lazy morning

IMG_6212

For en nydelig start på dagen! Jeg har tatt det med knusende ro, bare lekt med Nelia og skravlet med mamma, akkurat det jeg trengte. Vi ble enige om å trene litt senere i dag, så jeg skal avgårde hvert øyeblikk. Det føles rart å ikke starte dagen med en løpeøkt, men jeg er redd jeg ville blitt utslitt om jeg skulle våge meg ut på det i tillegg. I disse dager er det 3 timer med dansing hver eneste dag, så får vi se om vi ikke må speede opp eller ned etter hvert, jeg følte meg i hvert fall klar for MER etter gårsdagens første økt. I dag er jeg støl i nakken av alle steder, merker dette er nye bevegelser som kroppen må venne seg til – og det skal den nok få gjort. 

– heldige meg startet dagen med det beste jeg vet, overraskelse fra mamma og pappa som var i Sverige i går –

IMG_6234

__________________________________________________________________________________________________________

Kanskje dere har fått med dere at dansepartneren min er avslørt? Jeg skal danse med Kai! Han er ny i år og er utrolig koselig, veldig flink og faktisk like nøye som meg når det kommer til sitt område som er dansen, så jeg tror vi er en kjempefin match 🙂 Vi er allerede godt i gang og ettersom han bor i Drammen er det der vi skal møtes for å trene i dag. Jeg møter Lars-Kristian der også, så kan han ta noen bilder fra treningen! Stay tuned om dere vil se litt backstage senere i dag, og ha en nydelig dag så lenge 

120 kommentarer

 1. Så fin du var uten manikyr 😀 Kan ikke huske å ha sett det før, hehe! Men du kledde såklart det også. Ha en fin dag!

 2. Så fin du var uten manikyr 😀 Kan ikke huske å ha sett det før, hehe! Men du kledde såklart det også. Ha en fin dag!

 3. Er det andre yoghurtnøtter enn de man får kjøpt i Norge? Jeg syns nemlig de til den lille nøttefabrikken er altfor søte…

 4. Er det andre yoghurtnøtter enn de man får kjøpt i Norge? Jeg syns nemlig de til den lille nøttefabrikken er altfor søte…

 5. Michelle

  så herlig med slike morgenstunder 🙂 nam, yoghurtnøttene så veldig fristende ut, er det beste!! nydelig bilde av deg forresten!!
  Lykke til med danseøkten i dag, sikkert kjempe kjekt!!! =D

 6. Michelle

  så herlig med slike morgenstunder 🙂 nam, yoghurtnøttene så veldig fristende ut, er det beste!! nydelig bilde av deg forresten!!
  Lykke til med danseøkten i dag, sikkert kjempe kjekt!!! =D

 7. Vakreste, Caroline. Jeg må bare kommentere, som jeg er altfor dårlig til. Du er helt rå og jeg gleder meg skikkelig til å følge med deg på TV nå fremover. Jeg kan ikke se for meg at du ikke skal komme til topps i denne dansen. Og du kommer til å komme så godt overens med de andre, for det er umulig å ikke like deg når man først blir litt kjent med deg <3

  Masse lykke til! Klem fra Anette-Marie 🙂

 8. Vakreste, Caroline. Jeg må bare kommentere, som jeg er altfor dårlig til. Du er helt rå og jeg gleder meg skikkelig til å følge med deg på TV nå fremover. Jeg kan ikke se for meg at du ikke skal komme til topps i denne dansen. Og du kommer til å komme så godt overens med de andre, for det er umulig å ikke like deg når man først blir litt kjent med deg <3

  Masse lykke til! Klem fra Anette-Marie 🙂

 9. Jeg følger med på din blogg og jeg følger med på skal vi danse, så dette blir en kombinasjon jeg gleder meg til å se! PS: hvor er dette nattøyet kjøpt?

   1. Mia Synnøve

    Nylig?

   2. Nei, februar :/

 10. Jeg følger med på din blogg og jeg følger med på skal vi danse, så dette blir en kombinasjon jeg gleder meg til å se! PS: hvor er dette nattøyet kjøpt?

   1. Mia Synnøve

    Nylig?

   2. Nei, februar :/

 11. Julianne

  Ååå, hvor har du kjøpt den «nattkjolen» ? 😀 sååå fin

 12. Julianne

  Ååå, hvor har du kjøpt den «nattkjolen» ? 😀 sååå fin

 13. Så gøy med en ny danser i år, det blir spennende å se dere på skjermen! Gleder meg til bilder 🙂

 14. Så gøy med en ny danser i år, det blir spennende å se dere på skjermen! Gleder meg til bilder 🙂

 15. Høres ut som en bra match! Blir spennende å følge med, jeg tror dette kommer til å bli moro for alle parter!

 16. Høres ut som en bra match! Blir spennende å følge med, jeg tror dette kommer til å bli moro for alle parter!

 17. fin pysj 🙂 men så ekkelt at du sitter med den på kjøkkenbenken, der man har mat! :p sotty, men det var det jeg tenkte 🙂 klem

  1. Du er ikke helt god???

  2. Seriøøøøøøøøst?????????

  3. Rikke Nilsen

   Næmmen fysj! Stumpen på benken? Det er det jeg gjør også 🙂

 18. fin pysj 🙂 men så ekkelt at du sitter med den på kjøkkenbenken, der man har mat! :p sotty, men det var det jeg tenkte 🙂 klem

  1. Du er ikke helt god???

  2. Seriøøøøøøøøst?????????

  3. Rikke Nilsen

   Næmmen fysj! Stumpen på benken? Det er det jeg gjør også 🙂

 19. Dette blir så spennende *kribler i magen*. »Skal vi danse» er noe av det kjekkeste som går på tv. Jeg skal heie og stemme på deg, og det hadde vært så stas om du hadde stukket av med seieren, noe jeg tror du gjør 😀

 20. Dette blir så spennende *kribler i magen*. »Skal vi danse» er noe av det kjekkeste som går på tv. Jeg skal heie og stemme på deg, og det hadde vært så stas om du hadde stukket av med seieren, noe jeg tror du gjør 😀

 21. sorry*

 22. sorry*

 23. Lattermild

  Jeg håper du vasker benken etter å ha sittet der i bare trusa… fysj

  1. Ja, selvsagt. Usj 😀

  2. Herregud er det mulig??? Hun har jo bare tatt et fint bildet der.

  3. Hun har jo faktisk trusa PÅ da;)

   1. Isabelle

    Haha, jeg dør inni meg! Tidligere har det blitt stilt spørsmålstegn til at det er så ryddig og rent hos dere, og nå skal man henge seg opp i hvor du sitter. Uff og huff altså – at du kunne finne på å sitte på kjøkkenbenken, Caroline! :p

    Gleder meg til å se deg i Skal vi Danse 🙂 Sikker på at du nailer det, og får mange 10’ere av dommerne!

  4. Kristin

   Haha, en god latter forlenger livet!

 24. Lattermild

  Jeg håper du vasker benken etter å ha sittet der i bare trusa… fysj

  1. Ja, selvsagt. Usj 😀

  2. Herregud er det mulig??? Hun har jo bare tatt et fint bildet der.

  3. Hun har jo faktisk trusa PÅ da;)

   1. Isabelle

    Haha, jeg dør inni meg! Tidligere har det blitt stilt spørsmålstegn til at det er så ryddig og rent hos dere, og nå skal man henge seg opp i hvor du sitter. Uff og huff altså – at du kunne finne på å sitte på kjøkkenbenken, Caroline! :p

    Gleder meg til å se deg i Skal vi Danse 🙂 Sikker på at du nailer det, og får mange 10’ere av dommerne!

  4. Kristin

   Haha, en god latter forlenger livet!

 25. I hope you will post som of the video’s from the program or even a advertisment for the program, when it is relaese? I’m from Denmark and would LOVE to see it 🙂
  Good luck, i am sure, that you will do just fine!

 26. I hope you will post som of the video’s from the program or even a advertisment for the program, when it is relaese? I’m from Denmark and would LOVE to see it 🙂
  Good luck, i am sure, that you will do just fine!

 27. Gleder meg så utrolig mye til Skal vi danse begynner! Har alltid elsket det og det er ekstra gøy når du er med 🙂 Hvor er pysjen fra?

  1. Den er fra Kappahl 🙂

 28. Gleder meg så utrolig mye til Skal vi danse begynner! Har alltid elsket det og det er ekstra gøy når du er med 🙂 Hvor er pysjen fra?

  1. Den er fra Kappahl 🙂

 29. Herregud, er det yoghurtnøtter? Det er nok noe av det beste som finnes. SÅ GODT.

 30. Herregud, er det yoghurtnøtter? Det er nok noe av det beste som finnes. SÅ GODT.

 31. Utrolig uhygienisk å sitte på kjøkkenbenken. Æsj

  1. Sitter der hele tiden vi 🙂 Pleier å vaske den, så går nok fint.

   1. Hahaha, jeg er såppas ung at jeg fortsatt kan bo hjemme, men jeg sitter titt og ofte på kjøkkenbenken, ingen klager på det og synes det er helt greit Nå sitter jeg mer påkledd vel og merke, men det der reagerte jeg ikke et sekund på. Selvfølgelig vaskes kjøkkenbenken etterpå, men kjære vene, finnes det da ikke et eneste støvkorn hos dere som mener det der eer uhygenisk da? 🙂

   2. Haha 😀 Ler litt jeg også :p Sitter ofte på kjøkkenbenken vi 🙂

    Spørsmål: Hvor er det mest bakterier? På kjøkkenbenken eller på klærne mine?

   3. What? Haha, folk kommenterer så mye rart. Jeg sitter på kjøkkenbenken titt og ofte og trives veldig godt med å sitte der. Jeg har også stått på den, sitti på knærne og hatt skoene mine der, og jeg er frisk som en fisk fortsatt. Folk er overanalyserende.
    P. S. Noen ganger drikker jeg melk rett fra melkekartongen.
    P. P. S. Jeg har lagt en mynt på kjøkkenbenken en gang. Den er full av bakterier for å si det sånn.
    P. P. P. S. Stå på, du fotballfrue!

   4. HAHAHAHHAHA :)) helt enig med deg

   5. Så komisk. Sannelig mye man skal bekymre seg for på andres vegne 🙂

   6. Omg… Hahaha! Bra spørsmål, Caroline! 😉 Lykke til med dansingen! Beundrer deg for at du står sånn på! Heier på deg! 😀 klem!

   7. Sandra

    Hahaha, må bare få takke dere som kommenterer her. Like underholdende hver gang! 😀
    Stå på Caroline, blir gøy å se deg på skjermen i høst!

 32. Utrolig uhygienisk å sitte på kjøkkenbenken. Æsj

  1. Sitter der hele tiden vi 🙂 Pleier å vaske den, så går nok fint.

   1. Hahaha, jeg er såppas ung at jeg fortsatt kan bo hjemme, men jeg sitter titt og ofte på kjøkkenbenken, ingen klager på det og synes det er helt greit Nå sitter jeg mer påkledd vel og merke, men det der reagerte jeg ikke et sekund på. Selvfølgelig vaskes kjøkkenbenken etterpå, men kjære vene, finnes det da ikke et eneste støvkorn hos dere som mener det der eer uhygenisk da? 🙂

   2. Haha 😀 Ler litt jeg også :p Sitter ofte på kjøkkenbenken vi 🙂

    Spørsmål: Hvor er det mest bakterier? På kjøkkenbenken eller på klærne mine?

   3. What? Haha, folk kommenterer så mye rart. Jeg sitter på kjøkkenbenken titt og ofte og trives veldig godt med å sitte der. Jeg har også stått på den, sitti på knærne og hatt skoene mine der, og jeg er frisk som en fisk fortsatt. Folk er overanalyserende.
    P. S. Noen ganger drikker jeg melk rett fra melkekartongen.
    P. P. S. Jeg har lagt en mynt på kjøkkenbenken en gang. Den er full av bakterier for å si det sånn.
    P. P. P. S. Stå på, du fotballfrue!

   4. HAHAHAHHAHA :)) helt enig med deg

   5. Så komisk. Sannelig mye man skal bekymre seg for på andres vegne 🙂

   6. Omg… Hahaha! Bra spørsmål, Caroline! 😉 Lykke til med dansingen! Beundrer deg for at du står sånn på! Heier på deg! 😀 klem!

   7. Sandra

    Hahaha, må bare få takke dere som kommenterer her. Like underholdende hver gang! 😀
    Stå på Caroline, blir gøy å se deg på skjermen i høst!

 33. Fell in love with your nightie, such a beautiful light blue colour and lacey details look so delicate. Looking at this post of yours, I hope we could enjoy slow mornings like these more often!

  I’m a doctor by day and a fashion blogger by night.
  New post on the blog:

  https://www.arcticvanilla.com/

 34. Fell in love with your nightie, such a beautiful light blue colour and lacey details look so delicate. Looking at this post of yours, I hope we could enjoy slow mornings like these more often!

  I’m a doctor by day and a fashion blogger by night.
  New post on the blog:

  https://www.arcticvanilla.com/

 35. Mille ♡

  Du lever et perfekt liv Caroline ♡
  Du er bare så vakker ♡

 36. Mille ♡

  Du lever et perfekt liv Caroline ♡
  Du er bare så vakker ♡

 37. Høres ut som om det var en deilig morgen, og for et nydelig sett du har på deg. Det passet du kjempe godt! Ellers må jeg få sagt at jeg syns du er så utrolig flott på håret som det er nå. Du har jo alltid nydelig hår, men syns du er en av dem som virkelig kler denne frisyren. Jeg har alltid hatt lyst å prøve det sånn, men da må jeg uansett slette/glatte det hver dag, og det orker jeg ikke, haha. Har i alle fall tenkt på det i det siste, og tenkte nå at det var på tide å skrive det til deg.

  Lurer på om du noen gang har kjøpt noe på the white company på nett? Jeg elsker å gå i den butikken i London, men lurer litt på hvordan den er over nett.. Liker egentlig ikke å spørre om sånne ting på blogger e.l., men tenkte likevel å prøve denne gangen siden de har så mye fint, hihi. 🙂

  Håper du får en fin kveld, og lykke til med dansing og alt annet du har planen. Klem

 38. Høres ut som om det var en deilig morgen, og for et nydelig sett du har på deg. Det passet du kjempe godt! Ellers må jeg få sagt at jeg syns du er så utrolig flott på håret som det er nå. Du har jo alltid nydelig hår, men syns du er en av dem som virkelig kler denne frisyren. Jeg har alltid hatt lyst å prøve det sånn, men da må jeg uansett slette/glatte det hver dag, og det orker jeg ikke, haha. Har i alle fall tenkt på det i det siste, og tenkte nå at det var på tide å skrive det til deg.

  Lurer på om du noen gang har kjøpt noe på the white company på nett? Jeg elsker å gå i den butikken i London, men lurer litt på hvordan den er over nett.. Liker egentlig ikke å spørre om sånne ting på blogger e.l., men tenkte likevel å prøve denne gangen siden de har så mye fint, hihi. 🙂

  Håper du får en fin kveld, og lykke til med dansing og alt annet du har planen. Klem

 39. Hei:) jeg bare lurte på hvor klærne du har på det øverste bilde er fra? Om det er fra nettet, om du kunne sendt en link?

 40. Hei:) jeg bare lurte på hvor klærne du har på det øverste bilde er fra? Om det er fra nettet, om du kunne sendt en link?

 41. Ingrid G

  Så flott bilde av deg og dansepartneren Kai på facebook! Gleder meg til å se dere i aksjon. Tiden går fort nå, for oss seere blir det ikke lenge til dere er på skjermen. Heldigvis er du godt trent i forhold til mange, styrken vil nok hjelpe deg når du skal inn i de riktige stillinger i forhold til dansepartneren din. Det er det folk ofte blir sliten av, å holde ryggen og nakken slik og sånn, samtidig som beina skal gå. Det blir moro å se dere alle i SVD etter hvert. Jeg har alt bestemt meg for å heie på deg uansett, selv om du har mange andre flotte mennesker du konkurrerer sammen med. Lykke til Caroline, håper dette blir en fin høst for deg. SVD, Nelias vekst og utvikling, ja snart tar hun vel sitt første skritt etter hvert, skjønne lille prinsessen til deg og Lars Kristian. Hun er bare aldeles nydelig og skjønn.

  Mange klemmer fra Ingrid G

  1. Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

   Mange klemmer til deg også <3

 42. Ingrid G

  Så flott bilde av deg og dansepartneren Kai på facebook! Gleder meg til å se dere i aksjon. Tiden går fort nå, for oss seere blir det ikke lenge til dere er på skjermen. Heldigvis er du godt trent i forhold til mange, styrken vil nok hjelpe deg når du skal inn i de riktige stillinger i forhold til dansepartneren din. Det er det folk ofte blir sliten av, å holde ryggen og nakken slik og sånn, samtidig som beina skal gå. Det blir moro å se dere alle i SVD etter hvert. Jeg har alt bestemt meg for å heie på deg uansett, selv om du har mange andre flotte mennesker du konkurrerer sammen med. Lykke til Caroline, håper dette blir en fin høst for deg. SVD, Nelias vekst og utvikling, ja snart tar hun vel sitt første skritt etter hvert, skjønne lille prinsessen til deg og Lars Kristian. Hun er bare aldeles nydelig og skjønn.

  Mange klemmer fra Ingrid G

  1. Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

   Mange klemmer til deg også <3

 43. 3 timer med dansetrening, det regner jeg med er trening nok 🙂 Dansing er hardt arbeid….lykke til <3

 44. 3 timer med dansetrening, det regner jeg med er trening nok 🙂 Dansing er hardt arbeid….lykke til <3

 45. SÅ gøy, endelig en grunn til å følge med hele sesongen 😉 hehe.
  Lykke til,og kos deg med dansetrening! 🙂

 46. SÅ gøy, endelig en grunn til å følge med hele sesongen 😉 hehe.
  Lykke til,og kos deg med dansetrening! 🙂

 47. Hei Caroline! Om du har tid hadde vert veldig fint om du kunne ha lagd et inspo innlegg med klær til skolestart?:) Men skjønner at du har mye å gjøre for tiden! Blir spennende å følge deg i Skal vi danse 😀 Stå på, du er flink!

 48. Hei Caroline! Om du har tid hadde vert veldig fint om du kunne ha lagd et inspo innlegg med klær til skolestart?:) Men skjønner at du har mye å gjøre for tiden! Blir spennende å følge deg i Skal vi danse 😀 Stå på, du er flink!

 49. you look amazing! I cant believe you had a baby just a while ago

  https://www.aboutacloset.com/

 50. you look amazing! I cant believe you had a baby just a while ago

  https://www.aboutacloset.com/

 51. Herlighet de prøver bare å finne noe å ta deg på Caroline, tenkte ikke på det i det heletatt jeg, at du satt på kjøkken benken… Ha en fin kveld Caroline 🙂

 52. Herlighet de prøver bare å finne noe å ta deg på Caroline, tenkte ikke på det i det heletatt jeg, at du satt på kjøkken benken… Ha en fin kveld Caroline 🙂

 53. Vet dere? Det finnes faktisk de som har SEX på kjøkkenbenken! Tenk det da! 😉
  Syns bildet så helt pent og hygienisk ut jeg. Tror vel ikke så veldig mange setter seg sånn med møkkete undertøy. Men noe må en jo henge seg opp i, om dagen skal bli helt perfekt…

 54. Vet dere? Det finnes faktisk de som har SEX på kjøkkenbenken! Tenk det da! 😉
  Syns bildet så helt pent og hygienisk ut jeg. Tror vel ikke så veldig mange setter seg sånn med møkkete undertøy. Men noe må en jo henge seg opp i, om dagen skal bli helt perfekt…

 55. Ja, tenk så ille å sitte på kjøkkenbenken i undertøyet:::))) Tipper det er mange oppvaskkluter der ute i de tusen hjem som er mer «sure» enn det Caroline er:::)) Haha:::)) Masse lykke til i Skal vi danse, blir gøy å se deg i aksjon::)) Klem

 56. Ja, tenk så ille å sitte på kjøkkenbenken i undertøyet:::))) Tipper det er mange oppvaskkluter der ute i de tusen hjem som er mer «sure» enn det Caroline er:::)) Haha:::)) Masse lykke til i Skal vi danse, blir gøy å se deg i aksjon::)) Klem

 57. Hårfargen og klippen din nå er dødsfin!

  1. Tusen takk 🙂

 58. Hårfargen og klippen din nå er dødsfin!

  1. Tusen takk 🙂

 59. så FIN du var med naturlege negler!

 60. så FIN du var med naturlege negler!

 61. Pernille Berg

  Heiia 🙂 kor du har kjøpt den nattkjoln? 🙂 driit fin ☺️

 62. Pernille Berg

  Heiia 🙂 kor du har kjøpt den nattkjoln? 🙂 driit fin ☺️

 63. Persille

  Utrolig vakker på det øverste bildet! Nesten like vakker som meg 🙂

  1. Haha, tusen takk 🙂

 64. Persille

  Utrolig vakker på det øverste bildet! Nesten like vakker som meg 🙂

  1. Haha, tusen takk 🙂

 65. Bremsespor

  Bremsespor på kjøkkenbenken!

 66. Bremsespor

  Bremsespor på kjøkkenbenken!

 67. wow! now that is one sexy way to lounge around the house! very cool!

  1. Haha 😀 Thanks 😉

 68. wow! now that is one sexy way to lounge around the house! very cool!

  1. Haha 😀 Thanks 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *