lesson number 5

God morgen og hei til søndag! Så koselig at mange av dere likte fototipsene i går, det kommer flere innlegg i denne serien, så det er bare å følge med. Håper dere følte at det var enkelt å forstå, for foto er utrolig morsomt når du får dreisen på det 🙂

__________________________________________________________________________________________________________

IMG_6587


Jeg har brukt morgentimene på å endelig få pakket ut av kofferten min etter oppholdet i Sarpsborg, og så har jeg pakket ned igjen for både Nelia og meg, og nå er vi snart klare for å reise til Drammen. Der skal vi danse i 3 timer før ferden går videre til Oslo, og der skal vi være frem til fredag *tungarettimunnen* Innspillingene av Det Nye-jenta starter på tirsdag og så går det slag i slag i takt med Skal vi danse frem til premiere på sistnevnte og finale på Det Nye-jenta. Jeg er så spent på hvem av de 8 flotte kandidatene som når helt til topps, det blir noen spennende og utfordrende uker for dem fremover og jeg er kjempeglad for å kunne følge med hele veien! 

IMG_6593

I dag danser Kai og jeg oss inn i dag nummer fem, tiden går så fort! Etter treningsøkten i går var jeg helt ødelagt i hoftene og på putene under foten, men jeg har tøyd og bøyd litt og begge deler kjennes bedre i dag. Gleder meg til å lære mer, og som dere ser er standard-danseskoene allerede godt brukt. Spent på hvordan de blir seende ut til premieren – to be continued! 

IMG_6595

Jeg har alltid på meg gode joggesko til og fra treningene, og i dag ble det disse fra asics – de får du 500 kroner rabatt på med kodeordet Fotballfrue. Du finner dem her / annonselenke Koden varer frem til neste søndag. 

__________________________________________________________________________________________________________

Ha en fin søndag, så sees vi senere 

84 kommentarer

 1. Hei! Du har en inspirerende blogg! Jeg lurte på om du har noen tips til en god dunjakke til vinteren? Det er jo mye salg nå så lurt å slå til! Hva synes du om Fleischer couture sine jakker? Takk for svar!

 2. Hei! Du har en inspirerende blogg! Jeg lurte på om du har noen tips til en god dunjakke til vinteren? Det er jo mye salg nå så lurt å slå til! Hva synes du om Fleischer couture sine jakker? Takk for svar!

 3. Hvor er shortsen fra? 🙂

 4. Hvor er shortsen fra? 🙂

 5. so happy with vision of more posts about photoshooting 🙂

  greets from Poland!

 6. so happy with vision of more posts about photoshooting 🙂

  greets from Poland!

 7. Snygga joggingskor!

 8. Snygga joggingskor!

 9. Hei!

  Dere har det travelt, det er sikkert og visst:)

  Du skriver at du har Nelia med. Klarer du å passe henne selv når du trener, sitter hun å leker for seg selv eller har du barnevakt med? Har selv en liten datter , og ser hvor mye tid det fort kan ta når man plutselig trenger å skifte bleie, eller mate baby eller underholde eller prøve å få den til å sove.. Kan ikke se for meg at det går an å danse/trene uten å bli nødt til å stanse for å gjøre det man skal

  Takk for svar!

  1. Har alltid med meg noen, eller så er hun med Lars-Kristian 🙂

   1. Helene

    Flaks for deg at du alltid kan ha noen ved din side, det er da det ikke er så vanskelig å passe på en baby, når man kan få hjelp og avlasting

 10. Hei!

  Dere har det travelt, det er sikkert og visst:)

  Du skriver at du har Nelia med. Klarer du å passe henne selv når du trener, sitter hun å leker for seg selv eller har du barnevakt med? Har selv en liten datter , og ser hvor mye tid det fort kan ta når man plutselig trenger å skifte bleie, eller mate baby eller underholde eller prøve å få den til å sove.. Kan ikke se for meg at det går an å danse/trene uten å bli nødt til å stanse for å gjøre det man skal

  Takk for svar!

  1. Har alltid med meg noen, eller så er hun med Lars-Kristian 🙂

   1. Helene

    Flaks for deg at du alltid kan ha noen ved din side, det er da det ikke er så vanskelig å passe på en baby, når man kan få hjelp og avlasting

 11. Hei Caroline! Ville bare legge igjen en melding og fortelle deg hvor stor inspirasjon du er for meg. Du gir meg et spark bak når jeg vil legge meg på sofaen, sånn at jeg (i det minste oftere enn før) tar meg en løpetur i skogen. Dette igjen medfører som regel enda mer energi, og da kanskje også en runde med vaskekosten når jeg er hjemme igjen 😉 Lykke til med alle nye prosjekter, det fikser du som alt annet =)

  1. Så hyggelig at jeg inspirerer deg 🙂

 12. Hei Caroline! Ville bare legge igjen en melding og fortelle deg hvor stor inspirasjon du er for meg. Du gir meg et spark bak når jeg vil legge meg på sofaen, sånn at jeg (i det minste oftere enn før) tar meg en løpetur i skogen. Dette igjen medfører som regel enda mer energi, og da kanskje også en runde med vaskekosten når jeg er hjemme igjen 😉 Lykke til med alle nye prosjekter, det fikser du som alt annet =)

  1. Så hyggelig at jeg inspirerer deg 🙂

 13. Lykke til med både det ene og det andre! Må jo være utrolig travle dager for deg nå for tiden 🙂

 14. Lykke til med både det ene og det andre! Må jo være utrolig travle dager for deg nå for tiden 🙂

 15. Hei, gleder meg til begge programmer. Hvor skal du bo i oslo? Blir det hotell mange måneder fremover?

  1. Nei, kun nå. Er ikke så stress med Skal Vi Danse, det er Det Nye Jenta som tar tid 🙂

 16. Hei, gleder meg til begge programmer. Hvor skal du bo i oslo? Blir det hotell mange måneder fremover?

  1. Nei, kun nå. Er ikke så stress med Skal Vi Danse, det er Det Nye Jenta som tar tid 🙂

 17. Hvor skriver man rabattkoden? Det kom ikke opp en rute hvor jeg kunne skrive rabattkoden ser du. Prøvde å fylle ut alle felt helt til jeg kom til send bestilling og da måtte jeg avbryte bestillingen siden rabatten ikke kom 🙁
  Vet du?

  1. Trykk på handlekurv 🙂

 18. Hvor skriver man rabattkoden? Det kom ikke opp en rute hvor jeg kunne skrive rabattkoden ser du. Prøvde å fylle ut alle felt helt til jeg kom til send bestilling og da måtte jeg avbryte bestillingen siden rabatten ikke kom 🙁
  Vet du?

  1. Trykk på handlekurv 🙂

 19. Hei
  Jeg så akkurat reklamen for Det Nye Jenta på tv, og lurer på om den ligger ute noe sted?

 20. Hei
  Jeg så akkurat reklamen for Det Nye Jenta på tv, og lurer på om den ligger ute noe sted?

 21. love the shoes! the sport ones i mean (:

  https://www.aboutacloset.com/

 22. love the shoes! the sport ones i mean (:

  https://www.aboutacloset.com/

 23. Karianne

  Hei! Hvor er shortsen din fra! Synes det er vanskelig å finne treningsshorts som dekker hele rompa. Denne så ut til å ha perfekt lengde!

  1. GetInspired 🙂

 24. Karianne

  Hei! Hvor er shortsen din fra! Synes det er vanskelig å finne treningsshorts som dekker hele rompa. Denne så ut til å ha perfekt lengde!

  1. GetInspired 🙂

 25. Når er premieren på skal vi danse? Fredag??
  Gleder meg!

  1. Siste lørdagen i august 🙂

 26. Når er premieren på skal vi danse? Fredag??
  Gleder meg!

  1. Siste lørdagen i august 🙂

 27. Da ble det plutselig nye joggesko på meg da;) Tusen takk for rabatt, det er fint for en student:) Håper bare det ble riktig størrelse nå da. Jeg målte foten min etter den str-guiden, og da havnet jeg akkurat midt mellom 38 og 39, så da bestilte jeg 39. Vet du om de er greie på bytting dersom det ble feil? Aldri bestilt noe fra get inspired før…

  1. Bestiller du på nett har du alltid 14 dager angrerett 🙂

   1. Tusen takk for svar:) Lykke til med alt fremover. Gleder meg til å følge deg på tv i begge programmene! Og takk for at du er så inspirerende og får meg opp av sofaen på de verste dager;) Nå skal jeg løpe enda mer med nye joggesko;)

   2. Tusen takk 🙂 Hyggelig å høre at jeg inspirerer deg <3

    Lykke til med løpingen 🙂

   3. Tuusen takk:)

  2. Ragnhild

   Sikkert lurt av deg å ta 39, syns alltid eg må opp i asics i forhold til andre sko! Kan alltid ta 38, men i asics må eg vertfall ha 39! Håpa dei passa, er kjekkast når man slepp å bytte 🙂

   1. Da var det nok lurt å ta 39:) Tusen takk:) Pleier også bruke 38, men mener å huske jeg prøvde en asicssko en gang og at den var litt trang i 38…

 28. Da ble det plutselig nye joggesko på meg da;) Tusen takk for rabatt, det er fint for en student:) Håper bare det ble riktig størrelse nå da. Jeg målte foten min etter den str-guiden, og da havnet jeg akkurat midt mellom 38 og 39, så da bestilte jeg 39. Vet du om de er greie på bytting dersom det ble feil? Aldri bestilt noe fra get inspired før…

  1. Bestiller du på nett har du alltid 14 dager angrerett 🙂

   1. Tusen takk for svar:) Lykke til med alt fremover. Gleder meg til å følge deg på tv i begge programmene! Og takk for at du er så inspirerende og får meg opp av sofaen på de verste dager;) Nå skal jeg løpe enda mer med nye joggesko;)

   2. Tusen takk 🙂 Hyggelig å høre at jeg inspirerer deg <3

    Lykke til med løpingen 🙂

   3. Tuusen takk:)

  2. Ragnhild

   Sikkert lurt av deg å ta 39, syns alltid eg må opp i asics i forhold til andre sko! Kan alltid ta 38, men i asics må eg vertfall ha 39! Håpa dei passa, er kjekkast når man slepp å bytte 🙂

   1. Da var det nok lurt å ta 39:) Tusen takk:) Pleier også bruke 38, men mener å huske jeg prøvde en asicssko en gang og at den var litt trang i 38…

 29. Så spennende, det går vel sikkert bedre med dansingen for hver dag som går 🙂 God søndag!

 30. Så spennende, det går vel sikkert bedre med dansingen for hver dag som går 🙂 God søndag!

 31. Spennende tid for deg!

 32. Spennende tid for deg!

 33. Hei, hvordan er str på disse skoene? Prøvde noen andre med samme merke som var små i str.

  1. De er helt normale synes jeg 🙂

   1. Jeg synes det er lurt å gå opp en hel eller halv størrelse siden føttene gjerne hovner litt opp under trening. Jeg føler alltid at joggesko er litt små i str også.:)

 34. Hei, hvordan er str på disse skoene? Prøvde noen andre med samme merke som var små i str.

  1. De er helt normale synes jeg 🙂

   1. Jeg synes det er lurt å gå opp en hel eller halv størrelse siden føttene gjerne hovner litt opp under trening. Jeg føler alltid at joggesko er litt små i str også.:)

 35. Joggesko bestilit! Denne rabattkoden og linken var akkurat det jeg trengte! Bestilte nye treningsklær i går, så nå blir høsten sprek! 🙂

 36. Joggesko bestilit! Denne rabattkoden og linken var akkurat det jeg trengte! Bestilte nye treningsklær i går, så nå blir høsten sprek! 🙂

 37. Så fin du er, Caroline. Jeg ønsker deg all lykke til i konkurransen! Blir så moro og spennende å følge med 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 38. Så fin du er, Caroline. Jeg ønsker deg all lykke til i konkurransen! Blir så moro og spennende å følge med 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 39. Marita :)

  Du forklarer og viser på en så lett og forståelig måte. Bor en pedagog i deg tror jeg 😉 Lykke til med alt det kjekke og spennende du skal være med på. Heier på deg ★★★

 40. Marita :)

  Du forklarer og viser på en så lett og forståelig måte. Bor en pedagog i deg tror jeg 😉 Lykke til med alt det kjekke og spennende du skal være med på. Heier på deg ★★★

 41. Dorthe Engh

  Tenkte jeg skulle bestille disse skoene, men jeg finner ikke ut hvor jeg skal skrive inn koden?

 42. Dorthe Engh

  Tenkte jeg skulle bestille disse skoene, men jeg finner ikke ut hvor jeg skal skrive inn koden?

 43. Finner ikke ut av rabattkoden. Går til handlevogn, men koden blir ikke godkjent:-( lykke til med alle planer;-)

 44. Finner ikke ut av rabattkoden. Går til handlevogn, men koden blir ikke godkjent:-( lykke til med alle planer;-)

 45. Läser din blogg varje dag den är verkligen super bra:)

 46. Läser din blogg varje dag den är verkligen super bra:)

 47. Madelen

  Kan du komme med tips til oss andre som også har korte ben? Synes det er vanskelig å kle seg riktig og samtidig skjule den delen…..

  Lykke til med tv-arbeidet forresten. Heier på deg;)

 48. Madelen

  Kan du komme med tips til oss andre som også har korte ben? Synes det er vanskelig å kle seg riktig og samtidig skjule den delen…..

  Lykke til med tv-arbeidet forresten. Heier på deg;)

 49. Henriette

  Jippi, da ble det nye sko på meg:) Lykke til med alle prosjekter fremover! Jeg gleder meg til å følge med på programmene:)

 50. Henriette

  Jippi, da ble det nye sko på meg:) Lykke til med alle prosjekter fremover! Jeg gleder meg til å følge med på programmene:)

 51. Takk! Nye joggesko bestilt! 😀

 52. Takk! Nye joggesko bestilt! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *