dansetrening nummer 2

IMG_6544

God kveld  Aaaah, nå var det godt å  komme hjem til eget hus igjen, føles som en evighet siden sist. Lars-Kristian har kjøpt med sushi og vårruller, så i dag blir det et skikkelig festmåltid til Dexter – gleder meg til sofakos med den fineste og mest støttende mannen på denne jord. Jeg merker at jeg savner hverdagene våre allerede, men de kommer heldigvis tilbake og det er jo så morsomt å lære og danse! Jeg kom nesten akkurat hjem fra dagens trening som ble i Drammen, og det er jeg utrolig glad for, da blir det litt kortere pendlevei for min del til jeg flytter inn til Oslo for resten av måneden. 

IMG_6549

Vår første dans blir vals, og vi er godt i gang (håper jeg), det føles i hvert fall veldig bra, sikkert også fordi jeg synes det er så morsomt. Kai er både tålmodig og utrolig flink, jeg gjorde en kjapp bagrunnsjekk tidligere og ser at han har vært både Norgesmester og Verdensmester flere ganger – hallo! Jeg er i de tryggeste hender, nå er det bare meg det står på *gulp* 

IMG_6557

Vel, jeg er klar for middag og sofa nå, så sees vi i morgen! Har endelig fått tatt antrekksbilder igjen og har skaffet meg en kjempefin hverdagskjole jeg gleder meg til å vise dere 🙂 

118 kommentarer

 1. Ingrid G

  Åh så artig å se bilder av dere sammen! Og så flott og kjekk han er han dansepartneren din! Gleder meg virkelig til å se dere danse sammen! Håper du får en fin kveld med god mat og familien og Dexter. Lars Kristian tar godt vare på deg, det er bra. Han kan vel en ting eller fire om både trening og mat og avslapping, han har vel eller er i ferd med å ta utdanning den vegen også, er han ikke? Mener jeg har lest noe om ernæringsstudier eller noe sånt i bloggen din, beklager så mye om jeg tar feil der.. Uansett, ønsker dere en fin kveld sammen.

  Ingrid G

 2. Ingrid G

  Åh så artig å se bilder av dere sammen! Og så flott og kjekk han er han dansepartneren din! Gleder meg virkelig til å se dere danse sammen! Håper du får en fin kveld med god mat og familien og Dexter. Lars Kristian tar godt vare på deg, det er bra. Han kan vel en ting eller fire om både trening og mat og avslapping, han har vel eller er i ferd med å ta utdanning den vegen også, er han ikke? Mener jeg har lest noe om ernæringsstudier eller noe sånt i bloggen din, beklager så mye om jeg tar feil der.. Uansett, ønsker dere en fin kveld sammen.

  Ingrid G

 3. Åh, dette blir så gøy å følge med på! Lykke til med valsen 🙂 Tipper det blir nyyydelig å se på.

 4. Åh, dette blir så gøy å følge med på! Lykke til med valsen 🙂 Tipper det blir nyyydelig å se på.

 5. Koselig å se hvordan dere har det backstage! Lykke til, jeg skal heie på deg! ♥

 6. Koselig å se hvordan dere har det backstage! Lykke til, jeg skal heie på deg! ♥

 7. Gratulerer med programleder jobben Caroline 🙂
  Hva er det du ikke kan? 😉

  1. Tusen takk 🙂

 8. Gratulerer med programleder jobben Caroline 🙂
  Hva er det du ikke kan? 😉

  1. Tusen takk 🙂

 9. Persille

  Åå, du må få deg sånn danseskjørt/kjole 🙂 sånn som de har når de trener, det er så fint!

 10. Persille

  Åå, du må få deg sånn danseskjørt/kjole 🙂 sånn som de har når de trener, det er så fint!

 11. Kjerstin

  …vi heier på deg :):)

  Men jeg har ett spørsmål , noe jeg har tenkt på lenge.

  Hvordan hadde livet ditt vært ( tror du) om du ikke hadde møtt Lars- Kristian …ja om du ikke hadde hatt hund hadde det vel neppe skjedd ….Ville du vært der du er i dag eller ville du flyttet utenlands eller…..

  Er noe jeg faktisk spør meg selv om iblant..hva om hvis 🙂

  Klem 🙂

 12. Kjerstin

  …vi heier på deg :):)

  Men jeg har ett spørsmål , noe jeg har tenkt på lenge.

  Hvordan hadde livet ditt vært ( tror du) om du ikke hadde møtt Lars- Kristian …ja om du ikke hadde hatt hund hadde det vel neppe skjedd ….Ville du vært der du er i dag eller ville du flyttet utenlands eller…..

  Er noe jeg faktisk spør meg selv om iblant..hva om hvis 🙂

  Klem 🙂

 13. Kjære flinke Caroline:)
  Jeg er bare så imponert av deg… Men ble så glad da jeg leste at du hadde hatt en rolig morgen ( forhåpentlivis) sovet ut:)
  Kos deg med skal vi danse ( vi som følger deg gleder oss utrolig til å få se deg der) . Men please ikke legg for stort press på deg selv…. Om du skulle , mot all formodning ryke ut tidelig ( noen må) tenk på det som ekstra tid med verdens skjønneste Nelia og din fine mann:)
  Jeg har lest hele bloggen din og er bare så imponert:)
  Hilsen voksen dame:)

  1. Tusen takk 🙂

 14. Kjære flinke Caroline:)
  Jeg er bare så imponert av deg… Men ble så glad da jeg leste at du hadde hatt en rolig morgen ( forhåpentlivis) sovet ut:)
  Kos deg med skal vi danse ( vi som følger deg gleder oss utrolig til å få se deg der) . Men please ikke legg for stort press på deg selv…. Om du skulle , mot all formodning ryke ut tidelig ( noen må) tenk på det som ekstra tid med verdens skjønneste Nelia og din fine mann:)
  Jeg har lest hele bloggen din og er bare så imponert:)
  Hilsen voksen dame:)

  1. Tusen takk 🙂

 15. Hvorfor skal du bo i Oslo?
  Hvor skal du bo?
  Skal Nelia være med, og LK?

  1. Nelia er med og Lars-Kristian kommer inn når han kan 🙂

 16. Hvorfor skal du bo i Oslo?
  Hvor skal du bo?
  Skal Nelia være med, og LK?

  1. Nelia er med og Lars-Kristian kommer inn når han kan 🙂

 17. Hvilke tanker gjør du deg rundt det å gå glipp av så mye av Nelia sin hverdag nå som hun er liten og utviklingen er så stor? Det er jo nå hun begynner å virkelig vokse til og vil opp og fram og leke og lære… Dette er en jo periode hvor de aller fleste mødre/(og papper i permisjon) velger å tilbringe nesten all sin tid med sine barn, før barnehage og alt setter inn, mens du velger å være opptatt dag ut og dag inn i time etter time, med reising, jobbing, trening, dansing, blogg, programleder…. høres ut som mye mer enn 50 %…

  Jaja, man velger selv, men redd du vil angre på alt du går glipp av mens Nelia er liten…

  1. Nelia er sammen med meg nesten hele tiden, så jeg vil ikke tro at jeg går ikke glipp av så mye 🙂

   1. Hun er med DEG, ja. Du er ikke med HENNE. Vesentlig forskjell…. Det at hun er i samme rom som deg betyr ikke at du får tid til å gi henne all oppmerksomheten som hun fortjener og trenger. Hvordan løser du det?

   2. Hun får all den oppmerksomheten hun trenger 🙂 Lars-Kristian er jo med, og det samme er besteforeldre. Er ikke bare jeg som skal ha tid med henne 🙂

   3. solveig

    Jeg snakker ikke om at Nelia forsømmes totalt, jeg skjønner jo at LK (i den grad han ikke er opptatt med fotball) og besteforeldre hjelper til med barnepass. Jeg tror ikke du lar henne være aleine hjemme akkurat. Det jeg sier er at du forsømmer mye tid med henne, så enkelt er det bare. Du har jo hatt mindre tid med henne siden du har jobbet 50 % inntil nå også. Helt greit at du velger dette, det er ditt valg, jeg sier du bare kan ende opp med å angre på at du ikke fikk mer tid med henne.

    Og jeg reagerer litt på hyllekoret her inne, som skryter «supermom» opp i skyene. Alle burde skjønne at med blogg, programleder, trening, dansing og alle utallige timer du har med bilkjøring, så er det særs begrenset hvor mye tid du har med Nelia. Ikke vil du ha helger fri framover heller vel. Døgnet har ikke mer enn 24t for deg heller.

   4. Men hva med alle som er i full jobb når barnet er 8-9 mnd? Jeg har jo mye mer tid med Nelia enn de :/

    Jeg får masse tid i helgene. Programmet går etter at Nelia har lagt seg, og det er ikek mange timene før hun legger seg at jeg går glipp av. På søndagene er det bare vanlig trening, og det hadde jeg gjort uansett.

   5. BirgitG

    Oh my! Jeg er så lei av å lese alle disse kommentarene om at Caroline ikke er nok sammen med Nelia!(Så kan jo bare tenke med hva du er..) Som Kjersti skriver, de fleste er tilbake i full jobb når barnet er 9-10 mnd! For dere som ikke har peil, er det vanlig med 10 el 12 mnd permisjon, og det er også inkludert pappaperm. Så alle dere bedrevitere der ute, skjerpings!

   6. Kjære K: Hvis du kan gi en link til forskning som viser at spedbarn tar skade av å ikke få oppmerksomhet fra sin mor HELE TIDEN (hvilket er det du antyder er problemet her), så hadde flere av oss satt pris på det. Hvis du ikke har link, så ber jeg deg herved om å holde deg til din egen business.

    Vennlig hilsen,
    Hilde med master i pedagogikk.

  2. Solveig, give me a break. Nelia skal jo være med henne hele tiden. Og dette er kun for en kort periode. Er det ikke slitsomt å trekke konklusjoner ang hva andre gjør hele tiden?

   1. solveig

    Være med hele tiden? Hva er det for noe å si, vi har jo sett allerede nå at Caroline er borte fra Nelia flere dager og gjerne ikke er hjemme før seint på kveld. Og om hun «er med», så er ikke Caroline med henne. Hun sier jo selv det er opptak og dansing i mangfoldige timer hver dag. Ikke som om Nelia sitter og følger spent med på dansing i 4t i strekk, mens hun følger spent med og aktiviserer seg selv…

   2. Hahha kjære vene, Solveig, og forsåvidt K også. Altså mamma var på jobb igjen når jeg var nøyaktig 7 måneder, nå ble jeg vel og meke født for tidlig, og mamma måtte gå ut i permisjon før planlagt, og egt ikke hadde permisjon når jeg ble født. Men som sagt var hun på jobb igjen når jeg var 7måneder, pappa hadde 3mnd pappapermisjon med meg, og begge foreldrene mine var forholdsvis aktive på denne tiden. Mamma spilte håndball og pappa trente et håndball-lag, dette laget trente på dagtid, og litt nå og da. Jeg var med på håndballtreningene og satt i bilstolen, og har absolutt ikke tatt noen skade av det. Har fått den beste oppveksten jeg kan få, og er etter min mening en veldig fornuftig jente. Jeg har nylig fylt 20, studerer, trener en del, har et sunt kosthold, har verken aldri prøvd hasj,røyk eller snus, og drikker sjeldent alkohol. Tror dette bare er positivt jeg, alternativet kunne vært verre, så ser ikke helt problemet ditt her. Jeg har hatt en super oppvekst, og kan absolutt ikke klage. Jeg er til og med en jente på 20 som liker å gå på ski, og drive i naturen, så dette her tror jeg ikke Nelia tar store skader av 🙂

    Stå på Caroline, jeg blir ihvertfall veldig inspirert av deg og bloggen din! 🙂

  3. De fleste andre mødre er vel i full jobb igjen når ungen er åtte-ni måneder…

   1. Anette

    Tenkte akkurat det samme som Kjersti skrev her. Jeg har fått forståelse for at det er veldig mange nå til dags som velger å gå ut i jobb etter den vanlige permisjonen (som for Carolines del sikkert ville vært omtrent nå?) Man får ikke tatt noen større del i barnets utvikling når man er på jobb i 8 timer (i tillegg kommer arbeidstid). Folk er nødt til å gi andre litt rom, det er ikke alle som velger å gjøre det en selv ville gjort, og det er vi nødt til å godta 🙂

   2. Therese

    Og hva med alle mødre( og fedre) som jobber offshore, skal de liksom sitte å føle seg som dårlige foreldre fordi noen mener man må være i lag med barnet hele tiden? Vet flere mødre som kun er hjemme den tiden som de må ha, så overtar far resten av permisjonen.

   3. jeg skulle nevne den der som Therese nevnte hvis ikke noen andre gjor det.. offshore-arbeid.. da er mor eller far borte fra barnet gjerne i 2 uker av gangen, jeg vet om en far som gjor nettopp dette da han fikk sin datter. Syns han det var trist å gå glipp av det første ordet, første steget og slikt, ja.. men har datteren tatt skade av det? absolutt ikke

   4. Elisabeth

    Hjelpes hva folk skal legge seg opp i! Ja, det blir en hektisk høst for Caroline, men det finnes virkelig andre verre ting å sette pekefingeren på enn hvordan Caroline jobber. Som hun selv sier: Det er ikke bare hun som skal være sammen med Nelia. Hun har faktisk en mann også som har like mye rett til å være med sin datter. Jeg har vært heldig som har kunnet være sammen med min datter til hun var 16mnd, men min samboer har ikke vært like heldig. Allerede da hun var 6 uker gammel måtte han på oppdrag i utlandet (Forsvaret), og han har vært borte nesten mer enn han har vært hjemme. Men det går faktisk fint. Det kan hende at Caroline kommer til å angre på valget, men mest sannsynlig ikke. Og det er i alle fall ikke opp til oss å fortelle henne hva hun skal gjøre.
    Ok, så ville ‘du’ valgt annerledes men det behøver ikke å bety at valget hun har tatt er feil.

   5. Christine

    Amen!!Vokste opp med en far som var offshore 4-6uker og 4uker hjemme.Har ikke tatt skadet av det,og tror ikke min far har angret på det heller:)

 18. Hvilke tanker gjør du deg rundt det å gå glipp av så mye av Nelia sin hverdag nå som hun er liten og utviklingen er så stor? Det er jo nå hun begynner å virkelig vokse til og vil opp og fram og leke og lære… Dette er en jo periode hvor de aller fleste mødre/(og papper i permisjon) velger å tilbringe nesten all sin tid med sine barn, før barnehage og alt setter inn, mens du velger å være opptatt dag ut og dag inn i time etter time, med reising, jobbing, trening, dansing, blogg, programleder…. høres ut som mye mer enn 50 %…

  Jaja, man velger selv, men redd du vil angre på alt du går glipp av mens Nelia er liten…

  1. Nelia er sammen med meg nesten hele tiden, så jeg vil ikke tro at jeg går ikke glipp av så mye 🙂

   1. Hun er med DEG, ja. Du er ikke med HENNE. Vesentlig forskjell…. Det at hun er i samme rom som deg betyr ikke at du får tid til å gi henne all oppmerksomheten som hun fortjener og trenger. Hvordan løser du det?

   2. Hun får all den oppmerksomheten hun trenger 🙂 Lars-Kristian er jo med, og det samme er besteforeldre. Er ikke bare jeg som skal ha tid med henne 🙂

   3. solveig

    Jeg snakker ikke om at Nelia forsømmes totalt, jeg skjønner jo at LK (i den grad han ikke er opptatt med fotball) og besteforeldre hjelper til med barnepass. Jeg tror ikke du lar henne være aleine hjemme akkurat. Det jeg sier er at du forsømmer mye tid med henne, så enkelt er det bare. Du har jo hatt mindre tid med henne siden du har jobbet 50 % inntil nå også. Helt greit at du velger dette, det er ditt valg, jeg sier du bare kan ende opp med å angre på at du ikke fikk mer tid med henne.

    Og jeg reagerer litt på hyllekoret her inne, som skryter «supermom» opp i skyene. Alle burde skjønne at med blogg, programleder, trening, dansing og alle utallige timer du har med bilkjøring, så er det særs begrenset hvor mye tid du har med Nelia. Ikke vil du ha helger fri framover heller vel. Døgnet har ikke mer enn 24t for deg heller.

   4. Men hva med alle som er i full jobb når barnet er 8-9 mnd? Jeg har jo mye mer tid med Nelia enn de :/

    Jeg får masse tid i helgene. Programmet går etter at Nelia har lagt seg, og det er ikek mange timene før hun legger seg at jeg går glipp av. På søndagene er det bare vanlig trening, og det hadde jeg gjort uansett.

   5. BirgitG

    Oh my! Jeg er så lei av å lese alle disse kommentarene om at Caroline ikke er nok sammen med Nelia!(Så kan jo bare tenke med hva du er..) Som Kjersti skriver, de fleste er tilbake i full jobb når barnet er 9-10 mnd! For dere som ikke har peil, er det vanlig med 10 el 12 mnd permisjon, og det er også inkludert pappaperm. Så alle dere bedrevitere der ute, skjerpings!

   6. Kjære K: Hvis du kan gi en link til forskning som viser at spedbarn tar skade av å ikke få oppmerksomhet fra sin mor HELE TIDEN (hvilket er det du antyder er problemet her), så hadde flere av oss satt pris på det. Hvis du ikke har link, så ber jeg deg herved om å holde deg til din egen business.

    Vennlig hilsen,
    Hilde med master i pedagogikk.

  2. Solveig, give me a break. Nelia skal jo være med henne hele tiden. Og dette er kun for en kort periode. Er det ikke slitsomt å trekke konklusjoner ang hva andre gjør hele tiden?

   1. solveig

    Være med hele tiden? Hva er det for noe å si, vi har jo sett allerede nå at Caroline er borte fra Nelia flere dager og gjerne ikke er hjemme før seint på kveld. Og om hun «er med», så er ikke Caroline med henne. Hun sier jo selv det er opptak og dansing i mangfoldige timer hver dag. Ikke som om Nelia sitter og følger spent med på dansing i 4t i strekk, mens hun følger spent med og aktiviserer seg selv…

   2. Hahha kjære vene, Solveig, og forsåvidt K også. Altså mamma var på jobb igjen når jeg var nøyaktig 7 måneder, nå ble jeg vel og meke født for tidlig, og mamma måtte gå ut i permisjon før planlagt, og egt ikke hadde permisjon når jeg ble født. Men som sagt var hun på jobb igjen når jeg var 7måneder, pappa hadde 3mnd pappapermisjon med meg, og begge foreldrene mine var forholdsvis aktive på denne tiden. Mamma spilte håndball og pappa trente et håndball-lag, dette laget trente på dagtid, og litt nå og da. Jeg var med på håndballtreningene og satt i bilstolen, og har absolutt ikke tatt noen skade av det. Har fått den beste oppveksten jeg kan få, og er etter min mening en veldig fornuftig jente. Jeg har nylig fylt 20, studerer, trener en del, har et sunt kosthold, har verken aldri prøvd hasj,røyk eller snus, og drikker sjeldent alkohol. Tror dette bare er positivt jeg, alternativet kunne vært verre, så ser ikke helt problemet ditt her. Jeg har hatt en super oppvekst, og kan absolutt ikke klage. Jeg er til og med en jente på 20 som liker å gå på ski, og drive i naturen, så dette her tror jeg ikke Nelia tar store skader av 🙂

    Stå på Caroline, jeg blir ihvertfall veldig inspirert av deg og bloggen din! 🙂

  3. De fleste andre mødre er vel i full jobb igjen når ungen er åtte-ni måneder…

   1. Anette

    Tenkte akkurat det samme som Kjersti skrev her. Jeg har fått forståelse for at det er veldig mange nå til dags som velger å gå ut i jobb etter den vanlige permisjonen (som for Carolines del sikkert ville vært omtrent nå?) Man får ikke tatt noen større del i barnets utvikling når man er på jobb i 8 timer (i tillegg kommer arbeidstid). Folk er nødt til å gi andre litt rom, det er ikke alle som velger å gjøre det en selv ville gjort, og det er vi nødt til å godta 🙂

   2. Therese

    Og hva med alle mødre( og fedre) som jobber offshore, skal de liksom sitte å føle seg som dårlige foreldre fordi noen mener man må være i lag med barnet hele tiden? Vet flere mødre som kun er hjemme den tiden som de må ha, så overtar far resten av permisjonen.

   3. jeg skulle nevne den der som Therese nevnte hvis ikke noen andre gjor det.. offshore-arbeid.. da er mor eller far borte fra barnet gjerne i 2 uker av gangen, jeg vet om en far som gjor nettopp dette da han fikk sin datter. Syns han det var trist å gå glipp av det første ordet, første steget og slikt, ja.. men har datteren tatt skade av det? absolutt ikke

   4. Elisabeth

    Hjelpes hva folk skal legge seg opp i! Ja, det blir en hektisk høst for Caroline, men det finnes virkelig andre verre ting å sette pekefingeren på enn hvordan Caroline jobber. Som hun selv sier: Det er ikke bare hun som skal være sammen med Nelia. Hun har faktisk en mann også som har like mye rett til å være med sin datter. Jeg har vært heldig som har kunnet være sammen med min datter til hun var 16mnd, men min samboer har ikke vært like heldig. Allerede da hun var 6 uker gammel måtte han på oppdrag i utlandet (Forsvaret), og han har vært borte nesten mer enn han har vært hjemme. Men det går faktisk fint. Det kan hende at Caroline kommer til å angre på valget, men mest sannsynlig ikke. Og det er i alle fall ikke opp til oss å fortelle henne hva hun skal gjøre.
    Ok, så ville ‘du’ valgt annerledes men det behøver ikke å bety at valget hun har tatt er feil.

   5. Christine

    Amen!!Vokste opp med en far som var offshore 4-6uker og 4uker hjemme.Har ikke tatt skadet av det,og tror ikke min far har angret på det heller:)

 19. sjelden jeg kommenterer men nå må jeg nesten bare.. Beina dine på bilde nr 2… OMG!! Det bildet skal jeg printe ut og henge på kjøleskapet til høsten når jeg får trene igjen etter lungebetennelsen jeg har hatt hele sommeren.. treningsmotivasjon til tusen!!! Du er ett bra forbilde! Masse masse lykke til med Skal vi danse, skal såklart se på å heie fra sofaen! 🙂

  1. Haha 😀 Tusen takk 🙂

 20. sjelden jeg kommenterer men nå må jeg nesten bare.. Beina dine på bilde nr 2… OMG!! Det bildet skal jeg printe ut og henge på kjøleskapet til høsten når jeg får trene igjen etter lungebetennelsen jeg har hatt hele sommeren.. treningsmotivasjon til tusen!!! Du er ett bra forbilde! Masse masse lykke til med Skal vi danse, skal såklart se på å heie fra sofaen! 🙂

  1. Haha 😀 Tusen takk 🙂

 21. Gleder meg så til å se det i Skal vi danse! Er sikker på st du kommer til å gjøre det veldig bra, du legger så mye arbeid og innsats i alt du foretar deg virker det som:-) spennende med en ny dansetrener også:-)

  1. Se deg, ikke det, i skal vi danse skulle det stå:-)

 22. Gleder meg så til å se det i Skal vi danse! Er sikker på st du kommer til å gjøre det veldig bra, du legger så mye arbeid og innsats i alt du foretar deg virker det som:-) spennende med en ny dansetrener også:-)

  1. Se deg, ikke det, i skal vi danse skulle det stå:-)

 23. AndrineK

  «….reising, jobbing, trening, dansing, blogg, programleder»

  Blir vel litt smør på flesk å ramse opp alt dette? Det er jo ikke sånn at hun første skal trene, så danse, så jobbe, så blogge osv.. Mye av dette går jo under ett:)
  Nelia er 9 (?) måneder nå. Mange mødre er allerede tilbake i full stilling når barnet er i den alderen og er borte fra barnet sitt fra 07.30 til 16.30. Jeg er enig i at det ikke er ideelt, men det er nå en gang sånn samfunnet vårt er lagt opp. Caroline har i det minste mulighet til å ha barnet sitt med seg og er sånn sett mer tilstede enn mange andre foreldre har mulighet til. Det er mye som kan gjøres etter at barnet har lagt seg for kvelden også.
  Det kommer til å bli kjempehektisk og slitsomt, men det er jo Caroline det først og fremst vil gå utover og ikke Nelia. Jeg er i hvertfall heelt sikker på at Caroline og Lars-Kristian tar alle forhåndsregler og legger opp til at Nelia berøres minst mulig av det tette programmet. Og så kan vi som blogglesere hjelpe til litt ved å være mindre kravstore i forhold til bloggen i denne perioden.

  Jeg gleder meg i hvertfall utrolig mye til å følge deg på skjermen, Caroline, og ønsker deg lykke til i den hektiske, men spennende tiden! Om noen kan klare det så er det deg/dere!:)

  1. AndrineK

   Glemte å «knagge» denne til Solveig sin kommentar lenger opp..;/

  2. Om du tror Nelia ikke vil berøres av dette, så er du ufattelig naiv. Å ha lite tid med sin aller nærmeste omsorgsperson vil jeg da vitterlig si går utover Nelia.

   1. Så trist å lese for alle mødre som er tilbake i full jobb når barnet er 8-9 mnd 🙁

   2. Ja ikke sant?? Jeg måtte begynne å jobbe igjen når pjokken var 8 mnd for da var min permisjon og 4 uker ferie over.. Så da var pappaen hjemme i 12 uker.. Og slik er det veldig veldig mange barn som har det… Så din lille har det ikke noe verre enn mange andre barn 🙂

   3. Det blir feil å sammenligne deg med personer som p.g.a økonomi må velge 100 % lønn å være mindre hjemme i permisjonstiden og derfor må jobbe når barnet er 8-9 måneder. De har som regel en far som har pappa permisjon, noe din mann ikke kan ta. Du måtte ikke ha gjort dette for å tjene penger. Du velger karriere fremfor samvær med din lille datter. Dette programmet kommer til å være hektisk og nå prøver du å lure seg selv til å tro at dette ikke går ut over din datter. Faktisk overrasket at du velger å gjøre dette i år når du flere ganger har sagt at din datter kommer foran alt.

   4. Men jeg har en mann som drar på jobb klokken 10 og er hjemme klokken 13, og derfor har langt mer tid til samvær med Nelia enn andre som jobber 100% og deretter er i permisjon.

   5. Kristine

    Drittmammapoliti-damer altså!!!
    Selv om man får barn trenger man ikke å kutte alt annet og bare være mamma 24/7. Dette er to fantastiske muligheter for Caroline, hadde jeg fått sjansen ville jeg gjort det samme! Som flere nevner er det helt vanlig at mor går tilbake til jobb når barnet er 8-9 mnd, og tenk så fint for pappa og besteforeldre å få masse tid med barnet 🙂 I tillegg har Caroline sagt at de planlegger ikke barnehagestart før i 2015, så hun får jo masse tid med mamma også totalt sett.

    Masse lykke til med begge program, tror du kommer til å gjøre en fantastisk jobb i begge og gleder meg til å se på 🙂 Ikke hør på de som prøver å gi deg dårlig samvittighet, det er deres problem. Nelia har to flotte foreldre og et stort nettverk rundt seg, heldige er dere alle sammen! Familie og venner er gull – og spesielt når man har fått barn 🙂

   6. Maaike

    Huff da, tenk på de stakkars barna i andre deler av Europa…i Nederland er mødre på jobb 12 uker etter fødsel, og ikke noe pappaperm der gitt. Selvfølgelig er hun opptatt av at Nelia har det bra, men life goes on! Dessuten er det ikke nødvendigvis best for barnet å ha mamma rundt seg 24 timer i døgnet.
    Jeg er helt sikker på at Caroline klarer å ta vare på Nelia, og har henne i fokus først og fremst. Stå på 🙂

   7. Jeg har en i familien som begynte å jobbe da babyen var en måned. Babyen er med HELE tiden. Jeg har en annen i familien som har vært hjemme med ungen i mammaperm. Hvilken unge er det som er mest tilfreds, tilpasser seg best og virker mest moden for alderen? Jo, ungen som har vært med mor på jobb fra måned 1. Solveig, klapp igjen!

   8. Anne O

    Og du er en ufattelig stor bedreviter. Hva legger du i «berøres av»? Og hvordan «går det ut over»? Nei, barn tar ikke skade av dette. Jeg har pedagogisk utdanning og forholder meg til fagstoff om barns utvikling. Hva du velger å gjøre selv er din sak, men ikke kom med påstander forankret i egen synsing.

   9. Kjersti

    Anne, har du lest denne loggen over tid? Hvis ikke bør du kansje gjøre det før du kommenterer……og at en har pedagogikk utdannelse betyr ikke at en har enerett på svaret. Har ped.utdannelse selv, og kan ikke se at Nelia tar skade av noe som helst. Hun er med så og si overalt , og den gode kontakten mellom mor og barn gjenspeiles i bildene.

    Caroline har ikke en 08-16 jobb, noe som betyr at hun kan tilbringe tid sammen med Nelia på andre tidspunkt en majoriteten. Noe som bare er positvt 🙂

   10. Jeg tror Anne O. har samme mening som deg, Kjersti, og at hennes kommentar var et svar til Solveig 🙂

   11. Anne O

    Skjønner ikke helt hva du mener her Kjersti, men svaret mitt var til Solveig, og Fotballfrue har forstått min kommentar helt riktig 🙂

   12. kjersti

    Beklager Anne , jeg misforstod helt…… Vi er selvfølgelig helt enige 🙂 🙂

   13. AndrineK

    Nå skrev jeg vel strengt tatt «berøres minst mulig».
    Jeg begynte å jobbe igjen da sønnen min var drøyt 8 måneder. Han ble berørt av det på den måten at han fikk et mye tettere forhold til pappaen sin og jeg tror det har gitt mannen min en mye større trygghet som far.

    Du må ikke undergrave fedres omsorgsevne og betydningen av pappapermisjonen. For mange mødre er det ikke et reelt valg når man skal begynne å jobbe igjen etter fødsel og jeg synes du sender ut signaler om at de som begynner når barnet er under året, bør ha dårlig samvittighet for det.

 24. AndrineK

  «….reising, jobbing, trening, dansing, blogg, programleder»

  Blir vel litt smør på flesk å ramse opp alt dette? Det er jo ikke sånn at hun første skal trene, så danse, så jobbe, så blogge osv.. Mye av dette går jo under ett:)
  Nelia er 9 (?) måneder nå. Mange mødre er allerede tilbake i full stilling når barnet er i den alderen og er borte fra barnet sitt fra 07.30 til 16.30. Jeg er enig i at det ikke er ideelt, men det er nå en gang sånn samfunnet vårt er lagt opp. Caroline har i det minste mulighet til å ha barnet sitt med seg og er sånn sett mer tilstede enn mange andre foreldre har mulighet til. Det er mye som kan gjøres etter at barnet har lagt seg for kvelden også.
  Det kommer til å bli kjempehektisk og slitsomt, men det er jo Caroline det først og fremst vil gå utover og ikke Nelia. Jeg er i hvertfall heelt sikker på at Caroline og Lars-Kristian tar alle forhåndsregler og legger opp til at Nelia berøres minst mulig av det tette programmet. Og så kan vi som blogglesere hjelpe til litt ved å være mindre kravstore i forhold til bloggen i denne perioden.

  Jeg gleder meg i hvertfall utrolig mye til å følge deg på skjermen, Caroline, og ønsker deg lykke til i den hektiske, men spennende tiden! Om noen kan klare det så er det deg/dere!:)

  1. AndrineK

   Glemte å «knagge» denne til Solveig sin kommentar lenger opp..;/

  2. Om du tror Nelia ikke vil berøres av dette, så er du ufattelig naiv. Å ha lite tid med sin aller nærmeste omsorgsperson vil jeg da vitterlig si går utover Nelia.

   1. Så trist å lese for alle mødre som er tilbake i full jobb når barnet er 8-9 mnd 🙁

   2. Ja ikke sant?? Jeg måtte begynne å jobbe igjen når pjokken var 8 mnd for da var min permisjon og 4 uker ferie over.. Så da var pappaen hjemme i 12 uker.. Og slik er det veldig veldig mange barn som har det… Så din lille har det ikke noe verre enn mange andre barn 🙂

   3. Det blir feil å sammenligne deg med personer som p.g.a økonomi må velge 100 % lønn å være mindre hjemme i permisjonstiden og derfor må jobbe når barnet er 8-9 måneder. De har som regel en far som har pappa permisjon, noe din mann ikke kan ta. Du måtte ikke ha gjort dette for å tjene penger. Du velger karriere fremfor samvær med din lille datter. Dette programmet kommer til å være hektisk og nå prøver du å lure seg selv til å tro at dette ikke går ut over din datter. Faktisk overrasket at du velger å gjøre dette i år når du flere ganger har sagt at din datter kommer foran alt.

   4. Men jeg har en mann som drar på jobb klokken 10 og er hjemme klokken 13, og derfor har langt mer tid til samvær med Nelia enn andre som jobber 100% og deretter er i permisjon.

   5. Kristine

    Drittmammapoliti-damer altså!!!
    Selv om man får barn trenger man ikke å kutte alt annet og bare være mamma 24/7. Dette er to fantastiske muligheter for Caroline, hadde jeg fått sjansen ville jeg gjort det samme! Som flere nevner er det helt vanlig at mor går tilbake til jobb når barnet er 8-9 mnd, og tenk så fint for pappa og besteforeldre å få masse tid med barnet 🙂 I tillegg har Caroline sagt at de planlegger ikke barnehagestart før i 2015, så hun får jo masse tid med mamma også totalt sett.

    Masse lykke til med begge program, tror du kommer til å gjøre en fantastisk jobb i begge og gleder meg til å se på 🙂 Ikke hør på de som prøver å gi deg dårlig samvittighet, det er deres problem. Nelia har to flotte foreldre og et stort nettverk rundt seg, heldige er dere alle sammen! Familie og venner er gull – og spesielt når man har fått barn 🙂

   6. Maaike

    Huff da, tenk på de stakkars barna i andre deler av Europa…i Nederland er mødre på jobb 12 uker etter fødsel, og ikke noe pappaperm der gitt. Selvfølgelig er hun opptatt av at Nelia har det bra, men life goes on! Dessuten er det ikke nødvendigvis best for barnet å ha mamma rundt seg 24 timer i døgnet.
    Jeg er helt sikker på at Caroline klarer å ta vare på Nelia, og har henne i fokus først og fremst. Stå på 🙂

   7. Jeg har en i familien som begynte å jobbe da babyen var en måned. Babyen er med HELE tiden. Jeg har en annen i familien som har vært hjemme med ungen i mammaperm. Hvilken unge er det som er mest tilfreds, tilpasser seg best og virker mest moden for alderen? Jo, ungen som har vært med mor på jobb fra måned 1. Solveig, klapp igjen!

   8. Anne O

    Og du er en ufattelig stor bedreviter. Hva legger du i «berøres av»? Og hvordan «går det ut over»? Nei, barn tar ikke skade av dette. Jeg har pedagogisk utdanning og forholder meg til fagstoff om barns utvikling. Hva du velger å gjøre selv er din sak, men ikke kom med påstander forankret i egen synsing.

   9. Kjersti

    Anne, har du lest denne loggen over tid? Hvis ikke bør du kansje gjøre det før du kommenterer……og at en har pedagogikk utdannelse betyr ikke at en har enerett på svaret. Har ped.utdannelse selv, og kan ikke se at Nelia tar skade av noe som helst. Hun er med så og si overalt , og den gode kontakten mellom mor og barn gjenspeiles i bildene.

    Caroline har ikke en 08-16 jobb, noe som betyr at hun kan tilbringe tid sammen med Nelia på andre tidspunkt en majoriteten. Noe som bare er positvt 🙂

   10. Jeg tror Anne O. har samme mening som deg, Kjersti, og at hennes kommentar var et svar til Solveig 🙂

   11. Anne O

    Skjønner ikke helt hva du mener her Kjersti, men svaret mitt var til Solveig, og Fotballfrue har forstått min kommentar helt riktig 🙂

   12. kjersti

    Beklager Anne , jeg misforstod helt…… Vi er selvfølgelig helt enige 🙂 🙂

   13. AndrineK

    Nå skrev jeg vel strengt tatt «berøres minst mulig».
    Jeg begynte å jobbe igjen da sønnen min var drøyt 8 måneder. Han ble berørt av det på den måten at han fikk et mye tettere forhold til pappaen sin og jeg tror det har gitt mannen min en mye større trygghet som far.

    Du må ikke undergrave fedres omsorgsevne og betydningen av pappapermisjonen. For mange mødre er det ikke et reelt valg når man skal begynne å jobbe igjen etter fødsel og jeg synes du sender ut signaler om at de som begynner når barnet er under året, bør ha dårlig samvittighet for det.

  1. Thank you sweetie <3

   1. Bruker mann din kun 3 timer på fotballen pr. dag? Det er flott det til å spille på øverste nivå. Håper han starter mot Strømsgodset imorgen.
    Han har spilt overbevisende og fortjener å være i start-11’eren.

   2. I sesong bruker de nok ikke mer enn 2-3 timer i snitt hver dag 🙂 Handler mest om restitusjon og hvile mellom kampene.

    Ja, han har vært kjempegod i år og helt skadefri 🙂 Starter i morgen.

  1. Thank you sweetie <3

   1. Bruker mann din kun 3 timer på fotballen pr. dag? Det er flott det til å spille på øverste nivå. Håper han starter mot Strømsgodset imorgen.
    Han har spilt overbevisende og fortjener å være i start-11’eren.

   2. I sesong bruker de nok ikke mer enn 2-3 timer i snitt hver dag 🙂 Handler mest om restitusjon og hvile mellom kampene.

    Ja, han har vært kjempegod i år og helt skadefri 🙂 Starter i morgen.

 25. Ingrid G

  Stå på du, Caroline. Du er en fornuftig og reflektert dame, og jeg tenker du er virkelig i stand til å vurdere hva du skal være med på og ikke være med på. Du og din mann er en familie sammen med Nelia, dere to klarer fint å tenke ut og planlegge hva den ene eller den andre av dere kan være med på, og samtidig ta vare på Nelia. Ikke la kommentarene til de som fordømmer deg/dere og dine/deres valg gå inn på deg. Det er lett for meg å si da men. Jeg ønsker deg lykke til videre med alt du har på tapetet. Heldigvis er du organisert og disiplinert, det er absolutt en stor fordel med mange baller i luften. Få i deg nok mat og hvil deg nok. kos deg masse videre denne høsten. Jeg respekterer ditt valg over det du skal være med på her og der. Lykke til videre. Jeg støtter deg okkesom.

  Mange klemmer fra Ingrid G

  1. Tusen takk for hyggelig kommetnar, Ingrid 🙂

 26. Ingrid G

  Stå på du, Caroline. Du er en fornuftig og reflektert dame, og jeg tenker du er virkelig i stand til å vurdere hva du skal være med på og ikke være med på. Du og din mann er en familie sammen med Nelia, dere to klarer fint å tenke ut og planlegge hva den ene eller den andre av dere kan være med på, og samtidig ta vare på Nelia. Ikke la kommentarene til de som fordømmer deg/dere og dine/deres valg gå inn på deg. Det er lett for meg å si da men. Jeg ønsker deg lykke til videre med alt du har på tapetet. Heldigvis er du organisert og disiplinert, det er absolutt en stor fordel med mange baller i luften. Få i deg nok mat og hvil deg nok. kos deg masse videre denne høsten. Jeg respekterer ditt valg over det du skal være med på her og der. Lykke til videre. Jeg støtter deg okkesom.

  Mange klemmer fra Ingrid G

  1. Tusen takk for hyggelig kommetnar, Ingrid 🙂

 27. så det med en gang på det første bildet, der er den velkjente holdningen til Wiener valsen, og lett det er den ikke! Det blir spennende

 28. så det med en gang på det første bildet, der er den velkjente holdningen til Wiener valsen, og lett det er den ikke! Det blir spennende

 29. Melodili

  Altså er det her en spøk?

  De aller fleste mammaer starter i full jobb etter 9-10 måneder, inkludert meg selv når tassen vår kommer til verden. Slik jeg har skjønt det er Nelia snart 9 måneder er hun ikke? Da tar pappa over skuta for en stund. Dette er da helt vanlig! Hva skriker dere over? Nei, dette er nok bare enda en unnskyldning slik at de bitre og usikre kan «ta» Caroline på enda en ting. Blir dere aldri lei??!

  Det eneste som er forskjellen her er at Nelia faktisk er MED Caroline på arbeidsplassen, hvor mange mammaer har mulighet til det?
  Og det er snakk om bare noen uker, ikke år. Ro dere ned damer, herregud…Nelia har det som plommen i egget!

  Så til Solveig, hva er egentlig problemet?

 30. Melodili

  Altså er det her en spøk?

  De aller fleste mammaer starter i full jobb etter 9-10 måneder, inkludert meg selv når tassen vår kommer til verden. Slik jeg har skjønt det er Nelia snart 9 måneder er hun ikke? Da tar pappa over skuta for en stund. Dette er da helt vanlig! Hva skriker dere over? Nei, dette er nok bare enda en unnskyldning slik at de bitre og usikre kan «ta» Caroline på enda en ting. Blir dere aldri lei??!

  Det eneste som er forskjellen her er at Nelia faktisk er MED Caroline på arbeidsplassen, hvor mange mammaer har mulighet til det?
  Og det er snakk om bare noen uker, ikke år. Ro dere ned damer, herregud…Nelia har det som plommen i egget!

  Så til Solveig, hva er egentlig problemet?

 31. Må bare kommentere det som tidligere har blitt sagt ift tid og samvær med barnet… Enhver kjenner sin egen situasjon best, og må vurdere sine prioriteringer etter dette. En bør ikke dømme andre uten før man har vært i samme situasjon. Veldig trist å lese så mange bedreviter meninger.. Uansett hvordan man prioriterer er det noen som dømmer; velger man feks å være hjemme lenger med barnet sitt og har økonomi til dette, blir det også feil i noens øyne. Tenk litt før du dømmer andre for deres valg og prioriteringer! Alle må ha rett til å vurdere og velge hva som er riktig for dem i deres situasjon. God helg og klem til lille Nelia og mammaen 🙂

 32. Må bare kommentere det som tidligere har blitt sagt ift tid og samvær med barnet… Enhver kjenner sin egen situasjon best, og må vurdere sine prioriteringer etter dette. En bør ikke dømme andre uten før man har vært i samme situasjon. Veldig trist å lese så mange bedreviter meninger.. Uansett hvordan man prioriterer er det noen som dømmer; velger man feks å være hjemme lenger med barnet sitt og har økonomi til dette, blir det også feil i noens øyne. Tenk litt før du dømmer andre for deres valg og prioriteringer! Alle må ha rett til å vurdere og velge hva som er riktig for dem i deres situasjon. God helg og klem til lille Nelia og mammaen 🙂

 33. Tenk så deilig det må være å være sånn derre bedreviter. Alltid vite hva som er best for alle andre?! Jeg syns litt synn på deg Caroline, som må lese så mye dritt så ofte. Ikke er det barebare å bli mamma for første gang, og i tillegg skal man få kritikk for hver minste ting!? Jeg syns det virker som dere har en kjempefin hverdag! Mye jobb -ja, men også en fleksibilitet mange andre foreldre ikke har! Hvem andre foreldre kan ha med seg barna på jobb når permisjonen er over?! Ved 9-10 mnd alder må de fleste mødre ut i jobb igjen. Velger man 100%lønn er babyen bare 7-8 mnd.. Si at man er hjemme fra jobb 16.30, ungen legger seg kanskje kl 19. Det blir 2,5 time, det! Og gjerne da ungen er sliten etter en hel dag, og ikke orker så mye mer stimuli. Mange barn starter faktisk i bhg når de er 10 mnd! Mammapolitiet ass!! Nyt hverdagen med Nelia og hverandre, og nyt fleksibiliteten i hverdagen som dere jobber så hardt for 🙂 hilsen mamma til 3 små 🙂

 34. Tenk så deilig det må være å være sånn derre bedreviter. Alltid vite hva som er best for alle andre?! Jeg syns litt synn på deg Caroline, som må lese så mye dritt så ofte. Ikke er det barebare å bli mamma for første gang, og i tillegg skal man få kritikk for hver minste ting!? Jeg syns det virker som dere har en kjempefin hverdag! Mye jobb -ja, men også en fleksibilitet mange andre foreldre ikke har! Hvem andre foreldre kan ha med seg barna på jobb når permisjonen er over?! Ved 9-10 mnd alder må de fleste mødre ut i jobb igjen. Velger man 100%lønn er babyen bare 7-8 mnd.. Si at man er hjemme fra jobb 16.30, ungen legger seg kanskje kl 19. Det blir 2,5 time, det! Og gjerne da ungen er sliten etter en hel dag, og ikke orker så mye mer stimuli. Mange barn starter faktisk i bhg når de er 10 mnd! Mammapolitiet ass!! Nyt hverdagen med Nelia og hverandre, og nyt fleksibiliteten i hverdagen som dere jobber så hardt for 🙂 hilsen mamma til 3 små 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *