Det Nye-jenta: programleder

Dette er så innmari gøy! Jeg har fått min første jobb som programleder, så i høst ser du meg i sving i min nye rolle som blir å lede programmet Det Nye-jenta på tv2 bliss. Jeg har visst dette en stund nå, men har ikke kunnet røpe noe tidligere, så nå kjennes det veldig deilig å dele nyheten. Min oppgave er blant annet å dele ut oppdrag som jentene skal løse, og etter at de har løst dette på best mulig måte og vi i dommerpanelet har evaluert det de har gjort, er det jeg som må fortelle hvem som ryker ut av konkurransen. Dette blir den tyngste biten for min del, jeg blir så fort rørt og lei meg på andre sine vegne, så dette vet jeg at jeg må jobbe med. 

IMG_6579

Jeg er utrolig glad for denne muligheten og synes det er kjempemorsomt å jobbe med TV. August blir en beinhard måned med både flere timer dans og innspilling hver dag, og jeg brukte veldig lang tid på å bestemme meg for om jeg var klar for dette. Nå tenker jeg at det er for en kort periode og at jeg er glad for å gripe muligheten. Dette skal jeg klare. Det kommer til å bli hardt, det kjenner jeg allerede nå, men man må jo jobbe for det man virkelig vil, så jeg skal bare stå på alt jeg kan og nyte det samtidig.

__________________________________________________________________________________________________________

– superteam – 

DSC05433

Jeg håper dere vil følge med på programmet og på Skal vi danse 🙂 Det Nye-jenta starter allerede 18. august klokken 21 på tv2 bliss, så det er bare å sette av tid i kalenderen. Nå står trilletur og å pakke ut av kofferten på planen her, før jeg skal innover til Drammen og svinge meg med Kai. Vi skrives senere 

87 kommentarer

 1. Hei søte!

  Hvor i Drammen øver du? 🙂 Gleder meg til å se dere på skjermen!

 2. Heisann! jeg gleder meg utrolig mye til å se deg så mye på tv i høst, krysser jo fingre og tær og alt som er om at du skal komme langt i SVD 🙂 vet du forresten om man får tilgang til «Det nye-jenta» på tv2sumo? vi har vanlig tv2, men ikke bliss , og jeg vil jo gjerne få med meg mest mulig av det du er med på! du er en så stor inspirasjon, og jeg synes det er beundringsverdig at du rekker over alt; bloggen, Nelia, Lars-Kristian, familien din, familien din/hans, venner, matlaging, rengjøring av huset, stelling i hagen, SVD, «Det nye-jenta» osv. Du er utrolig flink, og er det en (av mange) ting jeg har lært av deg, så er det å komme seg opp tidlig å få mye ut av dagen! TAKK kjære, gode Caroline som er utrolig flink i alt du driver med!

  1. Jeg er litt usikker, men vil tro at du får sett det på Sumo 🙂

   Tusen takk for fine ord, Linn <3

  2. Johanne Sandnes

   Hei hei:) Det Nye-jenta kommer på TV 2 Sumo:) Mvh Johanne, TV 2

   1. weeeeee!

 3. Wæ! Jøye meg, du har så mange baller i lufta på en gang nå at jeg kjenner jo JEG blir svimmel :p Haha! Men herregud, så utrolig artig! Blir å benke meg foran tv’en i hele august! Dette var en skikkelig gladnyhet 😀 Det kommer nok til å bli hektisk, men har god tro på at du fikser dette! Hard work pays off for supermom 😉 Måtte du få en strålende fredag! Lykke til med dansingen 🙂

 4. Wow. For en flott mulighet! Gratulerer så mye! Ser frem til å følge deg som programleder og heie på deg på skal vi danse! Du er tøff som tar på deg dette i tillegg til alle andre roller du har som mor, kone, datter og venn! Du var det før, men enda mer nå – et forbilde, som viser at alt er mulig så lenge man jobber hardt og ikke mister fokus på balanse! 🙂 go go go!! ;p
  Selv står jeg på vippepinnen og lurer på om jeg skal ta på meg en dobbel bachelor nå som jeg går i gang med andre år på bacheloren. Blir enda mer motivert nå av å se andre ikke være redde og bare kjøre på!
  Masse lykke til, Caroline! Og gratulerer med ny jobb!

  1. Tusen takk, og lykke til selv uansett hva du måtte velge 🙂

 5. Dette klarer du, Caroline!! Så utrolig gøy 😀 Jeg skal i hvert fall følge med (ifra Sveits)! Stor klem til deg 🙂

 6. Jeg leste det akkurat i en eller annen nettavis.:) Så spennende! Jeg kjenner at jeg må følge med på både SVD og Det Nye-jenta dette året. Det er jo kjekt å ha litt baller i luften da, synes du ikke? I all fall når det er for en kortere periode. Det kommer nok til å gå strålende skal du se! Masse lykke til.:)

  1. Jo, jeg liker det 🙂

   Tusen takk 😀

 7. Pia Marie

  Dette har jeg visst lenge.. Lurer på om det har gått på tv, eller så har jeg lest om det. Merkelig at du da ikke har kunnet gått ut m deg.. Har D ikke tilogmed stått i mange av «det nye» bladene?

  Gratulerer å lykke til.

  1. Det har ikke stått noe sted i media, så eneste måten du kan ha hørt om det er hvis noen innenfor programmet har fortalt det til deg eller andre 🙂

   Tusen takk 🙂

   1. Margrethe

    Det sto i går på nettet. Jeg leste bloggen til kristina Andersen og der sto det sak om dette. Men veldig gøy dette her!

   2. Simone

    Joda, det har stått i media. Jeg leste det for noen dager siden at du skal være programleder for Det Nye-jenta. Husker ikke helt hvor jeg leste det, tror kanskje det var på klikk.no…

   3. Så rart, det er presseansvarlig i tv2 som har ansvar for at slike ting ikke skal lekke, så det har sikkert skjedd en feil om du har lest det noen andre steder :/ At jeg er dommer er ikke noe nytt, men programleder skulle ikke ut før i dag :/

   4. Det stod på side2.no i går…

    Gratulerer med jobben 😀

   5. Tusen takk 🙂

   6. Leste det i går…

   7. Igår klokken 21.30, ja. Det er ikke «for et par dager siden» 🙂

    TV2 slapp saken ved en feiltagelse igår kveld, og rakk ikke å ta den ned før noen andre hadde plukket det opp :/

    Tusen takk 🙂

  2. Johanne Sandnes

   Hei hei!:)

   Har lenge vært kjent at Caroline er en av våre flotte dommere i Det Nye-jenta, så det har du nok lest opptil flere steder. Men at hun også tar over som programleder er en nyhet som vi slapp i dag. (Eller, det ble snikpublisert ved en feil på tv2.no i går, derfor den poppet opp noen steder sent i går kveld).

   Mvh

   Johanne, TV 2

 8. Dette er jo fantastisk!! Gratulerer så mye Caroline 🙂 Er det en som klarer å løse hektiske hverdager så må det være deg. Med din stå-på-vilje så kommer du til å klare dette 😉 Er det en ting jeg har lært av å lese bloggen din så er det at man kommer langt med planlegging og struktur i hverdagen. Gleder meg masse til å se på programmene og stemme på deg i Skal vi danse 😀 Lykke til!!

  1. Tusen takk, gleder meg masse 🙂

 9. Gratulerer 🙂 dette blir spennende 🙂 lykke til!!

 10. Hei
  Vil det være mulighet for å se Det Nye-jenta gratis på nettet? Har nemlig ikke Tv2 bliss og ikke Tv2 sumo, men har veldig lyst til å se dette programmet 🙂

 11. Juhu dette blir bare bedre og bedre! Gleder meg sånn til å se deg på skjermen :))

 12. Wow, dette ble mye på en gang! Utrolig spennende! Men dette klarer du nok kjempefint! Gleder meg til å følge med på tv på både Det Nye- jenta og Skal vi danse. Ønsker deg masse lykke til vakre, flinke Caroline! Du inspirerer meg! Husker godt da du var på en av episodene av Det Nye- jenta i fjor. Du passer veldig godt som programleder for programmet, for du inspirerer mange sjeler der ute <3

  1. Tusen takk for fine ord 🙂

 13. Charlotte

  Dette unner jeg deg <3 Men lov meg at du passer på deg selv og tar deg en liten pause hvis det kjennes ut som om du trenger det, slik at du ikke går på en smell! 🙂

 14. Åhh…så fantastisk moro 🙂 Gratulerer så mye Lady C 🙂 Ha en super dag videre og ta godt vare på deg og dine 🙂 Stoor klem 🙂

 15. Grattis Caroline. Dette vert kosligt! Du må ikkje angre på valga dine, ikkje ein gang på dei «tygste» dagane. Dette blir så bra! Du er ein god Person du. Klem!:-).

 16. Gratulerer med programlederjobb! 😀 Skjønner ikke helt konseptet med Det Nye Jenta? Hva slags type oppdrag er det de må løse? Hva slags type jente er dere ute etter? Er det en slags innpakket missekonkurranse?

 17. Jeanette

  enig med Pia .jeg leste dette med programlederjobben for et par dager siden på nettet 🙂 men hva er greien med detnye jenta? hva får den som vinner? synes slike program er så overfladisk

  1. Det har ikke stått noe sted «for et par dager siden». Det ble sluppet ved en feiltagelse i går klokken 18.30, men raskt fjernet. Dessverre var det noen som rakk å plukke det opp :/ Det har ikke stått noe sted før dette.

   https://www.klikk.no/mote/detnye/detnyejenta/article824094.ece

   1. Er det så farlig da? Det ble uansett publisert før du trodde det hade blitt det, der tok du feil og hun tok feil med å si at det var for et par dager siden når det ikke var det. Du virker ikke som du «klarer» å ta feil om ting og tang. Uansett lykke til 🙂

   2. Farlig er det nok ikke 😉 Jeg visste at det var publisert igår, blant annet derfor saken ble fjernet. Vi hadde en avtale om felles publisering.

   3. Andreas

    Hmmm, ser mange påstår dette med «for et par dager siden» Jeg lurer på om de roter det sammens med at de har «vist lenge» at du gennerelt skal være dommer også 🙂 Den nyheten har jo ligget ute «noen dager» og lenda litt til 😀

    Uansett, lykke til med alt 🙂 Krysser fingrene for deg som både programleder, dommer, danseutdøver og super-mamma 😀

  2. Johanne Sandnes

   Hei hei:)

   Caroline har helt rett. Tv2.no hadde en teknisk feil som gjorde at saken kom ut i går kveld, men de tok den ned igjen så snart de skjønte at de hadde gjort det. Da hadde noen andre medier plukket den opp. Det er sånn som skjer. Men at C skal være dommer har jo vært kjent en lang stund, så kanskje noen mikser sakene om det?

   God helg!

   Mvh

   Johanne, TV 2

 18. Spennende tider du går inn i 🙂
  Lykke til med alt!

  Leste forresten i begge lokalavisene i går, Varden og TA at du skulle bli programleder.
  Tror det sto på TV2.no også jeg….

 19. Gratulerer så mye 🙂 du er en stor inspirasjon, må innom bloggen din opptil flere ganger daglig. Ofte bare for å se i arkivet ditt for å få inspirasjon til ting jeg holder på med 🙂
  Jeg lurer på om du kunne vits hvordan du ordner håres ditt nå som det er kort? Jeg har selv kort hår om har så lyst til å få til samme hverdagsfrisyre som deg 🙂

 20. Wow! Gratulerer så mye, flotte Caroline!! Dette kommer du til å ta på strak arm. Så mye spennende som skjer i livet ditt om dagen 😀
  Gleder meg til å se deg på skjermen, og noe sier meg at det blir mye tv titting for min del i august! Heier på deg 🙂
  Du får si ifra om du skulle trenge noen til å ta med Nelia på trilletur i Oslo!
  Masse lykke til <3 klemmer

  1. Tusen takk, Marte 🙂 Håper alt er bra med deg! Det skal jeg huske på 😉

 21. Gratulerer med spennande jobb. Du vil nok kjenne på ei hektisk tid, men fysøren kor mykje du vil digge det i ettertid. Eg fekk vite i går at bloggen min blir bok. Skal handle om jenter, trening og spiseforstyrrelsar. Det blir mitt prosjekt saman med veslegutt som kjem om ca.9 veker. Hjelp:)

  Lykke til så masse. Gler meg til å sjå deg på Skal vi danse også.
  Klem frå Springerinne:):)

  1. Tusen takk 🙂

   Så spennende! Gratulerer så mye 🙂

 22. Såå gøy :-D! Gratulerer!

  1. Tusen takk 🙂

 23. Så moro!!!:D Gleder meg til å følge deg på TV også! Har alltid beundret deg for din positivitet og stå-på-vilje. Dette er jo litt sånn; -grip sjansen mens den er der!! Og det mener jeg er et godt valg, selvom du er i permisjon. Husk at samværet med barna handler om kvalitet og ikke kvantitet! Tror verken Nelia, Lars Kristian eller du kommer til å lide under denne hektiske perioden;) Stå på, og følg dine ønsker! Gleder meg med deg:)
  Klem

 24. Gratulerer så mye med SVD deltakelse og programleder jobben! Er du fortsatt i 50% foreldrepermisjon med alt dette?

  1. Tusen takk 🙂

 25. Gratlurer! Dette er spennende for både deg og oss! Det blir gøy å se deg på tv!

  1. Tusen takk 🙂

 26. Wow, gratulerer så mye Caroline!! Masse lykke till:):)

  1. Tusen takk 🙂

 27. Wow Caroline 🙂 Så morro 🙂 Gratulerer så mye. Gleder meg kjempe masse til å se deg på skjermen i begge programmene 🙂 Super woman 😉

 28. Gratulerer! Så utrolig gøy! 😀

 29. Caroline

  Så kjekt! Gratulerer så mye, en spennende tid du har i møte 🙂 Mye reisning, trening og logistikk framover, men pakking og planlegging er du supergod på så det skal gå kjempefint! Det er jo bare for en liten periode og tenk på alt du kommer til å oppleve:) Heier på deg

 30. Småbekymret

  Hvordan får du tid til alt? Blogging, baby, mann, hus og hjem, dansing, trening, shopping, venner, programleder…. jeg tror du må være et supermenneske eller noe sånt. Håper du ikke møter veggen.

 31. Så gøy! Synd vi ikke har TV lenger, men det går kanskje an å se det på TV2 Sumo eller no’? De har jo fått tv2 Sumo på appleboksen vår nå…

  Skikkelig tøft gjort av deg å ta på deg oppgaver hvor du må jobbe litt med deg selv. Det er en ting jeg er særdeles lite flink til. Den komfortsonen er jo ganske – eh – komfortabel 😉

 32. Gratulerer så mye som programleder, det blir sikkert kjempebra 😀 gleder meg til å se!!

  1. Tusen takk 🙂

 33. Gratulerer, godt jobba!:) Du er så inspirerende og positiv og viser at det lønner seg å jobbe for å nå drømmene sine <3 For noen høres dette kanskje litt i overkant busy ut, med en liten baby i hus og det hele, hehe, men virker som du er en fornuftig person som vet å sette grenser og som lytter både til hjerte og hjerne:) Gleder meg til å se deg på dansegulvet!!:):) Masse lykke til!:) PS. Husk å kos ekstra masse-masse med veslegullet ditt mellom øktene <3

 34. Michelle

  klart du klare dette, girl power 😉 hehe! Blir kjempe kjekt å se deg både som programleder og dansende på parketten! Man kan vel laste ned begge deler på data, kan man ikke? Jeg bor jo ikke i Norge og har ikke norske kanaler på TV 🙁 hehe

 35. Ingrid G

  Gratulerer så mye! Lykke til! 🙂

  Ingrid G

  1. Tusen takk 🙂

 36. Så gøy, gratulerer så mye! Gleder meg til å følge med 🙂

 37. Oi, det var mye på en gang! Hvordan klarer du å få alt til å gå opp, du har jo et lite barn å ta deg av også? Og hvordan har du ork/energi til alt dette? Selv prioriterte jeg å være HJEMME med min lille, og bare nyte og kose det første halvannet året før jeg måtte ut i jobb igjen:) Det blir jo utrolig mye farting hit og dit, og ikke så mye ro i hverdagen som er godt for et lite barn! Og i tillegg skal du oppdatere bloggen! Men uansett ønsker jeg deg lykke til Caroline::))

  1. Er det gitt at det er bedre for et barn å bare være hjemme, i stedet for å være med litt rundt noen dager? Nelia er en eneste stor sol når hun får være med på innspillinger, mens hjemme kan hun fort være utålmodig og sutrete innimellom.

   1. Var ikke bare hjemme innenfor de fire veggene vi heller, vi var absolutt sosiale, barselgruppe, venninner med barn på samme alder ol. Men dere er jo på farten hele tiden, det er vel grunn for at Nelia kan være utålmodig hjemme, for hun er vant til at der skjer noe hele tiden! Det er det jeg mener med at barn trenger ro i hverdagen sin, ikke hit og dit hele tiden, omtrent hver dag!

   2. Nå er Nelia for det meste hjemme da, så det er nok det hun er mest vant til. Men jeg tror neppe det er noen fasitoppskrift for hva som er best og hva barnet trenger, selv om mange hevder at de vet dette.

   3. Ingen fasitoppskrift, nei! Det som mange glemmer er at barn er forskjellige! Det som er viktig er jo og følge med på barnets signaler. Jeg har hatt barn på helsestasjonen som har vært urolige og vist teg på for mye uro, men det er sjelden! Så lenge de er mest sammen med sine trygghetspersoner er det lite problemer og ta dem med på ting! Gratulerer så mye med alt, Caroline, det blir gøy og følge med utover høsten 🙂 Hilsen helsesøstra

   4. Helene

    Som å høre min mini. Han virkelig ELSKER å være der hvor ting skjer 🙂 Liker at han er en veldig sosial liten gutt!!

 38. Hei, vil bare si at du er kjempeflink og dyktig og klarer alt:-) Men samtidig er det så viktig og roe ned og være mamma på fulltid det første leve året til barnet. Senk alle krav og fokusere på babyen, jeg tviler ikke på at hun har det bra, men hva med å roe ned og bare være mamma det første året ?
  Du får aldri igjen denne tiden med barnet ditt,. Det er så viktig å være tilstedevfor henne i denne tiden.

  1. De færreste har nok mulighet til det, Lisbeth. De fleste mødre er i full jobb når barnet er 8-9 mnd. Heldigvis har er jeg hjemme når jeg jobber, så jeg får være med henne utover dette også. I tillegg har Lars-Kristian korte arbeidsdager (3 timer), slik at han også får brukt mye tid med henne.

   1. Vil bare si at i min omgangskrets og barselgruppe er det mer vanlig å være hjemme ett helt år og gjerne lenger. Mange tar permisjon med 80% dekning, ulønnet permisjon og ferie, så at de fleste er tilbake etter åtte-ni mnd er ikke passende her iallfall. Uansett må det være opp til hver enkelt hvordan man gjør det. Det er ufint å legge seg opp i og kommentarer som går på andres evne som mor bør man holde seg for god til.

   2. Er nok veldig store sosiale forskjeller 🙂

   3. Ho, yes – store sosiale forskjeller her! Her vi bor er så å si ingen mødre hjemme mer en 8-9 mnd, så overtar far. Er også vanlig at begge tar gradert permisjon fra babyen er enda mindre. Veldig flott med mye hjemme-tid for far! Utrolig kult at du viser at det går fint å kombinere småbarn og masse jobbing, Caroline. Sånt liker vi!!! :-)) lykke til 🙂

   4. Absolutt! Barn er forskjellige, foreldre er forskjellige – det finnes ingen fasitsvar. Hadde du bare vært hjemme med henne hadde sikkert noen påstått at hun ble understimulert. Ditt barn, din avgjørelse, mitt barn, min avgjørelse – sånn tenker jeg.

   5. Det kommer jo også ann på hvordan man deler permisjonen da Evy! Mange fedre som har lengre permisjon enn det de har krav på!

 39. Kristina

  Wow! Gratulerer så mye, jeg skal absolutt følge med 🙂 du er jo så nydelig, og dette blir meget interessant å se på!

  1. Tusen takk 🙂

  1. Haha, den var fin 🙂

 40. Ah, skulle ønske jeg kunne sett det her i USA! 🙂

 41. Benedicte

  Jeg har nettopp sett de 2 første episodene på TV2 Sumo av Det Nye-jenta. Veldig morsomt å se, du gjør en god jobb som programleder i dette programmet! Skal også stemme deg fram i SVD 🙂 Hvilke dager går Det Nye-jenta på TV2 Bliss?

  1. Å, så koselig å høre! Tusen takk 😀 Det går dobbel episode hver mandag 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *