by magmalou

IMG_6486IMG_6251IMG_6513IMG_6361veske

kjole by magmalou / veske mulberry / ringer hasla / solbriller le specs / sandaler zara 

__________________________________________________________________________________________________________

I dag er jeg støl i muskler jeg ikke visste at jeg hadde! Haha, det er så deilig 🙂 Det er utrolig morsomt å danse, men jeg begynner allerede å bli stresset for å glemme noe på premieredagen. . . så da tenker jeg å fokusere på å ha det gøy fremover, for det er jo det dette er! Gøy, ikke alvor – selv om jeg skal innrømme at jeg har lett for å bli veldig dedikert. 

Da jeg kom hjem i dag tok jeg et langt bad med Nelia, og de gangene jeg kan være der med henne er faktisk de eneste gangene jeg er tålmodig i badekaret. Om jeg ligger der alene vil jeg bare opp etter 2 minutter uansett, jeg er altfor rastløs. 

Uansett! Nå har lille lagt seg, så nå blir det kvalitetstid på mor og far  Kos dere i kveld! 

104 kommentarer

 1. fy søren som jeg elsker den kjolen! Hva koster den ?

 2. fy søren som jeg elsker den kjolen! Hva koster den ?

 3. Så utrolig fin kjole:-) Det var koselig å møte på deg i går.

  1. Tusen takk 🙂

   Koselig å møte dere også 🙂

 4. Så utrolig fin kjole:-) Det var koselig å møte på deg i går.

  1. Tusen takk 🙂

   Koselig å møte dere også 🙂

 5. Caroline. Det førte bilde som hovedbilde på bloggen nå. ASAP. Kjære Jesus, så SYKT nydelig <3

  1. Tusen takk 🙂

 6. Caroline. Det førte bilde som hovedbilde på bloggen nå. ASAP. Kjære Jesus, så SYKT nydelig <3

  1. Tusen takk 🙂

 7. ååh, så fantastisk fin kjole Caroline! Masse lykke til med dansingen, og god helg 🙂

 8. ååh, så fantastisk fin kjole Caroline! Masse lykke til med dansingen, og god helg 🙂

 9. Marianne

  Ååå, nydelige deg <3
  Gleder meg til å se deg på Skal vi danse! Jeg skal heie på deg 😀
  Hvor i Drammen danser du? Håper jeg en dag ser deg i byen 😀

  1. Tusen takk, det må du gjøre 🙂 Trener på SATS.

 10. Marianne

  Ååå, nydelige deg <3
  Gleder meg til å se deg på Skal vi danse! Jeg skal heie på deg 😀
  Hvor i Drammen danser du? Håper jeg en dag ser deg i byen 😀

  1. Tusen takk, det må du gjøre 🙂 Trener på SATS.

 11. Åh, du er så flott!! Jeg syns det er så herlig at du står på og er med på ulike prosjekter! Jeg håper du klarer å sile ut de negative kommentarene som alltid ska pirke på ting du gjør. Det må være slitsomt! Jeg heier på deg, og hadde jeg møtt deg, så skulle du fått mange gode ord i fleisen! 😉 du inspirerer meg! Vit det! Og lykke til med alt du ska! <3

  Sender deg en gooood klem!:)

 12. Åh, du er så flott!! Jeg syns det er så herlig at du står på og er med på ulike prosjekter! Jeg håper du klarer å sile ut de negative kommentarene som alltid ska pirke på ting du gjør. Det må være slitsomt! Jeg heier på deg, og hadde jeg møtt deg, så skulle du fått mange gode ord i fleisen! 😉 du inspirerer meg! Vit det! Og lykke til med alt du ska! <3

  Sender deg en gooood klem!:)

 13. Den kjole er som støbt til din krop – you look smashing!!!

 14. Den kjole er som støbt til din krop – you look smashing!!!

 15. Nydelig kjole! Har du direktelink til den? 🙂

  1. Nei, dessverre :/

 16. Nydelig kjole! Har du direktelink til den? 🙂

  1. Nei, dessverre :/

 17. Å, herlighet så fin den kjolen var! Og ikke minst så flott du var i den, du kledde den så utrolig godt! Denne kjolen blir på min ønskeliste til jul vertfall 😉 håper du koser deg med dansingen, jeg er sikker på du kommer langt, vakre deg 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 18. Å, herlighet så fin den kjolen var! Og ikke minst så flott du var i den, du kledde den så utrolig godt! Denne kjolen blir på min ønskeliste til jul vertfall 😉 håper du koser deg med dansingen, jeg er sikker på du kommer langt, vakre deg 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 19. Åh, fine deg! Å flotte byen min! Hehe 🙂 lykke til med kamp i morgen, gleder meg til å se den!

  1. Tusen takk 🙂

 20. Åh, fine deg! Å flotte byen min! Hehe 🙂 lykke til med kamp i morgen, gleder meg til å se den!

  1. Tusen takk 🙂

 21. Michelle

  vakker som alltid 🙂

 22. Michelle

  vakker som alltid 🙂

 23. Kjempefin kjole! Kos dere masse 😉

 24. Kjempefin kjole! Kos dere masse 😉

 25. the sneak peak didn’t do you justice! you look outstanding! wow!

 26. the sneak peak didn’t do you justice! you look outstanding! wow!

 27. Wow, den kjolen var sinnsykt fin 😀 Helt amazing! Tror du gjør rett i å fokusere på å ha det gøy, om du gjør noe feil er det ingen som bryr seg 🙂 Selv om det er en konkurranse og jeg definitivt hadde blitt litt vel dedikert jeg også, hehe..

 28. Wow, den kjolen var sinnsykt fin 😀 Helt amazing! Tror du gjør rett i å fokusere på å ha det gøy, om du gjør noe feil er det ingen som bryr seg 🙂 Selv om det er en konkurranse og jeg definitivt hadde blitt litt vel dedikert jeg også, hehe..

 29. Så lekker kjole! Du ser fantastisk ut! Hvor finner jeg den? Magmalou har jo ingen nettbutikk ennå?

  Lykke til med hektisk høst! Gleder meg til å se deg i SVD 🙂

  1. butikken til MagMaLou finner dere i oslo ikke langt unna solliplass… næmere sagt skovveien 🙂

 30. Så lekker kjole! Du ser fantastisk ut! Hvor finner jeg den? Magmalou har jo ingen nettbutikk ennå?

  Lykke til med hektisk høst! Gleder meg til å se deg i SVD 🙂

  1. butikken til MagMaLou finner dere i oslo ikke langt unna solliplass… næmere sagt skovveien 🙂

 31. Elsker antrekket ditt her <3 Helt perfekt. Ha en god helg!

 32. Elsker antrekket ditt her <3 Helt perfekt. Ha en god helg!

 33. :O For en nydelig kjole! Den passet helt perfekt til deg, og jeg klarer ikke og la være og kommentere på de lekre beina dine :p Ikke vanskelig og se at de er skikkelig veltrente 🙂

  1. Tusen takk, snille deg <3

 34. :O For en nydelig kjole! Den passet helt perfekt til deg, og jeg klarer ikke og la være og kommentere på de lekre beina dine :p Ikke vanskelig og se at de er skikkelig veltrente 🙂

  1. Tusen takk, snille deg <3

 35. Charlotte

  Fine Caroline <3

 36. Charlotte

  Fine Caroline <3

 37. Et lite tips, fokuser på flyten og stol på partneren din, da kommer trinnene automatisk lettere enten du husker de eller ei. Slapp av og ikke stress, stress er verste, da både glemmer du og klarer ikke lene deg på partneren din.

  Bare et tips fra en ballroom/latin danser/trener. 😉

  Og masse lykke til, ha det gøy.
  Dans er fantastisk og jeg håper du får gleden av å føle en ordentlig vals i løpet av høsten.

  Stor klem C, gleder meg til å se dere i studioet en dag. 🙂

  1. Tusen takk for tips 🙂

 38. Et lite tips, fokuser på flyten og stol på partneren din, da kommer trinnene automatisk lettere enten du husker de eller ei. Slapp av og ikke stress, stress er verste, da både glemmer du og klarer ikke lene deg på partneren din.

  Bare et tips fra en ballroom/latin danser/trener. 😉

  Og masse lykke til, ha det gøy.
  Dans er fantastisk og jeg håper du får gleden av å føle en ordentlig vals i løpet av høsten.

  Stor klem C, gleder meg til å se dere i studioet en dag. 🙂

  1. Tusen takk for tips 🙂

 39. Oh my lord! Det må være de fineste skoene jeg noen gang har sett! Som Jan Thomas ville sagt: to die for!

 40. Oh my lord! Det må være de fineste skoene jeg noen gang har sett! Som Jan Thomas ville sagt: to die for!

 41. Hihi, kjenner meg igjen der gitt! Skal liksom kose meg å ta et bad, og så kjeder jeg meg ihjel etter 20 sekunder. Har ikke ro i baken bortsett fra når jeg sover.

 42. Hihi, kjenner meg igjen der gitt! Skal liksom kose meg å ta et bad, og så kjeder jeg meg ihjel etter 20 sekunder. Har ikke ro i baken bortsett fra når jeg sover.

 43. you have such an amazing body! everything looks simply perfect on you (:

  https://www.aboutacloset.com/

  1. Thank you sweetie <3

 44. you have such an amazing body! everything looks simply perfect on you (:

  https://www.aboutacloset.com/

  1. Thank you sweetie <3

 45. SÅ himla snyggt!! Och vad mysigt det lät att bada med Nelia 🙂 Men ååh vad jag önskar att jag hade din energi! Kramar!!

 46. SÅ himla snyggt!! Och vad mysigt det lät att bada med Nelia 🙂 Men ååh vad jag önskar att jag hade din energi! Kramar!!

 47. HVOR får jeg tak i den kjolen.. ??

 48. HVOR får jeg tak i den kjolen.. ??

 49. Nydelig kjole! Høyres ut som ein deilig kveld, håpe lørdagen blir lik 🙂

 50. Nydelig kjole! Høyres ut som ein deilig kveld, håpe lørdagen blir lik 🙂

 51. Wow, dette var bilder i høy klasse! All cred til deg!

  1. Tusen takk 🙂 Litt cred til fotografen og vel? 😉

 52. Wow, dette var bilder i høy klasse! All cred til deg!

  1. Tusen takk 🙂 Litt cred til fotografen og vel? 😉

 53. Christina

  Må bare si at du ser råflott ut med det «korte» håret 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 54. Christina

  Må bare si at du ser råflott ut med det «korte» håret 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 55. fint 🙂 men dessverre litt begravelsesaktig. klem 🙂

  1. Ææææ. Vet ikke helt om jeg hadde gått i en sånn kjole i en begravelse akkurat, Helene.

   1. helene

    hvis du ser på antrekket er alt svart; kjolen, vesken, skoene… DET er begravelsesaktig da svart er en farge som 95% har på seg i begravelse og gjerne HELSVART, som dette antrekket 🙂

 56. fint 🙂 men dessverre litt begravelsesaktig. klem 🙂

  1. Ææææ. Vet ikke helt om jeg hadde gått i en sånn kjole i en begravelse akkurat, Helene.

   1. helene

    hvis du ser på antrekket er alt svart; kjolen, vesken, skoene… DET er begravelsesaktig da svart er en farge som 95% har på seg i begravelse og gjerne HELSVART, som dette antrekket 🙂

 57. Beste outfit ever!!
  Lykke til med dansingen 😉

 58. Beste outfit ever!!
  Lykke til med dansingen 😉

 59. Ingrid G

  Åh det var et veldig flott antrekk! Alt er veldig pent, men jeg fikk litt ekstra dille på skoene. Men dine antrekk er alltid pent og smakfullt satt sammen. Det er en av de mange grunnene til at det er så gøy å følge deg på bloggen, jeg lærer å sette sammen antrekk for der er jeg selv rimelig hjelpesløs he he.

  He he jeg ler litt for meg selv av de musklene du har oppdaget som du ikke visste om ennå! Jeg har sittet og ventet på den kommentaren, for det er helt vanlig å oppleve det der, selv for mennesker som deg som fra før er godt trent og som kan mye om trening generelt. Håper kroppen din venner seg til belastningene på en ny måte, slik at du kan nyte treningene og kose deg fremover. Vals er en veldig flott dans, gleder meg til å se dere danse vals. Gleder meg skikkelig til SVD begynner, håper du klarer å nyte det og ikke bare kjenne på prestasjonsangsten. Du gjør jo alltid ditt beste, og når du gjør ditt beste så mer kan ingen forlange av deg. Du er flink og dyktig, krysser fingre og skal stemme på dere og håper dere kommer langt, ja helst til topps! (No pressure! 😉 ) Kos deg, vær i bevegelsene, og tenk deg at du danser for de menneskene du er aller mest glad i.

  Klem fra Ingrid G

 60. Ingrid G

  Åh det var et veldig flott antrekk! Alt er veldig pent, men jeg fikk litt ekstra dille på skoene. Men dine antrekk er alltid pent og smakfullt satt sammen. Det er en av de mange grunnene til at det er så gøy å følge deg på bloggen, jeg lærer å sette sammen antrekk for der er jeg selv rimelig hjelpesløs he he.

  He he jeg ler litt for meg selv av de musklene du har oppdaget som du ikke visste om ennå! Jeg har sittet og ventet på den kommentaren, for det er helt vanlig å oppleve det der, selv for mennesker som deg som fra før er godt trent og som kan mye om trening generelt. Håper kroppen din venner seg til belastningene på en ny måte, slik at du kan nyte treningene og kose deg fremover. Vals er en veldig flott dans, gleder meg til å se dere danse vals. Gleder meg skikkelig til SVD begynner, håper du klarer å nyte det og ikke bare kjenne på prestasjonsangsten. Du gjør jo alltid ditt beste, og når du gjør ditt beste så mer kan ingen forlange av deg. Du er flink og dyktig, krysser fingre og skal stemme på dere og håper dere kommer langt, ja helst til topps! (No pressure! 😉 ) Kos deg, vær i bevegelsene, og tenk deg at du danser for de menneskene du er aller mest glad i.

  Klem fra Ingrid G

 61. En utrolig flott kjole 🙂 Kunne du være så snill og lage et innlegg til oss som er 180 cm, men allikevel ønsker og bruke kjole, men ikke høye sko 🙂 🙂

 62. En utrolig flott kjole 🙂 Kunne du være så snill og lage et innlegg til oss som er 180 cm, men allikevel ønsker og bruke kjole, men ikke høye sko 🙂 🙂

 63. christina

  Øverste bilde: Det flotteste bildet på laaang tid. Og du er nydelig- gleder meg såå til å følge deg i SKD. Lars Kristian:Dette er proffe bilder altså!!

  1. Tusen takk, og tusen takk fra Lars-Kristian 😉

 64. christina

  Øverste bilde: Det flotteste bildet på laaang tid. Og du er nydelig- gleder meg såå til å følge deg i SKD. Lars Kristian:Dette er proffe bilder altså!!

  1. Tusen takk, og tusen takk fra Lars-Kristian 😉

 65. hvor får jeg kjøpt en slik kjole 🙂 den var nyydelig!!

 66. hvor får jeg kjøpt en slik kjole 🙂 den var nyydelig!!

 67. Kristine

  Du er så utrolig pen! Virkelig veldig nydelig, og et sunt forbilde for oss alle. (hvordan får du det til??) hehe. Super stilig kjole forresten.

 68. Kristine

  Du er så utrolig pen! Virkelig veldig nydelig, og et sunt forbilde for oss alle. (hvordan får du det til??) hehe. Super stilig kjole forresten.

 69. absolutt ikke begravelse, men rå lekker 🙂 hvor finner jeg den kjolen?

 70. absolutt ikke begravelse, men rå lekker 🙂 hvor finner jeg den kjolen?

 71. Til dere som lurer – kjolen finnes på retro.no, koster 1900 kr.

 72. Til dere som lurer – kjolen finnes på retro.no, koster 1900 kr.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *