skal jeg gjøre det neste gang, for denne var skikkelig puslete :p

 18. Er sannsynligvis en av BIT’s beste kunder noensinne, og trikset er å alltid bare si når de tar oppi «Gjerne litt ekstra hvis jeg kan få det:)» på det man liker best. De gjør det alltid og sier bare «Så klart!», så det er ikke noe problem, og plutselig har du så mye at de nesten ikke får lukket boksen. Elsker salatene derfra, men å betale 120 kr for den minisalaten man får om man ikke ber om noe ekstra er uaktuelt. Det beste er blanding av revet og marinert kylling med currydressingen, nam!

  1. TAKK for tips! Da skal jeg gjøre det neste gang, for denne var skikkelig puslete :p

 19. Godt å høre at du får tid til å pleie deg selv også <3

 20. Godt å høre at du får tid til å pleie deg selv også <3

 21. Hei 🙂
  Eg blir snart tante og eg lurte på kva ei nybakt mor hadde satt pris på 🙂

 22. Hei 🙂
  Eg blir snart tante og eg lurte på kva ei nybakt mor hadde satt pris på 🙂

 23. Hei! Jeg har gått i samme felle som deg når det gjelder de salatene! De ansatte på bit har en viss mengde de skal gi, og trikset er å be om mer! Dersom de spør «er det greit» sier du bare at du vil ha mer! Kan virke litt ubehagelig der og da for noen, men da blir du så fornøyd etterpå for salatene er jo himmelske! Litt dumt å få så lite salat når de koster ganske mye..

 24. Hei! Jeg har gått i samme felle som deg når det gjelder de salatene! De ansatte på bit har en viss mengde de skal gi, og trikset er å be om mer! Dersom de spør «er det greit» sier du bare at du vil ha mer! Kan virke litt ubehagelig der og da for noen, men da blir du så fornøyd etterpå for salatene er jo himmelske! Litt dumt å få så lite salat når de koster ganske mye..

 25. Salatene pleier å være helt fyllt opp så dette burde du ha klaget på :(( irriterende at det skal være så variabelt.

 26. Salatene pleier å være helt fyllt opp så dette burde du ha klaget på :(( irriterende at det skal være så variabelt.

 27. Elsker salatene og ikke minst browniesen fra BIT!! Men syns de har vært veldig gjerrige på porsjonene deres!! De gangene jeg har kjøpt har begeret vært fullt, har nesten ikke klart å spise opp. Tror det går ann å spørre om mer underveis når man plukker det man vil ha, prøv det neste gang 🙂 Man vil jo bli mett når man betaler en del for salaten! Ha en fin dag i dag Caroline 🙂

  1. Ha en fin dag du også <3

 28. Elsker salatene og ikke minst browniesen fra BIT!! Men syns de har vært veldig gjerrige på porsjonene deres!! De gangene jeg har kjøpt har begeret vært fullt, har nesten ikke klart å spise opp. Tror det går ann å spørre om mer underveis når man plukker det man vil ha, prøv det neste gang 🙂 Man vil jo bli mett når man betaler en del for salaten! Ha en fin dag i dag Caroline 🙂

  1. Ha en fin dag du også <3

 29. Jeanette

  Trikset er å be de ta mer.
  Hvis man ikke sier noe, blir den nokså liten.
  Men man betaler alltid like mye, så her er det bare å si at du ønsker mer for hver ingrediens;)

 30. Jeanette

  Trikset er å be de ta mer.
  Hvis man ikke sier noe, blir den nokså liten.
  Men man betaler alltid like mye, så her er det bare å si at du ønsker mer for hver ingrediens;)

 31. Skjønner godt du ble skuffet, det var jo latterlig lite, kan umulig bli mett av det der!!! Kan du tenke deg noe mer kjedelig enn å ligge i badekaret::)) Hehe

 32. Skjønner godt du ble skuffet, det var jo latterlig lite, kan umulig bli mett av det der!!! Kan du tenke deg noe mer kjedelig enn å ligge i badekaret::)) Hehe

 33. Plutselig var oppholdet merket som sponset – det var det ikke snakk om i diskusjonen om oppgradering av større rom. Selvsagt får dere store rom fra hotellet når de vet at du skriver om det i bloggen din. Vær ærlig istedet for å skrive at du velger store rom ut i fra at dere trives best med det osv.. Å skrive som om du har valgt suite o.l selv og betalt for det blir bare dumt . Mye av livet ditt leves ut i fra sponsing, gratis ditt og datt..be honest: hadde du tatt alle valg ifht hotell, rom, kremer, klær, ferier osv om du måtte betale alt selv?

  1. Hva snakker du om nå? Jeg har ikke nevnt noe om oppgradering.

   Dette har vært merket helt fra starten av, bare se på det første innlegget fra dette oppholdet. Ja, vi bestiller slltid større rom enn standard når vi er ute å reiser. Se bare på Mexico-turen vår, det rommet opgraderte vi selv og betalte av egen lomme.

   1. Fotballfrue says:
    August 11, 2014 at 09:17
    Så du oppfatter mennesker som velger å bo i suiter eller store hotellrom, slik som oss her, som selvsentrerte, materialistiske og kravstore? Er ikke det litt…. dømmende? Sånn apropos holdninger…
    Vi liker store rom når vi er på tur, og Lars-Kristian pleier som regel å oppgradere sine rom når han reiser med laget. Har ingenting med dårlige holdninger å gjøre.

    Det var dette jeg hadde i tankene- du blir kalt materialistisk osv når du har stort hotellrom, mens jeg tenker: hadde du valgt dette rom hvis du måtte betale for det selv. At du velger slike rom trenger ikke nødvendigvis representere deg og fine holdninger til det materielle:) Klart hotellet gir det beste rom i reklame, da hadde jeg også tatt i mot. Men samtidig ærlig om at det ikke noe jeg hadde gjort hvis jeg hadde betalt selv! Det er godt med luksus, men samtidig fornuftig å tenke hva man bruker pengene på:)

   2. Jeg hadde nok ikke valgt akkurat denne suiten, det hadde blitt for dyrt i så mange dager, men vi hadde oppgradert fra et vanlig dobbeltrom 🙂

   3. Merkelig, Maria, at du virkelig sitter her og forteller en annen kvinne at hun bør tenke hva hun bruker pengene på. Når noen faktisk bruker tid på å sitte sånn å formane om penger og turer på denne måten så framstår det som intet annet enn sjalusi fordi andre har råd til det man selv ikke har, og at andre får ting man selv ikke får. Såklart ønsker bedrifter å bruke denne bloggen som reklameplass, den har utrolig mange lesere. Business vet du. Og Berg Eriksen er en foretningskvinne ihht. denne bloggen bl.a. Det må dere klare å huske på i all kritikk om penger, trening, kosthold og reklamer.

  2. Folk må begynne å være litt mer rause!

   Gled deg over andres gleder!

   Ingenting kommer gratis – alt har en pris, som i sorg/glede/tid/penger.

   Lykke til!

 34. Plutselig var oppholdet merket som sponset – det var det ikke snakk om i diskusjonen om oppgradering av større rom. Selvsagt får dere store rom fra hotellet når de vet at du skriver om det i bloggen din. Vær ærlig istedet for å skrive at du velger store rom ut i fra at dere trives best med det osv.. Å skrive som om du har valgt suite o.l selv og betalt for det blir bare dumt . Mye av livet ditt leves ut i fra sponsing, gratis ditt og datt..be honest: hadde du tatt alle valg ifht hotell, rom, kremer, klær, ferier osv om du måtte betale alt selv?

  1. Hva snakker du om nå? Jeg har ikke nevnt noe om oppgradering.

   Dette har vært merket helt fra starten av, bare se på det første innlegget fra dette oppholdet. Ja, vi bestiller slltid større rom enn standard når vi er ute å reiser. Se bare på Mexico-turen vår, det rommet opgraderte vi selv og betalte av egen lomme.

   1. Fotballfrue says:
    August 11, 2014 at 09:17
    Så du oppfatter mennesker som velger å bo i suiter eller store hotellrom, slik som oss her, som selvsentrerte, materialistiske og kravstore? Er ikke det litt…. dømmende? Sånn apropos holdninger…
    Vi liker store rom når vi er på tur, og Lars-Kristian pleier som regel å oppgradere sine rom når han reiser med laget. Har ingenting med dårlige holdninger å gjøre.

    Det var dette jeg hadde i tankene- du blir kalt materialistisk osv når du har stort hotellrom, mens jeg tenker: hadde du valgt dette rom hvis du måtte betale for det selv. At du velger slike rom trenger ikke nødvendigvis representere deg og fine holdninger til det materielle:) Klart hotellet gir det beste rom i reklame, da hadde jeg også tatt i mot. Men samtidig ærlig om at det ikke noe jeg hadde gjort hvis jeg hadde betalt selv! Det er godt med luksus, men samtidig fornuftig å tenke hva man bruker pengene på:)

   2. Jeg hadde nok ikke valgt akkurat denne suiten, det hadde blitt for dyrt i så mange dager, men vi hadde oppgradert fra et vanlig dobbeltrom 🙂

   3. Merkelig, Maria, at du virkelig sitter her og forteller en annen kvinne at hun bør tenke hva hun bruker pengene på. Når noen faktisk bruker tid på å sitte sånn å formane om penger og turer på denne måten så framstår det som intet annet enn sjalusi fordi andre har råd til det man selv ikke har, og at andre får ting man selv ikke får. Såklart ønsker bedrifter å bruke denne bloggen som reklameplass, den har utrolig mange lesere. Business vet du. Og Berg Eriksen er en foretningskvinne ihht. denne bloggen bl.a. Det må dere klare å huske på i all kritikk om penger, trening, kosthold og reklamer.

  2. Folk må begynne å være litt mer rause!

   Gled deg over andres gleder!

   Ingenting kommer gratis – alt har en pris, som i sorg/glede/tid/penger.

   Lykke til!

 35. Åhh! Fikk endelig se en smakebit at Det nye-jenta på tv2 bliss med deg som programleder! Iihh så spennende, gleder meeeg 😀 😀

 36. Åhh! Fikk endelig se en smakebit at Det nye-jenta på tv2 bliss med deg som programleder! Iihh så spennende, gleder meeeg 😀 😀

 37. På BIT har de kun en størrelse. For å få mest mulig ber du de blande direkte i boksen, ikke i bolle. Du peker, og de plukker – så mye du vil ha av alt.

 38. På BIT har de kun en størrelse. For å få mest mulig ber du de blande direkte i boksen, ikke i bolle. Du peker, og de plukker – så mye du vil ha av alt.

 39. Det rareste bilde jeg har sett på denne bloggen til nå. Sammenkrøllet menneske i badekar bak et blad…

  1. Bente Jensen

   Det rareste bildet du har sett på bloggen,faktisk…. Du Astrid, du Astrid…du kunne ikke holdt deg for god til å poste denne kommentaren el!? Lett lenge nå for og finne noe du kan pirke på?? Hjelpes! Tror du trenger et bad liiiiitt mer enn omtalte her,sørg for å få vasket tunga/fingertuppene extra godt,da…helst med grønnsåpe!!

 40. Det rareste bilde jeg har sett på denne bloggen til nå. Sammenkrøllet menneske i badekar bak et blad…

  1. Bente Jensen

   Det rareste bildet du har sett på bloggen,faktisk…. Du Astrid, du Astrid…du kunne ikke holdt deg for god til å poste denne kommentaren el!? Lett lenge nå for og finne noe du kan pirke på?? Hjelpes! Tror du trenger et bad liiiiitt mer enn omtalte her,sørg for å få vasket tunga/fingertuppene extra godt,da…helst med grønnsåpe!!

 41. Offshorefrue

  Så deilig! Mammaer er jammen gode å ha! 🙂 kos dere 🙂

 42. Offshorefrue

  Så deilig! Mammaer er jammen gode å ha! 🙂 kos dere 🙂

 43. Masse lykke til med «Det Nye» jenta, å «Skal vi danse» 🙂 gleder meg til å følge med! 🙂

 44. Masse lykke til med «Det Nye» jenta, å «Skal vi danse» 🙂 gleder meg til å følge med! 🙂

  1. Tusen takk 😀 Så koselig!

 45. May Liss

  Slik ser salatene fra BIT i Sandvika ut – rip off så det holder… Kjøper man på Storo derimot, da får du så mye at det er to middager i en boks 😉

 46. May Liss

  Slik ser salatene fra BIT i Sandvika ut – rip off så det holder… Kjøper man på Storo derimot, da får du så mye at det er to middager i en boks 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *